GOLDEN-CROWN

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه - بخش دوم ( از July 2015 )

Recommended Posts

البته پیشروی های ترکیه و طرفدارانش برای محور مقاومت خوشایند نیست اما کشیده شدن ترمز ی پ گ و سایر گروه های مسلح کرد به نفع ما است. این گروه ها اگه بیشتر قدرت بگیرن مقابله باهاشون خیلی سخت میشه و برای امنیت کشور خودمون هم بسیار خطرناک خواهند بود.

ویرایش شده در توسط rs7000
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

البته پیشروی های ترکیه و طرفدارانش برای محور مقاومت خوشایند نیست اما کشیده شدن ترمز ی پ گ و سایر گروه های مسلح کرد به نفع ما است. این گروه ها اگه بیشتر قدرت بگیرن مقابله باهاشون خیلی سخت میشه و به دور از شعارهای قشنگ و متن های حماسی که فقط به درد تلگرام و اینستاگرام میخوره، برای امنیت کشور خودمون هم بسیار خطرناک خواهند بود

.این که باد کردها بعد از جریان حسکه خوابید بد نشد  دیگه چیزی نمونده بود ادعای خدایی کنن با حمله به چند نفر تو محاصره 

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارتش آزاد سوریه (الزنکی و جبهه شامیه) از سمت جنوب وارد جرابلس شده اند و تقریبا میشه گفت جرابلس رو به صورت کامل تصرف خودشون در آوردند، گویا داعش پیشتر نیروهای خودش رو عقب کشیده، و ازین رو پس از شکست خط دفاع اول داعش در شمال جرابلس در نزدیکی مرز ترکیه، مشکل چندانی پیش روی جیش الحر در ورود به شهر و تصرفش وجود نداشته، و فقط مقاومتهای جزیی در داخل شهر از نیروهای هوادار داعش گزارش شده.
برای آغاز این حمله آمادگی وتجهیز زیادی انجام شده بود، یک قلم اون گرد آوری 5000 نیروی مسلح سوری از اعزاز و ادلب.
گویا جنگیدن برای ترکیه منفعت بیشتری برای گروههای مزدور داره، به علت بالاتر بودن دستمزد نبرد در جبهه جرابلس، بسیاری از جبهه های داخلی سوریه، نیروهاشون رو دارن از دست میدن. جیش الفتح هم از خالی شدن جبهه جنوب حلب از نیرو نگران شده و اعلامیه ای در این خصوص منتشر کرده.
اگه جبهه جرابلس گسترده تر بشه و نیاز به نیروی بیشتری باشه، این امر به نفع ارتش سوریه در جنوب حلب خواهد بود، چراکه مزدورانی که الان در جنوب حلب با ارتش سوریه در حال جنگیدن هستند، برای کسب منفعت بیشتر به جبهه جرابلس کوچ میکنند.

در جنوب غرب حلب مسلحینی که صبح با کلی تانک و ادوات حمله کرده بودن به جایی به نام تل ام القرع نتیجه ای نگرفتن
نتیجه:این به اون معنی هست که اون تانک ها و نفر برها که تعدادشون زیاد بود منهدم شدن توسط ارتش سوریه

انگار حمله با شش نفر بر و چهار تانک انجام شده، ازین تعداد چهار نفربر و سه تانک در میدان نبرد منهدم شدند، و تروریستها دونفربر و یک تانک رو در میدان، زیر آتش سنگین و بی امان ارتش سوریه رها کرده و به سختی و با پای پیاده عقب نشینی میکنند.
  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

.این که باد کردها بعد از جریان حسکه خوابید بد نشد دیگه چیزی نمونده بود ادعای خدایی کنن با حمله به چند نفر تو محاصره

ادعای خدایی کنن، این ادعای اونا باعث شهادت نیروهای محور مقاومت نمیشه. چیزی که باعث شهادت بچه های ما میشه، تفکر وهابی و سلفی حاکمان جدید جرابلس هستش. کسانی که عمیقترین دشمنی رو با ما دارند، و خواهان سربریدن ما هستند الان دارند در مناطق مرزی پیشرفت میکنند، مرزی که ما تلاش میکنیم یه متر یه متر اون رو ببندیم. با این حرکت امروز ترکیه داستان دوباره شد مثل همون روز اول، روز از نو و روزی از نو. فراموش کردید این سلفی ها چطور تو اون مناطق تو سالهای 2012 و 2013 پیشروی میکردند؟ الان که داعش در این مناطق ضعیف شده، قلمرو تحت اختیارش به سلفی های زنکی و فیلق الشام و... غیره میرسه. مرز هم که باز شده و ترکیه مثل سالهای گذشته، براحتی میتونه نیرو و تجهیزات ارسال کنه.
مشکل جدایی طلبی کردها تو ترکیه جدیه و یه امر ملموس هستش، ولی تو ایران این مشکل حالا حالاها مونده که به یک مشکل جدی تبدیل بشه. واسه همین ترکیه نسبت به تحرکات کردها خیلی حساسه و هراس داره، (یک سوم جمعیت ترکیه رو کردها تشکیل میدن، ولی تو ایران چی؟، در ضمن ترکهای ترکیه با کردها مشکلات فرهنگی زیادی دارند، تو ایران این مشکلات وجود ندارند) ما میتونیم از ترس زیاد ترکیه از جدایی طلبی کردها به نفع خودمون استفاده کنیم.به نظر من الان باید به کردها کمک کنیم الباب رو بگیرند. (با این تیر میشه چند نشون زد) اول اینکه بین خودمون و سلفی ها یک دیوار میکشیم مثل شمال نبل و الزهرا، دیگه خیالمون راحت میشه که از شمال کسی بهمون حمله نمیکنه. دوم اینکه این کار باعث میشه ترکیه حواسش رو جمع کنه و دست به عصا راه بره. به قول معروف گوشتش رو زیر کاردمون نگه میداریم که اگه یه جایی خواست ساز ناکوک بزنه، خطر امکان اتصال الباب به تل رفعت رو بهش یاد آوری کنیم.
  • Upvote 7
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هلاکت 10 فرمانده تروریستها در یک هفته طی نبردهای جاری در محور جنوب و غربی شهر حلب

 

 

normal_1816896_918.jpg

 

 

 

اللهم ارزقنا زيارة الحجة بن الحسن


«لعنة الله علی عدوک یا علی»

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

"ساعتی قبل سخنگوی وزارت خارجه روسیه از دخالت نظامی ترکیه در شمال سوریه به شدت ابراز نگرانی کرد."!

 

 

این خبر تائید شده است؟ 

ویرایش شده در توسط lahutian
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

"ساعتی قبل سخنگوی وزارت خارجه روسیه از دخالت نظامی ترکیه در شمال سوریه به شدت ابراز نگرانی کرد."!

 

 

این خبر تائید شده است؟ 

 

اگر هم این خبر درست باشه یه حرکت نمایشی هست. به نظرم ترکیه و روسیه این روزها هماهنگ عمل می کنن. پوتین هم قراره طی روزهای آینده بره ترکیه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نیروهای ائتلاف ما در برابر تحولات شرق حلب میتونند دیرحافیر و فرودگاه جیراح رو بازپس بگیره تا محاسبات طرف مقابل رو به هم بزنه اما اصل هدف ما باید جای دیگه ای باشه

بمباران جنگنده های سوری در حسکه و ممانعت امریکایی ها از تکرار ان با حضور رهگیرهای این کشور در این منطقه پیام داشت

همین جرابلس هم جدای بحث کردها پیام های دیگه ای داره حضور یک کشو همسایه در خاک سوریه و حمایت امریکا
نقطه عطف ائتلاف امریکا و ترکیه و اردن و سعودی و رژیم صهیونیستی این مناطق نیست
منطقه مورد مناقشه اصلی شرق سوریه است
از گذرگاه تنف تا الشدادی
کردها تا الشدادی رسیدند و با وجود بافت جمعیتی این منطقه مثل کرکوک در عراق اون رو از دست نمیدن
حالا وظیفه گروه های مورد حمایت این ائتلاف هست که زودتر از نیروهای ما از تنف به کردها برسند
اگر این مناطق رو تصرف کنند در دراز مدت حتی ارتباط هوایی و لجستیکی ما با حزب الله لبنان و سوریه رو قطع کرده و به هدف اصلی خودشون میرسند... حضور چشمگیر نظامیان امریکایی انگلیسی و حتی بعضا اسکاندیناوی!! در اردوگاه های اموزشی مخالفین سوری در این منطقه موید همین نکته است
نیروهای ما باید هرچه در توان دارند جلو بیارند تا زودتر به مرز عراق برسند

سال های گذشته در یکی از جلسات کمیته دفاعی سنا یکی از سناتورها از رئیس وقت ستاد مشترک ارتش امریکا پرسید اگر نیروی هوایی سوریه به نیروهای اموزش دیده ما - که در شمال حلب قرار بود عمل کنند - حمله کند واکنش ما چه خواهد بود؟ و این فرمانده به نحوی از پاسخ به ان طفره رفت اما نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری امریکا اوباما رو وادار به ریسک کرده و علنا هم سخنگوی پنتاگون و هم وزارت خارجه تاکید دارند که از نیروهای اموزش دیده در برابر حملات هوایی حمایت قاطع خواهد شد

اگر کلینتون انتخاب بشه که این حالت تدافعی بعید نیست به حالت تهاجمی در برابر نیروی هوایی سوریه تبدیل بشه...
زمان رو نباید از دست بدیم ویرایش شده در توسط tiger4
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اتفاقات امروز در جرابلس داره به جاهای جالبی میرسه، با عقب نشینی داعش از جنوب جرابلس، نیروهای سلفی جیش الحر با پشتیبانی ترکیه به سرعت روستاهای جنوب جرابلس رو تصرف کردند و به روستای amarineh رسیدند. از سمت دیگه نیروهای کرد هم که مقاومتی از جانب داعش در مقابل خود ندیدند، در ادامه پیشرویهای خود از منبج به سمت شمال روستای البیضا رو تصرف کرده و حالا کردها در این روستا به نیروهای جیش الحر با پشتیبانی ترکیه(که چند ساعت پیش amarineh رو تصرف کرده اند) رسیدند، گزارشهایی از زد و خورد بین جیش الحر و کردها در روستای amarineh (املای این کلمه رو نمیدونم) مخابره شده. ویرایش شده در توسط Ahad1394
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

مقامهای عرب و به طور مشخص، در عربستان سعودی و محور تحت حمایتش، واکنشی رسمی به چرخشی که اخیرا در سیاست ترکیه در سوریه مشاهده می‌شود نشان نداده‌اند اما نگرانی و نارضائی آنان در رسانه‌ها و در زبان چهره‌های رسانه‌ای این محور هویداست.

تحلیل ناظران عرب این است که توافق پشت پرده ای میان ترکیه و آمریکا از سویی و ایران و روسیه از سوی دیگر بر سر آینده سوریه شکل گرفته است که بنابرآن، بشار اسد تا سال آینده که موعد انتخابات ریاست جمهوری در کشورش سر برسد، بر سر قدرت خواهند ماند و پس از آن، دیگر در انتخابات نامزد نخواهد شد تا راه برای تشکیل حکومتی که مورد توافق قدرتهای مذکور باشد، باز شود. در این فاصله هم بسوی تشکیل دولتی در سوریه گام برده خواهد شد که هم نظام کنونی حاکم بر سوریه در آن سهم داشته باشد و هم آنانی که مخالفان میانه رو توصیف می شوند. در چنین تحلیلی، عملیات نظامی کنونی ترکیه در جرابلس نیز گامی برای دادن دست بالا به گروههای مسلح مورد حمایتش تلقی می شود تا بتوانند امکان بیشتری در سهم خواهی داشته باشند.

چنین معادله ای که نشانی از عربستان سعودی در آن به چشم نمی خورد در نسخه دیروز روزنامه سعودی الشرق الاوسط، همپیمانی «ملا و تزار و سلطان و جلاد» توصیف و زنهار داده شد که ترکیه در حال ارتکاب خطائی بزرگ است. امروز هم در الحیات، دیگر روزنامه مهم سعودی به ترکیه هشدار داده اند که قضیه به همین سادگی نیست و طرحی که درانداخته است، سرآغاز فصل تازه ای از جنگ خواهد بود.

در این میان، موضع قطر هم قابل توجه است که پس از دو سه سالی که به نظر می رسید می کوشد رقیبی برای منافع عربستان سعودی جلوه نکند، اکنون دوباره علائمی از خود بروز می دهد که نزدیکی به ترکیه را به قرار گرفتن در کنار عربستان سعودی ترجیح می دهد. سخنان اخیر محمد آل ثانی، وزیر خارجه قطر که بر پایان جنگ در سوریه پا فشرده، از دید تحلیلگران عرب، موضعگیری در برابر سعودیهاست که بر حمایت از نیروهای مسلح در سوریه تا غلبه کامل آنها بر نظام حاکم اصرار می ورزند.

بدین ترتیب به نظر می رسد، چرخش سیاست ترکیه به معنی بر خوردن دوباره ورقهای معرکه سوریه نیز خواهد بود و صفبندیهای تازه ای در جنگ خودنمایی خواهد کرد.

 

در حال حاضر، کردها که به مدت حدود چهار سال با نظام سوریه در مناطق شمال شرقی این کشور تعامل و همکاری داشتند و حاکمیتی مشترک بر بخشی از این مناطق اعمال می کردند، با نیروهای نظام درگیر شده اند و حتی گزارش می شود که عربها و آشوریهای ساکن در شمال شرق سوریه را هدف حمله قرار داده اند. ارتش سوریه هم متقابلا نیروهای کرد را بمباران کرده است. ترکیه نیز هشدار داده که اگر کردها به شرق فرات عقب ننشینند، با آنان مانند داعش رفتار خواهد کرد، یعنی از بمباران بی نصیب نخواهند ماند.

از سوی دیگر، حمایت نظامی ترکیه از بخشی از نیروهای مسلح اسلامگرا در سوریه که عمدتا به اخوان المسلمین گرایش دارند، می تواند آنها را در موضعی برتر نسبت به نیروهای دیگری قرار دهد که مورد حمایت عربستان سعودی‌اند و گرایشهای اسلامی افراطی‌تری دارند. این نیروها که پیشتر هم در سوریه با یکدیگر بوده‌اند ممکن است بار دیگر بر سر قلمروهای تحت نفوذ خود همچون گذشته با یکدیگر درگیر شوند.

نگرانی سعودیها از نادیده گرفته شدن در تعیین سرنوشت سوریه و سهم بردن از آن، می تواند آنها را بر آن دارد که بر پشتیبانی خود از نیروهای مسلح مورد حمایت خود در سوریه بیفزایند حتی اگر این نیروها برای حفظ قلمرو خود یا کسب قلمرو بیشتر با نیروهای مورد حمایت ترکیه درگیر شوند. این یعنی بازگشت سوریه به دو سال نخست بحران در این کشور که مجموعه‌ای از نیروهای مسلح مختلف از سویی با نظام و از سویی با یکدیگر درگیر بودند.

در این بین، پشتیبانی از نیروهای کرد می تواند برگه‌ای در دست سعودیها شود، بخصوص آنکه در این راه خود را در کنار آمریکا می‌بینند. رسانه‌های عرب در پوشش سفر جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا به ترکیه به شکل گسترده‌ای بر جا انداختن این دیدگاه در ذهن مخاطبان تاکید کرده‌اند که آقای بایدن به ترکیه گوشزد کرده که کردها خط قرمز آنها هستند و اجازه نخواهد داد کیان آنها در خطر قرار گیرد.

ناظران در رسانه های عرب معتقدند که آمریکا عزم خود را جزم کرده که تا پیش از پایان ریاست جمهوری باراک اوباما پرونده داعش را ببندد و در همین راستاست که به «همپیمانی» ای وارد شده که ایران و روسیه هم در آن قرار دارند و متضمن همکاری با بشار اسد است. عنصر اصلی معادله ای که رسانه های سعودی با عنوان همپیمانی ملا و تزار و سلطان و جلاد مطرح می کنند، حذف یا دست کم تضعیف جدی داعش است. در نبود داعش و با توافق قوای مذکور، نظم تازه ای در سوریه می تواند شکل بگیرد که سعودیها در آن دخیل نبوده اند و در نتیجه، ممکن است از منافعش بی نصیب بمانند. بدتر آنکه در عراق هم، تضعیف و حذف داعش به معنی افزایش اقتدار نیروهای شیعه مورد حمایت ایران خواهد بود که سعودیها نمی توانند به آن رضایت بدهند. بنابراین، اگر قرار باشد گامی در جهت ناکامی نقشه «ملا و تزار و سلطان و جلاد» برداشته شود، قاعدتا باید مقابله با داعش را بر آنان سخت کرد.

 

اگر آن گونه که در رسانه های عربی به ترکیه هشدار داده شده، گامی در جهت سیاست تازه ترکها در سوریه برداشته شود، کلاف سوریه سردرگمتر از قبل هم خواهد شد و این پیچیدگی، آثار خود را در روابط قدرتهای منطقه ای و جهانی با یکدیگر نیز نشان خواهد داد، بویژه آنکه به نظر می رسد پس از دفع کودتای نافرجام در ترکیه، روابط این کشور با سعودیها و متحدانش دیگر به گرمی سابق نیست.

اما آنچه در هر تحلیلی از چرخشهای ترکیه باید در نظر داشت این است که صرف نظر از هر توافق و سازش و تاکتیکی که میان این کشور با قدرتی منطقه ای همچون ایران یا جهانی همچون روسیه حاصل شود، استراتژی همپیمانی ترکیه و آمریکا پابرجا و ریشه دار و تغییر ناپذیر است. ترکیه همچنان عضو ناتو و متحد نظامی آمریکاست و جو بایدن هم امروز در آنکارا تاکید کرد که مردم ترکیه دوستی مهمتر از آمریکا ندارند.

شاید آنچه امروز نسبت به گذشته فرق کرده این است که در گذشته، آمریکا بود که خط مشی را تعیین می کرد و متحدانش را پشت سر خود هدایت می کرد اما اکنون ابتکار عمل دست متحدان آمریکا افتاده و آمریکاییها هستند که خود را با آنها تطبیق می دهند. این ابتکار عمل نیز گاهی در دست متحدی همچون عربستان قرار می گیرد و گاه در دست ترکیه.

 

منبع

 

این خود کلفت پنداری آخر کار دست عربستان خواهد داد

  • Upvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درگیری نیرو های ypg با تروریست های مورد حمایت ترکیه / ypg روستا های این ال بادیا و عامرینه در جنوب جرابلس رو تصرف کرد در گیری بین تروریست ها و کرد ها ادامه داره و گفته شده مواضع کردها بمباران شده /به نظر میرسد خطوط داعش در کل منطقه شکسته شده و داعش در حال عقب کشیدن به سمت الباب هست، مشکوک به نظر نمیرسه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

درگیری نیرو های ypg با تروریست های مورد حمایت ترکیه / ypg روستا های این ال بادیا و عامرینه در جنوب جرابلس رو تصرف کرد در گیری بین تروریست ها و کرد ها ادامه داره و گفته شده مواضع کردها بمباران شده /به نظر میرسد خطوط داعش در کل منطقه شکسته شده و داعش در حال عقب کشیدن به سمت الباب هست، مشکوک به نظر نمیرسه؟

 

اینا همش دست و پا زدن الکیه. بمباران آمریکایی ها در حمایت از اینها اگه نباشه و در مقابل نیروی هوایی ترکیه و توپخانه ترکیه هم بگیرنشون زیر آتش دیگه چیزی ازشون باقی نمی مونه. فعلا تحت تاثیر بار روانیه اتفاقات اخیر هستن و نمی دونن چکار دارن می کنن.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.