Recommended Posts

جنگ الکترونیک حرف اولو تو جنگ میزنه باید روز به روز تقویت بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مدیر عامل صاایران از تست اولیه جدیدترین رادار ایرانی با برد چندهزار کیلومتر خبر داد


ابراهیم محمودزاده از تست اولیه و موقیت آمیز جدیدترین رادار ایرانی با برد چندهزار کیلومتر در عرصه فضایی خبر داد.
به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع و به نقل ازخبرگزاری فارس؛ "صاایران" از جمله شرکت‌هایی است که هم برای کاربران بخش غیرنظامی و هم در بخش دفاع بخوبی شناخته شده است.
حضور موثر در طراحی و ساخت سیستم‌های کامپیوتری و مخابراتی در بخش غیر دفاع در کنار دستیابی به فناوری های بسیار پیشرفته الکترونیک، رادار، بی سیم، آی تی و ارتباطات در بخش دفاعی، صاایران را به یک شرکت بزرگ منطقه ای تبدیل کرد که امروز می تواند علاوه بر تجهیزات و سامانه های مخابراتی و الکترونیکی، فناوری‌ها و علوم پیشرفته در زمینه سامانه های با تکنولوژی بالا را به بیش از چهل کشور جهان صادر کند.
31 مرداد، روز صنعت دفاعی فرصتی شد تا در گفتگویی یک ساعته با ابراهیم محمودزاده مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مروری اجمالی داشته باشیم بر عملکرد و دستاوردهای این شرکت در بخش های مختلف دفاعی.
نحوه رصد تحرکات دشمنان فرامنطقه ای، برنامه های آینده فضایی جمهوری اسلامی ایران، اقدامات صورت گرفته برای دستیابی به پیشرفته ترین سامانه های راداری، جایگاه ایران در بین کشورهای جهان در عرصه فناوری های نوین و هوشمند و جدیدترین اخبار از تست اولیه رادار ایرانی با برد چندهزار کیلومتر از جمله مباحثی بود که معاون وزیر دفاع به آنها اشاره کرد.
ابراهیم محمودزاده در ابتدای گفتگوی خود با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، بخشی از حوزه مسئولیت این سازمان را تامین نیازهای راداری، جنگال، تجهیزات سلاح، الکترواپتیک، لیزر، کامپیوتر، مخابرات، قطعات نیمه هادی و الکترونیک پیشرفته، سامانه های فضایی مانند ماهواره و ایستگاههای دریافت و نیز سیستم‌ها و ایجاد بسترهای امن برای ارتباطات در نیروهای مسلح عنوان کرد و افزود: ما در این خصوص توانسته ایم رضایت نیروها را جلب کنیم و فرمانده معظم کل قوا نیز در بازدیدی که در تاریخ دوم تیرماه از نمایشگاه دستاوردهای دفاعی داشتند، رضایت خود را از عملکرد صاایران ابراز فرمودند.

* سقف فناوری‌های الکترونیک و هوشمند در منطقه را شکسته ایم

محمودزاده با بیان اینکه علی رغم کارهای فراوانی که در این حوزه ها صورت گرفته تنها می توان بخش هایی از آنها را منتشر کرد، گفت: اخباری که در حوزه هایی مانند تولیدات جنگال و رادار داشتیم، دشمن را متوجه این موضوع کرده است که جمهوری اسلامی ایران توانسته سقف فناوری های الکترونیک و هوشمند موجود در منطقه را بشکند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از موضوع جنگ نرم دشمن در نیروهای مسلح تبلور یافته است، تصریح کرد: در این جنگ بوی باروت به مشام نمی رسد و تفنگی شلیک نمی کند بلکه دشمن با تمام توان خود عملکرد ما را زیر نظر گرفته هرچند اقدامات آنها نیز تحت رصد دقیق ماست و تمامی سامانه های راداری و جنگال هر دو طرف دائما در حال فعالیت و جمع آوری اطلاعات است.
معاون وزیر دفاع ادامه داد: در این مسیر از آنجایی که ما باید بتوانیم دشمن را بخوبی و مستمرا زیر نظر داشته باشیم، نیازمند تجهیزات مرغوب، مدرن و با کارآیی بالا هستیم تا بتوان از طریق آنها دشمن درجه یک خود را در منطقه رصد کنیم.

* ایران جزو 10 کشور اول دنیا در عرصه فناوری های هوشمند

محمودزاده خاطرنشان کرد: در گذشته، نیروهای مسلح تمامی نیازهای خود را از طریق ما و در داخل تامین نمی کردند، اما امروز ما به جایی رسیدیم که می توانیم این نیازها را با تولید پیشرفته ترین تجهیزات داخلی برطرف کنیم و طبق ارزیابی های صورت گرفته در اکثر قریب به اتفاق حوزه ها از قبیل الکترونیک، اپتیک، لیزر، مخابرات، جنگال، رادار، امنیت، آی تی و قطعات، جمهوری اسلامی ایران جزو 10 کشور پیشرفته جهان قرار دارد.
وی گفت: اخیرا یکی از سایتهای تحلیلی غربی در مطلبی که البته بنده قصد تایید یا تکذیب آن را ندارم، اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران توانسته راداری را طراحی و تولید کند که این رادار تنها در اختیار دو یا سه کشور جهان است و این رادار را به عنوان گل سرسبد نمایشگاه اخیر دفاعی معرفی کرده بود.
مدیرعامل صاایران اضافه کرد: اینکه چقدر این موضوع منطبق با واقعیت است یا نه، چندان مهم نیست بلکه مهم آن است که بیان این مطالب نشان دهنده این است که دشمنان جمهوری اسلامی با مشاهده پیشرفت های علمی ما در داخل، از ظرفیت بالای راداری ایران احساس ترس کرده‌اند.

* صدور تجهیزات به 42 کشور جهان

معاون وزیر دفاع درخصوص توجه هرچه بیشتر به موضوع صادارت غیرنفتی، تصریح کرد: ما بخشی از ظرفیت های اضافی خود را با مجوز مبادی ذیربط به 42 کشور جهان محصولات صادر می کنیم که برخی از این کشورها توان تامین این نیازمندی ها را در داخل ندارند.
محمودزاده افزود: این امر علاوه بر جهانی کردن ظرفیت های موجود در ایران، موجب می شود تا کشورهای دوست و مسلمان نیز با یک ظرفیت و پشتیبانی مضاعف روبرو شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه صاایران در مسیر تامین نیازهای دفاعی کشور از فضای داخلی و غیرنظامی نیز غافل نبوده، گفت: صاایران به دلیل سطح علمی و فناوری که در تکنولوژی های پیشرفته و ظرفیت اقتصادی پیدا کرده امروز به عنوان یک شرکت موفق منطقه ای شناخته می شود که البته بخشی ازفعالیت خود را نیز در حوزه های غیرنظامی داخلی بکار می‌گیرد.

* نیاز موبایل داخلی را در دو مرحله تامین کردیم

مدیرعامل صاایران افزود: برای مثال در پروژه ای مثل ایرانسل که یک تجربه مشارکتی داخلی و خارجی با مدریریت داخلی بود، ما توانستیم نیازمندی موبایل داخلی را در دو مقطع به طور کامل تامین کنیم.
محمود زاده به سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: زمانی موبایل با قیمت حدود یک میلیون و دویست هزار تومان با محدودیتهای ارتباطی، تنها در اختیار برخی خانواده های مرفه و سرمایه دار بود اما امروز هرکس با هر میزان درآمد می تواند صاحب یک خط ارتباطی باشد که این امر در گذشته نه چندان دور در حد یک آرزو بود.
وی ادامه داد: در این زمینه ها کارهای بسیار بزرگی در مقیاس جهانی صورت گرفته که ما بواسطه آن نه تنها نیازهای بخش غیرنظامی در داخل را تامین کردیم، بلکه پشتیبانی هم برای سیاست های خارجی کشور بودیم.

* ماهواره های حرفه ای با عمر طولانی تر به فضا پرتاب خواهیم کرد

مدیرعامل صاایران در ادامه این گفتگو به عرصه فضایی به عنوان یکی از ظرفیت های حاکمیتی غیر دفاعی که ارزشی همطراز با حوزه دفاعی برای نظام دارد اشاره و تصریح کرد: بحمدلله صاایران با طراحی و ساخت ماهواره امید، گام مهمی در این مسیر برداشت و توانست علاوه بر ساخت شبکه نگهداری ماهواره در فضا که شامل ایستگاه های زمینی می شود، بیشترین موفقیت را در زمینه دریافت اطلاعات و نیز کنترل ماهواره در فضا داشته باشد.
محمودزاده اضافه کرد: ما در حالی موفق به طراحی و ساخت کامل این تجهیزات و ایستگاههای زمینی شدیم که کشورهای دیگر، این سامانه ها را یا در اختیار ما قرار نمی دهند یا اینکه می بایست هزینه های بسیار گزافی را برای تهیه آنها پرداخت می کردیم.
محمودزاده به دستاوردهای مهم فضایی در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: کشورما نه تنها در زمین، دریا، زیر دریا و هوا بلکه در عرصه فضایی نیز این آمادگی را دارد تا بتواند حضوری مستمر و طولانی در این حوزه داشته باشد و همانطور که کشورهای پیشرفته با حضور در فضا می توانند نیازهای خود را برآورده کنند، ما نیز این امکان را داریم تا بهره های لازم را از حضور در فضا ببریم.
وی ادامه داد: سامانه های فضایی و ماهواره امید ظرفیت بالایی را برای ما در عرصه فضایی ایجاد کرد که با تکرار و توسعه این ظرفیت، امسال نیز پرتاب هایی با طول عمر مناسب و کاملا حرفه ای خواهیم داشت.

* ساخت ماهواره های سنگین در دستور کار قرار دارد

مدیرعامل صاایران افزود: امروز طراحی و ساخت ماهواره های سنگین در دستور کار ما قرار دارد تا بتوانند با استفاده از انرژی خورشیدی ماموریت های مختلفی را در مدت زمان طولانی انجام دهند که این طراحی و ساخت بدون کمک گرفتن از کشورهای خارجی صورت می گیرد.

* خودکفایی در تامین نیازهای راداری نیروهای مسلح

محمودزاده تامین نیازهای بخش دفاع در حوزه رادار را یکی دیگر از وظایف مهم صاایران معرفی کرد و افزود: ما امروز تمامی نیازها در بخش رادارهای برد کوتاه تا بلند را در داخل کشور طراحی و تولید می کنیم و علاوه بر آن، برخی قطعات ریزی که همه کشور آنها را از خارج تهیه می کنند نیز برای اینکه برند آن به نام ایران ثبت شود در داخل تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز تمامی رادارهای برد کوتاه، رادارهای کشف و ردیابی و نیز سامانه های هماهنگی با سلاح در داخل کشور تولید و در اختیار سپاه، ارتش و دیگر نهادهای مربوطه مثل فرودگاهها قرار گرفته و حتی پیشنهاد ساخت رادار در حوزه هواشناسی را نیز داده ایم.
مدیرعامل صاایران با تاکید بر اینکه امروز نیروهای مسلح در حوزه راداری هیچ احتیاجی به تامین تجهیزات از خارج کشور ندارند، ظرفیت تولید انبوه رادارهای ارتقاع پست، متوسط و بلند را مناسب ارزیابی کرد و گفت: نیروهای مسلح تا آنجا که از ما خواسته اند، هیچ نیازی به سامانه های خارجی ندارند.

* انواع ارتباطات رادیویی امن را برقرار می کنیم

محمودزاده در ادامه این گفتگو به اقدامات صاایران در حوزه مهم جنگ الکترونیک (جنگال) اشاره و تصریح کرد: جنگال در یک تقسیم بندی کلی به دو بخش تقسیم می شود که وظیفه مقابله با رادار و مقابله با سیگنال‌های رادیویی و مخابراتی را برعهده دارند که به شناسایی سینگال و سیستم های دشمن در بخش هایی راداری و مخابراتی می پردازند.
وی افزود: ما از این طریق می توانیم بفهمیم که سیگنال ها از کجا آمده، در کدام نقطه عمل می کند و روی چه سلاح و سیستمی است. این یک ظرفیت بسیار عالی است که در قالب شبکه پشتیبان ارتش، سپاه و ناجا عمل می کند.
محمودزاده در ادامه با اشاره به دستاوردهای صاایران در حوزه مخابرات و تجهیزات بی سیم، اظهار داشت: البته اینها فقط به حوزه سیستم‌های مخابرات بی سیم محدود نمی شود بلکه تجهیزات ارتباطات رادیویی هواپیما با زمین و بالعکس، ارتباط نیروهای عملیاتی باهم در میدان نبرد، ارتباط با فرماندهان و یا ارتباط با مرکز فرماندهی دور را نیز شامل می شود.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا تاکید زیادی بر ایجاد بسترهای امن و پایدار در حوزه ارتباطات داشتند، افزود: این موضوع به طور کامل مد نظر قرار دارد به طوری که نه تنها در ایران بلکه در فواصل دور و تست‌هایی که برای کشورهای دوست جهت ارائه محصول و صادرات، صورت می گیرد، این ارتباطات از چند کشور دورتر با امنیت کامل برقرار می‌شود.

* درصورت کوچکترین نفوذ دشمن در سامانه های جنگال، متوجه خواهیم شد

مدیرعامل صاایران با اشاره به سامانه های امنیتی مورد استفاده در جنگال و رادار تاکید کرد: دشمن یه هیچ عنوان امکان نفوذ به این سامانه ها را ندارد و این درحالی است که عملکرد آنها به طور دائم تحت رصد ماست و با توجه به سخت و افزار و نرم افزار مورد استفاده در این سامانه ها، دشمن در صورت کوچکترین نفوذ، رصد خواهد شد.

* سراسر خلیج فارس را به صورت پسیو رصد می کنیم

محمودزاده ایران را جزو 5 کشور اول دنیا در حوزه الکترواپتیک و لیزر عنوان کرد و گفت: ما سیستم هایی داریم که می توانند به دو صورت اکتیو و پسیو سراسر خلیج فارس را رصد کنند. یعنی ما در حالت پسیو می توانیم بدون ارسال سیگنال، هرگونه تهدید علیه مرزهای جنوبی کشور را رصد کنیم.
وی ادامه داد: با استفاده از سامانه های اپتیکی ما می توانیم در سقف بالایی از دیدبانی نه تنها در مرزهای آبی بلکه در سرتاسر مرزهای کشور و یا در شهرهای خاص به رصد مناطق مختلف بپردازیم که این ظرفیت امروز در تمامی نیروهای مسلح عملیاتی شده است.

* پیشرفته ترین تجهیزات نظامی را به جهان صادر می کنیم

مدیرعامل صاایران با بیان اینکه البته ما در این میان از موضوع صادرات محصول نیز غافل نبوده ایم، خاطرنشان کرد: بخشی از تجهیزات دیدبانی مانند دوربین های دید در شب، دوربین های حرارتی، دوربین هایی که پرنده های ما با استفاده از آنها امکان انجام ماموریت در شب را داشته باشند و دوربین های مورد استفاده در زیرسطحی ها که تا چندی قبل به عنوان کالاهای حساس در اختیار تنها چند کشور خاص قرار داشت، در ایران به صورت انبوه تولید شده و آنها را در بیرون از ایران در سایتهای بازاریابی قرار داده ایم تا در اختیار دیگر کشورها نیز قرار بگیرد زیرا دلیلی ندارد این تجهیزات تنها در اختیار همان چند کشور باشد.

* استفاده نیروهای مسلح از سیستم های عامل بومی مشابه ویندوز

وی همچنین به دستاوردهای بخش دفاع در حوزه لیزر اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز به دلیل حصر بالای تکنولوژیکی، ما چاره ای جز خودکفایی نداشتیم. زمانی ما از تولید فاصله یابهای معمولی ناتوان بودیم اما امروز نه تنها در این حوزه بلکه درخصوص بکارگیری سلاح های متعدد و یا در حوزه ارتباطات مخابراتی نیز از لیزر استفاده های فراوانی می کنیم.
حوزه آی تی و کامپیوتر از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل صاایران در گفتگو با فارس به آن اشاره کرد و افزود: در این حوزه به نقطه ای رسیدیم که امروز تمامی نرم افزارهای نظامی و صنعتی مورد نیاز در داخل کشور تولید شده و در شبیه سازها و نرم افزارهای سنگین مدیریتی و اطلاعاتی رادار و جنگال نیز به خودکفایی کامل دست پیدا کردیم.
محمودزاده خاطرنشان کرد: نیاز نیروهای مسلح با طراحی سیستم عامل داخلی و بومی و با طراحی سیستم های بومی کاربردی مشابه ویندوز و دیگر اپلیکیشن هایی که در کشور استفاده می شود، برآورده شده و می توان اعلام کرد که ما در بخش های الکترونیک، مخابرات، آی تی و کامپیوتر هیچ نیازی به تحقیق و طراحی و ساخت در خارج از کشور نداریم.

* ارائه سالانه 1000میلیارد تومان خدمات به نیروهای مسلح

وی با اشاره به حجم فعالیت‌های صورت گرفته در تامین نیازهای نیروهای مسلح گفت: هیچ زمانی سابقه نداشته که ما مانند امروز از چنین ظرفیتی برخوردار باشیم به طوری که امروز ما بیش از 1000میلیارد تومان به صورت سالانه، محصول و سرویسهای متنوع به سایر نیروها ارائه می کنیم.
مدیرعامل صاایران تصریح کرد: امروز بیش از 500 محصول فعال و دائمی در سبد آی سی تی برای ارائه به نیروهای مسلح وجود دارد و سعی داریم تا در برنامه 5 ساله پنجم این میزان را به مرز 1000 محصول برسانیم تا بتوانیم به یک ظرفیت بزرگ در زمینه ارائه محصولات آی سی تی و هوشمند در منطقه تبدیل شویم.

* تست اولیه جدیدترین رادار ایرانی با برد چندهزار کیلومتر

محمودزاده، صاایران را متولی اصلی بخش راداری در کشور دانست و افزود: ما توان تامین تمامی نیازهای اعلام شده از سوی نیروهای مسلح را داریم.
وی ادامه داد: امروز رادارهای برد بلند در اختیار نیروهای مسلح است که البته ما برای طراحی و ساخت راداری با بردهای به مراتب طولانی تر برنامه هایی در دست داریم.
مدیرعامل صاایران اظهار داشت: در حوزه فضایی نیز راداری با برد چندهزار کیلومتر دردست طراحی است که نمونه اولیه آن تست شده و امیدواریم این رادار در سالهای آتی عملیاتی شود.
محمودزاده همچنین به برخی بدقولی های صورت گرفته در قراردها از سوی طرف خارجی اشاره کرد و افزود: این موضوعات در دستور کار قرار گرفته و تحقیقات و طراحی و نیز ساخت آنها را آغاز کردیم و این قول را هم داده ایم که در موعد زمانی مقرر تحویل داده شود و در این خصوص با هیچ کشور خارجی نیز همکاری نداشتیم.

* حساسیت رهبر انقلاب بر حجم تولید و ظرفیت‌های فناوری رادارها

وی همچنین به برپایی نمایشگاه توانمندی های دفاعی در دوم تیرماه با حضور فرمانده معظم کل قوا اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه حضرت آقا از نزدیک در جریان کار رادارها قرار گرفتند و اتفاقا با دقت فراوان مسایل مختلفی مانند حجم تولید، ظرفیت تحقیق و فناوری راداری را سوال کردند که توضیحات کامل خدمت ایشان ارائه شد.

* هیچ محدودیتی در زمینه برد و دقت رادارها نداریم

معاون وزیر دفاع تاکید کرد: ما هیچ مشکل و محدودیتی در زمینه تکنولوژی، برد و دقت در ردیابی رادارها نداریم اما در خصوص ساخت، حسب نیاز و ماموریت های اعلام شده عمل می کنیم.

* هواپیمای بیگانه به محض استارت در رصد دقیق ما قرار می گیرد

محمودزاده درخصوص توان سریع و دقیق شناسایی دشمن توسط سامانه های راداری، اظهار داشت: سامانه های جنگال ما همیشه فعال هستند و به محض استارت هواپیمای بیگانه، از آنجایی که سیستم های ارتباطی آن نیز فعال می شود، ما می توانیم سیگنال آن، مبدا و مسیر هواپیما و نوع سلاح را شناسایی کنیم و این یک شعار نیست بلکه کسانی که در موضوع جنگال کار کرده باشند به این امر واقف هستند.
وی ادامه داد: حتی بر فرض اینکه هواپیمایی بدون فعال کردن سامانه های مخابراتی و ارتباطی خود و در شب، استارت بزند، ما با استفاده از دروبینهای حرارتی می توانیم آن را از روی دمای موتور یا دمای دیگر جاهای هواپیما به خوبی شناسایی کنیم.
مدیرعامل صاایران با بیان اینکه این امر نه تنها در خصوص هواپیماها بلکه در پهنه دریاها و در مورد کشتی ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد، تاکید کرد: این همان اقتداری است که دشمن را متوجه ظرفیت های جمهوری اسلامی در این حوزه ها کرده است.

* تجهیز قایق های تندروی سپاه به رادارهای پیشرفته

محمودزاده همچنین در حوزه رادارهای دریایی گفت: امروز تمامی شناورهای ما به رادارهای پیشرفته مجهز شدند و این امر نه تنها در شناورهای بزرگ، بلکه حتی بر روی قایق های تندوری سپاه پاسداران نیز نصب شده و در کنار آن، پرنده های دریایی مانند بالگردها را نیز پشتیبانی می کنیم.
وی ادامه داد: سیستم های الکترواپتیک در بخش دریا، یک لایه مطمئن است و ما امروز سراسر مرزهای آبی، و حتی مسیرهای دورتر را به همین صورت رصد می کنیم و دشمن در فاصله‌های چند صد کیلومتری نیز توسط سامانه های الکترواپتیک ما در حال رصد دقیق هستند.

* نصب دقیق‌ترین دوربین‌های شناسایی بر روی انواع پرنده‌ها و زیرسطحی‌ها

مدیرعامل صاایران همچنین به دستاوردهای صنعت دفاعی در حوزه دوربین های شناسایی اشاره کرد و افزود: این دوربین ها بر روی هواپیماها، بالگردها و پهپادها نصب می شوند که شامل دوربین های با وزن 400 گرم تا حدود 8 کیلوگرم می شوند که می توانند با استفاده از سیستم های تثبیت کننده که قوی، تصاویری با دقت بسیار بالا را ثبت و ضبط کنند.
محمودزاده گفت: علاوه بر این ما در حوزه دوربین های فضایی یا زیردریایی ها نیز در قالب جایرسکوپ هیچ نیازی به خارج از کشور نداریم.

* موشک‌های ایران به مرز نقطه‌زنی رسیدند

وی درباره تجهیزات راداری مورد استفاده در سامانه های موشکی نیز اظهار داشت: آنچه در زمینه موشکی مورد تاکید است برد و دقت آن است که نیاز به هدایت و کنترل هوشمند دارد. در این خصوص هرچه سامانه ها کوچکتر و سبکتر باشد، کنترل آن دقیق تر خواهد بود.
مدیرعامل صاایران، دقت موشک در اصابت به هدف را نیز در رابطه مستقیم با سامانه های مخابراتی دانست و افزود: در رزمایش اخیر سپاه، ما به مرز نقطه زنی موشک ها رسیدیم که این خود یک دستاورد بسیار بزرگ است.

* شبکه سازی انواع رادارهای برد کوتاه، متوسط و بلند

محمودزاده همچنین به موضوع شبکه‌سازی و تحرک پذیری سامانه های راداری در پدافند هوایی اشاره کرد و گفت: این تحرک پذیری و موبایل عمل کردن سامانه ها می تواند در میادین نبرد و یا حتی در مواقع حساس غیر نظامی مانند سیل و بحران های طبیعی دیگر، بسیار تاثیرگزار باشد.
وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم در این خصوص توانمندی شبکه سازی سامانه هاست و از آنجایی که این تکنولوژی به صورت کامل در اختیار ما قرار دارد، بنابراین مشکلی در شبکه کردن سامانه ها نداریم.
مدیرعامل صاایران تصریح کرد: امروز حتی رادارهای با برد سی کیلومتر که در مرزهای کشور مستقر هستند و یا رادارهای برد متوسط و برد بلند با یکدیگر شبکه شدند و این دستاوردی است که ما در گذشته به دلیل تهیه تجهیزات از خارج از آن محروم بودیم.
محمودزاده افزود: در گذشته می بایست یک سامانه به کشف سوژه می پرداخت، سامانه دیگر آن را ردگیری می کرد و سامانه دیگر به موشک دستور آتش می داد ولی امروز تمامی این مراحل در یک سامانه متمرکز شده و می تواند دستور شلیک موشک به یک یا چند هدف را صادر کند.
وی گفت: برای مثال سامانه توپ 30 میلیمتری ضدهوایی ما که بسیار پیشرفته تر از نمونه سوییسی آن است می تواند بدون حضور نیروی انسانی، با استفاده از سامانه های کامپیوتری و اپتیکی خود، سوژه را کشف، رهگیری و با دقت بسیار بالا مورد هدف قرار دهد.

* بیسیم های جهش فرکانسی با کیفیت بهتر از "ناتو" تولید می کنیم

مدیرعامل صاایران در خصوص سامانه های بیسیم جهش فرکانسی نیز اظهار داشت: در جایی شنیده بودم که این بیسیم ها در ظرفیت ناتو است اما ما در داخل کشور خودمان توانستیم این بیسیم ها را با عملکردی بسیار بهتر از نمونه خارجی آن به تولید انبوه برسانیم که رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه اخیر از این سامانه ها نیز بازدید فرمودند.

* ایجاد اختلال در تحرکات تروریستی در مرزهای کشور

محمودزاده افزود: در زمینه سامانه های جمر و مختل کننده سیستم های دشمن نیز هیچ مشکلی نداریم و این سامانه ها در مجموعه مرزها برای مقابله با اقدامات تروریستی برخی گروهک ها مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در خصوص ایجاد لایه های امن و پایدار در ارتباطات نیز خاطرنشان کرد: این یک نکته طبیعی است که همانطور که ما دشمن را رصد می کنیم، آنها نیز به دنبال رصد عملکرد ما هستند و این مقابله نیازمند ایجاد لایه های امن و پایدار است که به حمدالله با فناوری های متعدد ایجاد شده و اطمینان پایداری را درمقابله با دشمن فراهم کرده است.
محمودزاده با بیان اینکه این لایه ها با توجه به پیش بینی تهدیدات دشمن طراحی شده اند، افزود: البته در میدان نبرد است که هر کس باید بتواند از ظرفیت های خودش بهتر استفاده کند که ما در این زمینه مشکلی نداریم.
وی تجهیز دیده بان های بصری به سامانه های مدرن را از دیگر اقدامات صاایران معرفی کرد و اظهار داشت: دیدبانی بصری یکی دیگر از همین لایه های متکی بر تجهیزات و انسان به صورت توامان است که در شرایط بسیار سخت، این سیستم بدون مختل شدن کار خواهد کرد.

* امنیت لایه های ارتباطی با تغییرات و بروزرسانی دائمی

محمودزاده با اشاره به عملکرد بخش دفاع در حوزه آینده پژوهی، تاکید کرد: این بخش در حوزه دشمن شناسی و سناریو نویسی برای پیش بینی رفتار دشمن در قابل کشورمان عمل می کند و در بخش های مختلف مانند راداری، الکترونیک و موشکی، با اشرافی که بر توانمندی های دشمن دارد، مسیر آینده ما را مشخص می کند.
محمودزاده تصریح کرد: لازمه ایجاد امنیت، در اختیار داشتن چند عامل مهم از جمله نیروی انسانی، نرم افزارها و قدرت نفوذ در آنها، سخت افزارها و میزان و دسترسی به آنها و مقابله با نفوذ دشمن در نقاط حساس است که البته بخش دفاع از این موارد عافل نبوده و در حوزه های مختلف کارهای خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: سامانه های ساخته شده کاملا انعطاف پذیر هستند و در مواقع نیاز این الگوریتم ها به سرعت قابل تغییر و جایگزینی بوده و البته این سامانه ها را همواره تغییر و بروز رسانی می‌کنیم که همین اقدام موجب سردرگمی در قبال سامانه های ارتباطی ما شده است.

* همکاری 350 شرکت غیرنظامی و 14 دانشگاه کشور با بخش دفاع

مدیرعامل صاایران در خصوص همکاری با سازمانه و نهادهای غیردفاعی داخلی، شعار اصلی وزارت دفاع را "هسته دانا، شبکه توانا" عنوان کرد و گفت: ما امروز حدود 43 درصد از تحقیقات و 47 درصد از تولید را به مجموعه های بیرون از وزارت دفاع واگذار کردیم که در این مسیر 350 شرکت همکار دفاعی در حوزه های فناوری و صنعتی فعال بوده و 14 دانشگاه نیز به صورت قطب بندی شده در بخش های تکنولوژی به ما کمک می کنند.

* نیروهای مسلح را برای تقاضاهای بالا ترغیب می‌کنیم

محمودزاده در پایان این گفتگو با اشاره به ظرفیت بالای بخش دفاع در تامین نیازها، خاطرنشان کرد: جا دارد از نهادهای حکومتی که منابع مورد نیاز را در اختیار ما قرار داند نیز تشکر کنیم. ما اینقدر توانایی داریم که حتی نیروها را برای تقاضاهای بالاتر ترغب می کنیم.
وی با بیان اینکه صاایران عملکرد خوبی نیز در حوزه صدور تجهیزات و فناوری ها از خود بر جای بگذاشته، افزود: به هرحال خوشحالیم که توانستیم این اعتماد را به وجود بیاوریم که می توانیم نیازمندی های نظام اسلامی را در داخل کشور و با تکیه بر دانش و تخصص بومی خود برآورده کنیم و امیدواریم رضایت حضرت ولی عصر(عج) را نیز برآورده کرده باشیم.
گفتگو: مهدی بختیاری
ح.اب1529
انتهای پیام/


منبع :

http://www.mod.ir/content/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%B5%D8%A7%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من تا حالا هیچ کجا اطلاعاتی در مورد توانائی رادار بردبلندی که داره طراحی میشه ندیدم کسی در مورد نکات فنیش اطلاعاتی داره ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دشمن در فاصله‌های چند صد کیلومتری نیز توسط سامانه های الکترواپتیک ما در حال رصد دقیق هستند.[/quote]


این یعنی نیاز به رادار هوابرد برای موشکهای ضد هوائی هم به سطح پسیو رسیده است- چند صد کیلومتر؟؟؟؟؟ 200 تا حداقلش میشه میدونید یعنی چی؟ یعنی باور 373 میتونه بدون رادار (درشرایط روز) موشکش رو شلیک کنه و نزدیک هدف موشک با رادار فعال هدف رو بگیره - میگم سیکر اپتیک هم سر موشک بذارن دیگه کلا بشه پسیو

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]* نصب دقیق‌ترین دوربین‌های شناسایی بر روی انواع پرنده‌ها و زیرسطحی‌ها

مدیرعامل صاایران همچنین به دستاوردهای صنعت دفاعی در حوزه دوربین های شناسایی اشاره کرد و افزود: این دوربین ها بر روی هواپیماها، بالگردها و پهپادها نصب می شوند که شامل دوربین های با وزن 400 گرم تا حدود 8 کیلوگرم می شوند که می توانند با استفاده از سیستم های تثبیت کننده که قوی، تصاویری با دقت بسیار بالا را ثبت و ضبط کنند.
محمودزاده گفت: علاوه بر این ما در حوزه دوربین های فضایی یا زیردریایی ها نیز در قالب جایرسکوپ هیچ نیازی به خارج از کشور نداریم.
[/quote]

من نمیدونم با وجود این "دقیقترین" دوربین های صاایران پس چرا روی هواپیمای گشت دریایی ایران-140 میان دوربین ساخت FLIR نصب میکنند !؟

طاها جان با این سیستمهای پسیو نمیشه اهداف رو Track کرد ، هرچند قابلیت خوبی برای کشف دقیق اهداف بهمون میده اما حتی قدرتمند ترین سیستمهای کشف رادیولوکیتینگ پسیو دنیا هم نمیتونند روی اهداف قفل راداری (که نیاز اصلی هدایت یک موشک هست) انجام بدند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من تا حالا هیچ کجا اطلاعاتی در مورد توانائی رادار بردبلندی که داره طراحی میشه ندیدم کسی در مورد نکات فنیش اطلاعاتی داره ؟[/quote]

یه چیزی تو این مایه هاست:

http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22382&highlight=

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]من نمیدونم با وجود این "دقیقترین" دوربین های صاایران پس چرا روی هواپیمای گشت دریایی ایران-140 میان دوربین ساخت FLIR نصب میکنند !؟[/quote]

بعضی کارهای صنایع دفاعی مثل چیزی که اشاره کردین قابل درک و توضیح نیست!
سیستم های الکترواپتیک شاید 15 20 سالی هست که در رده های مختلف داره تو صاایران تولید میشه اما از این اتفاقها هم میفته که مخ آدم سوت میکشه!


[quote]طاها جان با این سیستمهای پسیو نمیشه اهداف رو Track کرد ، هرچند قابلیت خوبی برای کشف دقیق اهداف بهمون میده اما حتی قدرتمند ترین سیستمهای کشف رادیولوکیتینگ پسیو دنیا هم نمیتونند روی اهداف قفل راداری (که نیاز اصلی هدایت یک موشک هست) انجام بدند
[/quote]

چکا عزیز فکر نمیکنم دوستمون طاها نیز منظورشون تراکینگ پسیو بوده باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چهار سال ملت رو الاف کردن , بعد اون An-140 دریایی مضحک رو رونمایی کردن و مسخره فروم های خارجی شدیم...
خدا کنه اگه خواستن رادار هاشون رو رونمایی کنن , ضد حال نشه.
حداقلش اینه که تصویری ازش پخش نکنن.!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]* استفاده نیروهای مسلح از سیستم های عامل بومی مشابه ویندوز

وی همچنین به دستاوردهای بخش دفاع در حوزه لیزر اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز به دلیل حصر بالای تکنولوژیکی، ما چاره ای جز خودکفایی نداشتیم. زمانی ما از تولید فاصله یابهای معمولی ناتوان بودیم اما امروز نه تنها در این حوزه بلکه درخصوص بکارگیری سلاح های متعدد و یا در حوزه ارتباطات مخابراتی نیز از لیزر استفاده های فراوانی می کنیم.
حوزه آی تی و کامپیوتر از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل صاایران در گفتگو با فارس به آن اشاره کرد و افزود: در این حوزه به نقطه ای رسیدیم که امروز تمامی نرم افزارهای نظامی و صنعتی مورد نیاز در داخل کشور تولید شده و در شبیه سازها و نرم افزارهای سنگین مدیریتی و اطلاعاتی رادار و جنگال نیز به خودکفایی کامل دست پیدا کردیم.
محمودزاده خاطرنشان کرد: نیاز نیروهای مسلح با طراحی سیستم عامل داخلی و بومی و با طراحی سیستم های بومی کاربردی مشابه ویندوز و دیگر اپلیکیشن هایی که در کشور استفاده می شود، برآورده شده و می توان اعلام کرد که ما در بخش های الکترونیک، مخابرات، آی تی و کامپیوتر هیچ نیازی به تحقیق و طراحی و ساخت در خارج از کشور نداریم.
[/quote]

دوستان اگه یادتون باشه موقع بازدید رهبر از ناو جماران یه عکس بود که مانیتور چندتا از کامپیوترهای ناو رو نشون میداد و سیستم عاملشون ویندوز ایکس پی بود و همه اونجا ابراز نگرانی کردن از این موضوع.با این خبر میشه گفت اون سیستم عامل ویندوز نبوده.شبیه ویندوز بوده. big_grin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]* استفاده نیروهای مسلح از سیستم های عامل بومی مشابه ویندوز

وی همچنین به دستاوردهای بخش دفاع در حوزه لیزر اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز به دلیل حصر بالای تکنولوژیکی، ما چاره ای جز خودکفایی نداشتیم. زمانی ما از تولید فاصله یابهای معمولی ناتوان بودیم اما امروز نه تنها در این حوزه بلکه درخصوص بکارگیری سلاح های متعدد و یا در حوزه ارتباطات مخابراتی نیز از لیزر استفاده های فراوانی می کنیم.
حوزه آی تی و کامپیوتر از دیگر موضوعاتی بود که مدیرعامل صاایران در گفتگو با فارس به آن اشاره کرد و افزود: در این حوزه به نقطه ای رسیدیم که امروز تمامی نرم افزارهای نظامی و صنعتی مورد نیاز در داخل کشور تولید شده و در شبیه سازها و نرم افزارهای سنگین مدیریتی و اطلاعاتی رادار و جنگال نیز به خودکفایی کامل دست پیدا کردیم.
محمودزاده خاطرنشان کرد: نیاز نیروهای مسلح با طراحی سیستم عامل داخلی و بومی و با طراحی سیستم های بومی کاربردی مشابه ویندوز و دیگر اپلیکیشن هایی که در کشور استفاده می شود، برآورده شده و می توان اعلام کرد که ما در بخش های الکترونیک، مخابرات، آی تی و کامپیوتر هیچ نیازی به تحقیق و طراحی و ساخت در خارج از کشور نداریم.
[/quote]

دوستان اگه یادتون باشه موقع بازدید رهبر از ناو جماران یه عکس بود که مانیتور چندتا از کامپیوترهای ناو رو نشون میداد و سیستم عاملشون ویندوز ایکس پی بود و همه اونجا ابراز نگرانی کردن از این موضوع.با این خبر میشه گفت اون سیستم عامل ویندوز نبوده.شبیه ویندوز بوده. big_grin[/quote]

حالا خوبه من رشته و کارم تو حوزه نرم افزار هست اصلا متوجه این یه تیکه که دوستمون جدا کرده نشدم ... سیستم عامل بومی مشابه ویندوز !!!! قطعا این عزیز درکی سیستم عامل نویسی نداشتن اگه یکارائی روی کرنل لینوکس کرده باشن منطقیه ولی سیستم عامل نویسی مشابه ویندوز اگه انجام شده باشه که به زعم غیر ممکن هست یک کار ملیه و فوق العاده هست ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="king-kaveh"][quote]
[quote]طاها جان با این سیستمهای پسیو نمیشه اهداف رو Track کرد ، هرچند قابلیت خوبی برای کشف دقیق اهداف بهمون میده اما حتی قدرتمند ترین سیستمهای کشف رادیولوکیتینگ پسیو دنیا هم نمیتونند روی اهداف قفل راداری (که نیاز اصلی هدایت یک موشک هست) انجام بدند
[/quote]

چکا عزیز فکر نمیکنم دوستمون طاها نیز منظورشون تراکینگ پسیو بوده باشه[/quote]

فرمودند هدایت موشکهای پدافندی به سمت اهداف با استفاده از رادارهای پسیو ، یعنی tracking که کار رادارهای درگیری پدافند هست دیگه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]چهار سال ملت رو الاف کردن , بعد اون An-140 دریایی مضحک رو رونمایی کردن و مسخره فروم های خارجی شدیم...
خدا کنه اگه خواستن رادار هاشون رو رونمایی کنن , ضد حال نشه.
حداقلش اینه که تصویری ازش پخش نکنن.![/quote]

میشه سر چه چیزی باید مسخره بشیم؟
مدل هواپیما؟ خوب اکثر هواپیما های گشت زنی دریایی از مدل های ملخی استفاده می کنند اون هم به خاطر رطوبت هوا و ... که آسیب جدی میتونه بزنه ، دوما ما تحریم هستیم نمی تونیم بهترین هواپیما های روز جهان رو بخریم و ایضا بسازیم . ثالثا هرچیزی که ما میسازیم برای کاربرد خودمونه نه پز دادن ، من که توی هواپیما رو ندیدن اما ماکتش رو اگه نگاه کنید :
http://www.acig.org/artman/uploads/01013728.jpg
می فهمید که فقط 1 هواپیمایی نیست که بخوان باهاش بیرون رو نگاه کنند....
در ضمن ملت رو علاف کردند؟ یعنی چی؟ شما به من بگو از کی تاحالا ساخت هواپیمای گشتی برای ایران اینقدر آسون شده که باید زیر (لابد از نظر شما) 1 سال هواپیما تجهیز کنند؟ فقط اگه یکم برید ببینید چه سختی هایی که بچه های نیروی هوایی واسه ساخت این صاعقه ها و ... نمی کشند اونوقت اینقدر نفستون از جای گرم بلند نمی شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فقط یک نکته بگم اینکه حتی ارتش آمریکا از ویندوز مایکروسافت و os اپل استفاده نمی کنن چون طبق قانون ارتش آمریکا هر برنامه نرم افزاری که در این ارتش استفاده میشه باید سورس کدش در اختیار ارتش باشه واسه همین از نسخه های خاص لینوکس و جدیدا از آندروید استفاده می کنن ... اگر واقعا روی ناو جماران ویندوز هست هرچه زودتر باید یه فکری بحالش بشه ... البته سال قبل بالاخره اعلام کردن سیستم عامل ملی آماده شده که یک لینوکس هست که کرنلش فارسی شده ... استفاده از ویندوز خسارت شدیدی به کشور وارد کرده سر این حملات رایانه ای ... فکر کنم منظور این فرمانده از سیستم عامل مشابه ویندوز همین لینوکس ملی باشه ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="cheka"][quote][quote]
[quote]طاها جان با این سیستمهای پسیو نمیشه اهداف رو Track کرد ، هرچند قابلیت خوبی برای کشف دقیق اهداف بهمون میده اما حتی قدرتمند ترین سیستمهای کشف رادیولوکیتینگ پسیو دنیا هم نمیتونند روی اهداف قفل راداری (که نیاز اصلی هدایت یک موشک هست) انجام بدند
[/quote]

چکا عزیز فکر نمیکنم دوستمون طاها نیز منظورشون تراکینگ پسیو بوده باشه[/quote]

فرمودند هدایت موشکهای پدافندی به سمت اهداف با استفاده از رادارهای پسیو ، یعنی tracking که کار رادارهای درگیری پدافند هست دیگه[/quote]

من یک سوال میکنم - شناسائی اهداف درصورتی که فاقد امکان محاسبه مسافت و جهت باشد اصولا چه فایده ای دارد؟
درسیستم بالا اشاره شده برای شناسائی اهداف استفاده میشه - درحالت معمول توی رادارها معمولا حدود 70-80 درصد برد شناسائی اولیه رادار برد محاسباتی (tracking)است اما تو سیستم اپتیک درصد این رقم رو نمیدونم
اما بهرحال درصورت افزایش برد چشمگیر قسمت اول (شناسائی) برد قسمت دوم هم بصورت درصدی افزایش پیدا میکند من از چند صد کیلومتر - برد قسمت دوم رو درحد مثلابین 100 تا 200 کیلومتر فرض میکنم

اما تو فرض بنده برای هدایت موشک سیستم روشن کردن هدف برای موشک روی هدف فرض نمیشه - یعنی فقط موقعیت هدف یه موشک ارسال میشه و کار lock روی هدف باید توسط خود موشک انجام بشه
معنی پسیو بودن شناسائی رو در این حالت فرض میکنیم چون اگر ایلومینیتور داشته باشیم اونوقت خود این قسمت رادار باعث شناسائیش میشه (حالااینکه این حالت رو ما استفاده میکنیم یا نه یک مقوله دیگه است)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="TAHA-SH"][quote name="cheka"][quote name="king-kaveh"][quote]
[quote]من یک سوال میکنم - شناسائی اهداف درصورتی که فاقد امکان محاسبه مسافت و جهت باشد اصولا چه فایده ای دارد؟
درسیستم بالا اشاره شده برای شناسائی اهداف استفاده میشه - [b]درحالت معمول توی رادارها معمولا حدود 70-80 درصد برد شناسائی اولیه رادار برد محاسباتی (tracking)است [/b]اما تو سیستم اپتیک درصد این رقم رو نمیدونم
اما بهرحال درصورت افزایش برد چشمگیر قسمت اول (شناسائی) برد قسمت دوم هم بصورت درصدی افزایش پیدا میکند من از چند صد کیلومتر - برد قسمت دوم رو درحد مثلابین 100 تا 200 کیلومتر فرض میکنم

اما تو فرض بنده برای هدایت موشک سیستم روشن کردن هدف برای موشک روی هدف فرض نمیشه - یعنی فقط موقعیت هدف یه موشک ارسال میشه و کار lock روی هدف باید توسط خود موشک انجام بشه
معنی پسیو بودن شناسائی رو در این حالت فرض میکنیم چون اگر ایلومینیتور داشته باشیم اونوقت خود این قسمت رادار باعث شناسائیش میشه (حالااینکه این حالت رو ما استفاده میکنیم یا نه یک مقوله دیگه است)[/quote]

طاها جان میشه منبع این حرفت که پررنگ کردم رو بگی ؟ رادار جستجو هوایی اصلا میتونه Track کنه !؟

ببین دوست عزیز بطور کل راداری که برای جستجوی هوایی ساخته شده رو نمیشه باهاش Track انجام داد (البته الان جدیدا رادارهای ساخته شده که میتونه بین این دو مد سویچ کنه) رادار جستجوی هوایی امواجش رو در همه ی جهات منتشر میکنه و هر موجی که در اثر برخورد با هدفی به گیرنده ی این رادار بازگشت داده میشه رو کشف میکنه و از روی اون موقعیت و ارتفاع [b]تقریبی[/b] هدف (که برای هدایت موشک مناسب نیست) رو بدست میاره و رله میکنه به رادار درگیری (Engagement radar)

رادار درگیری برخلاف رادار جستجوی هوایی ، امواجش رو بصورت یک Beam متمرکز به محدوده ی تقریبی هدف منتشر میکنه و به عبارتی روش قفل انجام میده ، این عمل که بهش Tracking گفته میشه مختصات دقیق هدف رو به سرهدایتگر موشک ارسال میکنه ، این رویه تو هر سیستم پدافندی و در هر بردی اجرا میشه . برای همین شما اصلا نمیتونید برای یک سیستم پسیو یا یک رادار جستجوی هوایی ، برد Tracking مشخص کنید چون اساس کارشون با کار رادارهای درگیری و ترکینگ متفاوت هست .

در مورد اینکه فرمودید کار قفل روی هدف توسط خود موشک اتفاق بیافته (هدایت نیمه راداری) هم باز ما به یک ایلومینتور خارجی نیاز داریم که به سمت هدف امواج بتابونه تا گیرنده ی پسیو موشک اون رو کشف کنه ، پس باز هم سیستم پسیو نیست .

در حال حاضر سیستمهای پسیو فقط برای کشف اهداف و جستجوی هوایی (Air search) بکار میروند و عمل Tracking برای رادارهای درگیری هست که از تکنیک متفاوتی نسبت به رادارهای جستجوی هوایی استفاده میکنند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.