Recommended Posts

دستت درد نكنه . خيلي زحمت كشيدي .
اين كاميون آخريه چيه ؟ تا حالا نديده بودمش
كاماز اينه ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دستت درد نكنه . خيلي زحمت كشيدي .
اين كاميون آخريه چيه ؟ تا حالا نديده بودمش
كاماز اينه ؟[/quote]

خواهش می کنم،
از این نوع کامیون به تعداد زیادی تو رژه به نمایش در آومد و کاملا موجب جلب توجه میشد، یه سری برای حمل نیرو، برخی توپ به دنبال خودشون می کشیدن، یه نمونه راکت انداز هم که عکسش رو گذاشتم، یه نمونه هم که مجهز به Zu-23 اتوماتیک بود.

یکی از دوستان لطف کردن و راجع به این کامیون توضیحاتی دادن و گفتند گویا کامیون کراس نام داره و اوکراینی هست.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]Gripen عزیز ، دوستی این توضیحات زو راجع به این دو موشک داد که گفتم اینجا منتقل کنم:

موشک سمت چپی گویا موشک C802K هست که رمجت خیر اما به توربوجت مجهزه
موشک سمت راستی هم C801K هست که فقط موتور سوخت جامد داره.[/quote]

من هم عرض کردم که موشک جلویی یا همون سمت چپی دارای پیشران توربوجت هست، در مورد موشک دوم پیشران راکت (راکت انجاین) صحیح هست که من به اشتباه رمجت ذکر کردم از دو دوست عزیزی که این خطای من رو تذکر دادن و اصلاح کردن تشکر میکنم.

استفاده از پیشران توربوجت باعث بهینه شدن و کاهش مصرف سوخت میشه و برد موشک رو بطور قابل ملاحظه ای بالا میبره، اما هزینه تولید و همچنین پیچیدگیهای فنی هم بالا میره. یک پیشران توربوجت شبیه به پیشران هواپیماهای جنگنده هست منتهی در ابعاد کوچک که طبعاً تولیدشون فناوری بالایی میخواد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
M-ATF جان نمیدونم من ندیدم یا اینکه شما اون عکس هویتزر های جدید خود کششی رو تو میلیتاری نشون ندادین. ولی من یه عکس شما از اون هویتزرا رو دیدم فقط یادم نیست کجا.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]M-ATF جان نمیدونم من ندیدم یا اینکه شما اون عکس هویتزر های جدید خود کششی رو تو میلیتاری نشون ندادین. ولی من یه عکس شما از اون هویتزرا رو دیدم فقط یادم نیست کجا.[/quote]
تصاویری که شما اشاره کردی در صفحه ششم این تاپیک و در مجموعه سری هشتم ارسال شدن.

اگه یکی از مدیران زحمت می کشید کل تصاویر رو به همون پست اول منتقل می کرد خوب می شد.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]M-ATF جان نمیدونم من ندیدم یا اینکه شما اون عکس هویتزر های جدید خود کششی رو تو میلیتاری نشون ندادین. ولی من یه عکس شما از اون هویتزرا رو دیدم فقط یادم نیست کجا.[/quote]

اگه یکی از مدیران زحمت می کشید کل تصاویر رو به همون پست اول منتقل می کرد خوب می شد.[/quote]

ببخشید ولی منظورم اون هویتزر های خود کششی جدیدی بود که همین چند وقت پیش رو نمایی شدن. تو سری هشتم فقط دو تا توپ M107 دیده میشه. مگر این که اینترنت من اشکالی داشتهباشه و چند تا از عکسا رو نشون نده.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote]M-ATF جان نمیدونم من ندیدم یا اینکه شما اون عکس هویتزر های جدید خود کششی رو تو میلیتاری نشون ندادین. ولی من یه عکس شما از اون هویتزرا رو دیدم فقط یادم نیست کجا.[/quote]

اگه یکی از مدیران زحمت می کشید کل تصاویر رو به همون پست اول منتقل می کرد خوب می شد.[/quote]

ببخشید ولی منظورم اون هویتزر های خود کششی جدیدی بود که همین چند وقت پیش رو نمایی شدن. تو سری هشتم فقط دو تا توپ M107 دیده میشه. مگر این که اینترنت من اشکالی داشتهباشه و چند تا از عکسا رو نشون نده.[/quote]

ببخشید حالا متوجه شدم کدومو میگید:

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/_DSC0236.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb__DSC0236.jpg[/img][/url]

در صفحه پنجم منتشر شده بود.

اگه درست خاطرم باشه تمام تصاویر این تاپیک در صفحات 1 ، 5 ، 6 ،7 و 9 منتشر شدند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين دوشكايي كه جلوتر از همه روي برجك قرار داره به نظر ميرسه كنترل از داخل هست :

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/Zolfaghar-4-n1.jpg[/img]

تصوير بزرگتر :
http://gallery.military.ir/albums/userpics/_DSC0220.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمترین موضوع موشکی بود که پشت فونیکس بود یه تاپیک مجزا یکی از دوستان تهیه ببینه فکر کنم خود ائ کا ای بهتر باشه .
ام کا ای جان اون عکسی رو که داره این موشک رو نمایش میده بزار ولی اسمت رو از روش وردار تا من بتونم اون تابلو رو ببینم که پشتش معلومه بعد عرض می کنم قضیه چیه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله ابراهیم جان تیرباره ریموت هستش اگه اشتباه نکنم نمونه ی مشابهش توی ام113 های UN بکار رفته

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]کلا یک نیروی نظامی مانند سپاه نمی بایست در حیطه هایی مثل ساخت و ساز در داخل کشور وارد میشد که شد[/quote]

دوستان اشكال حرف شما هم همينه . [b]سپاه فقط يك ارگان نظامي نيست[/b] . ارگانيه كه براي حفظ نظام برپا شده و اين ميتونه در همه زمينه ها باشه . حالا [b]بعد نظامي اون بيشتر به چشم مياد .
[/b]
خوشم مياد آقا نجف ميان چيزي كه آدم ميخواد با هزار مكافات بيان كنه رو يهو تو يه پست ميگن . ممنون برادر ٬ حرف دل ما رو زدي . مثل اون يكي تاپيك .[/quote]
سلام دوست عزیز
دو نکته از بیانات شما در تایید صحبتی که در مورد رانت سپاه پاسداران کردم استخراج کردم
آنها را بولد کردم. ارگانی که قدرت نظامی دارد مسلما تمام مناقصه ها و مضاربه ها به سودش است و این خلاف عدالت است. نقد انتقادی من هم عینا همین بود.

[quote]
بسمه تعالی

با سلام

anaKiN گرامی. خواهرم یا دخترم(بر اساس اسم کاربریتون گفتم) ابتدا خدمتتون عارضم که در پاراگراف اول متن نقل قول از شما در بالا خودتون در پرانتز نقیض صحبتتون رو نوشتید! به هر حال شاید بد نباشه که بدونید در همون امریکا که فقط محض نمونه فرمودید(((البته در اکثر کشورهای مدعی دموکراسی غرب مثل انگلیس و فرانسه و ...همین موضوع صادق هست اگر اخبار و ... رسانه های خود غرب رو هم دنبال کرده باشید)))
کنترل بسیار شدید تر از اونی که تصور کنید بر تمام مکالمات و خطوط مکالمه چه تلفنی و چه اینترنتی و ... اعمال میشه. اونهم نه از یک ارگان و سازمان بلکه از طرف چندین ارگان و سازمان امنیتی ایالات متحده. مثل FBI و CIA و پلیس ایالتی و حتی بخش مجزایی در پنتاگون در مواقع لزوم و در حد مورد نظرشون (((که حد و مواقعش اصلا در اندازه ای که تصور کنید کم نبوده و نیست))) صحبت از ناسا کردید فکر میکنید ناسا خودش زیر نظر چه نهادها و سازمانهایی هست؟ سیاستگذار اصلی و هدفگذار ماموریتهای اون چه کسانی هستند؟؟؟ فکر میکنم بهتر باشه در این زمینه یه تحقیق کوچولو انجام بدید بد نباشه.

اما پاراگراف آخر....
فکر میکنم اساسا استنباط شما در این خصوص اشتباه هست.میشه یه چند نمونه از این "شازده ها"!!! رو نام ببرید تا ما هم بشناسیم؟؟؟!! البته قبلش یه کوچولو به ما عنایت کنید و موارد پولسازی این به زعم شما "کارخانه پولسازی" رو که شخصی باشه و افراد شخصی ازش منتفع میشن رو نام ببرید که بسیار از شما ممنون میشم.

نه آنا کین گرامی اینطور نیست که شما عنوان کردید. شاید لازم باشه در این خصوص یه توضیح مختصری بدم... ببینید تا قبل از اتمام جنگ که کلاً انقدر مشغله سپاه زیاد بود که از ابتدای پیروزی انقلاب این نهاد که تشکیل شد برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و نظام مقدس اسلامی و دست آوردها و ارزشهای هدفگذاری شده اش در جهت اعتلای انقلاب و ایران اسلامی و در جهت خدمت به تمام اقشار مردم ،اهدافش تدوین و تبیین شد. از همون سالهای ابتدایی یعنی 57 و 58 اگر تاریخ 33 انقلاب رو یک بررسی اجمالی بکنید میبینید که این نهاد نوپا در اون زمان با اینکه تجارب بالایی نداشت ولی چون توسط خود امام راحل نطارت و اداره غیر مستقیم و سیاستگذاری در اهدافش شده بود(((که لابد قبول دارید مدیری بسیار دقیق و باهوش و منحصر بفرد بودند))) وارد فاز سازندگی شد و همگام و هماهنگ با همه مردم و نهاد "جهاد سازندگی" (((که بعداز جنگ با وزارت کشاورزی ادغام شد))) و ابتدا هم با اولویت گذاری به استانهای محروم کشور جهت سازندگی وارد شد مثل استانهای سیستان و بلوچستان و ...که در این راه هم که از همان ابتدا با سمپاشی های دشمنان خارجی و تحریک بعضی فریب خوردگان داخلی و گروهک های معاند که در اون زمان تقریبا بصورت راحت و حتی علنی فعالیت داشتند و قصدشون تفرقه و تخریب چهره نظام نوپای اسلامی و سنگ اندازی در رسیدن به هدفهایی که امام راحل برای پیشرفت وضعیت معیشتی و اقتصادی و .... کشور و مناطق محروم برای این نهادها تبیین فرموده بودند، بود شهیدان بسیاری تقدیم انقلاب و کشور کرد... تا اینکه، خوب یادم هست در همان ماه های ابتدایی پیروزی انقلاب یعنی اردیبهشت و خرداد58 که دشمنان قصد تفرقه و تجزیه ایران رو داشتند و در چندین نقطه و استان کشور علی الخصوص استانهای مرزی((( سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی و کردستان و کرمانشاه و ایلام و خوزستان و مازندران و حتی آذربایجان شرقی))) اقدام به تحریکات قومی ملیتی کردند و مملکت رو کاملا به سمت آشوب که حتی تصورش هم براتون سخت هست بردند و چنان این دامنه بالا گرفت که کار حتی دیگر با حضور ارتش که واقعا سعی داشت با تمام توان وارد شود و البته مشکلات زیادی هم گریبانگر داشت ،هم سامان نمیشد... فلذا با دستور امام راحل سپاه بطور جدی وارد فاز نظامی شد و با آموزش و سازماندهی نیرو جهت بازگشت امنیت به کشور وارد معرکه ای که دشمنان داخلی خارجی ترتیب داده بودند شد البته مملکت اون موقع انقدر کمبود و مشکل داشت که همه بر این اوضاع و وخامتش موثر بود که نمیشه در این پست مختصر بهشون پرداخت و از حوصله این نوشتار خارجه. علی ایحال سپاه همزمان با این مشغله مهم روند تاثیر گذاری عملی در سازندگی کشور رو هم همچنان دنبال میکرد تا اینکه جنگ تحمیلی آغاز شد... با اینکه ماههای ابتدایی جنگ هم سپاه تمرکزش رو بر روی استانهای شمال غربی و غربی کشور برای بازگرداندن امنیت و آرامش گذاشته بود ولیکن در کنار ارتش با ساماندهی نیروهای مردمی و نیز در استانهای جنوبی در محور های جنوبی جنگ نیز وارد شده بود و با اینکه امکانات بالقوه چندانی نداشت((((چون بنی صدر به ارتش هم اجازه رفع نیازهای سپاه برای جنگیدن و حتی حداقل اون نیازها رو نداد)))) ولی با حداقل امکانات با تکیه بر همت و ایمان نیروهای مردمی بسیج و پاسدار، بسیار موثرتر از آنچه تصور شود عمل کرد. تا اینکه قضایای سال 60 و اون فتنه های بسیار بسیار عظیم که واقعا فتنه 88 جلوشون یه بازیچه بیش نبود از سر نظام و انقلاب گذشت و سپاه وارد مرحله جدیدی از وسعت عمل و میدان وظیفه شد که تا پایان جنگ به اون اشتغال داشت و هر روز هم مدون تر و منظم تر و باتجربه تر میشد. بعد از جنگ و تا اومدن دولت سازندگی و تصویب طرح های سازندگی" 5 ساله" در ذیل سند چشم انداز سازندگی "بیست ساله" که سیاستگذاری شده و به قوه مجریه ابلاغ شد باز هم با نظر مستقیم امام راحل و در ادامه با امر رهبر معظم انقلاب دام ظله، سپاه وارد فاز جدیدی در جهت سازندگی کشور شد و به موازات اون در امنیت و حراست از کشور و تبیین اهداف نیروهای سه گانه سپاه نیز با همان جدیت زمان جنگ و چه بسا بیشتر و با تجربه تر اقدام کرد.اینجا بود که به همین منظور " قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)"ی سپاه شکل گرفت و آغاز به فعالیت کرد....
اینجا بود که برای وارد شدن به این عرصه و در فازهای راهسازی و بازسازی مناطق جنگی و سد سازی و در کنارشون فعالیتهای سازمانی نفتی و ...این قرار گاه اقدام به تاسیس شرکتهای مربوطه و تابعه در این حیطه ها کرد . اما نکته ای که توجه بهش حائز اهمیت هست و اتفاقا شما رو به اشتباه انداخته این هست که بدونید سپاه برای این گستره وسیع فعالیتش از سرمایه شخص و نفر یا نفرات خاصی استفاده نکرد که مجبور به انتفاع اون ها باشه بلکه از امکانات و داشته ها و تجهیزات صنعتی که در جنگ شرکت داشت و از نیروهای خودش و نیز نیروهای متخصص خودش که در دانشگاه های کشور فارغ التحصیل شده بودند بهره گرفت و کار رو آغاز کرد و از بودجه بدست اومده از این فعالیت ادامه مسیر داد و از طرفی هم در بعد اکادمیک و دانشگاهی در تخصص هایی غیر از رشته های نظامی در دانشگاه هاش جهت تربیت کادر متخصص سرمایه گذاری کرد و این رشته ها رو برای تحصیل تاسیس کرد.بعدها این شرکت های تابعه به مرور زمان دایره فعالیتشون فراز و نشیب پیدا میکرد ولی چیزی که مشخص بود و هست این هست که درامد حاصله این شرکتها پس از کسر هزینه های جاریشون تمام و کمال به خود سپاه ، عنایت کنید به خود سپاه((( که تمام فعالیتهاش زیر نظر فرماندهی محترم سپاه بوده و هست و سپس زیر نظر ستادکل نیروهای مسلح و فرماندهی معظم کل قوا ، مقام معظم رهبری دام ظله بوده و هست))) داده میشد.که بخش اعظمشون باید به سرمایه گذار که بانکهای کشور بودند طبق عقود بانکی منعقده و قانونمند داده میشد.و از مابقی هم بخش اعظمش در جهت پیشبرد اهداف و طرح های دفاعی سپاه در کنار وزارت دفاع هزینه میشده و بخش بسیار ناچیزی هم (((که الآن دیگه چند سالی هست که خبری ازش نیست))) صرف کمک به معیشت پرسنل و خانواده های محترمشون شده.

خب این مطالبی که حقیر بیان کردم لب مطلب بود و اگه شما بیش از این میدونی و یا خلاف این ، حقیر رو هم روشن کنید ازتون بسیار ممنون و سپاسگزار میشم. در مورد سند حرف هام هم ابتدا خود حقیر که سالها توفیق خدمت داشتم و بعدش هم اگه فقط در خصوص فعالیتهای اقتصادی و سازندگی سپاه توو نت کمی بگردی ثابت میشه.
حالا شازده ها!! کجا بودند و چه کسانی هستند؟ ، خدا وکیلی من حقیر که تا بحال ندیدم و نشنیدم و شما شاید ما رو روشن کنی!!! لذا ممنون و سپاسگزار میشم .بخدا باور کنید مطالبی که عرض کردم جهت روشنی ذهنتون بیان شد و خدای نخواسته قصد اساعه ادب و جسارت نداشته و ندارم.

یا علی مدد. موفق باشید.[/quote]
سلام دوست ارزشی
مطالب شما را خواندم. مواردی بود که خواستم روشن شود. گفتم شاید شک و شبه ای باشد.

من در اون پاراگراف گفتم شرایط لبنان با کشور ما قابل مقایسه نیست پس هر گونه نتیجه گیری و استدلال بر اساس ه این شرایط نا همگون اشتباه است. کجای آن تناقض دارد را متوجه نشدم اخوی؟

اینکه در آمریکا زندگی داخلی مردم شنود میشود و حریم شخصی اصلا معنی ندارد کاملا صحیح است. ولی آیا یک عمل اشتباه میتواند توجیه عمل اشتباه دیگری باشد؟

نوشتید ناسا و اینکه من تحقیق کوچولو کنم ببینم زیر نظر کدام نهاد هایی است! اما من نوشته بودم NSA. (آژانس امنیت ملی ایالات متحده ضد بشریت). ناسا چیزه دیگری است. (سازمان ملی هوانوردی و فضایی) فکر کنم اشتباه گرفتید این مورد را. البته فرقی هم نمیکند. تمام دستگاه ها و سازمانهایی آمریکایی سرو ته یک لژن هستند. من از اون مثال دو نکته منظورم بود. اول یک بام و دو هوا نباشد یعنی اگر سرک کشیدن تو زندگی مردم کاری بدی است در آمریکا در ایران هم ایضا. دوم هم خواستم بگم اونجا ارتش آمریکا عملا نیومده سهام AT&T یا 3.COM را با استفاده از رانت به ربع قیمت بخره.

اسم نمیتونم ببریم چون خودتان هم میدانید مهر ها در سپاه در پوشش هستند. اسمی در کار نیست.
موارد پولسازی را خواستید که شخصی باشه. من هم گفتم که شخص در اشخاص در سپاه در پوششند. لیکن چون خیلی دوستتان دارم توصیه میکنم که این واژه را در وب جستجو کنید "تخلف های شرکت مخابرات".
پاره ای از موارد:
گرفتن مبالغ زیادی بابت تلفن همراه و مسترد نکردن مبالغ اضافه گرفته شده به رغم ابلاغ رسمی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و سازمان نظارت بر ارتباطات رادیویی
مسدود کردن تلفن مشترکان همراه و ثابت به طور کاملا غیر قانونی
ثلب امتیاز تلفن های همراه به دلیل عدم استفاده که کاملا غیر قانونی است.
اعمال محدودیت در مواقعی خاص در سامانه پیام کوتاه بدون هماهنگی با کمیسون امنیت ملی.(کاملا خود سر)
گران فروشی پهنای باد دیتا به شرکت های PAP و عدم تمکین به حکم صادر شده مبنی بر استراد وجه اضافه گرفته شده.
گران فروشی در تعرفه مکالمات تلفن همراه و پیامک
این لینک هم ببینید
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1214452
تمام این اعتراضات این حقیر برای این است که عدالت دچار تغییراتی شده است.

و اما در مورد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم که باید گفت باید دست همه شان را بوسید. دارند زحمت میکشند روز و شب. کم هم کار نکردند خدا وکیلی نوکر همشون هم هستیم.
ولی..
وجود ارگانهایی مانند سپاه حق شرکت هایخصوصی را پایمال میکند و این خلاف عدالت است.
جنبه دیگر موضوع دیگر هم نام سپاه است. در کشوری که جواناننش با شنبدن نام سپاه و بسیج یاد ریش و چماق و یگیرو ببند می افتند دخالت سپاه در امور زیر بنایی و ساختاری اشتباه است.
بیایید با هم رو راست باشیم. که است که بداند در طلائیه چند هزار نفر شهید شدند؟ دهلاویه کجاست؟ چمران که بود؟ تو فکه چی شد؟ شلمچه چه خبری بود؟
دوست عزیز متاسفانه جوانان ما این چیز ها را نمیدانند یا اگر هم بدانند 10 درصد میدانند. آنها دیدگاه خوبی به سپاه ندارند. باید بیشتر درایت کرد.

مخلص شما هم هستیم. ضمنا من مذکر هستم اخوی icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.