DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

این یک اصل هست که غربیها جز ذلت و عقب ماندگی خاورمیانه را نمیخواند . باید ایرانی همت کنه و ایران را بسازه تا دستمون پیش این نامردها دراز نباشه. سیاستگذاری هوشمندانه برای پیشرفت کشور میتونه ما را نجات بده در غیر اینصورت باید محتاج غربیها باشیم و روزی که نتونیم بابت درخواستهامون پول بدیم باید خاکمون را بدیم تا چیزی بخریم .

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس خبر داد که  مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 تا 7 جولای (سه‌شنبه 16 تیرماه) تمدید شد.
در روزهای آتی مذاکره‌کنندگان گفتگوها درباره مواد اختلافی چون چگونگی رفع تحریم‌ها، PMD یا همان ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران، تحقیق و توسعه هسته‌ای در کشورمان و برخی موارد گفتگو خواهد کرد تا ببینند آیا می‌توانند به توافقی درباره این موضوعات دست یابند یا به زمان بیشتری نیاز است.

دیپلمات‌های کشورمان بارها اعلام کرده‌اند که اگرچه تمرکزشان بر پایان یافتن مذاکرات در ضرب‌الاجل تعیین شده است اما دستیابی به توافق خود مهمتر از زمان است و مذاکرات تا زمان دستیابی به چنین توافقی ادامه خواهد یافت.
امروز علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، هم به‌همراه ظریف به وین آمد، اقدامی که به‌گفته وزیر امور خارجه کشورمان نشان از جدیت ایران در فرآیند مذاکرات دارد. همتای صالحی،‌ ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا، هم اکنون در وین حضور داد و پیش از مذاکرات رسمی با حضور در اتاق صالحی برای وی آرزوی بهبودی هرچه سریع‌تر کرد.
علاوه بر ظریف و کری،‌ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، هم امروز (سه‌شنبه)، به وین آمد و به ملاقات با وزیر ایرانی رفت. وزرای خارجه اروپایی نیز که به‌مانند ظریف یکشنبه وین را ترک کرده بودند طی روزهای آتی به مذاکرات خواهند پیوست تا همان‌گونه که فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی بیان کرده،‌ در صورت پیشرفت در مذاکرات و تدوین متن "آن را نهایی سازند".


 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شرایط دو کشور فرق می کنه  ....

تنها فرقی که داره اینه که سیستم سیاسی در ایران فاسد هست و باندبازی و رفیق بازی و مافیا حرف اول رو میزنه البته یه روکش اسلامی به همه قضایا کشیده شده تا مردم نتونن اعتراض کنند...

  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

CIxTh9kUAAAFsHd.jpg

 

خانمشون یه چیزی میدونستن که خوشون رو رسوندن، چشمک!

ویرایش شده در توسط GRIPEN
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 

خانمشون یه چیزی میدونستن که خوشون رو رسوندن، چشمک!

یعنی واقعا تو این شرلیط حساس لازم بود ایشون به محل مذاکرات بروند.

 

مگه داریم.....مگه میشه

.....................................................................................

 

13940409171720792_PhotoL.jpg

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مشکلی برای اجرای پروتکل الحاقی پیش نمی‌آید

به گزارش فارس، مجید تخت روانچی در مصاحبه با بولتن دانشمندان هسته‌ای آمریکا به تشریح دیدگاه‌های ایران در مذاکرات هسته‌ای با گروه 1+5 پرداخت.

وی در ابتدای این مصاحبه در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود طرف غربی مواردی را به مذاکرات افزوده و اینکه آیا اکنون چارچوب مورد توافق در لوزان، بار دیگر در حال بحث و مذاکره است، گفت: «آنچه آنجا (لوزان) به آن دست یافتیم، نوعی تفاهم بود و نه یک توافق، نوعی راهکار برای مسائل. تفاوت نیز در همین مسئله است. ما ذیل چتر این تفاهم کلی کار می‌کردیم. اما باید بگویم که ما در لوزان زمان نداشتیم تا در مورد همه موضوعات وارد جزئیات شویم. بنابراین، ما به همراه شرکایمان سعی کردیم تا مسائلی را که برای هر دو طرف مهم بود، حل کنیم. وقتی راجع به کلیات صحبت می‌کنید، می‌توانید به سرعت کم و بیش با مسائل اعلام موافقت کنید. اما وقتی وارد جزئیات می‌شوید، زمان بر خواهد بود. گاهی اوقات، شما باید پافشاری کنید. بنابراین، نمی‌توان به سادگی و به سرعت به راه‌حل موضوعات دست یافت. اما ما داریم منطق لوزان را دنبال می‌کنیم.»

آقای تخت روانچی در پاسخ به این سوال که آیا موضوعات باقی‌مانده بیشتر سیاسی است یا فنی، افزود: «باید بگویم که هر دو: مسائلی مربوط به هر دو جبهه وجود دارد. نمی‌خواهم اینجا وارد جزئیات شوم، چراکه در مرحله حساسی هستیم، اما در هر دو موضوع، هسته‌ای و تحریم‌ها، همچنان مسائل فنی‌ای وجود دارد که باید حل شوند. صادقانه بگویم، تصمیمات سیاسی‌ای هم وجود دارد که باید اتخاذ شود.»

وی ادامه داد: «نکته دیگری که باید بر آن تأکید کنم، این است که در لوزان ما در بعد هسته‌ای، بسیار وارد جزئیات شدیم. اما در مورد تحریم‌ها هم بحث کردیم، اما در مقایسه با آنچه در مسئله هسته‌ای به دست آمد، ما آنچنان (در تحریم‌ها) پیش نرفتیم. بنابراین، این اکنون از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. و همانطور که گفتم،‌ اگر در مسئله هسته‌ای وارد جزئیات بیشتر می‌شویم، باید همین‌کار را در مورد مسئله تحریم‌ها نیز انجام دهیم.»

او در مورد نقش مجلس در مذاکرات هم گفت: «می‌دانید که، چند روز قبل مجلس قانونی را تصویب کرد و بعد هم (آن قانون) به تائید شورای نگهبان رسید. ما نیاز به تائید آن‌ها نداریم، اما وزارت خارجه باید توافق را به مجلس ارائه کرده و هر 6 ماه نیز گزارش به روزشده‌ای به پارلمان ارائه دهد. مجوزهای دیگری نیز در توافق وجود دارد. به عنوان نمونه، ما باید در چارچوب مصوب مجلس کار کنیم. مجلس در این مسئله بسیار فعال است. تائید پروتکل الحاقی باید از طریق پارلمان انجام شود و ما معتقدیم که علاوه بر پروتکل الحاقی، مجوزهای اجرایی نیز باید تائید مجلس را داشته باشند. ما به عنوان دولت، باید گوش به فرمان مجلس باشیم و آن‌ها هستند که چارچوب فعالیت ما را مشخص می‌کنند.»

وی در مورد توان ایران در اجرای توافق هم گفت: «اگر توافقی حاصل شود، باید توافقی خوب باشد. این چیزی است که همه ما می‌خواهیم، نه فقط ایران. این توافق باید در چارچوب تعیین‌شده از سوی رهبری و مجلس باشد. در آن صورت، اجرا بسیار روان و ساده خواهد بود.»

آقای تخت روانچی سپس در مورد روند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی‌های مجاز از دید ایران گفت: «اول از همه ما باید ببینیم که تعهدات بین‌المللی ایران چیست. ما یک توافق پادمانی با آژانس داریم که سال‌هاست بر اساس آن فعالیت می‌کنیم. تاکنون مشکلی در مورد آن ابزار وجود نداشته است. همچنین پروتکل الحاقی نیز هست. ما آن را برای بیش از دو سال، بین سال‌های 2003 تا 2005 اجرا کردیم. آژانس دست بازی داشت تا هر طور می‌خواهد به نقاط مختلف ایران رفته و هیچ مشکلی هم در مورد مکان‌هایی که آژانس می‌خواست به آنجا برود و یا می‌خواست صحبت کند، وجود نداشت. بنابراین، تا جایی که به سابقه اجرای (پروتکل الحاقی) از سوی ما مربوط می‌شود،‌ ما در آن سال‌ها به صورت داوطلبانه پروتکل الحاقی را اجرا کردیم و حتی یک مشکل نیز وجود نداشت. بازرسان کارشان را در ایران انجام دادند. ایران در عین حال ذیل کنوانسیون تسلیحات شیمیایی نیز به تاسیسات نظامی خود دسترسی داده است. بنابراین، ما مسئله ای با احترام به تعهداتمان بر اساس تعهدات بین المللی نداریم.»

وی افزود: «حالا داریم وارد یک مرحله جدید می شویم. اگر توافق نهایی انجام شود، شامل پروتکل الحاقی خواهد بود. ما در متن به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی اشاره کرده ایم. این تا زمانی است که این به تائید مجلس برسد. یعنی به بخشی از قوانین ملی ایران بدل شود. بنابراین، اگر ما به توافق برسیم، ایران ملزم به پروتکل الحاقی می شود که شامل دسترسی مدیریت شده نیز هست.»

آقای روانچی افزود: «خوب، اگر شما به تحولات اخیر و این سوال که آیا ایران دسترسی مدیریت شده ارائه می دهد یا نه، اشاره دارید، نمی توانید آن ها را در خلا مورد بحث قرار دهید. شما باید ببینید این موضوعات در کچا و در چه قالبی مطرح شده است. اگر به یاد داشته باشید، زمانی که نوعی تفاهم در لوزان به دست آمد، ایده ارائه دسترسی به اماکن نظامی در همه زمان ها، همه نقاط و همه مکان ها، مطرح شد. این امر موجب شد تا در مورد هدف واقعی این مسئله، نوعی اضطراب در ایران شکل بگیرد. اینکه آیا این مربوط به توافق است یا سر در آوردن از اینکه در نیروی نظامی ایران چه می گذرد. ما به هیچ کس اجازه نمی دهیم وارد مجتمع های نظامی ما شود، چراکه پروتکل الحاقی به این معنی نیست که بازرسان هرکجا خواستند را بازدید کرده و دست بازی داشته باشند تا هرکاری خواستند انجام دهند یا با هرکس خواستند صحبت کنند. بلکه پروتکل الحاقی یعنی دسترسی به نواحی مشخصی که مدرکی دال بر وجود خطای ادعایی وجود داشته باشد و اسناد مربوط به آن هم باید به اعضا ارائه شود.»

او افزود: «فکر نمی کنم در آینده هیچ مشکلی در رابطه با اجرای پروتکل الحاقی وجود داشته باشد. می دانید، این در مورد موارد خاص است، نه هر موردی. قطعا این مسئله افراد را مضطرب می کند. به عنوان نمونه، فکر نمی کنم ایالات متحده چنین اجازه ای دهد. این حساسیت صرفا مختص ایران نیست، بلکه هیچ کشوری تاسیسات (نظامی) خود را باز نمی کند. و ایران هم از این امر مستثنا نیست. ما تلاش کردیم با دادن دسترسی های روزانه، کار آژانس را ساده تر کنیم.»

«آرین طباطبائی» که این مصاحبه را با آقای روانچی گرفته است، در ادامه در مورد روند برداشته شدن تحریم ها از دید ایران سوال کرد، که دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ گفت: «از ابتدای مذاکرات، ما تأکید داشتیم که هرآنچه ما باید انجام دهیم، باید همراستا و متناسب با آنچیزی باشد که طرف دیگر انجام می دهد. منظورم این نیست که هرچه ما در زمینه هسته ای انجام دادیم، طرف دیگر هم همان را انجام دهد. اما نمی توان انتظار هم داشت که ما کارمان را انجام دهیم، تعهدمان را اجرا کنیم و بعد منتظر بمانیم تا طرف دیگر هم این کار را انجام دهد. بنابراین، لازم است که تناسبی در این زمینه وجود داشته باشد. ما هم به شرکایمان در 1+5 گفته ایم که ایران حاضر است برخی از گام ها در مسئله هسته ای (کار روی فردو، نطنز یا اراک یا هرچه مورد توافق قرار گیرد) را در مرحله اول انجام دهیم، مشروط بر اینکه اطمینان دریافت کنیم که طرف دیگر هم تعهدش را انجام می دهد. فعلا داریم در مورد تمام اینها بحث می کنیم. اما مسئله همزمانی این است که ایران سهم خود را انجام داده و همزمان آن ها هم سهم خود را. اما این نباید بر این مبنا باشد که طرف دیگر منتظر بماند که ما کارمان را انجام دهیم و بعد آن ها در مورد آنچه میخواهند انجام دهند، تصمیم بگیرند. بنابراین، مسئله همزمان چیزی است که ما روی آن پافشاری کرده ایم و تصور می کنم همکارانمان هم آن را درک کرده اند. آن ها همان فکری دارند که ما داریم و تصور می کنم که می توان این موضوع را حل کرد.»

او در پاسخ به این سوال که توافق یا عدم توافق چه تاثیری بر دولت دارد هم گفت: «می دانید، ما با همه بسیار صادق بوده ایم. اگر توافق شود، به نفع ما خواهد بود، به نفع منطقه خواهد بود و به نفع 1+5. این واقعا یک بحران ساختگی است. اما یک توافق برای آنکه پایدار باشد، باید توافق خوبی باشد. اما در عین حال، توافق هم نشود، دنیا به سر نمی رسد. دولت کنونی تلاش می کند از اتکا به نفت در اقتصاد فاصله بگیرد تا از اینکه گروگان قیمت نفت باشد، نجات یابد. بنابراین، امیدواریم طی سال های آینده این وابستگی را به صفر برسانیم. می دانیم که این کار بسیار دشواری خواهد بود. هیچ کس نمی تواند انکار کند که نداشتن ارز خارجی، دشوار است. اما فکر می کنم بهتر است که یا توافقی خوب داشته باشیم، یا در غیر این صورت به خودمان اتکا کنیم.»

 


آمانو پنج‌شنبه به تهران می‌آید

به گزارش فارس، منابع غربی بامداد روز چهارشنبه از احتمال سفر یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران خبر دادند. 

به ادعای این منابع این سفر احتمالا روز پنج‌شنبه صورت می‌گیرد. 
این در حالی است که مذاکرات ایران و گروه موسوم به 1+5 از دو هفته قبل در وین در جریان است و همچنان ادامه دارد. آقای آمانو این هفته چند بار در محل برگزاری مذاکرات هسته‌ای حاضر شده و با وزرای خارجه مذاکره‌کننده، دیدار و گفت‌وگو کرد.


 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تنها فرقی که داره اینه که سیستم سیاسی در ایران فاسد هست و باندبازی و رفیق بازی و مافیا حرف اول رو میزنه البته یه روکش اسلامی به همه قضایا کشیده شده تا مردم نتونن اعتراض کنند...

 

شما حکم صادر کردید ...

توی کشورهای مذکور احزاب قدرت دارند ولی توی ایران و تقریبا توی هر کشورهای همسایه این شخصیت ها هستند که قدرت دارند . بعضی اوقات قدرت احزاب و جناح ها از شخصیت ها گرفته می شه ، برای همین ساختار قدرت و نوع رفتار فرق می کنه .

 

در ضمن شما معترض بودی که جرا جناب خاتمی رو ناز نکردن و نازش رو نخریدن و یک مسئولیتی بهش ندادن ، بهتون گفتم مسئولیت بهشون دادن . بعد هم یک مقایسه ساده کردم بین امثال خاتمی در ایران و سایر سران در کشورهای غربی ....

 

بنا به گفته ی خودتون ، باید برای جناب خاتمی هیچ شانی قائل نشوند چون در سیستم غربی که به زعم شما سالم هست ، همین طوره .... شما اونقدر بغض توی سینه تون هست که حواست نیست چی می گی و از کجا به کجا می رسی .

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شما حکم صادر کردید ...

توی کشورهای مذکور احزاب قدرت دارند ولی توی ایران و تقریبا توی هر کشورهای همسایه این شخصیت ها هستند که قدرت دارند . بعضی اوقات قدرت احزاب و جناح ها از شخصیت ها گرفته می شه ، برای همین ساختار قدرت و نوع رفتار فرق می کنه .

 

در ضمن شما معترض بودی که جرا جناب خاتمی رو ناز نکردن و نازش رو نخریدن و یک مسئولیتی بهش ندادن ، بهتون گفتم مسئولیت بهشون دادن . بعد هم یک مقایسه ساده کردم بین امثال خاتمی در ایران و سایر سران در کشورهای غربی ....

 

بنا به گفته ی خودتون ، باید برای جناب خاتمی هیچ شانی قائل نشوند چون در سیستم غربی که به زعم شما سالم هست ، همین طوره .... شما اونقدر بغض توی سینه تون هست که حواست نیست چی می گی و از کجا به کجا می رسی .

ما انقلاب کردیم که احزاب مختلف تشکیل بدیم(احزاب واقعی) تا بجای حکومت فرد محور یک حکومت مردم محور تشکیل بدیم وگرنه چه دلیلی داشت اینهمه خون بدیم تا امثال رفسنجانی و احمدی و خاتمی و...برای همیشه سوار قدرت و ثروت کشور بشن...اگه قرار بر حکومت فرد محور بود همون شاه بهتر نبود؟حداقل یک نفر بود نه مثل الان که هر کسی برای خودش سلطنت تشکیل داده و معلوم نیست تو مملکت چند تا شاه و شاهزاده وجود داره ..

بنده مثل دیگران نیستم که چشم و گوش بسته طرفدار کسی  باشم...بنده طرفدار خاتمی یا هر فرد حقیقی دیگه نیستم  فقط حقیقت رو گفتم که بعد از انقلاب و جنگ تنها دولتی که تونست وضعیت اقتصاد و رواط بین الملل رو سرو سامان بده همین خاتمی بود که الان بلاکش کردن!

دلیلی وجود نداره کسی بعد از اتمام دوره ریاستش همچنان در حکومت پست و مقام داشته باشه این مسائل فقط در کشورهای با سیستم عقب افتاده سیاسی هست...

فساد سیاسی سر منشا فساد اقتصادی هست که الان میبینیم بطور گسترده گریبانگیر کشور شده و اختلاسها و دزدیهایی که میشه در هیچ کجای دنیا قابل انجام نیست...مطمئن باشید این مقدار بسیار کمی هست که رسانه ای میشه اوضاع وخیم تر از وضعیت فعلی است....

بهتره به شما یادآوری کنم که در حال حاضر در دهه چهارم انقلاب هستیم ..یعنی سیستم تثبیت شده و هیچ بهانه ای برای وضعیتی که امروز ایجاد کردن وجود نداره....با ادامه وضعیت فعلی چیزی جز سقوط در انتظار کشور و ملت و سیستم نیست....

فهمیدن این مسائل هم زیاد مشکل نمیتونه باشه.........

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اولا که شما انقلاب نکردی ، سندش رو به نام خودت نزن ...

دوما اینکه جامعه ی ما به شخصیت ها بیش از احزاب بها می ده یک مسئله ی فرهنگی هست و شما نمی تونی با شعر گفتن تغییرش بدی .

سوما شما تا دیروز این رو می گفتی

 

 

تو این کشور هر کی خوب و درست  کار کنه منزویش میکنن مثل رئیس دوره اصلاحات ولی اگه کسی مثل محمود زندگی یک نسلو نابود کنه و فساد ایجاد کنه ترفیع میگیره و بعد از ریاست جمهوری میشه عضو مجمع تشخیص مصلحت!!

بعد که توجیحت می کنند ، امروز میای و طلب کار هم می شی و  می گی

 دلیلی وجود نداره کسی بعد از اتمام دوره ریاستش همچنان در حکومت پست و مقام داشته باشه این مسائل فقط در کشورهای با سیستم عقب افتاده سیاسی هست...

 

در مورد جمله جناب خاتمی و اقتصاد و سیاست بین المللشون همین بس که به قول یکی از مسئولین ، جنگنده هاشون هم برای حمله به ما آوردن سر باند و نام کشور رو گذاشتن « محور شرارت » ....

البته نتیجه ی مدیریت درخشان اقتصادی جناب خاتمی منجر به تعدیل ها و ریاضت های اقتصادی در دولت بعدی شد از جمله افزایش قیمت حامل های انرژی و ....

 

 

فساد سیاسی سر منشا فساد اقتصادی هست که الان میبینیم بطور گسترده گریبانگیر کشور شده و اختلاسها و دزدیهایی که میشه در هیچ کجای دنیا قابل انجام نیست...مطمئن باشید این مقدار بسیار کمی هست که رسانه ای میشه اوضاع وخیم تر از وضعیت فعلی است....

بهتره به شما یادآوری کنم که در حال حاضر در دهه چهارم انقلاب هستیم ..یعنی سیستم تثبیت شده و هیچ بهانه ای برای وضعیتی که امروز ایجاد کردن وجود نداره....با ادامه وضعیت فعلی چیزی جز سقوط در انتظار کشور و ملت و سیستم نیست....

فهمیدن این مسائل هم زیاد مشکل نمیتونه باشه.........

 

فساد وجود داره ولی وقتی می خوان یک مفسد اقتصادی رو دهنش رو سرویس کنند فلان حزب و رئیس حزبش که شما سنگش رو به سینه می زنی ، از مجازات طرف به عنوان دیکتاتوری نام می بره و دم از حقوق بشر می زنه ، این فساد خورنده تر می شه ...

به جایی می رسه که یک نفر که رشوه گیریش ثابت شده باز هم به وزارت می رسه و حالا کشور باید 14 میلیارد دلار بابت این آقا خسارت بده ، معادل 49000 میلیارد تومن !!

یا طرفی که عملا محکوم شده ، حالا برگشته و در حزب و جناح سیاسی مطبوعش که خودتان در جریان هستید ، می خواد فعالیت سیاسی کنه .

 

متاسفانه شما مشکلت اقتصاد و فساد نبود و نیست وگرنه پستت رو با این مباحث شروع می کردی نه اینکه کم بیاری بری سمت این مباحث .

ویرایش شده در توسط Juicer
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان بنظرم کمی از موضوع اصلی که پی گیری مسائل مربوط به هسته ای باشد فاصله گرفتن و بحث های نامرتبط انجام میدهند. 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اولا که شما انقلاب نکردی ، سندش رو به نام خودت نزن ...

دوما اینکه جامعه ی ما به شخصیت ها بیش از احزاب بها می ده یک مسئله ی فرهنگی هست و شما نمی تونی با شعر گفتن تغییرش بدی .

سوما شما تا دیروز این رو می گفتی

 

بعد که توجیحت می کنند ، امروز میای و طلب کار هم می شی و  می گی

 

در مورد جمله جناب خاتمی و اقتصاد و سیاست بین المللشون همین بس که به قول یکی از مسئولین ، جنگنده هاشون هم برای حمله به ما آوردن سر باند و نام کشور رو گذاشتن « محور شرارت » ....

البته نتیجه ی مدیریت درخشان اقتصادی جناب خاتمی منجر به تعدیل ها و ریاضت های اقتصادی در دولت بعدی شد از جمله افزایش قیمت حامل های انرژی و ....

 

 

فساد وجود داره ولی وقتی می خوان یک مفسد اقتصادی رو دهنش رو سرویس کنند فلان حزب و رئیس حزبش که شما سنگش رو به سینه می زنی ، از مجازات طرف به عنوان دیکتاتوری نام می بره و دم از حقوق بشر می زنه ، این فساد خورنده تر می شه ...

به جایی می رسه که یک نفر که رشوه گیریش ثابت شده باز هم به وزارت می رسه و حالا کشور باید 14 میلیارد دلار بابت این آقا خسارت بده ، معادل 49000 میلیارد تومن !!

یا طرفی که عملا محکوم شده ، حالا برگشته و در حزب و جناح سیاسی مطبوعش که خودتان در جریان هستید ، می خواد فعالیت سیاسی کنه .

 

متاسفانه شما مشکلت اقتصاد و فساد نبود و نیست وگرنه پستت رو با این مباحث شروع می کردی نه اینکه کم بیاری بری سمت این مباحث .

اگه ما انقلاب نکردیم میشه بگی کی بود که انقلاب کرد؟اگه منظورت گروه کوچکی  که قدرت و ثروت کشور رو در اختیار دارن هست این میشه کودتا نه انقلاب...یعنی تو میگی این انقلاب مردمی نیست..............

در ثانی گفته مارک تواین شامل حال جنابعالی میشه...بحث کردن با امثال تو فقط اتلاف وقت هست........

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگه ما انقلاب نکردیم میشه بگی کی بود که انقلاب کرد؟اگه منظورت گروه کوچکی  که قدرت و ثروت کشور رو در اختیار دارن هست این میشه کودتا نه انقلاب...یعنی تو میگی این انقلاب مردمی نیست..............

در ثانی گفته مارک تواین شامل حال جنابعالی میشه...بحث کردن با امثال تو فقط اتلاف وقت هست........

 

خیلی ها انقلاب کردن ولی شما داری خودت رو طلب کار نشون می دی ،

مارک تواین رو نمی شناسم ولی باهاش هم عقیده هستنم که « بحث کردن با امثال تو فقط اتلاف وقت هست . »

  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: دلواپسان خودمان را راضی می کنیم

 

«آلن ایر» در گفت‌وگو با ایلنا ٬ تاکید کرد: «در هر دور از مذاکرات برای کاهش اختلافات و فاصله در مواضع تلاش می‌کنیم و شاهد پیشرفت‌هایی نیز بوده‌ایم٬ ولی با همه اینها بعضی اختلاف‌ها٬ هم در جنبه فنی و هم در جنبه سیاسی به قوت خود باقی است که این اختلاف‌ها نیز باید حل شود.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: «در همین راستا تمهیدات برنامه جامع اقدام مشترک را تا هفتم جولای تمدید کردیم تا فرصت بیشتری برای دستیابی به راه‌حل داشته باشیم و تلاش می‌کنم در این چند روز به توافقی برسیم که مورد قبول همه طرف‌ها باشد.»
این مقام آمریکایی افزود: «به هیچ عنوان کیفیت مذاکرات را فدای زمان نخواهیم کرد و آنچه که برای ما اهمیت دارد، این است که به توافقی مبتنی بر تفاهم لوزان برسیم. این تفاهم مبنای عمل ما است و تلاش می‌کنیم در چارچوب آن جزییات را مشخص کرده و پرانتزها را پاک کنیم.»

ایر در ادامه با بیان اینکه «تلاش ما این است که به یک درک مشترک برسیم»٬ افزود: «در لوزان بر سر مسائل اصلی و عمده توافق کردیم. کار ما از آن زمان در سطوح مختلف بدون وقفه ادامه دارد. هم در سطح مدیران و هم در سطح کارشناسان. کار ما این بود که با تمرکز بر جزییات، مسائل باقی مانده را حل و فصل کنیم. ولی این کار آسانی نیست. به همین دلیل با وجود این‌که نیت همگی ما خوب بود و کارمان را با جدیت تمام انجام دادیم، نیاز به زمان بیشتری داشتیم تا بتوانیم به نتیجه برسیم.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت: «زمان برای تصمیم‌های سخت سیاسی فرا رسیده است.»
وی با اشاره به اقدام‌های کنگره آمریکا در قبال مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ و توافق احتمالی گفت: «در آمریکا نیز مانند ایران سیستم تفکیک قوا وجود دارد و هر قوه کار خود را انجام می‌دهد. ما از طرح سناتور «باب کروکر» ایراد گرفتیم و فکر می‌کنیم اگر بتوانیم به توافق خوبی برسیم، می‌توانیم کنگره و دلواپسان خودمان را راضی کنیم.»
ایر در پاسخ به ساز و کار لغو تحریم‌ها در صورت دستیابی به توافق، گفت که درباره جزییات این مسائل اظهارنظری نمی‌کند٬ ولی در عین حال تاکید کرد: «زمان‌بندی لغو تحریم‌ها یک موضوع اصلی این مذاکرات است.»

این مقام آمریکایی افزود: «اگر ایران نگرانی‌ها درباره ماهیت برنامه هسته‌ای خود را رفع کند، ما نیازی به تحریم‌های هسته‌ای نخواهیم داشت.»
وی همچنین برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر این‌که «باراک اوباما» رییس‌جمهوری آمریکا به دنبال استفاده تبلیغاتی از نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران به منظور کسب برگ برنده برای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا است را رد کرد.

 

***************************************************************************************


یوکیا آمانو صبح پنجشنبه به ایران سفر می‌کند و با دبیر شورای عالی امنیت ملی و رییس‌جمهور کشورمان در تهران دیدار خواهد کرد.مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای گفت‌وگو با مقامات ارشد ایرانی پنجشنبه به تهران می‌آید تا با دریابان علی شمخانی و حسن روحانی دیدار کند. این دیدار به درخواست ایران و برای گفت‌وگوی مستقیم مقام ارشد آژانس با مقامات عالی کشورمان است تا درباره برخی مواضع و پیشنهادها در رابطه با حل مسایل میان ایران و آژانس و بحث راستی‌آزمایی گفت‌وگو شود.

یک دیپلمات ارشد کشورمان در وین با تایید سفر آمانو به تهران به خبرنگاران گفت که ایران راهکارها و پیشنهادهایی را برای رفع ابهامات و سوالات آژانس درباره مسایل گذشته در سفر آمانو به تهران ارایه خواهد کرد.وی گفت: ما معتقدیم توافق ایران و آژانس با عنوان "چارچوبی برای همکاری" که در آبان 1392 در تهران به امضا رسید می‌تواند مبنای حل موضوعات ابعاد نظامی احتمالی باشد.این دیپلمات کشورمان درباره درخواست و اصرار آژانس برای دسترسی و مصاحبه با بیان این که این مساله در جای خود باید بررسی دقیق شود، گفت: ما فکر می کنیم بدون دسترسی و مصاحبه و در قالب توافق" چارچوبی برای همکاری" می‌توان PMD را حل کرد.او درباره تاثیر حل و فصل شدن یا نشدن موضوع ابعاد نظامی احتمالی بر توافق جامع هسته‌ای تصریح کرد: این موضوع از موضوعات مذاکرات است، اما اینکه چگونه حل شود مساله‌ای است که در حال مذاکره است. در عین حال که حل PMD از مسیر خاص خود یعنی آژانس پیش خواهد رفت اما در توافق جامع هسته ای به این مساله اشاره خواهد شد که این موضوع کی و به چه شکل حل می شود. ما فکر می کنیم ظرف چند ماه و تا قبل از اجرای توافق بتوان این موضوع را حل کرد.

 

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به گزارش تسنیم، آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی اعلام کرد که ایران همچنان به شروط توافق موقت هسته‌ای ژنو پایبند است.

به گزارش ایسنا، جان کری وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری که عصر روز چهارشنبه مقابل هتل کوبورگ انجام داد با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت:اگر به مذاکرات وین نگاه کنیم، متوجه می شویم این نکته حایز اهمیت است که وضعیت می تواند تغییر کند.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به مذاکرات هسته ای در وین ادامه داد:خیلی سخت کار می‌کنیم و پیشرفت‌هایی حاصل شده،ولی هنوز چیزی مشخص نیست.

 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با توجه به اخبار و نوشته شدن پیش نویس احتمال توافق بالا رفته است

الان بحث درست اندازه گیری خوبی توافق پیش رو با یک معیار درست است

 

خب از نظر دوستان توافق خوب و عملی چه ویژگی هایی دارد 

( لطفا روی هوا نگویید و مثل اسرائیل شرط نگذارید که توافق خوب یعنی به رسمیت شناختن اسرائیل

چیزی که قابل سنجش و عملی باشد ) 

 

یکی از نکات توافق خوب بحث رفع تحریم های مالی و امکان ورود طلا و ارز به کشور است

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.