Ahmad6644

تحلیل و پیگیری تحولات افغانستان ( از اوت 2007 )

Recommended Posts

هزینه تحصیل دانش‌آموزان افغان در ایران چقدر است؟

از آنجا که دولت قصد دارد برای اتباع افغانی شرایط تحصیل رایگان فراهم کند، باید برای تحصیل هفتصد هزار دانش‌آموز مهاجر، 30 همت هزینه پرداخت کند، این رقم بیشتر از بودجه‌های عمرانی مردم ایران است!

_تحولات داخلی تاپیکش بسته بود و لاجرم اینجا ارسال شد

_عدد ۷۰۰هزار را ازش عبور میکنیم!!! جالبه اموزش پرورش به عنوان سنگین ترین وزارتخانه با بیشترین کارمند باید این بار بهش تحمیل بشه و خب حلقه مفقوده اینجا توسعه ایران هست!!!

_میراثیه که از دولت قبل امده جلو بلاخره

  • Like 3
  • Upvote 5
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 6 آذر 1403 در 17:59 , Overdose گفت:

هزینه تحصیل دانش‌آموزان افغان در ایران چقدر است؟

از آنجا که دولت قصد دارد برای اتباع افغانی شرایط تحصیل رایگان فراهم کند، باید برای تحصیل هفتصد هزار دانش‌آموز مهاجر، 30 همت هزینه پرداخت کند، این رقم بیشتر از بودجه‌های عمرانی مردم ایران است!

_تحولات داخلی تاپیکش بسته بود و لاجرم اینجا ارسال شد

_عدد ۷۰۰هزار را ازش عبور میکنیم!!! جالبه اموزش پرورش به عنوان سنگین ترین وزارتخانه با بیشترین کارمند باید این بار بهش تحمیل بشه و خب حلقه مفقوده اینجا توسعه ایران هست!!!

_میراثیه که از دولت قبل امده جلو بلاخره

 

سلام

همه کشورها برای مهاجران قانونی و غیرقانونی ای ( تا تعیین تکلیف ) که در کشورشون حضور دارند هزینه میکنند و این چیز عجیبی نیست.

میراثیه که از دولت قبل عبارتی ناقص هست به نظر. باید روشن تر بیان بشه به چه معناست؟ اتباع ناگهان در دولت قبل در کشور ظهور کردند؟ قانون اموزش رایگان اتباع در دولت قبل اجرایی شد؟ یا چه؟

 

مضاف بر این من کاری به اعداد و ارقامی که برخی رسانه ها در موقعیت های خاص یادشون میفته برند سراغ حساب و کتابش و ده ها و صدها ریخت و پاش و رانت و فساد کلان بزرگ تر را نبینند که خرج سگ و گربه و ویلاهای مادرید و انتالیا و فلان و بهمان لواسان ها و سواحل و ... میشه ندارم. همه چیز باید در جای خودش و البته جامع مورد بازبینی قرار بگیره ولی به شخصه نظر من اینه اگر قرار هست جلوی ریخته پاشی را بگیریم آخرین مرحله محرومیت تحصیل کودکانی است که هیچ تقصیری نداشتند که آواره شدند. ما حق نداریم ( نه شرعی است، نه انسانی و نه حتی عقلی چون آثار زیانبارش به خود کشور مقصد مهاجران برمیگرده ) آینده 700 هزار انسان را به نابودی بکشونیم ( اگر ما زنجیره اموزش را قطع کنیم وقتی اینها حتی تعیین و تکلیف شدند برهه مهمی از زندگیشون را از دست دادند برای یادگیری و شاید برای همیشه حتی اگر به بهترین کشورها برگدند دیگه سراغش نرند ) بنابراین تا تعیین تکلیف مهاجران عزیز آموزش کودکان مهاجر حقشون هست حتی اگر از جیب من بره. ( این نظر شخصی من هست و هر جا بتونم اعلامش میکنم ( و اینجا نمادین ) تا عده ای در روزنامه و رسانه های تا خرتناق دفن شده در رانت و یارانه ( طبیعتا دوستمون اوردوز تنها نقل کردند و من اشارم به سورس هایی است که با دیدن اشاره ایشون الان به یاد میارم ) از قول مردم ایران چیزی را فاکتور نکنند. من جزء این مردم نیستم اگر نظرشون این هست. گیرم که هیچ باشم در این اقیانوس مردم!

 

 

 

ویرایش شده در توسط alala
  • Like 3
  • Upvote 1
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انتشار فیلم خط لوله گاز تاپی در حال احداث در خاک افغانستان  توسط طالبان که گاز ترکمنستان رو به پاکستان و هند میرساند 

https://x.com/press43278/status/1864621350863683696

تحلیل  بسیار مفصل خراطیان از فروپاشی شبکه بازدارندگی ایران  این مورد افغانستان رابطه ان با اسیای میانه و سوریه

https://x.com/MehdiKharratya/status/1864729408147272001

 

نقل قول

در باب خطای محاسباتی جریان امنیتی خاص در تهران و حامیان امتگرای افراطی آنها در مورد طالبان و ارتباط آن با تحولات اخیر سوریه و تکرار این خطا درمورد تحولات اخیر؛ مطلب را از مقالات اخیر نشریه المرصاد (نزدیک به استخبارات طالبان) می‌آغازم مهم اینجا این است که بدانیم تجربه موفق قدرتگیری طالبان که توسط برخی نادان در تهران بعنوان فتح الفتوح تعبیر شد، معیاری نوین برای مداخلات سرویسهای اطلاعاتی در مناطقی چون خاورمیانه است. اکنون طالبان میکوشد با نزدیک کردن خود به کشورهایی چون هند و امارات و اتصال به کوریدور لاجورد و مشارکت در خط لوله تاپی که همگی ضد منافع ملی ایران هستند (و متاسفانه برخی نادان هنوز آنرا متوجه نشده‌اند) خود را بتدریج به غرب نزدیک نمایند. پیشتر به استناد گزارش شماره S/2023/370 شورای امنیت نشان دادیم که شبکه حقانی ذی‌نفع اصلی ایجاد خط لوله تاپی است. همچنین پیشتر ضمن اشاره به تحرکات امارات نشان دادیم که امارات در سراسر منطقه از سودان گرفته تا آسیای میانه مشغول انجام اقداماتی علیه منافع ایران است که مشارکت در ایجاد خط لوله تاپی بخشی از آن است. در مورد نقش امارات در تحولات اخیر سوریه و ایجاد فشار بر روسیه رشتویی مجزا لازم است و بیان آن در این مجال نیست. فقط توجه شما را به این نکته جلب میکنم که تحولات سریع اخیر در رابطه امارات و طالبان، از سفر اخیر سراج الدین حقانی به امارات تا ارسال سفیر طالبان به ابوظبی و نزدیک شدن ریاض به کابل و خارج شدن طالبان از لیست تروریستی روسیه که همگی در جهت عادیسازی پرونده طالبان هستند، اموری نیستند که بتوان آنها را اتفاقی دانست و بدون هیچگونه   مابه ازایی دانست. (به تاریخ توییت زیر دقت کنید) اینروزها گفتمان عادیسازی طالبان بیش از هر زمان دیگری چه در رسانه‌ها و چه در اندیشکده‌های غربی شتاب گرفته است. مساله اساسی این است که درتهران این مساله درست فهم نشده که طالبان درنظم در حال گذار بسرعت در حال  یافتن نقش خود است و در پروژه‌هایی مشارکت دارد که عمده آنها ناظر به مهار ایران و چین چه در حوزه ژئوپولتیک و چه در حوزه ژئواکونومی است و تهران گیج و سردگم، منفعلانه در حال مشاهده فروپاشی شبکه بازدارندگی خود از یکسو و دریافت ضربات امنیتی از شرق از سوی دیگر است. همان جریانی که در توهم باطل همسویی طالبان در آینده با ایران، منفعلانه تحولات افغانستان و تضعیف شیعیان و فارسی زبانان را نگریست و ترور هدفمند رهبران مقاومت شمال را نظاره کرد (که در کیس ترور پیرم قل ضیایی به آن پرداختم) اکنون نیز در انفعال نظاره‌گر تحولات سوریه است و حتی برخی از آنها در کمال تعجب امثال تحریر الشام را مجاهد مینامند؛ این جریان با افتادن در دام تحلیلی دوگانه داعش-طالب (دوگانه‌ای که نشان دادیم ساخت دستگاه فکری آمریکا و بریتانیاست) هزاره و تاجیک را در رسانه‌ها سکه یک پول کرد تا دل طالب را شاد کند. از تحولات ژرف آسیای میانه خصوصا تحولات فرهنگی (گرایش به ترکیه و سلفی گری درمیان تاجیکها که اکنون بسیاری از آنها در داعش و HTS عضو هستند) غفلت کرد. این جریان مستحق عقوبتی سخت است، چرا که ضربه‌ای هولناک به منافع بلندمدت ایران وارد کرده است.

 

 

 

 

  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

گویا برادر سوم هم شبیه اسلاف خودش (باکو و ترکیه) نقشه‌های توسعه گرایانه‌ای برای همسایه خودش افغانستان داره!!!!!

بعد از بمباران کریسمس ،طالبان امروز تلافی کرده و خب الانم بهانه های لازم برای ورود بزرگترین ارتش منطقه به این کشور که فقط تبعات و مشکلاتش برای ما بوده بدست آمده!!!

ببینیم ایده های توسعه گرایانه اشون چقدر بزرگه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مجددا سد جدیدی افتتاح شد و افغانها حق آبه پایین دستو محدود کردن!!!

جالبه واقعا باکو (شریک ترکیه) چند شیفته و پر سرعت به تعهد خودش در ساخت یک سد دیگه برای مسدود سازی آب روی ایران تلاششو کرده!!!!

هریرود پس از گذر از افغانستان به مرز ایران می‌رسد و منبع اصلی تامین آب شرب بیش از ۲ میلیون ایرانی ساکن استان خراسان رضوی است. حالا طالبان جایی حوالی هرات بر روی یکی از سرشاخه‌های هریرود سدی به نام پاشدان ساخته و آن را آب‌گیری کرده است.

 

یک دهه پس از آبگیری سد سلما، این دومین مانعی است که افغانستان بر روی هریرود بنا کرده و جریان آب به سمت ایران و ترکمنستان را مختل می‌کند.

 

یک شرکت آذربایجانی با ۱۸ ساعت کار روزانه ساخت سد پاشدان را با سرعت به مرحله آبگیری در روزهای گذشته رساند.

 

وزارت انرژی و آب افغانستان اعلام کرده که دورخیز برای سدسازی روی هریرود به سلما و پاشدان ختم نمی‌شود و ساخت دو سد تیرپل و گفگان نیز در دستورکار قرار دارد.

(ترکیه حتی اخیرا داره شیعیان افغانستانی را هم علیه ما میشورونه که دوستان میدونن!! تزریق تفکران اخوانی و قومگرایانه به این‌کشور و خب خیانتی که در تعیین حدودات و مرزها به عنوان حکم مرضی الطرفین در رژیم های قبل داشته نسبت به ما دیگه وضعیت گویا هست!!! البته اقازاده ها در ترکیه سرمایه گزاری کردن و خب قرار داد صادرات گاز مجانی و تحریمی تمدید شده و بیس پولشویی ما شدن و‌....و کانتینر طلا و...بلاخره کشور اسلامیه حقشه .....علی برکت الله)

 

 

  • Like 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نقشه ی رودهای افغانستان

Screenshot_20241229_182841_com_huawei_fi

برای افغانستان سدهای زیادی طراحی کردند ، بیشتر طرح ها را هم آمریکایی ها برایشان کشیدند :

https://www.unomaha.edu/international-studies-and-programs/center-for-afghanistan-studies/academics/transboundary-water-research/DLM11/DLM11.php

ترکیه یا باکو فقط مجری طرح ها هستند.با زدن سد روی رودهای افغانستان بیشترین ضرر را به نواحی شرقی ایران و ترکمنستان و ازبکستان خواهند زد.

 

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در به روز رسانی اشاره کردم. روزی که بحران آب به مرز حیات برسه، هیچ کشوری حتی خودمون ایران هم اجازه عبور آب از مرزهاش را نمیده. به جای باج دادن به کشورها برای مفاهیمی مثل حقابه ( این دلیل بر این نیست که تلاش نکنیم، تهدید نکنیم، تلافی نکنیم، حققی که فعلا دست و پا شکسته طرف ها بهش تاکید دارند را پیگیری نکنیم و ... ) در کنار احقاق حق اما به فکر آب پایدار در مناطقی باشیم که تحت تاثیر این سدها قرار میگیرند و خواهند گرفت در آینده. و البته ساخت برگ های برنده در مورد کشورهایی که این حق را دریغ میکنند تا موازنه منافع هم تثبیت شه به روشی دیگه.

 

در مورد افغانستان تازه ماجراهای ما شروع شده. ارتباط ایدئولوژیکی و بنیان های تقریبا مشترک سلفی/القاعده ای تحریر الشام و طالبان که خودش را در ذوق زدگی طالبان از به قدرت رسیدن تروریستها در سوریه نشن داد و امید دوباره یافتن که با استفاده از برگه سوریه در ارتباطاش با کشورهای منطقه هم وتغییراتی رخ بده و البته برقراری دولتی مشابه دولت خودش با تفکرات تقریبا همسان ( تفکرات ترویی فعلی در سوریه را رها کنیم، تنها ظاهر ماجراست ) همه یعنی ارتباط این دو کشور با تسهیل گیری ترکیه افزایش هم خواهد یافت.

 

همین حالا هم صحبت از یک بازی برد-برد بین این دو کشور هست. تروریستهای عمدتا ازبک و چینی و اویغور که الان مخل تیم جدید سوریه هستند و ممکن هست موی دماغ بشند و اونجا دیگه هدفی (تکفیری) ندارند با انتقال به افغانستان میتونند به عنوان برگ برنده افغانستان علیه همسایگانش استفاده بشند و تروریستهای سوری هم از دستشون خلاص بشند و جمعیتی یکپارچه تر از سوری ها تشکیل بدند. این برای ترکیه هم منفعت زیادی داره تا هم از دستشون خلاص بشه در مرزهاش و هم ضربات جدیدی به رقیبش یعنی ایران بزنه.

 

 

  • Like 2
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.