Recommended Posts

اميدوارم كار به درگيري نظامي نكشه .
به هرحال از لحاظ تكنولوژيك آمريكا قويتره .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اميدوارم كار به درگيري نظامي نكشه .
به هرحال از لحاظ تكنولوژيك آمريكا قويتره .[/quote]
lما هم از جنگ بدمون میاد و میگیم جنگ بده ولی وقتی مجبور شدیم بجنگیم دیگه درست میجنگیم.به قول فرمانده پدافندی خاتم النبیا حتی تو فضا هم کارشون رو میسازیم(به این میگن تهدید :? )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه برادر ایران گور داره که کفن داشته باشه؟
ما چند تا هواپیما نداریم . سلاح الکترومغناطیس پیش کش.
من موندم سه میلیارد دلار به راحتی دزدیه می شه ولی نه روی ساخت و تولید انبوه یه جنگنده درست و حسابی . یکی به من جواب بده [size=24][color=blue]چرا؟[/color][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب Interceptor

با تکنولوژی ساخت یک بمب الکترومغناطیسی واقعا اونقدرها هم سخت نیست که فکر میکنید ، تنها مشکل فنی اصلی اینه که این انرژی الکترومغناطیسی که در تمام جهات آزاد میشه رو چطور کنترل کرد تا فقط به سیستمهای دشمن آسیب برسونه نه دستگاه های الکترونیکی ما .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]آخه برادر ایران گور داره که کفن داشته باشه؟
ما چند تا هواپیما نداریم . سلاح الکترومغناطیس پیش کش.
من موندم سه میلیارد دلار به راحتی دزدیه می شه ولی نه روی ساخت و تولید انبوه یه جنگنده درست و حسابی . یکی به من جواب بده [size=24][color=blue]چرا؟[/color][/size][/quote]
سلاح الکترو مغناطیسی چه ربطی یه هواپیما داره.مثلا کره جنوبی نیروی هوایی خوبی داره و اف16 هم تولیبد میکنه ولی نیروی موشکیش از ما ضعیفتره.
اون سه میلیارد دلار هم به مدیریت انسانی ربط داره و به اطلاعات ربط داره.
مطمئن باش اگه ایران روی جنگنده کار نکرده حتما روی یه چیز دیگه کار کرده.مثل نیروی موشکی.خودت فکر کن نه هر چی (بی بی سی) یا (من و تو) گفت ...
مثلا وقتی بی بی سی از این اتفاقات میگه(که بیشتر موقع ها هم نمیگه) به مسخره میگه یا شبکه (من و تو ) داشت به قضیه پرتاب فضاپیما با میمون مسخره میکرد و میگفت که بهتره به اقتصادش برسه تا به ماهواره و این جور چیزا.بعدش چند مدت بعد یکی از فامیلهای ما فکر میکرد همه دنیا میتونه آدم بفرسته ولی ما تو میمونش گیر کردیم.این روش اوناست.اینو میگه ولی نمیگه تا حالا فقط 6 کشور تونستن موجود زنده بفرست فضا یا ایران نهمین کشوری هست که تونسه ماهواره رو بومیش رو خودش بفرسته فضا....



امیدوارم تاپیک منحرف نشه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]جناب Interceptor

با تکنولوژی ساخت یک بمب الکترومغناطیسی واقعا اونقدرها هم سخت نیست که فکر میکنید ، تنها مشکل فنی اصلی اینه که این انرژی الکترومغناطیسی که در تمام جهات آزاد میشه رو چطور کنترل کرد تا فقط به سیستمهای دشمن آسیب برسونه نه دستگاه های الکترونیکی ما .[/quote]

سلام و عرض ادب
جناب [color=blue]cheka
[/color]
این طرح الکترومغناطیس حتمن سرمایه زیادی می خواه. بهتر نیبست این منابع رو روی طرح های واجب تر سرمایه گذاری کرد؟
در مورد این سلاح لطفن بفرمایید اسراییل هم این سلاح رو دراختیار داره یا نه؟ اگه جواب مثبته آیا برد این سلاح به ایران می رسه؟ چون ظاهرن آواکس عدنان ما رو همین سلاح در نزدیکی های قزوین(اگر اشتباه نکنم) سرنگون کرد.


جناب [color=blue]reza_speaker
[/color]
کره جنوبی و از آن گنده تر ژاپن اف-16 ها رو نمی سازند بلکه مونتاژ می کنند و فاصله ی سرهم کردن با ساخت تا ثریاست!
تکنولوژی اگه در یک کشور بالا بره به زمینه خاصی محدود نیست چرا که اساس موشک و هواپیما و بمب و فلان در بسیاری از موارد مشترک هست بجز برخی زمینه های خاص.
مثلن اینکه امریکا تانک های کاملن بومی نمی سازه ناشی از ضعف علمی نیست بلکه عدم سرمایه گذاری با توجه به اولویت هایی است که در نطر گرفته.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نميشه با موشك ماهواره هاشون را بياريم پايين منظورم همون بمب الكترومغناطيسي هست. نيروي نظامي آمريكا وابسته به ماهواره هاشونه و حتي برخي كارشناسان آمريكايي در اين مورد احساس خطر مي كنند. كسي در اين مورد نظري داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب Interceptor

من فکر نکنم ساختن یک بمب الکترومغناطیسی (توجه داشته باشید بمب الکترومغناطیسی با سلاح و توپهای الکترومغناطیسی متفاوت است) به اندازه ی ساختن یک موتور جت بومی برای جنگنده هم هزینه داشته باشه ، در واقع کافیه انرژی حاصل از یک انفجار معمولی رو روی امواج الکترومغناطیسی حامل مدوله کرد و تمام .

[img]http://static.howstuffworks.com/gif/e-bomb-detonation.gif[/img]

اما همین سلاح ساده بخاطر توان نفوذ و تخریب بالا در تجهیزات الکترونیکی ، در حال حاضر یکی از استراتژیک ترین و تعیین کننده ترین سلاحها تبدیل شده تا جایی که در سند چند سال پیش امنیت ملی امریکا ، حمله ی الکترومغناطیسی یکی از بزرگترین تهدیدات علیه امنیت ملی آمریکا عنوان شده .

در مورد برد این سلاح هم برد بمب اصولا به حامل اون (هواپیما ، موشک و...) بستگی داره . بمب های الکترومغناطیسی میتونند بصورت بمب های هدایت شونده هوا به زمین ، بصورت کلاهک برای موشکهای بالستیک و حتی موشکهای پدافند هوایی استفاده بشه . با این تفاسیر ، استفاده از کلاهک الکترومغناطیسی روی یک موشک قاره پیما که توان نزدیک شدن به ماهواره ی مورد نظر رو داشته باشه ، میتونه با تقریب خوبی باعث از کار افتادن ماهواره بشه .

با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی بمب اتمی در اختیار داره ، متعاقبا دارنده ی بمب های الکترومغناطیسی اتمی به حساب میاد . البته سقوط آواکس عدنان-1 تا جایی که بنده میدونم دلایل دیگری داشت . در ثانی بجز آمریکا و روسیه کشور دیگه ای تا الان تکنولوژی توپ های الکترومغناطیسی (دقت کنید توپ الکترومغناطیسی نه بمب الکترومغناطیسی) رو ندارد .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ضمن تاييد فرمايشات جناب cheka
بمب هاي الکترومغناطيسي راه اندازي شده با انفجار ,از دهه پنجاه ميلادي ساخته شده و نمونه زير که بيش از پنجاه سال از ساختنش ميگذره, تنها کمي بزرگتر از "گوشتکوب آشپزخانه " بوده و قادر به توليد پالس ماکرويوي با قدرت" مگا وات "ميباشد .

[img]http://azkojatakoja.persiangig.com/emp.jpg[/img]

در بمب الکتورمغناطيسي انرژي شيميايي مواد منفجره مستقيما به انرژي الکتروميغناطيسي تبديل ميشود با توجه به اينکه اين مقدار انرژي در مدت زمان بسيار کمي آزاد ميشود توان خروجي بسيار بالا ميرود در حد مگاوات و اين پالس با اينکه تنها در کسري از ثانيه وجود دارد باعث سوختن يا اختلال جدي مدارات الکتريکي هدف ميشود .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، سرهنگ محرم قلی‌‌زاده معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در تبیین مسئولیت این معاونت و تشریح جنگ الکترونیک گفت: مجموعه مدیریت بر امواج الکترومغناطیس مهمترین وظیفه جنگ الکترونیک است که طی آن هر کدام از طرفین جنگ بتوانند مدیریت و اشراف بهتری بر طیف امواج الکترومغناطیس داشته باشند، در نهایت پیروز میدان نبرد خواهند بود.

قلی‌زاده افزود: این مدیریت بر امواج الکترومغناطیس در 3 محور اصلی حمله الکترونیک، دفاع الکترونیک و پشتیبانی الکترونیک مطرح می‌شود که حمله الکترونیک به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که می‌توان از طریق آنها با سامانه‌های مهاجم دشمن چه موشکی، چه هواپیمای بدون سرنشین و چه سامانه‌های مکان‌یاب مقابله کرد که در این حوزه، پدافند هوایی کشور با کمک دانشگاه‌ها، مراکز علمی و صنایع بومی اقدامات خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد:‌ در حوزه دفاع الکترونیک نیز باید سامانه‌های پدافندی طوری تجهیز شوند که بیشترین پایداری را در محیط‌های جنگ الکترونیک داشته باشند چرا که در هنگامه این نبرد تنها چیزی که شلیک می شود، امواج الکترومغناطیس است و عمل نکردن دستگاه‌ها حتی برای چند دقیقه می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به بار آورد.

معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به جنگ دوم عراق اظهار داشت: نیروهای آمریکایی در این جنگ با استفاده از همین امواج الکترومغناطیس بود که توانستند سامانه‌های گیرنده عراق را از کار انداخته و از این طریق به اهداف خود برسند.

قلی‌زاده افزود: در حوزه دفاع الکترونیک باید سامانه‌های ما از قبیل سامانه‌های پدافندی و راداری آنقدر مجهز باشند که بتوانند با حملات الکترونیک دشمن بهترین مقابله را داشته باشند.

[b]* مقابله با تمامی فرکانس‌ها در نقاط صفر مرزی و فراتر از آن[/b]
وی در خصوص حوزه سوم یعنی پشتیبانی الکترونیکی نیز اظهار داشت: این حوزه شامل شناسایی تمام فرکانس‌هایی است که در مناطق صفر مرزی و یا فراتر از مرزها وجود دارند که باتوجه به سامانه‌های بومی و پیشرفته در پدافند هوایی می‌توانیم به خوبی این فرکانسها و تحرکات ناشی از سامانه‌های دشمن در نقاط صفر مرزی و فراتر از آن را شناسایی و برای مقابله با آنها برنامه‌ریزی کنیم.

[b] * مقابله فیزیکی با پهپادهای دشمن در دستورکار همیشگی قرارگاه[/b]
معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به تلاش دشمن برای استفاده از سامانه‌هایی نظیر هواپیماهای بدون سرنشین برای شناسایی مناطق حساس کشورمان تأکید کرد: تمام تحرکات این هواپیماها در کنترل ما بوده و با استفاده از سامانه‌های اخلالگر می‌توانیم علاوه بر ایجاد اختلال در عملکرد آنها در مسائلی مانند نقشه‌برداری و شناسایی، صدمات فیزیکی نیز به آنها وارد کنیم که این امر در دستور دائمی قرارگاه پدافند هوایی قرار دارد.

قلی‌زاده با اشاره به استقرار کامل سامانه‌های پدافند هوایی در سرتاسر مرزهای کشور مأموریت اصلی آنها را شناسایی، رهگیری و انهدام تمامی پرنده‌های ناشناسی دانست که قصد ورود به فضای کشور را دارند و گفت:‌ در این حوزه، سامانه‌های راداری اکتیو و پسیو ما به طور دائم مشغول انجام مأموریت هستند.

[color=blue][b]* تغییر در هدایت موشک‌های دشمن به سمت اهداف مورد نظر[/b][/color]

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به نقش اخلالگرها در میدان نبرد الکترونیک اشاره کرد و گفت: زمانی که یک موشک فرمان‌پذیر از سوی دشمن شلیک می‌شود نمی‌توان با سامانه‌های اخلالگر آن را نابود کرد بلکه می‌توان مسیر آن را به نحوی منحرف کرد که خاصیت نقطه‌زنی را از دست بدهد.

معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در این خصوص به یک دستاورد مهم اشاره کرد و افزود: پروژه‌ای در دست داریم که در واقع یک قدم جلوتر از اخلال، یعنی "فریب" سامانه‌های مهاجم است.

قلی‌‌زاده اضافه کرد: در این مرحله با ایجاد اختلال در منبع اصلی دریافت امواج موشکهای مهاجم می‌توانیم اطلاعات مورد نظر خودمان را برای آن تعریف کنیم تا مسیر موشک به سمت نقطه دلخواه ما تغییر ‌پیدا کند.

وی با بیان اینکه این سامانه پدافندی به زودی به سیستم پدافند هوایی کشور اضافه خواهد شد، افزود: با این کار می‌توانیم علاوه بر عدم اصابت موشک به نقطه A کاری کنیم که موشک به سمت نقطه B که مدنظر ماست، اصابت کند.

[b]* برقراری امنیت کامل در لایه‌های ارتباطی[/b]
معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در ادامه به اهمیت ایجاد امنیت در سامانه‌های ارتباطاتی اشاره کرد و گفت: ‌برای این منظور چند لایه امن در نظر گرفته شده که هرکدام از این لایه‌ها می‌تواند به عنوان پشتیبان، در صورت از کار افتادن لایه‌ای دیگر، اقدام کند.

قلی‌زاده ادامه داد:‌ البته علاوه بر اینها ارتباطات زیرزمینی و فیبری نیز در دستور کار است که جزو لایه‌های بسیار امن و غیرقابل اختلال محسوب می‌شود و امروز سراسر میهن عزیزمان تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد.

[b]* استفاده از شبیه‌سازهای مدرن در مباحث تست و آموزش جنگ الکترونیک[/b]
وی در خصوص جدیدترین دستاوردهای پدافند هوایی، به ساخت شبیه‌ساز جنگ الکترونیک اشاره کرد و گفت: این شبیه‌ساز که حاصل همکاری با صنایع داخلی کشور است، آمادگی افسران نگهداری و عملیاتی در محیط‌های جنگ الکترونیک در فضای مجازی را تقویت می‌کند که یکی از مهمترین دستاوردهای ما در خصوص شبیه‌سازی است.

معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: از دیگر دستاوردهای ما می‌توان به تستر سامانه‌های پدافندی در محیط‌های جنگ الکترونیک اشاره کرد که با استفاده از آن می‌توان به صورت میدانی یک شبکه جنگ الکترونیک ایجاد کرد تا بتوانیم از طریق آن میزان پایداری سامانه‌ها را ارزیابی کنیم.

قلی‌زاده به ارتقاء سامانه‌های اخلالگر باندهای مختلف نیز به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای پدافند هوایی اشاره کرد و افزود: با این دستاوردها نه تنها ما در حوزه جنگ الکترونیک خودکفا شده‌ایم بلکه می‌توانیم با همت صنایع داخلی و تلاش متخصصان در حوزه پدافند هوایی بهترین تجهیزات را به بهترین نحو به کشورهای دیگر نیز صادر کنیم.

وی با اشاره به همکاری مثبت و سازنده پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با دانشگاه‌ها، صنایع دفاعی و بخش خصوصی گفت: در حوزه جنگ الکترونیک این همکاری‌ها به بهترین شکل ممکن در حال انجام است که از طریق آن به دستاوردهای بی‌نظیری در این حوزه دست یافته‌ایم.

[color=blue][b]* تمام تحرکات در قلمرو ماهواره ها را رصد خواهیم کرد[/b][/color]

معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) در خصوص چشم‌انداز این حوزه برای برنامه‌های آتی افزود: ما قصد داریم تا تمامی تحرکات غیربشری را از سطح زمین تا جایی که ماهواره‌ها حرکت می‌کنند، در فضای کشورمان کنترل کنیم که به زودی به این توانمندی دست پیدا خواهیم کرد.

قلی‌زاده طیف فرکانس را مانند اوج پرواز دانست و تصریح کرد: همانطور که هرچه ارتفاع پرواز بالاتر رود، اشراف به پایین بیشتر خواهد شد، در حوزه فرکانس نیز به همین صورت است و ما در حال حاضر تولیدات بومی خود را از نیم مگاهرتز تا 40مگاهرتز افزایش دادیم که در گذشته این میزان بسیار کمتر بود و ما برای آینده نیز مقادیر بسیار بالاتری را برنامه ریزی کرده‌ایم چرا که هرچه فرکانس ما بیشتر باشد قدرت مانور و بازیگردانی ما نیز افزایش خواهد یافت.

[b]* تشکیل یگانهای مستقل جنگ الکترونیک در مناطق پدافندی[/b]
وی در پایان موضوع جنگ الکترونیک را یک مبحث جوان و نوپا در نیروهای مسلح دانست و افزود: طبیعتا وقتی موضوع استقلال مناطق پدافندی مطرح می‌شود این استقلال شامل حوزه جنگ الکترونیک نیز خواهد شد.

معاون جنگ الکترونیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: ‌طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، یگان‌های مستقل جنگ الکترونیک در مناطق پدافندی در حال شکل گیری است تا آنها نیز بتوانند به صورت مستقل با پدیده‌ها و تهدیدهای مختلف برخورد و مقابله کنند.

[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/67168/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%8A%D8%A8-%D9%88-%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B4%D9%83%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D8%B9%D9%85%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF]منبع[/url]

[color=red]با تشكر .........منتقل شد
نصير[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باید این سیستم رو یه نمایشی بدن که ....!
البته ما به حرف مسئولان اعتماد کامل داریم ! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان سخت نگیرید توقع دارید رییس یک کشور یا هر کسی که حرفش همه جا پخش میشه ونماد داره بگه نه تو رو خدا به ما حمله نکنید.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تا رونمایی نشود و طرز کارش مشخص نشود نمی توان به خوبی در موردش قضاوت کرد اما سامانه ی جالب و مدرنی به نظر می رسه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.