EMPEROR

تحلیل و پیگیری تحولات شمال افریقا ( لیبی ، تونس ، الجزایر ، مراکش و مصر )

Recommended Posts

[quote]
[right][background=rgb(248, 248, 255)]آن تعدادی را که می گویید صرفا افرادی است که از غزه به سمت سوریه رفتند و گرنه تعداد اعضای حماس که در سوریه زندگی می کردند و در درگیری ها کشته می شوند، به مراتب بیش تر از این حرف ها است.[/background][/right]

[/quote]
برادر جان..!
شما که بهتر از من میدونی که حماس صرفا یک آش هفت تخمه..!
جریان های مختلقی توش هستند..!
اصل ماجرا هم همونایی هستند که میروند..!
ما به اون دسته سلفی هاش که تو سوریه اند کاری نداریم..!
البته مشکل اصلی حماس نداشتن رهبری واحد و موثره..!
شما از مین هایی که تو قصیر بود میگی!؟
من از مربیایی که از حماس بودند و به همین سلفی ها آموزش میدادند میگم...!
ولی مسئله اینه که نمیشه اینا رو به پای حماس و مردم فلسطین نوشت..!
همون طور که نمیشه قضیه جنبش سبز رو به پای مردم خودمون نوشت..!
برادر جان شما که بهتر از همه خبر داری..! که حتی قبل از وقایع سوریه هم تعداد سلفی های فلسطینی کم نبود..!
بالاخره تو لبنان ارتش لبنان تو نهرالبارد با روح که نمی جنگید..!
بحث من واضحه..! این یه جنگ جهانیه..! و توش کسایی پیروزند که ایمان و اراده ی قوی ای دارند..!
دیگه اگه تعداد فلسطینی هایی که دارند میجنگند از لیبیایی ها و تونسی ها که کمتر نیست..!
همونایی که ابتدا بیداری اسلامی خیلی کمکشون کردیم..!
مخصوصا لیبیایی ها..! اون زمانی که مصراته محاصره و در حال سقوط بود براشون کمک فرستادیم..!
ولی نمیشه گفت تمام شد..!
و همه ی مردم سوریه و مصرو لیبی و تونس و...بد هستند...!

مصر هم دقیقا داره راهی رو میره که اسد رفت..! ولی با این تفاوت که حاکمین مصر نمیدونند به چه طناب پوسیده ای چنگ زده اند..!
با این سرکوب بدتر خودشون رو خراب کردند..!
دوباره این دولت هم سقوط میکنه..!
تو سینا هم که غوغاست..! 27 تا سرباز رو قتل عام کردند...!
اینم از ارتشی که 30 سال غربی ها پرورشش دادند..! با یه کمین 27 تا کشته..! صد رحمت به حمله گرگ به گله گوسفند...!
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر کنم میشه گفت غرب آموزشش نداده غرب سلاحو داده بعد این دسته ی 27 تایی کلاش داشتن من و شما از چند و چون قضیه خبر نداریم نمی تونیم بگیم چیشده ممکنه کنارهم جمع شده بونو یه دفعه بوم!!یاممکنه...مافقط میدونیم 27نفر کشته شدن
اوضاع مصرهم از همون اول با مشارکت مردمی 50.25درصدی معلوم بود میشه این نمی دونم شاید اون 49.75صدم طرف دارمبارک بودن
شانسی که ما آوردیم این بود که یه رهبر مدبَر مث امام داشتیم وگر نه هر انقلابی که رهبری فرزانه نداشته باشه باید فاتحشو خوند مث بحرین-سوریه-اردن-یمن و... بقیه ی کشورایی که رهبر ندارن بعد از انقلابشون عاقبتی بهتر از مصر نخواهند داشت
ظاهرا به مسلمونا قرص خواب دادن که همشون دارن برمیگردن تو خواب اسلامی :mrgreen: جدای از شوخی ایران نباید بزاره تک تک انقلابا حروم بشن و دوباره برگردن به همون وضعیت

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
دولت آلمان که تقریبا هنوز کمک هاشو شرو نکرده باز یه ماه دیگگه اگه میگفتی برام قابل باور بود؟
[/quote]

یا نمی‌دونین کمک اروپایی ها یعنی چی، یا نمی‌دونین المان کجاس!!!!
به هر صورت، من فقط یه جمله‌ی germans in syria‌رو سرچ کردم!! :
[quote]Top security official says some 60 Germans in Syria, possibly being radicalized by extremists[/quote]
[CODE]http://www.neurope.eu/news/wire/top-security-official-says-some-60-germans-syria-possibly-being-radicalized-extremists[/CODE]

و
[CODE] http://www.timesofisrael.com/german-officials-concerned-about-citizens-fighting-in-syria/[/CODE]
[quote]german officials concerned about citizens fighting in syria[/quote]

خبر های دیگه‌ای در خصوص اینکه المان گفته بود مسئولیت المانی هایی که تو سوریه می‌جنگن رو به عهده نمی‌گیره توی همین سایت کار شده بود!! :) که متاسفانه تاپیک سوریه پاک شده...

سری به سایت لایو لیک بزنین و همون عبارتی که برای سرچ بهتون دادم رو بگردین، حضرات رو در حال استفاده از تانک، ضدهوایی، دوش‌پرتاب، تولید خمپاره و خمپاره‌انداز، و اموزش نظامی دادن به اونا می‌بینید! :)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

من که اخبار مصر رو از قدیم پیگیری میکردم وقتی خبر شهادت حسن شحاته رو شنیدم بعد فیلم و عکس ش رو ، قشنگ فاتحه اسلام اخوان المسلمینی رو از طرف ملائکه و فرشتگان و مقربان درگاه الهی را خوندم !

یدالله بالاترین دست هاست

لعنت خدا به دشمنان محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین علیه السلام

این دست خداست که بر سر سلفیان و وهابیان و خوک صفتانی فرود اومده که در روز عید شیعیان و تولد کسی که جگردارترین جگردار عالم هم جرات نفس کشیدن جلوش رو نداره ، میان فرزند زهرای اطهرش رو آنگونه مظلومانه شهید میکنند

از سوی دیگر آزمایشی در آزمایشی دیگر هست به مانند حکمت های خدا

سرنوشت دموکراسی غربی اخوان المسلمینی که در مصر رخ داد درس عبرت و آزمایشی بود برای کسانیکه مدعای دموکراسی داشتند ولی تابع دمونکراسی هستند و خواهند بود

در کل اوضاع مصر رو میبینی خیلی عبرت ها و خیلی نکت نهج البلاغه جلو چشات میاد

الان هم که کردستان عراق و البته البته خود عراق !!!!

سوریه هم که الا ماشاالله !

واقعا باید گفت فتبارک الله الاحسن الخالقین

چراش رو کی میتونه بگه ؟ چشمک
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='senaps' timestamp='1376901953' post='331072']
خیر.... ایشون میشینه پای چارتا شبکه‌ی مخالف دولت اصول‌گرا یا نهایتا ضد انقلاب، اونا میگن دولت بی‌تربیت و فحاش به سایر ملل در سازمان ملل، ایشون هم همون مطلب رو میاره کپی پیست میکنه...

اقای احمدی‌نژاد توی سازمان ملل و جلسات بین‌المللیش همیشه از صلح و دوستی بین ملت ها حرف زده و گفته که لکه‌ی ننگ دشمنی و جنگ در دنیا، امریکا و رژیم جعلی اسرائيل هستن...
اقای احمدی‌نژاد حرفش رو مستقیم و روک میگفت به همین سادگی...
[/quote]
واقعا خنده دار بود حرفت......آخه وقتی خودم دروغ ها و ریاکاری های آقایون رو تو این چند سال دیدم چه نیازی به شبکه ماهواره ای دارم.........یعنی اون همه آمار و حرفای دروغ این آقارو چطوری توجیه می کنید.........آخرین کاری هم که کرد حذف ارز مرجع بود. اول که گفت ولایت مداری بعدش خودش چطوری با رهبری برخورد کرد؟ آخه این توهمی ها کی میخوان بفهمن که تاوان بی فکری ها و داد و بیدادشون تو سازمان ملل و نماز جمعه و .... رو باید مردم بیچاره بدن وگرنه اونا که مشکلی ندارن......البته مردم تو انتخابات نظرشونو گفتن هر چند این آقایون گوش شنوایی ندارن
  • Upvote 3
  • Downvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
واقعا خنده دار بود حرفت......آخه وقتی خودم دروغ ها و ریاکاری های آقایون رو تو این چند سال دیدم چه نیازی به شبکه ماهواره ای دارم.........یعنی اون همه آمار و حرفای دروغ این آقارو چطوری توجیه می کنید.........آخرین کاری هم که کرد حذف ارز مرجع بود. اول که گفت ولایت مداری بعدش خودش چطوری با رهبری برخورد کرد؟ آخه این توهمی ها کی میخوان بفهمن که تاوان بی فکری ها و داد و بیدادشون تو سازمان ملل و نماز جمعه و .... رو باید مردم بیچاره بدن وگرنه اونا که مشکلی ندارن......البته مردم تو انتخابات نظرشونو گفتن هر چند این آقایون گوش شنوایی ندارن
[/quote]

دوست عزیز، اخرش مشکل شما فحاشی و توهین های اقای احمدی‌نژاد در سازمان ملل هست یا ارائه‌ی امار های غلط؟!! یا مقابله با حضرت اقا؟؟؟ یا متوهم بودن؟!! بگید تا جداگانه بحث کنیم!! فعلا بحث من با شما، سر فحاشی و توهین به سایر ملل در سازمان ملل هستش.... لطفا در موضوع صحبت کنین! :)....

یکی از دوستان نوشته بود اموزش پرورش بهمون گفته پول نداریم بهتون بدیم، مخابرات هم اس‌ام‌اس داده که پول نداریم بیاید قبضتون رو بدین!! بعد که بحث کردیم، گفتن یکی از کارمندا به یکی از اشناهامون گفتن که پول نداریم و اموزش پرورش هم مدیر مدرسه گفته که پول نداریم!!! :))))

بحث دیدن با چشم هم من فکر نمی‌کنم شما دور و بر اقایون سردمدار حکومت باشید و نهایت اطلاعتون از همون رسانه‌ها هستش که میگه فلان شخص چیکار کرد و چی گفت!!
بنابراین، همونطور که عرض کردم، احتمال اینکه مثل خیلی های دیگه پای فلان شبکه نشسته باشید و به این نتیجه رسیده باشید که اوضاع مملکت در حدیه که روزی ۱۰-۱۲ ملیون نفر از گرسنگی می‌میرن، ۳۰-۴۰ میلیون نفر بهشون تجاوز میشه و ۳۰۰-۴۰۰ ملیون نفر هم کشته میشن و یا ربوده میشن...
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصلا این بحث موضوعیتی با این تاپیک نداره! ضمنا با بند یک و دو قوانین سایت مغایرت داره. لطفا فقط در مورد موضوع مربوطه پست بدید. یاحق.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

خب ، نتیجه ی این به اصلاح انقلاب ها این شد که اعراب فهمیدن همون حکومت های سکولار براشون بهتره .... اروپا چاه های نفت لیبی رو به دست آورد و از شر تنها مزاحمش توی آفریقا خلاص شد ( قذافی )

کلا مسلمان ها به عنوان وحشی و تروریست شناخته شدند ...

سلفی ها و وهابیون به عنوان مسلمان توی افکار عمومی جهان جا زده شدند ...

سوریه تقریبا نابود شد ...

در نهایت هم اخوان المسلمین رو که به سابقه ی 85 ساله ش می نازید ، کلا از بین رفت یا در بهترین حالت شده کبریت بی خطر ...

برای طراح این نقشه ها باید یک کف مرتب زد ... ( البته به هر حال درختی که انگلیس سال های پیش تخم حرامش رو کاشت حالا داره میوه می ده - وهابیون و سلفیون به این شکل - نیازی به نقشه ی آنچنانی نبود ، فقط کافی بود فضا رو برای وهابیون و سلفیون باز کنند ) ویرایش شده در توسط 100
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#0000ff][b]البرادعی به اتهام استعفا محاکمه میشود![/b][/color]

محمد البرادعی به اتهام اینکه از سمت خود استعفا کرده و به مردم مصر خیانت کرده است به دادگاه قاهره احضار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از الجزیره، محمد البرادعی که اخیرا از سمت خود به عنوان معاون رئیس جمهور موقت مصر استعفا کرد به اتهام آنچه که «نقض اعتماد ملی» خوانده شده است به دادگاه فراخوانده شد.

دادگاه قاهره اعلام کرده است که البرادعی باید در یکی از روزهای ماه سپتامبر به دادگاه قاهره مراجعه کند.

این درحالیست که یک استاد دانشگاه «حلوان» قاهره در مصاحبه با الاهرام انتصاب چنین اتهامی به البرادعی را غیر قابل قبول خواند.

براساس این گزارش، استعفای محمد البرادعی در روز 14 اوت، خیانت به مردم و دلیل اصلی این اتهام عنوان شده است.

محمد البرادعی روز 14 اوت ساعاتی بعد از حمله نیروهای امنیتی مصر به هواداران محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده این کشور و کشته شدن صدها نفر از سمت خود استفعا کرد.

بنابر آنچه که در دادخواست البرادعی آمده است؛ استعفای او از سمت خود پیام اشتباهی به جامعه جهانی مبنی بر سرکوب مردم مردم مصر توسط ارتش ارسال کرده است.

[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/339731"]http://www.tabnak.ir/fa/news/339731[/url]

--------------------------------------------

این دیگه نوبره والا!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی اوضاع داره جالب میشه... شاید دنبال این هستند که برای افراد متزلزل در بدنه حکومت خط و نشان بکشند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نصق اتفاقات مصر در ایران جنگ به راه مینداخت.....!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سی سی هم دنباله رو استراتژی جرج بوش شد!

هر که با من است دوست منه و هر که با من نیست تروریست و دشمن و شرور و قاتل و آدم خوار و خیانت کار و .... قص علی هذا میباشد!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920530001242

[b]حکم آزادی مبارک، دیکتاتور مصر صادر ش[/b]د

دادگاهی در مصر حکم آزادی حسنی مبارک دیکتاتور این کشور را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، شبکه خبری اسکای نیوز گزارش داد که دادگاهی در مصر حکم آزادی مبارک را صادر کرد. وکیل مدافع مبارک پیش‌بینی کرد که وی فردا احتمالا آزاد شود. وی پیشتر گفته بود که آزادی مبارک ربطی به تحولات سیاسی این کشور ندارد.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از وکیل مبارک گزارش داد که وی فردا احتمالا از زندان طره آزاد خواهد شد.

اتهامات حسنی مبارک و همراهانش در پرونده‌ای قطور با بیش از 50 هزار صفحه به رشته تحریر درآمد و مهمترین اتهامات وارده به مبارک را می‌توان در جنایت قتل عمد، کشتار تظاهرات‌کنندگان مصری، زیر گرفتن عمدی تظاهرات‌کنندگان با هدف کشتن آنها، ایجاد رعب و وحشت در میان تظاهرات‌کنندگان، واداشتن آنها به چشم پوشی از خواسته‌های خویش، حمایت از مقامات و مسئولان رژیم و باقی ماندن برمسند قدرت خلاصه کرد که رهاورد تمام اتهامات فوق افزایش تعداد کشته‌ها و مجروحان از میان انقلابیون و فساد مالی‌ ملاحظه کرد.

دادگاه اعلام حکم مبارک و همدستانش روز شنبه برابر با 2 ژوئن و 13 خرداد سال‌ گذشته در حالی برگزار شد که میلیون‌ها مصری سال‌هاست انتظار چنین روزی را می‌کشیدند و دادگاه به ریاست احمد رفعت در کمال ناباوری در قضیه کشتار انقلابیون مصری حکم به حبس ابد حسنی مبارک و وزیر کشورش حبیب العادلی داد و علاء و جمال مبارک و 6 معاون العادلی از اتهامات وارده تبرئه شدند.

در ژانویه(دی ماه) 2012داده تجدید نظر مصر همه احکام صادر شده در پرونده مبارک را باطل اعلام و دستور محاکمه مجدد همه متهمان را صادر کرد.

در آوریل(فروردین) سال 2012 دادستان کل مصر دستور بازداشت پانزده روز مبارک در پرونده فساد مالی مربوط به کاخ های ریاست جمهوری را صادر کرد.

چند روز پیش دادگاهی در قاهره حکم آزادی مبارک را در پرونده قصرهای ریاست جمهوری صادر کرد و حکم بازداشت او در پرونده فساد دیگری معروف به هدایای اهرام را صادر کرد که این پرونده آخرین پرونده فساد مالی مبارک بوده که با صدور این حکم، وی احتمالا فردا آزاد خواهد شد.

پیشتر دادستانی مصر چند حکم دادگاه مصر را رد کرده و اتهامات جدیدی به مبارک وارد کرده بود. البته دادستانی اعلام کرده است که به حکم آزادی مبارک اعتراض نمی کند. بنابراین آزادی از زندان به معنای تبرئه از اتهامات وارده به او نیست زیرا دیکتاتور با اتهام مشارکت در کشتن معترضان مواجه است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالم داره ازشون بهم میخوره!امید وارم هرچی زودتر بمیرن خب معلومه قاتل نمی تونه قاتلو به جرم قتل بکشه! :-x بعید نیست فردا مبارک رییس جمهورشون بشه! :sick: :evil:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی جالبه سنگ ها رو بستن و سگ ها رو رها کردن.
مرسی به عنوان رئیس جمهوری که دمکراتیک رئیس جمهور میشه با کودتا کنار زده میشه، البرادعی به دلیل استعفا از محاکمه میشه rolling_on_the_floor واقعا که، بعد از اینطرف مبارک رها میشه.
کلا این اعراب(توهین به هموطنان عربمون نشه منظور همین نوع تفکر عربی در جنوب خلیج همیشه فارس و کل اعراب هست) از نظر سیاسی چه جالب هستن و چه سطح پایینی دارن انگار اینها نمی تونن با زمان راه بیان. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.