DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

طرف مقابل هم متوجه شد !!!!!  time_out

سلام

اگر متوجه هم نشده بودند امروز با اژدر والفجر متوجه شدند !  :winking:

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

لندن: کمیته تحریم‌های شورای امنیت آزمایش موشکی ایران را بررسی کند
نماینده انگلیس در سازمان ملل از کمیته تحریم‌های ایران در شورای امنیت خواست آزمایش موشک دوربرد «عماد» را بررسی کند.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد، دیروز (سه‌ شنبه) از کمیته تحریم‌های کشورمان در شورای امنیت این سازمان خواست آزمایش موشک «عماد» توسط این کشور را مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش رویترز، «ماتیو ری‌کرافت» که در نیویورک در جمع خبرنگاران صحبت می کرد با بیان اینکه «معماری فعلی (تحریم‌ها) هنوز پابرجاست»، از این کمیته خواست آزمایش موشکی ایران را مورد بررسی قرار دهد.

موشک دوربرد «عماد»، که نسل جدید موشک‌های بالستیک ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران است روز یکشنبه با موفقیت آزمایش شد. «عماد» نخستین موشک دوربرد ایران با قابلیت هدایت و کنترل تا لحظه اصابت به هدف است.

مقام‌های آمریکایی در روزهای گذشته این اقدام ایران را ناقض قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد خوانده‌ و گفته‌اند از مجرای سازمان ملل متحد اقدام مقتضی را در ارتباط با آن انجام خواهند داد.

«مارک تونر»، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز سه‌شنبه آخرین مقام آمریکایی بود که این اظهارات را مطرح کرد. پیش از او، جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه گفته بود: «در صورتی که آزمایش موشکی گزارش شده ناقض هر یک از قطعنامه‌های فعلی شورای امنیت سازمان ملل متحد باشد، ما اقدامات مقتضی درباره آن را در سازمان ملل انجام خواهیم داد.»

قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد که آغازگر چهارمین دور تحریم‌ها علیه ایران با طرح ادعاهای بی‌پایه درباره برنامه هسته‌ای این کشور بود سال 2010 به تصویب رسید.

این شورا اخیراً قطعنامه‌ای جدیدتر به شماره 2231 برای تأیید «برجام» به تصویب رسانده که هنوز اجرایی نشده است. قطعنامه 2231 تمامی قطعنامه‌های قبلی این شورا علیه ایران را لغو می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران همواره ادعای کشورهای غربی، مبنی بر وجود جنبه‌های نظامی در برنامه هسته‌ای خود را رد می‌کند.

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940722000030

 

 

 

 

کاخ سفید: شلیک موشک عماد، نقض تحریم‌های شورای امنیت است/ ۳ سال قبل، موضع هسته‌ای ایران سرسختانه‌تر بود

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید شلیک آزمایشی موشک بالستیک عماد، نقض تحریم‌های شورای امنیت و ادامه بی‌اعتنایی ایران به نگرانی‌های جامعه بین‌المللی است.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940721001699

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

روز یکشنبه گذشته در جریان بررسی طرح برجام در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، یکی از حواشی مهمی که در مجلس رخ داد، جدل لفظی علی اکبر صالحی، روح الله حسینیان و محمد جواد ظریف بود.به گزارش «تابناک»، صالحی در دفاعیات خود از طرح برجام در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یکی از عزیزان در مجلس به وی مراجعه و وی را تهدید به قتل کرده است. صالحی در حین صحبت های خود گفت: برادر عزیزی در همین مجلس قسم جلاله می‌خورد و به من می‌گوید، روی تو سیمان می‌ریزیم و می‌کشیمت. این چه طرز بیان آن هم در جمهوری اسلامی است؟ آیا این نحوه گفتار و صحبت است که به ما می‌گویند، روی شما سیمان می‌ریزیم و در همان قلب رآکتور اراک دفنتان می‌کنیم؟

اما پس از پایان جلسه، کمال الدین پیرموذن در گفت وگویی، با معرفی روح الله حسینیان به عنوان فرد تهدید کنند می گوید: امروز در جلسه علنی آقای حسینیان پیش آقای صالحی رفت و با کمال تأسف گفت: اگر برجام به فرجام برسد تو را می‌کشیم و سیمان رویت می‌ریزیم. در واقع حسینیان صالحی را تهدید کرده است.

اما برخی از نمایندگان نزدیک به وی از جمله حمید رسایی و چند تن دیگر عنوان داشتند که حسینیان با صالحی شوخی کرده و این صحبت های وی مزاح بوده است، ولی صالحی عصبانی شده و از این صحبت ها به نفع برجام بهره برده است.

با این حال، روح الله حسینیان امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره این اتفاقات روز گذشته به خبرنگاران پاسخ داد.


این نماینده مجلس گفت: جریان از این قرار بود که پس از صدور بیانیه لوزان، وقتی آقای ظریف در جلسه کمیسیون حضور یافت ایرادی را متوجه ایشان کردم و به ایشان گفتم 20 درصد را از بین بردید، کارخانه آب سنگین اراک را که پلوتونیوم تولید می‌کند از بین بردید و یک حربه روانی به دست دشمن دادید. هرچند دنبال ساخت بمب هسته‌ای نیستیم، دشمن خیال می کرد جمهوری اسلامی ایران از چنین توانایی بالقوه ای برخوردار است.

وی ادامه داد: به ایشان تأکید کردم با از بین رفتن این دو حربه رژیم صهیونیستی هر روز ما را به بمباران هسته‌ای تهدید خواهد کرد. اتفاقا چند روز بعد، وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی ایران را به بمباران هسته‌ای تهدید کرد. مجددا به آقای ظریف یادآور شدم، اگر رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند و آمریکا به خاطر برجام به ایران حمله کند، مردم شما را دستگیر و محاکمه می‌کنند و بنده هم اگر کاره‌ای باشم، آقای صالحی شما را وادار می‌کنم قلب راکتور اراک را از سیمان خالی کنید و شما را داخل آن می‌اندازم و دور شما سیمان می‌ریزم. بنده نگفتم سیمان را روی سر ایشان می ریزم بلکه گفتم دور ایشان می‌ریزم.

وی که در جریان تصاویر و مطالب طنزگونه که در پی تهدید رئیس سازمان انرژی اتمی به مرگ در فضای مجازی منتشر شده است گفت:‌ از طریق فرزندان و دوستانم این مطالب و تصاویر را دیدیم و خواندم و با هم کلی خندیدیم.

 

منبع

 

----------------------------------------------------

مسئله فارغ از سیاسی بودن مسئله اخلاق باید مد نظر قرار بگیرد

جمهوری اسلامی باید اشاعه کننده اخلاق نبوی باشد از هر جناح یا مقامی ان شالله

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و یکی از مذاکره کنندگان اصلی این کشور در مذاکرات منجر به توافق جامع اتمی با گروه ۱+۵ گفته است که توافق برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) هیچ ضمیمه محرمانه ای ندارد.

آقای صالحی در دیدار با گروهی از سردبیران رسانه‌های عربی در تهران که خبر آن امروز چهارشنبه ۲۲ مهر (۱۴ اکتبر) منتشر شده، گفته است "هیچ گونه پیوست‌های محرمانه‌ای درباره پرونده توافق هسته‌ای وجود ندارد بلکه تنها یک پیوست درباره چگونگی برنامه هسته‌ای ایران پس از ۱۰ سال وجود دارد که آن هم محرمانه نیست."

آقای صالحی گفته "ایران توافق کرده که برنامه هسته‌ای خود را به آژانس بین‌المللی اعلام کند و پس از آن برنامه خود را به گروه ۱+۵ ارائه می‌دهد."

مقام‌های ایران پیش از این اعلام کرده بودند که به زودی برنامه بلند مدت خود برای توسعه برنامه اتمی کشور را به آژانس ارائه خواهند کرد.

برخی از رسانه‌ها پیش از این احتمال وجود سند محرمانه‌ای میان ایران و آمریکا درباره اجرای توافق برجام را مطرح کرده بودند.

مقام‌های ایرانی می‌گویند تنها سند محرمانه‌ای که اکنون وجود دارد، توافق با آژانس بر سر چگونگی حل و فصل موضوع "ابعاد احتمالی نظامی برنامه اتمی ایران (پی ام دی)" است که مطابق مقررات باید محرمانه بماند و دیگر کشورها هم در توافق‌های مشابه با آژانس به همین رویه عمل کرده‌اند.

این توافق پیش از اعلام رسیدن طرف‌ها به توافق جامع اتمی، میان علی اکبر صالحی از ایران و یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس در وین امضا شد.

برخی از اعضای کمیسیون برجام مجلس که برای مرور این توافق تشکیل شده بود، پیش از این خواستار دریافت "اسناد محرمانه" منضم به این توافق شده بودند که به گفته مهرداد بذرپاش، از اعضای این کمیسیون شامل "اسناد برنامه بلندمدت غنی‌سازی و سند محرمانه با آژانس درباره موضوع پی ام دی" است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حسین دهباشی، پژوهشگر تاریخ معاصر  و کارگردان فیلم تبلیغاتی حسن روحانی در متنی خطاب به مخالفین برجام نوشت:

حضرات آقایان زاکانی، کوچک زاده، رسایی، شریعتمداری و... | بر شما پوشیده نیست که امثال نگارنده در بسیاری از امور هم نظر با شما نیستند | سهل است | کم پیش نیامده که جواب های را هوی داده و تا آنجا که در وسع این قلم بوده و متقابلا به تندی و تیزی و گاه به تحقیر شما و رسانه ها و سخنان و همتایان شما را نواخته اند...

اما اینک شرط انصاف و میهن دوستی و مسلمانی آن است | که با وجود همه اختلافات دیگر | و صمیمانه و صادقانه | به خاطر همه دانش، پایمردی، خلوص، شجاعت، صبوری و غیرتی که برای مقاومت و تلاش در جلوگیری از تصویب عهدنامه ننگین و ذلیلانه برجام به خرج دادید | با تمام وجود و برادرانه از شما تشکر شود.

دیر نخواهد بود | روزی که صحت فهم و گفتار شما در فقره مذکور بر همگان آشکار شود | و نام تان در این خصوص به نیکى و احترام و افتخار بسیار | زینت بخش این صفحات غفلت از تاریخ پر فراز و نشیب میهن عزیزمان شود | روزگاری که دلواپسی برای میراث گرانبهای خون شهدا | نه مانند اکنون که به بی انصافی و مظلومانه متهم به نگرانی برای کسب و کار دنیوی خویش شده اید | که چونان نشان پرافتخارى از ایران دوستی و ایمان گوارای وجود و مایه سرافرازی فرزندانتان شود | و دلبستگی انبوه این جماعت ساده دل و دلبسته به سراب آشتی گرگ و میش | موجب ننگ و تف و لعنت همه نسل های بعدی شود.

اجرتان با سیدالشهدا...

حسین دهباشی | برادری که در اغلب دیدگاه های دیگرتان با شما اختلاف نظر دارد | اما به پاس شرافت و غیرت تان | در تعزیه تصویب فرجام | تا به همیشه کلاه از سر برداشته و به احترامتان تمام قد می ایستد.

 

|||||||

 

من منبع اصلی را چک نکردم. ولی بعید میدونم غیر صحیح باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 
روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در موارد متعددی بر طی شدن مسیر قانونی بررسی مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تأکید داشته‌اند و در اطلاعیه اخیر دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ 10/6/1394 نیز اعلام گردید که مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد.
لذا هرگونه اطلاع رسانی و بیان مطالب غلط و مغشوش مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولین دفتر معظم‌له در روند بررسی طرح «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» خلاف واقع بوده و فاقد اعتبار است و انتظار دارد صاحبان تریبونها و رسانه‌ها و سایتهای خبری، احتیاط و دقت لازم را در نقل مطالب مربوط به دفتر مقام معظم رهبری بعمل آورند.»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کارگردان فیلم انتخاباتی روحانی برجام را "عهدنامه ننگین و ذلیلانه" خواند

 

حسین دهباشی در صفحه شخصی خود خطاب به مخالفان برجام در مجلس نوشت: لازم است به خاطر همه دانش، خلوص، صبوری و غیرتی که برای جلوگیری از تصویب عهدنامه ننگین برجام به خرج دادید با تمام وجود از شما تشکر شود

به گزارش «نسیم»، حسین دهباشی، پژوهشگر تاریخ معاصر و کارگردان فیلم تبلیغاتی حسن روحانی در متنی خطاب به مخالفین برجام نوشت:

حضرات آقایان زاکانی، کوچک زاده، رسایی، شریعتمداری و... | بر شما پوشیده نیست که امثال نگارنده در بسیاری از امور هم نظر با شما نیستند | سهل است | کم پیش نیامده که جواب های را هوی داده و تا آنجا که در وسع این قلم بوده و متقابلا به تندی و تیزی و گاه به تحقیر شما و رسانه ها و سخنان و همتایان شما را نواخته اند...

اما اینک شرط انصاف و میهن دوستی و مسلمانی آن است | که با وجود همه اختلافات دیگر | و صمیمانه و صادقانه | به خاطر همه دانش، پایمردی، خلوص، شجاعت، صبوری و غیرتی که برای مقاومت و تلاش در جلوگیری از تصویب عهدنامه ننگین و ذلیلانه برجام به خرج دادید | با تمام وجود و برادرانه از شما تشکر شود.

دیر نخواهد بود | روزی که صحت فهم و گفتار شما در فقره مذکور بر همگان آشکار شود | و نام تان در این خصوص به نیکى و احترام و افتخار بسیار | زینت بخش این صفحات غفلت از تاریخ پر فراز و نشیب میهن عزیزمان شود | روزگاری که دلواپسی برای میراث گرانبهای خون شهدا | نه مانند اکنون که به بی انصافی و مظلومانه متهم به نگرانی برای کسب و کار دنیوی خویش شده اید | که چونان نشان پرافتخارى از ایران دوستی و ایمان گوارای وجود و مایه سرافرازی فرزندانتان شود | و دلبستگی انبوه این جماعت ساده دل و دلبسته به سراب آشتی گرگ و میش | موجب ننگ و تف و لعنت همه نسل های بعدی شود.

اجرتان با سیدالشهدا...

حسین دهباشی | برادری که در اغلب دیدگاه های دیگرتان با شما اختلاف نظر دارد | اما به پاس شرافت و غیرت تان | در تعزیه تصویب فرجام | تا به همیشه کلاه از سر برداشته و به احترامتان تمام قد می ایستد.

 

http://alef.ir/vdcg3q9wqak9z74.rpra.html?301861

  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 
روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در موارد متعددی بر طی شدن مسیر قانونی بررسی مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تأکید داشته‌اند و در اطلاعیه اخیر دفتر مقام معظم رهبری در تاریخ 10/6/1394 نیز اعلام گردید که مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره این موضوع، صریح، شفاف و دقیق در سخنرانیهای ماههای اخیر ایشان اعلام شده و در اختیار همگان قرار دارد.
لذا هرگونه اطلاع رسانی و بیان مطالب غلط و مغشوش مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولین دفتر معظم‌له در روند بررسی طرح «اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» خلاف واقع بوده و فاقد اعتبار است و انتظار دارد صاحبان تریبونها و رسانه‌ها و سایتهای خبری، احتیاط و دقت لازم را در نقل مطالب مربوط به دفتر مقام معظم رهبری بعمل آورند.»

 

 

خوبه که خودتون جواب خودتون رو زودتر از بقیه میذارید ! چه کسانی بودند که در این هفته با شانتاژ گسترده مخالفان شتاب زدگی در اجرای برجام رو مخالف رهبری توصیف میکردند ؟ نتیجه چی شد؟ تصویب 15 دقیقه ای یکی از مهمترین و حساس ترین مصوبه های کشور چه گلی به سرمون زد ؟

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوبه که خودتون جواب خودتون رو زودتر از بقیه میذارید ! چه کسانی بودند که در این هفته با شانتاژ گسترده مخالفان شتاب زدگی در اجرای برجام رو مخالف رهبری توصیف میکردند ؟ نتیجه چی شد؟ تصویب 15 دقیقه ای یکی از مهمترین و حساس ترین مصوبه های کشور چه گلی به سرمون زد ؟

 

فکر نکنم جناب oldmagina به خاطر اثبات نظرش بخواهد دورغ بگوید یا تعصب و لج بازی به خرج دهد چیزی که از ایشان حداقل تا به حال شاهد نبودم

 

می ترسم چیزی بگم که بگویید توهین به مسئولان کشور است ولی مخالفان طرح برجام بیشترین کمک را به تصویب راحت آن کردند

از قدیم گفته اند بهترین راه برای تخریب یک دیدگاه دفاع بد از آن است

حقیقت این است که نماینده های مخالف برجام خراب کردند و بیشتر شو اجرا کردند و یک جمله منطقی برای رد برجام نگفتند ، فقط جملات کلیشه ای و کلی و بدتر از همه آقای صالحی را تهدید کردند ...

 

یک سوال دارم 

یعنی تو مجلس یک مخالف نبود جواب های آقای صالحی را نقد کند و بگوید به فلان دلیل حرف شما غلط است ؟

به خدا اگر همین سایت میلیتاری را مطالعه می کردند و صحبت های خود شما را در جواب آقای صالحی می گفتند حداقل یک چالش قشنگ و منطقی می دیدیم 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

فکر نکنم جناب oldmagina به خاطر اثبات نظرش بخواهد دورغ بگوید یا تعصب و لج بازی به خرج دهد چیزی که از ایشان حداقل تا به حال شاهد نبودم

 

می ترسم چیزی بگم که بگویید توهین به مسئولان کشور است ولی مخالفان طرح برجام بیشترین کمک را به تصویب راحت آن کردند

از قدیم گفته اند بهترین راه برای تخریب یک دیدگاه دفاع بد از آن است

حقیقت این است که نماینده های مخالف برجام خراب کردند و بیشتر شو اجرا کردند و یک جمله منطقی برای رد برجام نگفتند ، فقط جملات کلیشه ای و کلی و بدتر از همه آقای صالحی را تهدید کردند ...

 

یک سوال دارم 

یعنی تو مجلس یک مخالف نبود جواب های آقای صالحی را نقد کند و بگوید به فلان دلیل حرف شما غلط است ؟

به خدا اگر همین سایت میلیتاری را مطالعه می کردند و صحبت های خود شما را در جواب آقای صالحی می گفتند حداقل یک چالش قشنگ و منطقی می دیدیم 

 

قطعا حرف بنده این نبود که ایشان دروغ گفته اند، متاسفانه این موج های شانتاژ رو سیاستمداران (که در این مورد خاص مشخص هستند) ایجاد میکنند و پس موج های اون در جامعه هم بازتاب پیدا میکنه 

 

در مورد نوع انتقادات نمایندگان مخالف ایراد شما وارد هست اما این رو هم در نظر بگیرید که این موافقان برجام (خصوصا خود تیم مذاکره کننده) بود که گزارش های تخصصی انتقادی رو به کناری میگذاشت و در عوض همین جملات کلیشه ای و برای مثال اون شوخی تهدید به سیمان ریختن رو بولد میکنه وگرنه گزارش تخصصی آسیب شناسی هم در کمیسیون برجام تصویب شد اما کجا بود گوش شنوا؟

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قطعا حرف بنده این نبود که ایشان دروغ گفته اند، متاسفانه این موج های شانتاژ رو سیاستمداران (که در این مورد خاص مشخص هستند) ایجاد میکنند و پس موج های اون در جامعه هم بازتاب پیدا میکنه 

 

در مورد نوع انتقادات نمایندگان مخالف ایراد شما وارد هست اما این رو هم در نظر بگیرید که این موافقان برجام (خصوصا خود تیم مذاکره کننده) بود که گزارش های تخصصی انتقادی رو به کناری میگذاشت و در عوض همین جملات کلیشه ای و برای مثال اون شوخی تهدید به سیمان ریختن رو بولد میکنه وگرنه گزارش تخصصی آسیب شناسی هم در کمیسیون برجام تصویب شد اما کجا بود گوش شنوا؟

 

گوش شنوا شما و بنده و همه بازدید کنندگان این صفحه

حقیقتا من بجز در این سایت و صحبت های شما و جناب اسکای هاک نقد و چندی از دوستان مخالفت منطقی ندیدم 

 اگر برخورد کرده اید خوشحال هم می شوم ببینم و بخوانم مخصوصا در میان مجلسی ها  

 

انتظار نداریم کاری در حد تخصص بالای هسته ای انجام دهند ولی می توانست از چند متخصص و استاد هسته ای دعوت کنند و بحث کنند 

از معاونت های قدیمی و با تجربه استفاده کنند 

کمیسیون خوب شروع کرد حتی آوردن آقای جلیلی هم خوب بود ولی طبق معمول آخرش خراب شد ( همش هم تقصیر صدا و سیماست همیشه یک کاری می  کنه که حاشیه متن را دولوپی بخورد)

 

خدا را شکر تلویزیون هم در بحث هایش یکی را به عنوان موافق می آورد که میگفت مشکلی نیست و دیگری میگفت مشکلی هست 

اون میگفت نیست این میگفت هست آخر هم نفهمیدیم این مشکل چه و چه جوری است 

 

البته همیشه هم همین بوده است از قدیم هم همین بوده است 

میدان حرف همیشه پر بوده و در میدان عمل معدود افرادی ماندند و تلاش کردند و توکل کردند به خدا همچون شهید حسن تهرانی مقدم

و از بد این روزگار همیشه خاموش بوده اند و خاموش رفته اند 

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قطعا حرف بنده این نبود که ایشان دروغ گفته اند، متاسفانه این موج های شانتاژ رو سیاستمداران (که در این مورد خاص مشخص هستند) ایجاد میکنند و پس موج های اون در جامعه هم بازتاب پیدا میکنه 

 

در مورد نوع انتقادات نمایندگان مخالف ایراد شما وارد هست اما این رو هم در نظر بگیرید که این موافقان برجام (خصوصا خود تیم مذاکره کننده) بود که گزارش های تخصصی انتقادی رو به کناری میگذاشت و در عوض همین جملات کلیشه ای و برای مثال اون شوخی تهدید به سیمان ریختن رو بولد میکنه وگرنه گزارش تخصصی آسیب شناسی هم در کمیسیون برجام تصویب شد اما کجا بود گوش شنوا؟

 

بسم الله الرحمن  الرحیم

 

خودشان فرمودند تهدیدم جدی بود

نمیدانم چرا برداشت دوستان متفاوت است

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن  الرحیم

 

خودشان فرمودند تهدیدم جدی بود

نمیدانم چرا برداشت دوستان متفاوت است

 

اگر هم چنین بوده - که البته اونچه در اطلاعیه گفته شده با تهدید فرق داره و ایشون گفته "اگر کاره ای بودم" (منظور در قوه قضاییه) این حکم رو برای آقای صالحی صادر میکنم - کار اشتباهی بوده و طرف مقابل هم از این اشتباهات حداکثر بهره برداری رو میکنه و با بزرگنمایی اونها انتقادات منطقی و وارد به برجام رو به حاشیه میبره (مراجعه کنید به روزنامه های حامی دولت فردای این داستان در مجلس!)

 

بگذریم از اینکه رییس همین دولت هم از این تهدیدات و توهین ها کم به منتقدان هسته ای روانه نکرده اند و آنها رو به جهنم نفرستاده اند!

 

////



1- بیانیه دیروز روابط عمومی بیت شریف رهبر معظم انقلاب در حالی منتشر شد که چگونگی تصویب برجام در جلسه روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی را غباری از «تردید»ها و «اما‌و‌اگر»ها فرا گرفته بود و بسیاری از کسانی که روند رسیدگی به برجام را دنبال می‌کردند از برخی نقل‌قول‌ها درباره یک نشست خصوصی و محرمانه با یکی از اصلی‌ترین اعضای بیت رهبر معظم انقلاب - که به امانت‌داری و پیروی محض از حضرت آقا شهره است -  و تاکید ایشان بر ضرورت تصویب بی‌کم و کاست طرح یک فوریتی ارائه شده در آن روز ابراز تعجب و تردید می‌کردند. در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، ادعا شده بود شب قبل از تصویب برجام، آقایان علی لاریجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجازی از مسئولان برجسته بیت جلسه‌ای خصوصی و محرمانه داشته‌اند و ادعا شده بود که در آن جلسه آقای حجازی اعلام کرده است تصمیم نهایی و قطعی نظام بر تصویب برجام از طریق‌ همان طرح یک فوریتی است که قرار است فردا در صحن علنی مجلس مطرح شود!

براساس آنچه در جلسه علنی روز سه‌شنبه از سوی برخی نمایندگان مطرح شد، ابتدا آقای دکتر لاریجانی در جلسه غیرعلنی قبل از شروع جلسه علنی، ادعا کرده بود تصمیم کشور بر تصویب طرح یک فوریتی امروز است و گفته بود «قرار است پیشنهادهای نمایندگان درباره جزئیات طرح مطرح نشود»! و یکی از نمایندگان پرسیده بود منظور شما از تصمیم کشور چیست؟ و لاریجانی پاسخ داده بود «همان که خودتان می‌دانید»! و پس از آن آقای باهنر توضیح می‌دهد که این تصمیم شب گذشته در یک جلسه سه نفره با حضور آقایان لاریجانی، شمخانی و حجازی گرفته شده است! این گفت‌وگوها و رد و بدل پرسش‌های نمایندگان و پاسخ لاریجانی و باهنر در جلسه علنی روز سه‌شنبه نیز مطرح شد که با توجه به بیانات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب درباره توافق وین و ضرورت بررسی دقیق آن در مجلس شورای اسلامی، تردیدهای جدی برخی از نمایندگان را به دنبال داشت. این عده از نمایندگان به دغدغه‌های اعلام شده رهبر معظم انقلاب نسبت به امکان سوء استفاده دشمن از برجام اشاره می‌کردند و با استناد به تأکید حضرت ایشان بر ضرورت بررسی دقیق توافق وین در مجلس شورای اسلامی و این که فرموده بودند «رأی نمایندگان متبع است» و «نمایندگان ملت باید تصمیم بگیرند»، ادعاهای مطرح شده را بی‌اعتبار دانسته و می‌گفتند؛ حضرت آقا بارها اعلام کرده‌اند نظرات علنی ایشان با نظرات غیرعلنی منافات و تفاوتی ندارد و نتیجه می‌گرفتند که ادعای تصویب بی‌چون و چرای طرح و انتساب این دیدگاه به حضرت آقا نه فقط نمی‌تواند صحت داشته باشد بلکه جفای بزرگی به ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب نیز هست. ضمن آن که در تقوا و امانت‌داری حجت‌الاسلام والمسلمین حجازی که از افراد مورد وثوق کامل رهبر معظم انقلاب است  تردیدی نداشتند و از این روی انتساب آن ادعا به ایشان را باورکردنی نمی‌دانستند.

گفتنی است، پیش از آن نیز دفتر رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیه‌ای بر ملاک بودن نظرات صریحاً اعلام شده ایشان و بی‌اعتباری آنچه در تناقض با این نظرات صریح و به عنوان نظرات خصوصی حضرت ایشان مطرح می‌شود تأکید ورزیده بود. بنابراین طبیعی بود که ادعای تشکیل جلسه خصوصی سه‌نفره و تصمیم‌گیری درباره رأی نمایندگان تحت عنوان توصیه یکی از اعضای برجسته بیت رهبری نمی‌توانست صحت داشته و مورد قبول نمایندگان قرار بگیرد.

2- طی نزدیک به سه ماه گذشته، رهبر معظم انقلاب، حداقل، 3 بار بر لزوم بررسی برجام در مجاری قانونی تأکید ورزیده بودند ولی از این مجاری قانونی نامی به میان نیاورده بودند، اما در آخرین مرحله، با صراحت از ضرورت بررسی دقیق در مجلس شورای اسلامی یاد کرده و نظر نمایندگان را متبع دانسته بودند. از این روی، ادعای مورد اشاره در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس برای بسیاری از نمایندگان و نیز، کسانی که از بیرون پی‌گیر ماجرا بودند، نمی‌توانست قابل پذیرش باشد. چرا که با نکات صریحاً ارائه شده از سوی حضرت آقا همخوانی نداشت.

حضرت آقا بر ضرورت بررسی دقیق تأکید فرموده بودند و جمعی از نمایندگان به پیروی از رهنمود ایشان، تشکیل کمیسیون ویژه بررسی برجام را پیشنهاد کرده و اعضای این کمیسیون نیز با رأی نمایندگان مجلس و با حضور سلیقه‌ها و طیف‌های مختلف تشکیل شده بود. این کمیسیون طی 40روز با دعوت از کارشناسان، اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران موافق و مخالف، تیم‌های مذاکره کننده کنونی و قبلی و... به بررسی همه‌جانبه برجام پرداخت و گزارش نهایی را مطابق روال جاری مجلس در صحن علنی قرائت کرده و در اختیار همگان قرار داد. انتظار قانونی و منطقی آن بود که نظر نهایی مجلس درباره برجام از مجرای کمیسیون ویژه که صرفاً برای این منظور و با رأی نمایندگان تشکیل شده بود پی گرفته شود. اما در اقدامی قابل تأمل، فقط چند دقیقه بعد از قرائت گزارش کمیسیون ویژه، یک طرح دو فوریتی با امضای تعدادی از نمایندگان ارائه شد که با گزارش یاد شده و مفاد فنی و حقوقی آن همخوانی نداشت. دو فوریت این طرح رأی نیاورد و نمایندگان به یک فوریت آن رأی دادند. اما در حالی که انتظار می‌رفت و ضرورت نیز داشت که طرح مزبور برای بررسی به کمیسیون ویژه ارسال شود، رئیس مجلس این طرح را به کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی فرستاد! و کمیسیون بدون توجه به انبوه پیشنهادها و انتقادها، طرح یاد شده را در کمتر از 2 ساعت تصویب کرد! و این پرسش منطقی را بی‌پاسخ گذاشت که آیا نام این روال را می‌توان «بررسی دقیق برجام» که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده است گذاشت؟ پاسخ به یقین منفی است.

3- این واقعیت را هم نمی‌توان با قاطعیت رد کرد که ادعاهای مطرح شده در جلسه روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی در رأی مثبت برخی از نمایندگان به طرح یاد شده بی‌تأثیر نبوده است. چرا که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی اگرچه سلیقه‌های سیاسی متفاوتی دارند ولی آنجا که پای نظر رهبر معظم انقلاب در میان باشد، کمترین تخطی و زاویه‌گرفتن از آن را برنمی‌تابند. نگاهی به ترکیب آراء به وضوح نشان می‌دهد تعداد نمایندگانی که به طرح مورد اشاره رأی منفی داده‌اند، همان‌هاهستند که با استناد به بیانات صریح رهبر معظم انقلاب در صحت ادعاهای مطرح شده درباره جلسه خصوصی شب گذشته تردید جدی داشته‌اند و خروجی آن جلسه ادعایی را باور نداشته و با نظرات حضرت آقا در تناقض آشکار ارزیابی کرده‌اند.

بنابراین، اکنون پای این پرسش منطقی، قانونی و شرعی در میان است که آیا آراء مأخوذه را می‌توان رأی دقیق نمایندگان دانست؟ و آیا مطرح کنندگان آن ادعا حق امانت را  ادا کرده‌اند؟! 

حسین شریعتمداری

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

اگر هم چنین بوده - که البته اونچه در اطلاعیه گفته شده با تهدید فرق داره و ایشون گفته "اگر کاره ای بودم" (منظور در قوه قضاییه) این حکم رو برای آقای صالحی صادر میکنم - کار اشتباهی بوده و طرف مقابل هم از این اشتباهات حداکثر بهره برداری رو میکنه و با بزرگنمایی اونها انتقادات منطقی و وارد به برجام رو به حاشیه میبره (مراجعه کنید به روزنامه های حامی دولت فردای این داستان در مجلس!)

 

بگذریم از اینکه رییس همین دولت هم از این تهدیدات و توهین ها کم به منتقدان هسته ای روانه نکرده اند و آنها رو به جهنم نفرستاده اند!

 

////



1- بیانیه دیروز روابط عمومی بیت شریف رهبر معظم انقلاب در حالی منتشر شد که چگونگی تصویب برجام در جلسه روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی را غباری از «تردید»ها و «اما‌و‌اگر»ها فرا گرفته بود و بسیاری از کسانی که روند رسیدگی به برجام را دنبال می‌کردند از برخی نقل‌قول‌ها درباره یک نشست خصوصی و محرمانه با یکی از اصلی‌ترین اعضای بیت رهبر معظم انقلاب - که به امانت‌داری و پیروی محض از حضرت آقا شهره است -  و تاکید ایشان بر ضرورت تصویب بی‌کم و کاست طرح یک فوریتی ارائه شده در آن روز ابراز تعجب و تردید می‌کردند. در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، ادعا شده بود شب قبل از تصویب برجام، آقایان علی لاریجانی، رئيس مجلس شورای اسلامی و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجازی از مسئولان برجسته بیت جلسه‌ای خصوصی و محرمانه داشته‌اند و ادعا شده بود که در آن جلسه آقای حجازی اعلام کرده است تصمیم نهایی و قطعی نظام بر تصویب برجام از طریق‌ همان طرح یک فوریتی است که قرار است فردا در صحن علنی مجلس مطرح شود!

براساس آنچه در جلسه علنی روز سه‌شنبه از سوی برخی نمایندگان مطرح شد، ابتدا آقای دکتر لاریجانی در جلسه غیرعلنی قبل از شروع جلسه علنی، ادعا کرده بود تصمیم کشور بر تصویب طرح یک فوریتی امروز است و گفته بود «قرار است پیشنهادهای نمایندگان درباره جزئیات طرح مطرح نشود»! و یکی از نمایندگان پرسیده بود منظور شما از تصمیم کشور چیست؟ و لاریجانی پاسخ داده بود «همان که خودتان می‌دانید»! و پس از آن آقای باهنر توضیح می‌دهد که این تصمیم شب گذشته در یک جلسه سه نفره با حضور آقایان لاریجانی، شمخانی و حجازی گرفته شده است! این گفت‌وگوها و رد و بدل پرسش‌های نمایندگان و پاسخ لاریجانی و باهنر در جلسه علنی روز سه‌شنبه نیز مطرح شد که با توجه به بیانات صریح و روشن رهبر معظم انقلاب درباره توافق وین و ضرورت بررسی دقیق آن در مجلس شورای اسلامی، تردیدهای جدی برخی از نمایندگان را به دنبال داشت. این عده از نمایندگان به دغدغه‌های اعلام شده رهبر معظم انقلاب نسبت به امکان سوء استفاده دشمن از برجام اشاره می‌کردند و با استناد به تأکید حضرت ایشان بر ضرورت بررسی دقیق توافق وین در مجلس شورای اسلامی و این که فرموده بودند «رأی نمایندگان متبع است» و «نمایندگان ملت باید تصمیم بگیرند»، ادعاهای مطرح شده را بی‌اعتبار دانسته و می‌گفتند؛ حضرت آقا بارها اعلام کرده‌اند نظرات علنی ایشان با نظرات غیرعلنی منافات و تفاوتی ندارد و نتیجه می‌گرفتند که ادعای تصویب بی‌چون و چرای طرح و انتساب این دیدگاه به حضرت آقا نه فقط نمی‌تواند صحت داشته باشد بلکه جفای بزرگی به ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب نیز هست. ضمن آن که در تقوا و امانت‌داری حجت‌الاسلام والمسلمین حجازی که از افراد مورد وثوق کامل رهبر معظم انقلاب است  تردیدی نداشتند و از این روی انتساب آن ادعا به ایشان را باورکردنی نمی‌دانستند.

گفتنی است، پیش از آن نیز دفتر رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیه‌ای بر ملاک بودن نظرات صریحاً اعلام شده ایشان و بی‌اعتباری آنچه در تناقض با این نظرات صریح و به عنوان نظرات خصوصی حضرت ایشان مطرح می‌شود تأکید ورزیده بود. بنابراین طبیعی بود که ادعای تشکیل جلسه خصوصی سه‌نفره و تصمیم‌گیری درباره رأی نمایندگان تحت عنوان توصیه یکی از اعضای برجسته بیت رهبری نمی‌توانست صحت داشته و مورد قبول نمایندگان قرار بگیرد.

2- طی نزدیک به سه ماه گذشته، رهبر معظم انقلاب، حداقل، 3 بار بر لزوم بررسی برجام در مجاری قانونی تأکید ورزیده بودند ولی از این مجاری قانونی نامی به میان نیاورده بودند، اما در آخرین مرحله، با صراحت از ضرورت بررسی دقیق در مجلس شورای اسلامی یاد کرده و نظر نمایندگان را متبع دانسته بودند. از این روی، ادعای مورد اشاره در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس برای بسیاری از نمایندگان و نیز، کسانی که از بیرون پی‌گیر ماجرا بودند، نمی‌توانست قابل پذیرش باشد. چرا که با نکات صریحاً ارائه شده از سوی حضرت آقا همخوانی نداشت.

حضرت آقا بر ضرورت بررسی دقیق تأکید فرموده بودند و جمعی از نمایندگان به پیروی از رهنمود ایشان، تشکیل کمیسیون ویژه بررسی برجام را پیشنهاد کرده و اعضای این کمیسیون نیز با رأی نمایندگان مجلس و با حضور سلیقه‌ها و طیف‌های مختلف تشکیل شده بود. این کمیسیون طی 40روز با دعوت از کارشناسان، اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران موافق و مخالف، تیم‌های مذاکره کننده کنونی و قبلی و... به بررسی همه‌جانبه برجام پرداخت و گزارش نهایی را مطابق روال جاری مجلس در صحن علنی قرائت کرده و در اختیار همگان قرار داد. انتظار قانونی و منطقی آن بود که نظر نهایی مجلس درباره برجام از مجرای کمیسیون ویژه که صرفاً برای این منظور و با رأی نمایندگان تشکیل شده بود پی گرفته شود. اما در اقدامی قابل تأمل، فقط چند دقیقه بعد از قرائت گزارش کمیسیون ویژه، یک طرح دو فوریتی با امضای تعدادی از نمایندگان ارائه شد که با گزارش یاد شده و مفاد فنی و حقوقی آن همخوانی نداشت. دو فوریت این طرح رأی نیاورد و نمایندگان به یک فوریت آن رأی دادند. اما در حالی که انتظار می‌رفت و ضرورت نیز داشت که طرح مزبور برای بررسی به کمیسیون ویژه ارسال شود، رئیس مجلس این طرح را به کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی فرستاد! و کمیسیون بدون توجه به انبوه پیشنهادها و انتقادها، طرح یاد شده را در کمتر از 2 ساعت تصویب کرد! و این پرسش منطقی را بی‌پاسخ گذاشت که آیا نام این روال را می‌توان «بررسی دقیق برجام» که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده است گذاشت؟ پاسخ به یقین منفی است.

3- این واقعیت را هم نمی‌توان با قاطعیت رد کرد که ادعاهای مطرح شده در جلسه روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی در رأی مثبت برخی از نمایندگان به طرح یاد شده بی‌تأثیر نبوده است. چرا که نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی اگرچه سلیقه‌های سیاسی متفاوتی دارند ولی آنجا که پای نظر رهبر معظم انقلاب در میان باشد، کمترین تخطی و زاویه‌گرفتن از آن را برنمی‌تابند. نگاهی به ترکیب آراء به وضوح نشان می‌دهد تعداد نمایندگانی که به طرح مورد اشاره رأی منفی داده‌اند، همان‌هاهستند که با استناد به بیانات صریح رهبر معظم انقلاب در صحت ادعاهای مطرح شده درباره جلسه خصوصی شب گذشته تردید جدی داشته‌اند و خروجی آن جلسه ادعایی را باور نداشته و با نظرات حضرت آقا در تناقض آشکار ارزیابی کرده‌اند.

بنابراین، اکنون پای این پرسش منطقی، قانونی و شرعی در میان است که آیا آراء مأخوذه را می‌توان رأی دقیق نمایندگان دانست؟ و آیا مطرح کنندگان آن ادعا حق امانت را  ادا کرده‌اند؟! 

حسین شریعتمداری

 

 

درستی این حرف که چقدر در مجلس مطرح شده را نمی دانم و تنها شنیده ایم از سمت مخالفان این صحبت ها 

 

طی این چند سال همیشه این داستان که رهبری موافق فلان کار هستند و مخالف هستند را همیشه در مجلس داشته ایم و شنیده ایم 

و هرکس دنبال تصویب ویا انجام کارش بود این صحبت را بیان می کرد و با ایجاد یک تردید در پی کسب منافع و آرای خودش بود 

 

نمایندگانی هم که این حرف را می پذیرفتند یا پشت پرده قبلا معامله ای کرده بودند یا برای رفع مسئولیت و عواقب ناشی از تصمیم در بین همکارانشان پشت این حرف ها پنهان می شدند و از مسئولیت نمایندگی و تصمیم گیری شانه خالی می کردند 

رهبری هم همیشه گفته شما با فکر و اراده خود رفتار کنید و نظرات رهبری را از سایت و سخنرانی هایشان دریابید نه از سخنان درگوشی 

 

حال هم که می بینید کسانی ایراد می گیرند از سر دیدن زشتی و نادرستی این کار است که خلاف منطق و نظرات صریح رهبری هم می باشد فقط این بار آن را خلاف منافع شان می بینند و متوجه بدی کار شده اند هرچند که خیلی از ما پای منافعامان که برسد همه این حرف ها را فراموش می کنیم و به جمله معروف هدف وسیله را توجیه می کند بازمی گردیم

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

فرانسه: آزمایش موشکی ایران حاوی «پیام نگران‌کننده‌ای» به جامعه جهانی است
فرانسه اعلام کرد که آزمایش موشک بالستیک ایران در واقع قطعنامه شورای امنیت را نقض کرده است و پیام نگران‌کننده‌ای را به جامعه جهانی ابلاغ می‌کند.



به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «رومین نادال» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه روز پنجشنبه (امروز) اعلام کرد که آزمایش این هفته موشک بالستیک ایران، نقض صریح قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل بوده است و «پیام نگران‌کننده‌ای» را ابلاغ کرده است.

فرانسه در حالی چنین واکنشی را نشان داده است که چند روز پیش، موشک دوربرد «عماد»، نسل جدید موشک‌های بالستیک ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران با موفقیت آزمایش شد. «عماد» نخستین موشک دوربرد ایران با قابلیت هدایت و کنترل تا لحظه اصابت به هدف است.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در یک کنفرانس خبری روزانه اعلام کرد: «پرتاب موشک در تاریخ ۱۱ اکتبر در واقع نقض صریح این قطعنامه (۱۹۲۹) است. این یک پیام نگران کننده از سوی ایران برای جامعه جهانی است».

نادال تصریح کرد: «قطعنامه ۱۹۲۹ تا زمان تأیید اجرای تعهدات هسته‌ای ایران توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اوایل سال ۲۰۱۶، همچنان پابرجاست».

پیش از این نیز، «جاش ارنست» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره آزمایش موشک بالستیک ایران مدعی شده بود که این «آزمایش در حکم نقض قطعنامه‌های سازمان ملل در خصوص برنامه موشکی ایران باشد.»

وی ادامه داد: « ... البته این چیز جدیدی نیست، ایران به صورت سریالی به نگرانی‌های جامعه جهانی بی‌اعتنایی می‌کند.»

جاش ارنست البته بحث موشک‌ها را از بحث هسته‌ای مجزا دانست و گفت: «این مسئله باید از توافق هسته‌ای جدا نگاه داشته شود، ایرانیان بر خلاف نقض مکرر قطعنامه‌های موشکی سازمان ملل، در دو سال اخیر در بحث هسته‌ای، به تعهدات خود عمل کرده‌اند.»

http://farsnews.com/newstext.php?nn=13940723000726

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.