EMPEROR

تحلیل و پیگیری تحولات شمال افریقا ( لیبی ، تونس ، الجزایر ، مراکش و مصر )

Recommended Posts

[quote]سلام ...


دوستان به نظرتون این احتمال وجود داره که رژیم صهیونی از شرایط انقلابی مصر در صورت کنار رفتن مبارک به سرعت استفاده کنه و نوار مرزی اتصال غزه با مصر رو تصرف کنه ؟! ...[/quote]
من خیلی بعید میدونم . اسراییل دیگه مثل سابق دل و جرعت ریسک کردن نداره .چون هر اقدام کوچکی رو هم که انجام بده قضیه به سرعت گسترده و از کنترل خارج میشه .
به قول این سیاسی ها اوضاع منطقه ملتهبه :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][b][color=darkred]مردم مصر: هفته آينده "هفته مقاومت " است[/color][/b]

[color=blue]كميته برگزاري تظاهرات مردمي در مصر هفته آتي را "هفته مقاومت " ناميد.[/color]

به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه الجزيره، كميته سازماندهي تظاهرات مردمي مصر اعلام كرد كه هفته آينده به عنوان هفته مقاومت نامگذاري خواهد شد.

ميليون‌ها نفر امروز در سراسر مصر با برگزاري تظاهرات گسترده‌اي خواستار پايان حكومت حسني مبارك شدند.

اين تظاهرات كه با نام "فرار مبارك " برگزار شد، مردم هرگونه توافق و سازش با اين رژيم را رد كردند و بر ادامه تظاهرات تا سقوط كامل رژيم مبارك تاكيد كردند.

الجزيره همچنين در ادامه تاكيد كرد كه بيش از 20 هزار نفر در شهر "اسوان " با برگزاري تظاهرات خواستار پايان حكومت مبارك در اين كشور شدند.

همچنين حزب الكرامه مصر نيز اعلام كرد كه بيش از صد تن از نيروهاي مزدور رژيم مبارك درحالي كه شمشير به دست گرفته‌اند، دفتر اين حزب در قاهره را محاصره كردند.

فرستاده ويژه حقوق بشري سازمان ملل نيز در مصر در گفت‌وگو با الجزيره تاكيد كرد كه تغييراات روي داده در تونس در مصر نيز روي خواهد داد.

الجزيره اعلام كرد كه تعدادي از مزدوران رژيم مبارك با حمله به دفتر شبكه الجزيره در شهر قاهره، به اموال اين دفتر آسيب زدند.

منبع: خبرگزاري فارس
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8911150716
----------------------------------------------------------------------

[b][color=darkred]تصرف كاخ رياست جمهوري اقدام بعدي معترضين براي سرنگوني مبارك[/color][/b]

[color=blue]بيش از دو ميليون تظاهرات كننده در ميدان التحرير و خيابانهاي اطراف آن خواهان رفتن به سمت كاخ مبارك براي سرنگون كردن نهايي او شدند.[/color]

به گزارش فارس، شبكه تلويزيوني الجزيره قطر در خبري فوري اعلام كرد: تظاهرات كنندگان خواهان رفتن به سمت كاخ العروبه هستند و برگزار كنندگان تظاهرات امروز درحال بررسي جوانب اين امر مي باشند.

پيش از اين گزارش هاي خبري حاكي بود كه نيروهاي امنيتي و گارد رياست جمهوري مصر همراه با تانك و خودروهاي نظامي در اطراف و مقابل كاخ رياست جمهوري به طور گسترده مستقر هستند و جلوي آن سيم خاردار كشيده‌اند.

اين در حالي است كه حسني مبارك همچنان بر بقاي در حكومت اصرار دارد. وي در مصاحبه با شبكه "اي‌بي‌سي " آمريكا با ناديده گرفتن خواسته‌هاي قانوني مردم با تاكيد بر اينكه مصر هنوز به وي نيازمند است، مدعي شد: "اگر امروز استعفا كنم، هرج و مرج به وجود مي‌آيد. "

امروز سراسر شهرهاي مصر شاهد تظاهرات ميليوني مردمي هست كه براي يازدهمين روز پياپي به خيابانها ريخته‌اند و فرياد سرنگون باد مبارك را سرمي‌دهند. مردم مصر هفته آينده را "‌هفته پايداري " نامگذاري كرده‌اند.

منبع: خبرگزاري فارس
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8911150761
----------------------------------------------------------------------

[b][color=darkred]تظاهركنندگان مصري نماز مغرب را به جماعت برگزار كردند[/color][/b]

[color=blue]همزمان با غروب آفتاب در شهر قاهره، انبوه مخالفان مبارك همچنان در ميدان آزادي(التحرير) اين شهر حضور دارند و نماز مغرب را به جماعت برگزار كردند.[/color]

به گزارش مانيتورينگ فارس، بيش از يك ميليون مخالف رژيم ديكتاتوري مبارك در مصر همزمان با غروب آفتاب در ميدان آزادي قاهره، نماز مغرب را به جماعت برگزار كردند.

پرس‌تي‌وي گزارش داد اين در حالي است كه همزمان با برگزاري نماز جماعت، بالگرد‌هاي ارتش مصر بر فراز ميدان آزادي در حال پرواز هستند.

بنا بر اين گزارش، با وجود تهديد‌ و ارعاب‌هاي فراوان از سوي عناصر دولتي رژيم مبارك براي مقابله با تظاهركنندگان در روز موسوم به روز "فرار مبارك "، شمار بسياري از مخالفان در ميدان آزادي قاهره حضور دارند و اعلام كردند تا سقوط رژيم مبارك اين محل را ترك نخواهند كرد.

اين گزارش افزود: در حالي تظاهرات گسترده مصر‌ي ها در شهر‌هاي قاهره و اسكندريه پس از برپايي نماز جمعه آغاز شده كه اين تظاهرات در شهر‌هاي ديگر اين كشور از جمله "السيوط "، "دمنهور "، "كفر الدوار " و "منصوره " در حال جريان است.

همچنين برخي گزارش‌هاي حاكي از آن است كه لحظاتي قبل صداي تيراندازي در ميدان آزادي قاهره شنيده شده است.

منبع: خبرگزاري فارس
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8911150776
[/align]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[hr]

[quote]دیدید گفتم همه ی این ها کار خود امریکاست!
اخوان مسلمین در واکنش به سخنان مقام معظم رهبری با تندی و خشونت برخورد کرد یعنی اینکه حدس من درست بود.
و من مطمین هستم امریکا برای ایران نقشه هایی شبیه مصر دارد و در اینده نزدیک خواهید دید!
اگر مردم مصر یا همون امریکایی ها پیروز بشوند نا ارامی بعدی در ایران خواهد بود ولی ایندفعه با دفعه ی قبل کمی فرق داره در نا ارامی هایی که در اینده در ایران رخ خواهد داد منافقان برای تغییر دولت نمیان بلکه.....
باید یه فکری کرد راه حل چیست؟
تمام نیرو های نظامی در ایران برای خنثی کردن اشوب های اینده ی ایران از سه شنبه در حالت اماده باش در اومدند این یعنی اینکه جنگ نزدیک است.[/quote]

هيچ كدام از مواردي كه مطرح نموده ايد مستند نيست!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
از اين مصريها بخاري بلند نميشه .
[color=red]با وايستادن داخل ميدان التحرير كه مبارك سقوط نميكنه .[/color]
بايد به سمت صدا و سيما يا كاخ رياست جمهوري برن و اونجا ها رو تصرف كنن .
مهمتر از كاخ رياست جمهوري [color=blue]صدا و سيماست [/color].

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يه مصاحبه‌ي بسيار مهم از يه استراتژيست مهم و تأثيرگذار امريكا امروز خوندم كه بد نديدم در اختيار دوستان قرار بدم.
خواهشاً اين مصاحبه رو با دقت مطالعه بفرمايين. چون نكات بشدت مهمي درش نهفته هست.

ولي جالب‌تر از هرچيز، تيترشه!! امان از دست ما ايرانيا ...!!

=========================

[color=red]دلايل كيسنجر براي عدم بركناري مبارك[/color] [!!!!!!!!]

[color=indigo]وزير امور خارجه اسبق آمريكا در رابطه با تحولات اخير در مصر گفت كه "بهتر بود مبارك ۵ يا ۱۰ سال پيش از قدرت كناره‌گيري كرده بود، اما در آن زمان آمريكا گزينه ديگري نداشت ".

به گزارش فارس، "هنري كيسينجر " وزير امور خارجه سابق آمريكا در گفت‌وگو با شبكه ۴ انگليس اعلام كرد: " چنانچه دولت مبارك در مصر با دولتي اسلامگرا جايگزين شود، در اين صورت شاهد تغييري اساسي در ساختار جهاني خواهيم بود كه از بعد از جنگ جهاني دوم شاهد آن هستيم. "

وي در پاسخ به اين سؤال كه "حسني مبارك هم اكنون بايد چه اقدامي را انجام دهد ... آيا وي بايد استعفا كند " گفت: " وقايع در مصر هم اكنون نوعي مسير تعيين شده را طي مي‌كنند كه ما نبايد سعي كنيم از خارج بر آن تاثير گذاريم. من معتقدم كه ارتش مصر به طور مشخص تصميم گرفته كه وي (مبارك) بايد برود. مسئله تنها اين است كه چگونه مي‌توانند خروج وي (از قدرت) را برنامه ريزي كنند."

*آمريكا نبايد تلاش كند از خارج بر مصر تأثيرگذار باشد

وزير امورخارجه اسبق آمريكا ادامه داد: " اين به معناي يك دوره عدم اطمينان شديد است، چرا كه جمعيتي كه اين ناآرامي‌ها و اين انقلاب را رقم زده‌اند، در هدف خود براي سرنگوني مبارك متحد هستند، اما به طور مشخص اين ايده را كه مصر (بعد از مبارك) چه مسيري را بايد برود، هنوز مشخص نكرده‌اند. آنها اين ايده را هنوز توسعه نداده‌اند. نزاع در رابطه با اين مسير با خروج مبارك (از قدرت) تازه آغاز مي‌شود و اين همان موضوعي است كه بايد به آن بيانديشيم. "

مجري شبكه ۴ انگليس در ادامه پرسيد: "چرا شما تمايلي نداريد كه بر اوضاع كنوني مصر تاثير گذار باشيد در حالي‌ كه آمريكا براي دهه‌ها بر اوضاع در اين كشور بسيار تاثير بوده است و به رژيم مصر كمك‌هاي زيادي كرده است؟ "

كيسينجر در مقابل پاسخ داد: " آمريكا با مبارك متحد بود. هنگامي كه تغيير رويكرد مصر از اتحاديه جماهير شوروي به سمت آمريكا اتفاق افتاد، من روي كار بودم. من در دوره مبارك هيچ مقام دولتي نداشتم. اما كمك‌هاي راهبردي بسيار زيادي را به خاطر مي‌آورم، زماني كه دولت تحت رهبري وي كم و بيش به ما ملحق شد. تا به حال رابطه دوستانه آمريكا با مبارك اتفاق غيرعادي نبود. وي با اسرائيل پيمان صلح به امضا رساند، به جاي تسليحات شوروي از آمريكا تسليحات گرفت و به طور كلي يك عنصر برقراري اعتدال در منطقه به حساب مي‌آمد، اما در عوض ما چه حمايتي از وي كرديم؟

وزير امورخارجه اسبق آمريكا در پاسخ به اين سؤال كه "چرا مردم مصر ثبات را به دموكراسي ترجيح مي‌دادند " گفت: انتخاب ما ميان ثبات و دموكراسي نبود. ما هم‌اكنون درباره ۵ دوره رياست‌جمهوري در آمريكا شامل دوره‌هاي رياست‌جمهوري ريگان، بوش پدر و بوش پسر و همچنين "بيل كلينتون " صحبت مي‌كنيم. به نظر مي‌رسد تمامي آنها به اين نتيجه مشترك رسيده بودند كه آنچه در ارتباط با مصر انجام مي‌شد، براي متوازن كردن مسير بهتر بود.

*دموكراسي كه مردم مصر خواستار آن هستند با برداشت آمريكا از دموكراسي متفاوت است

مجري شبكه ۴ انگليس در ادامه پرسيد: فكر نمي‌كنيد كه اين موضوع آمريكا را در طرف اشتباه تاريخ قرار داده است؟ ميليون‌ها نفر در حال تظاهرات براي دموكراسي عليه يكي از متحدان كليدي آمريكا هستند.

كيسينجر در پاسخ به اين سؤال گفت: يك لحظه صبر كنيد. اجازه دهيد خودمان فريب ندهيم. ما نمي‌دانيم كه آنها براي چه چيزي تظاهرات مي‌كنند. آنچه كه آنها دموكراسي مي‌خوانند، نوعي تغيير رژيم است و احتمالا تغيير رهبري و همچنين تغيير نظام در اين كشور. اين لزوما به اين معنا نيست كه آنها يك واكنش دموكراتيك را مي‌خواهند.

*نفوذ آمريكا بر دولت مصر بسيار بيشتر از نفوذ مردم در اين حكومت بوده است

وي افزود: من نمي دانم آنها چه مي‌خواهند. من تصور مي‌كنم كه اين موضوعي حساس است و مسئله‌اي است كه مردم مصر بايد درباره آن تصميم بگيرند. اين چيزي نيست كه آمريكا درباره آن تصميم‌گيري كند. با توجه به ميزان كمك‌هاي مالي و نظامي كه واشنگتن به قاهره ارائه كرده، بايد بگوييم كه آمريكا طي دهه‌هاي گذشته نفوذ بيشتري بر دولت مصر داشته است تا مردم اين كشور.

وي افزود: چنانچه به مجموعه بحران‌هايي كه آمريكا بايد در دهه‌هاي ۸۰ و ۹۰ و همچنين در دوره‌هاي ديگر با آن مواجه مي‌شد، به نظر شما چرا بايد آمريكا كمك‌هاي اقتصادي خود به مصر را متوقف مي‌كرده؟ آيا ما مي‌دانيم دموكراسي در مصر چه چيزي بوده است؟ آيا اين نوعي احتمال نيست تا فرض كنيم كه از يك سو از آمريكا خواسته مي‌شود تا از دخالت در امور ديگر كشورها عقب نشيني كند و از سوي ديگر با هر كشوري در جهان وارد تعامل شود؟ آيا با نگاه به گذشته اين دموكراسي است؟

وزير امورخارجه اسبق آمريكا همچنين گفت: بهتر بود كه مبارك ۵ يا ۱۰ سال پيش از قدرت كناره‌گيري كرده بود، اما اگر به اين قضيه از ديدگاه گزينه‌هاي پيش روي آمريكا بنگريد خواهيد ديد كه رهبران آمريكا گزينه ديگري نداشتند. [/color]

[url=http://www.jahannews.com/vdcbwsb8grhbssp.uiur.html]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
[color=red]با وايستادن داخل ميدان التحرير كه مبارك سقوط نميكنه .[/color]
بايد به سمت صدا و سيما يا كاخ رياست جمهوري برن و اونجا ها رو تصرف كنن .
مهمتر از كاخ رياست جمهوري [color=blue]صدا و سيماست [/color].[/quote]

موافقم، اگر واقعا مي خواهند كه مبارك سرنگون شود بايد دل را به دريا بزنند و حركت كنند.
به قول معروف "با حلوا حلوا كردن دهان شيرين نمي شود."

[quote]يه مصاحبه‌ي بسيار مهم از يه استراتژيست مهم و تأثيرگذار امريكا امروز خوندم كه بد نديدم در اختيار دوستان قرار بدم.
خواهشاً اين مصاحبه رو با دقت مطالعه بفرمايين. چون نكات بشدت مهمي درش نهفته هست.

ولي جالب‌تر از هرچيز، تيترشه!! امان از دست ما ايرانيا ...!!

=========================

[color=red]دلايل كيسنجر براي عدم بركناري مبارك[/color] [!!!!!!!!]

[color=indigo]وزير امور خارجه اسبق آمريكا در رابطه با تحولات اخير در مصر گفت كه "بهتر بود مبارك ۵ يا ۱۰ سال پيش از قدرت كناره‌گيري كرده بود، اما در آن زمان آمريكا گزينه ديگري نداشت ".

به گزارش فارس، "هنري كيسينجر " وزير امور خارجه سابق آمريكا در گفت‌وگو با شبكه ۴ انگليس اعلام كرد: " چنانچه دولت مبارك در مصر با دولتي اسلامگرا جايگزين شود، در اين صورت شاهد تغييري اساسي در ساختار جهاني خواهيم بود كه از بعد از جنگ جهاني دوم شاهد آن هستيم. "

وي در پاسخ به اين سؤال كه "حسني مبارك هم اكنون بايد چه اقدامي را انجام دهد ... آيا وي بايد استعفا كند " گفت: " وقايع در مصر هم اكنون نوعي مسير تعيين شده را طي مي‌كنند كه ما نبايد سعي كنيم از خارج بر آن تاثير گذاريم. من معتقدم كه ارتش مصر به طور مشخص تصميم گرفته كه وي (مبارك) بايد برود. مسئله تنها اين است كه چگونه مي‌توانند خروج وي (از قدرت) را برنامه ريزي كنند."

*آمريكا نبايد تلاش كند از خارج بر مصر تأثيرگذار باشد

وزير امورخارجه اسبق آمريكا ادامه داد: " اين به معناي يك دوره عدم اطمينان شديد است، چرا كه جمعيتي كه اين ناآرامي‌ها و اين انقلاب را رقم زده‌اند، در هدف خود براي سرنگوني مبارك متحد هستند، اما به طور مشخص اين ايده را كه مصر (بعد از مبارك) چه مسيري را بايد برود، هنوز مشخص نكرده‌اند. آنها اين ايده را هنوز توسعه نداده‌اند. نزاع در رابطه با اين مسير با خروج مبارك (از قدرت) تازه آغاز مي‌شود و اين همان موضوعي است كه بايد به آن بيانديشيم. "

مجري شبكه ۴ انگليس در ادامه پرسيد: "چرا شما تمايلي نداريد كه بر اوضاع كنوني مصر تاثير گذار باشيد در حالي‌ كه آمريكا براي دهه‌ها بر اوضاع در اين كشور بسيار تاثير بوده است و به رژيم مصر كمك‌هاي زيادي كرده است؟ "

كيسينجر در مقابل پاسخ داد: " آمريكا با مبارك متحد بود. هنگامي كه تغيير رويكرد مصر از اتحاديه جماهير شوروي به سمت آمريكا اتفاق افتاد، من روي كار بودم. من در دوره مبارك هيچ مقام دولتي نداشتم. اما كمك‌هاي راهبردي بسيار زيادي را به خاطر مي‌آورم، زماني كه دولت تحت رهبري وي كم و بيش به ما ملحق شد. تا به حال رابطه دوستانه آمريكا با مبارك اتفاق غيرعادي نبود. وي با اسرائيل پيمان صلح به امضا رساند، به جاي تسليحات شوروي از آمريكا تسليحات گرفت و به طور كلي يك عنصر برقراري اعتدال در منطقه به حساب مي‌آمد، اما در عوض ما چه حمايتي از وي كرديم؟

وزير امورخارجه اسبق آمريكا در پاسخ به اين سؤال كه "چرا مردم مصر ثبات را به دموكراسي ترجيح مي‌دادند " گفت: انتخاب ما ميان ثبات و دموكراسي نبود. ما هم‌اكنون درباره ۵ دوره رياست‌جمهوري در آمريكا شامل دوره‌هاي رياست‌جمهوري ريگان، بوش پدر و بوش پسر و همچنين "بيل كلينتون " صحبت مي‌كنيم. به نظر مي‌رسد تمامي آنها به اين نتيجه مشترك رسيده بودند كه آنچه در ارتباط با مصر انجام مي‌شد، براي متوازن كردن مسير بهتر بود.

*دموكراسي كه مردم مصر خواستار آن هستند با برداشت آمريكا از دموكراسي متفاوت است

مجري شبكه ۴ انگليس در ادامه پرسيد: فكر نمي‌كنيد كه اين موضوع آمريكا را در طرف اشتباه تاريخ قرار داده است؟ ميليون‌ها نفر در حال تظاهرات براي دموكراسي عليه يكي از متحدان كليدي آمريكا هستند.

كيسينجر در پاسخ به اين سؤال گفت: يك لحظه صبر كنيد. اجازه دهيد خودمان فريب ندهيم. ما نمي‌دانيم كه آنها براي چه چيزي تظاهرات مي‌كنند. آنچه كه آنها دموكراسي مي‌خوانند، نوعي تغيير رژيم است و احتمالا تغيير رهبري و همچنين تغيير نظام در اين كشور. اين لزوما به اين معنا نيست كه آنها يك واكنش دموكراتيك را مي‌خواهند.

*نفوذ آمريكا بر دولت مصر بسيار بيشتر از نفوذ مردم در اين حكومت بوده است

وي افزود: من نمي دانم آنها چه مي‌خواهند. من تصور مي‌كنم كه اين موضوعي حساس است و مسئله‌اي است كه مردم مصر بايد درباره آن تصميم بگيرند. اين چيزي نيست كه آمريكا درباره آن تصميم‌گيري كند. با توجه به ميزان كمك‌هاي مالي و نظامي كه واشنگتن به قاهره ارائه كرده، بايد بگوييم كه آمريكا طي دهه‌هاي گذشته نفوذ بيشتري بر دولت مصر داشته است تا مردم اين كشور.

وي افزود: چنانچه به مجموعه بحران‌هايي كه آمريكا بايد در دهه‌هاي ۸۰ و ۹۰ و همچنين در دوره‌هاي ديگر با آن مواجه مي‌شد، به نظر شما چرا بايد آمريكا كمك‌هاي اقتصادي خود به مصر را متوقف مي‌كرده؟ آيا ما مي‌دانيم دموكراسي در مصر چه چيزي بوده است؟ آيا اين نوعي احتمال نيست تا فرض كنيم كه از يك سو از آمريكا خواسته مي‌شود تا از دخالت در امور ديگر كشورها عقب نشيني كند و از سوي ديگر با هر كشوري در جهان وارد تعامل شود؟ آيا با نگاه به گذشته اين دموكراسي است؟

وزير امورخارجه اسبق آمريكا همچنين گفت: بهتر بود كه مبارك ۵ يا ۱۰ سال پيش از قدرت كناره‌گيري كرده بود، اما اگر به اين قضيه از ديدگاه گزينه‌هاي پيش روي آمريكا بنگريد خواهيد ديد كه رهبران آمريكا گزينه ديگري نداشتند. [/color]

[url=http://www.jahannews.com/vdcbwsb8grhbssp.uiur.html]منبع[/url][/quote]

بيشتر شبيه يك اعتراف به شكست مي ماند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام.

تمامی موارد در مورد نماز جمعه ی امروز حضرت امام خامنه ای در تایپیک مربوطه قرار داده شد.
http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12276&postdays=0&postorder=asc&start=135

من اینجا اون خطبه ی عربی رو به همراه ترجمه که مربوط به این تایپیک هم میشه، قرار میدم تا دوستان استفاده کنند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

04/02/2011

[b]الخطبة العربیة في صلاة‌ الجمعة[/b]

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام على أبناء ‌الأمة الإسلامیة في كل مكان. على ساحة العالم الإسلامي الیوم إرهاصات حادثة عظیمة مصیریة كبرى، حادثة تستطیع أن تغیّر معادلات الاستكبار في هذه المنطقة لصالح الإسلام و لصالح الشعوب، حادثة تستطیع أن تعید العزة و الكرامة للشعوب العربیة و الإسلامیة، و تنفض عن وجهها غبار عشرات السنین مما جناه الغرب و أمریكا بحق هذه الشعوب العریقة الأصیلة من ظلم و استهانة و إذلال. إن هذه الحادثة الإعجازیة بدأت على ید الشعب التونسي و بلغت ذروتها بسواعد الشعب المصري الرشید العظیم. لقد انحبست الأنفاس في صدور العالم الغربي و العالم الإسلامي - و لكل واحد أسبابه - و هم یترقبون ما سیحدث في مصر الكبرى، مصر نوابغ القرن الأخیر، مصر محمد عبده و السید جمال، مصر سعد زغلول و أحمد شوقي، مصر عبد الناصر و الشیخ حسن البنا، مصر عام 1967 و 1973 ، یترقبون مدى ارتفاع رایة همّة المصریین. فلو أن هذه الرایة انتكست - لا سمح الله - فسیعقب ذلك عصر حالك الظلام، و إن رفرفت على القمم فإنها ستطاول عنان السماء.


الشعب التونسي استطاع أن یطرد الحاكم الخائن المنقاد لأمریكا و المجاهر بعدائه للدین، و لكن من الخطأ الظن بأن هذه هي النتیجة المطلوبة. النظام العمیل لا یسقط بخروج المكشوفین من رموزه. لو حلّ محلّ هذه الرموز بطائنها لم یتغیّر شیء، بل إنه الشراك الذي ینصب أمام الشعب. في الثورة الإسلامیة الكبرى في إیران حاولوا مراراً إیقاع شعبنا في مثل هذا الفخ لكن وعي الشعب و قائده الإلهي العظیم أدرك دسیسة الأعداء و أحبطها و واصل الطریق حتى نهایته. و أما مصر، فإن مصر نموذج فرید، لأن مصر في العالم العربي بلد فرید. مصر أول بلد في العالم الإسلامي تعرف على الثقافة الأوربیة، و أول بلد أدرك أخطار هجوم هذه الثقافة و تصدى لها. إنه أول بلد عربي أقام دولة مستقلة بعد الحرب العالمیة‌ الثانیة، و دافع عن مصالحه الوطنیة‌ في تأمیم قناة السویس، و أول بلد وقف بكل طاقاته إلى جانب فلسطین و عرف في العالم الإسلامي بأنه ملجأ للفلسطینیین. السید جمال لم یكن مصریاً لكنه لم یر في غیر شعب مصر المسلم من یفهم همّه الكبیر. إن الشعب المصري أثبت جدارته في ساحات النضال السیاسي و الدیني، و سجّل مواقفه المشرفة على جبهة التاریخ. لم یكن محمد عبده و تلامیذه و سعد زغلول و أتباعه أشخاصاً عادیین. كانوا من النوابغ الشجعان و الواعین الذین یحقّ لمصر أن تفخر بهم و بأمثالهم. إن مصر بهذا العمق الثقافي و الدیني و السیاسي قد احتلت بحق مكان الریادة في العالم العربي. إن أكبر جریمة أرتكبها النظام الحاكم في مصر هي أنه هبط بهذا البلد من مكانته الرفیعة إلى مرتبة آلة طیّعة بید أمریكا في لعبتها السیاسیة على صعید المنطقة. إن هذا الانفجار الذي نشهده الیوم في الشعب المصري هو الجواب المناسب لهذه الخیانة الكبرى التي ارتكبها الدكتاتور العمیل بحق شعبه. إن الساحة تموج الیوم بألوان التحلیل بشأن نهضة الشعب المصري، و كلّ یدلي بدلوه في هذا المجال، غیر أن كل من یعرف مصر یفهم بوضوح أن مصر تدافع الیوم عن عزتها و كرامتها. مصر ابتلیت بخیانات صادرت كرامتها. إن شعباً في ذروة العزة قد أذلوه إرضاءً لغرور أعدائه و تكبرهم. إن موقف مصر من القضیة الفلسطینیة یشكل نموذجاً بارزاً لمكانة مصر. فلسطین منذ عشرات السنین تشكل أبرز محور في مسائل المنطقة، و مسائل هذه المنطقة متداخلة مترابطة بحیث لا یستطیع أي بلد أو أي شعب أن یتصور مصیره بمعزل عن القضیة الفلسطینیة. و لیس ثمة‌ أكثر من جهتین:‌ إما دعم لفلسطین و نضالها العادل أو الوقوف في الجبهة المقابلة. أما شعوب المنطقة فقد بیّنت موقفها منذ البدایة تجاه هذا الاصطفاف، فحین یتجه أي نظام حاكم إلى دعم القضیة الفلسطینیة‌ فإنه ینال التفاف شعبه و الشعوب العربیة و المسلمة، و لقد جرّبت مصر ذلك في الستینات و أوائل السبعینات، لكنه حین یقف في الصف الآخر فإن الشعب یعرض عنه، و في مصر ظهرت الهوة ‌العمیقة بین الدولة و الشعب بعد اتفاقیة ‌العار في كامب دیفید. إن الشعب المصري استرخص النفس و النفیس لمساعدة فلسطین في 67 و 73 لكنه رأى بعد ذلك بأمّ عینیه أن حكامه هرولوا على طریق العمالة‌ و الطاعة لأمریكا إلى درجة جعلت مصر حلیفة وفیة ‌للعدو الصهیوني الغاصب. إن سیطرة أمریكا على حكام مصر قد بددت كل جهود هذا الشعب السابقة في دعم فلسطین و بدلت النظام المصري إلى عدو لدود لفلسطین و أكبر حام للصهاینة المعتدین، بینما حافظت سوریة شریكة مصر في حرب 67 و 73 على مواقفها المستقلة رغم ما واجهت من ضغوط أمریكیة هائلة. و بلغ بالنظام المصري العمیل أن الشعب المصري شاهد لأول مرة في التاریخ أن حكومته تقف في حرب إسرائیل على غزة‌ إلى صف الجبهة الإسرائیلیة، و لم تمتنع عن المساعدة فحسب بل كانت نشطة في دعم جبهة العدو. سوف لا ینسى التاریخ أبداً أن حسني مبارك هو نفسه الذي وقف بقوة إلى جانب إسرائیل و أمریكا في حرب إسرائیل و أمریكا على غزة، حیث قتل النساء و الرجال و الأطفال خلال 22 یوماً من القصف المتواصل، و فیما فرض قبل ذلك و بعده على غزة من حصار ظالم. أیة معاناة و محنة ‌عاشها الشعب المصری تلك الأیام. شاشات التلفزیون نقلت لنا جانباً من مشاعر المصریین و هم یبكون بسبب عدم فسح المجال أمامهم لمساعدة إخوتهم الفلسطینیین. لقد بلغ السیل الزبى بهذا الشعب، و لم یعد یحتمل أكثر هذا الوضع، و ما نشاهده في القاهرة و بقیة‌ المدن المصریة هو انفجار هذا الغضب المقدس و هذه العقد المتراكمة‌ في قلوب الرجال و النساء الأحرار المصریین خلال السنوات الطویلة جرّاء مواقف هذا النظام الخائن العمیل المعادي للإسلام. نهضة‌ الشعب المصري المسلم حركة إسلامیة‌ تحرریة، و أنا باسم الشعب الإیراني و باسم الحكومة الثوریة الإیرانیة أحیّي الشعب المصري و الشعب التونسي سائلاً الله سبحانه أن یمنّ علیكم بالنصر المؤزّر الكامل. إنني أشعر بالفخر و الاعتزاز لنهضتكم.


أیها الإخوة و الأخوات المصریین و التونسیین، لا شك أن نهضات الشعوب ترتبط بظروفها الجغرافیة‌ و التاریخیة‌ و السیاسیة و الثقافیة الخاصة ببلدانها، و لا یمكن أن نتوقع أن یحدث في مصر أو تونس أو أي بلد آخر ما حدث في الثورة الإسلامیة الكبرى بإیران قبل أكثر من ثلاثین عاماً، و لكن هناك مشتركات أیضاً، و تجارب كل شعب تستطیع أن تكون نافعة للشعوب الأخرى، و ما نراه مفیداً أن نقدمه من تجارب في الظروف الراهنة هي:
أولاً: إن نهضة‌ الشعوب هي في الواقع حرب بین إرادتین: إرادة‌ الشعب و إرادة أعدائه. و كل جانب كان أكثر و أقوى عزة‌ و أكثر تحملاً للصعاب فهو منتصر حتماً. یقول سبحانه: «إن الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائكة‌ أن لا تخافوا و لا تحزنوا و أبشروا بالجنة التی كنتم توعدون».
و یخاطب رب العالمین رسوله بالقول:‌ »فلذلك فادعو و استقم كما أمرت و لا تتبع أهواءهم».
العدو یسعى بممارسة‌ القوة و الخداع أن یوهن من إرادتكم فاحذروا من ضعف إرادتكم.
ثانیاً: العدو یحاول بث الیأس من تحقیق أهدافكم بینما الوعد الإلهی یقول: «و نرید أن نمنّ على الذین استضعفوا في الأرض و نجعلهم أئمة‌ و نجعلهم الوارثین».
فثقوا ثقة تامة‌ لا یعتریها تردد بوعد الله المؤكد حیث یقول عزّ من قائل: «و لینصرن الله من ینصره إن الله لقوي عزیز».
ثالثاً: العدو یسوق إلیكم قواه الأمنیة المجهزة كي یبعث الرعب و الفوضى بین الناس. لا تهابوهم.. أنتم أقوى من هؤلاء المأجورین. أنتم الآن في مرحلة‌ تشبه المرحلة التي خاطب فیها الله سبحانه رسوله حیث قال: «إن یكن منكم عشرون صابرون یغلبوا مائتین». أنتم تستطیعون بالاتكال على الله و الاعتماد على الشباب الغیور أن تتفوقوا على كل عبث و فوضى و إرهاب.
رابعاً: إن سلاح الشعوب المهم في مواجهة قوى الطغیان و الحكام العملاء هو الاتحاد و الانسجام. العدو یسعى بأنواع أسالیب المكر أن یفتّت تلاحمكم، و من ذلك إثارة مواضع الافتراق، و رفع الشعارات المنحرفة‌، و طرح وجوه غیر موثوقة لتكون بدیلة للرئیس الخائن. حافظوا على اتحادكم حول محور الدین و إنقاذ البلد من شر عملاء العدو.. «و اعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا».
خامساً: لا تثقوا بما یلعبه الغرب و أمریكا من دور و ما یقومون به من مناورات سیاسیة في نهضتكم. هؤلاء كانوا قبل أیام یدعمون النظام الفاسد و هم الیوم بعد أن یئسوا من الاحتفاظ به راحوا یعزفون على نغمة‌ حق الشعوب. هؤلاء یسعون بذلك أن یبدلوا عمیلاً بعمیل، و أن یسلطوا الأضواء على بعض الوجوه لیفرضوا عملائهم علیكم. هذه إهانة لمشاعر الشعوب. ارفضوا ذلك و لا تقبلوا بأقل من استقرار نظام كامل مستقل و شعبي و مؤمن بالإسلام.
سادساً: الظرف یتطلب من علماء‌ الدین و الأزهر الشریف بتاریخه النضالي المعروف أن ینهضوا بدورهم بشكل بارز، فحین یبدأ الشعب ثورته من المساجد و من صلوات الجمعة‌ و یرفع شعار «الله أكبر» فإن المتوقع من علماء الدین أن یتخذوا موقفاً أبرز، و هو توقع في محله.
سابعاً: الجیش المصري الذي یحمل على صدره وسام المشاركة‌ في حربین على الأقل مع العدو الصهیوني یتعرّض الیوم لاختبار تاریخي كبیر. العدو یطمع أن یدفع به لقمع الجماهیر. لو حدث هذا - لا سمح الله - فإنه یشكل ثغرة لهذا الجیش الفخور لا یمكن سدّها. إن الذي یرتعد أمام الجیش المصری یجب أن یكون العدو الصهیوني لا الشعب المصري. مما لا شك فیه أن عناصر من الجیش المصري الذي هو من الشعب و من أبناء الشعب ستلتحق بالجماهیر إن شاء الله. عندئذ ستتكرر هذه التجربة الحلوة ‌في مصر مرة أخرى.
ثامناً و أخیراً: إن أمریكا التي دعمت الحكام العملاء ثلاثین عاماً خلافاً لإرادة الشعب المصري لیست الآن في موقف یؤهلها أن تدخل في قضیة مصر في وساطة أو نصیحة. انظروا بعین الشك و التشاؤم في هذا الشأن إلى كل توصیة و خطوة أمریكیة و لا تثقوا بها.


أیها الإخوة و الأخوات، نستطیع أن نفهم بوضوح أن نهضة‌ الشعب المصری یوجّهها جمع من نخب السیاسة‌ و الحكماء بالتشاور و التنسیق بینهم، و نتضرع إلى الله أن یأخذ بأیدیهم، غیر أن الذي ذكرناه إنما هو تجاربنا، و أنا باعتباري أخاً لكم في الدین و انطلاقاً من التزامي الدیني قدمت لكم تلك التجارب.
یا أبناء الكنانة، إن الأبواق الإعلامیة‌ للعدو سوف ترفع عقیرتها كما فعلت من قبل بالقول إن إیران ترید أن تتدخل، ترید أن تنشر التشیع في مصر، ترید أن تصدّر ولایة‌ الفقیه إلى مصر، و ترید و ترید... هذه أكاذیب ملأت آذاننا خلال ثلاثین عاماً الهدف منها أن یفرّقوا بین الشعوب بعضها من مساعدة بعض، و رددها أیضاً المأجورون «یوحي بعضهم إلى بعض زخرف القول غروراً و لو شاء ربكم ما فعلوه فذرهم و ما یفترون». إن هذه الأحابیل لن تثنینا إطلاقاً عن أداء ما حمّلنا الإسلام من مسؤولیة، و الله من وراء القصد. أقول قولي هذا و استغفر الله لي و لكم..


بسم الله الرحمن الرحیم
و العصر، إن الإنسان لفي خسر، إلا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و التواصوا بالصبر.
و السلام علیكم و رحمة الله و بركاته.
http://arabic.khamenei.ir//index.php?option=com_content&task=view&id=1097


[b]ترجمه:[/b]

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر آحاد امت اسلامی هر جا كه باشند. اكنون در دنیای اسلام حادثه‌ئی بزرگ و باشكوه و سرنوشت‌ساز در حال وقوع است. حادثه‌ئی كه میتواند همه‌ی معادلات استكبار را در این منطقه بسود اسلام و بسود ملت‌ها دگرگون سازد. حادثه‌ئی كه میتواند عزت و كرامت را به ملت‌های عرب و امت اسلامی برگرداند و غبار ده‌ها سال رفتار ظالمانه و تحقیر و تذلیلی را كه از سوی آمریكا و غرب بر این ملت‌های كهن و ریشه‌دار وارد آمد، از سر و روی آن‌ها پاك كند.

این حادثه‌ی معجزآسا به‌وسیله‌ی ملت تونس آغاز شد و به‌وسیله‌ی ملت بزرگ و رشید مصر به اوج رسیده است. نَفَس در سینه‌ی دنیای غرب و نیز دنیای اسلام –هر یك به دلیلی- حبس شده است كه ببینند مصر بزرگ؛ مصر نوابغ قرن اخیر؛ مصر محمد عبده و سیدجمال؛ مصر سعد زغلول و احمد شوقی؛ مصر جمال عبدالناصر و الشیخ حسن البنا؛ مصر 1967 و 1973، اكنون چه خواهد كرد؟ و پرچم همت خود را تا كجا بلند نگه خواهد داشت. اگر این پرچم معاذالله سقوط كند دوران تیره و تاری به دنبال خواهد داشت و اگر به قله برسد و نصب شود سر بر آسمان خواهد كشید.

ملت تونس توانستند حاكم خائن و سرسپرده‌ی آمریكا و دین‌ستیز را برانند، ولی خطا است اگر گمان شود كه این، آن نتیجه مطلوب است. یك نظام وابسته باخروج مهره‌های آشكارش، ساقط نمیشود. اگر بجای آن مهره‌ها، هم‌پالگیهای آنها جایگزین شوند چیزی عوض نشده و دام فریب در برابر ملت گسترده شده است. در انقلاب اسلامی ایران بارها خواستند ملت ما را در این دام بیفكنند ولی هوشیاری ملت و رهبر عظیم و الهی‌اش، ترفند دشمن را دانستند و خنثی كردند و راه را تا آخر ادامه دادند.

و اما مصر، مساله‌ی مصر یك نمونه بی‌نظیر است، زیرا مصر در دنیای عرب یك كشور بی‌نظیر است. مصر اولین كشور دنیای اسلام است كه با فرهنگ اروپائی آشنا شد، و اولین كشور دنیای اسلام است كه خطر تهاجم این فرهنگ را شناخت و در برابر آن موضع گرفت. اولین كشور عربی است كه پس از جنگ جهانی دوم یك دولت مستقل تشكیل داد و از منافع ملی خود در ملی كردن كانال سوئز دفاع كرد، اولین كشوری است كه با همه‌ی توان به كمك فلسطین رفت و در دنیای اسلام ملجأ فلسطینیان شناخته شد. سیدجمال‌الدین، مصری نبود ولی جز در مصر هم نمیتوانست امیدی به فهم دغدغه‌ی بزرگ خود از سوی یك ملت مسلمان داشته باشد. ملت مصر، در صحنه‌ی مبارزات دینی و سیاسی، لیاقت خود را به اثبات رسانید و در تاریخ ثبت كرد. محمد عبده و شاگردانش و سعد زغلول و هوادارانش مردمی مرتجع و دنیانشناس نبودند. آنها نوابغ بزرگ و شجاع و بیداری بودند كه هر ملتی با پرورش یك نفر مانند آنان میتواند به لیاقت خود فخر بفروشد. مصر با این عمق فرهنگی و دینی و سیاسی، به حق، در جایگاه رهبری دنیای عربقرار گرفت.

بزرگترین جرم نظام كنونی مصر این است كه این كشور را از آن جایگاه رفیع به رتبه­‌ی یك مهره‌­ی بی­‌اختیار در بازیهای سیاسی‌اش در منطقه، تنزل داد. انفجار امروز ملت بزرگ مصر، پاسخی به این خیانت بزرگ است كه دیكتاتور وابسته، نسبت به ملت خود مرتكب شد.

امروز در همه دنیا بازار تحلیلهای گوناگون درباره‌ی قیام ملت مصر، داغ است و هركس چیزی می‌گوید، ولی هركس مصر را بشناسد به روشنی خواهد دانست كه مصر در حال دفاع از كرامت و عزت خویش است. ملت مصر گریبان خیانتكارانی را گرفته است كه كرامت او را بر باد داده و ملتی را كه در اوج عزت بود، پایمال غرور و تكبر دشمنانش كرده­اند. یك نمونه­ی بارز، جایگاه مصر در قضیه فلسطین است. فلسطین از ده‌ها سال پیش، محوری‌ترین مساله این منطقه است و در‌هم‌تنیدگی مسائل این منطقه چنان است كه هیچ كشوری و هیچ ملتی در آن، نمیتواند سرنوشت خود را جدا از مساله فلسطین تصور كند. دو جبهه بیشتر هم وجود ندارد: یا حمایت از فلسطین و از مبارزات عادلانه آن، و یا قرار گرفتن در جبهه مقابل.

ملتهای منطقه از ابتدا موضع خود را روشن كرده‌اند، لذا وقتی دولتی به حمایت از فلسطین می‌پردازد از حمایت ملت خود و ملتهای عرب و مسلمان برخوردار میشود. این را مصر در سالهائی از دهه 60 و 70 آزموده است اما وقتی خود را در جبهه دیگری تعریف كند، ملت از او روی برمیگرداند. در مصر از پیمان ننگین كمپ دیوید این شكاف میان دولت و ملت مصر پدیدار شد. ملت مصر كه در 67 و 73 با جان و مال خود به كمك فلسطین رفته بود، بتدریج دید كه حاكمان چنان در سرسپردگی و اطاعت از آمریكا افراط كرده‌اند كه مصر به هم‌پیمان وفادار دشمن صهیونیستی و غاصب تبدیل شده است. سیطره‌ی آمریكا بر حاكمان مصر همه‌ی زحمات گذشته‌ی آنان در حمایت از فلسطین را بر باد داد و مصر به بزرگترین دشمن فلسطین و بزرگترین حامی صهیونیستها تبدیل شد.

و این در حالی بود كه سوریه شریك مصر در جنگ 67 و 73 با وجود فشارهای شدید آمریكا توانست مواضع مستقل خود را حفظ كند. كار نظام سرسپرده‌ی مصر به جائی رسید كه مردم مصر برای نخستین بار در تاریخ دیدند كه در جنگ اسرائیل علیه برادرانشان در غزه دولتشان در جبهه‌ی اسرائیل قرار گرفته است و نه تنها كمك نمیكند بلكه در جبهه‌ی دشمن بشدت فعال است. تاریخ هرگز فراموش نخواهد كرد كه حسنی‌مبارك همان كسی است كه در محاصره‌ی وحشتناك مردم غزه و در 22 روز كشتار زن و مرد و كودك غزه، همكار و امین و شریك اسرائیل و آمریكا بود. مردم مصر در آن روزها چه كشیدند؟ تلویزیون صحنه‌هائی از احساسات شدید مردم مصر را نشان داد كه با گریه از وضعیت خود و از این كه اجازه نمی‌یابند به برادران فلسطینی خود یاری برسانند، سخن می‌گفتند. ملت مسلمان مصر دیگر چقدر میتوانست تحمل كند؟ آنچه امروز در قاهره و دیگر شهرهای مصر مشاهده میشود، انفجار خشم مقدس و فوران عقده‌هائی است كه در طول سالیان متمادی رژیم نامسلمان و خائن و دست‌نشانده با رفتار خود در دل مردان و زنان آزاده‌ی مصری متراكم ساخته است.

قیام ملت مسلمان مصر، یك حركت اسلامی و آزادیخواهانه است. من بنام ملت و دولت انقلابی ایران به شما ملت مصر و ملت تونس درود میفرستم و پیروزی كامل شما را از خداوند عزیز مسألت میكنم. من به شما و قیامتان افتخار میكنم. شك نیست كه قیام ملتها، بسته به اقتضائات جغرافیائی و تاریخی و سیاسی و فرهنگی،در هر كشوری دارای مختصات منحصر‌به‌فرداست و نمیتوان چیزی را كه در انقلاب كبیر اسلامی در 30 سال پیش در ایران واقع شد، عیناً در مصر یا تونس یا هر كشور دیگر اسلامی انتظار داشت، لیكن مشتركاتی هم وجود دارد كه در آنها، تجربیات هر ملتی می‌تواند برای ملتهای دیگر به كار آید. تجربه‌هائی كه امروز می‌تواند به كار بیاید اینها است:

1. در هر قیام مردمی، جنگ واقعی بین اراده‌ها است. هر طرفی كه مصمم‌تر باشد و سختی‌ها را تحمل كند پیروز قطعی است. قرآن به ما می‌آموزد كه: «إنّ الّذینَ قالُوا رَبُّنُا اللَّه ثُمَّ استَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِكَه ألَّا تَخافُوا وَ لا تَحزَنُوا وَ أبشِرُوا بِالجَنَّهِ الَّتی كُنتُم تُوعَدونَ»(3) وبه پیامبرش می‌فرماید: « فَلِذلِكَفَادعُوَاستَقِمكَمااُمِرتَ وَ لا تَتَّبِع أهواءَهُم»(4) دشمن می‌كوشد با زور و فریب، اراده‌ی شما را تضعیف كند. مراقب باشید اراده‌ی شما سست نشود.

2. دشمن شما سعی می‌كند شما را از دست یافتن به هدف‌های خود نومید كند. در حالی كه وعده‌ی الهی می‌گوید: «وَنُرِيدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ»(5). به وعده‌ی مؤكد و بی‌تردید خداوند اعتماد كنید كه می‌گوید: «وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ »(6).

3. دشمن شما با تجهیز مزدوران امنیتی خود آن‌ها را به مقابله با شما گسیل می‌كند تا با ناامنی و هرج و مرج مردم را به ستوه بیاورند. از آن‌ها نهراسید. شما از مزدوران قوی‌ترید. شما اكنون در مرحله‌ای قرار دارید كه خداوند در آن مرحله به پیامبر و یارانش فرمود: «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتَالِ إِن يَكُن مِّنكُمْ عِشْرُونَ صَابِرُونَ يَغْلِبُواْ مِئَتَيْنِ وَإِن يَكُن مِّنكُم مِّئَةٌ يَغْلِبُواْ أَلْفًا مِّنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لاَّ يَفْقَهُونَ»(7). شما می‌توانید با اتكال به خدا و اعتماد به جوانان پر‌انگیزه‌ی خود بر هر ناامنی و هرج و مرجی فائق آئید.

4. سلاح مهم ملت‌ها در مواجهه با ابرقدرت‌ها و حكام مزدور، اتحاد و یكپارچگی آن‌ها است. دشمن شما تلاش می‌كند با انواع ترفندها یكپارچگی شما را از بین ببرد. مطرح كردن نقاط افتراق، مطرح كردن شعارهای انحرافی، مطرح شدن چهره‌های بدسابقه و نامطمئن به عنوان جانشین رئیس جمهور خائن، از جمله‌ی انگیزه‌سازی برای تفرقه است. اتحاد خود را بر محور دین و نجات كشور از شر مزدوران دشمن، حفظ كنید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّـهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»(8).

5. به مانورهای سیاسی و مزورانه‌ی آمریكا و غرب، اعتماد نكنید. آنها كه تا چند روز پیش از رژیم فاسد پشتیبانی میكردند، اكنون كه از نگهداشتن آن ناامید شده‌اند دم از حق ملتها می‌زنند. آنها با این پوشش، تلاش میكنند مهره‌ها را جابجا كنند و با چهره‌سازی، وابستگان خود را بار دیگر بر شما مسلط كنند. این توهین به شعور ملتها است، آن را تحمل نكنید و جز به استقرار یك نظام كاملا مستقل و مردمی و مؤمن به اسلام رضایت ندهید.

6. علمای دین و ازهر شریف كه سوابق درخشان آن زبانزد است، نقش خود را كاملا برجسته كنند. مردمی كه قیام خود را از مسجد و نمازجمعه آغاز میكنند و شعار الله اكبر میدهند، از علمای دین توقع بیشتری دارند و این توقع بجا است.

7. ارتش مصر كه افتخار شركت در حداقل دو جنگ با دشمن صهیونیست را دارد در این مرحله در معرض آزمونی بزرگ و تاریخی است. دشمن میخواهد از آن برای سركوب مردم استفاده كند. اگر خدای نخواسته این اتفاق بیفتد ضایعه‌ئی كه پیش خواهد آمد برای ارتش قابل جبران نیست آن كه از ارتش مصر باید بترسدصهیونیستهایند نه مردم مصر. البته عناصر ارتشی كه خود از مردم و فرزندان آنهایند سرانجام به مردم خواهند پیوست و این تجربه‌ی شیرین یك بار دیگر در مصر تكرار خواهد شد.

8. و بالاخره آمریكا كه سی سال از حكام مزدور، بر ضد ملت مصر حمایت كرده، اكنون در موضعی نیست كه بتواند در قضیه‌ی مصر به عنوان میانجی وارد شود. به هرگونه توصیه و اقدام آمریكایی در این زمینه‌ها به چشم بدبینی بنگرید و به آن اعتماد نكنید.

برادران و خواهران عزیز! اینها تجربیات ما است، من به عنوان برادر مسلمان شما و از سر تعهد دینی، آن را با شما درمیان گذاشتم. بوقهای تبلیغاتی دشمن مانند همیشه فریاد خواهند كرد كه ایران میخواهد دخالت كند، میخواهد مصر را شیعه كند، میخواهد ولایت فقیه را به مصر صادر كند و میخواهد و میخواهد... این دروغها را سی سال است میگویند تا ملتهای ما را از یكدیگر جدا و از كمك یكدیگر محروم كنند ومزدوران آنها هم آن را تكرار میكنند. «يُوحِی بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا وَلَوْ شَاءَ رَبُّكَ مَا فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَمَا يَفْتَرُونَ»(9). با این ترفند‌ها، هرگز وظائفی را كه اسلام بر دوش ما گذاشته است رها نخواهیم كرد. و الله من وراء القصد.
واستغفرالله لی و لكم.

4)شورا: 15
5) قصص: 5
6) حج:40
7) انفال:65
8) آل عمران: 103
9) انعام: 112

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=10955

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا رضا ممنون از این همه زحمتی که برای سایت می کشین.
در مورد درگیری پست قبلی من رو بخونید ولی همین قدر بگم صبر داشته باشین اگر این انقلاب مردمی باشه کم کم درگیری هم شروع میشه اینها اگر بخوان انقلاب کنن باید خون بدن.

اما من و آقا مصطفی دقیقا یک هفته پیش بحثی داشتیم و من نظراتی دادم برادر و استاد بنده ای حقیر ؛ آقا مصطفی خواهش کردن من این نظریه خودم رو در سایت قرار بدم شاید استفاده داشته باشه که شک دارم ولی به رسم سربازی می گیم چشم سرلشگر.
من وقت نکردم اون رو اصلاح کنم خلاصه ببخشین.
=================================================================

من تاپیک تونس رو خوندم ولی دیگه مال مصر رو تا آخر نخوندم و فقط تا جایی که نظر دادم رو خوندم چون فکر می کنم این مثل یه فیلمه که هر بار در یه سینما به نمایش در می اد.

اما تحلیل من اینه که وقتی می خواد در کشوری انقلابی اتفاق بیفته اول پیش لرزه هایی داره و بعد این پیش لرزه ها منجر به زلزله اصلی میشن مثل کشور خودمون که از سال 42 پیش لرزه هایی قوی شکل گرفت و در سال 57 به ثمر نشست و مورد دوم اینه که هر کشوری که می خواد انقلابی رو کلید بزنه باید رهبر داشته باشه و این شاخصه تمام انقلابهای دنی بوده و هست مورد بعدی اینکه این انقلاب باید یک پایه قوی فکری داشته باشه وگرنه در دراز مدت این انقلاب نمی تونه یک انقلاب بمونه مثل فرانسه روسیه ولی در کشور خودمون این ایدئولوژی توسط امام و یارانش مثل استاد مطهری و بهشتی و... طرحریزی شده بود و مردم حداقل می دونستن که رهبر کیه و ایده چیه و کجا می خوان برن.
مورد بعدی در مورد اینه که وقتی جایی انقلابی رخ میده عموما ساختارهای اون کشور به طور کلی تغییر و تحول پیدا می کنه مثل قانون اساسی سیستم رهبری و ریاست جمهوری و.... چون اغلب به شکلی انقلاب رو اصلاخات سریع می دونن عملا برای از بین بردن و اصلاح همین ساختارهای کهنه هست که در کالبد زمان کم کم شکل می گیره.

اما ربط این چرندیات من با تونس چیه اینه که ما نمی تونیم پیش لرزه های زیاد و قوی در این کشور ببینیم و می بینیم که یکدفعه توی این کشور همچین اتفاقی می افته.
مورد دوم رهبری هست من فکر نمی کنم این اقای الغنوشی بتونه با قدرت نقش رهبری رو ایفا کنه کما اینکه با نظرش در مورد امم خمینی و... عملا میشه دید که ممکنه البته می گم ممکنه این فرد هم بازه مهره غرب باشه که سالها اون رو توی اب نمک خوابوندن و این چیز تازه ای توی سازمانهای اطلاعاتی غرب نیست که کسی رو برای سالهای اینده اماده کنن و این فرد نه به اون معنا پایگاه مردمی قوی داره و نه ایده درست حسابی (نهایتا از هموئن لیبرالهای کشور خودمون که اسلام لیبرالی رو می خوان و در واقع دنبال یه دیدگاه پوپولیستی هستن) و جالبتر اینکه توی یکی از متن ها نوشته بود در زمان یک انتخابات در رقابت با همین حزب بن علی تونسته فقط 17 درصد رای بیاره.
مورد بعدی تفکر بنیادی هست که ما می بینیم این تفکر و ایده در این مردم نیست البته اینجا نظر مارکس استوار هست که تانقلابها و تاریخ تمدن بر اساس اقتصاد شکل می گیره و ما می بینیم در این کشور هم در عمل برای نان همین اتفاق داره می افته (البته جناب مارکس برخی جاها هم اشتباه فاحش داره مثلا انقلاب ایران و چین در این قالب ایشون نمی گنجه)نمی شه انتظار داشت که این مردم که برای نان دارن شعار می دن یکدفعه تبدیل به مردمی انقلابی مثل ایران بشن و تمام ابرقدرتهای شرق و غرب رو زیر پا بزارن.
مورد بعدی در مورد ساختارها بود که ما می بینیم عملا تمام ساختارهای این کشور سرجاشه و از اون خنده دارتر اینکه کسی که سر کاره خودش از فعالین سیاسی هست که توی این کشور با همین سیستم بن علی هم کار می کرده .نه پلیس دست خورده نه قانون اساسی و نه هیچ ساختار دیگه ای جالبتر اینکه دولت بعدی هم می خواد در غالب همین سیستم شکل بگیره (البته خود تغییر ساختار هم باید به شکلی نیازمند این موضوع باشه ولی ممکنه واقعا مشکلی در قانون نباشه و نیازی هم به تغییر نباشه ولی من در مورد اوضاع این کشور اطلاع کافی ندارم که چرا به اصطلاح مردم این کشور به فکر این موضو نیفتادن.).

پس با تمام این تفاسیر من فکر نمی کنم بشه این اتفاقات رو در این کشور یک انقلاب در نظر گرفت چون هیچ شاخصه ای نداره اما دلیل چیه که این اتفاقات داره می افته من فکر می کنم یکیش لوس کردن و بدل زدن به انقلاب ایران هست نگاه کنید در رسانه های حتی غربی می بینیم که پلیس و ارتش با مردم روبوسی می کردن اذان از مساجد پخش میشه نماز جمعه برگزار میشه رهبرشون از خارج میاد(جالبتر اینکه از انگلیس پرواز به اصطلاح انقلاب میکنه) مردم در پی برکناری دولت موقت هستن مثل زمان بختیار و.....
خیلی برای من جالبه که این فیلم ممکنه از روی واقعیت انقلاب ایران ساخته شده باشه ولی هدف اینه که القا کنن بابا این انقلاب قرار نیست اگر توی ایران این شده همه جا هم جواب بده شاید در واقع غرب و ماسونها با این کار می خوان خطر همین نوع انقلاب رو که باید خواه ناخواه در این کشورها می بودن ولی با این کار من فکر می کنم گور اینطور اتفاقاتی در این کشور و بقیه کشورها رو می کنن و مردم رو انچنان تحمیق می کنن که اصلا نفهمن از کجا خوردن.

اما نظرات شما در مورد انقلاب رنگی و ... رو خوندم شما درست میگین میشه این رو در غالب این ساختار انقلاب رنگی فرض کرد(البته ممکنه این فرض به نظریه و بعد واقعیت تبدیل بشه). و این خیلی محتملتره اما من و شما خوب می دونیم پشت این گربه رقصانیها کی و چی هست مشخصه باز باید دنبال دست ماسونها و صهیونها و غرب گشت که خیلی موارد رو مهندسی می کنن اما مواردی هم پیش می اد که در این دنیای اهدایی به شیطان از طرف خدا که کل قدرت اون رو خدا بهش داده از اراداه و خواست شیطان بیرونه و به شکلی شالوده از دسشون در میره مثل همین کارهایی که در ایران کردن مثل سرکار اومدن بختیار برای اروم کردن مردم ازادی احزاب امتیاز دادن شاه و فرارش اونها همین سیستم رو در ایران اجرا کردن چرا تا اینکه بتونن فعلا مردم رو کنترل کنن و قدرت اما رو مهار کنن تا بعدا با سر کار اوردن کسانی مثل بنی صدر موسوی و قطب زاده و.... به شکلی این حرکت و انقلاب رو به طرفی که می خوان سوق بدن دیدیم کارهایی هم کردن ولی یه مورد رو نتونستن کاری بکنن و اون خود شخص اما بود و بعدش رهبر به همین دلیل پیکان دشمنی اونها همیشه متوجه رهبر ایران هست و در برخی از موارد هم شاهد هستیم که در مورد سرکار اومدن اسلامگراهای میانه رو حرف می زنن به نظر من اگر اسلام اسلامه میانه رو و تند روندارخ اسلام یکی و واحد هست و والسلام اما هدف اینها همون لیبرالهای غربی هست که به شکلی روی صورتشون یه ماسک اسلامی هم زدن سیستمی که هم نظر غرب رو براورده می کنه و هم مردم.
به این می گن سیاست ولی خوشم می اد که اینقدر عالی برنامه ریزی می کنن.
یه بنده خدایی روزی توی تلویزیون در مورد سریالهای تاریخی حرف می زد و برداشت من از حرفاش اینه که نباید فکر کنیم دشمن احمقه و یا مثلا در ساخت فیلمهای در مورد اما حسین دشمن رو بد رو و قیافه و چاق و در عین حال مثلا احمق نشون میدیم اتفاقا این افراد هم زیبا هستن مثل ابوجهل که از زیباترین افراد عرب بوده و یا این زیاد که بسیار زیرک و باهوش و سیاس بوده و یا اصلا خود معاویه اتفاقا دشمنها فعلی ما هم همین هست خیلی زیبا و قشنگ برنامه می ریزن و پیش می رن و این ماییم که همیشه خوابیم و اگر نبود ایمان برخی در این کشور و نگاه امام عصر شاید بارها این سیستم رو شیطان و طرفدارانش نابود کرده بودن.

مورد بعدی در مورد این کشور این هست که پوشش شبکه های خبری بیگانه چیه من نمی دونم بقیه چه برداشتی دارن ولی در حالی که سیمای خودمون داشت تظاهرات شاید یک میلیونی در مصر رو نشون میداد در بی بی سی یک تصویر از یک اعتصاب چند صد نفری رو نشون میداد و طوری دوربین رو بسته بودن که توی کادر بیشتر از چند هزار نفر معلوم نبود .
این موضوع رو باید در کنار اظهار نظر کسانی مثل سید حسن گذاشت که گفته بودن کشورهای عرب عبرت بگیرن که این می تونه اینده اونها باشه.

همیشه سید حسن یه چیزهایی می دونن و اطلاعاتی دارن و بعد در مورد قضیه ای حرف می زنن درست مثل حرف دکتر خودمون که اگر این انقلاب مردمی بمونه من تبریک می گم.

البته این رو هم فراموش کردم که برخی از این حرکتها و حوادث هم طراحی غرب و ماسونها نیست ولی موضوع اینه که ید طولایی در انحراف جریانات دارن مثلا در امریکا هر حرکتی که شکل میگیره دولت باهاش همراهی میکنه و بعد از مدتی با نفوذ در اون اون رو به تمام معنا می گندونه مثل مثلا جریان رپ که در ابتدا برای مخالفت با جنگ ویتنام درست شد اما حالا یک غده سرطانی شده.

اما نظر من اینه که این اتفاقات نمی تونه مردمی و. برخواسته از خواست مردم در مورد جریانی باشه (اگر به خاطر بیکاری و خودکشی یه نفر قرار باشه در کشوری انقلاب اتفاق بیفته که کشور ما باید روزی چند بار انقلاب بشjavascript:emoticon('icon_cheesygrin')ه)چون هیچ شاخصه ای نداره ولی موضوع اینجاست که این کار رو عده ای ممکنه طرحریزی کرده باشن ولی داره کم کم از دستشون در میره می دونین چی می گم مثلا این موضوع خودسوزی ولی حالا دیگه سر رشته کار داره از دستشون در میره اگر به موضع گیریهای غربیها نگاه کنین می بینیم که اونها همه دارن نقش فشار شکن بازی می کنن که فعلا اوضاع اروم بشه تا بعد بقیه نقشه رو اجرا کنن.
برخورد و نظر فرانسه و بعد امریکا نشون میده که اوضاع از چه قراره اما موضوع دیگه اینکه اگر این کشورها رهبری مثل امام راحل یا امام موسی صدر داشتن این جریان ساخته شده دشمن میشد سمی بر علیه خودش و شاهد شکل گیری جمهوری اسلامیهای دیگه ای در دنیا بودیم اما نداشتن رهبری پاک و صادق در نهایت با عث میشه تمام این خونها به پای درخت ماسونها بریزه.
اونها طرحریزی کردن که در عرض یکی دو هفته یه نمایش اجرا کنن و بعد هم ادامه سکانس اما حالا افتاده دست مردمی که هی دارن کشش میدن و هر روز یه اتفاق جدید می افته.
من فکر نمی کنم غرب و ماسونها ایتنقدر در کشوری توان داشته باشن کهبرای هفته ها جریانهای مردمی بسازن و نهایتا مقطعی هستن مثلا در همین کشور خودمون در سال گذشته وقتی برخی از سبزها که مردم عامی بودن فهمیدن چی سرشون اومده سریع عقب کشیدن و فهمیدم چه کلاهی سرشون رفته و نهایتا اونها نتونستن عملا 10 12 روز بیشتر جریان سازی بکنن. و بعد موج مردم انقلابی این کف رو از بین برد.

حالا وقت این هست که مردم این کشور بفهمن داره توی فیلم کی بازی می کنن و باید قوعاد بازی رو به هم بریزن و خلاف اون اتوبانی که براشون درست کردن حرکت کنن.

منتها متاسفم ما اینقدر اونجا نفوذ نداریم که بتونیم این جریان رو مصادره کنیم و یه سنگر دیگه اونجا درست کنیم.
به هر حال امیدوارم تحلیل من اشتباه باشه و این حرکت تبدیل به انقلابی مردمی در این کشور بشه.همچنین در مصر اردن و بقیه کشورهای عرب.
هر چند در مصر هم باز این فقدن تفکر و رهبری باز هست کسانی مثل البرادعی و عنان می خوان اونجا رهبری کنن که اونها هم از مبارک بدترن .
به قول یه ضرب المثل که اماس اماس از چند گرگ در رفت افتاد گیر پلنگ .
اما این رو نباید از نظر دور داشت که در زمان های نزدیک ظهور دنیا در اشوب و فتنه فرو میره و تمام روم (اروپا) اسیای میانه و روسیه و جهان عرب به شکلی با دجال همراه میشن و به کمک سفیانی میان و باز ایران و ایرانی ؛ پایگاه آخر ؛ سید خراسانی ؛ سید یمنی ؛ ولی امر و باز تنهایی و غربت .غربت و باز غربت ولی پایان این شب سیه این دفعه برای تمام دنیا روشن خواهد بود.

یا علی.

_________________
ومن یتول الله ورسوله والذین امنوا فان حزب الله هم الغالبون(56مائده)وکسانی که ولایت خداو پیامبراوو افرادبا ایمان را بپذیرند؛حزب خدا پیروز است

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواهش میکنم اوپرا جان. من که کاری نمیکنم، دو تا کپی پیست که نشد زحمت. عزیزانی هستند تو این سایت که فعالیتشون خیلی پر محتوا تر و پر مغز تره و من همیشه شرمنده ی اون عزیزان هستم.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
تحلیلت مفید بود. منتهی سعی کن پرده های دیگر و نقاط دیگری که در این تحلیل نیاوردی رو هم از نظر و عقیده و رای خودت بیان بفرمایی. تا همه بهره ببریم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این تحلیل مال خیلی وقت پیشه دارم مقاله ای به سفارش چند نشریه می نویسم اگر دوست داشتید می تونم بعد از اتمام بزارم و یا حداقل اگر اجازه نداشتم بزارم براتون ارسال کنم ابلته این حمل بر غرور من نشه چون واقعا چیز همچین دلچسب و درستی هم نمی گیم.

یا علی.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رسانه های مهم جهان اظهارات مقام معظم رهبری در نماز جمعه امروز تهران را به طور گسترده بازتاب دادند.

[color=blue][b]بازتاب سخنان رهبر انقلاب در رسانه های جهان[/b][/color]

به گزارش خبرگزاری مهر، نماز جمعه امروز تهران که به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد بازتاب گسترده ای در سراسر رسانه های دنیا داشت. رویترز در این رابطه نوشت: آیت الله خامنه ای بیداری اسلامی در جهان عرب را ستود و به نمایندگی از مردم و دولت ایران به ملت های مصر و تونس تبریک گفت.

رویترز > در بخش دیگری از گزارش خود از نماز جمعه تهران به نقل از مقام معظم رهبری اعلام کرد: از ارتش مصر می خواهم که به جای هدف قرار دادن ملت مصر توجه خود را به سوی دشمن صهیونیستی متمرکز کند.

خبرگزاری فرانسه > نیز پس از پایان اقامه نماز جمعه تهران در خبری فوری نوشت: رهبر جمهوری اسلامی ایران تشکیل نظام اسلامی در مصر را خواستار شد.

این خبرگزاری همچنین به پخش خطبه های نماز جمعه به زبان عربی برای مردم مصر از سوی ولی امر مسلمین جهان اشاره کرد.

آسوشیتدپرس > نیز در خبری کوتاه بخش هایی از سخنان رهبر انقلاب اسلامی را منتشر و به نقل از ایشان اعلام کرد که قیام مردمی مصر و تونس نشانه ای از بیداری اسلامی در منطقه است.

پایگاه اینترنتی المنار لبنان > نیز به طور مستقیم و در بخش های پشت سر هم خطبه های نماز جمعه تهران را پخش می کرد. شماری از تیترهای درج شده در المنار عبارتند: "پژواک صدای ملت ایران امروز در شمال آفریقا و دیگر مناطق جهان اسلام شنیده می شود."، "وقایع مصر و تونس بسیار مهم و بیانگر یک زلزله واقعی است."

المنار همچنین هشدار رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به آمریکا و غرب نسبت به تغییر مهره ها و مزدوران دست نشانده را به عنوان یکی دیگر از تیترهای خود قرار داد.

شبکه های تلویزیونی عرب > زبان نیز در خبرهایی فوری بخش هایی از سخنان مقام معظم رهبری را به صورت زیرنویس پخش می کردند.

شبکه تلویزیونی العربیه > پس از آغاز خطبه های نماز جمعه تهران در خبری فوری نوشت که آقای خامنه ای تظاهرات مصر و تونس را تایید کرد.

شبکه تلویزیونی الجزیره > نیز که طی روزهای اخیر تمامی توجه خود را معطوف پوشش تحولات مصر کرده است در خبری فوری اعلام کرد که رهبر انقلاب اسلامی ایران قیام مردمی مصر را نشانه ای از بیداری اسلامی دانست.

شبکه بی بی سی عربی > نیز سخنان رهبر معظم انقلاب را در حمایت از قیام مردم مصر و تونس بازتاب داد و این جمله را به نقل از ایشان منعکس کرد: تحرکات مردم در مصر و تونس نشانه بیداری اسلامی و برگرفته از انقلاب اسلامی ایران است.

http://www.fararu.com/vdcbz8b0.rhbwgpiuur.html



[color=blue][b]حز‌ب‌الله لبنان نيروهاي بازداشت خوده خود را در مصر آزاد كرد[/b][/color]

به گزارش خبرنگار اسلام تايمز از قاهره يك منبع امنيتي مصر اعلام كرد كه حزب‌الله لبنان موفق شده طي عملياتي تمام نيروهاي خود را كه در زندان‌هاي مصر بازداشت بوده‌اند را آزاد كند.

پيش از اين اسلام تايمز از عمليات كماندو‌هاي ويژه حزب‌الله در مصر براي آزادسازي نيرو‌هاي حماس و اخوان المسلمين خبر داده‌ بود.

http://www.islamtimes.org/vdcf00dt.w6dmjagiiw.html


[color=blue]بسته خبری – تحلیلی آخرین تحولات بیداری اسلامی منطقه شماره هفت[/color]

http://www.islamtimes.org/vdcaeunm.49nea15kk4.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اما دوستان من یک موضوعی به خاطرم رسید و اون اینکه اقا مصطفی اشاره ای به این داشتن که این التهابات در مصر و تونس و بقیه دنیای عرب به نوعی یک انقلاب رنگی هست من می خوام بگم من این نظر رو تا حدودی قبول ندارم و دلیل این هست که انقلاب رنگی اصولا برای از بین بردن حکومت های مستقل و روی کار آوردن دولتهای وابسته به آمریکا هست نه اینکه بخوان از این روش برای از بین بردن دوستان خودشون استفاده کنن ولی بر این عقیده از این نظر با اقا مصطفی موافقم که عملا روش همون هست فقط هدف و برنامه چیز دیگه ای هست و اون تغییر یک سیستم وابسته به نوعی دیگر از سیستم وابسته به غرب.

اما به هر حال امید دارم که خداوند دست خود را در این کشورها دخالت دهدو این جریان را به نفع دین خود تغییر دهد.

آفرین بر جزب الله عجب دلی دارن این ها دیگه کارشون به جایی رسیده که توی مصر هم توان عملیات کماندویی دارن آفرین باریک الله....
خدا یار و نگهدار تمام مجاهدین راه حق در هر جای عالم.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
--

دوستان از موضع گیری روسیه و عربستان خبری دارند ؟! عربستان که اصلا انگار صاحب ندارد ...

--

مصطفی جان یه نگاهی به پی ام بینداز ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این مردم مصر حتی ۱ کلاش هم ندارن اینجوری که نمیشه قیام کرد ضمنن با ارتش هم درگیر نمیشن.راستی القاده تروریستاش کجان که دم از جهاد و مبارزه با کفر میزنن.وقت برای قتل عام شیعه دارن ولی تو تحولات مصر جیکشون هم در نیومده :mrgreen: rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

دوستان از موضع گیری روسیه و عربستان خبری دارند ؟! عربستان که اصلا انگار صاحب ندارد ...

[/quote]

[color=blue]نگرانی شدید عربستان از افزایش اعتراضات مردمی و احتمال سقوط مبارک[/color]

به گزارش اسلام تایمز به نقل از پایگاه الانتقاد، "ترکی الفیصل" با وجود روشن بودن مطالبات مردم مصر که مهمترین آنها ضرورت برقراری یک نظام مردمسالار با احترام به قوانین اسلامی و قطع رابطه با رژیم اشغالگر قدس و ریشه کنی فساد فزاینده در هیئت حاکمه این کشور است، گفت : آینده سرنوشت "حسنی مبارک" رئیس جمهور مصر به توانایی رهبران این کشور برای درک دلایل اعتراضات بی سابقه دیروز مصر بستگی دارد.

وی افزود: ما منتظر روزهای آتی هستیم تا اوضاع روشن شود و ببینیم روند تظاهرات کشور مصر به کجا کشانده می شود ما اوضاع را به دقت دنبال می کنیم.

شایان ذکر است که دهها هزار نفر از مردم شهرهای مختلف مصر با برگزاری تظاهراتی گسترده خواهان سرنگونی رژیم مبارک

http://www.islamtimes.org/vdcjavei.uqe8izsffu.html



خلاصه ی از دیدگاه روسیه در این خبر

[color=blue]تردید یا نگرانی ; نگاه روسیه به تحولات سیاسی در مصر[/color]

روسیه در حمایت از تظاهرات مخالفان و یا پشتیبانی از حکومت حسنی مبارک به عنوان شریک طولانی مدتشان در تردید به سر می برد . در واکنشی به نا آرامی ها , سفارت روسيه در مصر اقدامات خود را در وهله اول برمسئله ی امنيت اتباع روس كه در اين كشور بسر مي برند متمركز كرده است.

با وجود اینکه روسیه خود را به عنوان یک بازیگر مهم و اصلی در منظقه ی خاورمیانه قلمداد می نماید اما بیانیه ی رسمی دولت این کشور که در آن بر لزوم حفظ امنیت و ثبات وضعیت سیاسی در مصر و همچنین عدم استفاده ی روسیه از اهرم فشار برای رشد و گسترش ناآرامی ها تاکید شده است , شش روز پس از آغاز تظاهرات خیابانی صادر گردیده است. این در حالی است که روسیه همیشه روابط صمیمانه و نسبتا نزدیکی با مصر که جامعه ی آنرا از جوامع نسبتا میانه رو در منطقه می داند , داشته است .

نکته ی دیگری که نگاه مقامات روسی را به خود جلب نموده است , روابط نزدیک ایالات متحده آمریکا با دولت حسنی مبارک است . آنها اعتقاد دارند که ایالات متحده ی آمریکا به عنوان شریک اصلی مصر سیاست دو گانه ای را برگزیده است چراکه از سویی دموکراسی و لزوم احترام به خواست مردم را سرلوحه ی سیاست های خود در منطقه قرار داده اند و از سوی دیگر روابط بسیار خوبی را در سالهای متمادی با رئیس جمهور مصر دارند .

http://www.azadegi.com/link/2011/02/01/14567/تردید+یا+نگرانی+%3B+نگاه+روسیه+به+تحولات+سیاسی+در+مصر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.