امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

به نظر شما فيلماى بير گيريلس واقعيه ؟ به نظر من با چاقو هاى داغون گرير كه هيچ كارى نميشه كرد. فكر كنم واسه ى هر ٤٥ ديقه ٤-٥ تا چاقو عوض كنه.
درباره تيز كردن چاقو تو طبيعت هم بگيد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فيلم كه تو فضاي نت زياده ، منتها بايد آدم بره سراغ درست حسابي هاش كه چيزي ياد بگيره، مثلا دِيو كانتِر بِري ، طبيعت گرد معروفيه كه فيلم هاش تو شبكه مستند پخش شد. ايده هاي جالبي هم ميزنند ، مثل استفاده از فيلتر سيگار تو ني براي تصفيه آب گل آلود رود خونه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر کسی این فیلم ها رو داره یا قسمت های رو برش بزنه یا به صورت اسکرین شات اینجا قرار بده که بیشتر مفید باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

hplet9c01usys2mot1xh.jpg

 

روشهای تهیه آب :
یکی از راحتترین راههای تهیه آب تعقیب رد پای جانوران است , مطمین باشید اگر در منطقه ای که شما هستید رد پای جانوران هست قطعا آب هم هست , شترها و اکثر جانوران در هنگام غروب آفتاب به سمت آب می روند.
روش دیگر تهیه آب این است که گودالی به ارتفاع 40 سانتی متر در زمین حفر کنید ( این روش در شنهای روان چندان کار ساز نیست ) در ته گودال لیوان و یا کاسه ای قرار دهید سپس روی گودال را با 1 تکه پلاستیک کاملا بپوشانید و دور تا دور گدال را با سنگ ریزه بپوشانید سپس یک سنگ بسیار کوچک در وسط پلاستیک قرار دهید به گونه ای که سنگ ریزه دقیقا از دید بالا در وسط لیوان قرار داشته باشد . از این طریق در اثر تابش و گرما , خاک رطوبت خود را از دست می دهد و بخار آب حاصل در برخورد با پلاستیک به شکل قطرات ریز درون لیوان می چکد, در این روش می توانید در هر 6 ساعت نصف لیوان آب تهیه کنید .
روش دیگر تهیه آب استفاده از گیاهان کویری است . این گیاهان معمولا ریشه و ساقه پر آبی دارند .
در فاصله تپه های شنی و بوته زارها نیز می توانید آب بیابید . 
در دریاچه های نمک معمولا در 50 سانتی متری به آب نمک می رسید . می توانید با جوشاندن وسپس سرد کردن بخار آب به آب دست یابید.
در صورتی که هیچ روشی کار ساز نبود و تشنگی به شدت بر شما غالب گشته بود تکه ای از ریگ بیابان را در زیر زبان خود قرار دهید این روش باعث می شود بزاق های دهان شما ترشح شوند و از میزان تشنگی شما کاسته شود .
در کویر همیشه مقداری شکر همراه داشته باشید . اضافه کردن شکر به آبهای تلخ کویر مزه آب را عوض می کند و شرب آن را راحتتر مینماید .
فراموش نکنید آبی را که در کویر بدست می آورید هرگز بدون جوشاندن و یا قرصهای تصفیه آب مصرف نکنید همچنین برای یافتن آب خود را خیلی خسته نکنید زیرا به آب بدن و توان خود نیاز دارید . قبل از عزیمت به مناطق کویری نقشه های دقیق منطقه را تهیه کنید . قبل از عزیمت از کسانی که به منطقه آشنایی دارند موقعیت چشمه ها و قنوات را جویا شوید و بر روی نقشه علامت گذاریکنید . دوستان و نزدیکان خود را از سفر خود آگاه کنید .سخن آخر اینکه بی گدار به آب نزنید . 

 

 به نظر من غیر از گزینه ی قرمز راه دیگه ای جواب نمیدهد و باید ادم صبر کنه تا بمیره   :blushing:

ویرایش شده در توسط Navard
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلامی گرم و دوباره به دوستان میلیتاریست عزیز

 

 

 

آموزش عبور از رودخانه و سیلاب

(بخش دوم - تکنیک های عبور)

60bwr_z_rwdkhnh.jpg

 

حالا که با پیش فرض های عبور از رودخانه و گدار آشنا شدیم به بررسی رایج ترین تکنیک های عبور از رودخانه می پردازیم :

 

عبور یک نفره با چوب دستی

60bwr_ykh_nfrh_b_chwb_dsty.jpg

 

در داخل آب همیشه رو به بالای آب (جهت آمدن آب رودخانه) قرار بگیرید و پاها را از حدمعمول بازتر بگذارید. استفاده از یک چوب دستی برای عمق آب و نقطه اتکای سوم خود بسیار کارآمد است.( اگر از دو باتون یا چوب دستی استفاده می کنید دست طرف جریان آب برای تعادل و دست طرف مسیر حرکت را برای اندازه گیری عمق آب استفاده کنید)
 

 

عبور گروهی : در کل فراموش نکنید که نبایستی بدون طناب از رودخانه عبور کرد؛ مگر اینکه برای شما واضح باشد که عبور با ایمنی کامل صورت می گیرد.

روش هایی که از این به بعد توضیح داده می شود و برای درک بهتر توضیحات توسط میلیتاریست های گرامی به صورت مصور می باشد برای عبور از آب های نسبتا کم عمق و آرام مناسب است، که نتایج لغزش احتمالی آن در آب چیزی بیش از خیس شدن نیست.
 

 

عبور حلقه ای

60bwr_Hlqh_y.jpg

 

سه نفر دور هم جمع شده و دست های خود را مطابق شکل روی شانه یکدیگر قلاب کنید. قوی ترین افراد بایستی رو به بالای جریان آب باشد در حالیکه گروه همدیگر را محکم نگه داشته اند از عرض رودخانه پیشروی می کنند و در صورت لزوم همدیگر را پشتیبانی می نمایند.

هرگاه بستر رودخانه ناهموار است شاید لازم باشد هر دفعه یکی حرکت کند. در غیر این صورت گروه بایستی تحت فرمان سرپرست حرکت نماید.

 

عبور زنجیره ای

60bwr_znjyrh_y.jpg

 

سه نفر یا بیشتر در یک صف پهلوی یکدیگر را میگیرند (نفر اول می تواند از یک چوب دستی برای پشتیبانی استفاده کند) صف بایستی به طور هم زمان به پهلو حرکت کند و هر قدم از تراورس توسط سرپرست هماهنگ می شود.

 

عبور پهلو به پهلو

60bwr_phlw_bh_phlw.jpg

 

سه نفر یا بیشتر بایستی در یک صف پهلوی یکدیگر قرارگرفته دست ها را به یکدیگر قلاب کرده و یک چوب بلند را می گیرند. برای اینکه کمترین مجال به نیروی آب داده شود، گروه رو به عرض رودخانه قرار می گیرد و چوب به موازات ساحل آن.

 

عبور عرضی با طناب

60bwr_60rDy_b_Tnb.jpg

 

در این روش یک نفر از اعضا را که آمادگی بهتری دارد (و بهتر است سنگین وزن هم باشد) را با دو رشته طناب حمایت می کنیم تا به طرف دیگر رودخانه برود.

بعد از رسیدن به طرف دیگر، تکیه گاه مطمئنی با اتکاء به درخت یا سنگ ایجاد می کند و یکی از طناب ها را فیکس می کند و از طناب دوم برای حمایت افراد استفاده می کنند.

هر نفر برای عبور با طناب انفرادی روی سینه خود گره بولین ایجاد می کند و با فاصله یک متر ازسینه خود روی طناب گره هشت یک لا ایجاد می کند و یک کارابین درحلقه آن وصل می کند

grh_bwlyn.png

شیوه زدن گره بولین

 

grh_hsht_ykh_l.jpg

 

سپس جهت عبور کارابین را به طناب فیکس شده میاندازد. (بهتر است کارابین پیچی باشد)

 کارابین دیگری را مستقیم به طناب روی سینه وصل می کند و با وسط طناب حمایت گره هشت یک لا ایجاد کرده و در کارابین سینه می اندازد تا در زمان عبور ، گذشته از اتصال به طناب فیکس شده توسط دو حمایت کننده حمایت شود و از رودخانه عبور کند.
 

نکته پایانی : رودخانه ها جزئی از محیط کوهستان هستند و فرا گرفتن عبور ایمن ازآنها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

آب در حال حرکت نیرویی قوی وهیبت آور دارد، این را در برنامه ریزی خود در نظر داشته باشید و از دچار کردن گروه خود به شکلی که یک عبور مخاطره انگیز را به وجود آورد به شدت پرهیز نمائید.
قضاوت و تصمیم گیری شایسته و صحیح ؛ بر اساس تجربه و اطلاع کامل از شیوه های ایمن و گوناگون و محدودیت آنها ، کلید یک گذر امن است.

 

اما همیشه به یاد داشته باشید که بهتر است برگشت طولانی داشته باشیم تا جان کسی را برای عبور دشوار از رودخانه به خطر بیاندازیم.

 

 

... پایان

 

پ.ن : دوستانی که پسندیدند مثبت را فراموش نکنند.

 

.

  • Like 1
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.