DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

دوستاني كه با تمديد توافق ژنو موافق نيستن اين خبر رو نگاه كنيد بعد نظرتون رو بگيد

 

"اتمام ضرب‌الاجل هسته ای و تمدید دوباره زمان مذاکرات موج منفی را در بورس تهران به راه انداخت و موجب ریزش سنگین شاخص بورس شد.
 
بورس اوراق بهادار تهران که پیش بینی می کرد این دور از مذاکرات هسته‌ای حتما به نتیجه مثبت ختم می شود، روند رو به رشدی در پیش گرفت و با استقبال گسترده سهامداران و افزایش قیمت سهام شرکتها رو به رو شد.
 
به طوری که در آخرین روز مذاکرات هسته‌ای، امید به مثبت بودن نتیجه مذاکرات موجب برقراری صف‌های خرید در بورس تهران شد تا جایی که اکثر شرکتهای حاضر در بورس تهران با افزایش قیمت مواجه شدند و رشد قیمت‌ها و افزایش تقاضا در تالار شیشه‌ای شاخص بورس را حدود 600 واحد افزایش داد و به کانال 76 هزار واحد رساند.
 
اما منتشر شدن تمدید زمان معاملات در عصر روز گذشته موجب دلسرد شدن سهامداران و حاکم شدن مجدد جو انتظار و تردید در تالار شیشه ای شد به طوری که از همان دقایق ابتدایی معاملات امروز صف های خرید تبدیل به صف‌های فروش سنگین شد و قیمت سهام تمام شرکتها افت کرد.
 
این روند تا جایی ادامه پیدا کرد که در معاملات امروز دماسنج بازار سرمایه بزرگ ترین افت پاییزی خود را تجربه کرد و با ریزش 1200 واحدی مواجه شد؛این اتفاق شاخص بورس را که تا کانال 76 هزار واحد پیش رفته بود، تا سطح 74 هزار واحد عقب کشاند و موجب افزایش 1.6 درصدی زیان سهامداران شد."

 

نتیجه زندگی با توهم چیزی جز این نیست! بالاخره یک جایی حقیقت روشن میشه و اونجاست که چنین اوضاعی به وجود میاد!

باید دید تحریم ها اساسا برای چی وضع شدن؟ از اول انقلاب ما به بهانه های مختلف تحریم شدیم که سنگین ترین اونها بعد از فک پلمپ تاسیسات هسته ای وضع شدن  و در ادامه با بهانه های مختلف تحریم ها باز هم شدیدتر شدن! اما آیا مشکل آمریکا با ایران برنامه هسته ایه و با برچیدنش میشه مشکلات رو حل کرد؟  

مشکل آمریکا با ما تفکر متفاوت و مستقلی هست که  بعد از سال 57 به وجود اومد و داعیه دار ایجاد تمدن اسلامیه و  به حکومت جهانی اسلام اعتقاد داره , چنین نظامی در واقع تهدیدی برای تمدن غرب و شرقه و دشمنیشون هم با ما به همین دلیله! خیلی ساده انگارانه هست که فکر کنیم آمریکا با وجود اطلاع از این مسئله تحریم ها رو رفع کرده و با بهبود شرایط اقتصادی راه رو برای وقوع  این هدف جمهوری اسلامی هموار کنه و تیشه به ریشه خودش زده و اجازه بده قدرت جدیدی در جهان ظهور کنه! حتی اگه توافق صورت بگیره احتمالا آمریکا برچیدن تحریم ها رو به برنامه موشکی و برخی محدودیت های دیگه گره میزنه و بعدش هم با خیال راحت یا خودش وارد شده و کار رو یکسره میکنه و یا اینکه دیگران رو به سمت اینکار سوق میده!

خب حالا شاید بگید چرا مثلا قبل از دوران خاتمی (که پروژه هسته ای ما افشاء شد) چنین تحریم هایی نداشتیم؟ جواب این سوال نسبتا ساده هست! اولا ما از اول انقلاب به بهانه های مختلف تحریم شدیم (قرار بود یکی از دوستان لیست این تحریم ها رو قرار بده) ولی هیچ وقت در جمهوری اسلامی مسئله ای با اهمیت فناوری هسته ای (که یکی از فناوری ها و سلاح های قدرت های بزرگه) نداشتیم که بتونه در دنیا برعلیه ما اجماع ایجاد کرده و حتی در سیاستمداران روسیه و چین هم ترس به وجود بیاره ولی الان چنین مسئله ای پدیدار شده و در کنارش صنایع نظامی ایران هم به شدت در حال رشد و پیشرفت هستن و همون راهی رو میرن که سایر قدرت ها رفتن! حالا اگه خود شما به جای سران این کشور ها میبودید حاضر میشدید که تحریم ها رو به این راحتی رفع کنید؟

امروز با وقوع بیداری اسلامی در منطقه و بعد از اون موج سواری آمریکا و منحرف کردنش با جریانات تکفیری , منطقه دچار تحول اساسی شده و ما تونستیم در کشورهای منطقه نفوذمون رو افزایش بدیم! امروز یکی از فرماندهان ارشد کشور ما خیلی راحت در عراق تردد داره و نیروهای منطقه رو هدایت میکنه!

امروز کربلا فتح شده و راه قدس هم داره باز میشه!

Shia_Crescent_lg3005B15D.jpg

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
محموله به مقصد رسید!

جنگ بزرگی در راه است...
  • Upvote 2
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

محموله به مقصد رسید!

جنگ بزرگی در راه است...

ببخشید میشه واضحتر بگین؟

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببخشید میشه واضحتر بگین؟


از این واضح تر نمیشه!

مطمئنا بعضی دوستان مطلع متوجه شدن چی به کجا منتقل شده و برای چی !

آتیش بازی!

میخوایم موش کباب کنیم...
  • Upvote 1
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببخشید میشه واضحتر بگین؟

 

یکم واضح ترش را در صحبت های امروز رهبری در تسلیح کرانه باختری جست و جو کنید!

رهبرانقلاب: تسلیح کرانه باختری قطعاً انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ببخشید میشه واضحتر بگین؟

سلام

انتظار حرف زدن واضح از این دوستمان آقا سهیل کمی سخت است.

:winking:

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون محموله مخصوص بچه شیعه هاست!

یه بابایی از طرف دربیاد که دیگه خون مارو تو شیشه نکنن...
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مهدی محمدی:
خوب نیست که باز هم جزئیات مذاکرات و توافقات را از زبان امریکایی ها بشنویم
یک کارشناس ارشد مسائل هسته ای خوستار ابهام زدایی از جزئیات مذاکرات و توافقات در نشست وین شد.

 

مهدی محمدی در گفت وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که چه جمع بندی درباره مذاکرات وین دارد گفت: «هنوز برای جمع بندی زود است. به طور کلی نظر من این است که دو طرف از حیث مذاکراتی به توافق نزدیک ولی از لحاظ سیاسی از توافق دور شده اند. اما برای اینکه بتوانیم یک قضاوت درست درباره مذاکرات بکنیم، باید برخی جزئیات روشن شود».

وی در توضیح این موضوع به دو مسئله مهم اشاره کرد و گفت: «دو موضوع مهم درباره مذاکرات وین وجود دارد که به شدت مبهم باقی مانده وباید شفاف سازی شود».

وی در توضیح موضوع اول گفت: «مسئله اول این است که همه شواهد حکایت از آن دارد که ایران در روز آخر مذاکرات یک پیشنهاد جدید در وین مطرح کرده است. این همان پیشنهادی است که پس از مطرح شدن آن تقریبا همه طرف ها از جمله امریکا و فرانسه اعلام کردند یک پیشرفت بزرگ در مذاکرات رخ داده است. سوال این است که آن پیشنهاد چیست و چه نسبتی با خطوط قرمز ترسیم شده برای تیم مذاکره کننده دارد»؟

محمدی ادامه داد: «چیزی که نگران کننده است این است که حتی کسی مانند لوران فابیوس هم که عملا نماینده نتانیاهو در مذاکرات است از این پیشنهاد جدید استقبال کرده است. این چه پیشنهادی است که فابیوس را هم به توافق امیدوار کرده است»؟

وی در پاسخ به این پرسش که ابهام دوم مذاکرات از نظر وی چیست، گفت: «ابهام دوم به ماهیت توافق موقتی برمی گردد که میان ایران و 1+5 انجام شده و طبق آن قرار شده ماهانه 700 میلیون دلار از دارایی های بلوکه شده ایران آزاد شود. هنوز هیچ کس دقیقا نگفته است که در ازای این امر چه امتیاز متقابلی داده شده است».

محمدی با اشاره به اینکه متاسفانه این روال از سوی تیم مذاکره کننده مسبوق به سابقه است اظهارداشت: «قبلا هم متاسفانه اینطور بوده که جزئیات آنچه عملا اجرا می شود را یا باید از امریکایی ها بشنویم یا در گزارش های آژانس بخوانیم. این در حالی است که تیم مذاکره کننده اگر این رویه را تصحیح نکند به پشتوانه مردمی خود آسیب جدی خواهد زد. محرمانه نگه داشتن این قبیل موضوعات، هیچ معنایی جز پنهان کاری غیر ضروری و در نتیجه افزایش بدگمانی ها ندارد».

  • Upvote 5
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تو تاپیک هسته ای حرف محموله نزنید! منفجرمیشه همه با هم میریم هوا  :praying:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اون محموله مخصوص بچه شیعه هاست!

یه بابایی از طرف دربیاد که دیگه خون مارو تو شیشه نکنن...

 

هر چی باشه تا مذاکرات 10 تیرماه  پرتاب نمیشه.........مگر اینکه بخوایم غرب شکست مذاکراتو بندازه گردن نظام و رهبری.....

ویرایش شده در توسط Thundar

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

چکا جان کجای نوشته های من دیدین که نوشته باشم نتیجه مذاکرات رضایت بخش یوده یا باحال بوده یا مثبت بوده یا ...؟

من هرجایی نوشتم :هنوز نه به داره نه به بار !!!!هنوز هیچ چیزی نشده!

من میگم قضاوت زود نکنیم و قصاص قبل از جنایت نکنیم

مقام معظم رهبری میگن میدونن که زیاد نباید خوشیین بود و حتی نتایج ممکنه اونی که ملت انتظارشو دارن نباشه منتها حمایت میکنن  و اعتماد دارن به تیم مذاکره کننده امون و مطمینن از حقوق ملت کم نیمزارن و کوتاه نمیان

عنی برای دوستان مدعی ولایتمداری " حمایت و اطمینان و اعتماد رهبری " کافی نیست؟ بیشتر و بالاتر از این چی میخوان؟ تازه  خود اعضا تیم هم که یکریز دارن میگن بجز در چهارچوب رهنمودها و دیدگاه های رهبری کاری نخواهند کرد و موردی نخواهند پذیرفت!!! و تا حالا هم چیزی جز این نبوده

خود مقام معظم رهبری اصل مذاکره رو نه تنها زیر سوال نمیبرن بلکه تاییدش هم میکننٰ و قاطعانه حمایت هم میکنن(بیان خودشونه که توی پست قبلم همه رو فونت درشت آوردم) حالا بیایین نظر دوستان رو بخونید و ببینید این "لرزها و ترسها و دلواپسیها " از کجا داره نشات میگیره و پشتش  آیا یه منطق حقیقیه یا منافع یه حزب سیاسی خاص ؟

فکر نمیکینید این حرفها و مباحث تحت تاثیر بیانات همون سیاسیون منتفعه؟ وقتی میبینیم دقیقا با فرمایشات مقام معظم رهبری زاویه بسیار زیادی گرفته

 

نکته جالب و یا شاید حتی تاسف بار قضیه در اینه که دقیقا کسایی دارن نسبت به بیانات مقام معظم رهبری زاویه میگیرن که مدعی اصلی و شکم پاره کن ولایتمداری و رهبری هستن!!

نمیدونم باید متعجب باشم یا متاسف!!!!

 

بینید صحبت سر اینه که عده ای هنوز حتی نمیدونن معنی مذاکره چیه و "نرمش قهرمانانه" یعنی چی؟

گروهی اونو تعبیر به ضعف میکنن که ابدا اینگونه نیست

برای بررسی نتایج هم نباید زودگذر نیگاه کرد بعنوان نمونه نتیجه آنی و لحظه ای جنگ امام حسین (ع) با یزید درروزعاشورا به ظاهر شکست امام و اسارت خانواده اش بود منتها در بلند مدت چی؟ کی برد؟ پیروز کی بود؟ کی رسوا شد؟ کی عزیزوعزیزتر شد؟ کی بود که موندگار شد؟

یا صلح امام حسن(ع)

 یا بالاتر از اینا " صلح حدیبیه"

در صلح حدیبیه ظاهرامرحتی به رسول الله (ص) توهین هم شده بود!!!

همه موارد دلالت بر موضع ضعف رسول الله (ص)داشت و این مشرکا بودن که حرفشونو به کرسی نشونده بودن و حتی مسلمونا رو از سفر مکه (و حج واجبشون!!! نکته ها داره ها؟)برگردوندن و گفتن سال بعد میتونید بیایید 

شروع با نام الله و عبارت "رسول الله" رو هم حتی قبول نکردن( و صحابه چه اعتراضها که نکردن!!!) تا حدی که برای پاسخ به این معترضین لرزان و ترسان آیه نازل شد!!!

اونجا بود که خود وجود مبارک حضرت حق این صلح رو فتح الفتوح نامیدند و همه دیدند در بلند مدت همین هم بود 

من میگم صبور باشیم و به تاسی از مقام معظم رهبری برای زحمتکشان نظام ارزش قایل بشیم و زحمتشونو قدر بدونیم، خداییش زحمتاشون ستودنیه ،خستگی ناپذیر دارن دفاع میکنن و تا اینجا از هیچکدوم از حق و جقوق ملت هم کوتاه نیودمدن! خووب این تشکر نداره؟

رهبری تشکرو حمایت میکنن و میگن بهشون اعتماد کامل دارن اونوقت این نظر پراکنی برخی دوستان واقعا پیاپیش رهبری حرکت کردن نیست؟

خداییش دوست من بعد اون فتواهای روشن وشفاف رهبری در باره حرام بودن بمب اتم، صحبت کردن ایرانی شیعه ومدعی ولایتمداری و پیروی از ولی فقیه از "بمب اتم" و نیاز به داشتن یا داشتن تواناییش چه معنی میتونه بده؟

دیدین برخی دوستان چطور توهمات عجیب خودشون درباره بمب اتم رو با تاویلات ساختگی به دین و منطق و حتی مقام معظم رهبری ربط میدن؟

 

جایی که فتوایی به این روشنی و آشکارا هستش برخی ها اینگونه دارن برخورد میکنن دیگه من چه انتظاری دارم درباره اینهمه صحبت که ایشون درباره مذاکرات فرمودن  بیان و منطقی فکر کنن؟!!!

خداییش ضریب هوشی بالا و دید آنچنان بازو منطق خیلی روشنی هم نمیخواد که از فرمایشات واضح و آشکار و کاملا واضح معظم اله بخوایم برداشت صحیح داشته باشیم

فقط باید بدون پیش و پس زمینه و نیات خاص سیاسی و حزبی و تبلیغات فلان و بمان جناح سیاسی بخونیمشون و کمی هم (فقط کمی و نه خیلی زیاد) تفکر و تامل کنیم

کافیه خودمون باشیم نه خواسته های یک گروه سیاسی خاص که از حرفهاشون اهداف مشخص منفعت طلبانه ای رو دنبال میکنن!!!

 

دوست خوبم چکا جان!

از شخص شما میپرسم کجای حرفهایی که از بیانات مقام معظم رهبری نقل کردم ایراد داشت یا خدای ناکرده بدروغ بهشون نسبت داده بودم ؟

و حالا .....

کجای رفتار دوستان با این معیار و مسیر رهبری میخونه و با بیاناتشون همخوانی داره؟

کجاش؟

فتوای شرعی روشن با تکرارهای مکرر و مستند درموردحرام بودن بمب اتم داریم، حالا بیایین و توجیهات دوستانو بشنوین و جمعشون کنین ( ماشا الله همه دوستان علامه دهر ما، شدن از رهبری داناتر و مطلعتر و مسیول تر و حساس تر و آگاه تر و واردتر و آینده نگر تر و دشمن شناس تر و... البته بلانصبت مقام معظم رهبری)

نه خداییش ما به بمب اتمی نیاز داریم؟

بمب اتمی رو رهبری حرام اعلام نرکدن هم ساخت و هم تولید و هم نگه داشتنش رو؟

ما در سراشیبی سقوطیم؟

برای شلیک موشکهامون از آمریکا اجازه میگیریم؟

یا سیاسیون و هیات دولت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نداجا اجازه رونمایی نمیدن؟

نه الله وکیلی اینها رو به چی توجیه میکنین شخص شما؟ اینها یعنی چی؟ حرفهای بی سند و بی مدرک و از روی... لا الله الا الله نمیدونم باید چی بگم، این درسته؟

نه خداییش کجاش با مسیر رهبری حتی نیمچه همخوانی هم داره؟

با سلام
ببینید دوست گرامی‌ ولایت پذیری شما جای تحسین داره،اما شما  پیچیدگیهای قضیه رو در نظر نگرفتین،الان برای شما چند تا نمونه می‌ارم تا قضیه روشن تر بشه،هم از تاریخ همین مذاکرات هسته ای،هم تاریخ انقلاب و هم تاریخ اسلام....
خوب،همه دیدیم سال ۲۰۰۲ ایران ۲ سال برنامه هسته‌ای رو تعطیل کرد،یک عده اعتراض کردند کفن پوشان جلوی تاسیسات هسته‌ای تظاهرات کردند،یک عده دیگه هم به آنها گفتند افراطی.اینجا رهبری به طور کلی‌ از تیم‌ مذاکره کننده حمایت کردند،اما در عین حال مردم رو از مکر طرف‌های مقابل ایران بر حذر میداشتند و کدهایی در ارتباط با بدبینیشون نسبت به مذاکرات می‌دادند اما هیچوقت نگفتند که مخالف حرکت دولت وقت هستند(دولت اصلاحات) و حمایتشون رو از تیم‌ مذاکره کننده بر نداشتند،تا اینکه سال ۲۰۰۴ پلمپ تاسیسات اصفهان شکسته شد و آن دور مذاکرت پایان یافت.پس از پایان مذاکرات ایشون گفتند که از اول هم با تعلیق موافق نبودند و فقط به جهت اصرار دولت و مجلس وقت و به طور کلی‌ اکثر مسئولین که نظرشون بر تعلیق بود با این امر موافقت کردند.
بعد از آن دولت جدید احمدی‌نژاد آمد روی کار و سیاستش رو بر پیگیری برنامه هسته‌ای بنا کرد،و کلا روندی کاملا بر عکس دولت قبل خودش پیش گرفت،و اینجا هم رهبری با قدرت از دولت و تیم‌ مذاکره کننده حمایت کردند،با اینکه عده‌ای بودند که حرکت دولت را افراطی میدانستند،اما خود دولت منتخب مردم،مجلس وقت که اکثریت سیاسیش نسبت به مجلس قبلش تغییر کرده بود(از اصلاح طلب مجلس ششم به اصول گرای مجلس هفتم)و کلا اکثر خواص نظرشون بر مقابله با غرب و پیگیری برنامه هسته‌ای بود،رهبری هم همان طور که گفتیم از این روند علیرغم اعتراضات برخی‌ از مسئولین و رسانه ها،با جدیت  حمایت کردند.دقیقا همان کاری که نسبت به تیم‌ دولت قبل انجام دادند،با اینکه سیاست‌های این دو دولت ۱۸۰ درجه با هم تفاوت داشتند.
بعد رسیدیم به سال ۹۲ و شاهد پیروزی کاندیدایی بودیم که نظرش به غرب و مذاکرات هسته‌ای خوشبینانه بود و سرسختی‌های دولت قبل از خودش رو بر نمیتافت،که بین کاندیداها اتفاقاً تمام نظرات نسبت به مذاکرات بودند،از جلیلی که طرفتار سرسختی نسبت به غرب بود تا امثال دیگرانی که نگاه بینابینی داشتند،اما مردم به کسی‌ رأی دادند که نگاه خوشبینانه در ارتباط با مذاکرات دارد،و یک موجی از خوشبینی هم در خیلی‌ از رسانه‌ها و خواص جامعه در این ارتباط ایجاد شد....و دیدیم که رهبری از این هم حمایت کردند و میکنند.
حالا ما از این باید نتیجه بگیریم که رهبری خدایی نکرده ثبات نظر ندارن و تند تند نظرشونو در بارهٔ یک موضوع عوض میکنند؟؟؟اگر اینگونه باشد ،که نیست،واقعا نگران کننده میشد!!!!!اما اگه دقیقتر نگاه کنیم  متوجه میشیم که ایشون همواره بر اساس داشته‌هاشون تصمیم میگیرند،یعنی‌ اگر دولت‌ها و نخبگان سیاسی کشور نسبت به یک مسیر رغبت ندارند ایشون هیچوقت آنان رو مجبور به پیمودن آن مسیر نمیکنند،و اگر هم احیاناً دولت ،افکار عمومی و نخبگان اصرار به پیمودن راه و روشی رو دارند که ممکنه نظر ایشون نباشه،ایشون جلوی آن را به طور کامل نمیگیرند،و با تعدیل‌هایی‌ اجازه میدهند....نمونه همان تعلیق سال ۲۰۰۲ که ایشون مانع نشدند اما ۲ سال بعدش گفتند که از اول هم موافق این تعلیق نبودند،اما همان زمان کدهایی در این ارتباط میدادند که الان هم اتفاقاً سخنان ایشون مملو از این کدهاست!!!!!!اما همچنان از راه دولت و تیم‌ مذاکره کننده حمایت میکنند،سال ۲۰۰۲ هم حمایت میکردند در حالی‌ که افرادی کفنپوش در خیابون‌ها با تعلیق مخالف بودند.و از نظر قانونی این قدرت رو داشتند که جلوی تعلیق رو بگیرند،اما هیچوقت از این قدرت استفاده نکردند،و صرفاً ۲ سال بعد گفتند که موافق با تعلیق نبودند،چون که اگر از این قدرت استفاده میکردند کشور دچار مشکلات دیگری میشد،در کشور دو دستگی به وجود می‌آمد،متهم می‌شدند به دیکتاتوری،اگه از طرف غرب تهدیدی صورت میگرفت برخی‌ تقصیر را گردن ایشون مینداختند.و نسبت به توان ایجاد مشکل در کشور از طرف برخی‌ شک نکنید،همه دیدم سال ۸۸ بعد از انتخابات وقتی‌ که رهبری علناً نظرشون مخالف اید عده بود چه اتفاقی در کشور افتاد!!!!!!!
فقط هم در موضوع هسته‌ای نیست،در خیلی‌ از زمینه‌های دیگر هم هست.مثلا همین دزدی‌ها و اختلاس ها،خیلیهاشون از طرف افراد شناخته شده و قدرتمند هستند.خوب چرا رهبر نمی‌آ‌د بگه اینا مفسد فل عرض هستند و دستشونو یک بار برای همیشه از بیتالمال قطع کنه؟؟؟چون که آن وقت همین افراد با نفوذ و قدرتی‌ که دارند برای کشور مشکلات به مراتب بزرگ تری از الان ایجاد میکنند!!!!!!یا باز در زمینه فرهنگی‌،زمان وزارت مهاجرانی در روزنامه‌ها گفته میشد که مقصر کربلا خشونت حضرت محمد در جنگ بدر بود،یا که در برابر خدا هم میشود تظاهرات کرد!!!!!خوب،آیا رهبر با اینها موافق بودند؟مسلما خیر.پس چرا با مهاجرانی  که آن زمان هم همه میدونستند افکارش چیه،برخورد نکردند؟؟؟از نظر قانونی این امکان براشون وجود داشت.اما این کار رو نکردند به همان علت قبلی‌،و گذاشتند که طرف کم کم خودش گند کارش در بیاد،اما تا آن روز کلی‌ ضرر رسوند به کشور.....

اول انقلاب هم بر میخورین به مواردی مشابه. امام خمینی تا مدت‌ها از دولت زمان بنی صدر حمایت کردند،حتا زمان انتخابات برخی‌ از بزرگان و بخشی از حزب جمهوری اسلامی از بنی صدر حمایت کردند و جلوی کاندیداتوری امثال جلالدین فارسی‌ رو گرفتند با این بهانه که اصلیت ایرانی نداره.و تحلیل این افراد این بود که بنی صدر یک آدم روشنفکره که دنیای جدید رو خوب میشناسه و در عین حال تفکرات اسلامی هم داره،حتا برخی‌ از جمعیت روحانیت مبارز هم از وی حمایت کردند تا شد رئیس جمهور.اما همان زمان اشخاصی‌ مثل شهید حسن آیت و شهید دیالمه به شدت مخالف بنی صدر بودند.شما به ماجرای مشهور به "نوار آیت" رجوع کنید می‌بینید که چه اتهاماتی به شهید آیت زده نشد مثل تند رو،کودتاچی،انحصار طلب،قدرت طلب....و این اتهامات اتفاقاً از طرف خیلی‌ از انقلابیون و طرفداران حزب جمهوری اسلامی زده میشد و منطقشون این بود که اگه بنی صدر بده خود امام جلوشو میگیره و رسما به مردم می‌گفتند که بده،و حالا که امام از دولت حمایت میکنه یعنی‌ اینکه بنی صدر مشکلی‌ نداره،و شما‌ها هم(منظور آیت و دیالمه) حق ندارین از امام جلوتر حرکت کنید.و همه عاقبت بنی صدر رو دیدیم،که امام هم فرمودند از همون اول با ریاست جمهوری بنی صدر مخالف بودم،اما گذاشتند تا مردم و برخی‌  مسئولین به اشتباهشون پی‌ ببرن.
همین رو در قضیه منتظری دیدیم،که امام در نامه ازل وی فرمودند که از اول با قائم مقامیش مخالف بودند،اما بالاخره مجلس خبرگان وقت این تصمیم رو گرفته بود و امام هم به این تصمیم احترام گذشتند.....

و همچنین مشابه اینو در صدر اسلام داشتیم،وقتی‌ که حضرت علی‌ بنا به مصالحی در برابر مثلا عثمان قیام نکردند و صبر رو مصلحت میدونستند،و قطعاً اگر کسی‌ از یاران امام در آن زمان دست به شمشیر میشد کار غلطی بود و نافرمانی امام.اما آیا انتقاد و بازگو کردن ایرادات عثمان هم خلاف بود؟؟؟شاید امام بنا به مصالحی شخصاً این کار رو نمی‌کردند ولی‌ یاران ایشون قطعاً وظیفه روشنگری داشتند....
یا باز هم زمان امام حسن که بنا به دلایلی صلح کردند با معاویه و خلافت وی رو پذیرفتند،پس هیچ کس از شیعیان حق قیام مسلحانه دیگر نداشتند،اما این دلیل نمیشه که بگند عجب آدم خوبیه این معاویه و برای مردم از بدعت‌های وی نگویند....

پس می‌بینید که نمیشه انتظار داشت که ولی‌ زمانه در هر شرایطی همه چیز را بگوید،و یا هر کاری که به نظر خودش حق و درست باشد انجام دهد،ممکنه زمینه برای اینکار مساعد نباشه و یا اینکه مردم ظرفیت خواسته‌های ولی‌ رو نداشته باشند،پس اینجا وظیفه یارانه که روشنگری کنند و آن زمینه‌های لازم رو فراهم کنند....
ولایت پذیری به معنای انفعال نیست که فکرمونو تعطیل کنیم و وایسیم که رهبر مثل کودکان لقمه‌رو بذاره دهنمون،خود رهبر یارانی فعال و پویا از نظر فکری میخواهند که فرایند‌های سیاسی،اجتمایی‌،امنیتی،فرهنگی‌،اقتصادی و غیره موجود در جامعه رو رسد و نقد کنند،نه‌ که وایسن بگن خوب رهبر که خودش هست پس همه چی‌ خوبه،میتونیم آسوده بخوابیم!!!!!!!! 

البته این رو هم اضافه کنم که بنده خدایی نکرده قصد مقایسه دولت فعلی رو با امثال بنی صدر و معاویه ندارم،اینها فقط مثال‌هایی‌ بودند برای رسوندن منظورم،نظرم اینه که این دوستان تیم‌ هسته‌ای فعلی هم دغدغه کشور رو دارند منتها در روش‌ها تفاوت‌هایی‌ هست...

  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.