cheka

بالگرد ترابری میان وزن میل-38 ( Mil -38 )

Recommended Posts

بحث ياركشي نيست جناب قاسملو شما اصولا حرف مخالف كه ميشنويد يه نگاه از بالا به پايين پيدا ميكنيد و در برخورد اول سعي در نقد فرد ميكنيد بجاي كلام كه سيد به 2 موردش اشاره كرد براي اينكه اين پست هم اسپم نشه 

ميشه rate رو معادل فارسي نرخ در نظر گرفت و ratio رو معادل فارسي نسبت 

• Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان و عزیزان من

چند ساعت پیش داشتم از مسیر دانشگاه آزاد زنجان می امدم که نکته ایی توجهم را جلب کرد

یک جوان در این سرمای کشنده زنجان زیر پل هوایی روبروی دانشگاه دراز کشیده بود

چند تایی جوان انطرفتر نشسته  بودند و داشتند سیگار دود میکردند گفتم این رفیقتان سرما میخورد مواظبش باشید

گفتند کدام رفیقمان

نزدیکتر که رفتم دیدم دختر جوانی که بیست سالش هم نمیشد دراز کشیده جوانهتا هم امدند دخترک خودش را از بالای پل به پایین پرت کرده بود

یکی از جوانها دست ختر را گرفت و خواست بلندش کند گفتم عمو جان دست نزن

با اصرار گفت نه بگذار حالش را جا بیاوریم راهی خانه اش کنیم باز هم اسرار به عمل خودش داشت نمیدانم چطور شد سیلی بعه صورتش زدم

نمیدانم چطور شد اصلا دست خودم نبود

ولی جوان هم چند تایی فحش نصیب ما کرد اما باز هم مرد بود که احترا نگه داشت و عوض در نیامد

دوستانش به گوشه ایی کشیدنش

اورکتم را در اوردم رویش کشیدو

با پلیور و کفشهایم هم سرش را فیکس کردم به جوانها گفتم به ارژانس زنگ بزنید

چند دقیقه ایی گذشت خبری از اورژانس نشد

گفتم پس زنگ نزدید؟

یکی گفت به ما ربطی ندارد دردسر میشود به پلیس زنگ زدم پلیس و ارژانس امد

دخترک علایم حیاتی داشت خودم چک کرده بودم

باز هم چند دقیقه ایی گذشت تا بردندش....

الن که دارم این سطرها را برای شما مینویسم بغض عجیبی گلویم را میفشارد فکر کنم وضعیت ریه هایم هم به خاطر سرما باز به هم ریخته و دوباره بستری بشوم

من بسیاری از دوستانم را از دست دادم شهدایی که حتی بدنهای سوخته شان را هم نتوانستند به بستگانشان برسانند

اما اینفقدر متاثر نشده ام چرا که هدف و ارمانی داشته اند....

حقیر خودم هم میدانم که اخلاق درستی ندارم از اول هم که اینگونه نبوده اما به واقع ادبیاتم همین گونه است و صد درصد اشتباه. میدانم امروز در حق ان پسر 25 ،26 ساله بدی کردم و دینش در 

گرنم هست میدانم که باید ان دنیا جواب ان سیلیم را بدهم.

میدانم الان که اقا محود الو را ناراحت کردم باید جوابگو باشم سید را که ناراحت کردم باید دو قبضه جوابگو باشم چون اولاد پیغمبر هم هست.

ریت درست باشد یا نباشد نه به من درجه میدهند و نه تشویقی برنو 5 کیلومتر مرمیش پرواز کند هم همینطور

به خدا من اصلا دوست ندارم وارد اینگونه بحثها شوم دوستان میداند این دومین فروم ایرانی است که من عضوش هستم بعد از تیر اندازان

هیچ وقت هم نخواستم کسی را ناراحت کنم حتی در انجمن روسی زبانی که عضو هستم همه مرا به نام میشناسند

همیشه هم گفته ام کوچک همه شما هستم تک به تک و یگان به یگان...

اصلا همینجا از همه کسانی که از دست  بنده دلخوری دارند عذر خواهی میکنم.

دوستان به خدا همه ما که اینجا می اییم دنبال این هستیم از دست روزمرگی های زندگی فرار کنیم بیاییم در محیطی که بین رفقا چند دقیقه ایی دور هم باشیم

اگر هم دوستان بنده حقیررا نبخشند

با دلی اکنده از اندوه از خدمتتان مرخص میشوم و دیگر هرگز در این سرا پا نمیگذارم که وجودم باعث رنجش شما عزیزانم شود.

با احترام کوچک شما

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم ا...

8~158.jpg 88~63.jpg

وزارت صنعت و تجارت روسیه 5.7 میلیارد روبل برای جایگزینی واردات و توسعه ویژگی های عملیاتی بالگردهای آنست و Mi-38 اختصاص خواهد داد. 

کار بر روی بالگرد آنست شامل جایگزینی واردات قطعات، گواهی افزایش حداکثر بار از 3600 کیلوگرم فعلی به 3800 کیلوگرم و افزایش شاخص برد است. هزینه این  کار 3.95 میلیارد روبل برآورد شده است.

نوسازی این پرنده سبک وزن دو موتوره در اواخر دهه 2010 آغاز شد. نسخه آنست -ام به روز شده برای اولین بار در سال 2020 پرواز کرد ولی از سال 2022، این بالگرد بدون موتور باقی مانده است چرا که پیش از این شرکت پرات اندویتنی

عرضه پیشرانه  PW207K به فدراسیون روسیه را متوقف کرده است.

بالگرد Mi-38 نیز  از سال 2013 با موتورهای روسی TV7-117V پرواز می کند. در سال 2024، شرکت سازنده روسی روسیه دو دستگاه از این پشیرانه را به شرکت حمل و نقل هوایی ماگادان تحویل نمود.

کار تحقیق و توسعه بر روی Mi-38-2 ،شامل تجهیزات اضافی ، سامانه های پیشرفته تر و تجهیزات داخلی و افزایش طول عمر واحدهای انتقال نیرو  و پشتیبانی آن است .

بر اساس برنامه جامع توسعه صنعت هوانوردی، 187 فروند آنسات و 39 فروند Mi-38 باید تا سال 2030 تحویل داده شود.

پی نوشت :

استفاده از مطالب برگردان شده به پارسی درانجمن میلیتاری،براساس قاعده " رعایت اخلاق علمیمنوط به ذکر دقیق منبع است.امیدواریم مدعیان رعایت اخلاق ( بخصوص رسانه های مدعی ارزشمداری )  بدون احساس شرمندگی از رفرنس قرار گرفتن بزرگترین مرجع مباحث نظامی در ایران ، از مطالب استفاده نمایند. 

• Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.