DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

دو خبر به ظاهر بی ارتباط

 

ظریف:‌ خواهان لغو همه تحریم‌ها به صورت یکجا هستیم/پیشنهاد معقول را می‌پذیریم در غیر اینصورت آماده هر نتیجه‌‌ای هستیم

 

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931009001470

 

وزارت امور خارجه روسیه :  اقدامات آمریکا چشم انداز همکاری های دوجانبه در حل برنامه هسته ای ایران را تحت الشعاع قرار میدهد

 

http://www.mid.ru/bdomp/brp_4.nsf/e78a48070f128a7b43256999005bcbb3/227e99e07b4a2e79c3257dbe005c469b!OpenDocument

http://www.military.ir/forums/topic/27194-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86/page-111#entry429370

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گزارش ویژه/ اختصاصی
مصوبه محرمانه دیدار کری و فیصل در وین چه بود؟
یک منبع در تهران به «ایران هسته ای» گفت افت یکباره قیمت نفت یکی از خروجی های جلسه 3 ساعته سعود الفیصل و جان کری در وین بوده است.

 

ایران هسته ای – یک منبع در تهران به «ایران هسته ای» گفت افت یکباره قیمت نفت یکی از خروجی های جلسه 3 ساعته سعود الفیصل و جان کری در وین بوده است.

رسانه های غربی روز یکشنبه 2 آذر 1393 (23 نوامبر 2014) خبر دادند که همزمان با روز ششم مذاکرات وین سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان در فرودگاه این شهر، به مدت نیم ساعت با جان کری وزیر خارجه امریکا ملاقات کرده است.

درباره جزئیات آنچه در این ملاقات رخ داده اطلاعات بسیار اندکی منتشر شده است.

به طور عمومی، تلقی منابع غربی این بوده است که فیصل در این دیدار نسبت به حصول آنچه عربستان و امریکا یک توافق بد می خوانند به کری هشدار داده و متقابلا کری نیز به او اطمینان داده است که امریکا از خطوط قرمز توافق شده با عربستان و اسراییل در مذاکره با ایران کوتاه نخواهد آمد.

این در حالی است که برخی منابع در تهران روایتی متفاوت از محتوای این دیدار دارند.

یک منبع در این باره به «ایران هسته ای» گفت: «هدف فیصل از این دیدار این بوده است که به امریکا بگوید راهی جدید برای راضی کردن ایران به پذیرش توافق مطلوب غرب پیدا کرده که ارزش امتحان کردن دارد و آن راه این است که در زمانی حدود یک سال ایران در حالی که گرفتار تحریم هاست و قدرت فروش کامل نفت خود را ندارد، با بیش از 50 درصد افت قیمت نفت هم مواجه شود».

این منبع ادامه داد: «ما اطلاعاتی داریم که فیصل کری را متقاعد کرده اگر به این گزینه شانس امتحان شدن بدهد، می تواند 7 ماه بعد یک توافق بسیار خوب با ایران بکند».

به گفته وی، پس از فیصل، بنیامین نتانیاهو هم در یک تماس تلفنی از کری خواسته است پیشنهاد عربستان را جدی بگیرد و از به تاخیر افتادن توافق به مدت چند ماه نهراسد.

کارشناسان دیگری که «ایران هسته ای» با آنها مشورت کرده می گویند این باور عمومی و بسیار فراگیر وجود دارد که یکی از هدف های اصلی این اقدام عربستان وادار کردن ایران به پذیرش توافق مدنظر امریکاست نه منتفی کردن توافق؛ و به همین دلیل است که سعودی طی یک تقسیم کار با امریکا و اسراییل، اقدام به افزایش عرضه نفت خود در حالی کرده که قیمت در حال سقوط است.

منبعی که «ایران هسته ای» با آن گفت وگو کرده در بخش دیگری از سخنانش گفت: «محاسبه امریکایی ها این است که عاملی که ایران را پای میز مذاکره آورد، منجر به پذیرش توافق ژنو شد و ایران را پای کار این توافق نگه داشت، فشار تحریم هاست. امریکایی ها تصور می کنند اگر ایران حس کند تحریم با کاهش قیمت نفت در حال ترکیب است، توافقی را که در آن لغو تحریم ها محدود و ظرفیت غنی سازی سمبلیک خواهد بود می پذیرد. به عبارت دیگر، امریکا تصور می کند تحریم بود که فرآیند امتیازدهی ایران را استارت زد و تنها تحریم است که می تواند به آن پایان بدهد».

مقام های دولتی و مذاکره کنندگان هسته ای هم در تهران، در این باور که کاهش قیمت نفت یک توطئه هماهنگ از جانب امریکا و سعودی است، سهیم هستند اما دولت هنوز هیچ اقدام مشخصی در پاسخ این اقدام عربستان به عمل نیاورده است.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 

خب حالا که همه این فایل رو گوش کردن

 

خیر اخوی متاسفانه اکثر مردم از این مسائل بی اطلاع هستند، باید همه کمک کنیم تا جایی که ممکن است این مطالب به صورت صوتی یا نوشتاری به اطلاع مردم برسد، آنوقت می توان توقع داشت که اقدامی صورت بگیرد. متاسفانه اکثر کسانی که این مطالب را می خوانند یا می شنوند کپ می کنند و توان هر گونه واکنش ازشون گرفته میشه!

 

قبل از روشن شدن مردم اگر حتی رهبری هم بخواهند موضعی بگیرند، حضرات خواهند گفت که آی مردم دیدید ما می خواستیم مشکلات کشور را از طریق مذاکره حل کنیم و فلانی نگذاشت، آقا با تدبیر که داشته اند به هیچ دولتی اجازه نداده اند که گناه بی تدبیری یا ضربه زدن به منافع ملی را به گردن ایشان بیاندازند.

 

مشی آقا با دولت قبلی حتی خیلی ظریفتر از این بود، چون دولت قبلی داعیه عدالت و پیاده کردن اسلام را هم داشت.

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به سلامتی بازم بر تعداد افراد تحریم شده بخاطر ارتباط با برنامه هسته توسط امریکا اضافه شد و صد البته که دولت مقتدر ما واکنشی جز اظهار نظر خانم افخم نداره!!!اولش میگفتن هر وقت خلاف توافق ژنو رفتار بشه بلافاصله ماهم تعهدات رو لغو میکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Upvote 4
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روسیه چگونه ممکن است توافق هسته‌ای ایران و 5+1 را قربانی کند؟

 

 

بیانیه روز سه‌شنبه وزارت خارجه روسیه که در قالب هشدار به غرب در باره احتمال تغییر رفتار روسیه در موضوعات سوریه و ایران، تلویحا از قربانی کردن توافق جامع هسته‌ای احتمالی با ایران پای منافع روسیه خبر داده بود، حداقل دومین هشدار روس‌ها از این نوع است. تهدیدی که برای سنجش احتمال عملی شدن و مقابله موثر با آن زمان چندانی باقی نمانده است.

به گزارش «تابناک»، در بخشی از متن بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه روسیه در این باره آمده است: «اقدامات ایالات متحده، چشم انداز همکاری دوجانبه برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران، بحران سوریه و دیگر مسائل مهم بین المللی را در هاله‌ای از ابهام فرو می‌برد... همان‌گونه که واشنگتن در گذشته مشاهده کرده، ما چنین اقدامات غیردوستانه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم».

خوش‌بینی به روسیه و چین در دوره‌ای این تصور را نزد عده‌ای ایجاد کرده بود که این دو کشور ممکن است قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران را وتو کنند و مانع کسب مشروعیت برای این تحریم‌های غیر انسانی علیه ایران شوند ولی تجربه ثابت کرد که برای کهنه سیاستمداران روس و چینی، منافع ملی ایران در برابر منفعت ملی چین و روسیه پشیزی ارزش ندارد.

مرور سخنان برخی مقامات دولت دهم در اعتراض به رای مثبت این دو کشور و به ویژه چین پس از رای این دو کشور به قطعنامه 1929، گویای شدت این خوش‌بینی است. یکی از مقامات همه دولت‌های اخیر ایران در این باره گفته بود: « رفتار چين با كره‌شمالي كه از ان‌.پي‌.تي خارج شده است چگونه است و رفتارش با ايران كه عضو ان‌.پي‌.تي است و تمامي فعاليت‌هايش تحت نظارت آژانس است، چگونه است؟»

حال در اوج مذاکرات هسته‌ای، باز هم همین خوش‌بینی نسبت به روسیه و چین نزد عده‌ای باقی مانده است. اگر چه منابع آگاه و برخی تحلیلگران مذاکرات هسته‌ای پیش از این نیز احتمال سنگ‌اندازی یکی از این دو کشور و به ویژه روسیه در مذاکرات هسته‌ای را مطرح کرده بودند ولی این تهدید به گونه‌ای دیگر و به صراحتی قابل توجه نیز از جانب روس‌ها ابراز شده بود.

روسیه پس از ماجرای اوکراین و اختلاف با غرب هدف تحریم‌های سخت غربی قرار گرفته است، صدها میلیارد دلار سرمایه از این کشور خارج شده است، ارزش پول این کشور به شدت کاهش یافته و پیش‌بینی می‌شود با ادامه قیمت‌های فعلی نفت، مشکلات اقتصادی روسیه تشدید هم بشود.

این روند به طور فزاینده‌ای تهدیدهای روسیه علیه غرب در حوزه همکاری‌های دو طرف را افزایش داده است. در این راستا، آن چیزی که به طور شفاف با مساله هسته‌ای ایران مرتبط دانسته شد، سخنان مقامات روس در اواخر ماه اکتبر در اجلاسی دیپلماتیک در شهر والدای در این کشور بود. در آن اجلاس یکی از دیپلمات‌های روس با اشاره به تنش در روابط این کشور با غرب، به طرف‌های غربی خود یادآوری کرد که «ما هنوز مبانی خود در دیگر مسائل سیاست خارجی را تغییر نداده‌ایم، ولی تا همیشه صبور نخواهیم ماند».

آن چه که روسها از آن با عنوان همکاری با غرب نام می‌برند در دو حوزه خاص که روز سه‌شنبه بار دیگر مورد اشاره روس‌ها قرار گرفته است، با منافع ملی ایران در ارتباط است. نخست موضوع مذاکرات هسته‌ای که مساله اصلی در سیاست خارجی ایران است و دیگری مساله سوریه که اکنون به کانون مقابله منطقه‌ای سعودی‌ها و ترکیه با ایران تبدیل شده است.

پیش از این حداقل دو روش احتمالی مورد استفاده روس‌ها برای به هم زدن توافق احتمالی هسته‌ای با ایران مورد اشاره قرار گرفته بود.

نخست این که با فرض این که هر توافق هسته‌ای به قطعنامه تائیدکننده‌ای در شورای امنیت نیاز دارد، روس‌ها به سمتی بروند که حتی اگر شده با استفاده از حق وتوی خود مانع تصویب چنین قطعنامه‌ای شوند. این فرض اگر چه از سوی بسیاری از کارشناسان بعید دانسته می‌شود و اجرایی شدن آن نشانه تقابل کامل روسیه با ایران دانسته می‌شود اما می‌تواند با طرح ادعای مخالفت روسیه با اشاعه هسته‌ای و البته چرخشی جدی در نگاه روسیه به قطب‌بندی‌های منطقه‌ای در خاورمیانه شکل عملی به خود بگیرد.

شکل جدی‌تر از مانع‌تراشی روسیه اتفاقا همان چیزی است که برخی دیپلمات‌های غربی از آن با عنوان نقش سازنده روس‌ها در مذاکرات هسته‌ای نام می‌برند. از جمله این پیشنهادات سازنده، پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی‌شده در ایران برای رفع نگرانی غرب است که اگر چه غرب آن را سازنده می‌داند ولی مقامات ایرانی آن را گزینه‌ای غیر قابل قبول می‌دانند.

در این روش روس‌ها باز هم می‌توانند پیشنهاداتی را مطرح کنند که اگر چه مورد توجه غرب قرار خواهد گرفت ولی ایران آن نتواند آن را قبول کند. بی‌تفاوتی نسبت به مذاکرات و وقت‌کشی برای به نتیجه نرسیدن مذاکرات، شبیه رفتاری که در ادوار اخیر از سوی چینی‌ها مشاهده شده است، دیگر روش ممکن روس‌ها برای از بین بردن امکان رسیدن به توافق هسته‌ای است.

اگر مساله سوریه به مساله هسته‌ای ایران گره زده شود، روس‌ها گزینه‌های دیگری نیز برای تقابل با غرب با هزینه کردن ایران در اختیار خواهند داشت.

یک بازی پیچیده ولی بسیار بعید می‌تواند قطع حمایت دولت روسیه از حکومت سوریه در قالب توافقی با گزینه‌هایی مستعد مانند عربستان و ترکیه باشد. ممکن است روسیه از طریق توافق با ترکیه و عربستان برای سرنگونی دولت سوریه در ازای کسب امتیازات قابل توجه، تنش بر سر مساله سوریه میان ایران و آمریکا را به حدی برساند که عملا امکان توافق بر سر مساله هسته‌ای نیز از بین برود.

تغییر رفتار در سوریه به گونه‌ای که از آن برداشت مقابله با غرب و قطع همکاری با آمریکا صورت پذیرد، با توجه به محدود بودن توان موجود روسیه برای افزایش حمایت از دولت سوریه را نمی‌توان چندان جدی دانست، مگر این که روس‌ها بخواهند با هزینه دیگران این مساله را عملی سازند. شروع رابطه تسلیحاتی با حزب‌الله و یا تشدید حمایت از دولت سوریه با توجه به لحاظ کردن نگرانی‌های رژیم اسرائیل در سیاستگذاری روسیه و نیز تاثیرگذاری حسابگری اقتصادی در حمایت روسیه از سوریه، نمی‌تواند خیلی جدی باشد.

به همین دلیل است که تهدید قطع همکاری روسیه با غرب در مساله سوریه، اگر بخواهد چیزی بیشتر از لفاظی باشد باید از جیب ایران و با تشدید تنش بین ایران و غرب بر سر سوریه صورت پذیرد.

مجموعه سناریوهای فوق اگر چه احتمالا تنها بخشی از رفتارهای احتمالی روسیه را در بر می‌گیرد ولی زنگ خطری برای مقامات ایرانی است تا بدانند هر لحظه ممکن است روسیه با تغییری در رفتار خود منافع ملی ایران را قربانی درگیری خود با غرب سازد.

http://www.tabnak.ir/fa/news/462612/روسیه-چگونه-ممکن-است-توافق-هسته‌ای-ایران-و-51-را-قربانی-کند

ویرایش شده در توسط hamidz65

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بیانیه روز سه‌شنبه وزارت خارجه روسیه که در قالب هشدار به غرب در باره احتمال تغییر رفتار روسیه در موضوعات سوریه و ایران، تلویحا از قربانی کردن توافق جامع هسته‌ای احتمالی با ایران پای منافع روسیه خبر داده بود، حداقل دومین هشدار روس‌ها از این نوع است. تهدیدی که برای سنجش احتمال عملی شدن و مقابله موثر با آن زمان چندانی باقی نمانده است.

به گزارش «تابناک»، در بخشی از متن بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه روسیه در این باره آمده است: «اقدامات ایالات متحده، چشم انداز همکاری دوجانبه برای حل و فصل موضوع هسته ای ایران، بحران سوریه و دیگر مسائل مهم بین المللی را در هاله‌ای از ابهام فرو می‌برد... همان‌گونه که واشنگتن در گذشته مشاهده کرده، ما چنین اقدامات غیردوستانه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم».

خوش‌بینی به روسیه و چین در دوره‌ای این تصور را نزد عده‌ای ایجاد کرده بود که این دو کشور ممکن است قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران را وتو کنند و مانع کسب مشروعیت برای این تحریم‌های غیر انسانی علیه ایران شوند ولی تجربه ثابت کرد که برای کهنه سیاستمداران روس و چینی، منافع ملی ایران در برابر منفعت ملی چین و روسیه پشیزی ارزش ندارد.

مرور سخنان برخی مقامات دولت دهم در اعتراض به رای مثبت این دو کشور و به ویژه چین پس از رای این دو کشور به قطعنامه 1929، گویای شدت این خوش‌بینی است. یکی از مقامات همه دولت‌های اخیر ایران در این باره گفته بود: « رفتار چين با كره‌شمالي كه از ان‌.پي‌.تي خارج شده است چگونه است و رفتارش با ايران كه عضو ان‌.پي‌.تي است و تمامي فعاليت‌هايش تحت نظارت آژانس است، چگونه است؟»

حال در اوج مذاکرات هسته‌ای، باز هم همین خوش‌بینی نسبت به روسیه و چین نزد عده‌ای باقی مانده است. اگر چه منابع آگاه و برخی تحلیلگران مذاکرات هسته‌ای پیش از این نیز احتمال سنگ‌اندازی یکی از این دو کشور و به ویژه روسیه در مذاکرات هسته‌ای را مطرح کرده بودند ولی این تهدید به گونه‌ای دیگر و به صراحتی قابل توجه نیز از جانب روس‌ها ابراز شده بود.

روسیه پس از ماجرای اوکراین و اختلاف با غرب هدف تحریم‌های سخت غربی قرار گرفته است، صدها میلیارد دلار سرمایه از این کشور خارج شده است، ارزش پول این کشور به شدت کاهش یافته و پیش‌بینی می‌شود با ادامه قیمت‌های فعلی نفت، مشکلات اقتصادی روسیه تشدید هم بشود.

این روند به طور فزاینده‌ای تهدیدهای روسیه علیه غرب در حوزه همکاری‌های دو طرف را افزایش داده است. در این راستا، آن چیزی که به طور شفاف با مساله هسته‌ای ایران مرتبط دانسته شد، سخنان مقامات روس در اواخر ماه اکتبر در اجلاسی دیپلماتیک در شهر والدای در این کشور بود. در آن اجلاس یکی از دیپلمات‌های روس با اشاره به تنش در روابط این کشور با غرب، به طرف‌های غربی خود یادآوری کرد که «ما هنوز مبانی خود در دیگر مسائل سیاست خارجی را تغییر نداده‌ایم، ولی تا همیشه صبور نخواهیم ماند».

آن چه که روسها از آن با عنوان همکاری با غرب نام می‌برند در دو حوزه خاص که روز سه‌شنبه بار دیگر مورد اشاره روس‌ها قرار گرفته است، با منافع ملی ایران در ارتباط است. نخست موضوع مذاکرات هسته‌ای که مساله اصلی در سیاست خارجی ایران است و دیگری مساله سوریه که اکنون به کانون مقابله منطقه‌ای سعودی‌ها و ترکیه با ایران تبدیل شده است.

پیش از این حداقل دو روش احتمالی مورد استفاده روس‌ها برای به هم زدن توافق احتمالی هسته‌ای با ایران مورد اشاره قرار گرفته بود.

نخست این که با فرض این که هر توافق هسته‌ای به قطعنامه تائیدکننده‌ای در شورای امنیت نیاز دارد، روس‌ها به سمتی بروند که حتی اگر شده با استفاده از حق وتوی خود مانع تصویب چنین قطعنامه‌ای شوند. این فرض اگر چه از سوی بسیاری از کارشناسان بعید دانسته می‌شود و اجرایی شدن آن نشانه تقابل کامل روسیه با ایران دانسته می‌شود اما می‌تواند با طرح ادعای مخالفت روسیه با اشاعه هسته‌ای و البته چرخشی جدی در نگاه روسیه به قطب‌بندی‌های منطقه‌ای در خاورمیانه شکل عملی به خود بگیرد.

شکل جدی‌تر از مانع‌تراشی روسیه اتفاقا همان چیزی است که برخی دیپلمات‌های غربی از آن با عنوان نقش سازنده روس‌ها در مذاکرات هسته‌ای نام می‌برند. از جمله این پیشنهادات سازنده، پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی‌شده در ایران برای رفع نگرانی غرب است که اگر چه غرب آن را سازنده می‌داند ولی مقامات ایرانی آن را گزینه‌ای غیر قابل قبول می‌دانند.

در این روش روس‌ها باز هم می‌توانند پیشنهاداتی را مطرح کنند که اگر چه مورد توجه غرب قرار خواهد گرفت ولی ایران آن نتواند آن را قبول کند. بی‌تفاوتی نسبت به مذاکرات و وقت‌کشی برای به نتیجه نرسیدن مذاکرات، شبیه رفتاری که در ادوار اخیر از سوی چینی‌ها مشاهده شده است، دیگر روش ممکن روس‌ها برای از بین بردن امکان رسیدن به توافق هسته‌ای است.

اگر مساله سوریه به مساله هسته‌ای ایران گره زده شود، روس‌ها گزینه‌های دیگری نیز برای تقابل با غرب با هزینه کردن ایران در اختیار خواهند داشت.

یک بازی پیچیده ولی بسیار بعید می‌تواند قطع حمایت دولت روسیه از حکومت سوریه در قالب توافقی با گزینه‌هایی مستعد مانند عربستان و ترکیه باشد. ممکن است روسیه از طریق توافق با ترکیه و عربستان برای سرنگونی دولت سوریه در ازای کسب امتیازات قابل توجه، تنش بر سر مساله سوریه میان ایران و آمریکا را به حدی برساند که عملا امکان توافق بر سر مساله هسته‌ای نیز از بین برود.

تغییر رفتار در سوریه به گونه‌ای که از آن برداشت مقابله با غرب و قطع همکاری با آمریکا صورت پذیرد، با توجه به محدود بودن توان موجود روسیه برای افزایش حمایت از دولت سوریه را نمی‌توان چندان جدی دانست، مگر این که روس‌ها بخواهند با هزینه دیگران این مساله را عملی سازند. شروع رابطه تسلیحاتی با حزب‌الله و یا تشدید حمایت از دولت سوریه با توجه به لحاظ کردن نگرانی‌های رژیم اسرائیل در سیاستگذاری روسیه و نیز تاثیرگذاری حسابگری اقتصادی در حمایت روسیه از سوریه، نمی‌تواند خیلی جدی باشد.

به همین دلیل است که تهدید قطع همکاری روسیه با غرب در مساله سوریه، اگر بخواهد چیزی بیشتر از لفاظی باشد باید از جیب ایران و با تشدید تنش بین ایران و غرب بر سر سوریه صورت پذیرد.

مجموعه سناریوهای فوق اگر چه احتمالا تنها بخشی از رفتارهای احتمالی روسیه را در بر می‌گیرد ولی زنگ خطری برای مقامات ایرانی است تا بدانند هر لحظه ممکن است روسیه با تغییری در رفتار خود منافع ملی ایران را قربانی درگیری خود با غرب سازد.

 

عنوان و منبع خبر (به صورت لینک مستقیم به خود خبر) رو  حتما قرار بدید.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

والا من كاري به ميزان صحت و سقم گفته هاي جناب نبويان ندارم ولي اگه لهجه انگليسي من اين بود عمرا تو جمع انگليسي متن رو نميخوندم فقط به ترجمه فارسيش بسنده ميكردم 

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انشااله که تحت رهبری و تدابیر رهبر عزیزمان این مذاکرات نتنایج خیری برای اسلام و کشور داشته باشه.

 

خیر و مصلحت باشه،نتیجه مهم نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خیر اخوی متاسفانه اکثر مردم از این مسائل بی اطلاع هستند، باید همه کمک کنیم تا جایی که ممکن است این مطالب به صورت صوتی یا نوشتاری به اطلاع مردم برسد، آنوقت می توان توقع داشت که اقدامی صورت بگیرد. متاسفانه اکثر کسانی که این مطالب را می خوانند یا می شنوند کپ می کنند و توان هر گونه واکنش ازشون گرفته میشه!

 

قبل از روشن شدن مردم اگر حتی رهبری هم بخواهند موضعی بگیرند، حضرات خواهند گفت که آی مردم دیدید ما می خواستیم مشکلات کشور را از طریق مذاکره حل کنیم و فلانی نگذاشت، آقا با تدبیر که داشته اند به هیچ دولتی اجازه نداده اند که گناه بی تدبیری یا ضربه زدن به منافع ملی را به گردن ایشان بیاندازند.

 

مشی آقا با دولت قبلی حتی خیلی ظریفتر از این بود، چون دولت قبلی داعیه عدالت و پیاده کردن اسلام را هم داشت.

 

خوبه این فایل صوتی در آپارات قرار داده بشه !

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در انتقاد از سخنان اخیر اوباما:
یک روزنامه آمریکایی: اوباما خیال می‌کند تهران یک روستاست!

روزنامه امریکن اسپکتاتور (Spectator) طی یادداشتی به نقد اظهارات اوباما در مصاحبه اخیرش با رادیو ملی آمریکا (NPR) پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، امریکن اسپکتاتور این یادداشت را تحت عنوان "یادداشتی برای اوباما: ایران هم اکنون یک قدرت منطقه‌ای موفق است" منتشر کرده است. نگارنده با توهم آمیز خواندن اظهارات اوباما، به این قسمت از سخنان وی اشاره می‌کند که گفته: «وقتی که من به عنوان رئیس جمهور شروع به فعالیت کردم، کشورهای جهان اتفاق نظر نداشتند و ایران در حال استفاده از این شرایط بود؛ اما در حال حاضر جهان متحد شده است و این به دلیل اقداماتی است که ما انجام داده ایم. ایران اکنون منزوی شده است. آنها یک راه برای خروج از انزوا دارند و باید از آن استفاده کنند. چرا که اگر این کار را انجام دهند -با توجه به استعدادهای باورنکردنی و منابع و مهارت هایی که در ایران وجود دارد- می توانند یک قدرت منطقه‎ای بسیار موفق باشند که در عین حال به قوانین و هنجارهای بین المللی پایبند هستند و این برای همه خوب خواهد بود؛ برای آمریکا خوب خواهد بود، برای منطقه خوب خواهد بود و از همه مهمتر برای ایران خوب خواهد بود.»

نگارنده سپس در این رابطه می نویسد: «[با شنیدن حرف های اوباما] به یاد صحنه‎ای از یک فیلم افتادم که بازیگر از شخص مقابلش می‎پرسید: "به من بگو آسمان در دنیای تو چه رنگی است؟" اوباما در دنیای خود خیال می‌کند ایران منزوی شده است؛ همانطور که گمان می‌کند روسیه منزوی است. اما آخرین باری که من بررسی کردم، روسیه، کریمه را به خاک خود ملحق کرده و به اوکراین نیروی نظامی اعزام کرده بود.»

در ادامه این نوشتار آمده است: «متاسفانه باید به اوباما بگویم، ایران در حال حاضر یک قدرت موفق منطقه‌ای است که در عراق و سوریه إعمال نفوذ می‌کند.»

نگارنده، عزم و اراده اوباما برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران "آن هم به هر قیمت ممکن" را دلیلی روشن بر موفقیت ایران خوانده و در ادامه می‎نویسد: «در صورتی که ایران به سلاح هسته‎ای دستیابی پیدا کند، از یک قدرت موفق منطقه‎ای به یک قدرت جهانی تبدیل خواهد شد.»

در انتهای این یادداشت آمده است: «ما نمی‎توانیم از اوباما انتظار زیادی داشته باشیم؛ او گمان می‎کند که تهران یک روستاست!»

 

 

می تونی زحمتشو بکشی؟

 

متاسفانه من در آپارات عضو نیستم و به اونجا آشنایی ندارم !

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

احتمال توافق هسته ای خیلی کمه مگه اینکه ایران هم مثل قذافی کل تجهیزاتشو سوار کشتی کنه و بفرسته امریکا...ایران در موقعیت ضعف قرار داره و امکان نداره غرب امتیازی به ما بده...الکی دلتونو خوش نکنید!

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

احتمال توافق هسته ای خیلی کمه مگه اینکه ایران هم مثل قذافی کل تجهیزاتشو سوار کشتی کنه و بفرسته امریکا...ایران در موقعیت ضعف قرار داره و امکان نداره غرب امتیازی به ما بده...الکی دلتونو خوش نکنید!

 

همیشه احتمال توافق خوب هست به شرط که دو سو واقعی به قضیه نگاه کنند چرا که هر دو سو برگ هایی دارند که برای طرف مقابل ارزشمند است اما آنچه احتمال مذاکرات را کم می کند ، امید به راه های مستقل از طرف دیگر برای ادامه مسیر است ، در مورد ایران و آمریکا که چون دو طرف به هم محتاج شدید نیستند می گویند ما که تا حالا بدون آن طرف سر کردیم از این به بعد هم می شود ولی دید واقعگرا و برد برد می تواند ایجاد توافق کند

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

همیشه احتمال توافق خوب هست به شرط که دو سو واقعی به قضیه نگاه کنند چرا که هر دو سو برگ هایی دارند که برای طرف مقابل ارزشمند است اما آنچه احتمال مذاکرات را کم می کند ، امید به راه های مستقل از طرف دیگر برای ادامه مسیر است ، در مورد ایران و آمریکا که چون دو طرف به هم محتاج شدید نیستند می گویند ما که تا حالا بدون آن طرف سر کردیم از این به بعد هم می شود ولی دید واقعگرا و برد برد می تواند ایجاد توافق کند

برگ برنده های ایران چیزی نیست که غرب بخواد بخاطرش به ما امتیازبده....به هر حال دعا کنیم که توافق حاصل بشه تا شاید مردم ما هم به یک رفاه نسبی برسند و دست سودجویان از شرایط تحریم قطع بشه...

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سناریوی ویژه مقابله با توطئه نفت/ ایران برای عربستان برگ برنده رو می کند!

 

با وجود توطئه نفتی آمریکا و عربستان سعودی برای پائین نگاه داشتن قیمت جهانی نفت و احتمال نصف شدن درآمدهای نفتی، ایران با افزایش درآمدهای گازی یک برگ برنده جدید برای مقابله با این توطئه روکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بازار جهانی نفت روزهای تاریخی را پشت سر می‌گذارد به طوری‌که قیمت طلای سیاه از ابتدای فصل تابستان تاکنون بیش از ۴۵ دلار در هر بشکه کاهش یافته و از سطح ۱۱۰ دلار به محدوده حدود ۶۵ دلار سقوط کرده است.

همزمان با سقوط آزاد قمیت جهانی نفت، درآمدهای نفتی کشورهای بزرگ صادرکننده طلای سیاه به ویژه کشورهای عضو اوپک هم کاهش شدیدی یافته است و آمارهای رسمی ارائه شده از سوی دولت نشان می دهد که درآمدهای نفتی ایران متاثر از کاهش قیمت‌ها حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

از سوی دیگر برخی از کارشناسان داخلی و بین‌المللی بازار نفت اعتقاد دارند که فعلا بازار به بازار خریداران نفت تبدیل شده و شرایط افزایش قیمت نفت به سطوح بالاتر فراهم نیست.

سید محمدعلی خطیبی نماینده سابق ایران در اوپک در گفتگو با مهر با انتقاد از دیپلماسی نفتی ایران در نشست ۱۶۶ اوپک، از احتمال سقوط بهای نفت ایران به بشکه ای ۵۰ دلار در سال ۲۰۱۵ میلادی خبر داده است.

در همین حال عربستان سعودی بار دیگر با راه انداختن جنگ کاهش قیمت نفت و ارائه تخفیف های ویژه به مشتریان نفتی شائبه تبانی ریاض با واشنگتن به منظور پائین نگاه داشتن قیمت جهانی نفت را بیش از گذشته تقویت کرده است.

کارشناسان بازار جهانی انرژی اعتقاد دارند که مهمترین دلیل تبانی نفت عربستان سعودی و آمریکا برای پائین نگاه داشتن قیمت نفت، ضربه زدن به اقتصاد کشورهایی همچون ایران، روسیه و ونزوئلا است و به عبارت دیگر این دوکشور سعی دارند توطئه کاهش قیمت نفت را جایگزین تحریم‌های بین‌المللی کنند.

راه انداختن جنگ کاهش قیمت طلای سیاه توسط سعودی‌ها واکنش سفت و سخت جمهوری اسلامی ایران را هم به همراه داشته است به طوری که رئیس جمهوری ایران تاکید می‌کند: " واکنش مردم منطقه به توطئه‌ کاهش قیمت نفت قطعی خواهد بود."

سید حسن روحانی رئیس جمهوری همچنین در جمع اعضای کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه بودجه ۹۴ کمترین اتکا را به درآمدهای نفتی دارد، خواستار صرفه‌جویی اقتصادی دستگاه های دولتی برای مقابله با توطئه بحران نفتی شده است.

درآمد نفت سال ۹۴ نصف می‌شود

به گزارش مهر، با تمدید مذاکرات ایران و گروه  ۱+۵ تا تیر ماه سال آینده، عملا با شرایط موجود ایران روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت می‌تواند به پنج مشتری سنتی خود شامل هند، چین، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه عرضه کند.

سید محسن قمصری مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران در گفتگو با مهر با اشاره به تمدید قراردادهای فروش نفت ایران به پالایشگرهای سنتی نفت ایران، می گوید: با توجه به پابرجا ماندن شرایط تحریم فعلا امکان فروش نفت به برخی از مشتریان سابق ایران (آفریقای جنوبی، سریلانکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا) وجود دارد.

بر این اساس در صورتی که شرایط فروش نفت ایران در سطح یک میلیون بشکه برای سال ۲۰۱۵ میلادی ثابت باقی بماند و پیش بینی کارشناسان هم درست از آب درآید و قیمت نفت تا سطح ۵۰ دلار کاهش یابد، درآمدهای نفتی ایران سال آینده در مقایسه با سال ۲۰۱۳ میلادی (قیمت‌های نفت بالای ۱۰۰ دلار بود) به نصف کاهش می‌یابد.

از این رو سال آینده به طور میانگین روزانه ۵۰ دلار به ازای هر بشکه و به طور متوسط روزانه ۵۰ میلیون دلار از درآمدهای نفتی ایران کاسته می‌‎شود، با این وجود ایران از یک برگ برنده جدید برای مقابله با توطئه کاهش قیمت نفت رو کرده است.

سناریوی جدید ایران برای مقابله با توطئه نفت

در شرایط فعلی آخرین مراحل راه اندازی نهایی پنج فاز پارس جنوبی در حال انجام است و به بهره برداری از برخی از سکوهای دریایی و پالایشگاه‌های ساحلی از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۷۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران از پارس جنوبی افزوده شده است.

این در حالی است که مطابق با برنامه زمان بندی شرکت ملی نفت ایران قرار است تا پایان سال جاری با بهره برداری از تعدادی دیگر از سکوها و ردیف های پالایشگاهی طرح توسعه فاز ۱۲، ۱۵ تا ۱۸ پارس جنوبی حدود ۷۰ میلیون مترمکعب دیگر به ظرفیت تولید روزانه گاز ایران اضافه شود.

در کنار افزایش تولید گاز با بهره برداری نهایی از پنج فاز پارس جنوبی در ادامه سال جاری و اواسط سال آینده علاوه بر افزایش روزانه ۱۷۵ میلیون مترمکعبی تولید گاز، ۲۸۰ هزار بشکه میعانات گازی، یک هزار و ۵۵۰ تن گوگرد، سالانه ۲.۱ میلیون تن گاز مایع و حدود دو میلیون تن اتان به ظرفیت تولید کشور افزوده خواهد شد.

در حال حاضر بهای هر مترمکعب گاز صادراتی ایران به ترکیه حدود ۴۰ سنت بوده که با این احتساب روزانه بیش از ۷۰ میلیون دلار ارزش گاز تولیدی از پنج فاز قدیمی پارس جنوبی شامل طرح توسعه فاز ۱۲، ۱۵ تا ۱۸ این میدان مشترک با قطر خواهد بود.

قیمت فعلی هر بشکه میعانات گازی هم در بازارهای آسیایی حدود ۷۵ تا ۷۰ دلار بوده که با احتساب تولید روزانه ۲۸۰ هزار بشکه این محصول استراتژیک و گران قیمت گازی در این پنچ فاز پارس جنوبی به طور متوسط روزانه ۲۲ تا ۲۵ میلیون دلار به درآمدهای گازی کشور افزوده خواهد شد.

علاوه بر این، هم اکنون بهای هر تن گاز مایع ایران در بازار جهانی و به ویژه کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ دلار بوده که از محل افزایش تولید گاز مایع و گوگرد فازهای جدید پارس جنوبی هم روزانه ۲.۵ تا ۵ میلیون دلار درآمد گازی نصیب اقتصاد کشور خواهد شد.

در مجموع با بهره برداری نهایی از این پنج فاز تا بهار سال آینده به طور متوسط روزانه ۱۰۰ میلیون دلار (معادل صادرات روزانه یک میلیون بکشه نفت 100 دلاری) درآمد جدید نصیب اقتصاد ملی خواهد شد که این درآمد گازی می تواند جایگزین کاهش درآمدهای نفتی باشد.

از سوی دیگر با افزایش تولید گاز و رونق گازرسانی به صنایع و نیروگاه‌های برق در مصرف گازوئیل و نفت کوره کشور هم صرفه جویی خواهد شد و زمینه صادرات این فرآورده‌های نفتی به بازارهای جهانی و افزایش درآمدهای نفتی کشور موثر خواهد بود.

http://www.mehrnews.com/news/2442282/%D8%B3%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B7%D8%A6%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87

 

احتمال کشف یک پارس‌جنوبی جدید درایران/ جزئیات اکتشاف یک ذخیره عظیم گاز  

 
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.