EMPEROR

تحلیل و پیگیری تحولات شمال افریقا ( لیبی ، تونس ، الجزایر ، مراکش و مصر )

Recommended Posts

[b]جنگنده های ارتش مصر بر فراز میدان التحریر/ ارتش مصر فرمان شلیک گرفت[/b]


جنگنده های ارتش مصر بر فراز میدان التحریر قاهره به پرواز درآمدند و دیوار صوتی را شکستند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی اخوان المسلین ، ارتش مصر دستور شلیک گلوله به طرف تظاهر کنندگان مخالف حسنی مبارک رئیس جمهور مصر را دریافت کرده است.

رییس حزب حاکم مصر و سومین شخصیت سیاسی این کشور در حال فرار در فرودگاه قاهره دستگیر شد.

خبرنگار واحد مرکزی خبر در قاهره اعلام کرد: احمد عز به دنبال کناره گیری از ریاست حزب حاکم این کشور به همراه خانواده اش قصد داشت از کشور فرار کند که بلافاصله نظامیان ارتش مصر وی را دستگیر کردند.

نمایندگان سابق پارلمان مصر نیز ، مجلس مخالفان رژیم کنونی این کشور را تشکیل دادند. شماری از نمایندگان سابق پارلمان مصر به همراه تعدادی از نمایندگان حذف شده از انتخابات اخیر ، مجلسی تشکیل دادند و در اولین بیانیه خود از محمد البرادعی مدیر کل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی خواستند ریاست مصر را از هم اکنون بدست بگیرد.

جنبش اخوان المسلمین مصر از گفتگوی محمد البرادعی به نمایندگی از مردم مصر با حکومت این کشور حمایت کرد.

در حمله به ساختمان اداره امنیت شهر اسماعیلیه مصر، دهها نفر کشته و زخمی شدند. در درگیریها در اطراف این ساختمان که آتش زده شد، هشت نفر کشته و دهها نفر زخمی شدند.

یک منبع امنیتی از وجود دهها جنازه در جاده ای در نزدیکی زندان ابوزعبل در قاهره خبر داد.

دهها هزار مصری در میدان التحریر قاهره علیه حسنی مبارک رئیس جمهور و عمر سلیمان معاون رئیس جمهور این کشور شعار می دهند.

شانزده تانک ارتش مصر در حال حرکت به طرف میدان التحریر در مرکز قاهره است.

مردم در استان اسیوط مصر نیز با نیروهای امنیتی نزدیک مقر حزب حاکم این کشور درگیر شدند. این شبکه به جزئیات بیشتری درباره این خبر اشاره نکرد.

سی و چهار عضو جنبش اخوان المسلمین مصر از زندانی در این کشور فرار کردند.

این گزارش از سوی دیگر از تجمع هزاران نفر در برابر مسجد ابراهیم (ع) شهر اسکندریه برای تشییع جسد سه نفر از قربانیان تظاهرات روز گذشته خبر داد.

همچنین گروههای ملی مصر با صدور بیانیه ای از محمد البرادعی دبیرکل جبهه مردمی مصر خواستند دولت نجات ملی موقت تشکیل دهد و به البرادعی اجازه تصمیم گیری در مورد مسایل داخلی و خارجی مصر را دادند.

از سوی دیگر، ماجد الشربینی به جای احمد العز به عنوان دبیرکل جدید حزب حاکم مصر معرفی شد.

همچنین منابع مالی در مصر اعلام کردند فردا هم بورس و بانکها در این کشور تعطیل خواهد بود.

دولت مصر پخش شبکه تلویزیونی الجزیره را از ماهواره نایل ست را متوقف کرد.

الجزیره پیش از این از پارازیت بر پخش این شبکه از ماهواره نایل ست در پی تشدید اعتراضات مردمی در مصر خبر داده بود.

حبیب العادلی وزیر کشور دولت برکنار شده مصر در پی یورش مردم به ساختمان وزارت کشور در قاهره مجبور به فرار از این ساختمان شد.

تیراندازی شدید در اطراف این ساختمان ادامه دارد.

همچنین شبکه تلویزیونی پرس تی وی از کشته شدن کارمند سفارت جمهوری اذربایجان در قاهره پایتخت مصر خبر داد.

این شبکه همچنین اعلام کرد دهها جسد در جاده ای در نزدیکی یک زندان در شرق قاهره کشف شده است .این شبکه به جزئیات بیشتر اشاره نکرد.

گروه اخوان المسلمین، اصلی ترین گروه سیاسی مخالف رژیم حاکم بر مصر، امروز با انتشار بیانیه ای انتصابات سیاسی روز گذشته حسنی مبارک رئیس جمهوری را رد کرد.

رژیم مبارک از چند روز پیش تاکنون با موج بی سابقه ای از اعتراض مردمی مواجه شده است.

مبارک روز شنبه برای فرو نشاندن اعتراضات مردمی احمد شفیق را به عنوان نخست وزیر جدید مصر انتخاب کرد و با ایجاد سمت جدید معاون رئیس جمهوری ، عمر سلیمان رئیس دستگاه اطلاعات مصر را به ریاست آن گمارد.

اخوان المسلمین در بیانیه ای که به مناسبت انتصابات جدید حسنی مبارک و قیام مردم مصر امروز منتشر کرد خاطر نشان کرد که این اقدامات مبارک با هدف دور زدن مطالبات مردم مصر و ناکام گذاشتن انقلاب آنها صورت می گیرد.

در همین راستا نیز تظاهرات مردم مصر علیه مبارک و رژیم وی ادامه دارد . امروز نیز هزاران نفر در میدان التحریر(آزادی) قاهره خواستار برکناری مبارک از قدرت شدند.

شماری از روحانیون الازهر مصر به تظاهرکنندگان در میدان التحریر قاهره پیوستند. این شبکه شمار شرکت کنندگان در این تظاهرات را به نقل از شاهدان حدود صد و پنجاه هزار نفر برآورد کرد.

از سوی دیگر، گروههای معترض در مصر توافق کردند کمیته ای به ریاست محمد البرادعی برای گفتگو با حکومت مصر تشکیل شود.

صد هزار نفر با برگزاری تظاهرات در شهر المنصوره مصر خواستار کناره گیری حسنی مبارک رئیس جمهور این کشور شدند.

http://www.asriran.com/fa/news/154749/%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D8%B1-%D8%A8%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%84%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1. همیشه با نگاه دکتر کوشکی مشکل داشتم. جناب دکتر اگر احیانا در سایت عضو هستی، مخلصیم، بحث نظری است نه شخصی. حضوری هم خدمتتون عرض کردم. چه وقتی شما در باب فلسفه ی علم صحبت می کنید، چه وقتی راجع به مسایل سیاسی بحث می کنید خیلی جزمی و صفر و صد ارزیابی می کنید.
2. انقلاب اسلامی به معنی انقلاب اسلامی ای مشابه ما، فقط در فضای شیعی می تواند ایجاد بشود، ابزارهای شیعی مختصات شیعی هم می طلبد. اما آیا الگو گیری و رسیدن موج های انقلاب ما به سایر کشورها و تشکیل حکومت هایی الهام گرفته از حق طلبی انقلاب اسلامی با مختصات مذهبی- محلی شدنی نیست؟ حتی بدون دخالت مستقیم ما؟ بیداری مردم منطقه بدون حضور ما ممکن نیست؟ پیام انقلاب ما بدون فعالیت ما نمی تونه دست بقیه برسد؟ آیا تنها جایی که ناشر پیام انقلاب ماست ایران است؟
3. اصلا مگر حتما باید انقلاب اسلامی بلافاصله به صورت صد در صدی در یک مرحله به ثمر برسد؟ نمی شود مرحله مرحله به ما نزدیک بشوند؟ ما خودمان چند بار انقلاب مردمی را تجربه کردیم تا به این جا برسیم؟
4. یک سوال جدی تر، چه کسی گفته لزوما تشکیل یک انقلاب اسلامی در این کشورها منافع حداکثری برای ایدئولوژی ما ایجاد می کنه؟ نظر من را اگر بخواهید تشکیل یک حکومت اسلامی با مختصاتِ فعلی اسلام در این کشورها، اتفاقا جلوی موج تفکری ما را خواهد گرفت. در مقابل، تشکیل یک دولت وحدت ملی که همراهی نسبیِ سیاسی با ما داشته باشه و فضای باز داخلی ایجاد کنه تسهیل کننده خواهد بود و به مراتب تبلیغ پیام انقلاب اسلامی ما برای تشکیل انقلابی در آینده ی دور تر بر مبنای مختصات انقلاب اسلام ناب محمدی را ممکن تر خواهد کرد! (توضیح بیشتر این جملاتم شاید باعث نقض قوانین سایت بشود. بنا بر این خیلی سر بسته بیانشون کردم) در مقیاس توضیحات ایشان می شود این تعبیر را به کار برد، این تحرک مردمی شکوفه ایست برای میوه ای که بعدها می تواند چیده شود.
5. آیا رویه ی بی بی سی و وی او ای به نفع انقلاب رنگی ایران بود؟ چه بهانه ای باعث شد که دست این جنبش خوانده شده و عملکرد نیروهای ارزشی برای مردم توجیه شود؟ چرا ما باید همان اشتباهات را تکرار کنیم؟ شما تغییر روند رفتاری رسانه های غرب در مورد این انقلابات شبه رنگی در کشورهای عربی را نمی بینید؟
6. شعار های مردم ایران زمان انقلاب چی بود؟ مرگ بر شاه، ما می گیم شاه نمی خوایم نخست وزیر عوض میشه، ای شاه خاین آواره گشتی، الله اکبر، شعار علیه استبداد و .... چقدر شعارهای مردم این کشورها متفاوت تر است؟ انقلاب ما در کنار خود جریان های غیر دینی نداشت؟ البته مهمترین مختصاتش این بود که این بار بر خلاف خیزش های قبلی مردمی، نیروهای مذهبی با هشیاری عمل کردند و نگذاشتند انقلابشان مصادره شود. آیا این شرایط در مصر جریان ندارد؟ نمی شود رهبران مذهبی را آگاه ساخت و یاری اطلاعاتی کرد؟ برای یک ناظر خارجی فضای داخلی ایران پیش از انقلاب چگونه بود؟ خوانندگان آن چنانی، سینما و تلویزیون...، تئاتر ها و جشنواره های ...، نوع پوشش مردم در دانشگاه ها، مراکز عمومی و....، سیاست های دولتی شاه و شاه دوستان، کاباره ها و بارها... این ها چیزی نبود که ناظر خارجی از ایران می دید؟ تصویر ما از مصر شبیه این نیست؟
7. چه زمانی ما بیشترین رابطه را با اخوان المسلمین بر قرار کردیم؟ چه زمانی این حزب چندین بار به ایران آمد؟ چه زمانی این حزب از لاک سکوت بعد از مدت ها در آمد و به شدت از تمامی مواضع منطقه ای ایران از مسایل هسته ای تا مواضع حزب الله و حتی نگاه مذهبی و شیعی ما حمایت می کند؟ چه زمانی این گروه حتی.... می کند؟ و.....

روم یک شبه ساخته نشده.... طولانی ترین راه ها با اولین قدم شروع می شود و....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام دوستان
چرا ایران تو این ماجراها دخالت نمیکنه؟
چرا امام خامنه ایی رهبری این انقلابها رو به عهده نمیگیره؟[/quote]

داداش همین جوریشم ایران عامل نا امنی و....... در خاورمیانه هست اقدام ایران تا الان بی نظیر بوده وقتی که اسراییل کماندو هاشو میفرسته اونجا معلومه که جریان خیلی پیشرفته تره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بازخوانی فرمایشات رهبر انقلاب:[/b]
ملت مصر خیانت سران خودش را تحمل نخواهد کرد/ شکل گیری خاورمیانه‌ اسلامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار با گروههای مبارز فلسطینی به تحولات منطقه و مسئله فلسطین اشاره کردند و فرمودند: شکى نیست که بر اساس حقایقى که خداى متعال تقدیر کرده است خاورمیانه جدید شکل خواهد گرفت و این خاورمیانه خاورمیانه‌ اسلام خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، به بهانه‌ «اتفاقات اخیر در کشور مصر»، پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر معظم انقلاب با بازخوانی سخنان رهبر فرزانه انقلاب به استقبال تحولات اخیر در کشورهای اسلامی منطقه خاورمیانه و جنبش بیداری جهان اسلام پرداخته است.

[b]گزیده‌ای از سخنان معظم ‌له درباره ملت و دولت مصر در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد:[/b]
[b]
ملت مصر خیانت سران خودش را تحمل نخواهد کرد[/b]

آمریکا اشتباه مى‌کند. آمریکا با جمع کردن دولتهاى عرب دور یک میز براى چنین مذاکره ننگینى، دولتهایى را که در آن‌جا جمع شده‌اند، پیش مردمشان منفورتر مى‌کند. مگر مردم کشورهاى عرب حاضرند موافقت کنند که رؤسایشان بروند خانه ملت فلسطین را به دیگران بفروشند؟ با این کار، فاصله بین این رؤسا اگر خداى ناکرده به چنین امضایى برسند و ملتهایشان، بیشتر خواهد شد. این کار، ملتهایشان را خشمگینتر خواهد کرد. ملت مصر را خشمگینتر خواهد کرد. آن بیچاره مصرى، بلند مى‌شود مثل سائل به کف، مى‌رود به آمریکا، براى شکایت کردن از ایران! شکایت پیش آن بیچاره‌اى بکند که خود او، بیشتر از این، دلش از ایران پر است و از آن شکایت دارد!

از ایران چرا شکایت مى‌کنى؟! از اسلام شکایت کن! از ملت مسلمان خودت شکایت کن! آن آقا اگر قرار است از کسى شکایت کند، از ملت مصر باید شکایت کند. ملت مصر، ملت مسلمانى است. ملت مصر، داراى سابقه در اسلام است. ملت مصر، افتخارات بزرگى در راه افکار نو اسلامى و مبارزات اسلامى دارد. این ملت، ملت غیورى است. یقین است که این ملت، حاضر نیست خیانت سران خودش را تحمل کند و با آنها درگیرى پیدا مى‌کند.

درگیرى مردم مصر، به ما چه ارتباطى دارد؟ ما هر جا مسلمانان بیدار شوند، خوشحال مى‌شویم. هر جا مسلمانان مشتشان را در برابر دشمنان دینشان گره کنند، خوشحال مى‌شویم. هر جا مسلمانان کتک بخورند، ما غمگین مى‌شویم و احساس مسؤولیت مى‌کنیم؛ ولى ما نیستیم که بخواهیم وارد شویم و ملتى مثل ملت مصر را متوجه تکالیفشان کنیم. آنها خودشان تکلیفشان را مى‌دانند؛ خودشان آگاهند که چه باید بکنند و درست هم فهمیده‌اند. ملت مصر درست فهمیده است؛ جوانان مصر درست فهمیده‌اند که در مقابل حکومتى که به آرمان اسلامى و به آرمان فلسطین و به سرنوشت کشورهاى اسلامى خیانت مى‌کند، ایستاده‌اند. این، به ما ارتباطى ندارد. اشتباه اینها در همین است، که قوت و نیرو و تأثیر اسلام را نمى‌توانند بفهمند.
بیانات در دیدار مسؤولان و کارگزاران حج 08/02/1372

[b]مسلمانان در عزلت بودند[/b]

در آفریقا، در آسیا و در خاور میانه، چقدر کشورهاى اسلامى وجود دارد که در آنها نظامهایى رفت و نظامهاى دیگرى آمد؛ اما همه جا مسلمانان در انزوا و عزلت بودند. مثلا کشورى مثل عراق، رژیم سلطنتى داشت. رژیم سلطنتى رفت، رژیم دیگرى بر سر کار آمد. آن هم رفت، عده دیگرى آمدند. بعد آنها رفتند، یک عده‌ دیگر جایشان را گرفتند. باز آن عده رفتند و عده دیگرى آمدند. تا این‌که نوبت به بعثیها رسید. در تمام این نقل و انتقالها، کسانى که جایشان خالى بود، مسلمانان بودند. اکثریت قاطع مردم عراق، مسلمانند؛ اما در تحولات مذکور، اصلا خبرى از حضور آنها نبود! یا فرض بفرمایید در کشور مصر - البته آن‌جا، جمعیتى به نام «اخوان المسلمین» بود - تحولى شد و رژیم سلطنتى از بین رفت. با از میان رفتن رژیم سلطنتى، رژیم جمهورى و انقلابى بر سر کار آمد که چهره‌ى شاخصش «عبدالناصر» بود. بعد، عبدالناصر مرد، دیگرى آمد. بعد او رفت، دیگرى آمد. در تمام این مدت - البته تا قبل از پیروزى انقلاب اسلامى - همه‌ى تحولات، برکنار از جریان اسلامى و عناصر اسلامى بود. اصلا عناصر اسلامى، کاره‌اى نبودند. در همان انقلاب اول مصر هم، عناصر اسلامى مؤثر بودند؛ اما به مجرد این‌که حکومت جدید تشکیل شد، کنارشان زدند. بعضى را به زندان افکندند، بعضى را کشتند و بعضى را از صحنه خارج کردند. این‌جا هم اسلام، حضورى نداشت.
بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى سوم رمضان 1415، 14/11/1373

[b]مثل همان فریادى که ملت ایران کشید...[/b]

در کشور مصر، یک عده جوان مسلمان، یک عده مردم مسلمان، مى‌ایستند و شعار اسلامى مى‌دهند و هیچ ارتباطى هم برحسب ارتباطات معمولى انسانى، بین آنها و مردم ما نیست. اما به قدرى شعارهاى آنها به شعارهاى ما نزدیک است، که رئیس جمهور بدبخت روسیاهشان مى‌گوید «اینها از طرف ایران تحریک شده‌اند!» ما چه ارتباطى با آنها داریم؟ آنها مسلمانند. خود آنها شعار قرآن مى‌دهند. خود آنها هستند که احساس مى‌کنند باید در راه خدا حرف بزنند، فریاد بکشند و حرکت کنند؛ مثل همان فریادى که ملت ایران در دوران طاغوت علیه آمریکا و علیه استکبار و استبداد جهانى کشید و باز هم مى‌کشد.
بیانات در دیدار فرماندهان «بسیج» سراسر کشور 27/08/1371

[b]برای استکبار، شیعه و سنی فرقی نمی‌کند[/b]

او که با اصل اسلام دشمن است، در خصومت، برایش شیعه و سنى فرقى نمى‌کند. دیدیم که استکبار چگونه روى انقلابیون سنى در فلسطین و مصر فشار مى‌آورد. اینها که شیعه‌ دوازده امامى نیستند. همه‌ى اینها برادران اهل سنت ما هستند. مى‌بینید که چه فشارى روى اینها مى‌آورند. براى استکبار که فرقى نمى‌کند. اما او که با اسلام و شعب اسلام و ملت اسلام - از هر شکلش - مخالف است، حالا در موضع یکى از این فرقه‌ها قرار مى‌گیرد و علیه یک فرقه‌ى دیگر تلاش مى‌نماید و پول خرج مى‌کند. ما باید هوشیار باشیم.
سخنرانى در دیدار با گروهى از روحانیون 05/10/1368

[b]شکنجه‌ی گروه‌های مسلمان در مصر[/b]

گروههاى مسلمانى که براى دفاع از اسلام قیام مى‌کنند، به‌وسیله‌ى سردمداران آن کشورها به راحتى زیر فشار و شکنجه و زندان قرار مى‌گیرند و قدرتهاى جهانى هم از اینها - یعنى از دولتها - حمایت مى‌کنند. مصر، امروز این گونه است. بسیارى از کشورهاى دیگر در دنیا همین گونه‌اند.
سخنرانى در دیدار با جمع کثیرى از جانبازان، خانواده‌هاى معظم شهدا، اسرا، 24/08/1368

حمایت آمریکا از حکومت وابسته‌ مصر
در مصر روشنفکرترین نسلهاى مسلمان، مورد تعقیب خشن و خشم‌آلود رژیم فاسد و نالایق آن کشور قرار مى‌گیرند، و حکومت وابسته و حقیر آن کشور بزرگ مورد تشویق و کمک مالى و امنیّتى آمریکا قرار مى‌گیرد.
پیام به حجاج بیت‌الله الحرام 28/02/1372

[b]مردم مصر، محب اهل بیتند[/b]
امروز، در کشور مصر، مسجد «رأس الحسین» آن‌جا که خیال مى‌کنند سر مقدس آن بزرگوار مدفون است محل تجمع عواطف مردم محب‌ اهل بیت مصر است. ملت مصر، ملت خوبى است. کار به رژیم و دولت آن کشور نداریم. ملت محب اهل بیت است.
بیانات در جمع علما، طلاب و روحانیان، در آستانه ماه «محرم»



منبع :
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1242877

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خب دوست من اونا تو ماجرای انتخابات ایران هر کاری تونستن کردن بنابراین چیزی که عوض داره گله نداره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]تو فیلمهای آشوب دیدم تو خیابون تانک آبرامز آووردن؟
با اف 16 دیوار صوتی شکوندن!
مبارک دیوانه شده[/size] :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red][size=18]كماندوهاي اسراييلي وارد قاهره شدند [/size][/color]

[color=blue]تازه ترين گزارش ها از وضعيت شهر قاهره پايتخت مصر حاكيست، شماري از كماندوهاي اسراييلي براي بلوا و ايجاد زمينه ترور و كشتار مردمي وارد اين منطقه شده اند.[/color]

منابع آگاه به ايرنا گزارش دادند، با برگزيده شدن ژنرال 'عمر سليمان' رييس سازمان اطلاعات مصر به عنوان معاون رييس جمهوري مصر، در حقيقت مبارك به رژيم صهيونيستي براي دخالت در اوضاع اين كشور عرب چراغ سبز نشان داده است.

يك شاهد عيني روز يكشنبه در تماس تلفني با خبرنگار ايرنا در آنكارا گفت: حمله هاي مشكوك به مراكز تجاري و مسكوني و ترور افراد خاص در پايتخت مصر وضعيت نامعلومي را ايجاد كرده است.
وي افزود: اين شايعه بين تظاهركنندگان مصري قوت گرفته كه عوامل اسراييلي در بين مردم نفوذ كرده اند تا اعتراض هاي مردمي را به سمت خشونت و درگيري هاي گروهي و فرقه اي هدايت كنند.

گفته مي شود مبارك در تماس هايي كه طي 24 ساعت گذشته با سران رژيم صهيونيستي و آمريكا داشته به آنان هشدار داده كه سقوط وي زمينه متلاشي شدن اسراييل را فراهم خواهد كرد.

اين در حاليست كه مقام هاي رژيم صهيونيستي طي تحليل هاي مختلفي بشدت از مبارك دفاع نموده و خواهان بقاي دولت ديكتاتوري وي مي باشند و سقوط احتمالي او را بمنزله انزواي شديد خود در خاورميانه مي كنند.

روزنامه واشنگتن پست در اين زمينه نوشت:اسراييل بشدت تحولات صورت گرفته در جهان عرب و كشورهاي همسايه خود به ويژه مصر را زير نظر دارد و رويداد هاي منطقه را به 'زمين لرزه'تشبيه نموده است.

يكي از اعضاي كابينه اسراييل درباره حكومت مبارك گفته است :ما شديدا بر اين باوريم كه حكومت مبارك بسيار قوي است و قادر خواهد بود با كمك نيروهاي امنيتي و امكاناتي كه در اين راه در اختيار دارد بر ناآرامي ها غلبه كند.مبارك متحد ما مي باشد.

'الون ليل'، سفير اسبق رژيم صهيونيستي در تركيه نيز راجع به تحولات اخير مصر گفت:اگر مبارك سقوط كند،اسراييل در خاورميانه منزوي خواهد شد.

منبع: http://tabnak.ir/fa/news/145269

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue][size=18]کلینتون برای مردم مصر خط و نشان کشید [/size][/color]

وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر در واکنش به قیام فراگیر مردم مصر علیه رژیم حسنی مبارک ادعا کرد : خواهان انتقال قدرت و حکومتی که به جای دموکراسی منجر به قلع و قمع و از بین رفتن اهداف و آرزوهای مردم مصر شود نیستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، هیلاری کلینتون که به همراه دیگر مقامات واشنگتن به شدت از تحولات اخیر مصر و قیام مردمی این کشور نگران است در اظهاراتی مداخله جویانه گفت : ما خواهان انتقال قدرت و حکومتی که به جای دموکراسی منجر به قلع و قمع و از بین رفتن اهداف و آرزوهای مردم مصر شود نیستیم.

وی افزود: ما معتقدیم فرصتی برای ملت مصر فراهم شده است تا سرنوشت و آینده خود را تعیین کنند.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه از حکومت مصر خواست که فرصتی را برای مردم این کشور فراهم کند تا برای آینده جدید خود تصمیم گیری کنند.

وی همچنین این نکته را متذکر شد که قطع کمکهای آمریکا به مصر در دست بررسی نیست. کلینتون در ادامه گفت: ما انتظار داریم در مصر انتخابات آزاد و سالم به عنوان یکی از نتایج تحولات کنونی این کشور برگزار شود.

در همین حال شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از "محمد البرادعی" یکی از سران اپوزسیون مصری در واکنش به سخنان کلینتون اظهار داشت : واشنگتن هر روز اعتبار خود را در مصر از دست می دهد.

منبع: http://tabnak.ir/fa/news/145305

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]وی افزود: ما معتقدیم[b] فرصتی[/b] برای ملت مصر فراهم شده است تا سرنوشت و آینده خود را تعیین کنند.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه از حکومت مصر خواست که [b]فرصتی [/b]را برای مردم این کشور فراهم کند تا برای آینده جدید خود تصمیم گیری کنند.

وی همچنین این نکته را متذکر شد که قطع کمکهای آمریکا به مصر در دست بررسی نیست. کلینتون در ادامه گفت: ما انتظار داریم در مصر [b]انتخابات آزاد [/b]و سالم به عنوان یکی از نتایج تحولات کنونی این کشور برگزار شود.
[/quote]

گزينه پيشنهادي غرب براي آرام كردن اوضاع برگزاري انتخابات به اصطلاح آزاد است كه اروپائيها نيز با تماس با مقامات دولت در حال سقوط مصر ، بر اين گزينه تاكيد مي كنند. :mrgreen:

لينك خبر انگليسي
[url]http://www.msnbc.msn.com/id/41339920[/url]

===================================

به نظر من به هيچ عنوان دولت هاي غربي موافق بكار گيري خشونت نيستند . خشونت جاي پاي القاعده در مصر را باز خواهد كرد ! با اين واكنش هاي اخير غرب ، ظاهرا بر سر يك دولت انتقالي متشكل از ساير گروهها به توافق رسيده اند .
يك چيز ديگه كه در اخبار نشان از جدي تر شدن اوضاع داره تسريع خروج اتباع خارجي از مصر هست .

===================================

اي كاش مصطفي بياد نظرش را در مورد انتقلاب رنگين بودن حوادث مصر بگه ؟! مصطفي ... مصطفي..

===================================

اين خبر را هم تازه ديديم

گزارش شده كه ديروز افراد مسلح با حمله به زندانهاي مصر ( در سراسر كشور ) علاوه بر آزاد كردن صدها نفر از شبه نظاميان مسلح مسلمان (اينجوري نوشته ديگه !) هزاران زنداني ديگر را نيز آزاد كرده اند .

منبع :

[url=http://www.military.com/news/article/armed-gangs-free-muslim-militants-in-egypt.html]http://www.military.com/news/article/armed-gangs-free-muslim-militants-in-egypt.html[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک دیکتاتور مثله مبارک که انقدر ریشه دوونده خیلی سخت کنار میره دوستان.
مردمه مصر رو با مردمه انقلابه خودمون به هیچ عنوان نمیشه مفایسه کرد.به هیچ عنوان

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
jاگه قرار باشه كه انتخابات ازاد برگزار بشه كه به هر قيمتي شده مصر رو اونجور كه ميخوان براي خودشون نگه ميدارن و به اسم مردم نيروي خودشون رو بالا ميارن.
اينجوري مردم به خاطر برگزاري انتخابات به اين فكر ميفتن كه اعتراضاتشون داره نتيجه ميده و كمي اروم ميشن.غرب هم قشنگ به كارهاش و برنامه هاش ميرسه.
حالا بعدش كارشون نشد ادعاي تقلب و شروع درگيري ها از دوباره.
اونقدر ادامه ميدن تا به نتيجه مورد نظر برسن و مردم هم بيخيال بشن و يا راضي.
اينجا هست كه نقش يك رهبر روشن و اگاه اسلامي مشخص ميشه كه فرق بين شعار و وعده و وعيد رو با عمل ميتونه تشخيص بده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue][size=18]مبارک به شرم الشیخ گریخت [/size][/color]

یک روزنامه غربی از فرار دیکتاتور مصر به شرم الشیخ همراه با محافظان شخصی خود به سبب گسترش موج خشم مردم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، "حسنی مبارک" شب گذشته همراه با محافظانی که کاملا مسلح بودند وارد شرم الشیخ شد و در منزل شخصی خود که یک هتل ساحلی است، اقامت گزید.

به نوشته این روزنامه هر چند مبارک به طور مرتب به شرم الشیخ رفت و آمد دارد، اما مورد دیشب به دلیل وخیم شدن اوضاع داخلی مصر و احتمال سقوط حکومت وی با دفعات قبل تفاوت دارد.

در همین رابطه یکی از ساکنان شرم الشیخ به دیلی تلگراف گفت : [size=18]فکر می کنم دلیل آمدن مبارک به شرم الشیخ آن باشد که اگر وی در قاهره می ماند کشته می شد. [/size]
این در حالی است که پیشتر شایعاتی درباره فرار حسنی مبارک از مصر به هلند در رسانه ها منتشر شده بود.

منبع: http://www.tabnak.ir/fa/news/145418
*********************************************************************
[color=blue][size=18]مبارک به گفتگو با مخالفان تن داد[/size][/color]

حسنی مبارک گفتگو با مخالفان را آغاز کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،شبکه تلویزیونی العربیه لحظاتی پیش اعلام کرد حسنی مبارک گفتگو با مخالفان را آغاز کرد.

شبکه تلویزیونی الجزیره هم اعلام کرد تظاهرکنندگان مصری درخواست کردند مصریها امروز دوشنبه اعتصاب کنند.

منبع: http://www.tabnak.ir/fa/news/145429

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]چی میشه تو مصر یه دولت طرفدار مقاومت بیاد سرکار
اونوقت ایران یه سفارت بزنه تو قاهره[/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر ایران الانن تو مصر سفارت داشت کمک خیلی بزرگی بود برای هدایت خواسته ها

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]بسمه تعالی

با سلام

[color=green]دوستان حقیر نظرات قاطبه دوستان و بعضی اساتید سایت رو خوندم ولی اگر تا به حال نظری ندادم علتش اینه که کلاً حقیر به این حرکات که در تونس و سپس در مصر شروع شده و ظاهر قضیه اینکه به یمن و الجزایر و عربستان و اردن و بحرین هم گفتم علی الظاهر دامنه اش کشیده شده ، مشکوکم و زیاد خوشبین نیستم. اون هم علت مهمی داره که متاسفانه کمتر دیدم که دوستان در سایت و همچنین کلاً حتی بعضی سیاستمداران ما متوجه این مسئله شده باشند و این مسئله اینه که:[/color]
[color=indigo]چند سال پیش دو تن از سیاستمداران کارکشته و از رهبران اتاق فکر امپریالیسم و صهیونیسم جهانی یعنی برژینسکی و هنری کسینجر در یک پیشنهاد راهبردی برای کنترل و جلوگیری از پیشرفت موج صادراتی انقلاب اسلامی ما به کشورهای دیگر علی الخصوص منطقه عنوان کردند که باید مدلهای جدیدی از اسلام و حرکت اسلامی در منطقه ایجاد کرد و در این راستا باید از سه کشور بزرگ اسلامی یعنی ترکیه و مصر و عربستان در این زمینه بخوبی بهره گرفتلذا برای اجرایی کردن این طرح شیطانی چند راهکار مقدماتی نیاز بود و آن اینکه در ابتدا باید خود امپریالیسم و صهیونیسم برای تاثیر گذاری بیشتر برای نیل به این اهداف شوم باید
در منطقه حضور می یافتند فلذا با درست کردن طالبان و القاعده در اصل چند هدف را با یک تیر نشانه رفتند و نیز جاه طلبی های صدام هم بر بهانه برای حضور در منطقه افزود و طالبان و القاعده با نشان دادن چهره ای خشن و رادیکال و بی منطق از اسلام راه را برای ایجاد چهره اسلامی کاملاً بی خطر و سکولار که خمینی کبیر(ره) به نیکی آن را اسلام امریکایی لقب داده بود ، در منطقه و علی الخصوص سه کشور بزرگ اسلامی یاد شده باز کرد. البته در همین راستا دشمنان همزمان با آغاز اجرایی کردن این طرح شوم و شیطانی برای مهار و تعدیل اهداف و ارزشهای انقلابی به ودیعه رسیده از امام راحل و شهدای گرانقدرمان و انقلاب اسلامی ایران دست به تقویت جریانی کاملاً سکولار و در باطن لائیک ولی در ظاهر به نام اصلاحات و با طرح شعارهایی کاملاً مغالطه و مبالغه آمیز در صدد مسخ کردن اهداف و ارزشهای انقلابی و اسلامی که مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) که در حقیقت همان اسلام علوی و سرخ حسینی است، بر آمدند و با حرکتی خزنده برای نیل به اهداف شومشان و به خیال خامشان با انقلابی مخملی بعنوان گزینه اول مقابله با انقلاب خمینی کبیر(ره) اقدام کردند که در نهایت در جریان انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری که به حق فتنه سال 88 نام گرفت با عنایت خفیه ارباب عالم امکان آقامون امام عصر مهدی فاطمه ارواحنا فداهما و (عج) و به فضل الهی و درایت رهبر عظیم الشان مون دامت برکاته تیرشون به سنگ خورد وگرچه هنوز کاملاً از پا نیافتاده اند ولی دایره ابراز وجودشون بحمدالله فعلاً بسته شده است. اما دشمنان همزمان با این ترفند شیطانی حرکتی که در راستای طرح شیطانی ذکر شده در اول عرایضم ، آغاز کرده بود برای داخل کردن سه کشور بزرگ مسلمان منطقه یعنی ترکیه و مصر و عربستان در معادله و موازنه قدرت در منطقه و تحت نفوذ و تاثیر قرار دادن ملتهای منطقه با جهره جدیدی از اسلام که بدینوسیله بتوانند دامنه نفوذ انقلاب اسلامی پویای ایران را محدود و محدودتر کرده و چرخهای آن را کند کنند. لذا ابتدا با ایجاد فضای مناسب برای به قدرت رسیدن احزاب اسلامگرا در ترکیه و اخیراً هم حرکاتی مبنی بر حتی بدست گرفتن قدرت ارتش توسط دولت اسلامگرای ترکیه که در دست لائیک ها بوده است ، کافیست در وضعیت داخلی ترکیه و سیاست یک بام و دو هوای دولت این کشور با دوَل اروپایی و امریکا و قوانینی که بعنوان قوانین اسلامی مطرح میکنند دقت کنیم در می یابیم که دولتی سکولار منش بر این کشور حاکم شده است گرچه با سیاستی موذیانه حتی امسال محرم در بین عزاداران حسینی و شیعیان در روز عاشورا حاضر شده و وجود مقدس امام حسین علیه الصلواة و السلام را متعلق به همه دنیا دانسته است !!!! که البته جای تعجب هم دارد.
خب در همین راستا گام بعدی امپریالیسم و صهیونیسم جهانی مصر و عربستان است که میبینیم این حرکت شروع شده و البته قضیه تونس بیشتر به رد گم کردن شبیه میباشد . در هر حال برای بهتر فهمیدن اهداف این انقلاب در مصر لازمست که اتاق فکر رهبری این جریانات را پیدا کرد. باید دید که اصل این انگیزش از کجا به جامعه مصر منتقل میشود و چه کسانی پشت این قضایا هستند آنهم زمانی که هیچ رهبری واحدی در این جریانات وجود ندارد و علی الظاهر خود جوش می نماید !!!! در صورتی که اگر واقع بینانه به وضعیت مصر فبل از وقوع این حوادث نگاه کنیم و ببینیم که دولت دست نشانده و نوکر مبارک که دایم با کمک شدید عوامل اطلاعاتی امزیکا و رژیم صهیونیستی با ایجاد خفقانی شدید احتمال بروز کمترین جوشش و جنبشی را در نطفه خفقه میکرد چطور شد که یکباره فضا برای همچنین جنبش و انقلابی مهیا شد؟؟!!!
به هر حال به نظر میرسد که این جنبش به سمت و سویی میرود که ما پیشبینی کردیم علی الخصوص اینکه احزاب و جریانات سیاسی و فکری داخلی مصر هم متاسفانه با اسلام ناب میانه چندانی ندارند که خود این رایزنی ما را قویتر میکند.
حال باید دید حرکت بعدی شیاطین چیست و آیا حوادث به چه صورت به عربستان سرایت خواهد کرد و آیا اساساً در این موقعیت زمانی زمینه برای کشیده شدن این حوادث به عربستان هم مهیاست یا نه و فقط فعلاً برای زمینه چینی برای آینده حرکاتی در جده و عربستان صورت پذیرفته است .
البته این رو هم اضافه کنم که در روایات مربوط به عصر ظهور هم آمده که مردم حکام کشورهای عربی علیه حکام جور خود برمیخیزند.ولله اعلم بمافی الصواب
لذا باید منتظر وقایع بعدی بود.......[/color]

[color=blue]یا علی مدد. [/color][color=indigo]نجف47[/[/b]color]

======================================================================================================================


[size=24][color=darkred[b]]در آخر دو خبر مرتبط رو هم به منظر دوستان میرسونم:[/color][/size][/b]


[b][size=18][color=red]اختلاف نیروی هوایی و نیروی زمینی مصر شدت گرفت[/color][/size][/b]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/IMAGE634320663923450000_bmp.jpg[/img]
[b]
[color=orange]تفاوت رفتار نیروی هوایی و زمینی ارتش مصر با معترضان حاکی از وجود اختلاف بین مقامات ارتش است.[/color][/b]

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق،ایگال سعدون درباره وضعیت مصر گفت: هواپیماهای شکاری ارتش در ارتفاع پایین در حال پرواز هستند و شاهد اختلاف فراونی در رفتار نیروی هوایی و زمینی ارتش مصر هستیم به طوری که نیروهای زمینی مصر نگاهی بسیار مهربانانه تر به تظاهر کنندگانی دارند که خواستار سقوط نظام حسنی مبارک هستند اما هواپیماهای شکاری تلاش می کنند برتری حکومت را به رخ معترضان بکشند.
خبرنگار فرانس 24 گزارش داد: این وضعیت باعث شده است شمار زیادی از ناظران امر از وجود اختلاف بین مقامات بلندپایه ارتش مصر خبر دهند. هنوز برای اظهار نظر قطعی در این باره بسیار زود است اما به هر حال چندین گرایش مختلف در ارتش مصر همزیستی می کنند. اکنون رفتار نیروی هوایی ارتش مصر بسیار تعجب برانگیز و فهم آن بسیار سخت است.
این خبرنگار درباره واکنش مصری ها به انتصاب های رخ داده در دولت مصر گفت: مصری ها معتقدند افراد نزدیک به مبارک به سمت های معاون رئیس جمهور و رئیس ستاد ارتش این کشور منصوب شده اند و نظرشان این است که هدف از این انتصاب ها تلاش برای برقراری ثبات در مصر در صورت فرار حسنی مبارک است اما تظاهر کنندگان خواهان تشکیل دولت انتقالی هستند و به این انتصاب ها رضایت نمی دهند و خواهان این هستند که وضعیت فوق العاده حاکم بر مصر از زمان به قتل رسیدن انور سادات در 30 سال پیش لغو شود.
به این ترتیب تدابیر اتخاذ شده توسط حسنی مبارک متقاعد کننده نبوده است و ادامه اعتراضات در حد زیادی به رفتار ارتش مصر بستگی دارد.

منبع: [url=http://mashreghnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=27299]مشرق نیوز[/url]

====================================================================================================================

[b][size=24][color=darkred]رابطه تحولات مصر و تونس با روایات ظهور [/color][/size][/b]

[color=blue][b]نویسنده کتاب عصر ظهور گفت: تحولات اخیر در خاورمیانه و خروج مردم مصر و تونس بر ضد حاکمان خود با روایات مربوط به آخرالزمان منطبق است.[/b][/color]

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین کورانی در مصاحبه با مرکز خبر حوزه، ابراز داشت: برخی از روایات که در تفسیر آیه 35 سوره «فصلت» آمده است بر این نکته تأکید دارند که قبل از ظهور حضرت مهدی (عج)، طُغات(حاکمان طاغوتی) ضعیف می شوند و مردم در برابر آنها نافرمانی می کنند.

وی با اشاره به روایتی از امام باقر (ع) که در کتاب غیبت نعمانی، ص 269 آمده، تأکید کرد: در این روایت، امام باقر (ع) بر همین نکته تأکید می کند و لذا اتفاقاتی را که امروز در تونس و مصر در حال جریان است، می توان شاهدی برای آن موضوع دانست.

این محقق و پژوهشگر لبنانی تصریح کرد: این موج جهانی از ایران و با انقلاب اسلامی آغاز شد و اساساً طبق روایات، اولین حرکت زمینه ساز برای ظهور حضرت مهدی (عج)، از ایران شروع می شود و حتی این مطلب در برخی کتب اهل سنت نیز آمده است.

منبع: [url=http://mashreghnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=27293]مشرق نیـــوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.