GOLDEN-CROWN

تحلیل و پیگیری تحولات سوریه - بخش دوم ( از July 2015 )

Recommended Posts

خوشبختانه طرح دی میستورا توسط فتح الشام (النصره سابق) به صورت قاطعانه رد شده. الحمدلله الذی جعل اعدائنا من الحمقا

• Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در · مخفی شده توسط MR9، 17 مهر 1395 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط MR9، 17 مهر 1395 - دلیلی ارایه نشده است

بسم الله

دوستان اگه اه وافسوس و حس انسانی دارید برای اینها هم خرج کنیم . تقریبا هر روز دارن فوعه وکفریا رو می کوبند هر هفته چند کودک در فوعه وکفریا زخمی و شهید میشن ولی کسی اینجا صداش در نمیاد توی حلب دو روز نیست که سیزده غیر نظامی ررو تروریستها کشتن اما انگار نه انگار اگر واقعا دلسوزی وحسن انسانی و وظیفه مسلمونیه خوب دربرابر اینها هم بجا بیاریم .دنیایی بی رحمیه. اگر معضمیه در نزدیکی داریا تسلیم شدن به خاطر این بود که مردمش مجبور شدن گوشت خر بخورند ( البته به قول خودشون) اگر توی الوعر حمص تسلیم شدن چون نون خالی هم بزور گیرشون میومد اگر  توی داریا  تسلیم شدن چون میدونستن چند وقت دیگه باید گوشت جنازه ادمیزاد رو بخورند اگر حمله زمینی به  فوعه وکفریا انجام نمیدن چون میدونند حزب ا..  زبدانی و قدسیا رو روی سر تروریستها وساکنانش خراب میکنه .دنیا دنیای برحمیه بعضی وقتها باید خشن بود اره اونی که توی حلب محاصراست ممکنه گناهی نداشته باشه  اما اونی هم که توی فوعه وکفریا است گناهی هم نداره جوانان  ما هم که توی سوریه شهید شدن گناهی نداشتن چه کنیم تروریستها شعار میدادن میخوایم اهواز عربی رو از ایران جدا کنیم واسه حرم حضرت زینب خط نشون میکشیدن  خداییش چند بار به نبل الزهرا حمله کردن   کدوم اسیر(نظامی) ساکن نبل والزهرا رو زنده گذاشتن. هنوز یادم نرفته که چطور دیوانه وار به فوعه و کفریا حمله میکردن 9 حمله انتحاری سنگین هزاران فرد مسلح فقط توی یه روز 100 نفرشون هلاک شد اینقدر حمله سنگین بود شعار میدادن شیعیان رو میخوایم بسوزونیم زنانشون رو به بردگی ببریم و دهها مسئله دیگه

خلاصه اگر برخی ا ز دوستان و هموطنان در فضای  مجازی مثلا وجدان درد دارن یه گوشه  چشمی هم به خودی ها داشته باشن

من خودم خیلی وقته که اخبار تلفات غیر نظامی رو پوشش نمیدم چون فکر میکنم دوستان به این مسائل واقف هستن و وگر نه تا دلتون بخواد تصویر میتونم قرار بدم

دوست عزیز اصلا بحث آه و افسوس نیست که این جنگ سوریه از اولش آه و افسوس بوده و هست و خواهد بود... بنده همه حرفم اینه که ما که مثلا شیعه علی هستیم نباید مثل اونها باشیم... این که آمریکا و تروریستها و عربستان و غیره و غیره و غیره وحشی هستند و به غیرنظامیان ما حمله میکنند در فوعه و کفریا و نبل و الزهرا و ... شرف ندارند و اینها کاملا واضح هست و کسی شک توش نداره...  موضوع اینه که بی رحمی این دنیای بی رحم هر کی رو بی رحم کنه شیعه علی رو نباید بی رحم کنه... بنده با تشدید محاصره برای تحت فشار دادن مخالفین داخل حلب برای خروج شبیه داریا مشکلی ندارم ولی اینکه برای فتح نیمی از یک شهر بزرگ، رو به بمبارون سنگین اون بیاریم و بعد کشته های غیرنظامی اون طرف رو که اصلا هم کم نیستند پاسخی به وحشیگری های طرف مقابل بدونیم و به این طریق وجدان خودمون را قانع کنیم شیوه علی (ع) و شیعیانش نیست...

کلا در تشیع و اسلام راستین مبنای رفتار، رفتار صحیح طرف مقابل نیست که اگر انجام نداد ما هم مجاز به هر کاری بشیم... وگرنه نه ما حق تر از حسین (ع) هستیم و نه معارضین سوریه باطل تر از عبیدالله زیاد... قطعا کشتن عبیدالله توی خونه هانی هم توسط مسلم، هم  خیلی خیلی هدف مهم تر و حیاتی تر از فتح شهری مثل حلب و هم خیلی خیلی اخلاقی تر از بمباران فعلی و سنگین شرق حلب بود... ولی مسلم این کار رو انجام نداد چون هیچ هدفی... هیچ هدفی وسیله غیر شرعیش و حتی غیر اخلاقیش رو توجیه نمیکنه...

فکر میکنم خیلی واضح هست و دوستان اکثرا یا به جنایات طرف مقابل متوسل میشوند یا مهم بودن وضعیت حلب و این عملیات و نزدیکی انتخابات آمریکا و شبیه اینها برای توجیه کشته شدن غیرنظامیان شرق حلب...

• Upvote 5
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
ارسال شده در · مخفی شده توسط rezatizi، 17 مهر 1395 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط rezatizi، 17 مهر 1395 - دلیلی ارایه نشده است

با سلام به همگی 

یه خبری به دوستان بگم بی ربط نیست 

من تازه از بیروت اومدم اونجا هر روز با ون و تاکسی میشه به دمشق رفت و امد ویزا هم برای ایرانیا نمیخاد من هفته پیش رفتم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست

photo_2016-10-04_10-54-51.jpg

درگیری جند الاقصی و احرار الشام بعد از کشته شدن این دست چپی اتفاق افتاده امکان داره بین این دوتا واقعه ارتباطی وجود داشته باشه

• Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوب بالاخره بعد از مدت ها شروع شد.ارتش سوریه به فرماندهی نمر تمام جبهه های حماء رو شعله ور کرده و منابع خودی از تصرف چندین روستا و تصرف ارتفاعات مشرف بر معان خبر میدن.البته قطعا تا عصر حداقل باید صبر کرد.
شیوه حمله دقیقا شیوه قدیمی نمر هست.بمباران چند روزه و سنگین منطقه و بعد هجوم از چند نقطه.
در مورد حلب هم ارتش فشار رو از شیخ سعید کم نکرده هیچ بلکه داره فشار بیشتری هم میاره.در این محور بیشتر نیروهای عراقی و شیعه های سوری حضور دارن.
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

photo_2016-10-04_10-54-51.jpg

درگیری جند الاقصی و احرار الشام بعد از کشته شدن این دست چپی اتفاق افتاده امکان داره بین این دوتا واقعه ارتباطی وجود داشته باشه

از بس این جماعت مسلحین مسلمان گروه گروه شدند و به جان هم افتادند که دست راست و چپمون رو هم دیگه خوب تشخیص نمی دیم icon_cheesygrin .سمت چپ عکس = دست راست جولانی که ابوالفرج مصری است و خبر کشته شدنش توسط بمباران دقیق هوایی چندی قبل مخابره شد.(دست چپی ابوعبدالله شامی)

دست جندالاقصی برای معارضین دیگه رو شده و باید بره پی همون که قبولش داره یعنی داعش. اتهامات بمبگذاری و ترور و فراری دادن اهالی به سمت داعش.جالبه که النصره فعلا سکوت کرده ولی اونهم چاره ای جز اینکه طرف احرار رو بگیره نخواهد داشت

• Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

حلب: استفاده مسلحين از اهالي روستاي شيخ سعيد به عنوان سپر انساني

شیعه هستند یا سنی؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست

شیعه هستند یا سنی؟

آدم هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
شیخ سعید همیشه خط مقدم درگیری ها بوده و معلومه این افراد با انتخاب خودشون اونجا نبودن.به خصوص وقتیکه احتمال بمباران منطقه زیاده.احتمالا وحوش قصد داشتن شانتاژ جدیدی درست کنن با این بندگان خدا که تیرشون به سنگ خورد.
چند ماه پیش که سید مقاومت گفت حلب خیلی هامون باور نداشتیم حرفش رو.روزی که گفت اگر لازم باشه خودم و خانواده ام هم به سوریه میریم و در برابر تکفیری ها عقب نمیشینیم.
حالا حلب نه تنها محاصره شده بلکه در حال فروپاشیه.
تا این لحظه بازپس گیری العویجه و دوار جندوول تایید شده است و مناشر بریج هم به زودی تصرف میشه انشالله.برو بچه های حزب الله و تیپ قدس تو محورهای شمالی حضورشون پر رنگ تره.
در کل با وجودی که بخشی از نیروهای ارتش سوریه با سهیل حسن به حماء رفتن خداروشکر کمبود نیرو در حلب نیست و هرچه محاصره تنگ تر میشه خطوط درگیری هم کمتر میشه و تراکم نیرو بالاتر میره.
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آفرین به ارتش سوریه....توی سه محور جنوب و حلب و حماه خوب دارند پیشروی میکنن

انشالله تا آخر محرم پرونده حلب بسته میشه

ویرایش شده در توسط Maldini
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.