Ahmad6644

تحلیل و پیگیری تحولات افغانستان ( از اوت 2007 )

Recommended Posts

هزینه تحصیل دانش‌آموزان افغان در ایران چقدر است؟

از آنجا که دولت قصد دارد برای اتباع افغانی شرایط تحصیل رایگان فراهم کند، باید برای تحصیل هفتصد هزار دانش‌آموز مهاجر، 30 همت هزینه پرداخت کند، این رقم بیشتر از بودجه‌های عمرانی مردم ایران است!

_تحولات داخلی تاپیکش بسته بود و لاجرم اینجا ارسال شد

_عدد ۷۰۰هزار را ازش عبور میکنیم!!! جالبه اموزش پرورش به عنوان سنگین ترین وزارتخانه با بیشترین کارمند باید این بار بهش تحمیل بشه و خب حلقه مفقوده اینجا توسعه ایران هست!!!

_میراثیه که از دولت قبل امده جلو بلاخره

• Like 2
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 6 آذر 1403 در 17:59 , Overdose گفت:

هزینه تحصیل دانش‌آموزان افغان در ایران چقدر است؟

از آنجا که دولت قصد دارد برای اتباع افغانی شرایط تحصیل رایگان فراهم کند، باید برای تحصیل هفتصد هزار دانش‌آموز مهاجر، 30 همت هزینه پرداخت کند، این رقم بیشتر از بودجه‌های عمرانی مردم ایران است!

_تحولات داخلی تاپیکش بسته بود و لاجرم اینجا ارسال شد

_عدد ۷۰۰هزار را ازش عبور میکنیم!!! جالبه اموزش پرورش به عنوان سنگین ترین وزارتخانه با بیشترین کارمند باید این بار بهش تحمیل بشه و خب حلقه مفقوده اینجا توسعه ایران هست!!!

_میراثیه که از دولت قبل امده جلو بلاخره

سلام

همه کشورها برای مهاجران قانونی و غیرقانونی ای ( تا تعیین تکلیف ) که در کشورشون حضور دارند هزینه میکنند و این چیز عجیبی نیست.

میراثیه که از دولت قبل عبارتی ناقص هست به نظر. باید روشن تر بیان بشه به چه معناست؟ اتباع ناگهان در دولت قبل در کشور ظهور کردند؟ قانون اموزش رایگان اتباع در دولت قبل اجرایی شد؟ یا چه؟

مضاف بر این من کاری به اعداد و ارقامی که برخی رسانه ها در موقعیت های خاص یادشون میفته برند سراغ حساب و کتابش و ده ها و صدها ریخت و پاش و رانت و فساد کلان بزرگ تر را نبینند که خرج سگ و گربه و ویلاهای مادرید و انتالیا و فلان و بهمان لواسان ها و سواحل و ... میشه ندارم. همه چیز باید در جای خودش و البته جامع مورد بازبینی قرار بگیره ولی به شخصه نظر من اینه اگر قرار هست جلوی ریخته پاشی را بگیریم آخرین مرحله محرومیت تحصیل کودکانی است که هیچ تقصیری نداشتند که آواره شدند. ما حق نداریم ( نه شرعی است، نه انسانی و نه حتی عقلی چون آثار زیانبارش به خود کشور مقصد مهاجران برمیگرده ) آینده 700 هزار انسان را به نابودی بکشونیم ( اگر ما زنجیره اموزش را قطع کنیم وقتی اینها حتی تعیین و تکلیف شدند برهه مهمی از زندگیشون را از دست دادند برای یادگیری و شاید برای همیشه حتی اگر به بهترین کشورها برگدند دیگه سراغش نرند ) بنابراین تا تعیین تکلیف مهاجران عزیز آموزش کودکان مهاجر حقشون هست حتی اگر از جیب من بره. ( این نظر شخصی من هست و هر جا بتونم اعلامش میکنم ( و اینجا نمادین ) تا عده ای در روزنامه و رسانه های تا خرتناق دفن شده در رانت و یارانه ( طبیعتا دوستمون اوردوز تنها نقل کردند و من اشارم به سورس هایی است که با دیدن اشاره ایشون الان به یاد میارم ) از قول مردم ایران چیزی را فاکتور نکنند. من جزء این مردم نیستم اگر نظرشون این هست. گیرم که هیچ باشم در این اقیانوس مردم!

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.