GOLDEN-CROWN

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه - بخش دوم ( از July 2015 )

Recommended Posts

ائتلاف "احرار الشام" با جبهه النصره در سوریه
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه تلویزیونی "بی بی سی"، گروههای مسلح از زمان آغاز درگیری ها در سوریه با یکدیگر بارها ائتلاف کرده یا آن را برهم زده اند.
 
این بار جدیدترین ائتلاف تشکیل شده بین جبهه النصره مرتبط با القاعده و جنبش احرام الشام صورت گرفت که مورد حمایت قطر، ترکیه و عربستان است.
 
این درحالی است که جبهه النصره به صورت ظاهری هم که شده در فهرست گروههای تروریستی آمریکا و عربستان قرار دارد.
 
این ائتلاف جدید شک و تردیدهای زیادی را درباره هویت گروههای مسلح مختلف و اهداف حامیان آنها بر می انگیزد.
 
این ائتلاف چند روز بعد از آن صورت می گیرد که وزیر امور خارجه قطر از آمادگی کشورش برای دخالت نظامی در سوریه در صورت مهیا شدن شروط آن سخن گفت.
 
جنبش احرار الشام اعلام کرد که اتاق عملیات مشترکی را با گروه مسلح موسوم به اتحاد اسلامی و جبهه النصره تشکیل داده است.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

همچین چیزی ممکنه که روی یک تانک یک میله هایی مثل برقگیر ساختمان نصب بشه که بر عکس عمل کنه و  وقتی پرتابه ی  مثل تاو یا ار پی جی نزدیکش بیاد با صاعقه برخورد کنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مخالفان سوری تحت حمایت غرب روز شنبه پیشنهاد کمک روسیه را در مبارزه با گروه تکفیری صهیونیستی داعش در سوریه و همچنین حمایت مسکو از برگزاری انتخابات در این کشور را رد کردند. 
 سرهنگ دوم احمد سعود سخنگوی لشکر 13 ارتش آزاد سوریه تحت حمایت کشورهای غربی که با نیروهای ارتش سوریه و همچنین داعش می جنگند، اعلام کرد «روسیه مواضع ارتش آزاد سوریه را بمباران می کند و اکنون می خواهد ضمن اینکه به حمایت از اسد ( بشار رئیس جمهور سوریه ) ادامه می دهد با ما همکاری کند چنین پیشنهادی برای ما قابل درک نیست.»
 به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیروت، مسکو از 30 سپتامبر حملات هوایی را در سوریه آغاز اعلام کرده و هدف این حملات را مواضع داعش و دیگر گروه های « تروریستی » اعلام کرده است. 
اما شورشیان میانه رو و اسلام گرایان خود را هدف اصلی این حملات می دانند و می گویند مسکو فراتر از مبارزه با تکفیری ها در پی حفظ بشار اسد در قدرت است. 
سمیر نشار از اعضای ائتلاف ملی سوریه، گروه اصلی مخالفان در تبعید نیز ائتلاف بین شورشیان میانه رو و روسیه را رد کرد. 
وی به خبرگزاری فرانسه گفت: «آنها به جای صحبت کردن از عزم خود برای حمایت از ارتش آزاد سوریه باید به حملات خود پایان دهند.» 
این مخالف سوری افزود: «هدف 80 درصد حملات روسیه مواضع ارتش آزاد است.» 
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه اعلام کرد نیروهای هوایی روسیه آماده است ارتش آزاد سوریه را در مبارزه علیه داعش پشتیبانی هوایی کند. 
لاوروف در مصاحبه ای که از شبکه روسیه یک پخش شد، به علاوه با ابراز امیدواری از اینکه کشورش همه گروه های درگیر در سوریه را در آینده نزدیک به میز مذاکره بکشاند بر ضرورت فراهم شدن مقدمات برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در سوریه تاکید کرد. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الشرق‌الاوسط مدعی انتشار جزئیات راه‌حل روسیه برای سوریه شد
بین الملل > خاورمیانه - ایسنا نوشت: روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط اطلاعاتی را درخصوص آنچه "طرح راه‌حل سیاسی مطرح شده توسط مسکو در دیدار وین" خوانده مطرح کرد که بنا بر ادعای آن به انتقال اختیارات رئیس‌جمهوری سوریه و به هم پیوستن ارتش و گروه "ارتش آزاد سوریه" منتهی می‌شود.
 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این روزنامه به نقل از منابع ترکیه‌ای که نام آنها را فاش نکرد، مدعی شد روس‌ها عملاً روند بررسی شرایط را آغاز کرده‌اند و به صورت ضمنی گفته‌اند که آماده مناقشه بر سر آینده بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه هستند اما تعهدات مشخصی در این خصوص ارائه نداده‌اند.

در همین حال، منابع مخالف تصریح کردند که روس‌ها پیشنهاد مکتوبی را ارائه دادند که بر اساس آن بشار اسد کاندید انتخابات ریاست‌جمهوری آتی نمی‌شود اما آنها تصریح کرده‌اند که مشکلی برای تکمیل دوره کنونی او وجود ندارد.

طبق گفته این روزنامه، این طرح روسیه به این امر می‌انجامد که مقابله با ارتش آزاد به حالت تعلیق درآید و محاصره‌های متقابل پایان یابد و انتخابات پارلمانی و دولت انتقالی و انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شود؛ بدون اینکه مدت‌زمانی برای این طرح‌ها گذاشته شود.

این طرح همچنین به این امر می‌انجامد که در مرحله بعدی شبه‌نظامیان سوری هم‌پیمان با نظام به ارتش این کشور بپیوندند و سپس "ارتش آزاد سوریه" به آنها ملحق شود.

طبق این طرح همچنین "بانک اهداف مشترک" میان کشورهایی که حملاتی را در سوریه انجام می‌دهند تعیین می‌شود و اطلاعات این "بانک اهداف" در اختیار گروه‌هایی که راه‌حل سیاسی را می‌پذیرند، نیز قرار می‌گیرد.

منابع به این امر اشاره کردند چارچوب زمانی که مسکو پیشنهاد آن را می‌دهد از 15 تا 18 ماه از تاریخ امضای این توافق خواهد بود و روس‌ها این اطمینان را داده‌اند که تصدی وزارتخانه‌های اصلی می‌تواند از سوی تکنوکرات‌ها و به صورت توافقی انجام شود.

سمیر نشار این پیشنهاد را بی معنی دانست و مسکو را به تلاش برای «نادیده گرفتن خواست مردم سوریه درباره کناره گیری بشار اسد از قدرت» متهم کرد. 
وی گفت: «روسیه واقعیت موجود را با توجه به میلیون ها نفر آواره که از سوریه فرار کرده اند و هر روز شهرهای سوریه تخریب می شود، نادیده گرفته است.» 
وی تصریح کرد: «در چنین شرایطی چه انتخاباتی می تواند برگزار شود.» 
سوریه انتخابات ریاست جمهوری را ژوئن 2014 برگزار کرد که با پیروزی دوباره بشار اسد برای دوره هفت ساله و انتقاد جامعه بین المللی همراه بود. 

http://khabaronline.ir/detail/471164/World/middle-east

ویرایش شده در توسط vahidg
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

همچین چیزی ممکنه که روی یک تانک یک میله هایی مثل برقگیر ساختمان نصب بشه که بر عکس عمل کنه و  وقتی پرتابه ی  مثل تاو یا ار پی جی نزدیکش بیاد با صاعقه برخورد کنه

 

به نظرم خیر، چون تخلیه الکتریکی یا به قول شما همون صاعقه دو پیش شرط داره. اول تامین برق با ولتاژ بسیار زیاد و دوم اینکه جسم هدف با زمین ارتباط داشته باشه و یا خیلی به زمین نزدیک باشه، که در اینصورت خود تانک رسانای بهتری برای جربان الکتریکی هست.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

شهید رضا خاوری از فرماندهان ارشد تیپ فاطمیون که دو روز پیش در سوریه به شهادت رسید.

عکس شهید در کنار شهید ابوحامد فرمانده قبلی تیپ فاطمیون و سردار عزیز

 

shhyd~12.jpg

 

به نقل از پیچ تحولات جهان اسلام

حاج قاسم سلیمانی کنار همه فرماندهان عملیات میدانی اصلی خودش هست...و در همه جای خط نبرد حضور داره.

 

خیلی دلم میخواد اگه یه جا دیدمش ازش بپرسم میدونه میلیتاری چیه و کجاست؟ :)

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منظور وزیر خارجه روسیه از حمایت ارتش آزاد سوریه کمی متفاوت با تصور ماست. پوتین چند هفته قبل گفته بود که علیه همه گروه های تروریستی اقدام میکند و اولویت کمک به ارتش سوریه هست. هر کس میخواهد در آینده سوریه نقش داشته باشد، باید سلاحها رو زمین گذاشته و در روند سیاسی شرکت کند یا با ارتش متحد شود. در حالی که هر گروهی که با ارتش درگیر بشه، تروریستی تلقی خواهد شد. یکی از اهداف اصلی نیروی هوافضای روسیه هم جیش الفتح است. پس چیزی که ما از ارتش آزاد تصور داریم با منظور لاوروف فرق داره. میشه گفت که لاوروف به نوعی محور عربی-غربی رو مسخره کرد.
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نفر سوم شهید حسین بادپا هست.

 

شهید مصطفی صدر زاده  وقاسم سلیمانی

 

CSJ7oe3WUAEzsMQ.jpg

 

thumb_CSJOBlWWIAAUhtZ.jpg

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شهید مصطفی صدر زاده  وقاسم سلیمانی

 

CSJ7oe3WUAEzsMQ.jpg

 

با خود اسستیو تاچ که اسکرین شات بگیری دیگه توی عکس نمیفته :)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گزارش بوستون هرالد از تحولات اخیر در سوریه:
اسد به روسیه احضار شد تا به دنیا بگوید که مشکلات امروز خاورمیانه در مسکو حل و فصل می شود، نه در واشنگتن.
116486_654.jpg

بوستون هرالد در گزارشی با عنوان «ایران در سوریه رژه می رود؛ روسیه حکمرانی می کند، اما اوباما تماشا می کند» نوشت:حدس بزنید چه کسی اخیرا وارد کرملین شد؟ بله! بشار اسد. او این روزها به رفیق تازه ی ولادیمیر پوتین تبدیل شده است.
به گزارش «انتخاب»، اسد به روسیه احضار شد تا به دنیا بگوید که مشکلات امروز خاورمیانه در مسکو حل و فصل می شود، نه در واشنگتن.
آیا دولت اوباما سرانجام خواهد فهمید که روس ها به چه می اندیشند؟ پرزیدنت اوباما می گوید که روسیه محکوم به شکست در باتلاق سوریه است. با این حال روس ها سعی ندارند که مجددا سوریه را برای اسد فتح کنند. پوتین در واقع به دنبال تحکیم قدرت اسد بر قسمت هایی از کشور است که در کنترل دارد. هم کاکنون مناطق علوی نشین در شمال و غرب دمشق تا لاذقیه و طرطوس در دست دولت اسد است.
این یک تقسم بندی است که بموجب آن داعش شمال و شرق سوریه را همچنان در دست خواهد داشت. پس کجای این، شکست روسیه محسوب می شود؟
استراتژی اصلی پوتین مشخص است. او به دنبال بازسازی امپراتوری شوروی نیست، این کار دشواری است، اما پوتین اکنون در حال بازگرداندن توانایی سابق روسیه برای قدرت نمایی و اعمال نفوذ در خارج از مرزهایش است.
الحاق کریمه باعث دسترسی مستقیم روسیه به اب های دریای سیاه می شود که مسکو از زمان پتر کبیر در ارزوی آن بود.  حمایت از یک دولت علوی نیز باعث می شود که پایگاه های دریایی و هوایی روسیه در شرق مدیرترانه مستحکم تر شود.
در حالیکه اوباما در مورد مسائل جهانی به تقدیر معتقد است، پوتین عملگرایی از خود نشان می دهد. به محض اینکه جوهر توافق ایران خشک شد، سردار سلیمانی به مسکو رفت تا در مورد کمپین چند ملیتی در سوریه که او هم اکنون آن را رهبری می کند، مذاکره کند.
نیروهای زبده سلیمانی متشکل از نیروهای شیعه عراقی، حزب الله و خود سپاه است که تحت حمایت هوایی روس ها در سوریه مبارزه می کنند.
پس از امضای توافق هسته ای چه اتفاقی افتاده است؟ ایران خبرنگار امریکایی واشنگتن پست را دستگیر کرد و اشکارا موشکی با قابلیت حمل سلاح اتمی ازمایش کرد.
اما پاسخ اوباما به این اقدامات چه بود؟ هیچ. او دست از خاورمیانه شسته است. وقتی اوباما می گوید سوریه یک باتلاق است، یعنی او از انجا خارج شده و بیرون از معرکه ایستاده است. اما با این حال، ایران و روسیه به فعالیت خود همچنان ادامه می دهند.
به نظر هرکسی که به امریکا در مورد تحولات جهانی اعتماد کرده است، باید وسایل خود را جمع کند و دست به سوی آلمان ها دراز کند.
ویرایش شده در توسط vahidg
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درگیری های ارتش سوریه در لاذقیه با پشتیبانی میل های روس      Oct ۲۴, ۲۰۱۵
 
[aparat]ncb2Z[/aparat]
 
 
 

http://www.aparat.com/v/ncb2Z

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.