amirhosin

پیوستن ایران به جامعه جهانی چه پیامدهایی در پی خواهد داشت؟

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با سلام - البته خدمت شما عرض کنم که این اصطلاح هلال شیعی را اولین بار ملعون شاه اردن به کار برد و تا جایی که بنده در طول این سالها پیگیری کردم و می کنم ، تقریبا" همه مسئولین بر ضد این تئوری جبهه گرفتند . (درست در زمانی که رایس بحث خاورمیانه بزرگ را مطرح کرد ) . بعید می دونم سردار سلیمانی این مبحث را مطرح کرده باشه :thinking: :thinking:

در مورد داعش هم ( البته به نظر بنده ) اساسا" بحث هلال شیعی نیست . ترس از بوجودآمدن سیستم های سیاسی به مانند سیستم سیاسی در جمهوری اسلامی ایران هست که بطور عام از ابتدای خلقت یعنی نبرد میان حق و باطل و بطور خاص بعداز پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد . اگر دوستان دقت کنند بعداز انقلاب اسلامی حوزه تمدنی غرب چه اتفاقاتی افتاد:

1- خلق ترکمن
2- خلق عرب
3- فداییان خلق
4- منافقین
5- کودتای نقاب
6- جنگ تحمیلی
7- تحریم
8- جنگ خلیج فارس 1991 ( که کسانی مثل علی اکبر محتشمی پور :devil: :devil: گفتند که صدام ، خالد بن ولید زمانه است و ما ، یعنی ایران باید صدام را برای جنگ با امریکا کمک کند و......
تا اینجا فاز برخورد سخت افرازی بود
بعداز جنگ چون دیدند برخورد سخت افزاری جواب نمی ده ، بحث برخورد نرم افزاری را پیش کشیدند :
9- بحث شبیخون فرهنگی (سال 1376 که توسط رهبری عنوان شد )
10- بحث بوجود آمدن مسایلی مثل توسعه سیاسی و ..... که برای کشوری مثل ما که تازه از جنگ فارغ شده بود ، به مثابه سم بود . چرا که کشوری که می بایست تمام انرژی خودش را برای بازسازی اقتصادی می گذاشت ، مسئولین ان تمام انرژی خودشون را صرف بازی های سیاسی کردند .
11- بحث کوی دانشگاه 1378
12- ودرنهایت نقطه اوج ان فتنه 88 .

با تمام این توطئه ها بازهم ناکام شدند ، اما دست از تلاش برنداشتند . شروع کردند به مانند راهبردی که برای شوروی طراحی کرده بودند ، با تاسیس فرقه های تندرو مثل ..... در داخل کشورهایی که بلحاظ سواد و ... در سطح پایینی قرار داشتند ( چچن / افغانستان / عراق / یمن / عربستان و....) وایجاد گروه های تندرو مذهبی ، سعی کردند تا مانع از گسترش افکار اسلام سیاسی به معنای صحیح آن شوند

حالا چرا ؟؟؟؟

[size=5][color=#FF0000]ناپلئون بناپارات [/color][/size]در زمانی که حکومت " [color=#0000cd]ممالیک [/color]" را در مصر شکست داد و وارد این کشور شد ، دستور داد تا قرآن را برای وی ترجمه کنند . بعد با مطالعه این کتاب جمله ای گفت که صدای آن در تمامی حوزه تمدنی غرب پیچید :

[center][size=6][color=#0000FF]" وای به حال ما، اگر مسلمان ها به این کتاب عمل کنند " [/color][/size][/center]
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][color=#ff0000][size=6]بسم الله الرحمن الرحیم[/size][/color][/center]

[center][size=5][color=#3366FF]بنده بدون تایید یا رد محتوا و ادعاهای مطرح شده در این گزارش، ترجمه آن را صرفا جهت اطلاع اعضاء محترم این انجمن نظامی از رویکردها و دیدگاه‌های اندیشکده‌های غربی و بحث در این ارتباط مطرح می کنم و دیدگاه‌ها، ادعاها و القائات این گزارش‌ها هرگز مورد تأیید بنده نمی‌باشد.[/color][/size][/center]

[center][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10284/eshraf_ir-atlantic-nato-syria-iraq.jpg[/img][/center]


یک ژنرال بازنشسته آمریکایی می‌گوید داعش در حال حاضر سرگرم نابودی دو حکومت شیعه/علوی در عراق و سوریه است، اما چشم این تندروها در نهایت به پایتخت‌های اروپا دوخته خواهد شد.
اندیشکده «شورای آتلانتیک» در مقاله‌ای به قلم «جیمز استاوریدیس» ژنرال بازنشسته نیروی دریایی آمریکا رئیس کنونی دانشکده قانون و دیپلماسی دانشگاه تافتس نوشت: با پیشروی‌های داعش در عراق و سوریه، ناتو باید بداند که پیش از بازگشت جهادی‌ها با پاسپورت اروپایی به خانه و ایجاد آشوب و تخریب و ویرانی تنها مسئله زمان اهمیت دارد. این افراطیون در حال حاضر سرگرم نابودی دو حکومت شیعه/علوی در عراق و سوریه هستند، اما چشم این تندروها در نهایت به پایتخت‌های اروپا دوخته خواهد شد. این امر بدان معناست که ناتو باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از خطرات بالقوه آتی انجام دهد که کلید این امر در مرزهای ترکیه قرار دارد.
[color=#ff6600][b]■[/b][b] برای انتخاب گزینه‌های حمله به مواضع داعش در عراق متحدان نیز باید تصمیم هماهنگی داشته باشند[/b][b]■[/b][/color]
اگرچه دخالت نظامی مستقیم در عراق و سوریه از لحاظ سیاسی مشکل‌ساز بوده و عواقب شدیدی را به همراه خواهد داشت، اما گزینه‌های نظامی دیگری نیز وجود دارد که در این زمان ارزش استفاده را دارند. اول آنکه مانند همیشه متحدان باید بدانند در طول مرزها چه اتفاقی در حال روی دادن است. که این به معنای استفاده از میزان قابل ملاحظه‌ای از ظرفیت‌ها به منظور همکاری با ناتو در جمع‌آوری اطلاعات من‌جمله پرواز آواکس‌ها در طول مرز ترکیه برای به دست آوردن اطلاعات سیگنال‌ها و رادارها است. این موضوع همچنین شامل بکارگیری هواپیماهای بدون سرنشین است. هواپیماهای ناتو از پایگاه‌های ترکیه عملیات انجام داده و این اماکن برای انجام این عملیات بسیار کلیدی می‌باشند.
ناتو اخیراً اقدام به خرید و گسترش هواپیماهای بدون سرنشین گلوبال هاوک کرده است. این گسترش برای چندین سال برنامه‌ریزی شده است و از این رو باید تسریع یابد-نه تنها برای بحران عراق و سوریه بلکه برای چالش‌های احتمالی در مرزهای جنوبی ناتو نیز تمهید گردد. برنامه ‌زمانبندی بر اساس گسترش پایگاه‌های سیگونلا و سیسیل است که هواپیماهای آنها به ترکیه و یا یونان منتقل شده تا در مرزهای ترکیه عملیات انجام دهند. برای انتخاب گزینه‌های حمله به مواضع داعش در عراق متحدان نیز باید تصمیم هماهنگی داشته باشند.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] جنگ واقعی در عراق جنگ سایبری است[/b][b]■[/b][/color]
نباید فراموش کنیم که جنگ واقعی در عراق نبردی سایبری نیز هست که مملو از فعالیت‌های خطرناک شامل تبلیغات جهادی‌ها، داعش و سایر گروه‌های رادیکالی سنی و همچنین شبکه‌های اجتماعی همراه و علیه خلافت است. ناتو باید همانطوری که بر فعالیت‌های فیزیکی مرزها متمرکز شده است بر اتفاقات سایبری روی داده در مرزهای متحدان نیز متمرکز شود. این مسئله به معنای بکارگیری توانایی‌های هر دولت و تمرکز بر اطلاعات همراه با مراکز عملیاتی در مراکز اصلی رهبری قدرت‌های اروپایی و همچنین استفاده از متخصصین مرکز دفاع سایبری ناتو در تالین و استونی است. اکنون این موارد در سطوح عملیاتی ناتو انجام نشده که باید در دستور کار قرار گیرد.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] مأموریت آموزشی ناتو در عراق [/b][b]■[/b][/color]
مسئله بحث‌برانگیزتر مأموریت آموزشی ناتو در عراق را پیشنهاد می‌دهد. یکی از مأموریت‌های آموزشی ناتو تعلیم نیروهای امنیتی عراق در سطوح کارکنان و فرماندهان بود که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ در بغداد انجام شد. اگرچه این مأموریت ابعاد گسترده‌ای نداشت اما تأثیرات مثبتی به ویژه بر کاربری نیروهای امنیتی عراق داشت. با خروج نیروهای آمریکا این مأموریت خاتمه یافت که قربانی شکست در موافقت بر سر وضعیت نیروها شد. هنوز هم پل‌هایی ارتباطی وجود دارد که می‌توان از آنها برای آموزش استفاده کرده مواردی مانند کمک به گردهم آیی گروه‌ها و ترغیب و نیروهای امنیتی عراق که با حضور قوی در منطقه همراه است.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] چرا این مأموریت باید صرفاً برای آمریکا باشد؟[/b][b]■[/b][/color]
برای نیل به این هدف نیروهای ویژه جدید ناتو که در مراکز مونس و بلژیک قرار دارند می‌توانند مکمل مأموریت آمریکا در عراق باشند. اگر ۳۰۰ نیروی ویژه آمریکا به عراق بروند، چرا نباید صدها نیروی ویژه مختلف از متحدان آنها همراهی کنند.؟ چرا این مأموریت باید صرفاً برای آمریکا باشد؟ فرماندهی نیروهای ویژه ناتو کاملاً این توانایی را دارد تا به دستور فرماندهان ارشد متحدان این نیروها را در کنار نیروهای آمریکا بکار گیرد. متأسفانه به نظر می‌رسد که سایر دولت‌های متحد تمایل چندانی به انجام این امر ندارند. با این حال با توجه به خطر ناشی از جانب دولت جهادی برای اروپا، موضوع همراهی اروپا در کنار آمریکا کاملاً مشخص است.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] فرماندهی و کنترل در ترکیه[/b][b]■[/b][/color]
یکی دیگر از زمینه‌های کلیدی فرماندهی و کنترل است. ناتو مراکزی بسیار نزدیک به مرزهای ترکیه دارد که از آن جمله می‌توان به پایگاه نیروهای زمینی واقع در ازمیر ترکیه اشاره کرد. این مرکز فرماندهی چند ملیتی توسط ژنرال آمریکایی جن. بن هودگز که از فرماندهان جنگ عراق بوده رهبری می‌شود. این پایگاه قابلیت بدل شدن به مرکزی برای ناتو در جهت درک رویدادهای در حال وقوع در عراق می‌شود، که باعث تحکیم اطلاعات شده و امکان انجام مأموریت ناتو را فراهم می‌کند. هیچکدام از این موارد آ کنون انجام نشده است.
در آخر اینکه بحث‌برانگیزترین مسئله امکان ورود نیروهای ویژه ناتو از طریق مرز ترکیه به عراق و سوریه در جهت درک حوادث ماوقع و ارائه اطلاعات مطمئن و همچنین آمادگی برای عملیات احتمالی ناتو در سوریه و یا عراق است. نیروهای هوایی ناتو و آمریکا در مرزهای ترکیه در حال عملیات هستند (بیشتر در حال کمک به ترکیه برای مواجهه با شورش کردها) که می‌توانند از چنین ماموریتی-حداقل با نظارت و جمع‌آوری اطلاعات- حمایت کنند. این حد آستانه خواهد بود اما بایستی توسط رهبران متحد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

[color=#ff6600][b]■[/b][b] جلوگیری کردن از عملیات ناتو در عراق و سوریه به ضرر متحدان ماست[/b][b]■[/b][/color]
طبیعتاً تمام این موارد باید با همکاری کامل نیروهای نظامی ترکیه صورت بگیرد. خبر خوب این است که ترک‌ها کاملاً توانمند بوده و به خوبی از خطرات احتمالی واقع در مرزهای جنوبی و غربی خود آگاهند. واشنگتن باید از حمایت همه‌جانبه آنها اطمینان یافته و سپس گزینه‌های مربوط به عملیات ناتو برای مقابله با تهدیدات را در قالب دیدگاه ترکیه یعنی “کشور میزبان” بررسی کند. به اعتقاد من ترکیه از دخالت بیشتر ناتو حمایت کرده و این نوع تلاش‌ها را مد نظر قرار می‌دهد.
به زبان ساده جلوگیری کردن از عملیات ناتو در عراق و سوریه به ضرر منافع متحدان ماست. این منطقه به شدت در حال خارج شدن از کنترل بوده و تأثیرات خطرآفرینی بر اروپا و آمریکا دارد. متحدان توانایی‌های بسیاری دارند اما آیا این مسئله تمایل سیاسی لازم برای مداخله در این موقعیت خطرناک را به همراه دارد؟ انجام این اقدامات به نحو معقول و با تمرکز بر مرز ترکیه معنادار خواهد بود. ناتو به حمایت کامل ترکیه نیاز دارد تا بتواند درباره مداخله تصمیم‌گیری کند زیرا آنچه که اکنون پدیدار گشته است خطر مشهود و موجود در مرزهای جنوبی جناح متحد است.

[color=#ff6600][b]پایان[/b][/color]

[color=#ff6600][b]بن پایه : [url="http://www.eshraf.ir/2068"]http://www.eshraf.ir/2068[/url][/b][/color]
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام - ضمنتشکر از دوستان

بنده سالهاست که براین اعتقاد هستم که در صحنه شطرنج آسیای جنوب غربی تنها دو بازیگر ، بازیگر اصلی به شمار می آیند و سایرین علیرغم تمام مسائل صرفا" بازیگران حاشیه ای و دربهترین حالت بازیگران فرعی بحساب می آیند .
این دو بازیگر یکی جمهوری اسلامی ایران و دیگری ایالات متحده می باشد . هرکدام از این و بازیگر در منطقه کارتهای برنده ای را در اختیار دارند و درمقابل پاشنه آشیل هایی را هم بدنبال خود می کشند که هر آن ممکن است موجب به خطر افتادن منافع انها در حوزه ژئوپلیتیکی آسیای جنوب غربی خواهد شد .

از یکسو جمهوری اسلامی ایران ، با برخورداری از یک عقبه تمدنی و وجود یک نفوذ تاریخی در میان ملتهای این حوزه ، کارتهای برنده متعددی را در اختیار دارد که یکی از آنها خیزش محور مقاومت از یمن تا فلسطین اشغالی است و از طرف دیگر پاشنه آشیل این کشور ، وجود یک اقتصاد بیمار و ناکار آمد است که در طولانی مدت ممکن است در صورت عدم توجه ، خطراتی زیادی را متوجه منافع ملی این کشور نماید

از سویی دیگر ، ایالات متحده با در اختیار داشتن یک نیروی نظامی قدرتمند در منطقه و حضور یک متحد راهبردی به اسم رژیم اشغالگر قدس ، و نفوذ قابل توجه در دولتهای منطقه ، بویژه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس ، حوزه قفقاز و و آسیای مرکزی و علاوه بر آن حضور مستقیم نظامی در افغانستان و عراق ، تهدید جدی علیه منافع حیاتی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .

بطور خلاصه ، این دو بازیگر در وضعیت "نبرد خاموش" با هم بوده و بر اساس شعار معروف واحدهای مهندسی - رزمی ، بویژه واحد تخریب که " نخستین اشتباه ، آخرین اشتباه خواهد بود " ، هرکدام که اولین اشتباه را مرتکب شوند ، در حقیقت آخرین اشتباه خود را مرتکب شده اند و راه برگشتی نیز نخواهند داشت .

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.