DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

آلن کوپرمن: نقص مرگبار توافق ایران!

 

 

آلن کوپرمن، دانشیار و هماهنگ کننده پروژه جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای در دانشگاه تگزاس طی یادداشتی برای نیویورک تایمز ادعا کرده است که توافق احتمالی ایران و امریکا تنها به نفع ایران است. وی با ادعای اینکه فرار هسته ای در توافق احتمالی سه ماه است و ایران می تواند ظرف سه ماه به بمب برسد از کنگره خواسته جلو این توافق را بگیرید.
 

 

 

همین یه جمله ای که این مردک گفته نشون میده اندازه یک شکم گنده سعودی شعور نداره . اخه مردک با 5000 ماشین غنی سازی  زمان 50 سال پیش و حداکثر ذخیره 300 کیلوگرمی 3.5 تا 5 درصد میشه تا 3 ماه بمب ساخت.

 

واقعا خاک امریکا تو سرت با این تحلیلت..

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:

...

رهبر انقلاب اسلامی در سخنان بسیار مهم شان درباره موضوع هسته ای، قبل از تشریح برخی جزئیات مذاکرات و تبیین صریح خواسته ها و خطوط قرمز هسته ای، سه نکته را مورد تأکید قرار دادند.
نکته اول اینکه هر آنچه رهبری در جلسات عمومی می گوید عیناً همان مسائلی است که در جلسات خصوصی به رئیس جمهور و دیگر مسئولان ذیربط می گوید بنابراین این خط تبلیغی غیرصحیح که از برخی خطوط قرمز رسمی در جلسات خصوصی صرف نظر شده است، خلاف واقع و دروغ است.
دومین نکته ای که حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان مقدمه بحث هسته ای بیان کردند، امانت داری، غیرت، شجاعت و تدین اعضای تیم مذاکره کننده کشورمان بود.
ایشان گفتند این تیم، با غیرت ملی و دقت کامل و با قصد باز کردن گره و پیش بردن کار کشور، در مقابل تعداد کثیر مذاکره کنندگان طرفهای مقابل، مشغول تلاش است و انصافاً با شجاعت، مواضع را بیان و دنبال می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند هرکسی از جزئیات مذاکرات با خبر شود حتماً به این مطالبی که درباره تیم هسته ای گفته شد، اذعان خواهد کرد البته آنها ممکن است در تشخیص و عمل خطا کنند اما متدین و غیور هستند.
مخاطب سومین نکته مقدماتی رهبری، منتقدان هسته ای بودند.
ایشان افزودند: با انتقاد مخالف نیستم و آن را لازم و کمک کننده می دانم اما این یک واقعیت است که انتقاد کردن از عمل کردن آسان تر است چرا که دیدن عیبهای طرف مقابل راحت است اما درک دشواریها و نگرانی های او، مشکل می باشد.
رهبر انقلاب افزودند: این حرف من، نباید مانع ادامه انتقادها شود اما متوجه باشیم که تیم هسته ای برخی از مسائلی را که مورد انتقاد است می داند اما بعضی ضرورتها او را به برخی اقدامات می کشاند.
حضرت آیت الله خامنه ای سپس به بیان تاریخچه کوتاهی از روند مذاکره با امریکاییها پرداختند که به درک روند مذاکرات کمک قابل توجهی می کند.
ایشان گفتند: موضوع مذاکره با امریکایی ها مربوط به زمان دولت قبل است و به فرستادن واسطه به تهران برای درخواست مذاکره مربوط می شود.
رهبر انقلاب در توضیح بیشتر افزودند: در آن زمان، یک نفر از محترمین منطقه به عنوان واسطه به دیدارما آمد و به صراحت گفت رئیس جمهور امریکا از او خواهش کرده که به تهران بیاید و درخواست امریکایی ها برای مذاکره را مطرح کند امریکایی ها به این واسطه گفته بودند می خواهیم ضمن شناخت ایران به عنوان قدرت هسته ای، مسئله هسته ای را حل و فصل کنیم و تحریم ها را ظرف 6 ماه برداریم البته ما به آن واسطه گفتیم به امریکایی ها و حرفهایشان اطمینانی نداریم، اما با اصرار آن واسطه، قبول کردیم که این مسئله را یک بار دیگر امتحان کنیم و مذاکرات شروع شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تذکر دو نکته مهم در هماوردیهای جهانی خاطرنشان کردند: در هر رویارویی دیپلماتیک دو میدان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد میدان اصلی که میدان واقعیت، عمل و تولید دارایی است و مدیران دیپلماسی و سیاست که عرصه تبدیل این داراییها به امتیاز و تأمین منافع ملی است.
ایشان افزودند: دست خالی هر کشور در میدان اول، محدوده انعطاف او را در میدان دوم می بندد و با توجه به همین منطق، ایران با دستاوردهای مهم و قوی وارد میدان مذاکره شد که برخورداری از قدرت تولید سوخت 20 درصد، یکی از آنها بود.
رهبر انقلاب یادآوری کردند همه قدرتهای هسته ای از فروختن سوخت 20 درصد برای تولید داروهای هسته ای در مرکز تهران خودداری می کردند و حتی جلوی خرید ما از کشورهای دیگر را می گرفتند اما جوانان دانشمند و افتخارآفرین ایران، این سوخت را تولید و به صفحه سوخت تبدیل کردند و طرف مقابل مات شد.
ایشان افزودند: علاوه بر سوخت 20 درصد، دستاوردهای واقعی و میدانی دیگری هم داشتیم و در واقع راهبرد ایستادگی ایران در مقابل فشارها جواب داد و امریکایی ها به این نتیجه رسیدند که تحریم ها اثر مورد نظر و مطلوب آنها را ندارد و باید راه دیگری پیدا کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نگاه شک آلود ایران به طرف امریکایی گفتند: با وجود این، ما حاضر بودیم اگر امریکایی ها سر حرفها و وعده های خود به آن واسطه منطقه ای ایستادند ما هم هزینه بدهیم چون در مذاکرات می توان براساس عقل و محاسبه، عقب گردهایی نیز داشت اما آنها اندکی بعد از مذاکرات زیاده خواهی و بدعهدی را آغاز کردند.
رهبر انقلاب با اشاره به اینکه توافق خوب از نظر ایران یعنی توافق عادلانه و منصفانه افزودند: در جریان مذاکرات امریکایی ها  6 ماهِ وعده داده شده برای لغو تحریم ها را ابتدا به یک سال تبدیل کردند و بعد با زیاده خواهی های مکرر مذاکرات را طولانی و حتی تهدید به تحریم بیشتر کردند و از نظامی گری و روی میز و زیر میز سخن گفتند.
حضرت آیت الله خامنه ای در نوعی جمعبندی از روند مذاکرات تأکید کردند: تأمل و مطالعه در روند مطالبات امریکایی ها نشان می دهد هدف آنها ریشه کن کردن صنعت هسته ای ایران، از بین بردن ماهیت هسته ای کشور و تبدیل آن به یک کاریکاتور و تابلوی بی محتوا است.
ایشان با اشاره به نیاز حقیقی و مطالعه شده کشور به 20 هزار مگاوات برق هسته ای افزودند: آنها ضمن تلاش برای نابودی صنعت هسته ای و محروم کردن ایرانیان از فواید فراوان این صنعت، قصد دارند ضمن ادامه فشارها، تحریم ها را نیز به نوعی حفظ کنند.
رهبر انقلاب سپس در تبیین واقعیات صحنه پیچیده مذاکرات با امریکایی ها، یک نکته مهم دیگر یعنی نیاز دولت امریکا به توافق هسته ای را مورد بررسی قرار دادند.
ایشان افزودند: اگر آنها بتوانند به اهداف خود در مذاکرات برسند به یک پیروزی بزرگ رسیده اند چرا که ملت استقلال طلب ایران را تسلیم کرده اند و کشوری را که می تواند الگوی دیگر کشورها باشد شکست داده اند و تمام بدعهدی ها و چانه زنی های آنها برای تحقق همین اهداف است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر خواستهای منطقی ایران از اول مذاکرات تا امروز خاطرنشان کردند: ما از ابتدا گفته ایم می خواهیم تحریم های ظالمانه برداشته شود که البته در مقابل آن، حاضریم یک چیزهایی بدهیم به شرط اینکه صنعت هسته ای متوقف نشود و لطمه نخورد.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان به ترسیم صریح خطوط قرمز هسته ای پرداختند.
ایشان به عنوان اولین خط قرمز گفتند: ما برخلاف اصرار امریکایی ها محدودیتهای بلند مدت 10، 12 ساله را قبول نداریم و مقدار سالهای مورد قبول محدودیت را به آنها گفته ایم.
رهبر انقلاب ادامه کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز حتی در زمان محدودیت را دومین خط قرمز ایران اعلام کردند و افزودند: آنها می گویند در مدت 12 سال هیچ کاری نکنید اما این، یک حرف زور مضاعف و غلط مضاعف است.
رهبر انقلاب در توضیح سومین خط قرمز هسته ای تأکید کردند: تحریم های اقتصادی، مالی و بانکی چه مربوط به شورای امنیت، چه کنگره امریکا و چه دولت امریکا باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو و بقیه تحریم ها هم در فواصل معقول برداشته شود.
ایشان افزودند: امریکایی ها درباره تحریم ها یک فرمول پیچیده، چند لایه و عجیب و غریب مطرح می کنند که معلوم نیست از آن، چه چیزی در می آید اما ما صریحاً مطالبمان را می گوییم.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه بحث درباره خطوط قرمز مذاکرات هسته ای افزودند: لغو تحریم ها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود نگویند شما تعهدات را انجام دهید بعد آژانس گواهی دهد تا تحریم ها لغو شود ما این مسئله را مطلقاً قبول نداریم.
رهبر انقلاب افزودند: اجرائیات لغو تحریم ها نیز باید با اجرائیات تعهدات ایران متناظر باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تأکید کردند: ما با موکول کردن اجرای تعهدات طرف مقابل به گزارش آژانس، مخالفیم چون آژانس بارها و بارها ثابت کرده مستقل و عادل نیست بنابراین ما به آن بدبین هستیم.
ایشان افزودند: می گویند «آژانس باید اطمینان پیدا کند» این چه حرف نامعقولی است چگونه اطمینان پیدا کند مگر اینکه وجب به وجب این سرزمین را بازرسی کند.
رهبر انقلاب مخالفت قاطع با «بازرسی های غیر متعارف، پرس و جو از شخصیتهای ایران و بازرسی از مراکز نظامی» را از دیگر خطوط قرمز هسته ای اعلام کردند.
رهبر انقلاب به صراحت تأکید کردند: در ایران، همه از جمله بنده، دولت، مجلس، دستگاه قضایی، دستگاههای امنیتی و نظامی و همه نهادها خواهان توافق خوب هسته ای هستیم توافقی که عزتمندانه، منصفانه و مطابق با مصالح و منافع ایران، تدوین شود.
رهبر انقلاب افزودند: اگر چه دنبال لغو تحریم ها هستیم اما آنها را از زاویه ای نوعی فرصت می دانیم چرا که باعث شده به نیروها و ظرفیتهای داخلی توجه بیشتری داشته باشیم.

 

پی نوشت : متاسفانه طبق معمول متن منتشر شده کاملا دقیق نیست. سعی می کنم اگر توانستم ، امروز و فردا قسمتهایی را از روی خود فایل صوتی پیاده کنم و  بکذارم. 

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الان حضرت آقا گفتند هنگام امضای توافق طرف غربی باید تعهدات خود را اجرا کند فردا دوباره از طرف دولت میگن روز اجرای توافق تحریم ها برداشته میشه...

  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

می گویند «آژانس باید اطمینان پیدا کند» این چه حرف نامعقولی است چگونه اطمینان پیدا کند مگر اینکه وجب به وجب این سرزمین را بازرسی کند

...

 

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=contentShow&id=13333

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

طبق معمول مشخص شد که فایل صوتی سخنرانی رهبر انقلاب به صورت دستچین شده به شکل متن در سایت منتشر شده است. این تکه پائین را از روی فایل صوتی پیاده کردم.

 

زمان 42:53 :

 

نکته دوم ، بنده هیات مذاکره کننده را  ، همین دوستانی که این مدت این زحمات را بر دوش گرفتند ، هم امین می دانم، هم غیور می دانم  ، هم شجاع می دانم ، هم متدین می دانم . این را همه  بدانند . اکثر حضاری که اینجا تشریف دارید از محتوای مذاکرات خبر ندارید ، اگر شما هم از محتوای مذاکرات و جزئیات مذاکرات و آنچه می گذرد در مجالس مطلع بودید ، به بخشی از آن چه بنده گفتم حتما اذعان پیدا می کردید . من البته علاوه بر اینها می شناسم بعضی از این دوستان را از نزدیک ، بعضی را از دور، با سوابقشان می شناسم . اینها مردمانی هستند متدین و امین . اینها امین هستند . قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند و این گره را باز کنند و دارند تلاش می کنند برای این کار و انصافا غیرت ملی هم دارند. شجاعت هم دارند . در مقابل بعضی از کسانی که حالا نمیخواهم تعبیر متناسب واقعی را بکنم ، چون گاهی تعبیر هایی است که واقعا شایسته آن تعبیرند اما خوب مناسب نیست که ما بر زبان بیاوریم . در مقابل آنها ، انصافا اینها در مقابل تعداد کثیری از آنها قرار می گیرند ، با شجاعت کامل ، با دقت کامل ، مواضع خودشان را بیان می کنند ، دنبال می کنند ، تعقیب می کنند . این هم نکته دوم .

 

نکته سوم در مورد منتقدین محترم است ، بنده با انتقاد مخالف نیستم . عیبی ندارد . انتقاد لازم است و کمک کننده است . منتها این را همه توجه داشته باشند که انتقاد کردن آسانتر از عمل کردن است . عیبهای طرف مقابل را در آن عرصه ای که قرار دارد ، ما راحت می بینیم ،  در حالی که خطرات او ، دشواریهای او ، نگرانیهای او ، مشکلات او را انسان نمی بیند ؛ مثل این است که شما کنار یک استخری ایستاده اید و دارید تماشا می کنید ، یک نفر هم رفته روی ارتفاع و از ده متری می خواهد شیرجه بزند . خوب شیرجه می زند ، شما اینجا کنار ایستاده اید و می گوئید : هان این پایش خم شد ، زانویش خم شد ، این یک اشکال . خوب بله این اشکال است ، اما شما زحمت بکشید و از این دایو بروید بالا ، سر ده متری و به آب یک نگاهی بکنید و آنوقت قضاوت بکنید . انتقاد کردن آسان است . این حرف من مانع از انتقاد نشود ، انتقاد بکنید ، لکن توجه داشته باشید که انتقادها با لحاظ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضی از عیوبی را که ما در انتقادمان ذکر می کنیم را می دانند ؛ خوب به این نتیجه رسیده اند ، یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده ، یا به هر دلیل دیگری . البته بنده نمی خواهم بگویم اینها معصومند . نه معصوم نیستند ، ممکن است یک جاهایی در تشخیص و در عمل خطا هم بکند انسان ، اما مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم.

 

این سه نکته لازمی بود که در مقدمه عرایضم ، عرض کردم.


http://www.leader.ir/langs/fa/media.php?p=contentAttach&id=13333&aid=13944&download=yes 

  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر عزیز ما از رفتار های سرزده و نامعقول عزیزان معتدل بسیار میترسیم ( خوب رئیس جمهور متین و مدبر هم گفت برید به جهنم) مثالش هم فعالیت ها و حرکات ناگهانی بعضی از همین آقایون در همین دهه اخیر ضد ارزش های انقلاب هست ... حضرت آقا هم عرض کردند اینها معصوم نیستند ... حمایت حضرت آقا از تیم مذاکره کننده هم مسئله جدیدی نیست حضرت آقا از تمامی دولت ها حتی دولت خاتمی که بیشتر جگر گوشه هاش نزد کد خدا و رفیقش بریتانیا به سر میبرند هم حمایت میکردند.... شما این بخش موضوع رو یعنی خطوط قرمز رو ببین که چند روز دیگه دوباره نقض میشه... مثال قضیه بازرسی ها... حضرت آقا فرمودند به هیچ وجه فرداش عراقچی گفت مدیریت شده ... جانشین فرمانده سپاه گفت با سرب داغ جوابشونو میدیم ... دوباره عراقچی بدوووو اومد تلوزیون گفت مدیریت شده ....... این نظرات به نظر شما چیزی جز انفعال تیم مذاکره کننده رو نشون میده ... حضرت آقا گفتند من به این مذاکرات امیدوار نیستم .. پس ما هم امیدوار نیستیم ...نا امیدی نه به این معنی که توافق صورت نگیرد نه>> بلکه به این معنی است که توافق بد صورت بگیرد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر عزیز ما از رفتار های سرزده و نامعقول عزیزان معتدل بسیار میترسیم ( خوب رئیس جمهور متین و مدبر هم گفت برید به جهنم) مثالش هم فعالیت ها و حرکات ناگهانی بعضی از همین آقایون در همین دهه اخیر ضد ارزش های انقلاب هست ... حضرت آقا هم عرض کردند اینها معصوم نیستند ... حمایت حضرت آقا از تیم مذاکره کننده هم مسئله جدیدی نیست حضرت آقا از تمامی دولت ها حتی دولت خاتمی که بیشتر جگر گوشه هاش نزد کد خدا و رفیقش بریتانیا به سر میبرند هم حمایت میکردند.... شما این بخش موضوع رو یعنی خطوط قرمز رو ببین که چند روز دیگه دوباره نقض میشه... مثال قضیه بازرسی ها... حضرت آقا فرمودند به هیچ وجه فرداش عراقچی گفت مدیریت شده ... جانشین فرمانده سپاه گفت با سرب داغ جوابشونو میدیم ... دوباره عراقچی بدوووو اومد تلوزیون گفت مدیریت شده ....... این نظرات به نظر شما چیزی جز انفعال تیم مذاکره کننده رو نشون میده ... حضرت آقا گفتند من به این مذاکرات امیدوار نیستم .. پس ما هم امیدوار نیستیم ...نا امیدی نه به این معنی که توافق صورت نگیرد نه>> بلکه به این معنی است که توافق بد صورت بگیرد.

سلام

گرامی شما در گروه منتقدین قرار می گیرید . اگر لطف کنید همین حرفهای رهبری را بخوانید خیلی خوب است. چند سطر هم بیشتر نیست !

 

نکته سوم در مورد منتقدین محترم است ، بنده با انتقاد مخالف نیستم . عیبی ندارد . انتقاد لازم است و کمک کننده است . منتها این را همه توجه داشته باشند که انتقاد کردن آسانتر از عمل کردن است . عیبهای طرف مقابل را در آن عرصه ای که قرار دارد ، ما راحت می بینیم ،  در حالی که خطرات او ، دشواریهای او ، نگرانیهای او ، مشکلات او را انسان نمی بیند ؛ مثل این است که شما کنار یک استخری ایستاده اید و دارید تماشا می کنید ، یک نفر هم رفته روی ارتفاع و از ده متری می خواهد شیرجه بزند . خوب شیرجه می زند ، شما اینجا کنار ایستاده اید و می گوئید : هان این پایش خم شد ، زانویش خم شد ، این یک اشکال . خوب بله این اشکال است ، اما شما زحمت بکشید و از این دایو بروید بالا ، سر ده متری و به آب یک نگاهی بکنید و آنوقت قضاوت بکنید . انتقاد کردن آسان است . این حرف من مانع از انتقاد نشود ، انتقاد بکنید ، لکن توجه داشته باشید که انتقادها با لحاظ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضی از عیوبی را که ما در انتقادمان ذکر می کنیم را می دانند ؛ خوب به این نتیجه رسیده اند ، یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده ، یا به هر دلیل دیگری . البته بنده نمی خواهم بگویم اینها معصومند . نه معصوم نیستند ، ممکن است یک جاهایی در تشخیص و در عمل خطا هم بکند انسان ، اما مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر عزیز مگر ما گفتیم ظریف کافره !!!!!!!!!! ظریف رو آدم جوگیری میدونیم که در خارج با لبخند های آنچنانی دیده میشود و وقتی در داخل کشور از وی انتقادی میشود چهره ی آتشفشانی خود را نمایان میکند مثالش تو مجلس...... . حضرت آقا گفتند این حرف من نباید باعث بشه که دیگر انتقاد نکنند ... پس دعا میکنیم دولت فردا بعضی از اساتید دانشگاه را به جرم مخالفت با رهبری زندانی نکنه...!!!!!!!!!!! در مورد نقد مذاکرات ما از آسانی مذاکره حرفی به میان نیاوردیم ولی نگران خطوط قرمز هستیم ... خود آقای عراقچی در مورد بازرسی ها چندین مرتبه خلا ف نظر رهبری سخن گفتند .....حالا اگه ایشون تو طرف منتقدان بود ایشون آماج حملات روزنامه های زنجیره ای قرار میگرفتند ....ولی ما همدلی میکنیم و همزبانی و انتقاد سازنده!!!!! پیشنهاد میکنم صحبت های دکتر محمدی را در مورد توافق نامه گوش دهید.... حرف ما این است آمریکا شیطان بزرگ است و هیچ وقت دست به قراردادی نمیبرد که منافع شیطانی خود به خطر بیافتد...... یا علی

ویرایش شده در توسط 110110313
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رهبر انقلاب اسلامی با تذکر دو نکته مهم در هماوردیهای جهانی خاطرنشان کردند: در هر رویارویی دیپلماتیک دو میدان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد میدان اصلی که میدان واقعیت، عمل و تولید دارایی است و میدان دیپلماسی و سیاست که عرصه تبدیل این داراییها به امتیاز و تأمین منافع ملی است.

ایشان افزودند: دست خالی هر کشور در میدان اول، محدوده انعطاف او را در میدان دوم می بندد و با توجه به همین منطق، ایران با دستاوردهای مهم و قوی وارد میدان مذاکره شد که برخورداری از قدرت تولید سوخت 20 درصد، یکی از آنها بود.

رهبر انقلاب یادآوری کردند همه قدرتهای هسته ای از فروختن سوخت 20 درصد برای تولید داروهای هسته ای در مرکز تهران خودداری می کردند و حتی جلوی خرید ما از کشورهای دیگر را می گرفتند اما جوانان دانشمند و افتخارآفرین ایران، این سوخت را تولید و به صفحه سوخت تبدیل کردند و طرف مقابل مات شد.

ایشان افزودند: علاوه بر سوخت 20 درصد، دستاوردهای واقعی و میدانی دیگری هم داشتیم و در واقع راهبرد ایستادگی ایران در مقابل فشارها جواب داد و امریکایی ها به این نتیجه رسیدند که تحریم ها اثر مورد نظر و مطلوب آنها را ندارد و باید راه دیگری پیدا کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نگاه شک آلود ایران به طرف امریکایی گفتند: با وجود این، ما حاضر بودیم اگر امریکایی ها سر حرفها و وعده های خود به آن واسطه منطقه ای ایستادند ما هم هزینه بدهیم چون در مذاکرات می توان براساس عقل و محاسبه، عقب گردهایی نیز داشت اما آنها اندکی بعد از مذاکرات زیاده خواهی و بدعهدی را آغاز کردند.
رهبر انقلاب با اشاره به اینکه توافق خوب از نظر ایران یعنی توافق عادلانه و منصفانه افزودند: در جریان مذاکرات امریکایی ها  6 ماهِ وعده داده شده برای لغو تحریم ها را ابتدا به یک سال تبدیل کردند و بعد با زیاده خواهی های مکرر مذاکرات را طولانی و حتی تهدید به تحریم بیشتر کردند و از نظامی گری و روی میز و زیر میز سخن گفتند.

حضرت آیت الله خامنه ای در نوعی جمعبندی از روند مذاکرات تأکید کردند: تأمل و مطالعه در روند مطالبات امریکایی ها نشان می دهد هدف آنها ریشه کن کردن صنعت هسته ای ایران، از بین بردن ماهیت هسته ای کشور و تبدیل آن به یک کاریکاتور و تابلوی بی محتوا است.

ایشان با اشاره به نیاز حقیقی و مطالعه شده کشور به 20 هزار مگاوات برق هسته ای افزودند: آنها ضمن تلاش برای نابودی صنعت هسته ای و محروم کردن ایرانیان از فواید فراوان این صنعت، قصد دارند ضمن ادامه فشارها، تحریم ها را نیز به نوعی حفظ کنند.

رهبر انقلاب سپس در تبیین واقعیات صحنه پیچیده مذاکرات با امریکایی ها، یک نکته مهم دیگر یعنی نیاز دولت امریکا به توافق هسته ای را مورد بررسی قرار دادند.
ایشان افزودند: اگر آنها بتوانند به اهداف خود در مذاکرات برسند به یک پیروزی بزرگ رسیده اند چرا که ملت استقلال طلب ایران را تسلیم کرده اند و کشوری را که می تواند الگوی دیگر کشورها باشد شکست داده اند و تمام بدعهدی ها و چانه زنی های آنها برای تحقق همین اهداف است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر خواستهای منطقی ایران از اول مذاکرات تا امروز خاطرنشان کردند: ما از ابتدا گفته ایم می خواهیم تحریم های ظالمانه برداشته شود که البته در مقابل آن، حاضریم یک چیزهایی بدهیم به شرط اینکه صنعت هسته ای متوقف نشود و لطمه نخورد.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان به ترسیم صریح خطوط قرمز هسته ای پرداختند.

ایشان به عنوان اولین خط قرمز گفتند: ما برخلاف اصرار امریکایی ها محدودیتهای بلند مدت 10، 12 ساله را قبول نداریم و مقدار سالهای مورد قبول محدودیت را به آنها گفته ایم.
رهبر انقلاب ادامه کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز حتی در زمان محدودیت را دومین خط قرمز ایران اعلام کردند و افزودند: آنها می گویند در مدت 12 سال هیچ کاری نکنید اما این، یک حرف زور مضاعف و غلط مضاعف است.

رهبر انقلاب در توضیح سومین خط قرمز هسته ای تأکید کردند: تحریم های اقتصادی، مالی و بانکی چه مربوط به شورای امنیت، چه کنگره امریکا و چه دولت امریکا باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو و بقیه تحریم ها هم در فواصل معقول برداشته شود.

ایشان افزودند: امریکایی ها درباره تحریم ها یک فرمول پیچیده، چند لایه و عجیب و غریب مطرح می کنند که معلوم نیست از آن، چه چیزی در می آید اما ما صریحاً مطالبمان را می گوییم.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه بحث درباره خطوط قرمز مذاکرات هسته ای افزودند: لغو تحریم ها نباید به اجرای تعهدات ایران منوط شود نگویند شما تعهدات را انجام دهید بعد آژانس گواهی دهد تا تحریم ها لغو شود ما این مسئله را مطلقاً قبول نداریم.

رهبر انقلاب افزودند: اجرائیات لغو تحریم ها نیز باید با اجرائیات تعهدات ایران متناظر باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تأکید کردند: ما با موکول کردن اجرای تعهدات طرف مقابل به گزارش آژانس، مخالفیم چون آژانس بارها و بارها ثابت کرده مستقل و عادل نیست بنابراین ما به آن بدبین هستیم.

ایشان افزودند: می گویند «آژانس باید اطمینان پیدا کند» این چه حرف نامعقولی است چگونه اطمینان پیدا کند مگر اینکه وجب به وجب این سرزمین را بازرسی کند.
رهبر انقلاب مخالفت قاطع با «بازرسی های غیر متعارف، پرس و جو از شخصیتهای ایران و بازرسی از مراکز نظامی» را از دیگر خطوط قرمز هسته ای اعلام کردند.

رهبر انقلاب به صراحت تأکید کردند: در ایران، همه از جمله بنده، دولت، مجلس، دستگاه قضایی، دستگاههای امنیتی و نظامی و همه نهادها خواهان توافق خوب هسته ای هستیم توافقی که عزتمندانه، منصفانه و مطابق با مصالح و منافع ایران، تدوین شود.

رهبر انقلاب افزودند: اگر چه دنبال لغو تحریم ها هستیم اما آنها را از زاویه ای نوعی فرصت می دانیم چرا که باعث شده به نیروها و ظرفیتهای داخلی توجه بیشتری داشته باشیم.

 

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=contentShow&id=13333

 

////

 

همین خطوطی که آقا مشخص کردند رعایت بشه ، انتقاد کردن از دولت پیشکش !

  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دقیقه 47 :

این مذاکراتی که انجام می شود در واقع فراتر از مذاکرات ما با 5+1 است. این مذاکره با آمریکاییها است. متقاضی این مذاکرات آمریکاییها بودند . مربوط به زمان دولت دهم هم هست . قبل از آمدن این دولت این مذاکرات شروع شد . آنها درخواست کردند ، واسطه ای قرار دادند ، یکی از محترمین منطقه آمد اینجا و با من ملاقات کرد. گفت که رئیس جمهور آمریکا با او تماس گرفته است . از او خواهش کرده و گفته است که ما می خواهیم مساله هسته ای را با ایران حل و فصل کنیم . و تحریمها را هم می خواهیم برداریم .

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

رهبری داره الکی  خودش رو خسته می کنه ... این طرف سر کار با حمایت کاپیتالیست های داخلی و پشت گرم کن همه کاری که دلش می خواد انجام می ده  ...

  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

دوستان با توجه به سخنرانی رهبری بنظر میرسه مذاکرات شکست خورده...( شاید بنده اشتباه میکنم)

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

دوستان با توجه به سخنرانی رهبری بنظر میرسه مذاکرات شکست خورده...( شاید بنده اشتباه میکنم)

 

مشکل شما اینه که فکر می کنید اصلا مذاکره ای در کار بود که بخواد شکست بخوره ... طرف مقابل فکر می کنه پیروز شده و فقط داشت شرایط پیروزی رو تعیین می کرد .... احساس می کرد برلین ر وفتح کرده ...

 

 

رهبر انقلاب مخالفت قاطع با «بازرسی های غیر متعارف، پرس و جو از شخصیتهای ایران و بازرسی از مراکز نظامی» را از دیگر خطوط قرمز هسته ای اعلام کردند.

 

حتی قاجاریه هم زیر بار چنین ننگی نمی رفت ... فرض کن چهارتا افسر خرد سیا بیاند داخل کشور ما از رئیس شورای امنیت ملی و وزیر دفاع ما بازجویی کنند ...

 

ظریف کمر همت رو بسته است  که کاری کنه که ملت به قاجاریه و مذاکره کننده ترکمانچای رحمت بفرستند ....

ویرایش شده در توسط Juicer
  • Upvote 4
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

دوستان با توجه به سخنرانی رهبری بنظر میرسه مذاکرات شکست خورده...( شاید بنده اشتباه میکنم)

 

 

مشکل شما اینه که فکر می کنید اصلا مذاکره ای در کار بود که بخواد شکست بخوره ... طرف مقابل فکر می کنه پیروز شده و فقط داشت شرایط پیروزی رو تعیین می کرد .... احساس می کرد برلین ر وفتح کرده ...

 

 

حتی قاجاریه هم زیر بار چنین ننگی نمی رفت ... فرض کن چهارتا افسر خرد سیا بیاند داخل کشور ما از رئیس شورای امنیت ملی و وزیر دفاع ما بازجویی کنند ...

 

ظریف کمر همت رو بسته است  که کاری کنه که ملت به قاجاریه و مذاکره کننده ترکمانچای رحمت بفرستند ....

 

 

برادر عزیز مگر ما گفتیم ظریف کافره !!!!!!!!!! ظریف رو آدم جوگیری میدونیم که در خارج با لبخند های آنچنانی دیده میشود و وقتی در داخل کشور از وی انتقادی میشود چهره ی آتشفشانی خود را نمایان میکند مثالش تو مجلس...... . حضرت آقا گفتند این حرف من نباید باعث بشه که دیگر انتقاد نکنند ... پس دعا میکنیم دولت فردا بعضی از اساتید دانشگاه را به جرم مخالفت با رهبری زندانی نکنه...!!!!!!!!!!! در مورد نقد مذاکرات ما از آسانی مذاکره حرفی به میان نیاوردیم ولی نگران خطوط قرمز هستیم ... خود آقای عراقچی در مورد بازرسی ها چندین مرتبه خلا ف نظر رهبری سخن گفتند .....حالا اگه ایشون تو طرف منتقدان بود ایشون آماج حملات روزنامه های زنجیره ای قرار میگرفتند ....ولی ما همدلی میکنیم و همزبانی و انتقاد سازنده!!!!! پیشنهاد میکنم صحبت های دکتر محمدی را در مورد توافق نامه گوش دهید.... حرف ما این است آمریکا شیطان بزرگ است و هیچ وقت دست به قراردادی نمیبرد که منافع شیطانی خود به خطر بیافتد...... یا علی

 

 

برادر عزیز ما از رفتار های سرزده و نامعقول عزیزان معتدل بسیار میترسیم ( خوب رئیس جمهور متین و مدبر هم گفت برید به جهنم) مثالش هم فعالیت ها و حرکات ناگهانی بعضی از همین آقایون در همین دهه اخیر ضد ارزش های انقلاب هست ... حضرت آقا هم عرض کردند اینها معصوم نیستند ... حمایت حضرت آقا از تیم مذاکره کننده هم مسئله جدیدی نیست حضرت آقا از تمامی دولت ها حتی دولت خاتمی که بیشتر جگر گوشه هاش نزد کد خدا و رفیقش بریتانیا به سر میبرند هم حمایت میکردند.... شما این بخش موضوع رو یعنی خطوط قرمز رو ببین که چند روز دیگه دوباره نقض میشه... مثال قضیه بازرسی ها... حضرت آقا فرمودند به هیچ وجه فرداش عراقچی گفت مدیریت شده ... جانشین فرمانده سپاه گفت با سرب داغ جوابشونو میدیم ... دوباره عراقچی بدوووو اومد تلوزیون گفت مدیریت شده ....... این نظرات به نظر شما چیزی جز انفعال تیم مذاکره کننده رو نشون میده ... حضرت آقا گفتند من به این مذاکرات امیدوار نیستم .. پس ما هم امیدوار نیستیم ...نا امیدی نه به این معنی که توافق صورت نگیرد نه>> بلکه به این معنی است که توافق بد صورت بگیرد.

 

سلام

باور کنید گوش کردن حرفهای رهبری به شکل فایل صوتی این قدر سخت نیست . لااقل یکبار گوش کنید و بعدش از بنی اسرائیل تبعیت بکنید و این نتایج فوق العاده رو بگیرید.

همه موضوع هسته ای هم از دقیقه 42 به بعد است. خیلی هم طولانی نیست. به خدا اگر گوش کنید و بعد اظهار نظر کنید جای دوری نمیره . 

:-(


http://www.leader.ir/langs/fa/media.php?p=contentAttach&id=13333&aid=13944&download=yes%C2%A0


احتمال سفر ظریف و کری به وین، شنبه و یکشنبه

به گزارش مهر به نقل از ایتارتاس، دیپلمات های ناشناس به این خبرگزاری روسی گفته اند که حضور ظریف و کری بر تلاش ها برای دستیابی به توافق هسته ای تا پیش از ضرب الاجل خودخوانده ۱۰ تیرماه خواهد افزود.

محمدجواد ظریف روز دوشنبه در لوکزامبورگ با لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه، فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان و فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس و همچنین فدریکو موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کرد.

 


 

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.