arash_slayer

تحلیل و پیگیری تحولات کره شمالی و جنوبی

Recommended Posts

برای کاربران میلیتاری که با داستان های مختلفی از جمله داستان خرید اس-300 از روسیه یا دیگر خریدهای نظامی در نقاط مختلف جهان که با فشار سیاسی لغو شده اند بطور طبیعی نباید چنین قضیه ای ناشناخته باشه ، کشورها برای فشار به یکدیگر ابزارهای مختلفی دارند ، در این مورد خاص کره جنوبی ، چین مراودات سیاسی و اقتصادی زیادی با آمریکا دارد و در صورتیکه این ابزارها هم موثر واقع نشوند، تهدید به تسلیح بیشتر کره شمالی در مقابل سئول و دست پیدا کردن کره شمالی به سلاح های پیشرفته تر، توازن لازم را ایجاد میکند 

 

در مورد مثالی که شما مطرح کردی ذکر این مساله لازمه که نه چین جایگاه روسیه رو داره و نه کره شمالی جایگاه ایران رو . در مورد ارتباطات سیاسی و اقتصادی آمریکا با چین هم باید توجه داشته باشیم که صبر و تحمل آمریکا هم یک حد و اندازه ای داره و با این رَوَندی که چین در گسترش نفوذ نظامی در دریای چین جنوبی در پی گرفته ، آمریکا منتظر کوچکترین فرصت و بهانه ایست تا چین رو تحت فشار قرار بده.

 

چین هم در موقعیتی ( توازن متعارف و نامتعارف نظامی ) نیست که بتونه از ابزار اقتصادی بر علیه آمریکا استفاده کنه و تنها میتونه همون تقویت و تسلیح کره شمالی رو ادامه بده و این حرکت هم مصداق بارز داستان مرغ و تخم مرغ میشه . یعنی هر طرف بهانه ای برای نمایش زورآزمایی نیابتی در کشور دوست خودش داره .

 

اتفاقا جالبه بدونید که در مورد موضوع استقرار سامانه تاد در خاک کره جنوبی ، مقامات آمریکایی به طور ضمنی و غیرمستقیم این پیام رو به چین میدهند که وقتی شما نمیتونید جلوی سگِ هارِ ( اصطلاحی که دقیقا به کار برده اند ) خودتون رو بگیرید ، انتظار نداشته باشید که ما متحدان خودمون رو به توانایی های دفاعی مجهز نکنیم.

 

همین دیروز بود که فیلیپین به آمریکا اجازه داد تا از جزایر متعلق به این کشور که در فاصله 250 کیلومتری از جزایر ساختگی چین قرار داره استفاده کنه و در اونها پایگاه نظامی بسازه . ویتنام و مالزی هم در حال رایزنی برای در اختیار قرار دادن پایگاه های دریایی دائمی به آمریکا هستند. وضعیت ژاپن و تایوان هم که کاملا مشخصه.

 

در مجموع به نظر میرسه که حداقل تا 2 دهه آینده چین در اندازه و جایگاهی نیست که بخواد موجب اجازه ندادن دستیابی کره جنوبی و یا هیچ کشور دیگری از متحدان آمریکا به توانایی های نظامی خاصی بشه. 

ویرایش شده در توسط naserr
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در مورد مثالی که شما مطرح کردی ذکر این مساله لازمه که نه چین جایگاه روسیه رو داره و نه کره شمالی جایگاه ایران رو . در مورد ارتباطات سیاسی و اقتصادی آمریکا با چین هم باید توجه داشته باشیم که صبر و تحمل آمریکا هم یک حد و اندازه ای داره و با این رَوَندی که چین در گسترش نفوذ نظامی در دریای چین جنوبی در پی گرفته ، آمریکا منتظر کوچکترین فرصت و بهانه ایست تا چین رو تحت فشار قرار بده.

 

در مجموع به نظر میرسه که حداقل تا 2 دهه آینده چین در اندازه و جایگاهی نیست که بخواد موجب اجازه ندادن دستیابی کره جنوبی و یا هیچ کشور دیگری از متحدان آمریکا به توانایی های نظامی خاصی بشه. 

 

در مثال که مناقشه نیست و قضیه اس-300 ایران صرفا یک مثال بود برای یادآوری این نوع مراودات نظامی میان کشورها که البته مساله شایعی هست، یک مثال دیگه تحویل سیستم پدافندی اس-300 به قبرس بود که واکنش و فشار ترکیه رو به همراه داشت بطوریکه دست آخر این معامله توسط خود قبرسی ها منتفی شد

 

البته منظور کلی بنده در پست پیشین هم ناظر به "اجازه ندادن" چین مبنی بر بر هم خوردن توازن نظامی در شبه جزیره کره از طریق بدست آوردن توانایی های پیشرفته نظامی توسط کره جنوبی هست و عین داستان مرغ و تخم مرغی که فرمودید چینی ها هم کره شمالی رو به تجهیزات و موشک های پیشرفته تر برای حفظ توازن مسلح میکنند.

 

قطعا این مسابقه تسلیحاتی و نظامی گری در شبه جزیره باعث افزایش صرف هزینه و بیش از همه به ضرر کره شمالی و جنوبی هست، لذا فشارها و تبعات سیاسی و اقتصادی چنین کاری نه فقط بر آمریکا که بر خود کره جنوبی هم وارد هست

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در · مخفی شده توسط rezatizi، 5 فروردین 1395 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط rezatizi، 5 فروردین 1395 - دلیلی ارایه نشده است

کره شمالی: آمریکا ما را به جنگی تمام عیار فرا می خواند

 

در گزارشی که خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز چهارشنبه منتشر کرده، آمریکا به فرافکنی متهم شده و تحرکات رزمی این کشور در منطقه را با درخواست واشنگتن برای توقف برنامه تسلیحات هسته ای پیونگ یانگ در تضاد دانسته است.
 
ارگان حزب حاکم کمونیست کره شمالی که دیدگاه دولت این کشور را منتشر می کند، تاکید کرده است که آنها از ما می خواهند برنامه هسته ای و تسلیحاتی خود را کنار بگذاریم در حالی که خود با برگزاری رزمایشی بزرگ با کشوری که ما با آنها پیمان صلح امضا نکرده ایم، بر طبل جنگ می کوبند.
 
گزارش تاکید کرده است؛ در صورت بروز درگیری، جنگ فقط محدود به منطقه شبه جزیره کره نخواهد بود بلکه آتش آن گریبان دیگران را نیز خواهد گرفت.
 
این کشور تاکید کرده است: چنانچه جنگی در آسیای شمال شرقی شروع شود فورا به جنگ جهانی تبدیل خواهد شد که قدرت های تسلیحاتی هسته ای را رودرروی یکدیگر قرار می دهد.
 
گزارش می افزاید: بهتر است آمریکایی ها اینطور فکر کنند که شروع یک جنگ به نفع کسی نیست و دنیا وارد نبردی بزرگ خواهد شد. در چنین صورتی و با عملکردی درایت مندانه می توان به دنبال راه حل بود.
 
در بخشی از گزارش خبرگزاری کره شمالی آمده است: آمریکا تصور می کند جنگ در شبه جزیره کره به منطقه محدود خواهد شد و تا زمانی که اینگونه گمان می کند مشکل هسته ای حل و فصل نمی شود و در توقف برنامه هسته ای تسلیحاتی پیشرفتی بدست نخواهد آمد.
 
ارگان رسمی کره شمالی همچنین اضافه کرد که آمریکا از پیونگ یانگ می خواهد برنامه تسلیحات هسته ای را کنار بگذارد بی آنکه آماده امضای پیمان صلح و یا هر تعهدنامه دیگری باشد.
 
کره شمالی این رفتار و اقدامات آمریکا را مصداق سیاست های خصمانه واشنگتن بر ضد پیونگ یانگ می داند که تاکنون تغییری نکرده است.
 
این کشور تاکید دارد که سیاست های آمریکا نشان دهنده فرافکنی، اتخاذ سیاست های دوگانه و دوری از واقعیات است که به هیچ وجه باعث توقف توسعه زرادخانه های تسلیحاتی کره شمالی نمی شود.
 
منبع: ایرنا
 
لینک منبع بطور کامل ؟
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست

موشک 300 م.م. کره شمالی

 

CeIZI2yW8AANLfe.jpg

CeRA-pkWsAUN65N.jpg

CeRA-oOW8AAgbtZ.jpg

 

CeIrCz8W4AAGotP.jpg

 

تصاویر تست استاتیک موتور سوخت جامد کره شمالی

 

CeRrLrXW4AAzpb2.jpg

http://gallery.military.ir/albums/userpics/10314/CeRvNZnVAAAyQdQ.jpg

CeRrLpjWQAA-ceA.jpg

CeRrLmXXIAA3ogE.jpg

CeRrLmeWEAYkujP.jpg

  • Upvote 11
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

1- زیردریایی  کره شمالی؛ پرسر و صدا و بی دفاع:

 

Kim_Jong_Un_submar_2942993c.jpg

 

 

کره شمالی کمتر از 20 فروند زیر دریایی کلاس Romeo در اختیار داره که تصاویر دیکتاتور جوان با این زیردریایی در اینترنت و منابع مختلف منتشر شده که نوعی قدرت نمایی از داشته های زیرسطحی سنگین کره شمالی برای کره ای ها محسوب میشه اما کارشناسان نظامی غربی از این زیر دریایی چندان احساس نگرانی ندارند و از نظر اونها این شناور زیر سطی توانایی غرق کردن کشتی های مقابل رونداشته و در عین حال براحتی قابل شناسایی و هدف قرار گرفتنه.

 

طراحی این زیردریایی در دهه 50 میلادی توسط شوروی انجام گرفت و کره شمالی هم در همون سالها به کمک شوروی اون رو در خاک خودش ساخت اما به جز این کشور سایر کشورهای کاربر این زیردریایی(سوریه، الجزایر و چین)، استفاده از اون رو کنار گذاشتند. یکی از مشکلات این زیردریایی تولید سر و صدایی زیاد و قابلیت کشف بسیار راحت توسط دشمن بود که با توجه به پیشرفت ابزارهای اکتشافی این مشکل امروز بسیار بزرگتر از گذشته شده.

 

بنا به نوشته IHS Jane’s:" این زیردریایی که در اختیار کره شمالی قرار گرفته مدل پایه ایست که تقریباً می توان گفت که از توانایی های ضد زیردریایی بهره ای نبرده به همین دلیل در صورتی که بخواهد برای غرق ساختن کشتی ها و زیردریایی های غربی اقدام کند باید تا فاصله ی کمتر از 4 مایل به آنها نزدیک شود که به معنی در هدف قرار گرفتن این زیر دریایی در برابر توان ضد زیردریایی شناورهای غربی و اسیب پذیری بالای زیردریای کلاس Romeo هست. "

لینک

 

 

2- ابهام در زیردریایی بالستیک کره شمالی

 

P01-150510-3561.JPG

 

 

کره شمالی با انتشار یک ویدئوی کوتاه مدعی داشتن زیردریایی با قابلیت شکلیک موشک بالستیک شده اما در مورد کلیت برنامه زیردریایی های بالستیک این کشور هنوز ابهام وجود داره که نه از جهت توانایی شلیک موشک بلکه در مورد زیردریایی مورد نظر و عملیاتی بودن اون هست.

 

"منابع اطلاعاتی کره جنوبی در این مورد می گویند کره شمالی در حال تکمیل زیردریایی با نام Gorae (به معنای نهنگ ) بوده که هنوز مراحل ساخت ادامه داشته و به پایان نرسیده که در طی این برنامه این زیردریایی تستهایی از شلیک موشک بالستیک KN-11 از زیر دریا را به انجام رسانده که برخی ناموفق بوده اند. این منابع یاد اوری میکنند که کره شمالی در 28 نوامبر سال پیش هم اقدام به شلیک موشک بالستیک زیرسحطی کرده که ناموفق بوده است و خساراتی به اولین زیردریایی بالستیک کره شمالی وارد ساخته."

 

منابع اطلاعاتی طول این زیردریایی در حال ساخت را 67 متر و تناژ آن را تا 3000 تن برآورد کرده اند.

 

در این بین برخی منابع این زیردریایی را نمونه بهینه سازی شده یا نمونه ساخته شده از فناوری زیردریایی های Golf شوروی می دانند که کره شمالی آنها را سالها پیش خریداری نموده بود. این زیردریایی ها در سال 1958 توسط شوروی ساخته و در سال 1990 بازنشسته شدند . در سال 1993 کره شمالی 10 فروند از این زیردریایی ها را درحالی که کاملا غیرعملیاتی بودند خریداری نمود. این منابع به تلاش مهندسان کره شمالی برای استفاده از فناوری زیردریایی های خریداری شده در ساخت زیردریایی جدید اشاره دارند.

 

 

لینک

لینک

  • Upvote 9
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مطلبی از طرف یکی از کاربران به این مضمون ذکر شده بود که چرا می بایست کره شمالی موشک اسکاد رو به ایران 2.5 میلون دلار بفروشه! این مسئله که از گفته های مقامات نظامی خود ما هست دارای ماهیت پیچیده ایه...

 

کره شمالی در صادرات تسلیحاتی خودش تنها به صادرات  سلاح بسنده نکرده. این کشور در موارد متعدد اقدام به فروش و انتقال تکنولوژی ساخت موشک کرده و حتی برای یکی از کشورهای افریقایی کارخانه ای برای ساخت تسلیحاتی مثل موشک تاسیس و مهندسان اون کشور رو آموزش داده...

اگه به عزیزان بر نمیخوره این 2.5 میلیون دلار از مواردیه که کره شمالی پول انتقال تکنولوژی موشک رو از ایران میخواسته نه صرفا چند فروند اسکاد!! البته سالهای متمادی منابع اطلاعاتی غربی این فرایند انتقال تکنولوژی و خرید موشکی از کره شمالی رو ذکر میکنند ولی خب همیشه به شدت تکذیب شده از طرف ایران در سالهای گذشته!

 

بنابراین اینطور نیست که کره شمالی قصد گرانفروشی و اصطلاحاً تیغ زدن ایران رو داشته چون به گفته مقامات خود ما بازارهای ارزان دردسترس بود که موشکها رو ارزانتر به ایران بدند اما ایران حاضر شد این پولها رو به کره شمالی بده چون نیاز به تکنولوژی و آموزش ساخت و اپراتوری موشکهای بالستیک داشت.

  • Upvote 5
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

1- زیردریایی  کره شمالی؛ پرسر و صدا و بی دفاع:

 

هرچند زیردریایی های کره شمالی عمدتا از کلاس های قدیمی تر شوروی مثل Romeo هستند اما مشخصه که در صورت جنگ احتمالی ، کره شمالی از این زیردریایی ها برای درگیری مستقیم و کلاسیک استفاده نمیکنه بلکه از تکنیک های بزن در رو و نا امن کردن آب های مورد مناقشه برای طرف متخاصم استفاده میکنه ، تجربه جنگ فالکلند و استفاده به همین شکل آرژانتینی ها از ناوگان زیردریاییشون که تکنولوژی نسبتا پایینتری هم داشت دردسرهای زیادی برای نیروی دریایی انگلستان درست کرد

 

همین مورد از حملات hit and run در غرق کردن ناو جنگی کره جنوبی کلاس pohang اتفاق افتاد و زیردریایی کره شمالی پس از شلیک اژدر قبل واکنش طرف مقابل از عرصه به عقب نشست

 

و در آخر در مورد سروصدای زیردریایی هم باید این نکته رو در نظر داشت که زیردریایی Romeo یک زیردریایی دیزل الکتریک هست که علاوه بر ژنراتور دیزلی ، از موتورهای الکتریکی بهره میبرند که قادر است بدون نیاز به روشن بودن ژنراتور دیزلی و با استفاده از انرژی ذخیره شده الکتریکی زیردریایی رو بصورت بی صدا حرکت بده ، زیردریایی های دیزل الکتریکی همین الان هم جز ساکت ترین زیردریایی های جهان به شمار میروند

  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مطلبی از طرف یکی از کاربران به این مضمون ذکر شده بود که چرا می بایست کره شمالی موشک اسکاد رو به ایران 2.5 میلون دلار بفروشه! این مسئله که از گفته های مقامات نظامی خود ما هست دارای ماهیت پیچیده ایه...

 

کره شمالی در صادرات تسلیحاتی خودش تنها به صادرات  سلاح بسنده نکرده. این کشور در موارد متعدد اقدام به فروش و انتقال تکنولوژی ساخت موشک کرده و حتی برای یکی از کشورهای افریقایی کارخانه ای برای ساخت تسلیحاتی مثل موشک تاسیس و مهندسان اون کشور رو آموزش داده...

اگه به عزیزان بر نمیخوره این 2.5 میلیون دلار از مواردیه که کره شمالی پول انتقال تکنولوژی موشک رو از ایران میخواسته نه صرفا چند فروند اسکاد!! البته سالهای متمادی منابع اطلاعاتی غربی این فرایند انتقال تکنولوژی و خرید موشکی از کره شمالی رو ذکر میکنند ولی خب همیشه به شدت تکذیب شده از طرف ایران در سالهای گذشته!

 

بنابراین اینطور نیست که کره شمالی قصد گرانفروشی و اصطلاحاً تیغ زدن ایران رو داشته چون به گفته مقامات خود ما بازارهای ارزان دردسترس بود که موشکها رو ارزانتر به ایران بدند اما ایران حاضر شد این پولها رو به کره شمالی بده چون نیاز به تکنولوژی و آموزش ساخت و اپراتوری موشکهای بالستیک داشت.

 

منظور سردار حاجی زاده تا قبل از این پیشنهاد بود و به صراحت هم اینو گفتن.

کره شمالی از زمان پایان جنگ کره و از سال 1953 میلادی تحت تحریم قرار داره! طبیعی هست که چنین کشوری برای بدست آوردن منابع مالی از هر فرصتی نهایت بهره رو ببره و جنگ ایران و عراق هم فرصت مناسبی بود و هر موشک اسکاد رو در اون برهه (که دلار نسبت به امروز قدرت خرید و ارزش بالایی داشت) تقریبا به قیمت یک جنگنده سبک (در حد تایگر) به ایران میفروخت! 

البته کمک فنی و همکاری امری طبیعی محسوب میشه , اما در کل برنامه موشکی ایران از نظر کیفیت بر برنامه موشکی کره برتری داره و در رده بالاتری قرار میگیره! در زمینه برد هم که محدودیت بیشتر سیاسی هست تا فنی! موشکهای هدایت دقیق و سوخت جامد ایران و ماهواره برهاش (غیر از سیمرغ) , خصوصا موشک سوخت جامد چهار مرحله ای قائم , بر موشک های کره ای برتری دارن و البته یادمون نمیره که شهید بزرگوار حسن تهرانی مقدم بنابر شنیده ها و گفته های مقامات , در زمان تست یکی از همین پروژه ها (موشک بالستیک برد بلند تر یا موشک ماهواره بر قائم) به شهادت رسیدن!

در ثانی وقتی صحبت از انتقال تکنولوژی هست , دیگه حرف زدن از قیمت 2.5 میلیون دلاری  هر موشک دریافتی بی معنیه! چراکه مبلغ خرید تکنولوژی یکجا گرفته میشه!

  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مطلبی از طرف یکی از کاربران به این مضمون ذکر شده بود که چرا می بایست کره شمالی موشک اسکاد رو به ایران 2.5 میلون دلار بفروشه! این مسئله که از گفته های مقامات نظامی خود ما هست دارای ماهیت پیچیده ایه...

 

کره شمالی در صادرات تسلیحاتی خودش تنها به صادرات  سلاح بسنده نکرده. این کشور در موارد متعدد اقدام به فروش و انتقال تکنولوژی ساخت موشک کرده و حتی برای یکی از کشورهای افریقایی کارخانه ای برای ساخت تسلیحاتی مثل موشک تاسیس و مهندسان اون کشور رو آموزش داده...

اگه به عزیزان بر نمیخوره این 2.5 میلیون دلار از مواردیه که کره شمالی پول انتقال تکنولوژی موشک رو از ایران میخواسته نه صرفا چند فروند اسکاد!! البته سالهای متمادی منابع اطلاعاتی غربی این فرایند انتقال تکنولوژی و خرید موشکی از کره شمالی رو ذکر میکنند ولی خب همیشه به شدت تکذیب شده از طرف ایران در سالهای گذشته!

 

بنابراین اینطور نیست که کره شمالی قصد گرانفروشی و اصطلاحاً تیغ زدن ایران رو داشته چون به گفته مقامات خود ما بازارهای ارزان دردسترس بود که موشکها رو ارزانتر به ایران بدند اما ایران حاضر شد این پولها رو به کره شمالی بده چون نیاز به تکنولوژی و آموزش ساخت و اپراتوری موشکهای بالستیک داشت.

 

این حجم از بی اعتمادی به هموطنان تون و نادیده گرفتن خدمات شون ، ناراحت کننده نیست ... بلکه مشکوکه !

داستان تکنولوژی موشکی شیعه بارها تعریف شده . این دروغ و دونگ ها دیگه برای چیه ؟ سخن حاجی زاده رو تحریف میکنید برای راست کردن دروغ های دشمنان ؟ 

  • Upvote 11
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این حجم از بی اعتمادی به هموطنان تون و نادیده گرفتن خدمات شون ، ناراحت کننده نیست ... بلکه مشکوکه !

داستان تکنولوژی موشکی شیعه بارها تعریف شده . این دروغ و دونگ ها دیگه برای چیه ؟ سخن حاجی زاده رو تحریف میکنید برای راست کردن دروغ های دشمنان ؟ 

 

این حجم از ترس و وحشت از اظهار نظر دیگران از کجاست؟!

با توهین به نظرات دیگران بجای استدلال نمیشه هیچ کس از جمله مردم عزیز ایران رو اقناع کرد و این موضوع بارها ثابت شده و باز هم خواهد شد !!

 

 

در ضمن آرزوی بهترینها رو برای کشورم دارم، بهترین ابزارها، بهترین توان نظامی و ...آرزویی واقعی برای قدرت نظامی کشورم صرف نظر از اینکه چه کسی بر قدرت تکیه زده.

 

 

منظور سردار حاجی زاده تا قبل از این پیشنهاد بود و به صراحت هم اینو گفتن.

کره شمالی از زمان پایان جنگ کره و از سال 1953 میلادی تحت تحریم قرار داره! طبیعی هست که چنین کشوری برای بدست آوردن منابع مالی از هر فرصتی نهایت بهره رو ببره و جنگ ایران و عراق هم فرصت مناسبی بود و هر موشک اسکاد رو در اون برهه (که دلار نسبت به امروز قدرت خرید و ارزش بالایی داشت) تقریبا به قیمت یک جنگنده سبک (در حد تایگر) به ایران میفروخت! 

البته کمک فنی و همکاری امری طبیعی محسوب میشه , اما در کل برنامه موشکی ایران از نظر کیفیت بر برنامه موشکی کره برتری داره و در رده بالاتری قرار میگیره! در زمینه برد هم که محدودیت بیشتر سیاسی هست تا فنی! موشکهای هدایت دقیق و سوخت جامد ایران و ماهواره برهاش (غیر از سیمرغ) , خصوصا موشک سوخت جامد چهار مرحله ای قائم , بر موشک های کره ای برتری دارن و البته یادمون نمیره که شهید بزرگوار حسن تهرانی مقدم بنابر شنیده ها و گفته های مقامات , در زمان تست یکی از همین پروژه ها (موشک بالستیک برد بلند تر یا موشک ماهواره بر قائم) به شهادت رسیدن!

در ثانی وقتی صحبت از انتقال تکنولوژی هست , دیگه حرف زدن از قیمت 2.5 میلیون دلاری  هر موشک دریافتی بی معنیه! چراکه مبلغ خرید تکنولوژی یکجا گرفته میشه!

 

 

مطلقا با منظور سردار سپاه کاری ندارم!!

 

نظرم رو درباره دلیل اینکه کره شمالی هزینه ای بیشتر رو از ایران دریافت کرده عرض کردم.

 

فقط نکته ای رو در مورد کره شمالی  باید بدونید که کره شمالی سالها قبل از انقلاب ایران (!) روند تولید مشترک با شوروی و چین(و در ادامه مستقل) موشک های اسکاد رو آغاز کرده بوده واینکه درادامه ایران مسیرش رو چطور طی کرد و کره چطوربررسی شرایط اقتصادی دو کشور رو می طلبه.

 

بهرحال این همکاری ها (!) هم دلایلی  موجود از منابع مختلف نظامیه که شخص میتونه قبول کنه یا نکنه!

  • Upvote 6
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مطلبی از طرف یکی از کاربران به این مضمون ذکر شده بود که چرا می بایست کره شمالی موشک اسکاد رو به ایران 2.5 میلون دلار بفروشه! این مسئله که از گفته های مقامات نظامی خود ما هست دارای ماهیت پیچیده ایه...
 
کره شمالی در صادرات تسلیحاتی خودش تنها به صادرات  سلاح بسنده نکرده. این کشور در موارد متعدد اقدام به فروش و انتقال تکنولوژی ساخت موشک کرده و حتی برای یکی از کشورهای افریقایی کارخانه ای برای ساخت تسلیحاتی مثل موشک تاسیس و مهندسان اون کشور رو آموزش داده...
اگه به عزیزان بر نمیخوره این 2.5 میلیون دلار از مواردیه که کره شمالی پول انتقال تکنولوژی موشک رو از ایران میخواسته نه صرفا چند فروند اسکاد!! البته سالهای متمادی منابع اطلاعاتی غربی این فرایند انتقال تکنولوژی و خرید موشکی از کره شمالی رو ذکر میکنند ولی خب همیشه به شدت تکذیب شده از طرف ایران در سالهای گذشته!
 
بنابراین اینطور نیست که کره شمالی قصد گرانفروشی و اصطلاحاً تیغ زدن ایران رو داشته چون به گفته مقامات خود ما بازارهای ارزان دردسترس بود که موشکها رو ارزانتر به ایران بدند اما ایران حاضر شد این پولها رو به کره شمالی بده چون نیاز به تکنولوژی و آموزش ساخت و اپراتوری موشکهای بالستیک داشت.



لازم نیست سخنان سردار رو تحریف کنید تا به چیزی که دلتون میخواد برسید !

به گفته مقامات خود ما بازارهای ارزان دردسترس نبوده !
چیزی که سردار گفتند این بود : بعد از فروپاشی شوروی در سال 1991 میلادی (1370 شمسی)، ما پیشنهادی از طرف کشورهایی که از شوروی جدا شده بودند، برای خرید موشک‌های «اسکاد B» به قیمت 70 هزار دلار داشتیم، ما پیش از آن، این موشک‌ها را از کره شمالی به قیمت 2.5 میلیون دلار می‌خریدیم.

اگر این پول 2.5 میلیارد دلار برای هر فروند تا قبل از سال 70 صرف انتقال تکنولوژی شده بود ! ( البته این از کشفیات شماست ) دیگه صحبت از خرید موشک از کشور ثالث به قیمت کمتر نمیشد ! چون انتقال تکنولوژی به قول شما انجام گرفته بوده ! و نیاز به خرید خارجی رفع شده بود
  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.