امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

من خودم توي خدمت دژبان بودم.باورتون شايد نشه اما يك بار صفحات مياني قران رو ژاره كرده بودن و توش سيگار جاساز كرده بودن.البته اين به معناي همه گير بوده نيست.درسته و متاسانه بعد از دو ماه اموزشي تقريبا در اكثر پادگانها شاهد اموزش نيستيم .اموزشها فقط در زمينه عقيدتي سياسي هست و اموزشهاي نظامي و ورزشي بسيار كم هست.من خودم توي خدمت ارزو به دلم موند كه يكبار از ميدان موانع رد بشم.سربازها فقط در امور اداري مانند كارگر و يا كارمند در پادگان مشغولند.
خب رفتارهاي نا مناسب هم گاها ديده ميشه.در يكمورد كه شاهدش بودم اونقدر براي برخي از سربازان پادگان جاي مناسبي ميشه كه حتي بعد از خدمت هم مخفيانه به پادگان ميان تا حكم تير يكيشون بالاخره صادر شد.(البته فقط شنيديم و حكمي نديديم).مشكلات بسيار زياد هست و شكي در اونا نيستواما به نظر من در حال بهتر شدنه .اجباري يا اختياري بودن اون هم در حد اطلاعات من نيست اما اگه اختياري باشه و حقوق هم بدن فكر نميكنم مثل الان سرباز توي پادگانها باشه و اگر خدايي ناكرده جنگ شد با اين پادگانها خالي از سرباز چه ميشه كرد.درسته اموزش مناسبي نميبينن اما در صورت نياز ميشه سريعتر اونها رو اماده كرد نسبت به كساني كه سربازي اصلا نرفتن ولي براي دفاع از كشورشون داوطلب ميشن.به هر حال فكر ميكنم بايد باشه اما احتياج به اصلاحات اساسي و جدي داره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه قسمت بشه ما هم راهی خدمت مقدس سربازی شدیم :mrgreen:
البته به خاطر 21 ماه سابقه جبهه پدرم تقریبآ یک سال و اندی از این 18 ماه رو دودره کردیم :mrgreen:

بابت تاییدیه کسر خدمت چند روز پیش رفتم پادگان محل خدمت پدرم و یه نامه مهر و چسب خورده دادن دستمون که پشتش نوشته
به : سردار سازمان وظیفه عمومی ناجا (مرکز عملیات مشمولان)

حالا موندم با این نامه چیکار کنم !

بردم نظام وظیفه شهرمون میگه برو پلیس + 10 رفتم اونجا میگه پشت نامت نوشته سردار نظام وظیفه ! با مسئولیت خودت بازش می کنم ! منم قبول نکردم
بالاخره موندم که این نامه کجا باید باز بشه و اصلآ داخلش چیه ؟!
ماشالله هیچکس هم پاسخگو نیست و از هر جا که سوال می کنم یه مشت پرت و پلا تحویل ادم میدن icon_eek

از دوستان کسی تا حالا از این قوانین کسر خدمت استفاده کرده ؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عزيزان سلام
عزيز جان من هم بخاطر جبهه پدرم 16ماه24روز كسري داشتم و فقط آموزشي رفتم. من نمي دونم شما چكار كردين اما اين طي مراحل من بود:
كارت سربازي پدرم رو همراه با عكس و كپي شناسنامه و آخرين مدرك تحصيلي و... هركدام به تعداد اعلام شده با كپي كارت پدرم بردم سپاه استان يكروزي دويدن كردن اونجا تا يك برگه به من دادند با مهر و امضا كه نوشته بود من اين مدت رو معافم بعد رفتم پليس + 10 و اونجا با مدارك درخواستي فرستادم تهران الان هم منتظر كارت پايان خدمتمم...

موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]عزيزان سلام
عزيز جان من هم بخاطر جبهه پدرم 16ماه24روز كسري داشتم و فقط آموزشي رفتم. من نمي دونم شما چكار كردين اما اين طي مراحل من بود:
كارت سربازي پدرم رو همراه با عكس و كپي شناسنامه و آخرين مدرك تحصيلي و... هركدام به تعداد اعلام شده با كپي كارت پدرم بردم سپاه استان يكروزي دويدن كردن اونجا تا يك برگه به من دادند با مهر و امضا كه نوشته بود من اين مدت رو معافم بعد رفتم پليس + 10 و اونجا با مدارك درخواستي فرستادم تهران الان هم منتظر كارت پايان خدمتمم...

موفق و شاد باشيد.
ياعلي[/quote]

منم همین کارها رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا این برگه ای که به شما دادن رو واسه من گذاشتن تو یه پاکت مهروموم شده ؟!
یعنی خودم می تونم بازش کنم ؟! مشکلی پیش نمیاد ؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خودت مي دوني...
اما پيشنهاد مي كنم تو پليس+10 بازش كن اگه كارت راه نيوفتاد بعدا بگو پليس+10 گفته بازش كن...
فردا اينكارو كردي افتادي تو چاه يقه منو نگيري از من نشنيده بگير... :mrgreen:

موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سردار موسی کمالی در مورد شرایط جدید خدمت سربازی اظهار داشت: بنا به پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم فرماندهی کل قوا، داماد (همسر فرزند) یا یکی از اقوام درجه یک جانبازان قطع نخاعی فاقد فرزند ذکور سالم، بنا به تائید بنیاد شهید و امور ایثارگران با انتخاب و معرفی جانباز به عنوان همیار از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که جانبازان قطع نخاعی با آن مواجه هستند این پیشنهاد برای کمک به انان ارائه شده است و بنیاد شهید باید افراد واجد شرایط را بنا به انتخاب جانباز به سازمان وظیفه عمومی معرفی کند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در مورد ادامه تحصیل مشمولان گفت: مدت معافیت تحصیلی دانشجویان برای مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری ناپیوسته 3 سال، کارشناسی پیوسته 6 سال و کارشناسی ارشد و دکتری پیوسته 8 سال و دکتری تخصصی 5 سال است و دانشجویان باید طوری برنامه‌ریزی کنند که در مدت مذکور،تحصیل خود را به اتمام رسانند.

کمالی افزود: البته دانشگاه ها در مواقع ضروری می توانند با تشکیل کمیسیون موارد خاص حداکثر 2 ترم علاوه بر مدت فوق به دانشجویان اجازه ادامه تحصیل دهند و پس از پایان مدت مذکوز، دانشگاه حق ثبت نام دانشجویان را ندارد و باید آنها را برای انجام دوره خدمت ضرورت به سازمان وظیفه عمومی معرفی کند.

وی تاکید کرد: در موارد استثنایی سازمان وظیفه عمومی می‌تواند با تشکیل کمیسیونی، وضعیت دانشجویان را بررسی و برای کسانی که به دلیل مشکلات موفق به اتمام تحصیل نشده ولی در مدت محدود قادر به ادامه تحصیل هستند با حفظ وضعیت غیبت، به مدت یک یا دوترم اجازه ادامه تحصیل صادر کند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: مشمولان غایب حق ادامه تحصیل ندارند و مرحله اخطار به مشمولان غایب از طریق کلانتری ها و دستگیری کسانی که با توجه به اخطار اولیه خود را معرفی نکرده‌اند شروع شده است.

کسانی که در سال 90 به خدمت اعزام شوند در شمول مقررات این سال هستند و در صورت افزایش مدت خدمت سربازی این موضوع شامل آنها نمی‌شود.

[url=http://aftabnews.ir/vdcevv8zxjh8xei.b9bj.html]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تکذیب شایعه اجباری شدن سربازی زنان

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اجباری شدن سربازی خواهران شایعه رسانه‌های ضد انقلاب است و ستاد کل نیروهای مسلح برنامه‌ای برای سربازی خواهران ندارد.

سردار موسی کمالی به ایلنا گفت: خواهران می‌توانند به صورت داوطلبانه و به عنوان بسیج با نیروهای مسلح همکاری کنند، ولی طبق ماده یک قانون نظام وظیفه تنها افراد ذکور ملزم به خدمت سربازی هستند.

وی افزود: در تبصره ماده یک قانون نظام وظیفه تنها گفته شده‌است با توجه به اصل ۱۵۱ قانون اساسی، بسیج مستضعفین سپاه پاسداران موظف است در اسرع وقت امکانات آموزشی نظامی اتباع اناث ایران را با رعایت تمام موازین شرعی فراهم کند.

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/208501/تکذیب-شایعه-اجباری-شدن-سربازی-زنان]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در نشستی که امروز در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار داشت: قانون خدمت وظیفه عمومی جدید در 22 آبان سال جاری تصویب و در 2 آذر سال جاری به تأیید شورای نگهبان رسید.

همچنین در 22 آذر سال 90 از سوی ریاست جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شد و از 10 بهمن سال جاری از سوی ستاد کل جهت اجرای ابلاغ شده برابر ماده 53 این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجرا است که همین موضوع جهت اجرا ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: اضافه خدمت تمامی مشمولان غایبی که تا تصویب قانون جدید مرتکب غیبت شده‌اند و خود را جهت انجام خدمت سربازی معرفی کرده‌اند یا تا سوم خرداد سال 91 معرفی کرده‌اند بخشیده می‌شوند و به دادگاه معرفی نخواهند شد.

سه ماه غیبت مساوی با 6 ماه اضافه خدمت

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در قانون جدید مشمولانی که سه ماه تا یک سال غیبت کرده باشند 6 ماه اضافه خدمت دارند و اگر بیش از یک سال غیبت کرده باشند، علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت، فراری محسوب شده و به دادگاه معرفی خواهند شد لذا به تمامی جوانانی که مرتکب غیبت شده‌اند توصیه می‌شود در مدت تعیین شده خود را جهت انجام خدمت سربازی معرفی کنند.

سردار کمالی عنوان کرد: دو سوم اضافه خدمت انضباطی تمامی کارکنان وظیفه شاغل نیروهای مسلح که تا 22 بهمن سال 90 تنبیه شده‌اند، بخشیده شده‌ است.

وی اظهار داشت: شرط صدور معافیت تحصیلی برای دانشجویانی که صرفا از طریق کنکور سراسری در دانشگاه‌ها پذیرفته می‌شوند، برداشته شده است لذا تمامی دانشجویانی که در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مورد تأیید وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد بدون کنکور هم پذیرفته می‌شوند از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: یکی از فرزندان مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.

مشمولان دارای یک فرزند معلول از انجام خدمت سربازی معاف هستند

سردار کمالی با اشاره به اینکه تنها پسر خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی که دارای 3 فرزند دختر یا بیشتر باشند از انجام خدمت سربازی معاف هستند، گفت: مشمولانی که دارای یک فرزند معلول باشند از انجام خدمت سربازی معاف هستند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی و حرکتی ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می‌شوند و پس از 5 سال از استمرار ازدواج آن معافیت موقت به دائم تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: مشمولی که همسرش فوت کرده و دارای فرزند صغیر باشد مادامی که ازدواج نکرده از خدمت معاف است.

شرط تعیین تکلیف خدمت سربازی برای ثبت اموال برداشته شد

سردار کمالی با بیان اینکه یگانه مراقب و نگهدار پدر نیازمند مراقبت با هر سنی، از انجام خدمت معاف است، افزود: شرط تعیین تکلیف خدمت سربازی برای ثبت اموال در دفاتر اسناد رسمی برداشته شد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: یکی از فرزندان پسر سربازی که در طول مدت خدمت سربازی فوت کرده یا در صورت نداشتن فرزند، یکی از برادرانش از خدمت معاف می‌شود.

تمامی فرزندان شهدا از انجام خدمت معاف هستند

وی با بیان اینکه تمامی فرزندان شهدا و مفقود‌الاثرها از انجام خدمت معاف هستند، عنوان کرد: به ازای هر شهید، آزاده با 24 ماه اسارت، جانباز با 25 درصد جانبازی و مفقود‌الاثر فاقد فرزند یک فرزند از برادران آنها از خدمت معاف می‌شود.

سردار کمالی اظهار داشت: یک فرزندخوانده قانونی جانبازی که برابر گواهی بنیاد شهید و امور ایثارگران به واسطه جانبازی صاحب فرزند نمی‌شود، از خدمت معاف است.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: تمامی مشمولان وظیفه به جای سن 18 سالگی در ماه تولد سالی که به سن 19 سالگی ( 18 سال تمام) می‌رسند، جهت خدمت 6 ماه فرصت دارند، خود را معرفی کنند تا دچار غیبت نشوند.

وی ادامه داد: تمامی مشمولان دیپلم و بالاتر به جای 4 تا 6 ماه، یکسال فرصت دارند خود را جهت انجام خدمت معرفی کنند تا در این مدت خود را جهت پذیرش در دانشگاه‌ها معرفی کنند.

سردار کمالی گفت: به دانشجویان انصرافی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برای یک بار، قبل از انجام خدمت سربازی اجازه ادامه تحصیل داده شده است.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: به مشمولان متعهد دستگاه‌های غیرنظامی که تاکنون بعد از انجام تعهد، کارت معافیت دریافت می‌کردند، کارت پایان خدمت داده می‌شود.

تشکیل دفتر مشاوره برای ارتباط با خانواده سربازها

سردار کمالی اظهار داشت: در تمامی مراکز و پادگان‌های آموزشی و یگان‌‌ها باید دفتر مشاوره و راهنمایی برای کمک به سربازان و ارتباط با خانواده آنها تشکیل شود.

وی ادامه داد: به منظور ارتقاء منزلت و بهینه‌سازی اوقات فراغت کارکنان وظیفه باید زمینه‌های استمرار آموزش‌های نظامی، عقیدتی، سیاسی، خدماتی، فنی و حرفه‌ای و سوادآموزی در ضمن خدمت فراهم شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: سربازان باید در طول دوره آموزش نظامی و تخصصی مورد ارزیابی قرار گیرند و متناسب با تحصیلات، آموزش، مهارت و توانایی رسته‌بندی به کارگیری شوند.

وی با بیان اینکه شورای عالی پزشکی از پزشکان متخصص باید تشکیل شود، اظهار داشت: مشمولان که در شورای پزشکی معاف نمی‌شوند حق اعتراف به آنان داده شده است که در این صورت جهت معاینه تخصصی بیشتر معرفی می‌شوند.

خرید خدمت سربازی وجود ندارد

وی با بیان اینکه به تمامی دانشجویان اخراجی و انصرافی برای معرفی خود یک سال فرصت داده شده است، گفت: خرید خدمت سربازی وجود ندارد در واقع جوانان نباید به شایعات و مسائلی که از برخی از سایت‌ها به عنوان سودجویی مطرح می‌شود فریب بخورند؛ چیزی به عنوان فروش سربازی و معافیت برای برخی سنین، وجود ندارد.

سردار کمالی بیان کرد: سیاست ستاد کل نیروهای مسلح این است که قوانین به نفع مردم بوده مشکلی برای خانواده‌ها به وجود نیاید.

وی ادامه داد: برای سربازان ایرانی مقیم خارج از کشور تسهیلاتی در نظر گرفته شده است تا آنها به وزارت امور خارجه و نمایندگان ایران در خارج از کشور مراجعه کنند. در واقع نیازی نیست آنها به ایران بیایند.

سردار کمالی گفت: سربازان فراری تا پایان 86 عفو شده‌اند و خود را معرفی کرده‌اند و آنهایی که بعد از این تاریخ فرار کرده به نیروهای مسلح ابلاغ شده که آنها را به کار گرفته و به دادگاه بفرستند تا دادگاه برای آنها تصمیم بگیرد.

قطعا حقوق سربازان افزایش پیدا خواهد کرد

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص افزایش حقوق سربازی، گفت: رایزنی‌هایی در خصوص افزایش حقوق سربازی با دولت صورت گرفته که قطعا این حقوق افزایش پیدا خواهد کرد ولی میزان آن بر اساس بودجه تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون، سربازان متأهل باید در محل سکونت همسر خود بکارگیری شوند، افزود: تمامی کسانی که تا 3 خرداد سال جاری خود را معرفی کنند، بخشیده می‌شوند.

سردار کمالی با بیان اینکه سربازان یتیم در محل سکونت خود باید به کار گرفته شوند، افزود: هیچ مشمولی چه ورزشکار، چه علمی جهت خروج از کشور مشکل ندارند.

سردار کمالی بیان کرد: کمبودی از نظر سرباز نداریم چرا که جوانان به موقع خدمت سربازی خود را انجام می‌دهند.
[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/101770/افزایش-سن-اعزام-به-خدمت-به-19-سال]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میگم شما پسرا م عجب داستانی دارینا

2 سال از بهترین سال های زندگی تون به هدر میره
برای سربازی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من میگم حقوق سربازی را ندن به جاش خدمات و امکانات سربازی را بهتر کنند
وقتی حقوق سربازی جواب رفت و امد را نمی دهد همان بهتر که ندهند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کسی میدونه 24 ماهه شدن خدمت از چه سالی اجرا میشه؟ شنیدم میگفتند از آغاز سال 92 ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا اين بچه هاى مردم هم شدن موش آزمايشگاهى يک روز قانون تصويب ميشه فرداش کنسل ميشه تکليف اصلا معلوم نيست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]کسی میدونه 24 ماهه شدن خدمت از چه سالی اجرا میشه؟ شنیدم میگفتند از آغاز سال 92 ؟[/quote]

از وقتی که من برم سربازی!
6 ماه دیگه میرم سربازی :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان خيالتون راحت بعيده 24 ماه بشه . اين حرف رو کسی داره میزنه که تا 1 ماه پیش مدام در نظام وظیفه کرج میرفت و می آمد تا معافیت کفالت بگیره! از این حرف ها زیاد زده میشه در نظام وظیفه ولی تا عمل...........:mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.