EMPEROR

تحلیل و پیگیری تحولات شمال افریقا ( لیبی ، تونس ، الجزایر ، مراکش و مصر )

Recommended Posts

سلامي با بوي بهار

=================
علي الظاهر كنترل اجدابيه با كمك بمباران نيروهاي مهاجم چند مليتي دوباره بدست نيروهاي انقلابي افتاده است !

منبع :
[url=http://www.washingtonpost.com/world/libyan-rebels-regain-key-eastern-city-after-international-airstrikes-on-gadhafi-forces/2011/03/25/AFfrTeWB_story.html]http://www.washingtonpost.com/world/libyan-rebels-regain-key-eastern-city-after-international-airstrikes-on-gadhafi-forces/2011/03/25/AFfrTeWB_story.html[/url]

==================

افزايش احتمال به بن بست رسيدن جنگ در ليبي

[align=justify]به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا، پايگاه خبري 'آنتي وار' نوشت: گرچه حكم سازمان ملل در وهله اول به اجراي يك منطقه 'پرواز ممنوع' مربوط مي شد و پرواز هواپيماهاي جنگي از كشورهاي مختلف ظاهرا نشان مي دهد كه نقش آمريكا تا حدي رو به كمرنگ شدن گذاشته است، اما اين بدان معني نيست كه نقش آمريكا در اين جنگ كمتر شده است. بلكه مقامات وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) اعلام كردند كه درصدد تشديد اين جنگ در ساير مناطق ليبي هستند.
به نظر مي رسد پنتاگون بسيار مشتاق است كه هواپيماها و بالگردهاي تخصصي تر خود را به سمت مناطق داخل ليبي هدايت كند تا بتواند از طريق زمين به نيروهاي رژيم ليبي حمله كرده و وارد مبارزه در داخل و اطراف شهرهاي مهمي شود كه هم اكنون نيروهاي انقلابي و رژيم قذافي بر سر آن ها به رقابت برخاسته اند.
آنتي وار نوشت :برخي مقامات جنگ ليبي را كم اهميت جلوه داده اند و اعضاي سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) معتقدند كه ا[b]ين جنگ در حدود 90 روز به طول خواهد انجاميد.[/b] در همين حال، 'رابرت گيتس'، وزير دفاع آمريكا گفته است [b]هيچ محدوديت زماني براي اين جنگ نمي توان قائل شد و مقامات انگليس نيز مي گويند هيچ راهبرد خروجي وجود ندارد. [/b]
به نوشته اين پايگاه خبري،درحالي كه جنگ در ليبي ادامه دارد و 'باراك اوباما'، رئيس جمهور آمريكا مرتب تاكيد مي كند كه حكم سازمان ملل براي تغيير رژيم در اين كشور نيست، اما هدف آمريكا بركناري 'قذافي'، رهبر ليبي است. بنابر اين،‌ به نظر مي رسد كه اين جنگ به طول خواهد انجاميد و عده اي از مقامات آمريكا به صراحت از يك بن بست سياسي و يك منطقه پرواز ممنوع دائمي به عنوان نتيجه اين جنگ سخن مي گويند.
[/align]

منبع :

[url=http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30310899]http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30310899[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من حتی نمیتونم فکرشو بکنم که این جنگ نتونه تو یه هفته تموم بشه!!
فکر میکنم دارن فرسایش افکار عمومی رو سبب میشن تا مثل یه بازی فوتبال، کل بازی (جهان!) رو آروم کنن تا گل! کمتری بخورن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: يك مسئول وزارت بهداشت ليبي اعلام كرد كه در حملات هوايي و موشكي نيروهاي ائتلاف كشورهاي غربي به ليبي از روز يكشنبه تا چهارشنبه هفته جاري 114 نفر كشته و 445 نفر ديگر زخمي شده‌اند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين مسئول وزارت بهداشت ليبي افزود: 104 نفر در شهر "طرابلس " پايتخت ليبي و نواحي آن و 10 نفر در شهر "سرت " زادگاه "معمر قذافي " در600 كيلومتري شرق طرابلس كشته شدند.

اين مسئول ليبيايي درعين حال مشخص نكرد كه چه تعداد از كشته‌ها و زخمي‌ها نظامي و چه تعداد غيرنظامي هستند.

ائتلاف كشورهاي غربي از روز شنبه حملات هوايي و دريايي خود را به ليبي براساس قطعنامه 1973 شوراي امنيت آغاز كردند اما برخي كشورها و كارشناسان مي‌گويند كه آنها پاي خود را از حيطه اختيارات اين قطعنامه فراتر گذاشته‌اند و اهداف ديگري را دنبال مي‌كنند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001063027

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حالی که مقامات ترکیه از مخالفت خود با ایجاد منطقه پرواز ممنوعه و دخالت ناتو در این کشور سخن می گفتند، اما به یکباره نظرات آنان تغییر کرد و آنان موافقت کردند که ترکیه پایگاه حملات جنگنده های ناتو علیه لیبی باشند.

به گزارش تابناک، «داوود اوغلو»، وزیر خارجه این کشور اعلام کرده است: نگرانی های این کشور درباره حمله ناتو لیبی از بین رفته است و این کشور به ائتلاف بین المللی علیه لیبی می پیوندد.

روزنامه ترک زبان «حریت» نیز گزارش داده است که بسیاری از ناظران معتقدند که دلیل مخالفت های اولیه ترکیه با حمله به لیبی، مجبور کردن ناتو برای قرار دادن مرکز فرماندهی این عملیات در ترکیه بوده است و اکنون هم ناتو موافقت کرده است که مقر فرماندهی ناتو در ترکیه فرماندهی این عملیات را بر عهده داشته باشد، چرا که علاوه بر ازمیر، یکی دیگر از مراکز فرماندهی ناتو در دریای مدیترانه، فرماندهی یونان است و ترک ها می خواستند به جای یونان خود فرماندهی عملیات ناتو را برعهده بگیرند.

علاوه بر این ترک ها از اینکه فرانسه کنترل عملیات لیبی را در دست داشت بسیار نگران و ناراحت بودند به گونه ای که در اجلاس پاریس هم علیرغم اینکه دعوت شده بودند، شرکت نکردند چرا که معتقدند پاریس به دنبال انگیزه های سیاسی در لیبی است. این در حالی است که اردوغان اعلام کرده است که در اجلاس لندن در روز سه شنبه شرکت خواهد. حضور اردوغان در اجلاس لندن با وعده کم رنگ تر نقش فرانسه صورت می گیرد.

بر اساس اخبار منتشر شده در 48 ساعت آینده مقر فرماندهی ازمیر در ترکیه برای هدایت عملیات ناتو علیه لیبی آماده خواهد شد و احتمالا یک فرمانده ترک، عملیات را راهبری خواهد کرد.

بر اساس طرحی که در فرانسه آماده شده است یک گروه تماس یا یک کمیته راهبری با حضور گسترده اعضای ناتو برای هدایت عملیات و جلوگیری از انشقاق در بین کشورهایی چون ترکیه و فرانسه ایجاد خواهد شد.

لازم به ذکر است که علاوه بر دلایل مذکور ترکیه در صدد بود تا با رصد اوضاع کشورهای اسلامی پس از حمله ناتو به لیبی درباره موافقت یا مخالفت برای استفاده از خاک این کشور برای حمله به یک کشور اسلامی تصمیم گیری کند در آینده متهم نشود که از خاک این کشور به یک کشور اسلامی حمله شده است، اما موافقت کشور های عرب و مشارکت فعال کشوری چون قطر، ترک ها را مطمئن ساخت که افکار عمومی جهان اسلام در حال حاضر با چنین مشارکتی مشکلی نخواهد داشت.

http://www.asriran.com/fa/news/160526/ترک-ها-فرماندهی-ناتو-علیه-لیبی-را-بر-عهده-می-گیرند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]لازم به ذکر است که علاوه بر دلایل مذکور ترکیه در صدد بود تا با رصد اوضاع کشورهای اسلامی پس از حمله ناتو به لیبی درباره موافقت یا مخالفت برای استفاده از خاک این کشور برای حمله به یک کشور اسلامی تصمیم گیری کند در آینده متهم نشود که از خاک این کشور به یک کشور اسلامی حمله شده است، اما موافقت کشور های عرب و مشارکت فعال کشوری چون قطر، ترک ها را مطمئن ساخت که افکار عمومی جهان اسلام در حال حاضر با چنین مشارکتی مشکلی نخواهد داشت.[/quote]

همین امر نشون میده برای آغاز یک جنگ در منطقه خیلی خیلی باید حساب شده عمل کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك مقام اطلاعاتي روسيه:
غرب اواخر آوريل حمله زميني به ليبي را آغاز مي‌كند
خبرگزاري فارس: يك مسئول بلندپايه سرويس اطلاعات روسيه از برنامه‌ريزي غرب براي حمله زميني به ليبي خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري روسي "نووستي "، يك مقام مسئول ارشد سرويس اطلاعات روسيه كه خواست نامش فاش نشود، گفت كه نيروهاي هم‌پيمان غرب براي آغاز عمليات زميني در ليبي در اواخر ماه آوريل آينده برنامه‌ريزي مي‌كنند.

وي افزود: اطلاعات بدست آمده از كانال‌هاي مختلف نشان مي‌دهد كه كشورهاي عضو پيمان آتلانتيك شمالي(ناتو) با مشاركت فعال آمريكا و انگليس طرحي را براي عمليات نظامي در خاك ليبي آماده مي‌كنند.

وي تصريح كرد: همه شواهد و قرائن نشان مي‌دهد كه هم‌پيمانان غربي در صورتي كه در وادار كردن رژيم قدافي به تسليم از طريق حملات هوايي و موشكي با شكست مواجه شوند، اقدام به عمليات زميني خواهند كرد.

اين مسئول اطلاعاتي روسيه در ادامه اظهار داشت: چنانچه سناريوي مذكور در ليبي اجرا شود اين عمليات در اواخر آوريل و يا اوايل ماه مي آغاز خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام به همگي

=========================

مي بينم كه از بي بي سي خبر مي ذارن ! پس فكر نكنم منبع پائيني هم از نظر مديران ميليتاري مشكلي داشته باشه !

=========================
رابرت گيتس ، وزير دفاع ايلات متحده مدعي شده نيروهاي قذافي اجساد شهرونداني كه خود آنها را به قتل رسانده اند را در داخل سايتهايي كه هدف قرار مي گيرد قرار مي دهند و از آنها به عنوان كشته هاي غير نظامي حملات نيروهاي اعتلاف نام مي برند .

منبع :

[url=http://en.rian.ru/world/20110327/163227846.html]http://en.rian.ru/world/20110327/163227846.html[/url]


=========================

اعلام شده كه جت هاي فرانسوي 5 هواپيماي Galeb و 2 هليكوپتر Mi-35 را در ليبي سرنگون كرده اند .

[url=http://en.rian.ru/world/20110326/163224124.html]http://en.rian.ru/world/20110326/163224124.html[/url]


[b] همچنين اوباما اعلام كرده هيچ نيروي زميني را به ليبي نخواهد فرستاد .[/b]

[url=http://en.rian.ru/world/20110326/163217401.html]http://en.rian.ru/world/20110326/163217401.html[/url]



=========================

چند جمله كوتاه :


آمريكائيها در اجراي مصوبات شوراي امنيت ، سه هدف را دنبال مي كنند :
الف)[b] جلوگيري از قاچاق سلاح به ليبي [/b]
ب) [b]اجراي منطقه پرواز ممنوع [/b]
د) [b]حفاظت از جان شهروندان ليبيايي [/b]

اين مورد سوم به آنها اجازه مي دهد هرجا تانك و توپي متعلق به نيروهاي قذافي ديدند ، هدف قراردهند. انبار مهمات ، مراكز فرماندهي ، مخابرات و هرآنچه كه به يك ارتش منظم تعلق داشته باشد.

مشكل آنجاست كه سرهنگ قذافي به مسلح كردن طرفداران و مردم عادي و حتي زنان روي آورده است. يعني اينكه اتفاقي كه در عراق پس از اشغال كامل توسط آمريكائيها روي داد ، هم اكنون و پيش از تسلط كامل بر ليبي در حال روي دادن است .
 
خب ، آمريكائيها ، قذافي را هدف از حمله بيان نمي كنند .

آمريكائيها فرماندهي عمليات را به ناتو ، محول مي كنند ، همچنانكه در افغانستان اينكار را كردند.

آمريكائيها براي پرهيز از مشكلات داخلي خودشان در اشغال ليبي ، اينبار پاي كشورهاي عربي و مسلمان را هم به قضيه باز كرده اند .

آنها اميدوارند تا با قذافي به توافق برسند تا از سر قدرت كنار برود . مثل يوگوسلاوي و صربستان .
اما خود قذافي هم مي داند كه در صورت پذيرفتن اين گزينه سرنوشت مشابهي خواهد داشت.

از طرفي جامعه جهاني نيز موافقان چنداني جهت اجراي عمليات نظامي در ليبي ندارد و غرب نمي تواند اهداف شهري را به سادگي اهداف نظامي هدف قرار دهد.

و اما سوال من :
[b]آيا قذافي ، برگ برنده ديگري جهت تغيير معادلات دارد؟[/b] حالا هرچي ! سعي كنيد خودتان را جاي او بگذاريد ! البته جاي خوبي نيست icon_wink اما شايد بشود آينده را بهتر ديد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فارس: ارتش فرانسه اعلام كرد كه در درگيري هاي شب گذشته 7 جنگنده ارتش قذافي را منهدم شده است.

"لورانت تسير "سخنگوي ارتش فرانسه اعلام كرد كه جنگنده‌هاي فرانسوي 7 جنگنده ليبي را در حين تلاش براي خروج از منطقه پرواز ممنوع در آسمان اين كشور منهدم كرد.

شبكه الجزيره نيز در گزارشي با اشاره به اينكه اكنون يك هفته از حمله نيروهاي ائتلاف مي گذرد، اعلام كرد كه نيروهاي ائتلاف شب گذشته حملات شديدي به مواضع نيروهاي قذافي انجام دادند.

بنا بر گزارش‌ها اين حملات به مناطقي بين شهرهاي سرت و اجدابيا انجام شده است و دولت قذافي اعلام كرده كه اين حملات منجر به كشته شدن تعدادي از مردم غير نظامي شده است.

رژيم قذافي با تائيد اخبار منتشر شده درباره سقوط شهر اجدابيا تاكيد كرد كه اين شهر زير اتش شديد نيروهاي ائتلاف بوده است.

از سوي ديگر نيروهاي قذافي شهر "مصراته را به شدت گلوله باران كردند و مواضع نيروهاي انقلابي در اين شهر را زير اتش گرفتند و تاكنون گزارشي از تلفات احتمالي اين حملات گزارش نشده است.

اما برخي منابع پزشكي اعلام كرده اند كه حداقل سه غير نظامي در اين حمله كشته شده اند و سخنگوي نيروهاي انقلابي اعلام كرد كه گردان‌هاي قذافي تعداد زيادي تك تيرانداز وارد مصراته كرده‌اند.

رابرت گيتس وزير دفاع آمريكا نيز با تكذيب خبر كشته شدن مردم در حملات نيروهاي هوايي ائتلاف مدعي شد كه نيروهاي قذافي درحال مشتن مردم هستند.

اين در حالي است كه بنا بر اخرين گزارش‌ها تاكنون بيش از 100 نفر در حملات نيروهاي ائتلاف كشته شده اند.

http://www.asriran.com/fa/news/160592

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاملا مشخصه که قذافی با غرب دست به یکی کردن تا انقلابیون رو ضعیف کنن.مثلا نیروهای قذافی راه رو برای تصرف شهرها توسط انقلابیون باز میزارن بعد یک دفعه رو همان شهر ها آتش سنگین میریزند.برای مردم لیبی که بازیچه قرار گرفتن متاسفم. icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: وزير توسعه آلمان در انتقاد از عملكرد نيروهاي ناتو و رياكارانه توصيف كردن آن، هدف غرب را تصرف نفت ليبي اعلام كرد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آلماني "تسايت "، "ديرك نيبل " ضمن رياكارنه توصيف كردن اقدام نظامي نيروهاي پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) عليه دولت ليبي آن را تلاشي در جهت تصاحب نفت اين كشور دانست.

بر اساس اين گزارش، نيبل در گفت وگو با شبكه خبري " ZDF " با نادرست خواندن بازي كه غرب در ليبي به آن مي‌پردازد و مطرح كردن اين پرسش كه آيا اين اقدام با هدف تصاحب نفت اين كشور است گفت: اين موضوع قابل توجه است كه كشورهايي كه ليبي را بمباران مي‌كنند، از ليبي نفت دريافت مي كنند و آلمان تنها كشوري است كه اقدام به تحريم نفتي ليبي كرده است.

وي همچنين از اقدامات "نيكلا ساركوزي " رئيس جمهور فرانسه و "كاترين آشتون " نماينده سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز در اين زمينه انتقاد كرد و نيز از تصميم آلمان مبني بر خودداري از حضور مستقيم در اقدام نظامي در ليبي تقدير كرد.

مقامات آلمان پيش از اين اعلام كرده بودند كه اين كشور با وجود مخالفت در همراهي با غرب در حمله نظامي به ليبي، به صورت غير مستقيم در اين اقدام همكاري خواهد كرد كه برنامه اعزام شماري نيرو به افغانستان با هدف جايگزيني آنها با نيروهاي آمريكايي از جمله اين راهكارها بود.
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001070552

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مشاور ارشد رييس جمهور تركيه:
خبرگزاري فارس: مشاور ارشد رئيس جمهور تركيه تأكيد كرد به عهده گرفتن مسئوليت فرماندهي عمليات نظامي در ليبي از سوي ناتو تضمين كننده آن است كه هيچ كشوري در مورد تصميمات مهم درباره ايجاد منطقه پرواز ممنوع در اين كشور به تنهايي عمل نمي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ارشد هرمزلو مشاور ارشد عبدالله گل در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم گفت: موضع تركيه از همان ابتدا مشخص بوده و همواره اعلام كرده است كه هيچ دولتي نبايد در زمينه تصميمات مهم و خطرناك به طور يك جانبه اقدام كند و اين تصميمات بايد براساس قوانين بين المللي باشد؛ همچنان‌كه اين امر بعد از صدور قطعنامه شماره 1973 شوراي امنيت صورت مي گيرد.

هرمزلو تصريح كرد: اصلي ترين وظيفه و اقدام نيروهاي ناتو اجراي منطقه پرواز ممنوع و حمايت از شهروندان غيرنظامي و نه اشغال خاك ليبي است.

مشاور رئيس جمهور تركيه در ادامه اين مصاحبه با بيان اينكه نيروهاي هم پيمان براساس تصميمات يك جانبه از سوي برخي از كشورها اقدام به وارد آوردن ضربات مشخصي عليه نظام ليبي كرده‌اند، گفت: اما نيروهاي ناتو اصول و ابزارهاي مشخصي دارند. همچنين در زمينه مسائل حساس و سرنوشت ساز توافق نظر و تشابهي در ديدگاه‌ها وجود دارد.

هرمزلو با تأكيد بر اينكه تركيه مخالف اشغال خاك ليبي است اظهار داشت: ناتو و جامعه جهاني بايد قبل از هر چيز بدانند كه مهم ترين موضوع در ليبي امنيت و ثبات است.

مشاور در ادامه عبدالله گل تصريح كرد: در صورتي كه اتحاديه عرب در كنفرانس لندن درباره بحران ليبي مشاركت كند در آن كنفرانس شركت خواهد كرد. زيرا در بحران كنوني اعراب طرف اصلي قضيه هستند.


گفتني است تركيه در ابتدا مخالف هرگونه مداخله نظامي در ليبي توسط نيروهاي خارجي بود، اما درادامه و با صدور قطعنامه 1973 توسط سازمان ملل از يك‌سو و ورود ناتو به عرصه درگيري‌ها از سوي ديگر، تركيه نيز وارد مبحث دريايي قطعنامه شد و كشتي‌هاي جنگي خود را براي گشت‌هاي دريايي به سواحل نزديك ليبي اعزام كرد.
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001070170

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سفير روسيه در ناتو:
خبرگزاري فارس: نماينده دائم روسيه در ناتو با اعلام اينكه عمليات زميني در ليبي به منزله اشغال آن است، تاكيد كرد كه روسيه تنها در اقداماتي در جهت ايجاد آتش بس و ممانعت از قرباني شدن مردم غيرنظامي ليبي با ناتو همكاري مي‌كند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفكس»، "دميتري راگوزين " نماينده دائم روسيه در مقر ناتو اعلام كرد كه اين كشور آمادگي آن را دارد تا به ائتلاف بين المللي در اهدافي در راستاي توقف درگيري‌ها در ليبي كمك كند، ولي عمليات زميني در اين كشور را به منزله اشغال آن تلقي مي‌كند.

راگوزين روز شنبه گفت: شركاي ما در ناتو بايد اين مسئله را به خوبي درك كنند كه تنها در مسائل مربوط به آتش بس و اقداماتي در جهت ممانعت از قرباني شدن مردم غيرنظامي در ليبي مي‌توانند روي حمايت روسيه حساب كنند.

سفير روسيه در بروكسل تاكيد كرد: ما حاضر هستيم تا در اهداف مربوط به توقف درگيري‌ها در ليبي تشريك مساعي داشته باشيم، ولي اگر صحبت از نقض شديد قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل متحد در ميان باشد، ناتو نمي‌تواند روي هيچ نوع مشاركتي از جانب روسيه حساب كند.

راگوزين يادآور شد كه قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل بطور دقيق به اين مسئله اشاره كرده است كه هيچ اقدامي در راستاي اشغال ليبي غيرمجاز است. اين در حالي است كه اگر صحبت از انجام عمليات زميني در ميان باشد، اين اقدام دقيقا به منزله اشغال اين كشور خواهد بود.

اين ديپلمات بلندپايه روس همچنين با «تفسير آزاد» قطعنامه شوراي امنيت در مورد ليبي مخالفت كرده و گفت: اگر اين سند را به اينگونه تفسير كرد كه مجوز حملات نه تنها از هوا، بلكه از زمين به مواضع نيروهاي نظامي معمر قذافي داده شده، بدين ترتيب اين مسئله منجر به افزايش قربانيان در ميان مردم غيرنظامي اين كشور خواهد شد كه چنين مسئله‌اي غيرقابل قبول است.

به عقيده وي، ترديدي نيست كه استفاده از موشكي‌هاي بالستيك به خاك ليبي مطابق با مفاد قطعنامه شوراي امنيت نخواهد بود.

نماينده روسيه در ناتو تاكيد كرد كه همه تلاش مقامات مسكو از ابتداي امر در اين جهت بود كه خشونت و درگيري‌ها در ليبي متوقف شده و از استفاده هر نوع سلاحي در مقابل مردم بي دفاع و غيرنظامي اين كشور ممانعت بعمل آيد.
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001069090

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سخنگوي دولت قذافي:
خبرگزاري فارس: سخنگوي دولت قذافي اعلام كرد كه غيرنظاميان زيادي در حملات هوايي گسترده نيروهاي ائتلاف كشورهاي غربي به جاده ارتباطي شهر "اجدابيا " به شهر "سرت " اين كشور كشته شده اند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين سخنگو اعلام كرد: "حملات هوايي عليه مردم ليبي شنبه شب به طور گسترده ادامه يافت و نظاميان و غيرنظاميان زيادي كشته شده اند ".

وي افزود: حملات هوايي بدون توقف به جاده ارتباطي اجدابيا و سرت به طول 400 كيلومتر ادامه يافت و بسياري از غيرنظاميان از جمله خانواده‌هايي كه از بيم حملات هوايي با خودرو فرار كردند، كشته شدند.

اين سخنگو خواهان "توقف فوري حملات هوايي و تشكيل نشست اضطراري شوراي امنيت " درباره ليبي شد.

به گفته اين سخنگو، نيروهاي قذافي حملات عليه انقلابيون را از چند روز پيش متوقف كرده اند.

وي گفت: نيروهاي ائتلاف كشورهاي غربي حملات خود را با نزديك شدن به اجلاس روز سه شنبه در لندن براي بحث درباره "طرح فرانسه و انگليس " به منظور ايجاد راهكاري مسالمت‌آميز براي بحران ليبي، افزايش داده اند.

اين سخنگو افزود: به نظر مي‌رسد كه آنها با اين شدت حملات خود را انجام مي‌دهند تا فقط يك راهكار مسالمت آميز معين را تحميل كنند و جاي تاسف است كه اين همه بايد كشته شوند تا آنها فقط در ميز مذاكرات روز سه شنبه در موضع برتر قرار داشته باشند.

تلويزيون رسمي ليبي و شاهدان عيني همچنين گزارش دادند كه نيروهاي ائتلاف كشورهاي غربي شنبه شب همچنين شهرهاي سرت و سبها را هدف قرار دادند.

يكي از ساكنان شهر سرت زادگاه قذافي گفت كه صداي ضدهوايي‌ها و دو انفجار را شنيده است.

يك شاهد عيني نيز گفت كه صداي سه انفجار را در جنوب شهر سبها شنيده است.

وي افزود: در اين حمله هوايي يك مركز نظامي هدف قرار گرفت. شهر سبها يكي از پناهگاهاي قذافي و قبيله او به شمار مي‌رود.
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001070033

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: دبيركل اتحاديه عرب از پيشنهادات جديد براي حل بحران ليبي خبر داد و گفت كه اين پيشنهادات با هماهنگي بين اتحاديه عرب و كميسيون اتحاديه آفريقا تدوين شده است.

به گزارش فارس به نقل از شبكه خبري "فلسطين اليوم "، "عمرو موسي " ديروز در نشست مطبوعاتي مشترك با "جان بينگ " رئيس كميسيون اتحاديه آفريقا كه در مقر اتحاديه عرب برگزار شد، اعلام كرد كه پيشنهادات جديدي براي حل بحران ليبي وجود دارد.
وي به جزئيات اين پيشنهادات اشاره‌اي نكرد و تنها گفت كه با هماهنگي بين اتحاديه عرب و كميسيون اتحاديه آفريقا تدوين شده است و قرار است در مورد اين پيشنهادات با كشورهاي عربي رايزني شود.

وي افزود كه نظرات اتحاديه آفريقا و نتايج نشست آديس آبابا درباره اوضاع ليبي را شنيده است و از اينكه درگيري در ليبي ادامه يابد و غيرنظاميان زيادي قرباني آن شوند، نگران است.
بينگ نيز گفت كه ليبي با بحران بزرگي مواجه است و بايد راه‌حلي براي آن پيدا كرد؛ اتحاديه عرب نخستين شريك اتحاديه آفريقا است و ما پيشنهاداتي براي بررسي ارائه كرديم.

وي درباره اين پيشنهادات اظهار داشت: اتحاديه آفريقا در تاريخ 10 ماه جاري موضعي اتخاذ كرد؛ ما يك نقشه راه و تيم ارتباطي متشكل از سران 5 كشور را داريم كه روز 19 مارس براي هماهنگي مواضع و ارائه نقشه راه نشستي را برگزار كردند.
وي تاكيد كرد: آنچه براي اتحايده آفريقا مهم است عمل به مطالبات ملت ليبي و تحقق دموكراسي، آزادي، صلح و ثبات است.
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001070118

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.