Recommended Posts

جناب چکا منظور صرفا شما نیستید. ولی اگه 6-7 صفحه قبل رو مرور کنید، میبینید چقدر بحث شده درباره ناقص بودن سامانه، فقط به خاطر اینکه عکسش رو ندیدن!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][img]http://www.captain-pilot.com/images/13690920350915396166.jpg[/img][/right]

[right]شاهد دقیقا مشابه هرمس 450 هستش،به خروجی موتور دقت کنید![/right]

[right]با این اتقاق باید منتظر یک خبر دیگه هم تو سال اینده باشیم احتمالا شاهد بعدی مشابه ار-کیو 170 خواهد بود[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='HAJJ_ABBAS' timestamp='1348518692' post='273690']
صفحه مربوط به تانک ذوالفقار تو ویکی پدیا عکس ذوالفقار 3 رو گذاشته زیرش نوشته ذوالفقار 1.
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Zulfiqar_(tank)"]http://en.wikipedia....Zulfiqar_(tank)[/url]
[/quote]
اينكه درسته كه!!! فكر كنم يكي از بچه هاي سايت (احتمالا خود جناب M-ATF) زحمت به روز رساني رو كشيده!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقعا دیدن این پهباد خیلی خوشحال کننده بود.

دوستان اگه ویدیو با کیفیت این پهباد رو دارن آپ کنن، برای سایت های خارجی لازمه. من فقط لینک باشگاه خبرنگاران رو دیدم. (صواب داره icon_cheesygrin )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]دوستان محترم بنده در میلیتاری![/right]
[right]انقدر مسرور از رونمایی ها و تست ها هستند که به مهمترین نکته در مورد شاهد توجه نمیکنند![/right]
[right]فراموش کرده اید در این فروم بر سر کنترل کرار در برد 1000 کیلومتر با هم بحث میکردید ، به نظر شما ایران با چه سیستم هدایت و کنترلی میتواند پهپادی را در فاصله 2 تا 3 هزار کیلومتری کنترل کند؟![/right]
[right]جالب شد نه؟[/right]
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

[img]http://www.captain-pilot.com/images/13690920350915396166.jpg[/img]

شاهد دقیقا مشابه هرمس 450 هستش،به خروجی موتور دقت کنید!

با این اتقاق باید منتظر یک خبر دیگه هم تو سال اینده باشیم احتمالا شاهد بعدی مشابه ار-کیو 170 خواهد بود
[/quote]

دقیقا مشابه که نیست به محل اتصال بالها به بدنه در شاهد دقت کنید،البته نوک بالها در شاهد نیز متفاوت است
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='master1986' timestamp='1348518681' post='273689']
[quote]این همون شلیکی که اثابتش نشان داده شد ...اما ..از روی ان ماشین های که اول ویدئو می بینید ( که اون میله ...را دارند ) شلیکی انجام نشد ![/quote]

با سلام تصاویر رو خیلی تیز بینانه انتخاب کردی - نکته به جا و دقیقی بود

--------------------------------------------------------------------------------
من بعد از 32 ساعت آمدم میلیتاری و حدود یه ساعت 15 صفحه از این تاپیک رو خوندم اون اوایل همه اساتید و صاحب نظران با هم داشتن هم نظر میشدن که ماکت سازی چقدر باب شده در صنایع نظامی!!
آخرش هم همه داشتن هورا میکشیدن!!

[b]کاری ندارم که دلیل انکار و شبه چی بود و . . . ولی واقعا متحیر شدم که چه قدر دوستان به صنایع نظامی | گفته های فرماندهان ارشد نظامی | رژه ها و ادوات به نمایش درآمده و . . . بی اعتمادند !! واقعا چرا ؟! [/b]
[b]قدر مسلم اینکه نمیتونید بگید از واقع بینیه، چون معلوم شد که واقعیت چیز دیگه ایه .[/b]
[/quote]

نسبت به همه دوستان و اساتید سایت ارادت دارم و منظورم هیچکدوم از اعضای محترم که در این تاپیک نظر دادن نیست . ولی

جو بدبینی در بین دوستان و اعضای سایت محصول افاضات پی در پی و بیدریغ برخی کاربران با افکاری مثلا شبه روشنفکرانه و سعی و تلاش اونها در دروغگو نامیدن خبرگزاریهای داخلی و مسئولان کشور و اشتباه نامیدن عملکرد مسئولین در همه وقایع هست . اسمش رو هم میذارن واقع بینی

در هر اتفاقی سعی دارن بگن مسئولین دروغ میگن و یا دارن اشتباه میکنن و درست همونی هست که از بی بی سی و ... بشنویم

بارها و بارها شاهد اهانت اونها به مسئولین کشور در شدیدترین وجه و بکارگیری الفاظی تند بودیم
  • Upvote 6
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[font=tahoma,geneva,sans-serif][quote name='amirhessam' timestamp='1348519728' post='273700'][/font]
[right][font=tahoma,geneva,sans-serif]دوستان محترم بنده در میلیتاری![/font][/right]
[right][font=tahoma,geneva,sans-serif]انقدر مسرور از رونمایی ها و تست ها هستند که به مهمترین نکته در مورد شاهد توجه نمیکنند![/font][/right]
[right][font=tahoma,geneva,sans-serif]فراموش کرده اید در این فروم بر سر کنترل کرار در برد 1000 کیلومتر با هم بحث میکردید ، به نظر شما ایران با چه سیستم هدایت و کنترلی میتواند پهپادی را در فاصله 2 تا 3 هزار کیلومتری کنترل کند؟![/font][/right]
[right][font=tahoma,geneva,sans-serif]جالب شد نه؟[/font][/right]
[font=tahoma,geneva,sans-serif][/quote]
خراب نکته‌ایست!!! :thinking: :waitung: :surprised:[/font]
[font=tahoma,geneva,sans-serif]تنها ضد حال امروز، دو تا خودرو بود که قیافه‌ی یکیشون شبیه خودروهای جنگ جهانی بود. نمیدونم با این همه توانایی طراحی یک بدنه‌ی زیبا مگه چقدر سخته! روسهام دارند طراحیهاشون رو زیبا میکنن اما ما خیلی با طراحی ساده انگارانه برخورد می‌کنیم با اینکه طراحی زیبا می تونه برای افراد عادی که از مسائل نظامی خیلی سر در نمی آورند خیلی روحیه بخش باشه و قدرت تبلیغی بالایی داره.[/font]
[font=tahoma,geneva,sans-serif]این [url="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/Zolfaghar3Tank1.jpg"]ذوالفقار[/url]هم با این استتارش رو عشقه![/font]
[font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF0000]این جور که داره پیش میره احتمالا توی مانورهای امسال و سال آینده باید منتظر یک گردان ذوالفقار در حال تهاجم و همچنین داگ فایت صاعقه باشیم![/color][/font] icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب Carz-doctor
تصاویر گویایی بودن ممنون ولی میخوام لاقل از شما که نشون دادی تیزبینی بپرسم ک تکلیف رادار نجم 802 چی شد اصلا مگه میشه پدافند رعد رادار جستوجوگر اولیه نداشته باشه لاقل مدل روسی که اسمش الان یادم نیست برد 80 تا90 کیلومتری داره ولی پدافند رعد به جز اون راداری رهیگری هدفی که تازه ما امروز از پشت دیدمیش راداری دیگر نشون داده نشده

خواهشا دوستان نظر بدن شاید این گره فکری ما باز شد
منتظرم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به این عکس دقت کنید تا میزان مانورپذیری موشک طائر رو درک کنید!

[URL=http://up.vatandownload.com/viewer.php?file=a8637foi5e6cblha7fz.png][IMG]http://up.vatandownload.com/images2/a8637foi5e6cblha7fz_thumb.png[/IMG][/URL]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
الان فیلم رعد رو دیدم.
ظاهرا فقط یک شلیک نشون داده میشه که که به هدف میخوره و همون موشک سبز سومی هست که از روی اون لانچر مجهز به رادار شلیک میشه و اون موشکهای قرمز فقط مال مرحله تست پرتاب هستند ( رنگشون مال موشک عملیاتی نیست).
اون تغییر مسیر[color=#ff0000] خفن [/color] هم نشون میده موشک طائر هدایت راداری فعال نداره و با رادار مادر هدایت میشه.
تبریک میگم .
بالاخره رسما رونمایی شد .
:kiss:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Thundar' timestamp='1348520231' post='273704']
جناب Carz-doctor
تصاویر گویایی بودن ممنون ولی میخوام لاقل از شما که نشون دادی تیزبینی بپرسم ک تکلیف رادار نجم 802 چی شد اصلا مگه میشه پدافند رعد رادار جستوجوگر اولیه نداشته باشه لاقل مدل روسی که اسمش الان یادم نیست برد 80 تا90 کیلومتری داره ولی پدافند رعد به جز اون راداری رهیگری هدفی که تازه ما امروز از پشت دیدمیش راداری دیگر نشون داده نشده

خواهشا دوستان نظر بدن شاید این گره فکری ما باز شد
منتظرم
[/quote]
سلام علیکم
خوب بنده که از علم غیب بهره ای ندارم متاسفانه ... :rose: ولی چه لزومی هست رادار جستجوگر را نشون بدند ...؟

اون تصاویر کاملا واضح بود نمونه های که در رژه دیدیم دارای رادار همراه هستند ....حالا به هر علتی نمیخواستند تصویری از رادار منتشر بشه برای همین در رژه چیزی ندیدیم و در ویدئو از پشت پرتاب گر فیلم برداری شده ...
نکته دوم اینکه نمونه فاقد رادار همراه هم تولید شده( قاعدتا با رادار مجزا !- یا شاید...) ...(موشک قرمز رنگ )
=========

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید الان بتوان از بچه هایی که باور نداشتند این تجهیزات و سامانه ها را قبل از نمایش کنونی ایراد گرفت
ولی من اگر حفاظت اطلاعات بودم ازشان تشکر می کردم
یادم هست افسر حفاظت به من این حرف را زد که هرچی را دیدی اینجا تکذیب کن و اگر لازم بود خود ما اطلاع رسانی می کنیم
حتی اگر افتخار و حماسه بود چرا که دشمن از باور و تکه های حرف شما اطلاعات حساس را در می یابد

به نظر من اثر این بچه ها خیلی مفید تر است چرا که این سایت و حرف های ما حتما رصد اطلاعاتی دشمن می شود
و زیر سوال بردن آنها حدس های دشمن را هم زیر سوال می برد و با دلایل خوبشان دشمن را گمراه و مشکوک می کنند
به نظرم این زاویه دید خیلی مهم است

[quote name='rasoolmr' timestamp='1348519949' post='273702']
[quote name='master1986' timestamp='1348518681' post='273689']
[quote]این همون شلیکی که اثابتش نشان داده شد ...اما ..از روی ان ماشین های که اول ویدئو می بینید ( که اون میله ...را دارند ) شلیکی انجام نشد ![/quote]

با سلام تصاویر رو خیلی تیز بینانه انتخاب کردی - نکته به جا و دقیقی بود

--------------------------------------------------------------------------------
من بعد از 32 ساعت آمدم میلیتاری و حدود یه ساعت 15 صفحه از این تاپیک رو خوندم اون اوایل همه اساتید و صاحب نظران با هم داشتن هم نظر میشدن که ماکت سازی چقدر باب شده در صنایع نظامی!!
آخرش هم همه داشتن هورا میکشیدن!!

[b]کاری ندارم که دلیل انکار و شبه چی بود و . . . ولی واقعا متحیر شدم که چه قدر دوستان به صنایع نظامی | گفته های فرماندهان ارشد نظامی | رژه ها و ادوات به نمایش درآمده و . . . بی اعتمادند !! واقعا چرا ؟! [/b]
[b]قدر مسلم اینکه نمیتونید بگید از واقع بینیه، چون معلوم شد که واقعیت چیز دیگه ایه .[/b]
[/quote]

نسبت به همه دوستان و اساتید سایت ارادت دارم و منظورم هیچکدوم از اعضای محترم که در این تاپیک نظر دادن نیست . ولی

جو بدبینی در بین دوستان و اعضای سایت محصول افاضات پی در پی و بیدریغ برخی کاربران با افکاری مثلا شبه روشنفکرانه و سعی و تلاش اونها در دروغگو نامیدن خبرگزاریهای داخلی و مسئولان کشور و اشتباه نامیدن عملکرد مسئولین در همه وقایع هست . اسمش رو هم میذارن واقع بینی

در هر اتفاقی سعی دارن بگن مسئولین دروغ میگن و یا دارن اشتباه میکنن و درست همونی هست که از بی بی سی و ... بشنویم

بارها و بارها شاهد اهانت اونها به مسئولین کشور در شدیدترین وجه و بکارگیری الفاظی تند بودیم
[/quote]

من به خبرگزاری های داخلی هنوز با تردید می نگرم
چون شاهکار زیاد داشتن و گاها سخنان مسئولین را بد گفته اند

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من یکی از دلایل اصلی منتشر شدن فیلم رعد و شاهد همین سایت میلیتاریه! icon_cheesygrin
از بس که بچه ها هی میگن نیست و .....
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.