Recommended Posts

البته دست متخصصان وزارت دفاع درد نکنه
ولی امیدوارم به سرنوشت سجیل بر روی تامکتها دچار نشه! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نميدونم با توجه به حضور تمامي رادارها و آنتن هاي معمول سيستم هاوك ... نقش اون رادار كار مضاعف چي ميتونه باشه !!؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر دقت کرده باشید دوتا رادار جدید دیده میشه

http://gallery.military.ir/albums/userpics/013.JPG

http://gallery.military.ir/albums/userpics/7_8901221113_L600.jpg

http://gallery.military.ir/albums/userpics/8_8901221113_L600.jpg

http://gallery.military.ir/albums/userpics/9_8901221113_L600.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند تا نکته در مورد این سامانه هست
اول اینکه این سامانه اون سامانه ای که گفتن از اس 300 بهتره نیست چون این سامانه بر اساس هاوک و برای دفاع میانی ساخته شده و اون احتمالا بر اساس خود اس 300 اما ما با همین سیستم هم می تونیم در برد میانی پدافند قوی و موثری رو اعمال کنیم و با توجه به ساخت اون در داخل مشکلی هم در مورد نگهداری و قطعات یدکی و تعداد اون نداریم و بعد اینکه دوستان ناراحت اینده اون نباشن این سامانه تولید انبوه اون شروع شده و این یعنی تولید تا رفع نیاز در این زمینه.

دوم استفاده از سیستم هدایت و کشف اپتیکی یک تفکر بسیار عالی در پشت این سامانه رو می رسونه چرا که در از بین رفتن بخش های راداری و جنگ الکترونیک با این سامانه می شه به راحتی کار هدفگیری و حمله رو انجام داد و دقت این سامانه رو با رادار بالاتر از حد عادی سامانه های راداری می بره و اگر این سامانه حرارتی و دید در شب هم باشه در تمام شرایط محیطی و هوایی می شه از اون بهره گیری کرد.

سوم اینکه یک رادار مستطیلی در تصاویر دیده می شه ه به احتمال زیاد رادار ارایه فازی برای کشف هست چون معمولا رادارهای ارایه فازی با این ارایش ساخته می شن که می تونن در برد بالا و با توانایی بالا و تعداد زادی هدف رو تشخیص بدن و در عین حال رادار عادی هم دیده می شه که فکر می کنم با بودن رادارهایی مثل کاشف و بودن خود این نوع رادار در ایران برای ده ها و پیشرفت ایران در الکترونیک این رادار بهسازی و ارتقا داشته و هم برد اون و هم توان اون افزایش پیدا کرده و دلیل استفاده از اون هم شاید به این خاطره که رادارهای قدیمی با فرکانس پائین توان کشف هواگردهای نسل پنجم(پنهانکار) رو دارن با این مشکل که نمی تونن جا و ارتفاع دقیق رو اعلام کنن اما از وجود شی با اطلاع می شن و در ترکیب با رادار ارایه فازی کنار این سامانه دیگه می تونه به راحتی اهداف رو شناسایی و در نهایت با کمک سیستم اپتیکی اون رو نابود کنن.

چهارم اینکه احتمالا از تعداد بیشتری سامانه هدایتی موشک استفاده کردن و در عین حال با توجه به شکل و تصاویر اون مشخصه که این سیستم کلا ارتقا داده شده و فقط پوسته قبلی روی اون هست.

پنجم اگر توجه کرده باشد تعداد سکوهای پرتاب بسیار زیاد بود و شبیه یک مرکز تست نبود بلکه شبیه یک مرکز دائمی پدافند بود من خیلی دوست دارم اینطور بوده باشه که این یعنی این سیستم رو فقط برای استفاده خاصی رو کردن و به احتمال زیاد از قبل فعال بوده.

ششم هدفی که مورد اصابت قرار گرفت هواپیمای بدون سرنشین کوچیکی بود و با توجه به شکل اون در تصویر ظاهرا در فاصله دوری بود و اگر اینطور هم نباشه رسد این شی ها به علت کوچیکی و مواد خاص سخته.

در کنار موشکها هم باز یک رادار بود و اگر اشتباه می کنم دوستان به من گوشزد کنن و اینم نشان از تفکر خاص پشت این پرژه برای پوشاندن نقاط ضعف این سامانه بوده.

اما در مورد نام و موشکهای اون اینکه موشک اون شاهین با هدایت راداری و رادار ارایه فازی و فیوزهای مجاورتی قوی و حساس برای مواقع عبور از کنار اهداف با سرعت بالاست و سرعت اون ارتقا پیدا کرده و برد اون هم در حدود 80 کیلو متر هست.
این موشک رو شاهین می نامن و از روی هاوک ساخته شده ولی بسیار تواناتر و قویتر هست و کلاهک اون هم قویتر شده و فقط بدنه اون مال هاوک هست و کل سیستم هم مرصاد نامیده می شه که شامل تمام موارد هست.
پروژه سجیل نمی تونه جای فونیکس رو بگیره اما جانشین بسیار قوی برتری برای اسپارو هست هم در برد هم در کلاهک هم در دقت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

من هم اين موفقيت رو تبريك ميگم

دوستان به نظر شما بهتر نبود كه وزارت دفاع به جاي كار روي پروژه هاوك ، بر روي سام 3 يا سام 6 سرمايه گذاري ميكرد ؟! ( با توجه به سابقه و عملكرد بهتر )

راستي لينك فيلم كار نميكنه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فیلم ازمایش این سیستم

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/_7b764dcc.rar][img]http://gallery.military.ir/images/thumb_rar.jpg[/img][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نمي دونم چرا از صفحه هاي گردش كننده سمت هدف استفاده نشده مثل سيستم بوك (سام11)يا گريزلي(سام 17)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله در افزایش برد این موشک شکی نیست چون خود مسئولین دفاعی اون رو بارها بیان کردن مثلا در ازمایش همین سیستم هم وزیر دفاع یکی از خواص این سامانه رو برد بیشتر اون نسبت به هاوک بیان کردن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان يه سوال تو ذهنم هست اونم اينه كه اگه سوخت موشك رو با فناوري نانو تهيه وتوليد كنن بردش بيشتر ميشه يا نه؟؟؟ icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان يه سوال تو ذهنم هست اونم اينه كه اگه سوخت موشك رو با فناوري نانو تهيه وتوليد كنن بردش بيشتر ميشه يا نه؟؟؟ icon_wink[/quote]

بدون افزایش حجم محفظه سوخت اصلیترین کار برای افزایش برد زیاد کردن زمان سوزش سوخت هست مثلا از 100 ثانیه به 120 ثانیه که این باعث افزایش مسیر طی شده در زمان سوزش و بعد از اون موشک برد بیشتری رو بدون سوخت بصورت اینرسیایی پرواز مافوق صوت انجام میده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]...و بعد از اون موشک برد بیشتری رو بدون سوخت بصورت اینرسیایی پرواز مافوق صوت انجام میده.[/quote]
سؤال اوّل: پس كى سامانه امنيتى خودنابودگر موشك عمل مى كنه؟ در مواقعى كه هنوز قفل بر هدف برقراره ولى موشك نمى تونه بهش برسه.

سؤال دوم: اونقدر آئروديناميكش خوب هست كه حتّى بدون موتور هم مافوق صوت بره؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شبیه Hawk-XXI هست (البته تفاوت هم داره)
:
http://delagah.persiangig.com/document/rtn_bus_ids_prod_hawkxxi_pdf.pdf

فکر کنم باید فقط لینک عکس رو بذارم درسته؟

http://delagah.persiangig.com/document/hawk-xxi.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سؤال اوّل: پس كى سامانه امنيتى خودنابودگر موشك عمل مى كنه؟ در مواقعى كه هنوز قفل بر هدف برقراره ولى موشك نمى تونه بهش برسه.
سؤال دوم: اونقدر آئروديناميكش خوب هست كه حتّى بدون موتور هم مافوق صوت بره؟![/quote]

- مربوط میشه به طراحی سیستم خود نابودگر توسط تیم طراحی. معمولا دو حالت رو در نظر میگیرن اول اینکه موشک از کنار هدف رد بشه که با فیوز مجاورتی منفجر میشه تا حداقل ترکشهای اون به هدف صدمه بزنه یا هم اگر به هدف نرسه بصورت خودکار منفجر میشه.

- به آیروئینامیک مربوط نیست بحث سرعت هست. سرعت موشک از صفر در عرض چند ثانیه به چند ماخ میرسه و تا زمانی که موتور روشن هست با همین سرعت پرواز میکنه و بعد که موتور خاموش شد به مرور سرعت کم میشه تا اینکه به حدی کاهش پیدا کنه که حداقل قدرت مانور برای زدن هدف آیرودینامیک رو تامین کنه که به این میگن حداکثر برد در برابر هدف آیرودینامیک. مثلا ممکنه موشکی با برد 100 کیلومتر 30 کیلومتر ابتدایی رو با موتور و با سرعت 3 کیلومتر بر ثانیه طی کنه و 30 کیلومتر بعدی سرعت به مرور کم بشه تا برسه به 1 کیلومتر بر ثانیه و 40 کیلومتر پایانی هم سرعت کمتر بشه.

برای زدن یک هدف آیرودینامیک یا بالستیک معمولا این نکته رو در هنگام طراحی موشک در نظر میگیرند که سرعت موشک در لحظه نزدیکی به هدف حداقل دو برابر سرعت هدف باشه تا از قدرت مانور کافی برخوردار بوده و امکان عکس العمل سریع رو از هدف بگیره. پس موشک ما تا بردی که حداقل دو برابر هدف سرعت داشته باشه برد مفید داره.

[quote]آقا سعید میشه بیشتر توضیح بدین ؟
برای اینکار باید وخت رو عوض کرد ؟
یک سوالی هم پیش میاد اینه که با توجه به مشخصات موشک های زیر ابعاد موشک اس 300 با اس 400 برابره ولی بردشون نه سوختشون تفاوت داره چند نوع سوخت جامد داریم ما تکنولوژی اونارو داریم؟
موشک سام 17 هم ابعادش کمی کوچکتر از موشک اس 300 ولی بردش یک سومه!
وال دیگری که دارم اینه که آیا شلیک موشک به صورت عمودی و افقی در برد موشک تاثیری داره؟[/quote]

یا سوخت رو عوض میکنند یا موتور رو یا هم موتور رو تغییر میدن طوری که زمان سوزش افزایش بیابه.

با توجه به وزن موشک اس300 و سام17 (که دو برابر هست) مشخصه که باید برد بیشتری داشته باشه. ضمن اینکه اس300 از فناوری پیشرفته تری برخورداره و ابتدا با یک بوستر به ارتفاع چند ده متری پرتاب میشه که کار کندن موشک از زمین رو انجام میده بعد موتور روشن شده و در مصرف سوخت بدین صورت صرفه جویی میشه. ولی سام17 بدون بوستر از همان ابتدا با نیروی موتور عمل کندن موشک از زمین رو انجام میده که این باعث افزایش مصرف سوخت در لحظات اولیه شده و طبعا رو برد نهایی چند کیلومتری اثر میذاره. ما فناوری ساخت موشک هاوک رو بدست آوردیم که در سطح فناوری موشکهای سام17 و حتی استاندارد نیروی دریایی آمریکا هست و مشکل فعلی که وجود داره طراحی یک رادار کنترل آتش دوربرد چند منظوره هست تا همزمان با چند هدف در زاویه باز مثلا 60 درجه درگیر بشه. اگر بتونیم چنین راداری طراحی کنیم براحتی با افزودن یک یا دو مرحله بوستر به موشک شاهین امکان افزایش برد اون به بالای 200 کیلومتر هم وجود داره همانطور که برد موشک استاندارد3 رو با دو مرحله به 500 کیلومتر رسوندن در حالیکه استاندارد1 یک دهم این میزان برد داشت.

[quote]شبیه Hawk-XXI هست (البته تفاوت هم داره)
http://delagah.persiangig.com/document/rtn_bus_ids_prod_hawkxxi_pdf.pdf
فکر کنم باید فقط لینک عکس رو بذارم درسته؟
http://delagah.persiangig.com/document/hawk-xxi.jpg[/quote]

دستت درد نکنه.
پس درست حدس زدم اون رادار جدید شبیه CWAR جایگزین همون رادار هست که طراحی چنین راداری در کشور مایه خوشحالی است. رادار دوقلوی کنترل آتش هم که در جدیدترین مدل هاوک همچنان مورد استفاده قرار گرفته به علت دقت بالایی که داره و از این نظر علت استفاده از این رادار در سامانه مرصاد قابل درک هست. اون رادار دوقلوی جدید هم که کاربریش مشخص نیست میتونه نوع فازی همین رادار دوقلوی قدیمی باشه ولی علت بودن همزمان هر دو رادار نامعلوم هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.