DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

بیانیه انجمن‌های اسلامی مستقل درباره اظهارات اخیر ظریف
پذیرش قطعنامه تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل نقض غرض ما از مذاکرات هسته‌ای است
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در بیانیه‌ای اعلام کرد که پذیرش قطعنامه فصل هفتمی نقض غرض ما از مذاکرات هسته‌ای است، زیرا ما همواره سعی داشته‌ایم ثابت کنیم که برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل درباره اظهارات اخیر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه مبنی بر پذیرفتن قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد بیانیه صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

نزدیک به یک دهه از مناقشه هسته‌ای که کشورهای غربی در مورد پرونده هسته‌ای ایران بوجود آورده‌اند، می‌گذرد. در این مدت بارها و بارها کشورهای غربی و مخصوصا ایالات متحده آمریکا سعی در القای این موضوع داشته‌اند که برنامه هسته‌ای ایران در راستای ساخت بمب اتم و به تبع آن نقض صلح است. هر چند که در این مورد افکار بیدار و اذهان هوشیار همواره این سوال را از همین کشورها می‌پرسیدند که آیا کسی که تاکنون جز سلاح‌های متعارف جنگی نه سلاحی ساخته و نه از آنها استفاده کرده است ناقض صلح است یا آن کشوری که هم بمب اتم می‌سازد و هم آن را بر روی میلیون‌ها انسان امتحان کرده و می‌کند ناقض صلح است؟

اما با تمام این مسائل بازهم کشورهای غربی سعی داشته‌اند تا اتهاماتی که به ایران می‌زنند را بدون داشتن یک استدلال محکمه پسند و عقلانی درست و صحیح جلوه دهند و در مقابل مسئولین جمهوری اسلامی ایران بارها و بارها این گونه اتهامات را رد کرده‌اند و بر صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشور تاکید می‌کنند. این روند چه در زمانی که حجت‌الاسلام روحانی به عنوان نماینده کشور در مذاکرات با سه کشور اروپایی حضور پیدا می‌کرد و چه در زمان نمایندگی آقایان لاریجانی و جلیلی با گروه 5+1 مشهود و عیان است. البته تیم کنونی و مخصوصا سرپرست این تیم جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف نیز این موضوع را همواره مورد تاکید قرار داده‌اند که برنامه هسته‌ای ایران برنامه‌ای کاملا صلح آمیز و برای موضوعات صلح آمیز چون تولید برق، تولید رادیو دارو ها، کشاورزی و ... می‌باشد.

اما آن چیزی که مورد توجه و تعجب ما شده، مصاحبه‌ای است که اخیرا وزیر محترم امور خارجه کشورمان با نشریه صدا انجام دادند و در آنجا به این موضوع اشاره می‌کنند که توافق احتمالی با گروه کشورهای 5+1 در قالب یک قطعنامه فصل هفتمی منشور سازمان ملل متحد مورد تایید قرار می‌گیرد و تمام کشورهای عضو این سازمان ملزم به رعایت آن هستند.

حال سوال ما از ایشان این است که آیا می‌دانند که موضوع فصل هفتم منشور سازمان ملل در مورد مقابله با کشورهای ناقض صلح می‌باشد؟ آیا می‌دانند قطعنامه‌ای که ایشان از آن دم می‌زنند در صورتی که به عنوان یک قطعنامه فصل هفتمی صادر شود به معنی قبول غیر صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشور است؟ آیا می‌دانند که پذیرش چنین قطعنامه‌ای تنها بهانه‌ای مناسب به دست کسانی می‌دهد که می‌خواهند با تاکید بر غیر صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشور تحریم‌های بیشتری را تحمیل کنند؟

خوب است این نکته را به مسئولین مذاکره کننده یادآور شویم که در جریان جنگ هشت ساله تحمیلی یکی از شروطی که مسئولین کشور برای پذیرش آتش بس و امضای صلح‌نامه قرار داده بودند متجاوز شناخته شدن عراق از سوی سازمان ملل بود، یعنی با وجود تمام خسارات که در طول این مدت متحمل شده بودیم حاضر نشدیم تا به عنوان یک کشور صلح طلب معرفی نشویم و دست از دفاع و مبارزه با کشور متجاز بر داریم. حال چه شده است که در موضوعی که متهم اصلی طرف غربی است ما حاضر شدیم که این اتهام را بر خود وارد بدانیم و طبق فصل هفتم منشور سازمان ملل به توافق برسیم.

مطمئناً صدور قطعنامه‌ای تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد خدعه و نیرنگ استکبار جهانی به سرمداری آمریکا است و تیم مذاکره کننده بخاطر نشان دادن حسن نیت قصد پذیرش آن را دارد؛ ولی اعضای تیم مذاکره کننده باید بدانند که پذیرش این موضوع در واقع نقض غرض ما از مذاکرات است چرا که ما در این مدت همواره سعی داشته‌ایم تا به دنیا ثابت کنیم که برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است که البته و به یقین چنین بوده و ما هرگز به دنبال بمب هسته‌ای نبوده، نه هستیم و نه خواهیم بود و این بر همه جهانیان مبرهن است.

در پایان ما دانشجویان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور از مسئولین مذاکره‌کننده می‌خواهیم که با دقت بیشتر و هوشیاری کامل‌تری به مذاکرات بپردازند و توجه داشته باشند که دشمن بسی حربه در آستین دارد.

والسلام علی عبادالله الصالحین و المجاهدین فی سبیله

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آمریکا: مذاکرات به نقاط بسیار حساسی رسیده است

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه ی تلویزیونی فرانس-24، ماری هارف گفت: مذاکرات هسته ای با ایران به نقاط بسیار باریک و حساسی رسیده است و مذاکره کنندگان در لوزان سوئیس روی جزئیات مربوط به یک توافقنامه درباره ی برنامه ی هسته ای ایران کار می کنند.

ما ضرب الاجل پایان ماه مارس را پیش روی خود داریم و تلاش می کنیم تا در زمان باقیمانده پیشرفت های زیادی داشته باشیم. گفت و گوها دشوار است و هنوز مسائل و اختلاف های فنی میان دو طرف وجود دارد که در روزهای آینده باید درباره ی آن کار شود. البته مشکلات سیاسی زیادی هم وجود دارند که باید روی آنها کار شود.
هارف در بخش دیگری از مصاحبه ی اختصاصی خود با شبکه ی خبری سی. ان. ان گفت: تصمیمات سیاسی بسیاری است که مقامات ایران باید جرات داشته باشند و تصمیم گیری های سختی اتخاذ کنند.
بنابر گزارش، سخنگوی وزارت خارجه ی آمریکا در پاسخ به اینکه بزرگترین مانع در مسیر رسیدن به توافق با ایران چیست، گفت: به نظر من پاسخ دادن به این پرسش بسیار مشکل است. کار بسیار سخت، دشوار و پیچیده است. موانع زیادی در مسیر است که بر روی یکدیگر تاثیر می گذارند و همین کار را پیچیده کرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رویترز: ایران خواستار رفع محدودیت‌‌هاست
یک خبرگزاری انگلیسی به نقل از مقامات نوشته که تهران خواستار رفع محدودیت‌های برنامه هسته‌ای خود پیش از پایان دوره توافق هسته‌ای است.

به گزارش مشرق، خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از مقامات ایرانی و غربی خبر داد که ایران در حال فشار به قدرت‌های بزرگ است تا با این موضوع موافقت کنند که آغاز کاهش محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ایش پیش از زمانی که کشورهای غربی خواستار آن هستند، شروع شود.

رویترز نوشت که این موضوعی حساسی است که باعث ایجاد شکاف میان مذاکره کنندگان ایرانی و دیگر کشورهای حاضر در نشست لوزان سوئیس شده و به همین دلیل تعیین چارجوب توافق تا کنون در دیدرس قرار ندارد.

یکی از مقامات غربی گفت که یکی از موضوعات مورد اختلاف اصرار ایران بر حق انجام تحقیقات نامحدود و توسعه سانتریفیوژهای پیشرفته است.

یکی از مقامات ارشد ایرانی که خواست نامش فاش نشود گفت: مشکل درباره تعداد سانتریفیوژهایی است که ایران خواستار حفظ آنها برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه خود بوده که یکی از خطوط قرمز ما به شمار می‌آید.

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اوایل ماه جاری در مصاحبه با رویترز گفته بود که واشنگتن خواستار محدودیت 10 ساله برنامه هسته‌ای ایران است این در حالی است که یک مقام اروپایی گفته که فرانسه خواستار آن بوده که این مدت دست کم برای 15 اجرا شود.

اما مقامات ایرانی و غربی گفته‌اند که این موضوع برای ایران غیر قابل قبول بوده و آنها خواستار آن هستند که محدودیت‌ها بر فعالیت‌های غنی سازی ایران پیش از پایان دوره توافق برداشته شود.

یک مقام غربی گفت که ایران خواستار آن شده که محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران طی دوره توافق به تدریج کاسته شود.

وی گفت که ایران خواستار آغاز برداشته شدن محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران در سال‌هایی که تک رقمی بوده، شده است.

یک مقام غربی دیگر نیز گفت که تعداد سال‌هایی که کاهش محدودیت‌ها آغاز خواهد شد 9 سال نیست.

یک مقام ایرانی نیز گفته است که کاهش محدودیت‌ها نباید دیرتر از 7 سال از آغاز توافق، شروع شود.

یک مقام غربی دیگر نیز گفت که ایران این سال‌ها را به 8 افزایش داد که غرب آن را ناکافی می‌داند.

یکی از موضوعات دیگر که بر روی آن بحث بود تعداد سانتریفیوژهایی است که به ایران اجازه داده شده که همچنان به فعالیت خود ادامه دهند. مقامات غربی گفته‌اند در صورتی که توافق حاصل شود این تعداد حدود 6 هزار سانتریفیوژ خواهد بود.

همچنین در صورتی که توافق حاصل شود، محدودیت‌های زمانی مختلفی برای انواع مختلف سانتریفیوژها اعمال خواهد شد.

اما اختلافات چشمگیر به نظر می‌رسد. چالش دیگر حجم اورانیومی است که ایران خواستار غنی سازی آن در هر سال است. ایران ابتدا خواستار غنی سازی سالانه 2.5 تن اورانیوم بوده اما قبول کرده تا 500 کیلوگرم آن را محدود کند.

یک مقام غربی گفته که هر چیزی بیش از 250 کیلوگرم مشکل ساز خواهد بود چون این میزان به ایران اجازه می‌دهد تا مواد مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای را در اختیار داشته باشد.

مقامات غربی گفته‌اند که به لحاظ نظری حصول توافق همچنان امکان پذیر است مگر آنکه رهبر ایران تصمیم بگیرد که آمریکا و متحدان اروپایی‌اش غیر قابل اعتماد هستند. تا کنون ایرانی‌ها هیچگونه امتیاز دهی جدی انجام نداده‌اند.

یک مقام غربی گفت: در صورتی که رهبری ایران بخواهد، ما می‌توانیم در تمامی زمینه‌های چالش برانگیز به توافق برسیم. تا کنون امتیاز دهی‌ها یکجانبه بوده است ما اقدام کرده‌ایم اما ایرانی‌ها واقعا تا کنون اقدامی نکرده‌اند.

یک مقام ایرانی گفت که رهبر ایران این موضوع را برای اعضای تیم ایرانی شفاف ساخته که هیچگونه عقبگرد در فعالیت‌های هسته‌ای ایران قابل قبول نیست.

یکی دیگر از موضوعات مهمی که ایران خواستار آن شده، این است که تمامی تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل در کنار محدودیت‌هایی که بر بخش‌های مالی و انرژی ایران توسط آمریکا و غربی‌ها اعمال شده فورا برداشته شود. اما مقامات غربی گفته‌اند که برخی از تحریم‌ها را می‌توان فورا لغو کرد اما آنهایی که مربوط به گسترش تسلیحات است همچنان باقی خواهد ماند.

اما مقام ایرانی گفت: ایران درباره تحریم‌های سازمان ملل بسیار قاطع است. تمامی تحریم‌ها چه اقتصادی و چه آنهایی که مربوط به عدم اشاعه بوده و دیگر تحریم‌ها باید یکباره برداشته شود. این موضوع بسیار سختی است.

یکی دیگر از موضوعات مورد اختلاف بازرسی‌های آتی از سایت‌های هسته‌ای ایران و حل سوالات مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای گذشته درباره تهران است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
اتفاق جدیدی دارد می افتد رهبری ایران می خواهند تمام تصمیمات و اثارش را بر دوش حضرت اقا بی اندازند ،اگر مذاکرات شکست خورد نشانه از تصمیم رهبری ایران است ، اما حضرت اقا همیشن مطرح کرده اند به طرف مقابل خوش بین نیستند .
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام
اتفاق جدیدی دارد می افتد رهبری ایران می خواهند تمام تصمیمات و اثارش را بر دوش حضرت اقا بی اندازند ،اگر مذاکرات شکست خورد نشانه از تصمیم رهبری ایران است ، اما حضرت اقا همیشن مطرح کرده اند به طرف مقابل خوش بین نیستند .

؟؟؟؟؟؟؟


وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان در راه لوزان
 

به گزارش خبرنگار ایسنا اعزامی به لوزان سوییس، منابع نزدیک به مذاکرات، اعلام کردند که وزیران خارجه سه کشور اروپایی عضو گروه 1+5 برای مشورت و رایزنی با همتای آمریکایی خود به لوزان می‌آیند.
قرار است وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس شنبه به مذاکرات اضافه شوند.
بنا بر این گزارش، روز جمعه (امروز) مذاکرات وزیران خارجه ایران و آمریکا از سر گرفته می‌شود.
مذاکرات ایران و آمریکا در هفته جاری برای رسیدن به راه حل درباره موضوعات و مسایل مطرح در چارچوب توافق جامع دنبال شده است.
مقامات نزدیک به هیات مذاکره کننده ایران اعلام کردند که بر روی برخی مسایل فهم مشترک بر سر راه حل‌ها حاصل شده است اما درباره برخی دیگر هنوز مباحث باقی است.
با وجود سفر سه وزیر خارجه اروپایی، هنوز سفر وزیران خارجه روسیه و چین برای روز شنبه قطعی نشده است.
این منابع اعلام کردند که برای اکثریت موضوعات در دستور کار راه حل پیدا شده است اما در دو، سه موضوع هنوز راه حل‌ها به نتیجه نرسیده است.
وزیران خارجه‌ی فرانسه و آلمان جمعه شب و احتمالا وزیر خارجه انگلیس صبح شنبه وارد لوزان می‌شود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

"اگر نتوانندبا توافقی منطقی موافقت کنند ایران را در مسیر امروزی خود نگه خواهند داشت. راهی که ایران و ایرانیان را از بخش بزرگی از دنیا منزوی کرده است، دشواری‌های زیادی برای خانواده‌های ایرانی به بار آورده است، و بسیاری از جوانان ایرانی را از کار و فرصت‌هایی که شایستگی آنها را دارند محروم کرده است."

"از طرف دیگر، اگر سران ایران با توافقی منطقی موافقت کنند این موضوع می‌تواند به مسیری بهتر بیانجامد: مسیر فرصت‌های بهتر برای مردم ایران، تجارت و رابطه بیشتر با جهان، سرمایه‌گذاری‌های خارجی بیشتر و فرصت‌های شغلی از جمله برای جوانان ایرانی، تبادلات فرهنگی بیشتر و فرصت‌هایی برای سفر دانشجویان ایرانی به دیگر کشورها، همکاری‌های بیشتر در زمینه‌هایی مانند علوم و فن‌آوری و نوآوری."

رئیس جمهوری آمریکا در این پیام افزود: "پیام من به شما، ملت ایران، این است که ما باید با همدیگر برای آینده ای که در پی آن هستیم پافشاری کنیم."

اوباما این پیام نوروزی را با خواندن یک بیت از حافظ خاتمه داد: "نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی / که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی"

در سال‌های اخیر روسای جمهوری آمریکا به مناسبت آغاز سال نو خورشیدی پیامی با محتوای شادباش‌ نوروزی منتشر کرده‌اند و هفته قبل میشل اوباما همسر رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید مهمانی نوروز برگزار کرد.

 

 

نکته جالب این هست که سیر پیام ها را که دنبال میکنی به نظر میرسه بنا بر دلایلی تحلیل های مقامات امریکایی که بیش از این چیزی در حد تحلیل های صدای امریکا بود! به مرور زمان داره به تحلیل های بی بی سی پرشین! نزدیک میشه. یعنی واقع گراتر، ملموس تر و هدفمندتر!! ( از شرایط اجتماعی و ذهنی مردم و مسئولان )

حالا میتونه مثلا مربوط باشه به بازخوردها و تحلیل هایی که در مذاکرات مستقیمی که تا پیش از این تا این حد گسترده نبود کسب میکنند و یا اینکه همکاری افرادی که بعد از تایید روش بی بی سی به کار گرفتند ( جمع آوری روزنامه نگاران عمدتا اصلاح طلبی که درک به روزتر، دقیق تر و واقع بینانه تری ( به علت زندگی تا همین چند سال پیش در ایران و نه مثل برخی فسیل های صدای امریکا مربوط به سه دهه پیش ) از ایران و مردمانش و اصولا فضای ذهنیشون دارند.)

ویرایش شده در توسط alala

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
خیلی ساده است ، تا به حالا چه کسی مقابل غرب ایستادگی کرده است به غیر از رهبر عالی ایران ، دولت ها امده و رفته اند و نگرش های خود را داشته اند از هاشمی تا روحانی اما حضرت اقا همیشه در اوج اقتدار جلویی زیاد خواهی غرب ایستادگی کرده است ، حالا غرب به اصطلاح توپ را در زمین رهبری انداخته اند ، حالا قرار است توافقی امضا شود یک هیچ تضمین عملی ندارد که وقتی این توافق قبول کردیم طرف مقابل تصمیمی برای اجرا دارد ،مگر چهل سناتور امریکایی مدت اعتبار این توافق را پایان دولت اوباما بیان کرده اند .حالا اگر ما قبول کنیم طرف مقابل زیر حرفش بزند ما در چه وضعیتی هستیم چه قدر باید هزینه کنیم تا در شرایط قبلی برگردیم .
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام
اتفاق جدیدی دارد می افتد رهبری ایران می خواهند تمام تصمیمات و اثارش را بر دوش حضرت اقا بی اندازند ،اگر مذاکرات شکست خورد نشانه از تصمیم رهبری ایران است ، اما حضرت اقا همیشن مطرح کرده اند به طرف مقابل خوش بین نیستند .

 

 

با سلام
خیلی ساده است ، تا به حالا چه کسی مقابل غرب ایستادگی کرده است به غیر از رهبر عالی ایران ، دولت ها امده و رفته اند و نگرش های خود را داشته اند از هاشمی تا روحانی اما حضرت اقا همیشه در اوج اقتدار جلویی زیاد خواهی غرب ایستادگی کرده است ، حالا غرب به اصطلاح توپ را در زمین رهبری انداخته اند ، حالا قرار است توافقی امضا شود یک هیچ تضمین عملی ندارد که وقتی این توافق قبول کردیم طرف مقابل تصمیمی برای اجرا دارد ،مگر چهل سناتور امریکایی مدت اعتبار این توافق را پایان دولت اوباما بیان کرده اند .حالا اگر ما قبول کنیم طرف مقابل زیر حرفش بزند ما در چه وضعیتی هستیم چه قدر باید هزینه کنیم تا در شرایط قبلی برگردیم .

فقط میتونم بگم حرفتون رو مصداق بارز این جمله میدونم . کلمة حق یراد بها الباطل

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام
خیلی ساده است ، تا به حالا چه کسی مقابل غرب ایستادگی کرده است به غیر از رهبر عالی ایران ، دولت ها امده و رفته اند و نگرش های خود را داشته اند از هاشمی تا روحانی اما حضرت اقا همیشه در اوج اقتدار جلویی زیاد خواهی غرب ایستادگی کرده است ، حالا غرب به اصطلاح توپ را در زمین رهبری انداخته اند ، حالا قرار است توافقی امضا شود یک هیچ تضمین عملی ندارد که وقتی این توافق قبول کردیم طرف مقابل تصمیمی برای اجرا دارد ،مگر چهل سناتور امریکایی مدت اعتبار این توافق را پایان دولت اوباما بیان کرده اند .حالا اگر ما قبول کنیم طرف مقابل زیر حرفش بزند ما در چه وضعیتی هستیم چه قدر باید هزینه کنیم تا در شرایط قبلی برگردیم .

 

 

به نکته خوبی اشاره کردید غربیها می خواهند به هر طریق شده از زیر تضمین اجرایی خارج شوند.

اما نکته اینجاست که مگر ما تضمینی میدهیم که آنها بدهند؟ فقط پست های عزیزان در همین تاپیک را ملاحظه بفرمایید متوجه می شوید که همه آماده اند تا ابتدا توافق کنند و تحریم برداشته شود سپس با انرژی بیشتر مستقیما به سمت ساخت بمب پیش روند. حتی همین دوستان هم تالاری که مشتی نمونه خروار هستند حکم حرام بودن بمب هسته ای را صرفا جهت فریب غرب میدانند.

 

با این استدلالات چرا غرب باید به طرف مقابل اطمینان کرده وو تضمین دهد؟؟؟؟ وقتی به صراحت معتقدیم که حکم مهم حرام بودن استفاده از تسلیحات کشتار جنگی بنابه مصلحت و صرفا جهت فرید دشمن است، چرا آنها باید به ما اطمینان کرده و تضمین دهند؟؟؟ مگر آنکه آنها را گوش مخملی فرض کرده باشیم!!!

 

بیایید واقع گرا باشیم، نه ما به آنها تضمین میدهیم و نه آنها به ما تضمین میدهند.

ویرایش شده در توسط CHAF
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به حتی همین دوستان هم تالاری که مشتی نمونه خروار هستند حکم حرام بودن بمب هسته ای را صرفا جهت فریب غرب میدانند.
 
با این استدلالات چرا غرب باید به طرف مقابل اطمینان کرده وو تضمین دهد؟؟؟؟ وقتی به صراحت معتقدیم که حکم مهم حرام بودن استفاده از تسلیحات کشتار جنگی بنابه مصلحت و صرفا جهت فرید دشمن است، چرا آنها باید به ما اطمینان کرده و تضمین دهند؟؟؟ مگر آنکه آنها را گوش مخملی فرض کرده باشیم!!!
 
بیایید واقع گرا باشیم، نه ما به آنها تضمین میدهیم و نه آنها به ما تضمین میدهند.

جانم یعنی فتوا برای فریب داریم .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

چرا »

 

به خاطر همین نتیجه ای که حرف شما ، لاجرم بهش منجر میشه :

 

به نکته خوبی اشاره کردید غربیها می خواهند به هر طریق شده از زیر تضمین اجرایی خارج شوند.

اما نکته اینجاست که مگر ما تضمینی میدهیم که آنها بدهند؟ فقط پست های عزیزان در همین تاپیک را ملاحظه بفرمایید متوجه می شوید که همه آماده اند تا ابتدا توافق کنند و تحریم برداشته شود سپس با انرژی بیشتر مستقیما به سمت ساخت بمب پیش روند. حتی همین دوستان هم تالاری که مشتی نمونه خروار هستند حکم حرام بودن بمب هسته ای را صرفا جهت فریب غرب میدانند.

 

با این استدلالات چرا غرب باید به طرف مقابل اطمینان کرده وو تضمین دهد؟؟؟؟ وقتی به صراحت معتقدیم که حکم مهم حرام بودن استفاده از تسلیحات کشتار جنگی بنابه مصلحت و صرفا جهت فرید دشمن است، چرا آنها باید به ما اطمینان کرده و تضمین دهند؟؟؟ مگر آنکه آنها را گوش مخملی فرض کرده باشیم!!!

 

بیایید واقع گرا باشیم، نه ما به آنها تضمین میدهیم و نه آنها به ما تضمین میدهند.

 

جانم یعنی فتوا برای فریب داریم .

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جانم یعنی فتوا برای فریب داریم .

دقیقا تعجب شما کاملا بجاست. من هم متعجب شدم ! وقتی شما صفحات قبلی همین تاپیک را بخوانید متوجه می شوید که نظر دوستان در مورد حرام بودن مصلحت اندیشی بوده!!! یعنی فریب دشمن.

 

و به وقت لزوم که زمان آن را ما تشخیص میدهیم میتوان حکم را تغییر داد!!! (از مفهوم فقه پویا استدلال می کنند)اگر این نظر دوستان تاپیک درست باشد چه جای تضمینی باقی می ماند!؟ چه از طرف ما چه از طرف آنها!!!

ویرایش شده در توسط CHAF
  • Upvote 1
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تعویق بررسی طرح نظارت بر توافق در کنگره
 

به گزارش خبرگزاری فارس، سناتورهای جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا روز پنج‌شنبه با تعویق بررسی طرح نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران، موافقت کردند.
به نوشته خبرگزاری رویترز، در حالی که قرار بوده این طرح هفته آینده در کنگره به رأی گذاشته شود، سناتورهای حامی طرح اعلام کرده‌اند که این مسئله تا روز 14 آوریل (25 فروردین)،‌ یعنی 2 هفته پس از ضرب‌الاجلی که طرف غربی برای رسیدن به چارچوب توافق مشخص کرده، به تعویق افتاده است.
رویترز مدعی شده است که این تصمیم پس از رایزنی‌های فشرده مقامات دولت آمریکا با کنگره صورت گرفته و هدف از آن دادن فضای بیشتر برای مذاکره و رسیدن به چارچوب توافق تا پایان ماه مارس بوده است.
طرح نظارت بر توافق هسته‌ای که از سوی باب کورکر سناتور جمهوری‌خواه و رئیس کمیته روابط خارجی ارائه شده و مورد حمایت چند تن از دموکرات‌ها از جمله رابرت منندز قرار دارد، اجرای توافق هسته‌ای را به تصویب کنگره منوط می‌کند.
بر اساس این طرح، دولت باراک اوباما باید در صورت حصول هرگونه توافقی با ایران، آن را ظرف 5 روز به کنگره ارائه دهد. همچنین دولت مجاز نخواهد بود ظرف 60 روز پس از توافق و تا زمان بررسی از سوی کنگره، هیچ‌یک تحریم‌های ایران را لغو یا تعلیق کند.

در حالی که کورکر روز گذشته اعلام کرده بود هفته آینده این طرح را به رأی می‌گذارد، آنطور که رویترز نوشته، دموکرات‌های حامی طرح از جمله منندز از این اقدام جلوگیری کرده‌اند، چراکه کاخ سفید اعلام کرده است تصویب چنین طرحی «تأثیر بسیار منفی» بر روند مذاکرات هسته‌ای با ایران دارد.
 هرچند باراک اوباما رئیس‌جمهور اعلام کرده که این طرح را وتو می‌کند، اما اگر شمار سناتورهای حامی طرح به بیش از دو سوم مجموع، یعنی 67 نفر از 100 سناتور، برسد، حق وتو از رئیس‌جمهور سلب می‌شود.
لیندسی گراهام سناتور ارشد جمهوری‌خواه اواسط اسفند گفت حامیان طرح بازبینی توافق هسته‌ای با ایران، به تنها یک رأی دیگر نیاز دارند تا رئیس‌جمهور آمریکا دیگر امکان وتوی این طرح را نداشته باشد.
با این حال، کورکر و منندز شب گذشته با انتشار بیانیه‌ای، اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند بررسی این طرح را به بعد از تعطیلات ابتدای ماه آوریل موکول کنند.
از ابتدای مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5، کنگره آمریکا در نقش بازیگر سخت‌گیر ظاهر شده و به صورت مداوم تهدید به افزایش تحریم‌ها کرده و در مقابل کاخ سفید اعلام کرده که مخالف تحریم‌ بیشتر حین مذاکرات است.
 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام
دوست عزیز ما پیچ فرض های داریم یکی را می گوییم وقتی مولا در جنگ صفین بر اب مسلط شد ایا اب را بست ،یا وقتی موشک سردار شهید تهرانی مقدم به محل عمومی اثابت کرد امام ره چه فرمایش داشتند ، ما این پیش فرض ها داریم وقتی حرف می زنیم مبنا داریم ،ما بسراغ بمب اتم نمی رویم ، صحبت من این است اگر این توافق انجام شد و طرف مقابل زیر زد ما باید هزینه کنیم ، مشخص است .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.