MR9

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (2)

Recommended Posts

بسم الله

 

جناب حسن جی جی

 

شما نمایشنامه ای نوشتید که هر دو فرد الف و ب از یک تیم بودند و به صلاحدید پرتقال فروش یک به یک به همدیگر گل میزدند ، و تنها زمانی که منتظر بودیم آقای ب یک گل به آقای الف بزند بلافاصله پرتقال فروش تیم آقای ب را عوض میکند و میگوید آقای ب " حالا اگه میتونی یه گل بزن " !

 

یعنی از اول ، سؤال کننده و پاسخگو تا آخرین لحظه خود شما بودید و پس از طی روال و نقشه مورد نظرتان بازی را پیش بردید و نهایتا با کشیدن خودتان به طرف پیروز و واگزاری تیم مغلوب به مخالفان ( البته به زعم خودتان ) سعی در گرفتن پاسخی منطقی دارید ! تنها کاری که بنده اینجا انجام دادم ، پیدا کردن همان پرتقال فروش بود که هیچ ربطی به نمایشنامه بی ربط تر خود شما نداشت .

 

نظر کلی بنده اینست که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد . حالا تحلیل واقعه بعد از وقوع است که تاثیری در اصل واقعه ایجاد نمیکند . و یا واقعا از آن دسته افرادی هستید که فکر میکنید هنوز واقعه ای حادث نشده است ؟ اگر هم اینطور باشد که به قول یکی از دوستان ، ملتی دقیقه نودی خواهیم بود !

 

اما قضیه آن 50-60 نفر نیز برای خود من سؤالی شده است ، آیا واقعا توی این کشور 80 ملیونی فقط 50-60 نفر داریم که قادر به انجام اینجور کارها هستند و بقیه اساتید سیاسی ، علمی ، اقتصادی ، اجتماعی ، نظامی ، حقوق قضائی و بین المللی ، تاریخ ، زبان و..... نانخور اضافه تشریف دارند و به درد این مملکت نمیخورند ؟ به نظر شما معنی پنهانکاری و عدم مشورت با این افراد ( چه مخالف و چه موافق ) به چه معنیست ؟ در صورتیکه تمامی اطلاعات ( حتی به عنوان مثال سر میز شام آقای ظریف چند لقمه نوش جان کردند ) از طرف افراد مقابل در اختیار تمامی عالمان ، تینک تانکها و رژیم های دشمن قرار میگرفت ، و این تنها ملت ایران بود که نامحرم تشخیص داده شد ! حالا میشه بجای تحلیل تاریخی قطعنامه و موافقتنامه و اثرات آن ، به همین یک سؤال پیش پا افتاده بنده پاسخ بفرمائید تا بعدا بتوانیم برویم سر اصل مطلب ؟

 

جناب پرواز، اولا که تحلیل واقعه هنوز هم قبل از وقوع است، بعید نیست به دلیل تفسیرها و دلایل عجیب و غریب و بعضا دروغی که برخی سایت ها با برخی استدلالهای درست مخلوط میکنند و به عنوان حرف حق در این بازار مکاره عرضه میکنند، بر فکر و ذهن تصمیم گیران تاثیر بگذارد و مثلا ختم به رد توافق در ایران بشه که فکر کنم همه بدونند چه تاثیر مخربی میتونه داشته باشه...

 

و همچنین حتی اگر توافق تایید شود، بررسی و تحلیل و موشکافی اون، مقایسه با نمونه های مشابه خارجی و شرایط پیش آمده در اون نمونه ها، قطعا میتونه به اتخاذ تصمیم های درست تر برای رهایی از خطرات امنیتی احتمالی، و یا سایر موارد کمک کنه...

 

و اما در مورد پرتقال فروش و سایر قضایا... خب بنده از شخص جنابعالی دیگه توقع ندارم اون جای خالی را جواب بدیدف چون فرض شما بر نمایشنامه ای از پیش طراحی شده است 0گرچه بنده سعی کردم آونچه این روزها از طرف منتقدین مطرح میشه را دقیقا از زبان آقای ب مطرح کنم... ولی خب شما اون را بی اعتبار میدونید و من هم اصراری ندارم که شما پاسخی به اون به زعم شما نمایشنامه بدید، (گرچه همچنان منتظر نظر سایر دوستان در این زمینه هستم...)

 

ولی جناب پرواز: من آقای الف، شما آقای ب، دیگه توطئه ای هم در کار نیست، بنده ازتون یک سوال واضح میپرسم، شما هم خواهشا و لطفا فقط به همون سوال پاسخ بدید، انشاالله اگر پاسختون در حوزه سوالی که میپرسم باقی موند، میتونیم به این پرسش و پاسخ، بدون توطئه پرتقال فروش غدار جیره خوار، ادامه بدیم... خب دیگه نقش آقای ب از اول با خودتان...

 

و اما سوال من از شما به عنوان آقای ب: در زمینه انتقاداتی که مبحث موشکی در قطعنامه وارده، تحریم موشکی ما که در قطعنامه 1929 شدیدتر بود، قطعنامه 1929 هم که در سال 2010 تصویب شد، از اون سال تا به امروز که سال 2015 باشه، 5 سال میگذره و ما چندین رزمایش موشکی، و چندین پرتاب ماهواره داشتیم، اما در این زمینه مشکلی به وجود نیومده... حتی یکی از پرتاب های ماهواره در حین مذاکراتی بوده که دولت فعلی برای توافق صورت میداده، ولی مشکلی پیش نیومده...؟

 


    حالا یه سوال حاشیه ای! آیا موضوع قطعنامه رو شما به عنوان مهمترین دلیل دلواپسان برای رد توافق هسته ای فرض کردید که به عنوان اولین ایتم ذکر کردید؟

نه، ولی از این استدلال خیلی احتمالا در ادامه استفاده میکردند، یعنی خیلی در جاهای مختلف دیدم که از این استدلال استفاده میشه توسط منتقدان و طرف مقابل هم معمولا هیچ جوابی نمیده درحالی که استدلالی بی پایه است.. حداقل از نظر بنده... و اگر همین اول مطرح نمیشد، در قسمت های بعدی مطالب، مطمئنا با استناد به این استدلال خیلی از مطالب در دور مغلطه ای مافتاد که واضح کردنش در وسط یک بحث دیگه کار سختی هست.

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پرسش:انتشار سخنان عباس عراقچی مذاکره کننده هسته ای ایران درجلسه خصوصی مدیران خبر صداوسیما در پایگاه خبری این سازمان، جنجال آفرید و موجب اعتراض وی و بازتاب گسترده بین المللی آن شد.

پرسش:انتشار سخنان عباس عراقچی مذاکره کننده هسته ای ایران درجلسه خصوصی مدیران خبر صداوسیما در پایگاه خبری این سازمان، جنجال آفرید و موجب اعتراض وی و بازتاب گسترده بین المللی آن شد.
عباس عراقچی معاون وزیر امورخارجه و از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، از انتشار محتوای “یک جلسه خصوصی و کاری” با شورای خبر خبرگزاری صداوسیما انتقاد کرده و این کار را “خلاف بیّن اداری و مغایر با منافع و امنیت ملی” خوانده است.
او چاپ این گفت‌وگو در پایگاه خبرگزاری صدا و سیما را “غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی” دانسته و محتوای منتشرشده را “ناقص، مخدوش و با اغلاط فراوان محتوایی و نگارشی” توصیف کرده است.
پایگاه مجازی صدا و سیما دیروز شنبه گفت‌وگویی از عراقچی منتشر کرد که او در آن برنامه هسته‌ای ایران را “خسرانی بزرگ” از نظر اقتصادی خوانده و همین طور از نگرانی شدید مقام‌های کشورمان از حمله آمریکا در اواسط دهه ۱۳۸۰ صحبت کرده بود.
این گفت‌وگو چند ساعت بعد از انتشار، از این پایگاه صدا و سیما حذف شد و توضیح داده شد که چاپ این مطلب “ناشی از یک خطای برداشت بوده است.”
عراقچی در جلسه با مدیران صدا وسیما گفت که اگر ایران بخواهد سراغ بمب برود، توافق هسته ای با قدرت های جهانی “شکستی کامل است”، اما اگر به دنبال غنی‌سازی مشروع بین‌المللی و برنامه هسته‌ای کاملا صلح آمیز باشد، این توافق “پیروزی بزرگی” است.
او در اظهاراتی کم‌سابقه درباره جنبه اقتصادی برنامه هسته‌ای گفته بود: “اگر برنامه هسته‌ای کشورمان را بخواهیم صرفا با معیارهای اقتصادی بسنجیم خسرانی بزرگ است، یعنی اگر هزینه مواد تولیدی را بخواهیم محاسبه کنیم اصلا تصورش را نمی‌توانیم کنیم، اما ما این هزینه‌ها را برای عزت، استقلال و پیشرفت‌مان داده‌ایم برای اینکه زیر بار زورگویی دیگران نرویم.”
عراقچی “جزییات آزاردهنده” مذاکرات هسته‌ای را با تلفات و خسارت‌های یک “عملیات موفق” جنگی مقایسه کرده که در آن کسی درباره این که “چند دستگاه تانک از دست دادیم یا چند نفر شهید شدند” صحبت نمی‌کند.
بنابرتوافق هسته‌ای وین، ایران باید برای لغو تحریم‌های بین‌المللی دست کم ده سال از فعالیت‌های حساس هسته‌ای خود مانند غنی‌سازی با درصد بالا دست بکشد و بخشی از تاسیسات خود را تعطیل کند یا تغییر کاربری دهد.
او در گفت‌وگو با مدیران صدا و سیما با اشاره به دستور صریح رهبرمعظم انقلاب در ارتباط با باقی ماندن دست کم هزار سانتریوفیوژ در تاسیسات فردو، گفته است که این تاسیسات “ارزش علمی و صنعتی” ندارد، بلکه “ارزش فردو به این است که نمی‌شود به آنجا حمله کرد.”
معاون وزیر امور خارجه همچنین از دخالت مستقیم مقام معظم رهبری در بعضی “جزییات مذاکرات” خبر داده و گفته “در طول مذاکرات اخیر هم دو بار پیک‌هایی آمد و برای ما پیغام‌هایی آورد”.
همچنین به گفته عراقچی، حسین فریدون، برادر و دستیار ارشد حسن روحانی رئیس جمهوری دخالتی در مذاکرات نداشته و به عنوان رابط تیم مذاکره‌کننده با رییس‌جمهور عمل می‌کرده است.
“او درتماس‌هایش می‌توانست درباره مسائل فوری به زبان سمنانی و سرخه‌ای سوال کند و اینها هم می‌توانست کمک‌کننده باشد،همچنان که درجبهه چیزی کم می‌آوردند سمنانی‌ها پشت بی‌سیم می‌رفتند”.
نگرانی شدید مقام‌های کشورمان از حمله نظامی آمریکا از دیگر مسائلی است که عراقچی در جلسه با شورای خبر صدا وسیما مطرح کرده است.
او از تهدید نظامی ایران “در حد اعلا” و با خبر نبودن مردم از جزییات این تهدیدها خبر داده و گفته است: “دوستان سپاهی و نظامی ما می‌دانند شب‌هایی بود حدود سال‌های مثلا ٨۶-٨۵، که ما هر شب با این نگرانی [مواجه بودیم] که فردا صبح ممکن است تمام امکانات لازم برای حمله به ایران را دورتادور ایران چیده باشند.”
به گفته عراقچی در آن مقطع “حمله به ایران فقط به اراده سیاسی آقای اوباما مانده بود که تصمیم بگیرند و بزنند”.
او همچنین تصویب برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) در مجلس را “به صلاح” ندانسته چرا که به گفته او “مجموعه‌ای اقدامات داوطلبانه در برجام هست که اگر مجلس آن را تصویب کند تبدیل به اقدامات اجباری می‌شود”.
شماری از نمایندگان مجلس با استناد به قانون اساسی و لزوم تأیید معاهدات بین‌المللی در مجلس، خواهان تصویب توافق وین و تبدیل آن به قانون شده‌اند، اما در مقابل دولت گفته است که برجام یک پیمان بین‌المللی نیست که نیاز به تصویب مجلس داشته باشد.
عراقچی به صحبت‌های رهبر معظم انقلاب درباره لزوم طی روند قانونی در ارتباط با توافق هسته‌ای اشاره کرده، اما گفته است که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای “در دو سه باری که به این موضوع اشاره کردند اسمی از مجلس نیاوردند”.
اظهارات صریح عراقچی درحالی منتشر شده است که دولت تلاش می‌کند از “شبهه‌افکنی و ایجاد یاس و تردید” درباره توافق هسته‌ای جلوگیری کند.
هفته گذشته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در نامه‌ای محرمانه از رسانه‌ها خواست از انتشار مطالبی که “دستاوردهای مذاکرات هسته‌ای” را زیر سوال می‌برد یا “القای تقابل میان دیدگاه‌های مقامات عالی‌رتبه نظام” می‌کند، بپرهیزند.

 

http://porcesh.ir/6581/جنجالی-که-صداوسیما-با-پخش-سخنان-عراقچی/

ویرایش شده در توسط CHAF
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله

 

دوست محترم جناب جی جی

بسیار مشعوف گردیدم از اینکه پذیرفتید نحوه سؤال کردنتان را تغییر دهید . زیرا به شکلی که بیان نموده بودید ما افراد بی بضاعت به لحاظ علمی-اطلاعاتی همانند سناریو های هالیوودی مرکز فکرمان دقیقا متوجه و تحت تاثیر قهرمان فیلم و اهداف به ظاهر بشر دوستانه وی قرار می گرفت و محتملا طرز فکرمان هم منطبق بر منطق جاری وی میشد . امیدوارم بقیه مطلبتان را هم به صورت تاریخچه و نه به صورت سناریو مطرح و ادامه دهید که بنده نیز برای شما آرزوی موفقیت مینمایم .اما سؤالی که در آخرین پستتان ارائه فرمودید معقول و در خور پاسخ محترمانه از هر طرفی میباشد حال میخواهد پاسخ از بنده باشد و یا سایر دوستان . برخی از افراد نیز فقط دوست دارند با م ا باشند و برخی با ح ر و تمامی فکر و ذکرشان شده اصول گرایان و یا اعتدال گرایان و یا فروع گرایان و یکی طرفدار کیهان و دیگری عصر ایران و یا دلواپسان و یا برعکس ذوق زدگان و تنها چیزی که من از اینها و در این افراد نیافتم کشوری بنام ایران است ! و باز تنها چیزی که در اینها دیدم نفاق و دودستگی است . کسی نیست به اینها بگوید عزیز برادر به فکر حال و آینده کشورت باش تا فردا روز بر اثر نفاقی که محصول دشمنت است مثل سوریه دچار برادر کشی نشویم و یا خدای نخواسته مثل برخی کشورها ( چه فقیر و چه ثروتمند ) منطر امر و نهی و محتاج جهانخواران نشویم .

 

و اما بنده خود را در حدی نمی بینم که بخواهم پاسخ سؤالتان را کامل بدهم ! پاسخ به این سؤال شما مستلزم اطلاعات اضافی از پشت صحنه ایست که مطمئنا از عوالم سیاسی و با مسائل امنیتی در گیر بوده و با مرور زمان و برطرف گشتن نقاط عطف موانع سیاسی - امنیتی آن به گوش همگان رسیده و آنگاه میتوان به تحلیل همه جانبه پرداخت . به همین دلیل بنده بیشترصبر مینمایم و از اظهار نظر مثبت یا منفی خودداری مینمایم . و به همه دوستان نیز پیشنهاد مینمایم که از دادن جواب قطعی ( جواب میباید حتما شامل اما و اگر باشد و لا غیر ) و جبهه گیری قطعی خودداری نموده وبدون توهین به چپ و راست و م ا و ح ر به اما و اگر ها بسنده نمایند .

 

اما همینقدر به شما بگویم که رابطه تنگاتنگی بین متن توافقنامه و به تبع آن قطعنامه وجود دارد که نمیتوان آن دو را از یکدیگر جدا نمود و هنگام بحث مثلا در مورد قطعنامه میباید حتما به بندهای توافقنامه دقت لازم و کافی را مبذول داشت . زیرا اگر هردومتن را با دقت مطالعه بفرمائید ارجاعاتی به صورت اشاره مستقیم و یا برخی جاها غیر مستقیم و معطوف بالعطف به یکدیگر دارند . ( با عرض پوزش "معطوف بالعطف" یعنی عطف به عطفی دیگر که به تسلسل انجام می پذیرد و حتی ممکن است در الگوریتم بصورت یک حلقه بسته نیز دیده شود ) .

 

با تشکر

ویرایش شده در توسط parvaaz
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خب واقعا قضاوت با دوستان. این سوال بنده از جناب پرواز... خیلی واضح و روشن...


و اما سوال من از شما به عنوان آقای ب: در زمینه انتقاداتی که مبحث موشکی در قطعنامه وارده، تحریم موشکی ما که در قطعنامه 1929 شدیدتر بود، قطعنامه 1929 هم که در سال 2010 تصویب شد، از اون سال تا به امروز که سال 2015 باشه، 5 سال میگذره و ما چندین رزمایش موشکی، و چندین پرتاب ماهواره داشتیم، اما در این زمینه مشکلی به وجود نیومده... حتی یکی از پرتاب های ماهواره در حین مذاکراتی بوده که دولت فعلی برای توافق صورت میداده، ولی مشکلی پیش نیومده...؟

 

نه، ولی از این استدلال خیلی احتمالا در ادامه استفاده میکردند، یعنی خیلی در جاهای مختلف دیدم که از این استدلال استفاده میشه توسط منتقدان و طرف مقابل هم معمولا هیچ جوابی نمیده درحالی که استدلالی بی پایه است.. حداقل از نظر بنده... و اگر همین اول مطرح نمیشد، در قسمت های بعدی مطالب، مطمئنا با استناد به این استدلال خیلی از مطالب در دور مغلطه ای مافتاد که واضح کردنش در وسط یک بحث دیگه کار سختی هست.

 این هم جواب جناب پرواز:

 


و اما بنده خود را در حدی نمی بینم که بخواهم پاسخ سؤالتان را کامل بدهم ! پاسخ به این سؤال شما مستلزم اطلاعات اضافی از پشت صحنه ایست که مطمئنا از عوالم سیاسی و با مسائل امنیتی در گیر بوده و با مرور زمان و برطرف گشتن نقاط عطف موانع سیاسی - امنیتی آن به گوش همگان رسیده و آنگاه میتوان به تحلیل همه جانبه پرداخت . به همین دلیل بنده بیشترصبر مینمایم و از اظهار نظر مثبت یا منفی خودداری مینمایم . و به همه دوستان نیز پیشنهاد مینمایم که از دادن جواب قطعی ( جواب میباید حتما شامل اما و اگر باشد و لا غیر ) و جبهه گیری قطعی خودداری نموده وبدون توهین به چپ و راست و م ا و ح ر به اما و اگر ها بسنده نمایند .

 

اما همینقدر به شما بگویم که رابطه تنگاتنگی بین متن توافقنامه و به تبع آن قطعنامه وجود دارد که نمیتوان آن دو را از یکدیگر جدا نمود و هنگام بحث مثلا در مورد قطعنامه میباید حتما به بندهای توافقنامه دقت لازم و کافی را مبذول داشت . زیرا اگر هردومتن را با دقت مطالعه بفرمائید ارجاعاتی به صورت اشاره مستقیم و یا برخی جاها غیر مستقیم و معطوف بالعطف به یکدیگر دارند . ( با عرض پوزش "معطوف بالعطف" یعنی عطف به عطفی دیگر که به تسلسل انجام می پذیرد و حتی ممکن است در الگوریتم بصورت یک حلقه بسته نیز دیده شود ) .

 

با تشکر

 

 

خب اگر قرار بود جواب ندید سوال به این واضحی را، دیگه این همه داستان پرتقال فروش و ... مطرح کردن چی بود... این تاپیک هم محل بحث در مورد مسائل هسته ای و موضوعات مرتبط با قطعنامه و توافقنامه است، اگر قرار بر منتظر بودن باشه و اینکه ببینیم چی میشه، پس بهتره این تاپیک بسته بشه و کلا تحلیل و بررسی هر موضوعی را تعطیل کنیم تا ببینیم در عمل چه نتایجی واقع میشه...

 

سوال خیلی واضح بود، و بر مبنای متنی که در دست همه ما هست، بنده یک استدلالی که دوستان منتقد توافق بسیار بهش متوسل میشند را مورد نقد قرار دادم، یا شما این استدلال منتقدان را قبول دارید یا قبول ندارید... اگر قبول دارید خب جواب سوال بنده را باید واضح بدید، اگر هم موضوع را اینقدر پیچیده و اشارت در اشارت میدونید که هیچ، بهتره بی جهت یک بحث منطقی را وارد یک سلسله مباحث تخیلی پرتقال فروشانه و سناریوی هالیود و غیره نکنید و بعد که ازتون سوال شد بگید نمیدونم و در سطحی نیستم و موضوع خیلی پیچیدس...

 

همچنان از دوستان تقاضا دارم اگر نسبت به مطالب مطرح شده در این پست نظری دارند بفرمایند چون کم کم میخوام مطلب دوم را قرار بدم... به خصوص دوستان منتقد توافق مثل جنابان الالا. محمد. اسکای هاوک. جویسر. و سایر دوستان.

ویرایش شده در توسط hasanjj2
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام -

هیچ مشکلی وجود ندارد ، فقط در تحلیل ها ، مقداری از حوزه موشکی و اقتصادی فاصله بگیرید و روی بحث مهمتر  رژیم بازرسی ها ، متمرکز شوید .

 

متشکرم //MR9 :rose:  :rose: 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام -

هیچ مشکلی وجود ندارد ، فقط در تحلیل ها ، مقداری از حوزه موشکی و اقتصادی فاصله بگیرید و روی بحث مهمتر  رژیم بازرسی ها ، متمرکز شوید .

 

متشکرم //MR9 :rose:  :rose: 

 

انشاالله... گرچه همونطور که گفتم حوزه بازرسی ها بسیار زمانبر تر هست و بررسی دقیقش وقت بیشتری میطلبه...

 

ضمن اینکه مشارکت تقریبا صفر دوستان، خیلی انگیزه ای باقی نمیذاره... پرورش و رشد این جور بحثها به مشارکت و مباحثه دقیق (و نه مجادله) نیاز داره که خیلی خبری نیست... روی سخنم به خصوص با دوستانی هست که منتقد توافقند و انگار نه انگار که ایده ای و نظری بر خلاف دیدگاهشون گذاشته شده و فرصت مناسبی هست برای بحث دقیق تر و بیشتر... ولی بیشتر رویکردها احساسی است متاسفانه...

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله

 

جناب حسن جی جی

 

احتراما نکات قابل تامل و مطالب خوبی ارائه فرمودید که قابل تقدیر و تشکر میباشد و مطمئنا قابل بحث و بررسی منتقدانه ( و نه منفعلانه ) توسط کاردانان و کاربلدان میباشد . و بدینوسیله شخصا بنده از زحمتی که متحمل شده اید کمال تشکر را مینمایم . اما از آنجائیکه سن بنده ایجاب مینماید میباید برخی مطالبی که خود بنده در این گذشت عمر تجربه نموده ام را با آنکه به موضوع آن تاپیک و یا هرتاپیک دیگری مربوط نمیشود ، به جوانان پر شوری همچون جنابعالی و یا سایر دوستان متذکر گردم .

البته پس از مطالعه مطالب خوبتان ، دو موردی که در موضوع شما موجب میگردد تا عاملی برای جبهه گیری ( هر چند شاید معقول و یا نا معقول ) در برابر مطلبتان گردد و از همه مهمتر بدلیل حضور نوعی جانب گرائی و بدلیل القاء وجود حس تعصب ( عصبیت صرف ) موجب افت ارزشی مطالبتان گردد ، تقدیم حضور میگردد .

 

 

خب این واضحه که بالاخره این یک قطعنامه شورای امنیت است، و به قول برخی کاغذپاره نیست

 

خب همونطور که ذکر شد بعد از انتشار متن قطعنامه، بسیاری از منتقدان با تمرکز بر بند موشکی مطرح در قطعنامه و فقط با تمرکز بر عبارت be capable of و نادیده گرفتن عبارت قبلش یعنی designed to، شروع به تفسیر عبارت اول کردند و گفتند: «خب این قابلیت برای هر موشک با برد بیش از 300 کیلومتر و سرجنگی بیش از 300 کیلوگرم وجود داره، پس حالا بازرسان آژانس یا سازمان ملل تمام سوراخ سمبه های کشور و تاسیسات نظامی ما را خواهند گشت و درخواست بازرسی خواهند داد تا نبود موشک با مشخصات فوق را بررسی کنند و وا اسلاما که وضعیت ما چنان عراق پس از 1991 خواهد شد و عملا ما در آستانه جنگ قرار گرفتیم با این توافق و قس علیهذا»

 

با عرض پوزش از اینکه بنده شاید صلاحیت این را نداشته باشم که شما را پند دهم ، اما منتقدانه با طرز نوشتار شما برخورد نموده ام که گویا مسدع اوقات عزیزتان شده است . تنها و تنها اگر همین دو مطلبی که با رنگ قرمز اشاره شده در مطالبتان و ایضا چند نقطه دیگر در مطالب پیشترتان یافت نمیشد ، شاید موجب حساسیت و نهایتا دودستگی افراد شرکت کننده در بحث مذکور نمیگشت ! حالا که شما انگلیسیتان خوب است ، اعتراض بنده نیز صرفا ( آگرسیو ) بودن مطلبتان بوده و نه موضوع بحثتان ! بنده همانطورکه قبلا نیز توضیح داده ام شخصا احم....ژادی نیستم و به ایشان نیز رای نداده ام ، اما این را میدانم که اولا اگر این علاقه به روال اح....ژاد جرم و مستلزم بی حرمتی و یا تمسخر باشد ، آنوقت باید شاهد بی حرمتی به افراد پیش از ایشان نیز بود که کلا کار اشتباه و موجب نفاق بین دوستان و شعف دشمنان خواهد گردید . ثانیا بهتر است با احترام به عقاید اکثریت ملت و عدم استفاده از جملات و کلمات توبیخی ( وا اسلاما ) عقیده خود را تضعیف نفرمائید .

 

با تشکر

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 

ما اصلا چیزی به اسم تحمیل خواسته به ولی فقیه رو داریم؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟

 

بله عزیزم چرا ممکن نباشه؟!

 

به امام معصوم توسط بظاهر مسلمانها تحمیل خواسته شده، می خوای به نایب امام نشه؟!

 

ابوموسای این دوران کی می خواد باشه خدا رحم کنه . . .

 

----------------------------------------------------------

 

یه نکته ای رو لازم می دونم ذکر کنم:

 

از شخص رییس دولت بگیر تا خیلی از افراد توی همین سایت، به دلیل اینکه مخالفان توافق هسته ای اخیر( به قول آنها دلواپسان) و جناحی در اسراییل، هر دو مخالف توافق هستند، این دو را در کنار هم قرار داده و همراه و همگام هم تصور می کنند(!) و پیروزی خود بر این دو را با هم، جشن میگیرند!!

 

یکبار برای همیشه، تفاوت این دو مخالفت را شرح می دهم، تا سیه روی شود هر که درو غش باشد:

 

1- اسراییلی ها و جناحی در کنگره، مخالف توافق هسته ای اخیر هستند چون معتقدند امتیازات گرفته شده از ایران بسیار کم بوده ومی بایست امتیازات بیشتری از ایران گرفته می شد.

 

2- مخالفان داخلی توافق، مخالف توافق هسته ای اخیر هستند چون با اسناد و ادله ثابت نموده اند که امتیازات داده شده به طرف مقابل بسیار بیشتر از امتیازات گرفته شده از آن می باشد و توازن در داده-ستاده توافق وجود ندارد و مضافا اینکه خطوط قرمز نظام (بیان شده از سوی رهبری)، تقریبا به تمامی در این توافق نقض شده اند.

 

امیدوارم تفاوت مشهود و قابل درک باشد( البته برای آن دسته که نمی خواهند تفاوت را ببینند فرقی نخواهد کرد ...)

  • Upvote 8
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بله عزیزم چرا ممکن نباشه؟!

 

به امام معصوم توسط بظاهر مسلمانها تحمیل خواسته شده، می خوای به نایب امام نشه؟!

 

ابوموسای این دوران کی می خواد باشه خدا رحم کنه . . .

 

----------------------------------------------------------

 

یه نکته ای رو لازم می دونم ذکر کنم:

 

از شخص رییس دولت بگیر تا خیلی از افراد توی همین سایت، به دلیل اینکه مخالفان توافق هسته ای اخیر( به قول آنها دلواپسان) و جناحی در اسراییل، هر دو مخالف توافق هستند، این دو را در کنار هم قرار داده و همراه و همگام هم تصور می کنند(!) و پیروزی خود بر این دو را با هم، جشن میگیرند!!

 

یکبار برای همیشه، تفاوت این دو مخالفت را شرح می دهم، تا سیه روی شود هر که درو غش باشد:

 

1- اسراییلی ها و جناحی در کنگره، مخالف توافق هسته ای اخیر هستند چون معتقدند امتیازات گرفته شده از ایران بسیار کم بوده ومی بایست امتیازات بیشتری از ایران گرفته می شد.

 

2- مخالفان داخلی توافق، مخالف توافق هسته ای اخیر هستند چون با اسناد و ادله ثابت نموده اند که امتیازات داده شده به طرف مقابل بسیار بیشتر از امتیازات گرفته شده از آن می باشد و توازن در داده-ستاده توافق وجود ندارد و مضافا اینکه خطوط قرمز نظام (بیان شده از سوی رهبری)، تقریبا به تمامی در این توافق نقض شده اند.

 

امیدوارم تفاوت مشهود و قابل درک باشد( البته برای آن دسته که نمی خواهند تفاوت را ببینند فرقی نخواهد کرد ...)

 

عزیزان موافق اعتدال و آزاد اندیش و آزادی بیان ، با تمام ادعاشون ، با استفاده از این حربه می خواند منتقدین رو ساکت کنند ...

دیکتاتور مآبی توی این سایت هم باب شده ... جدیدا باید هر چی دیگران صلاح می دانند بنویسی ...

 

این توافق در موارد زیر مشکل داره :

 

1- هیچ تضمینی وجود نداره که به بهانه های دیگه همین تحریم ها اجرا نشند ( که یکی از موافقان این توافق ، era92 عملا خودش این رو گفته ، در حالی که یادش رفته که تحریم ها رو به بهانه ی انرژی اتمی صادر کردند و در حین اینکه تنور داغ بود ، دو سه تا بند دیگه هم بهش بستند!!! )

 

2- از نظر امنیتی این توافق عملا برای ما مشکل ایجاد می کنه ... نظام جامع بازرسی ها ، بخونید جاسوسی ها ....

 

3- این توافق عملا برنامه ی هسته ای ما رو نابود کرد ... چون طبق مصاحبه های قبل از توافق هم ، حداقل برای تست غنی سازی و کار با سانتریفیوژها باید یک آبشار 184 تایی باشه که ما حداکثر آبشارمون 50-60 تاست !!! ( نکته ای که عزیزان از بی اطلاعی مردم استفاده می کنند )

 

4- این توافق عملا ما رو مستعمره ی نه یک کشور بلکه 6 کشور کرده !!! حالا باید برای هر خرید خارجی یا هر کاری از شورای امنیت اجازه بگیریم ... نیازی نیست به مشکلات امنیتی ، نظامی ، اقتصادی این موارد اشاره کنم ...

 

5- محدودیت هایی برای ما وضع شد که عملا رهبری مجبور شد از « چه تصویب بشود چه نشود » استفاده کنند ... یعنی به صورت رسمی بخشی از توافق رو رد کردیم !!

 

رهبری گفتن منتظر تصویب این طرح در مجلس می مانند ، ولی آقایون عملا می گند مجلس نباید در این مورد نظر بده !!! قانون اساسی ما رو هم به سخره گرفتند !!!

ویرایش شده در توسط Juicer
  • Upvote 5
  • Downvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

...

 

رهبری گفتن منتظر تصویب این طرح در مجلس می مانند ، ولی آقایون عملا می گند مجلس نباید در این مورد نظر بده !!! قانون اساسی ما رو هم به سخره گرفتند !!!

سلام

گرامی رهبری همچنین چیزی نگفتند . 

ایشان فرمودند :"برای تصویب این متن، یک مسیر قانونی پیش‌بینی‌ شده‌ای وجود دارد که باید این مسیر را طی کند و خواهد کرد".

ایشان این را هم فرمودند : " ملت ایران نیز باید متحد باشد و قضایای هسته ای نباید زمینه ساز دو دستگی در کشور شود زیرا موضوع هسته ای بوسیله مسئولان مربوطه خود در حال پیگیری است و مسئولان بدنبال منافع ملی هستند. "

در مورد قانون اساسی هم اگر یک سری به اصل 176 بزنید ، دیگه این حکم " قانون اساسی ما رو هم به سخره گرفتند !!! " رو نخواهید داد . 

 

پی نوشت : در صورتی که قانون اساسی که می فرمائید و قبولش دارید ، همانی باشد که در این کشور حاکم است :)

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بدبختی ما این است که در فکر جشن یا عزا هستیم در حالی که الان وقت کار و سازندگی است 

هرکس ادعای کشورش را دارد باید امروز یک سازندگی در کشورش بکند شده از خانه خود شروع کند و سعی کند جنس خارجی کمتر بخرد و به سمت جنس ایرانی برود 

اگرچه می دانم بعضی از جنس های داخلی مثل ایران خودرو افتضاح است ولی می شود با بهینه کردن هزینه ها کلی به کشور کمک کرد 

 

از مصرف برق گرفته 

تا مفید کار کردن در هر جا که هستیم ( سر خودمان کلاه نزاریم)

کمک به همدیگر 

و خیلی چیزهایی که روزانه جلوی خود می بینیم

 

امروز روز حرف نیست روز عمل کردن است و فردا این عمل ما عزا یا جشن را می سازد

اگر مردم زمان قاجار کشور را می ساختند و وابسته غرب نبودیم دیگر ترکمنچای نداشتیم

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

گرامی رهبری همچنین چیزی نگفتند . 

ایشان فرمودند :"برای تصویب این متن، یک مسیر قانونی پیش‌بینی‌ شده‌ای وجود دارد که باید این مسیر را طی کند و خواهد کرد".

در مورد قانون اساسی هم اگر یک سری به اصل 176 بزنید ، دیگه این حکم " قانون اساسی ما رو هم به سخره گرفتند !!! " رو نخواهید داد . 

 

پی نوشت : در صورتی که قانون اساسی که می فرمائید و قبولش دارید ، همانی باشد که در این کشور حاکم است :)

 

 

عهدنامه‌ها، مقاوله‌نامه‌ها، قراردادها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.[۱۹]

 

 

و ما هم عملا یک مصوبه ی مجلس برای ممنوعیت اجرای پروتکل الحاقی داریم ...


بدبختی ما این است که در فکر جشن یا عزا هستیم در حالی که الان وقت کار و سازندگی است 

هرکس ادعای کشورش را دارد باید امروز یک سازندگی در کشورش بکند شده از خانه خود شروع کند و سعی کند جنس خارجی کمتر بخرد و به سمت جنس ایرانی برود 

اگرچه می دانم بعضی از جنس های داخلی مثل ایران خودرو افتضاح است ولی می شود با بهینه کردن هزینه ها کلی به کشور کمک کرد 

 

از مصرف برق گرفته 

تا مفید کار کردن در هر جا که هستیم ( سر خودمان کلاه نزاریم)

کمک به همدیگر 

و خیلی چیزهایی که روزانه جلوی خود می بینیم

 

امروز روز حرف نیست روز عمل کردن است و فردا این عمل ما عزا یا جشن را می سازد

اگر مردم زمان قاجار کشور را می ساختند و وابسته غرب نبودیم دیگر ترکمنچای نداشتیم

 

نمیشه از پیرمردهایی که توی ده هه ی 70 و توی 50 سالگیشون این اقتصاد رو پایه ریزی کردند ، انتظار اصلاحات یا بهبودی رو توی دهه ی 90 و 70 سالگیشون داشت ...

ویرایش شده در توسط Juicer
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

و ما هم عملا یک مصوبه ی مجلس برای ممنوعیت اجرای پروتکل الحاقی داریم ...


 

با پیرمردهایی که خودشون وضع اقتصادی موجود رو توی 50 سالگیشون ( دهه ی 70 )  به وجود آوردن ، نمی شه توی 70 سالگیشون انتظار اصلاحات ازشون داشت ...

 

اشتباه ما این است که همه تقصیر ها را گردن یک نفر می اندازیم 

در حالی هر کس به سهم خود در این اشتباهات سهم دارد 

تا حالا که را دیدی بگوید من سهم اشتباه خود را می پذیرم

 

اگر هر کس در جای خود درست رفتار کند و زیر بار حرف زور دیگران نرود وضع درست می شود 

اگر کسی مسئولیتی را دارد چرا باید برای حفظ صندلی اش اشتباه را ادامه دهد یا حرف دیگران را اجرا کند و بعد بگوید فلانی گفت 

اگر ادعا داریم در جای خود درست رفتار کنیم 

ولی الان خیلی از ما می گوییم دیگران این کار را می کنند و ما هم انجام دادیم و کسی نیست بپرسد مگر خودتان عقل و اختیار نداشتید که اختیارتان را به دیگران سپردید

 

فکر کنم دیگر کافی باشد مدام بگوییم هاشمی فلان کرد احمدی نژاد فلان کرد 

اگر آنها این کارها را کردند ما هم در اشتباه آنها سهم داریم که اجازه این کار را دادیم با سکوتمان در عمل 

 

به خدا این شعار نیست: 

کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم . 
بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است و من باید انگلستان را تغییر دهم . 
بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم و در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده را متحول کنم 
و اینک در آستانه مرگ هستم فهمیدم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم !!
 
در مورد موضوع هسته ای هم همه صحبت می کنیم و عده کمی کار 
آیا وقت آن نرسیده که دل های مؤمنان دربرابر ذکرخدا و آنچه ازحق نازل شده است خاشع گردد و مانند کسانی نباشد که در گذشته به آنها کتاب آسمانی داده شد،سپس زمانی طولانی بر آنها گذشت و قلبهایشان قساوت پیدا کرد و بسیاری از آنان فاسقند. الحدید 16
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

و ما هم عملا یک مصوبه ی مجلس برای ممنوعیت اجرای پروتکل الحاقی داریم ...

 

گرامی این متن آخرین  قانون مصوب مجلس در زمینه هسته ای است که بعد از این مصوبه ای است که می فرمائید و طبق آن تقریبا تمام داستان را در زمینه مذاکرات و نتایج و توافقنامه هسته ای  به مصوبات شورای امنیت ملی واگذار کرده است و عملا خودش را کنار کشیده است. :

 

"

قانون الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای ملت ایران
ماده واحده- در راستای صیانت از منافع ملی و رعایت مقررات پادمان معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، هرگونه نتایج مذاکرات هسته‌ای با کشورهای (1+5) درصورتی معتبر است که الزامات زیر به‌صورت شفاف رعایت شود:
1 - لغو تحریم‌ها باید به‌طور یکجا و کامل در متن توافقنامه درج شده و در روز آغاز اجرای تعهدات جمهوری اسلامی ایران انجام شود.
2 - آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چهارچوب توافقنامه پادمان، مجاز به انجام نظارت‌های متعارف از سایت‌های هسته‌ای است و دسترسی به اماکن نظامی، امنیتی و حساس غیرهسته‌ای، اسناد و دانشمندان ممنوع است و باید مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی رعایت شود.
3 - هیچ محدودیتی برای کسب دانش و فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای و تحقیق و توسعه، پذیرفته نیست و باید مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی رعایت شود.

تبصره 1 - براساس اصول هفتاد و هفتم (77) و یکصد و بیست و پنجم (125) قانون اساسی، نتیجه مذاکرات باید به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
تبصره 2 - وزیر امور خارجه موظف است روند اجرای توافقنامه را هر شش‌ماه یک‌بار به مجلس شورای اسلامی گزارش دهد. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هر شش‌ماه یک‌بار گزارش روند حسن اجرای توافقنامه را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه می‌کند.
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده و دو تبصره در جلسه علنی روز سه‌شنبه مورخ دوم تیرماه یکهزار و سیصد و نود و چهار مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 1394.4.3 به تأیید شورای نگهبان رسید.

 

"

متن اصل 176 قانون اساسی :

 

"

اصل صد و هفتاد و ششم (176) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی "شورای عالی امنیت ملی" به ریاست رییس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می‌گرد.

  1. تعیین سیاستهای دفاعی - امنیتی کشور در محدوده سیاستهای کلی تعیین شده از طرف مقام رهبری.
  2. هماهنگ نمودن فعالیت‏های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی - امنیتی.
  3. بهره ‏گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی.

اعضای شورا عبارتند از:

  1. روسای قوای سه گانه
  2. رییس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح
  3. مسوول امور برنامه و بودجه
  4. دو نماینده به انتخاب مقام رهبری
  5. وزرای امور خارجه، کشور، اطلاعات
  6. حسب مورد وزیر مربوط و عالیترین مقام ارتش و سپاه

شورای عالی امنیت ملی به تناسب وظایف خود شوراهای فرعی از قبیل شورای دفاع و شورای امنیت کشور تشکیل میدهد. ریاست هر یک از شوراهای فرعی با رییس جمهور یا یکی از اعضای شورای عالی است که از طرف رییس جمهور تعیین می‌شود. حدود اختیارات و وظایف شوراهای فرعی را قانونی معین می‌کند و تشکیلات آنها به تصویب شورای عالی می‌رسد.

مصوبات شورای عالی امنیت ملی پس از تأیید مقام رهبری قابل اجراست.

"

ضمنا از روز اول مذاکرات هم با دستور رهبری موضوع مذاکرات هسته‌ای نه در حوزه قوه مجریه و نه در حوزه قوه مقننه بلکه در حوزه شورای عالی امنیت ملی بوده است . 

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.