amirhosin

پیوستن ایران به جامعه جهانی چه پیامدهایی در پی خواهد داشت؟

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

در مورد منافقین ، منظور من کمک صدام به اینها بود که بعدا" برای خود صدام دردسر شد .

یک سئوال که من در پست قبلی هم خدمت شما عرض کردم :[size=5][color=#FF0000] مذاکره با داعش موجب مشروعیت و به رسمیت شناخته شدن آنها نمی شود ؟[/color][/size]

مثل این است که مثلا" دولت اوکراین بخواهد با کسانی که در شرق این کشور با ارتش این کشور می جنگند ، مذاکره کند ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قرار نیست برویم رسما با آن ها مذاکره کنیم که مشروعیت ببخشیم.
مذاکره می تواند غیر رسمی و از طریق کانال های واسط یا حتی غیر علنی باشد.
به نفع داعش هم نیست علنا با ما مذاکره کند و ترجیح خواهد داد وجهه ی دشمنی با ایران و شیعه را حفظ کند.
پس یک مذاکره ی محرمانه به نفع طرفین خواهد بود


کمک صدام به منافقین چطور برایش دردسر شد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ارتباط با روابط با ایران بعد از جنگ و حملاتی که ما علیه پایگاه های منافقین در داخل خاک عراق انجام دادیم و بعد کشتارکردها در جریان عملیات انفال در سال 1991.

حالا اگر خبر این مذاکرات درز کند ، ان وقت واکنش دولت عراق را باید چه کار کرد ؟ عراقی ها تحلیل نمی کنند که که این ایرانی ها که مدعی دفاع از عتبات هستند ، و دائما" دارند می گویند که حفظ تمامیت ارضی عراق ، در خفا می روند و با داعش مذاکره می کنند ؟

بعد ازان ، مذاکره با طرف مقابل در عرف بین الملل یعنی به رسمیت شناختن ان بصورت دوفاکتو (اگر اشتباه نکنم ) . مثلا" کاری که آمریکایی ها با مذاکره با طالبان انجام دادند تاجایی که دولت امارات یک نمایندگی هم در اختیار طالبان گذاشت و با اعتراض افغانستان هم روبرو شد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هنوز نکته مد نظر شما در مورد دردسر شدن کمک به منافقین بر علیه ایران را نگرفتم. اگر پای آمریکا باز نمی شد و اشتباه کویت را نمی کرد این یکی از بهترین سرمایه گذاری های صدام محسوب می شد.
.....
این مذاکره اتفاقا باید از طریق طرف های عراقی انجام شود. هدف رسیدن به تعادلی است که پایگاه شیعه و سنی را از اصطکاک باز دارد. یکی هم اماکن مقدسه است. مشابه انچه با طالبان و القاعده رخ داد.
هر مذاکره ای به معنی بازشناسی دوفاکتو نیست.
اگر یک مقام مسوول و رسمی مذاکره کند می شود دو فاکتو که قید علنی بودن هم جنبه اثباتی دارد.
اگر علنی کردند انکار می کنیم و ما هم مقام مسوول نفرستادیم. ما بقی زیاد مهم نیست... می رود در زمره نبرد رسانه ای.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسم الله القااسم الجبارین

داعش شامل چندین گروه فکری مجزا میباشند از جمله گروه های متعصب فریب خورده که بر اثر نا آگاهی از احکام قرآنی به این روز افتاده اند . یکی از راهکارها برای جدائی چنین نیروهائی ایجاد تشکیک ونشان دادن مورد نقض احکام قرآنی توسط گروه های آنهاست با درج آیه و یا آیات مورد نظر همراه با ترجمه صحیح آن به چند زبان مورد استفاده در داعش و ریختن اوراق آن توسط هواپیما در منطقه بطور وسیع میباشد .در این اوراق نباید هیچگونه تحلیل و تفسیر شخصی و یا مذهبی از آیه مربوطه وجود داشته باشد و تنها تحلیل آن میباید به خود خواننده واگذار گردد . به نظر بنده این خود میتواند اتمام حجتی نیز از طرف مسلمانان برای آنها باشد . از این روش حتی میتوان در کشورهائی که داعش را به لحاظ انسانی ، ومالی و غیره حمایت میکنند نیز استفاده نمود . تنها میمانند گروهی از داعش که هیچ اعتقادی به خدا و پیامبر و قران نداشته و تظاهر به اینکار میکنند . ویرایش شده در توسط parvaaz

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='parvaaz' timestamp='1403285672' post='387222']
بسم الله القااسم الجبارین

داعش شامل چندین گروه فکری مجزا میباشند از جمله گروه های متعصب فریب خورده که بر اثر نا آگاهی از احکام قرآنی به این روز افتاده اند . یکی از راهکارها برای جدائی چنین نیروهائی ایجاد تشکیک ونشان دادن مورد نقض احکام قرآنی توسط گروه های آنهاست با درج آیه و یا آیات مورد نظر همراه با ترجمه صحیح آن به چند زبان مورد استفاده در داعش و ریختن اوراق آن توسط هواپیما در منطقه بطور وسیع میباشد .در این اوراق نباید هیچگونه تحلیل و تفسیر شخصی و یا مذهبی از آیه مربوطه وجود داشته باشد و تنها تحلیل آن میباید به خود خواننده واگذار گردد . به نظر بنده این خود میتواند اتمام حجتی نیز از طرف مسلمانان برای آنها باشد . از این روش حتی میتوان در کشورهائی که داعش را به لحاظ انسانی ، ومالی و غیره حمایت میکنند نیز استفاده نمود . تنها میمانند گروهی از داعش که هیچ اعتقادی به خدا و پیامبر و قران نداشته و تظاهر به اینکار میکنند .
[/quote]

بله - این یکی از راه کارهای مقابله با اینها بشمار می آید که در قالب عکس العمل نرم (soft reaction) قابل بررسی و پژوهش می باشد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][color=#ff0000][size=6]بسم الله الرحمن الرحیم [/size][/color][/center]


[center][size=5][color=#3366FF]بنده بدون تایید یا رد محتوا و ادعاهای مطرح شده در این گزارش، ترجمه آن را صرفا جهت اطلاع اعضاء محترم این انجمن نظامی از رویکردها و دیدگاه‌های اندیشکده‌های غربی و بحث در این ارتباط مطرح می کنم و دیدگاه‌ها، ادعاها و القائات این گزارش‌ها هرگز مورد تأیید بنده نمی‌باشد.[/color][/size][/center]


[center][url="http://www.uploadax.com/images/90049863526201940169.jpg"][size=5][color=#3366FF]http://www.uploadax.com/images/90049863526201940169.jpg[/color][/size][/url][/center]

یک[size=5][color=#FF0000] اندیشکده آمریکایی[/color][/size] [size=5][color=#008000]برای چندمین بار در اقدامی تأمل‌برانگیز با برجسته‌کردن نقش فرمانده سپاه قدس ایران و القاء این موضوع که ایران حضوری گسترده و تأثیرگذار در عراق دارد، سعی در منحرف کردن افکار عمومی و روبرو کردن جهان اسلام با سردار سرلشگر سلیمانی کرد.[/color][/size]
اندیشکده «[size=5][color=#FF0000]امریکن انترپرایز[/color][/size]» در یادداشتی به قلم «[color=#0000ff]متئو مک اینس[/color]» و «[color=#0000ff]اشتون گیلمور[/color]» نوشت: پاسخ [سردار سرلشگر] «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به حمله سریع داعش به موصل ممکن است تهدید را از بغداد دور و از تخریب احتمالی اماکن مقدس شیعه در سامرا، کربلا، نجف و کاظمین جلوگیری کند. [سردار سرلشگر] «سلیمانی» در طراحی و اجرای این برنامه دارای مزیت زیرساخت‌های گسترده و پیشرفته قدرت نظامی نامنظمی، هم فعال و هم مخفی برخوردار است که طی سال‌ها نبرد و عملیات مخفی در خاورمیانه به‌دست‌آمده است. فرمانده ایرانی همین‌طور از پاسخ قوی به درخواست برجسته‌ترین روحانی شیعه تهران برای نبرد علیه افراطی‌های سنی نیز بهره‌مند شده است.
[color=#ff6600][b]■[/b][b] انتخاب‌های دشوار فرمانده سلیمانی و دفاع از حرمین عسکریین[/b][b]■[/b][/color]
با این وجود [سردار سرلشگر] «سلیمانی» علی‌رغم این مزیت‌ها، در تلاش خود برای به عقب راندن داعش، با انتخاب‌های دشواری روبروست.
- [سردار سرلشگر] «سلیمانی» نمی‌تواند هیچ‌گونه ضعفی در دفاع از مرزهای ایران، ازآنجاکه او با نیروهای زمینی سپاه پاسداران و ارتش منظم ایران همکاری می‌کند، را بپذیرد. واحدهای قدرتمندی، مثل صابرین، واحدهای عملیاتی مخصوص سپاه پاسداران، وجود دارند، اما این رویه این منابع باارزش را که می‌توان از آن‌ها برای دفاع از مکان‌های کلیدی استفاده کرد یا به دفاع از سایر مناطق عراق پرداخت را محدود می‌سازد.
- در اهمیت و دشواری حفاظت از اماکن مقدس شیعه نمی‌توان اغراق کرد. دفاع از حرمین عسکریین در سامرا اولویتی مهم برای[سردار سرلشگر] «سلیمانی» است. بااین‌حال این مکان در منطقه‌ای بیشتر سنی نشین در شمال بغداد قرار دارد، که ایجاد یک جبهه قوی دفاعی را برای فرمانده دشوار می‌سازد؛ به‌خصوص جبهه‌ای که بتواند از مرز ایران از طریق استان چند فرقه‌ای دیاله تا سامرا، پس‌ازآن از مناطق چند فرقه‌ای غرب و جنوب پایتخت برای دفاع از کربلا، یکی دیگر از اماکن مقدس شیعیان گسترده شود.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] سردار «سلیمانی» یک فرماندهی منسجم و چندملیتی ایجاد کرده است[/b][b]■[/b][/color]
- دفاع از سرزمین مادری برای شیعیان عراقی موردحمایت ایران، که اکنون در سوریه می‌جنگند، از اهمیت زیادی برخوردار است و آن‌ها در حال بازگشت به عراق هستند. حتی حزب‌الله لبنان نیز ممکن است توجه خود را از سوریه به عراق معطوف کند؛ که به این پرسش می‌انجامد که: [سردار سرلشگر] «سلیمانی» تا چه حد می‌تواند دفاع خود از «بشار اسد» را کاهش دهد؟
- به نظر می‌رسد [سردار سرلشگر] «سلیمانی» یک فرماندهی منسجم و چندملیتی، از باتجربه‌ترین رهبران شبه‌نظامی شیعه عراقی و سایر عوامل نیابتی ایران، ایجاد کرده است. وی و این گروه‌ها نیروهای امنیتی عراق را علیه داعش هماهنگ و حتی فرماندهی می‌کنند. این نقش اصلی فرمانده ایرانی، می‌تواند این استدلال داعش را تقویت کند که دولت فعلی عراق بازیچه دست ایران است و بدین ترتیب اعتبار دولت عراق بیشتر زیر سؤال خواهد رفت.
- سرانجام [سردار سرلشگر] «سلیمانی» باید مراقب باشد که هرگونه همکاری با آمریکا می‌تواند وی را در جهان اسلام به ‌عنوان همکار آمریکا معرفی کند. تهران علاقه‌ای به دخالت آمریکا یا افزایش نفوذ این کشور در عراق را ندارد.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] اوضاع عراق، یک شرایط باخت [/b][b]–[/b][b] باخت برای واشنگتن است[/b][b]■[/b][/color]
تصرف احتمالی بغداد بحرانی واقعی برای ایران و تهدیدی خطرناک برای امنیت ملی آمریکا و هم‌پیمانانش محسوب می‌شود. بدون کمک آمریکا یا نقش‌آفرینی چشمگیر جهانی، بار جلوگیری از چنین اتفاقی تنها بر دوش‌[سردار سرلشگر] «سلیمانی» قرار می‌گیرد. اگر وی موفق شود، آمریکا باید با عواقب یک دولت عراقی وابسته به ایران و شبکه‌ای منسجم‌تر و قوی‌تر از عوامل نیابتی منطقه‌ای ایران مواجه شود. انتخاب میان داعش و تهران، به‌عنوان بازیگران عمده قدرت در عراق، یک شرایط باخت – باخت برای واشنگتن است. لازم است آمریکا به‌جای این شرایط، به یک پیروزی عراقی فکر کند.

[color=#ff6600][b]پایان[/b][/color]

[color=#ff6600][b]بن پایه : [url="http://www.eshraf.ir/1888/"]http://www.eshraf.ir/1888/[/url][/b][/color] ویرایش شده در توسط MR9
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این تحلیل یه ضعف بزرگ داره! ایران محاسبه کرده که روزی در جبهه های مختلف در گیر جنگ بشه برای همین حضور کاملا مستشاری داره و روی همین اصل بشدت روی فعال مردن دفاع از طریق هسته های مردمی تاکید داره یعنی بسیج...
این هم یه تجربه کاملا موفق بوده و نیروهای مقاومت مردمی استراتژی اصلی ایرانه و اینها هنوز این رو نفهمیدن!
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='ronin313' timestamp='1403500290' post='387650']
این تحلیل یه ضعف بزرگ داره! ایران محاسبه کرده که روزی در جبهه های مختلف در گیر جنگ بشه برای همین حضور کاملا مستشاری داره و روی همین اصل بشدت روی فعال مردن دفاع از طریق هسته های مردمی تاکید داره یعنی بسیج...
این هم یه تجربه کاملا موفق بوده و نیروهای مقاومت مردمی استراتژی اصلی ایرانه و اینها هنوز این رو نفهمیدن!
[/quote]

بله - با شما موافق هستم - البته همان اول مطلب ذکر کردم که این فقط یک تحلیل از یک اندیشکده غربی است و ایجاد چنین تاپیک هایی صرفا" آشنایی با نوع نگاه این حضرات در مورد وقایع عراق بشمار می رود .
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
این اوضاع سه سال پیش با شرایط به مراتب بدتر در سوریه تجربه شد و به لطف الهی تا امروز با همه سختی ها مدیریت شده و به یک ثبات نسبی متناسب با شرایط رسیده است . اگر سه سال پیش بحث دموکراسی مطرح بود و آشکارا حمایت های سیاسی از مخالفین و تروریستها مقابل اسد انجام می شد امروز به هیچ عنوان توجیهی در خصوص دفاع علنی از تروریستهای داعش در برابر دولت عراق وجود ندارد . تنها نقطه ضعفی که می توان به صورت برجسته از آن نام برد آزمودن ایجاد تشکیلات دفاعی مردمی مشابه آنچه در سوریه ایجاد شد پس از حمله داعش است که به طور مشخص حداقل شش ماه زمان برای آماده سازی آنها زمان نیاز است در حالی که وجود این وحوش در خاک عراق و عملکرد نا موفق نیروهای نظامی و انتظامی عراق در برابر آن ها باید تفکر ایجاد چنین تشکیلاتی را زودتر در بین عراق و هم پیمانان آن به وجود می آورد . به خصوص که داعش ابتدا در عراق به وجود آمد و سپس به سوریه رفت .
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='zed' timestamp='1403502010' post='387653']
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
این اوضاع سه سال پیش با شرایط به مراتب بدتر در سوریه تجربه شد و به لطف الهی تا امروز با همه سختی ها مدیریت شده و به یک ثبات نسبی متناسب با شرایط رسیده است .
[/quote]
علیکم السلام والرحمة الله
اون شرایط مدیریت شده و ثبات نسبی متناسب با شرایط مورد نظر شما ، داعش را تا چند کیلومتری بغداد پیش آورده ! یعنی این وضعیت ، وضعیتی مطلوب و مدیریت شده است ؟!

[quote name='zed' timestamp='1403502010' post='387653']
اگر سه سال پیش بحث دموکراسی مطرح بود و آشکارا حمایت های سیاسی از مخالفین و تروریستها مقابل اسد انجام می شد امروز به هیچ عنوان توجیهی در خصوص دفاع علنی از تروریستهای داعش در برابر دولت عراق وجود ندارد .
[/quote]
صبر کنید نیروهای دولتی دوباره برخی از مناطق اشغالی را پس بگیرند ، صدای حامیان حقوق بشر را دوباره خواهید شنید ! همین الان که بیش از 40 زندانی فراری کشته شده اند ، صدایشان درآمده ، انگار نه انگار که داعش بیش از 1000 نفر را در موصل اعدام کرد .چقدر عجله دارید ؟ صبر کنید تا دوباره حمایت حامیان آنها را ببینید .
[quote name='zed' timestamp='1403502010' post='387653']
تنها نقطه ضعفی که می توان به صورت برجسته از آن نام برد آزمودن ایجاد تشکیلات دفاعی مردمی مشابه آنچه در سوریه ایجاد شد پس از حمله داعش است که به طور مشخص حداقل شش ماه زمان برای آماده سازی آنها زمان نیاز است در حالی که وجود این وحوش در خاک عراق و عملکرد نا موفق نیروهای نظامی و انتظامی عراق در برابر آن ها باید تفکر ایجاد چنین تشکیلاتی را زودتر در بین عراق و هم پیمانان آن به وجود می آورد . به خصوص که داعش ابتدا در عراق به وجود آمد و سپس به سوریه رفت .
[/quote]
عراقی ها خواب بودند ما چی؟ ما هم خواب بودیم ؟!

////////////
[size=1]یکخورده خلقم تنگه [/size]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='warjo' timestamp='1403505665' post='387656']
علیکم السلام والرحمة الله
اون شرایط مدیریت شده و ثبات نسبی متناسب با شرایط مورد نظر شما ، داعش را تا چند کیلومتری بغداد پیش آورده ! یعنی این وضعیت ، وضعیتی مطلوب و مدیریت شده است ؟!


صبر کنید نیروهای دولتی دوباره برخی از مناطق اشغالی را پس بگیرند ، صدای حامیان حقوق بشر را دوباره خواهید شنید ! همین الان که بیش از 40 زندانی فراری کشته شده اند ، صدایشان درآمده ، انگار نه انگار که داعش بیش از 1000 نفر را در موصل اعدام کرد .چقدر عجله دارید ؟ صبر کنید تا دوباره حمایت حامیان آنها را ببینید .

عراقی ها خواب بودند ما چی؟ ما هم خواب بودیم ؟!

////////////
[size=1]یکخورده خلقم تنگه [/size]

[/quote]
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
همانطور که عرض کردم داعش ابتدا در عراق تشکیل شد و بعد به سوریه رفت و مجددا به عراق بازگشت که بدون شک واکنشی از سوی حامیان داعش و به طور مشخص عربستان به برگزاری انتخابات و پیروزی بشار اسد بود . اوباما هم در جدید ترین اظهار نظر سقوط اسد را با این شرایط خیال بافی دانست . در حالی که تا چندی قبل کشورها سر به رسمیت شناختن مخالفین اسد و اعطای امتیازات سیاسی به آن ها و جمع آوری غنایم در سوریه مسابقه گذاشته بودند . ضمنا داعش حکم طالبان را در افغانستان دارد و آمریکا همان نقشه را دارد دوباره در عراق پیاده می کند یعنی می خواهد به عنوان ناجی و منجی عراق وارد عمل شود البته این بار نه با دخالت نظامی مستقیم و پرهزینه بلکه کسب پیروزی به هزینه دیگران . در خصوص خواب بودن ما و عراقی ها هم همان اتفاق زمان بشار اسد افتاد . بالاخره آدم تا یک جایی می تواند به طرف کمک کند و هشدار بدهد وقتی خود طرف خواب است یا خود را به خواب زده از دست دوست یا دوستانش کاری بر نمی آید . وقتی عراقی ها در باد آبرامزها و اف ا6 ها و یگان طلایی ارتش عراق خوابیده بودند و احساس قدرت می کردند و حتی این احساس قدرت آنها به خود ما منتقل شده بود و داشتیم بر سر نیروهای نظامی خودمان می کوبیدیم که چرا امرپ و آبرامز و غیره نداریم و راحت در کمین ها سربازان خود را از دست می دهیم نمی شد به آنها حالی کرد که تنها راه پیروزی بر داعش و امثال داعش فعال کردن ظرفیت بومی نیروها است . نوری مالکی به هر حال راهی را رفت و جوری حرکت کرد که نه بعثی ها را توانست حذف کند و نه اهل سنت را راضی کند کردها هم که اصولا ساز خود را می زدند و اقلیم مستقل می خواستند . حتی شیعیان هم این وسط اختلاف داشتند و یکی نبودند . فتوای مرجعیت شیعه می توانست به جای حالا زمانی که داعش فلوجه را گرفت صادر شود . بنابراین در هر شرایطی ما نمی توانیم وقتی متحد ما نمی خواهد به او کمک کنیم . در خصوص حامیان حقوق بشر هم نگران نباشید همانقدر که صدایشان در حمایت از داعش در سوریه شنیده شد اینجا هم شنیده می شود . این بار عراق سلاح شیمیایی ندارد و بهانه حضور خود داعش است . از این به بعد باید منتظر اعزام نیرو به بهانه جلوگیری از حضور داعش بود و بعد ایجاد تفاهم میان اهل سنت و کرد ها و شیعه با تقسیم عراق منتهی عاملی که در نظر نمی گیرند همان عاملی است که آنها را مجبور به ترک عراق کرد و به واسطه همان عامل هم دوباره و در سطحی دیگر شکست خواهند خورد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='zed' timestamp='1403508128' post='387668']
در خصوص خواب بودن ما و عراقی ها هم همان اتفاق زمان بشار اسد افتاد . بالاخره آدم تا یک جایی می تواند به طرف کمک کند و هشدار بدهد وقتی خود طرف خواب است یا خود را به خواب زده از دست دوست یا دوستانش کاری بر نمی آید . وقتی عراقی ها در باد آبرامزها و اف ا6 ها و یگان طلایی ارتش عراق خوابیده بودند و احساس قدرت می کردند و حتی این احساس قدرت آنها به خود ما منتقل شده بود و داشتیم بر سر نیروهای نظامی خودمان می کوبیدیم که چرا امرپ و آبرامز و غیره نداریم و راحت در کمین ها سربازان خود را از دست می دهیم نمی شد به آنها حالی کرد که تنها راه پیروزی بر داعش و امثال داعش فعال کردن ظرفیت بومی نیروها است . نوری مالکی به هر حال راهی را رفت و جوری حرکت کرد که نه بعثی ها را توانست حذف کند و نه اهل سنت را راضی کند کردها هم که اصولا ساز خود را می زدند و اقلیم مستقل می خواستند . حتی شیعیان هم این وسط اختلاف داشتند و یکی نبودند . فتوای مرجعیت شیعه می توانست به جای حالا زمانی که داعش فلوجه را گرفت صادر شود . بنابراین در هر شرایطی ما نمی توانیم وقتی متحد ما نمی خواهد به او کمک کنیم . [/quote]

شاید خواب نبودیم ، منتظر بودیم :winking:
[url="http://sabernews.com/shownews.php?idnews=43376"]اطلاع MI۶ از تحرکات داعش در عراق [/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آموزش و آماده سازی نیروهای شیعه ی عراقی از همون اول اشغال عراق انجام شد.
خصوصا هم زمان با تسلیح عشایر اهل سنت توسط آمریکا دولت عراق شبهه نظامیان شیعه را آموزش داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Antiwar' timestamp='1403761033' post='388387']
آموزش و آماده سازی نیروهای شیعه ی عراقی از همون اول اشغال عراق انجام شد.
خصوصا هم زمان با تسلیح عشایر اهل سنت توسط آمریکا دولت عراق شبهه نظامیان شیعه را آموزش داد.
[/quote]
يعني كلا رد مي فرمائيد ؟يا اينكه خطاب جمله شما به من نيست ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.