DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

جناب zed فقط همین نکته رو عرض کنم که بنده چندین سال هست که دنبال یه شغل ساده هستم حتی حاضر به کارگری در کارخونه ها هم شدم ولی نتونستم پیدا کنم...همه دوستان بنده همین شرایطو دارن..

این پورشه ها و .. هم مال آقازاده ها و ملا زاده ها و تاجرهاست ...جمعیت ایران نزدیک 80 میلیون نفر هست..

 

دوست عزیز لازم دونستم که چند نکته رو براتون یادآوری کنم اول اینکه اقتصاد مقاومتی با ریاضت اقتصادی زمین تا آسمون فرق داره!

 

براتون چندتا مثل میزنم تا فرق این دوتا رو بهتر متوجه بشید اقتصاد ما الان مثل وضعیت اقتصادی یک خانواده درون شهره پدر خانواده در یک اداره مشغول بکار است و حقوق ثابتیو دریافت میکند!این خانواده هزینه خوراک و پوشاک داره که  گرون میشه و ....!

 

اینجاست که شما دوتا انتخاب دارید یا اقتصاد مقاومتی یا ریاضت اقتصادی!

 

ریاضت اقتصادی چی میگه؟!میگه در حال حاضر که حقوق ثابت مونده و هزینه ها افزایش پیدا کرده شما چاره ای نداره جز ایکه هزینه هارو کاهش بدی!با کارهایی مثل خرید پوشاک کمتر و با کیفیت نازل تر و خزید خوراک با کیفیت کمتر و صرف نظر کردن از خرید بعضی از اجناس!این میشه ریاضت اقتصادی!

 

حالا اقتصاد مقاومتی چی میگه شما بلند میشی میری مثل عشایر زندگی میکنی یعنی چی؟!یعنی خودت خوراک و پوشاکو مسکنتو تامین میکنی!گوسفندو بز به چرا میبری از میوه های جنگلی استفاده میکنی از گوشت شکار تغذیه میکنی و. . .!

شما وقتی مثل عشایر زندگی کنی برات مهم نیست که تو شهر جنسا گرون میشه یا ارزون چون هیچ نیازی به اون جنسا نداری!

 

یکم بد توضیح دادم اقتصاد مقاومتیو اگر دوستان متوجه نشدن بگن تا کاملتر توضیح بدم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

«نخستین نکته‌ای که باید درنظر بگیریم این است که ایران نیز مانند آمریکا یک کشور با نظامی پیچیده است و روندها به سادگی نیست. در همین حال سال‌ها بی‌اعتمادی و تردید بین دو کشور جریان داشته است که نمی‌توان توقع داشت به یکباره از بین برود. در مکاتباتی که من با رهبر عالی ایران داشتم ، به این نتیجه رسیدم که به آسانی نمی‌توان فکر ایشان را خواند اما آنچه در این نامه‌ها مشهود است این است که تمام روند مذاکرات هسته‌ای و حتی بیانیه نهایی این دور از مذاکرات، با اجازه ایشان انجام شده است و از جزئیات آن مطلع هستند. موضوع دیگر این است که ایشان نیز معتقد است که ایران باید جزئی از جامعه جهانی باشد پس تغییراتی را نیاز دارد.»

 

با سلام 

 

در تمام طول این متن ، این پاراگراف نظر بنده را جلب کرد ، ( اگر توجه به جنبه های  مثبت یا منفی این چنین مواردی را به کناری بگذاریم ) ، رگه هایی از تفکرات هنری کیسنجر در ارتباط با ایران را میشود بخوبی مشاهده کرد . ظاهرا" این آدم ، صرف نظر از جمهوری خواه یا دموکرات بودن رییس جمهور ایالات متحده ، نفوذ فراوانی در جهت دهی استراتژی سیاست خارجی ایالات متحده دارد . 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تجمع پرسشگرانه دانشجویی از ظریف در مقابل مجلس/
۳۰ سوال مهم دانشجویان از ظریف تحویل مجلس شد/ برگشت ناپذیری برخی تعهدات نگران کننده است/ مطالبه انتشار فکت شیت ایرانی

گروه سیاسی – رجانیوز: صبح امروز، همزمان با حضور وزیر امور خارجه در مجلس برای توضیحات غیر علنی، جمعی از دانشجویان و طلاب در برنامه‌ای با عنوان « بردنمایی از لوزان در تهران»، مقابل مجلس شورای اسلامی حضور یافتند. در این برنامه ۳۰ سوال دانشجویان و نخبگان از وزیر خارجه راجع به توافقات صورت گرفته در لوزان و مسائل پیرامونی آن، مطرح و در مقابل مجلس شورای اسلامی نصب گردید.

 

به گزارش رجانیوز، دانشجویان در این برنامه، دغدغه های جدی خود پیرامون رد شدن از خطوط قرمز گوناگون مذاکرات (حتی با مبنا قرار دادن بیانیه رسمی قرائت شده توسط آقای ظریف در لوزان)، عدم تناسب این جشن و نمایش پیروزی در تهران با واقعیات توافقات صورت گرفته، ضایع شدن منافع ملت ایران در حوزه‌ی صنعت هسته‌ای و اقتصاد به صورت توامان، فراهم شدن بستر خطرات امنیتی در پس این توافق و... مورد تأکید قرار دادند.

 

تجمع‌کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود: «دستاورد لوزان: تدقیق جزئیات تعهد ایران، ابهام جزئیات تعهد غرب»، «رفع تحریم‌ها جزء موضوعات مذاکره است، نه نتیجه آن»، «آقای ظریف از کدام خطوط قرمز عبور نکردید؟»، «اگر بیانیه لوزان چرک‌نویس است، چرا آن را پیروزی ملت می‌نامید؟»، «آیا با واگذاری صنعت هسته‌ای، دشمن در دشمنی خودش (لااقل تحریم‌ها) تغییر ایجاد می‌کند؟»، «حداقل نیاز واقعی کشور: ۱۹۰ هزار سو // طبق توافق لوزان: فقط ۵ هزار سو!!»، «این خدعه آمریکایی است که می‌گویند نگاه می‌کنیم به رفتارها، بعد تحریم‌ها را برمی‌‌داریم»، «امروز (یک‌سال و نیم بعد از توافق ژنو) مسئولان دولتی به بی‌اثر بودن آن در زمینه کاهش تحریم‌ها اعتراف می‌کنند. در آینده نیز (بعد از این جشن‌ها) به بی‌اثر بودن توافق لوزان در لغو تحریم‌ها اعتراف خواهند کرد»، «ظریف در بیانیه لوزان: تنها تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای برداشته خواهد شد / ظریف در کنفرانس خبری: همه تحریم‌ها لغو خواهد شد!»، «چرخیدن هزار سانتریفیوژ فردو بدون تزریق گاز یعنی اسباب بازی هسته‌ای»، «درباره تحریم‌ها با مردم روراست باشید!»، «تعهدات ایران در اراک و فردو و...: برگشت‌ناپذیر؛ تحریم‌ها –حتی اگر تعلیق شوند- برگشت‌پذیر»، «حتی یک خط قرمز را هم رعایت نکردید!»، «دلواپسیم از ترک برداشتن حقوق ملت، به جای ترک برداشتن ساختمان تحریم‌ها»، «تن دادن به خواسته‌های دشمن، تعامل با دنیا نیست»، «تعامل سازنده با مردم، کلید حل مشکلات اقتصادی»، «دستاورد لوزان: برداشته نشدن تحریم‌ها و تعطیلی کامل صنعت هسته‌ای»، «خداحافظ غنی سازی بالای ۳،۶ درصد!»، «سلام بازرسان آژانس، جاسوسان غربی!»، «کلید حل مشکلات اقتصادی در داخل کشور است نه در دست آمریکا»، «پیاده روی، هدیه گیری، این مجلس صمیمی برای مذاکرات هسته ای است یا عادی سازی روابط با آمریکا؟»، «به چه حقی تعهد دائمی برای ملت ایجاد شده است؟!»، «توافق لوزان را به کاسبان تسلیم تبریک می‌گوییم!»، «توافق لوزان؛ ادامه مسیر عقب‌گرد بی‌دستاورد ژنو اما خیلی بدتر» و...

 

برخی شعارهای تجمع‌کنندگان نیز بدین شرح بود: «این است شعار ملت: شفافیت، صداقت»،‌ «مرگ بر آمریکا»، «با بستن انتقاد، خوب نمی‌شه اقتصاد»، «دیپلماسی عزت؛ این است شعار ملت»، «فردوی تحقیقاتی، نمی‌خوایم نمی‌خوایم»، «اسباب‌بازی هسته‌ای، نمی‌خوایم نمی‌خوایم»، «استقلال، آزادی، حق مسلم ماست»، «پذیرفتن لوزان؛ خداحافظ با ایران»، «منفعت ملی ما گم شده، آیا عمل به رای مردم شده؟».

 

در این تجمع اقبالی، کارشناس ارشد هوافضا به عنوان نماینده دانشجویان به سخنرانی پرداخت. وی در این تجمع با نقد نگاه به بیرون دولت، گفت: یک سال و نیم است که ما شاهد مذاکراتی هستیم که می‌گویند قرار است با آن مشکلات اقتصادی حل شود ولی متاسفانه نه تنها مشکلات اقتصادی حل نشد تحریم‌ها برداشته نشد بلکه ما شاهد توافقنامه‌های عجیبی مانند توافقنامه لوزان و توافقنامه ژنو بودیم.

 

این فعال دانشجویی در ادامه گفت: در مذاکرات لوزان، هم در بحث هسته‌ای و هم در بحث تحریم‌ها باختیم. طبق بیانیه‌ای که توسط خود آقای ظریف در لوزان قرائت شد، فقط تحریم‌های هسته‌ای برداشته خواهد شد. البته اگر چنین اتفاقی هم رخ دهد.

 

وی افزود: خود مذاکره‌کنندگان نیز می‌گویند فقط تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای برداشته می‌شود ولی نمی‌دانم چرا باز القا می‌شود که همه تحریم‌ها برداشته خواهد شد. ما می‌دانیم که تحریم‌های اصلی تحریم‌های مصوب کنگره آمریکا است که دلایلی جز دلایل بحث هسته‌ای دارد و خود غربی‌ها اعلام کردند که این تحریم‌ها برداشته نخواهد شد، پس بنابراین تحریم‌های اصلی باقی خواهد ماند.

 

اقبالی در پایان صحبت‌های خود گفت: ما در مذاکرات لوزان شاهد عبور از خط قرمزهای نظام هستیم که مهمترین آنها لغو همه تحریم‌ها و یک مرحله‌ای شدن مذاکرات بود که اینگونه نشده است.

 

عنوان برنامه امروز ما که برای طرح سوالات اساسی مان در مقابل مجلس جمع شدیم، باخت در لوزان و بزرگ‌نمایی در تهران بود و ما به این مسئله انتقاد و اعتراض داریم.

 

همچنین در این تجمع قائدشرف، دانشجوی دکترای فیزیک هسته‌ای، به عنوان یکی دیگر از دانشجویان معترض بیان داشت: در طی چند روز اخیر شاهد بودیم که افراد گوناگونی با شوق و هیجانی گسترده، از ادامه فعالیت چند هزار سانتریفیوژ سخن گفته‌اند و آن را ادامه حیات صنعت غنی‌سازی نامیدند که این درست نیست و بزرگنمایی این اعداد کوچک در نگاه مردم به دور از صداقت است.

 

وی تاکید کرد: مسئولان مذاکره‌کننده گفته‌اند که هیچ ماده شکاف‌پذیری در فردو وجود نخواهد داشت؛ با این حساب فردو نه یک مرکز هسته‌ای بلکه تبدیل به یک مرکز مطالعه فیزیک نظری خواهد شد.

 

حذف زیرساخت‌های یک مرکز صنعتی با تعطیل کردن موقت آن تفاوت فاحشی دارد و بسیار بدتر است. برای درک این مسئله نیازی نیست که فردی دانش هسته‌ای گسترده داشته باشد.

 

قائدشرف در ادامه افزود: شاید بتوان گفت مهم‌ترین مسئله از دیدگاه دانشجویان و نخبگان هسته‌ای نیروگاه اراک است و تصمیماتی که برای آن در لوزان گرفته شده است ما را دچار مشکل جدی خواهد کرد. در مسئله اراک ما باید شاهد چه مقدار تاخیر و هدر رفت چه مقدار سرمایه کشور باشیم. اراک نمونه تحقیقاتی یک راکتور هسته‌ای بود که در شرایط ظالمانه تحریم‌ها توسط متخصصین داخلی ساخته شد و امید ما در مسئله هسته‌ای بود که پس از فعالیت موفقیت‌آمیز آن، راکتور اراک تبدیل به نمونه کوچکی برای دستیابی ایران به توان ساخت نیروگاه‌های قدرت کاملا بومی شود.

 

وی با اشاره به توافقات لوزان و باز شدن راه ورود دشمنان به مسئله موشکی کشور، در خاتمه اظهار داشت: اگر امروز بنا است در صنعت هسته‌ای کشور اتفاق سال ۸۲ مجددا تکرار شود و چیزی عاید کشور نشود باید کمی بیشتر تامل کنیم. امیدواریم اندوه و غمی که امروز در دانشکده‌های مهندسی هسته‌ای شاهد آن هستیم، در دانشکده هوافضا و در زمینه موشکی شاهد نباشیم. هدف صنعت هسته‌ای پیشرفت کشور بود.

 

در انتهای این تجمع دانشجویان ضمن اعلام این‌که خواسته مشخص شان این است که وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای رسمی متن توافق منتشر شده توسط آمریکا را تکذیب و بندهای غلط آن را به صورت دقیق اعلام نماید، ۳۰ سوال انتقادی خود پیرامون توافقات اعلام شده در بیانیه لوزان را قرائت کردند، و این سوالات در قالب ۳۰ پلاکارد به نرده‌های بیرونی ساختمان مجلس شورای اسلامی نصب گردید.

۳۰ سوال مطرح شده دانشجویان و نخبگان از وزیر امور خارجه کشورمان در این برنامه بدین شرح است:

 

۱. آیا می دانید اگر با اغماض تحریم های هسته ای را همان تحریم های منع اشاعه در نظر بگیریم هم تنها شامل چند تحریم بسیار کم اهمیت می شود و هیچکدام از قوانین اصلی تحریم و تحریم های نفتی و بانکی را شامل نمی شود؟

 

۲. آیا می دانید طبق توافق لوزان، همین تحریم های ناچیز هم به هیچ وجه لغو نمی شود و فقط به صورت موقت «اجرا» یشان متوقف می شود و در هر زمان با اراده طرف مقابل کاملا قابل برگشت است؟

 

۳. آیا متوجه هستید علاوه براین، قید تحریم های «ثانویه» که در مورد تحریم های آمریکا پذیرفته اید منجر می‌شود که علاوه بر افراد و شرکت های آمریکایی، هر شرکت بین المللی که حتی یک درصد سهامش در اختیار آمریکایی ها باشد (یعنی تقریبا همه شرکت های مهم دنیا) شامل تعلیق تحریم ها هم نشود؟

 

۴. آیا می دانید که همین تعلیق موقت و برگشت پذیر چند تحریم کم اهمیت، بعد از انجام تمام تعهدات اصلی ایران از جمله کاهش، تعطیلی یا نابودی فعالیت ها و تاسیسات هسته ای ایران و اجرای پروتکل الحاقی و پس از تایید آژانس بین المللی انرژی اتمی اتفاق می افتد؟ آیا نمی‌‌توان پیش بینی کرد که این فرآیند سال های متمادی به طول خواهد انجامید و حتی هیچ وقت نوبت به همان تعلیق نیم بند تحریم ها هم نمی‌رسد؟

 

۵. آیا شنیده‌اید رئیس جمهور در گفت و گوی تلویزیونی با مردم در روز ۱۴ فروردین علی رغم تمام این موارد گفت: «در روز اجرای توافق تمام تحریم ها لغو خواهد شد»؟

 

۶. به کدام دلیل وزارت خارجه ایران حاضر نشده به صورت رسمی (حداقل با یک بیانیه چند خطی) اقدام به تکذیب مفاد متن رسمی منتشر شده توسط وزارت خارجه آمریکا با عنوان «پارامترهای برنامه نهایی مشترک اقدام» کند و موارد خلاف واقع آن را به طور دقیق اعلام نماید؟

 

۷. انتشار گسترده متن تفسیر وزارت خارجه از توافق لوزان (فکت شیت ایرانی) در رسانه های داخلی و قرار دادن چند ساعته بر روی سایت وزارت خارجه و سپس حذف، به چه علت بوده است؟

 

۸. آیا نشنیدید رهبر انقلاب تیرماه ۹۳ در جمع مسئولان عالی نظام با ذکر نیاز قطعی به ۱۹۰ هزار سو (حدود ۱۹۰ هزار سانتریفیوژ نسل اول) گفتند آمریکا با زیاده خواهی می خواهد ایران را به ۱۰ هزار سانتریفیوژ قانع کند، ولی در لوزان با ۵ هزار سانتریفیوژ نسل یک قانع شده اید؟

 

۹. آیا می دانید پذیرش تعهد موسع و سخاوتمندانه‌ی «روشن کردن همه مسائل گذشته و حال» به معنای پذیرش پرداختن به PMD (ابعاد احتمالی نظامی) و مسائل فراتر از آن است و صنعت موشکی، وضعیت دفاعی و امنیت کشور را با تهدید جدی مواجه می‌کند؟

 

۱۰. آیا می دانید آژانس بین الملل انرژی اتمی که راستی آزمایی تعهدات ایران و در نتیجه رفع تحریم ها منوط به تایید آن شده، همان نهادی است که اطلاعات دانشمندان هسته ای ما را در اختیار سرویس های جاسوسی قرار داد و منجر به شهادت آنها شد و همچنین در اکثر قریب به اتفاق گزارش های گذشته خود، جانب غربی ها را گرفته و به صورت خلاصه غلام حلقه به گوش اسراییل و آمریکاست؟

 

۱۱. آیا می دانید بعد از پذیرش پروتکل الحاقی هیچ نقطه ای از کشور را نمی توانید از بازرسی مستثنی کنید و همچنین باید امکان نظارت آنلاين فعالیت های دانشمندان و تاسیسات کشورمان را ایجاد کنیم؟

 

۱۲. آیا متوجه شده‌اید در توافق ژنو، ایران هنوز حق غنی سازی ۵ درصد را داشت، ولی طبق لوزان دیگر غنی سازی بیشتر از ۳.۶۷ درصد را هم نخواهد داشت و این یعنی از ژنو هم عقب تر رفته اید؟

 

۱۳. آیا می دانید با رسمی کردن توافقنامه نهایی از طریق قطعنامه شورای امنیت ذیل فصل ۷ و با توجه به برخی تعهدات ابدی در این توافق، نه تنها پرونده ایران از شورای امنیت خارج نمی شود، بلکه برای همیشه در آنجا باقی می ماند؟

 

۱۴. آیا می دانید قرار است اکثر تحریم ها و محدودیت های قطعنامه های گذشته شورای امنیت (موارد مربوط به سلاح‌های متعارف، منع اشاعه سلاح های کشتار جمعی و...) با هم تجمیع شده و این بار در یک قطعنامه جدید و آن هم با امضا و همکاری ایران علیه ایران وضع شود؟

 

۱۵. آیا بعد از خداحافظی با نیمی از صنعت هسته ای کشور در توافق ژنو، کوچکترین گشایشی در وضعیت تحریم ها صورت گرفت؟ آیا از این تجربه نباید درس بگیریم؟

 

۱۶. آیا می دانید برخی تعهدات این توافق از جمله پذیرش پروتکل الحاقی و نداشتن حق بازفرآوری و تحقیق و توسعه در مورد آن به صورت دائم و تا ابد برای مردم ایران از مذاکرات دوره شما باقی می ماند؟

 

۱۷. آیا می دانید این بیانیه با توجه به مفاد و عباراتش یک توافق نامه بین المللی است و طبق اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی هرگونه توافق یا تعهد بین المللی باید به تصویب مجلس برسد؟

 

۱۸. آیا می دانید میزان ذخیره اورانیوم غنی شده کشور از ۱۰ هزار کیلوگرم فعلی با از بین بردن ۹۷۰۰ کیلوگرم به صرفا ۳۰۰ کیلوگرم برای مصارف آزمایشگاهی و تحقیقاتی خواهد رسید و تا حداقل ده سال در همین سطح باقی می ماند؟ و آیا میدانید که فقط برای تامین نیروگاه بوشهر به ۳۰ هزار کیلو سوخت در سال نیاز است؟

 

۱۹. آیا متوجه شده‌اید ایران علاوه بر اینکه باید حدود ۱۴ هزار سانتریفیوژ خود را جمع‌ کند و به انباری منتقل نماید، باید زیرساخت‌های آنها را هم در نطنز و فردو از بین ببرد و همین امر موجب می شود برای بازگشت به همین نقطه کنونی چند سال وقت نیاز باشد؟

 

۲۰. آیا می دانید تمام موارد فکت شیت آمریکا در مورد توافق ژنو که ابتدا تکذیب می کردید، اکنون مو به مو در توافق لوزان تایید شده است؟

 

۲۱. آیا می دانید دیگر در فردو که یک روزی مرکز غنی سازی و ضامن امنیت تاسیسات هسته‌ای ایران بود، اکنون دیگر حق غنی‌سازی و از آن فراتر حق تحقیق در مورد غنی سازی و حتی فراتر از آن حق نگهداری هیچ سوخت شکافت پذیری را نخواهیم داشت، که در نتیجه آن را بیشتر شبیه یک شهربازی با تعدادی دستگاه چرخ و فلک کرده؟

 

۲۲. آیا می‌دانید قلب رآکتور اراک از همان ابتدا باید منهدم شود با به خارج کشور منتقل شود و از طرف دیگر می‌دانید با توجه به تجربه بازطراحی رآکتور بوشهر، بازطراحی رآکتور اراک حداقل ۲۰ سال به طول خواهد انجامید و آیا اینها به معنی تعطیلی عملی و چراغ خاموش رآکتور اراک نیست؟

 

۲۳. آیا توجه کرده‌اید که علاوه بر پذیرش پروتکل الحاقی که دائمی است، «دسترسی های بیشتر» و وجود «فناوری های مدرن نظارتی» را هم پذیرفته اید و این سطح نظارت را تاکنون هیچ کشوری در تاریخ نپذیرفته است؟

 

۲۴. آیا توجه کرده‌اید که در متن بیانیه‌ای که در لوزان قرائت کردید، آمده «سطح» و «برنامه» تحقیق و توسعه هسته‌ای ایران باید با مذاکره با طرف مقابل تعیین شود و آیا این همان محدود شدن تحقیق و توسعه صنعت هسته‌ای و تعطیلی عملی آن نیست؟

 

۲۵. شما که در اظهارات‌تان در برنامه «نگاه یک»، ژاپن را الگوی اعتمادسازی قرار داده‌اید، آیا می دانید که این کشور در حالی‌که زیر چتر حمایتی آمریکا است (و در واقع مستعمره آمریکا محسوب می شود)، ۳۰ سال فرآیند اعتمادسازی اش طول کشید و اکنون نیز کاملا تحت سلطه آمریکاست؟

 

۲۶. آیا متوجه شده اید که در مورد عادی شدن وضعیت غنی سازی (نامحدود شدن آن) در ایران بعد از مدت ۱۰ ساله یا حتی ۲۵ ساله هیچ چیزی در توافق گفته نشده، در حالی که تعهدات ایران به صورتی دقیق، وسیع، همه جانبه و الزام آور آورده شده است؟ یعنی بعد از پذیرش این همه تعهد و عدم لغو حتی یک تحریم، صنعت هسته ای باز هم حالت عادی پیدا نخواهد کرد؟

 

۲۷. آیا می‌دانید طبق متن منتشر شده وزارت خارجه ایران، در مرکز سابق غنی سازی فردو فقط قرار است ۱۰۰۰ سانتریفیوژ باقی بماند و در آنها هم هیچ نوع گازی تزریق نمی تواند بشود و حتی تمام این سانتریفیوژها هم حق چرخیدن نمایشی نخواهند داشت و تنها دو زنجیره آن می تواند بچرخد؟

 

۲۸. شما که می گویید در مذاکرات به خاطر حرف های دو پهلوی جان کری، واژه terminate را در مورد تحریم های اروپا استفاده کرده اید، چرا در مورد خود تحریم های آمریکا از این واژه استفاده نکرده اید و واژه‌ی «توقف موقت اجرا» یعنی cease application را آورده‌اید؟

 

۲۹. آیا می‌دانید با رفتن توافق ذیل قطعنامه شورای امنیت دیگر ۶ کشور مقابل ایران نیستند و تمام کشورهای عضو سازمان ملل مقابل این قرار می گیرند و عملا با دست خودمان اجماع جهانی علیه ایران درست می کنیم؟

 

۳۰. آیا می‌دانید که با پذیرش بازرسی های فراتر از پروتکل الحاقی، امکان دستیابی به زنجیره تامین صنعت هسته ای کشور را برای دستگاه های جاسوسی طرف های غربی فراهم کرده اید که حتی در صورت برگشت به حالت کنونی، امکان اخلال در تامین قطعات و خرابکاری گسترده در صنعت هسته ای را فراهم می‌کند؟

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، بهروز نعمتی در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه غیر علنی امروز مجلس وزیر امور خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی حضور داشتند. در طول یک هفته گذشته بحث هایی مطرح شده بود که موجب دغدغه نمایندگان درباره مذاکرات هسته ای شده بود. 
وی با تاکید بر این که نظام جمهوری اسلامی ایران بر پایه مردم سالاری است و البته ممکن است چند صدایی در آن دیده شود، افزود: اکثریت نمایندگان از مذاکرات اخیر هسته ای و گزارش های وزیر امور خارجه و دستاوردهای این مذاکرات رضایت داشتند.
وی افزود: دغدغه های نمایندگان بیشتر از این جنبه است که با توجه به الفاظی که مطرح می شود در نوع نگارش توافقنامه باید به گونه ای عمل شود و از کلماتی استفاده شود که این دغدغه ها را رفع کند و ما مورد لفاظی غربی ها قرار نگیریم.
نعمتی اظهار داشت: البته موضوع بعدی تضمین هایی است که باید داشته باشیم و این تضمین ها از نوع برداشتن یکباره تحریم ها است که باید از طرف غربی ها داده شود و اینکه راکتور آب اراک باید جزء موضوعات مهم باشد.
وی در پاسخ به سوالی درباره اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی دولت گفت: اگر نیاز باشد که این موضوع به تائید مجلس برسد قطعا مطرح می شود اما در حال حاضر نیاز نیست و البته دولت این اختیار را دارد که پروتکل الحاقی را به صورت داوطلبانه اجرا کند.
سخنگوی هیات رییسه مجلس گفت: وزیر امور خارجه در این جلسه تاکید کرد که در اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی اگر نیاز به رای مجلس باشد این موضوع صورت می گیرد اما در حال حاضر نیاز نیست. 
وی افزود: همچنین بازدیدها از تاسیسات هسته ای نیز در قالب پروتکل انجام می شود و این موضوع فراتر از پروتکل نیست.
این نماینده مجلس ادامه داد: جلسه غیر علنی بسیار خوب بود و تنش آن چنانی وجود نداشت هرچند که برخی صداها نیز شنیده می شد.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یعنی هیچ کسی جای ... بهشتی پور نبود بیاد از توافق دفاع کنه!!! یعنی وزارت خارجه جرات نداره یک نفره بفرسته جواب مهدی محمدی رو بده!!؟؟

 

واقعا" مناظره دیشب افتضاح بود...................  منم میرفتم بهتر از توافق دفاع می کردم.

ویرایش شده در توسط Sami1993
از استفاده از الفاظ توهین آمیز خودداری کنید !
  • Upvote 1
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تا اونجایی که من میدونم در زمان انتخابات آمریکایی ها شروع کردن گفتن ما میخواهیم مذاکره کنیم ایرانی نمیان پای میز مذاکره ،ما کشور صلح دوستی هستیمو ایرانی ها جنگ طلب چون نمیان پای میز مذاکره و از این جور حرفا!

همه هم فکر میکردن با توجه به تجربه مذاکرات سال های 82 83 آقا اجازه این کارو نمیدن و برای ایران سنگین تموم میشد!ولی آقا فرمودن برین تا هروقت که دوست دارید مذاکره کنید ولی تمرکز اصلیتون رو بروی توانمدی های داخلی بزارید!

به این میگن نرمش قهرمانانه!

 

امیدوارم که جواب سوالتون رو گرفته باشین!ولی اگر توضیحاتم نامفهوم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم!

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب امیر

با تشکر از پاسخگویی جنابعالی

مسئله ایی که فرمودید

در قبل از انتخابات هم مطرح بود ولی حضرت آقا چنین چیزی را نفرموده بودند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب امیر

با تشکر از پاسخگویی جنابعالی

مسئله ایی که فرمودید

در قبل از انتخابات هم مطرح بود ولی حضرت آقا چنین چیزی را نفرموده بودند

 

 

بله درسته ولی شدتشو بیشتر کردند و حتی اوباما گفت که میخواهد با شخص مقام معظم رهبری مذاکره کنه که آقا فرمودند من یک فرد سیاسی نیستم من یک انقلابیم و. . .!

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پیشنهاد می کنم قبل از اینکه بحث کنید 

حداقل خط قرمز های خود را در مورد برنامه هسته ای بگویید چیست؟

همچنین خواسته شما از برنامه هسته ای  ایران چیست؟

 

به خدا اگر این ها را قبل از بحثتان بگویید راحت تر می شود منظورتان را فهمید

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یعنی هیچ کسی جای ... بهشتی پور نبود بیاد از توافق دفاع کنه!!! یعنی وزارت خارجه جرات نداره یک نفره بفرسته جواب مهدی محمدی رو بده!!؟؟

 

واقعا" مناظره دیشب افتضاح بود...................  منم میرفتم بهتر از توافق دفاع می کردم.

 

دوست گرامی بنده منتظر پاسخ های شما به سوال های آقای محمدی هستم

 

واقعا بعد از دیدن اون برنامه سوالات زیادی برای خود من به وجود اومده اگه میشه پاسخ بدین .ممنون

ویرایش شده در توسط Sami1993
ویرایش نقل قول !
  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این بهترین نقدی بود که در مورد توافق تا الان خوندم نکات جالبی داره که توجه کنید.

 

فریبرز رئیس دانا: مصدق علیه استعمار بود، ظریف نئو امپریالیسم را نوازش کرد

 

 

zariif.jpg

 

 

من از موضعی که روزنامه «کیهان» و «وطن امروز» برخورد می‌کنند، مطلقا برخورد نمی‌کنم.

آنها سهم خواهانه برخورد می‌کنند و نماینده بخشی از سرمایه‌داری حاکم بر ایران هستند و برنامه و خواست شان این است که روابط غیر عادی مایه سودبری شان شود

اما ما خط سوم هستیم. نه امریکایی‌گرا هستیم و نه خودکامه گرا.

 

.

.

.

.

.

.

 

 

اما الان همه این هزینه‌ها را  نادیده گرفته‌اند. حتی ده پانزده نفر از کسانی که ماشین میلیاردی سوار هستند، در خیابان شادی می‌کنند و آقای ظریف هم سرش

را ازماشین بیرون می‌آورد و دست تکان می‌دهد. 

هیچ کس نمی‌پرسد این هزینه‌ها کجا رفته؟ حکایت اینهایی که در خیابان ها برای این توافق شادی کردند، حکایت کسانی است

که بعد از باخت تیم ایران مقابل آرژانتین شادی می‌کردند. 

یکی نبود به آن‌ها بگوید: با این همه هزینه برای مربی خارجی و حساب و کتاب های بی حساب فدراسیون فوتبال تیم باخته، شما برای چه دارید شادی می‌کنید?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

الان سی وشش سال است می‌گویند حالا که شده، گذشته‌ها گذشته. همان کسانی که در این برنامه‌ها بودند همان افراد دارند برای برنامه‌های بعدی تصمیم می‌‌گیرند

ما از کجا بدانیم که دوباره جای دیگری کار را خراب نمی‌کنند. 

از کجا معلوم که یک خرابکاری دیگری ده سال دیگر رو نشود. بعد هم بعضی کارشناسان بیایند و بگویند خب حالا که شده، مثل الان که می‌گویند

احمدی نژاد این کارها را کرده حالا ما آمدیم کشور را نجات دادیم!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

جدا از اینکه فعالیت های سیاسی این آدم رو قبول داشته باشیم یا نه، دیدم مقاله ای جالبی نوشته در این زمینه.

حالا چرا این مقاله این طرف رو انتخاب کردم چون رییس دانا نه حزب اللهی هست و نه دست راستی.

اتفاقا اصلاح طلب با گرایشات  غرب گرایانه  و منتقد سرسخت احمدی نژاد که زندان هم رفته بخاطرش.

اینو گفتم که به هیچ وجه کسی نمیتونه این بابا رو به دلواپس بودن

و احمدی نژادی بودن و کاسب تحریم بودن متهم

کنه.

 

 

 

 

 

 

توافق هسته ای از منظر یک معامله بین المللی و یا از دریچه منافع ملی، چگونه ارزیابی می شود؟ پیام ها و پیامدهای چنین توافقی چیست؟ نمونه چنین سوال هایی در روزهای اخیر در بسیاری از محافل سیاسی و رسانه ای شنیده می شود. ایران وایر کوشیده در گفت و گو با چند صاحب نظر داخل و خارج از ایران، برای این سوال ها، پاسخ بیاید. امروز و فردا این مجموعه نظرخواهی ها منتشر می شوند. در نخستین بخش دیدگاه، فریبرز رئیس دانا،  استاد دانشگاه ساکن تهران پیش روی شماست. آقای رئیس دانا، در حوزه اقتصاد تخصص و گرایش چپ دارد.

ابتدا می‌خواهم در چهارچوب  روش های متداول اقتصاد، اقتصاد متعارف، اقتصاد سطحی، اقتصاد بازار گرا، اقتصاد سود و زیان درباره توافق هسته‌ای صحبت کنم. توجه داشته باشیم که هزینه‌ها امری است مربوط به گذشته بعلاوه چشم‌اندازی که در آینده دارد اما درآمدها پدیده‌ای هستند معمولا متوجه آینده. 

بنابراین اگر یک پروژه بسیار سنگین و پر هزینه که ارتعاشات سیاسی آن در سطح همه جهان مطرح شده مثل غنی سازی اورانیوم در ایران را در نظر بگیریم چگونه می‌توان اینقدر سطحی نگریست و اینقدر با بی‌خردی به این موضوع فکر کرد که هم مسئولان دولتی، هم وزیر خارجه و هم رئیس جمهور همه بیایند و بگویند: «آینده به نفع ما شد. ما برنده شدیم . ما نتایج خوب می‌گیریم. ما سود می‌بریم. بازار گشایش پیدامی‌کند. نرخ ارز پایین می‌آید.» 

این یک طرفه نگاه کردن، قبل از هرچیز کاملا سطحی است. صرفنظر از اینکه محتوای این توافق اصلا چشم‌انداز سودی را در اختیار ایران نمی‌گذارد. 

ما حرف های مسئولان آمریکایی‌ها را می‌شنویم که جرات ندارند در مقابل سنا در مقابل کنگره آن هم با این وضعیتی که الان دارند، به تعارض دروغ بگویند و پنهان کاری کنند. آنها حقایق را بیان می‌کنند ضمن این‌که اصل طرح به زبان انگلیسی است و ممکن است به زبان فارسی و پشتو و...هرکس یک جور آن را ترجمه کند در حالی که درطرح و تعهداتی که به زبان انگلیسی نوشته شده، سودی متصور نیست. 

اما بیایید فرض کنیم که وزیر خارجه و مسئولان ایرانی درست می‌گویند. باز هم اگر چنین باشد، هزینه این‌ها چه شده؟ 

هزینه پدیده‌ای است معطوف به گذشته. ملت ایران در حالی که میلیون ها فقیر و بیکار دارد و تورم تلخ و گزنده را تجربه کرده میلیاردها میلیارد دلار بابت این پروژه هزینه داده. یعنی هزینه داده که برود گوشه کویر در «فردو» سایت تحقیقاتی درست کند؟ خب مگر جا قحط بوده؟ اصلا مگر این تحقیق به لحاظ اقتصادی نتیجه‌بخش بوده ؟ میلیاردها میلیارد دلار هزینه دادیم که نوزده هزار سانتریفوژ پیشرفته نسل چهارم و پنجم داشته باشیم اما الان باید پنج هزار سانتریفیوژ کهنه داشته باشیم. آن هزینه‌ها برای نوزده هزار سانتریفوژ باید سرشکن شود ولی الان فقط اجازه داریم پنج هزار سانتریفوژ داشته باشیم که به لحاظ کیفیت هم پایین‌تر هستند. پس آن‌همه هزینه‌های داده شده عاطل و باطل مانده. 

شما اگر می‌خواهید بگویید یک پروژه‌ای در آینده سود داشته باید با هزینه‌‌هایش بسنجید، ساده‌ترین کار در اقتصاد متعارف یک نسبتی است به نام تحلیل هزینه پایه که اندازه‌گیری می‌کنند. 
ما نمی‌دانیم که هزینه چقدر بوده اما من به عنوان یک اقتصاددان که هزینه‌های سرمایه‌گذاری انرژی و فناوری هسته‌ای و غنی‌سازی را می‌دانم، می‌توانم درباره هزینه‌ها برآوردی داشته باشم. الان از گفتنش خودداری می‌کنم اما این هزینه بسیار سنگین بوده است.

همان طور که گفتم ما به عنوان کارشناسان اقتصادی ایران نمی‌دانیم که هزینه‌ها چقدر است اما قضیه زمانی برای ما تلخ تر می‌شود که کارشناسان رده پنجم و ششم اسرائیل همه چیز را می‌دانند؟

چون هم شنود دارند، هم وزیر خارجه فرانسه برای خودشیرینی به آنها اطلاعات می‌دهد و هم از لابی‌شان در کنگره آمریکا استفاده می‌کنند و از موضوعات مطلع می‌شوند. خود این موضوع هزینه است. هزینه‌ی پرده پوشی و نادانی است که بر ما تحمیل شده . 

من از موضعی که روزنامه «کیهان» و «وطن امروز» برخورد می‌کنند، مطلقا برخورد نمی‌کنم.

آنها سهم خواهانه برخورد می‌کنند و نماینده بخشی از سرمایه‌داری حاکم بر ایران هستند و برنامه و خواست شان این است که روابط غیر عادی مایه سودبری شان شود اما ما خط سوم هستیم. نه امریکایی‌گرا هستیم و نه خودکامه گرا.

ما معتقدیم که ملت هزینه کرده و سودی نگرفته. معتقدیم که خوب است که روابط حسنه شود. معتقدیم که خوب است که غرب امپریالیست‌ها و متحدان داخلی‌شان جنگ های نیابتی را به ملت ایران تحمیل نکنند.

ما هم معتقدیم خوب است است که از جنگ گریز کنیم و حتی اگر بحث "زمان گریز" یکی دو سال از جنگ و تخریب جلوگیری کند، آن را تایید می‌کنیم اما کسی حق ندارد این تکه حرف مرا تیتر کند، چون من به هزینه‌هایی که دادیم نگاه می‌کنم. 

نمی‌توان گفت که برای همین الان تصمیم بگیر، گذشته‌ها گذشته. 

الان سی وشش سال است می‌گویند حالا که شده، گذشته‌ها گذشته. همان کسانی که در این برنامه‌ها بودند همان افراد دارند برای برنامه‌های بعدی تصمیم می‌‌گیرند ما از کجا بدانیم که دوباره جای دیگری کار را خراب نمی‌کنند. 

از کجا معلوم که یک خرابکاری دیگری ده سال دیگر رو نشود. بعد هم بعضی کارشناسان بیایند و بگویند خب حالا که شده، مثل الان که می‌گویند احمدی نژاد این کارها را کرده حالا ما آمدیم کشور را نجات دادیم. 

یک عده هم به ما می‌گویند: شما هم اینقدر بدبین نباشید و نیمه پر لیوان را ببیند و ... این‌ها اشتباه است. 

کل اقتصاد یک سیستم است. هزینه‌های زیادی به این سیستم تحمیل شده اما چشم‌انداز درآمدی ندارد.

ما نمی‌توانیم این کالاها را بفروشیم. ما نمی‌توانیم با پنج‌هزار سانتریفوژ نسل اول و کهنه سوختی تولید کنیم و در بازار بفروشیم. نهایت برای نیروگاه بوشهر می‌توانیم میله‌های سوخت درست کنیم که این را از خارج می‌خریدیم خیلی ارزان تر بود. 

اما الان همه این هزینه‌ها را  نادیده گرفته‌اند. حتی ده پانزده نفر از کسانی که ماشین میلیاردی سوار هستند، در خیابان شادی می‌کنند و آقای ظریف هم سرش را ازماشین بیرون می‌آورد و دست تکان می‌دهد. 

هیچ کس نمی‌پرسد این هزینه‌ها کجا رفته؟ حکایت اینهایی که در خیابان ها برای این توافق شادی کردند، حکایت کسانی است که بعد از باخت تیم ایران مقابل آرژانتین شادی می‌کردند. 

یکی نبود به آن‌ها بگوید: با این همه هزینه برای مربی خارجی و حساب و کتاب های بی حساب فدراسیون فوتبال تیم باخته، شما برای چه دارید شادی می‌کنید

الان هم چنین وضعیتی است، تا زمانی که کسی عادت نکرده هزینه‌‌ها را بسنجد این صحنه‌ها را می‌بینیم. در حالی که حتی مردم عادی هم باید ببیند چه داده‌اند و چه گرفته اند. 

اینکه الان گرفته‌اند پنج‌هزار سانتریفیوژ کهنه است. «فردو» می‌خواهد تبدیل به سایت تحقیقات شود. 

مگر بهترین انتخاب ما این نوع تحقیقات بوده، ما هنوز در زمینه اعتیاد جوانان یا سیاست های اقتصادی هنوز یک تحقیق درست حسابی نداریم یا اصلا در زمینه صنایع پولیمری و پتروشیمی که کلی استعداد داریم، هنوز تحقیق درست نداریم.

در دوران محمود احمدی نژاد تاکنون خودم شاهد تعطیل هشت نه موسسه تحقیقاتی مفید در این کشور بودم. چرا؟ چون مثلا من درآنجا کار می‌کردم. سعید مدنی در آن کار می‌کرد، همه را درب و داغان کردند. بعد رفتند «فردو» را به سایت تحقیقاتی تبدیل کردند. 

پس اگر اقتصاد عبارت است از هزینه و درآمد تاکید می کنم که در این توافقنامه چشم انداز درآمدی دیده نمی‌شود. 

می‌شود.

همچنین تصمیمی که گرفته می‌شد مبانی دموکراتیک نداشت. چون حتی نمایندگان مجلس درباره غنی سازی از سال ۷۰ و به ویژه درباره مذاکرات اخیر بسیار کم می‌دانند.

من معتقدم این پروژه بدون نقد گذشته و نقد همه کسانی که خودشان را الان قهرمان نجات می‌دانند، نتیجه بخش نیست. متاسفانه زبانم لال بعضی‌‌ها الان دارند خودشان را با دکتر مصدق مقایسه می‌کنند باید بگویم که دکترمصدق دست از آستین ملت ایران بیرون اورد و بر سینه استعمار زد اما این‌ها رفته‌اند نئو امپریالیسم را نوازش داده‌اند و امتیازها را هم داده‌اند.

  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ضمانت توافق نهایی، شورای امنیت است
 

به گزارش ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد، مدیرکل امور سیاسی و امنیت ملی وزارت امور خارجه و عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران در برنامه بحث روز رادیو ایران با رد فکت شیت یا روایت آمریکایی از بیانیه سوییس گفت ما تنها راه‌حل‌های مشترکی را که در سوییس بین همه طرف‌ها توافق شده است می‌پذیریم.
او هم‌چنین توافق دو مرحله‌ای را رد کرد و افزود: بیانیه سوییس تنها یک تصویر اجمالی و کلی از مذاکرات است که براساس آن در خصوص موضوعات مورد اختلاف به راه‌حل‌های مشترک رسیده‌ایم.
این عضو تیم هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد رییس‌جمهور آینده آمریکا توافق نهایی را نقض کند؟ گفت: ضمانت این توافق شورای امنیت است و این شورا همه طرف‌ها را متعهد خواهد کرد که به اجرای توافق پایبند باشند و اگر هرکدام از طرف‌ها این توافق را نقض کنند برخلاف فصل هفتم منشور ملل متحد عمل خواهد کرد.
بعیدی‌نژاد هم‌چنین در پاسخ به سوالی درباره نگرانی افکار عمومی ایران از سیاسی کاری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: آژانس فقط قرار است اجرای اقدامات ایران را تایید کند و این با این که آژانس صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران را تایید کند تفاوت دارد.
وی بار دیگر تاکید کرد مذاکرات ما با آمریکا فقط درخصوص مذاکرات هسته‌ای است و درخصوص دیگر موضوعات اختلافی با آمریکا هیچ مذاکره‌ای صورت نگرفته و نخواهد گرفت. 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یعنی هیچ کسی جای این بهشتی پور نبود بیاد از توافق دفاع کنه!!! یعنی وزارت خارجه جرات نداره یک نفره بفرسته جواب این مرتیکه محمدی رو بده!!؟؟

 

واقعا" مناظره دیشب افتضاح بود....خاک تو سر اون بهشتی پور!!! منم میرفتم بهتر از توافق دفاع می کردم.

 

حالا چون این بنده ی خدا نظرات و برداشت خودش از متن توافق نامه رو می گفت و طرف مقابل هم توانایی پاسخ گویی نداشت شد مرتیکه !!!

 

در این مناظره بهشتی پور کاملا در برابر محمدی ناتوان بود که می تونه به دلیل ضعف های موجود در توافق نامه باشه و همچنین شاید هم توانایی کم خودش

 

 

 

بخشی از مواردی که محمدی مطرح کرد :

 

بازطراحی راکتور اراک چقدر طول خواهد کشید ؟! با توجه با این نکته که باز طراحی راکتور بوشهر که توسط روس ها که مثلا به ایران نزدیک هستند بیش از 20 سال به طول انجامید.

سرونوشت غنی سازی بعد از قبول 10 سال محدودیت چه خواهد شد ؟ آیا بعد از 10 سال ایران هرچقدر که بخواهد می تواند سانتریفیوژ بسازد و به آن ها گاز تزریق کند ؟

با توجه به این مطلب که تحریم های آمریکا تنها تعلیق خواهد شد و با یک دستور می تواند دوباره برقرار شود آیا اقدامات ایران هم با یک دستور قابل برگشت به وضعیت قبل از توافق هست یا خیر ؟ برای مثال اگر آمریکا مانع تراشی کرد راه اندازی دوباره ی راکتور اراک چقدر زمان می برد ؟

با توجه به اینکه طبق این توافق نامه باید اطلاعات تمام افراد و شرکت های تولید کننده و فروشنده ی تجهزیات هسته ای چه ایرانی و چه خارجی به آژانس داده شود آیا این اطلاعات به دست سیا و موساد نخواهد رسید و کشور مورد تهدید ترورهای جدید قرار نخواهد گرفت؟

مسئله ی دیگر محدودیت های موجود در بخش تحقیق و توسعه بود که باید با توافق طرفین انجام شود و به گفته ی آقای محمدی تحقیق و توسعه ی که محدودیت داشته باشه مثل این می مونه که اصلا وجود نداشته

چرا در ازای خارج کردن پسماند هسته ای اراک ایران مابه ازاء ای دریافت نمی کند ؟ با توجه به اینکه این موارد ارزش بالایی دارند

  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حالا چون این بنده ی خدا نظرات و برداشت خودش از متن توافق نامه رو می گفت و طرف مقابل هم توانایی پاسخ گویی نداشت شد مرتیکه !!!

 

در این مناظره بهشتی پور کاملا در برابر محمدی ناتوان بود که می تونه به دلیل ضعف های موجود در توافق نامه باشه و همچنین شاید هم توانایی کم خودش

 

 

 

بخشی از مواردی که محمدی مطرح کرد :

 

بازطراحی راکتور اراک چقدر طول خواهد کشید ؟! با توجه با این نکته که باز طراحی راکتور بوشهر که توسط روس ها که مثلا به ایران نزدیک هستند بیش از 20 سال به طول انجامید.

سرونوشت غنی سازی بعد از قبول 10 سال محدودیت چه خواهد شد ؟ آیا بعد از 10 سال ایران هرچقدر که بخواهد می تواند سانتریفیوژ بسازد و به آن ها گاز تزریق کند ؟

با توجه به این مطلب که تحریم های آمریکا تنها تعلیق خواهد شد و با یک دستور می تواند دوباره برقرار شود آیا اقدامات ایران هم با یک دستور قابل برگشت به وضعیت قبل از توافق هست یا خیر ؟ برای مثال اگر آمریکا مانع تراشی کرد راه اندازی دوباره ی راکتور اراک چقدر زمان می برد ؟

با توجه به اینکه طبق این توافق نامه باید اطلاعات تمام افراد و شرکت های تولید کننده و فروشنده ی تجهزیات هسته ای چه ایرانی و چه خارجی به آژانس داده شود آیا این اطلاعات به دست سیا و موساد نخواهد رسید و کشور مورد تهدید ترورهای جدید قرار نخواهد گرفت؟

مسئله ی دیگر محدودیت های موجود در بخش تحقیق و توسعه بود که باید با توافق طرفین انجام شود و به گفته ی آقای محمدی تحقیق و توسعه ی که محدودیت داشته باشه مثل این می مونه که اصلا وجود نداشته

چرا در ازای خارج کردن پسماند هسته ای اراک ایران مابه ازاء ای دریافت نمی کند ؟ با توجه به اینکه این موارد ارزش بالایی دارند

سلام

اگر قراره هر بنده خدایی برداشت خودش رو بگه خوب پس امریکائیها هم فقط دارند برداشت خودشون رو میگند ، چرا همه دارند بهشون گیر می دهند ؟

خیلی از این سوالات در طی این چند روز بارها جواب داده شده اند منتها با توجه به این که ظاهرا آقای مهدی محمدی آشنایی نزدیکی با سوفسطائیان دارند ، نیاز بود که یکی که بتواند بیان بهتری داشته باشد و از پس ایشان بربیابد در برابرشان قرار می گرفت.

به عقیده بیشتر کسانی که مناظره رو دیده بودند و همچنین پی گیر اخبار هسته ای ( البته نه های و هوی هسته ای ) بوده اند ، آقای محمدی با در اختیار گرفتن فضای گفتگو بود که خودش را بر گفتگوها مسلط کرد و عملا طرف مقابل در فضا از اون کم آورد و نه در مطلب .  icon_cheesygrin

ظاهرا داستان توهم توطئه این روزها گریبان گیر همه است. با این شرایطی که اقای محمدی در مورد توطئه و خطرات طرف مقابل ( به عنوان یک لولو خوخوره ) حرف می زد , عملا ما نباید قادر به انجام هیچ معامله ای با هر جا و هر کسی غیر از حلقه نزدیکان خودمان باشیم ، چون در تمام موارد این خطرات وجود دارد . حتی اگر آمدیم و موتور هواپیما از خارجی ها خریدیم تا ناوگان هوایی مون رو کمی سر پا بکنیم هم همین مشکلاتی که ایشان در مورد جابجایی اطلاعات فرمودند را به سرویسهای خارجی داده ایم ، چه برسد در مورد تهیه قطعه های حساس نظامی از بازار سیاه !! :winking:

البته در زمینه اطلاعات داده شده به آژانس احتمالا خبر نداشتند که ما همین الان هم بخش عمده ای از این اطلاعات را به آژانس می دهیم .

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 3
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

در این مناظره بهشتی پور کاملا در برابر محمدی ناتوان بود که می تونه به دلیل ضعف های موجود در توافق نامه باشه و همچنین شاید هم توانایی کم خودش

 

 

گزینه یک صحیح تره !

 

همین برگشت پذیری ........

 

امریکا که مکرر اعلام می کند تحریم ها رو تعلیق ( ونه لغو ! ) می کند ، با یک حرکت ساده می تونه اونها رو برگردونه !

 

ولی ما چی ؟!؟

 

چه قدر طول می کشه که تاسیسات رو احیا کنیم ؟!؟

 

مال اونها کاغد بازی هست ، ولی برای ما چی ؟!؟

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.