Ahmad6644

تحلیل و پیگیری تحولات افغانستان ( از اوت 2007 )

Recommended Posts

[b]منظور من اينه كه حتما دليل ديگه اي براي سقوط بوده

مثلا جنگ الكترونيك از طرف طالبان :mrgreen: [/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جنگ الکترونیک از طرف طالبان :mrgreen: :mrgreen: خنده داره خداییش
طالبان چنین قدرتی نداره دوست عزیز نکنه طالبان رو با حماس یا حزب الله اشتباه گرفتید که می گویید جنگ الکترونیک
بنظر خودتون طالبان این جنگ الکترونیک رو از کجا اورده
در مورد اون جنگنده اولی دلایل زیادی هستند که می تونند دلیل اصلی مردن خلبان ها باشند اما بنظر من بقول اقای hexman ترسیدند به دست نیروهای طالبان بیافتند و در کشوری مانند افغاستان نمی شود عملیاتی مانند فیلم نجات سرباز رایان
تلویزیون داشت یکی از سرباز های امریکایی اسیر شده توسط طالبان رو نشون می داد بنده خدا
از قیافش معلوم داشت می ترسید و به زور داشت غذا می خورد و می گفت طالبان با من خوب رفتار کردند!
اما در باره علت سقوط باید بگم احتمالا شرایط جوی ویا کوهستان باعث این سقوط شدند
البته یادم نرود بقول برادر ضا کیانی احتمال مستی امریکایی ها هم کم نیست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا به خلبان مست که اجازه نمیدن وارد جنگنده بشه! آخه این چه حرفیه؟ :mrgreen:
شاید در گذشته اشتباهاتی مانند این (مستی) رخ داده باشه اما دیگه بعیده!
همون مشکل فنی محتمل تین گزینست!
بیچاره اون سرباز اسیر طالبان! فردا سرشو هدیه میدن امریکا :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اينطور كه بنده در منابع ديگه ديدم ، سقوط امروز مربوط به يك تورنادو جي-آر-4 بوده(كه مال انگلستان هست)[/quote]
من هم تو اخبار انگلیسی شبکه خبر شنیدم جنگنده انگلیسی بود؟
عجیبه یک هریر هم یک ماه پیش تو افغانستان سقوط کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b][color=darkblue]دوستان یه خبرایی هست که نمیخوان صداش در بره...مطمئن باشید...
چندین سقوط در یک ماه نمیتونه تنها به دلیل مشکلات فنی یا آب و هوا باشه...
در مورد جنگ الکترونیک هم باید خدمتتون عرض کنم هرچقدر اقدامات شدید هم باشه تنها ممکنه ارتباطات رادیویی با بیرون،سیستم جی.پی.اس و رادار از کار بیفته،نه اینکه سقوط کنه...پس این دلیل منطقی نیست...
به نظرم طالبان به یک سیستم پدافند قوی مجهز شده،و امریکایی ها نمیخوان صداش دربره...چراش رو خدا میداند...
[quote]اون آمريكاييه چي داشت ميخورد؟[/quote]
داشت یه کوفتی میخورد،چی کار بدبخت داری؟ :mrgreen: [/color][/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظرم طالبان به یک سیستم پدافند قوی مجهز شده،و امریکایی ها نمیخوان صداش دربره...چراش رو خدا میداند...[/quote]
خب کی حاضر میشه به این ها تسلیحات بده؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]هر کسی که از این ماجرا سود ببره! مثلا روسیه! چین و...حداقل برای آزمایش هم شده بهشون میدند..[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر محلهاي سقوط رو يكبار ديگه بررسي كنيد و فاصله اين محلها رو چك كنيد ميشه فهميد كه از سلاح جديد استفاده شده يا نه. اگر محل سقوط در يك استان باشه بله . اين حدس ميتونه باشه ولي در صورت بعد مسافت بعيد هست كه سلاحي جديد در مقياس زياد در دست طالبان خانه به دوش باشه. تامين موشك و .... كار ساده اي نيست.

اگر بعد سياسي رو در نظر بگيريم معمولا وقتي امريكا بخواد حضورش رو توجيه كنه و يا قصد تيغ زدن كنگره رو داشته باشه اين توجيحات زياد ميشه. فراموش نكنيم كه انتخابات رياست جمهوري افغانستان در پيش هست و قراره امريكا 15000 سرباز به افغانستان اعزام كنه . فكر نميكنيد كمي اين گزينه ها نزديك به هم ديگه باشه ( موج جديد ترورها در افغانستان زياد شده. ديروز هم ترور ناموفق عبدالله عبدالله نامزد رياست جمهوري )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اين بدبخت F-15 E بوده(چون دوتا خلبان سقط شدن).ولي واقعا عجيبه كه نتونستن اجكت كنن.[/quote]

سرعت مجاز براي ايجكت حدود 500 كيلومتر است.

حداقل ارتقاع لازم برای پریدن 10000 پایی و یا در شرایط بسیار اضطراری و با انجام برخی دستورالعمل ها 7000 پایی هست.
حین اجکت بهتر است هواپیما حالت افقی داشته باشد و خلبان آن را هدایت کند تا ریو بپرد سپس خود میپرد (با 0.7 ثانيه اختلاف اول ريو مي پرد و بعد خلبان-علت اينكه اول ريو مي پرد اين است كه شعله هاي آتش موشك صندلي خلبان باعث صدمه به ريو نشود)در شرایط اضطراری که چنین کاری ممکن نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][b]اون آمريكاييه چي داشت ميخورد؟ :mrgreen: [/b][/quote]
[color=green] سوپ [/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]خبرگزاري فارس: يك تحليلگر آمريكايي در مقاله‏اي نوشت: اين توهم ايجاد شده است كه شايد نيروهاي طالبان در مراكز آموزش رنجرهاي آمريكايي آموزش ديده‏اند، چرا كه شيوه جنگيدن آنها شبيه آموزش‏هاي اين مراكز است.

به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه اينترنتي "آنتي‏وار " در مقاله‏اي كه به قلم "كان هالينان " (Conn Hallinan)، روزنامه‏نگار و تحليلگر آمريكايي مسايل بين‏الملل منتشر كرد، با اشاره به پيروي دولت اوباما از طرح فاجعه‏بار "ژنرال استنلي مك‏كريستال " (Stanley McChristal)، فرمانده نيروهاي آمريكايي در افغانستان تصريح كرد: پيش از پذيرش راهبرد اين ژنرال آمريكايي، دولت اوباما بايد قدري در نبرد "دنانه "- روستايي كوچك و صعب‏العبور در ورودي دره "نوزاد " در استان جنوبي هلمند- تامل مي‏كرد.
به اعتقاد اين نويسنده آمريكايي، نبرد دنانه يك نمونه كامل است كه اثبات مي‏كند، عمليات "ضدشورش " در سرزمين افغانستان از كارايي لازم برخوردار نيست. طبق اظهارات منابع آمريكايي، اين نبرد در راستاي تصرف اين روستاي سوق‏الجيشي، قطع مسير تداركاتي طالبان و امن كردن منطقه براي برگزاري انتخابات رياست جمهوري افغانستان ترتيب داده شده بود. به عبارت ديگر نبرد دنانه با هدف محاصره شورشيان طالبان و گيرانداختن ايشان در ميان كوه‏ها و جنگل‏ها به راه افتاد.
نويسنده به 4 دليل سناريوي نبرد دنانه را نادرست خوانده است؛ اولا، سوق‏الجيشي ناميدن روستاي دنانه با 2000 نفر جمعيت، آن هم در كشوري همچون افغانستان كه ده‏ها هزار روستا از اين دست در آن واقع شده است، امري غريب به نظر مي‏رسد، ثانيا، به نظر مي‏رسد فرماندهان آمريكايي اين نبرد را با نبرد "ورماخت " در جنگ جهاني دوم اشتباه گرفته بودند، چرا كه طالبان يك گروه شورشي، سيال و غيرقانوني بوده و تحت محاصره درآوردن آن بي‏معني است، ثالثا، مسيرهاي تداركاتي طالبان اتوبان نيستند كه با حمله نظامي قطع و مسدود شوند بلكه طالبان براي تداركات از بيراهه‏ها استفاده مي‏كند، رابعا، گروه طالبان اصولا در ميان كوه‏ها و جنگل‏ها استقرار يافته و معني ندارد كه نيروهاي آمريكايي بخواهند آنها را در ميان كوه‏ها و جنگل‏ها گير بياندازند.
هالينان ادامه داد: علاوه بر موارد فوق بايد به اين نكته نيز توجه داشت كه نيروهاي طالبان از سر رسيدن نيروهاي آمريكايي كه شبانه با بالگرد وارد منطقه شده بودند به هيچ وجه جا نخوردند بلكه با استفاده از راكت، خمپاره و سلاح‏هاي خودكار به استقبال نيروهاي آمريكايي آمدند، تا آنجا كه "كاپيتان زاخاري مارتين " (Zachary Martin) به "آسوشيتدپرس " گفت كه ترديد ندارد كه طالبان از قبل منتظر اين حمله بوده‏اند.
در نهايت، تفنگداران دريايي آمريكا با استفاده از نيروي هوايي و طي يك جنگ 4 روزه خانه به خانه موفق شدند اين روستا را به تصرف خود درآورند. اما بعد متوجه شدند كه در سومين شب نبرد نيروهاي طالبان كليه تجهيزات خود را از روستا خارج كرده‏اند، بدين ترتيب تنها يك روستاي ويران و 12 جسد كه به نظر مي‏رسيد از آن شورشيان باشد روي دست نيروهاي آمريكايي باقي ماند.
كاپيتان مارتين در خصوص تصرف دنانه مدعي شده است كه دنانه مي‏تواند يك جاي پاي محكم براي نيروهاي آمريكايي در منطقه و يك قرارگاه براي ايشان باشد. اما هالينان اين اظهارات وي را توهم‏آلود دانسته است.
اين روزنامه‏نگار مشهور آمريكايي با اشاره به اينكه نبرد دنانه را مي‏توان نمونه‏اي از جنگ‏هاي نامنظم به‏شمار آورد افزود: در جريان اين نبرد افراد محلي شورشيان طالبان را در جريان خطري كه متوجه ايشان بود قرار داده و در نتيجه طالبان يك كمين بر سر راه نيروهاي مهاجم قرار دادند و پس از مدتي نبرد هنگامي كه آتش نيروهاي آمريكايي به حدي رسيده كه ديگر قابل تحمل نبوده است، طالبان از منطقه گريخته‏اند.
در اين خصوص "نانسي يوسف " (Nancy Youssef) در روزنامه "مك‏كلاچي " نوشته است: "جنگجويان طالبان و فرماندهانشان در پي حمله گسترده انجام شده به استان هلمند، به مناطق غربي و شمالي گريخته‏اند. اين اتفاق باعث بروز اين نگراني شده است كه تهاجم آمريكا عليه طالبان فقط، مشكل موجود را به منطقه‏اي ديگر انتقال داده باشد. "
به نوشته هالينان، با خروج نيروهاي طالبان به سمت شمال، ايشان دست به حمله به نيروهاي آلماني و ايتاليايي در اين منطقه زده‏اند. در واقع شورشيان طالبان همواره در حال تطبيق خود با شرايط هستند.
"كارن دييانگ " (Karen DeYoung) در واشنگتن پست نوشت: "براي بسياري از آمريكايي‏ها اين توهم ايجاد شده است كه شايد نيروهاي طالبان در مراكز آموزش رنجرهاي آمريكايي آموزش ديده‏اند، چرا كه در اين مراكز نحوه نبرد در گروه‏هاي كوچك در سرزمين‏هاي صعب‏العبور آموزش داده مي‏شود. البته بديهي است كه نيروهاي افغان با توجه به شرايط تاريخي و جغرافيايي مدت‏هاست كه با اينگونه جنگيدن آشنا هستند. پيش از آمريكايي‏ها، مهاجماني همچون يوناني‏ها، مغول‏ها، انگليسي‏ها و روس‏ها نيز به اين موضوع پي برده بودند.
اين كارشناس مسايل بين‏الملل افزود: يك مقام پنتاگون خطاب به واشنگتن پست گفته است كه نيروهاي طالبان از "دره كورنگال " در منطقه مرزي افغانستان و پاكستان به عنوان محلي براي آموزش شورشيان بهره مي‏جويند. وي اظهار داشته است كه اين محل به مثابه يك لابراتوار مجهز براي آموزش شورشيان و بررسي تاكتيك‏هاي نيروهاي آمريكايي بوده و در اين منطقه به شورشيان آموزش داده مي‏شود كه در برابر حملات توپخانه‏اي، حملات هوايي و حملات بالگردي چگونه واكنش نشان دهند. ايشان به خوبي مي‏دانند كه در زمان حملات چقدر فرصت داشته و ظرف چه زماني بايد عقب‏نشيني كنند. اين همان كاري بود كه در نبرد دنانه هم انجام دادند.

لينك خبر : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809020617[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سقوط نخستین هواپیمای عمودپرواز ارتش آمریکا در افغانستان و کشته شدن 60 نفر در حمله هوایی آمریکا به شمال غرب پاکستان از جمله تحولات همسایگان شرقی کشورمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، ارتش آمریکا سقوط یک فروند هواپیمای عمودپرواز خود را در افغانستان تایید کرد. این نخستین بار است که هواپیمایی از این نوع در یک ماموریت جنگی در خارج از آمریکا سقوط می کند.
بر این اساس، یک فروند هواپیمای مدل آسپری که مانند یک بالگرد بلند شده و می نشیند روز گذشته در نزدیکی شهر قلات مرکز ولایت زابل افغانستان سقوط کرده و بر اثر آن 4 نفر کشته شده اند.

در بیانیه ای که به همین مناسبت از سوی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) منتشر شده، آمده است: این هواپیما در 11 کیلومتری قلات سقوط کرده و چهار سرنشین آن کشته شده اند. این هواپیما که به منظور جابجایی نظامیان در مناطق عملیاتی مورد استفاده قرار می گیرد ارزشی حدود 70 میلیون دلار دارد.

ارتش آمریکا پس از آزمایشهای بسیار سرانجام در سال 2007 برای نخستین با به کارگیری این نوع هواپیما در نیروی دریایی و زمینی موافقت کرد. احتمال می رود طالبان افغانستان مسئول حمله به این هواپیما باشد.

خبرگزاری شینهوا نیز گزارش داد که طی حمله هوایی ارتش آمریکا به منطقه خیبر در شمال غرب پاکستان 60 نفر کشته شده اند. در این حمله که مواضع طالبان در بخشهای قبیله نشین این منطقه هدف گرفته همچنین حدود 40 نفر زخمی شده اند.

شبکه تلویزیونی GEO پاکستان اعلام کرد که گمان می رود بیشتر تلفات این حمله را شبه نظامیان تشکیل دهند. بیشتر عملیات ضدتروریستی آمریکاییها در مناطق قبیله ای اوراکزای، کورام و خیبر که به عنوان پناهگاه طالبان شناخته می شود، صورت می گیرد.

این شبکه همچنین گزارش داد که طی درگیریهای نیروهای دولتی پاکستان با شبه نظامیان در وزیرستان جنوبی دست کم 11 نفر از اعضای طالبان کشته شده اند.

لینک
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1061152

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.