Ahmad6644

ارتباطات و قراردادهای دفاعی ایران و روسیه ( خبرها ، حواشی ، تحلیل ها ، احتمالات ! و .... )

Recommended Posts

پست های فاقد بار علمی مخفی شدن !

 

این تاپیک درباره سفر وزیر دفاع روسیه به ایران هست ، نه تاپیک تصاویر پرندگان !
 
در غیر قابل اعتماد بودن روسها مثل دیگر قدرت ها ، شکی وجود ندارد !
 
اما در برهه کنونی روسها حاضر هستند چیزهایی به ما بدهند !
 
و ما با هوشمندی  و با در نظر گرفتن تمام جوانب باید تصمیم بگیریم که چه چیزهایی می توانیم از روسها دریافت کنیم !

 

در وهله اول باید شرایط و جوانب رو شناسایی کنیم و بسنجیم !

  • Upvote 7
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پست های فاقد بار علمی مخفی شدن !
 
در غیر قابل اعتماد بودن روسها مثل دیگر قدرت ها ، شکی وجود ندارد !
 
اما در برهه کنونی روسها حاضر هستند چیزهایی به ما بدهند !
 
و ما با هوشمندی  و با در نظر گرفتن تمام جوانب باید تصمیم بگیریم که چه چیزهایی می توانیم از روسها دریافت کنیم !

 

در وهله اول باید شرایط و جوانب رو شناسایی کنیم و بسنجیم !

ما که به غیر از باج دادن به روسها چندان مالی نگرفتیم از اونها مسئله همین  مسئله هسته ای و موشکهای اس- ۳۰۰ ما باج میدیم ولی باج نمیگیریم به همه هم باج دادیم همیشه! نمونش بوسنی که زد برنامه هسته ای ما شد و اونم از حماس که رفت بغل داعش !اون میدان نفتی که قرار بود چین توش سرمایه گزاری کنه و زیر بغل ما هندونه بزارن که اخرش معلوم نشد هستن یا نیستن. پیشنهاد خرید نفت ایران توسط چین به نصف قیمت! داخل ایران که مردم ایران حقیقتها رو نمیشنون   :mrgreen:

ویرایش شده در توسط Babak1391
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
 

صد در صد منطقی و درسته..

خانواده موشک های باور 2و3 و4 و...طیف بزرگی از تهدیدات مورد اصابت قرار میدن از ارتفاع پست تا ارتفاع خیلی بالا

پس این تناقضی با حرف فرماندهان نداره .

به نظر من اگه بجای موشک، پول موشک بگیرن و صرف تحقیقات برای نسل های آینده موشک باور کنن خیلی بهتره///

 

 

 به نکته درستی اشاره کردید

یکی از دلیلی که روس ها در بعد از جنگ با ایران همکاری کردند و وارد پروژه نیروگاه بوشهر شدند بحث پول بود

آن موقع شوروی به روسیه در حال تبدیل بود و ذخایر مالیشان دچار بحران بود

از این رو ایران که دارای پول نفت بود برای برای کسری مالی گزینه عالی بود

الان هم دوباره دچار کسری پول شده اند و به فکر در آمد زایی

 

حال این هنر فرماندهان ما هست که از روسیه وسایلی بگیرند که گره گشا باشد نه چیزهای دهن پرکن 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کارشناس روس: ایران و روسیه در توسعه همکاری های نظامی مصمم هستند

مسکو -ایرنا - 'یلنا دونایوا' کارشناس ارشد انستیتو خاورشناسی وابسته به آکادمی علوم روسیه نوشت: ایران و روسیه در توسعه همکاری های نظامی و امنیتی مصمم هستند و منافع خود را در گسترش تعاملات در عرصه های مهم در کنار حوزه های دیگر می بینند.
کارشناس روس: ایران و روسیه در توسعه همکاری های نظامی مصمم هستند
دونایوا روز یکشنبه در مقاله ای در خبرگزاری 'روسیا سگودنیا' با اشاره به سرعت گیری توسعه روابط ایران و روسیه افزود: روسای جمهوری دو کشور پارسال چهار دور مذاکره کردند.

وی با اشاره به افزایش تبادل هیات های دولتی ایران و روسیه در سطوح عالی، نوشت: دیدار اخیر سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه از ایران یک بار دیگر نشان داد که ایران و روسیه تلاش می کنند روابط دو جانبه را به سطح بالاتری ارتقا دهند.

دونایوا با ذکر اینکه حوزه همکاری های فنی - نظامی در روابط ایران و روسیه همواره اهمیت فراوان داشته است، گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران و شوروی سابق از همکاری های فنی - نظامی آغاز شد و دو کشور چند طرح بزرگ در این حوزه اجرا کردند.

کارشناس ارشد روس در ادامه نوشت: روسیه در سال 2010 به تحریم های شورای امنیت در مورد ایران پیوست و از تحویل مجموعه های پدافند هوایی اس-300 به ایران با وجود عقد قرارداد مربوطه در سال 2007 خودداری کرد. (ولی) کارشناسان بین المللی و روس بعدها اثبات کردند این مجموعه ها شامل تسلیحات تهاجمی نمی شودکه در قطعنامه 1929 به آن اشاره شده است.

کارشناس ارشد انستیتو شرق شناسی روسیه یادآوری کرد: متاسفانه این تصمیم مسکو اعتماد میان روسیه و ایران را زیر سوال برد و تهران به دادگاه بین المللی شکایت کرد.

وی با نوشتن اینکه روسیه مبلغ پرداخت شده ایران را به این کشور بازگرداند، افزود: مسکو به تهران تحویل مجموعه پدافند هوایی مشابه اس-300را پیشنهاد کرد.

دونایوا ادامه داد: قرارداد اس-300 هم اکنون موضوع مذاکرات دیپلماتیک ایران و روسیه است و احتمالا یکی از محورهای مذاکرات شایگو در تهران برای پایان دادن به این وضع بود.

وی افزود: در همین حال باید به این واقعیت توجه داشت که همکاری های فنی - نظامی ایران و روسیه در شرایط ادامه تحریم ها علیه ایران در ابعاد محدود می تواند توسعه یابد.

دونایوا در ادامه مقاله به مذاکرات و رایزنی های وزرای دفاع ایران و روسیه در مورد مسایل مهم منطقه چون مساله افغانستان و اوضاع کشورهای آسیای مرکزی با توجه به امکان تشدید فعالیت های گروه های افراط گرا در افغانستان اشاره کرد و نوشت: علاوه بر آن دو طرف موضوعات مهم همکاری های دوجانبه از جمله برگزاری رزمایش های مشترک در دریای خزر که مورد علاقه دو کشور است را بررسی کرده و به توافق رسیدند.

وی یکی دیگر از طرح های همکاری نظامی ایران و روسیه را نوسازی هواپیماهای روسی ساخت شوروی در نیروی هوایی ایران عنوان کرد و افزود: دو طرف طرح هایی در عرصه فنی - نظامی از جمله ساخت بالگرد و سامانه های تجسسی را در دست بررسی دارند و برای ارتقای سطح همکاری ها در این عرصه مصمم هستند. امضای موافقت نامه همکاری نظامی ایران و روسیه موید این امر است.

کارشناس روس سپس درباره همکاری ایران و روسیه در مبارزه با گروه تروریستی داعش نوشت: روسیه هم مانند ایران نگران فعالیت های این گروه تروریستی خطرناک است. فعالیت های داعش ممکن است افغانستان و منطقه آسیای مرکزی را بی ثبات کند و این مساله موجب نگرانی روسیه شده است.

دونایوا ادامه داد: ایران در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی مذهبی پیشرو است و مقام های این کشور در مجامع بین المللی بارها درباره تهدیدهای این پدیده ها بویژه برای امنیت منطقه خاورمیانه هشدار داده اند.

وی نوشت: روسیه با ایران در این مساله مواضع مشترک دارد و دو کشور بر مبارزه واقعی با گروه های تروریستی و خودداری از اعمال سیاست های دوگانه از طرف برخی کشورها اصرار دارند.

کارشناس انستیتو شرق شناسی روسیه در پایان همکاری ایران و روسیه را عامل مهمی در تامین ثبات و امنیت منطقه ای و بین المللی خوانده تاکید کرد: توسعه روابط دو کشور تاثیری مثبت بر اوضاع امنیتی کشورهای منطقه خواهد داشت.

http://www.irna.ir/fa/News/81478421/
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خیلی شور نزنید...همین اس 300 رو دادن به سوریه تا حالا هیچ غلطی باهاش نکرده. اسرائیلیا میان میزنن و میرن هیچ اتفاقی هم نمیفته.

منظور اینه که همچین آش دهن سوزی هم نیست این اس300 الکی گندش کردن. 

  • Upvote 5
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امید داشتن به روس های کثیف دیوانگیست........اینم سندش  

در دیدار با لیبرمن

لاوروف: مساله هسته‌ای ایران باید طوری حل شود که هیچ تهدیدی برای امنیت منطقه ایجاد نکند
وزیر خارجه روسیه در دیدار با همتای صهیونیستی خود در مسکو گفت که مساله هسته ای ایران با طوری حل شود که هیچ تهدیدی برای امنیت منطقه ایجاد نکند.
خبرگزاری فارس: لاوروف: مساله هسته‌ای ایران باید طوری حل شود که هیچ تهدیدی برای امنیت منطقه ایجاد نکند
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سرگی لاوروف» و «آویگدور لیبرمن» در مسکو با یکدیگر دیدار کردند.

لاوروف بعد از این دیدار گفت که مساله هسته‌ای ایران با طوری حل شود که هیچ تهدیدی برای امنیت منطقه ایجاد نکند.

وی افزود: روسیه و اسرائیل معتقدند برای مبارزه علیه تروریسم در خاورمیانه، برای نقش اصلی سازمان ملل هیچ جایگزینی وجود ندارد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....JYuEMoIw.dp

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ظریف در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد گفتگوهای وزرای دفاع ایران و روسیه، گفت: در این مذاکرات زمینه های همکاری بررسی شده و در مسیر حل تحویل سامانه موشکی اس ۳۰۰ گفتگوهایی صورت گرفته که امیدواریم به راه حل بیانجامد. محمد جواد ظریف همچنین سال نو میلادی را به مردم ارمنستان تبریک گفت و اظهار داشت: امیدواریم سال جدید، سال صلح، آرامش و ارتباطات گسترده همسایگان این منطقه باشد.

 

http://irdiplomacy.ir/fa/page/1943656/%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%81+%D8%A8%D9%87+%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%AD%D9%84+%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1+%D9%86%D8%B2%D8%AF%DB%8C%DA%A9+%D8%B4%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%D9%85+.html

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

روسیه اعلام کرد:

نوسازی سامانه پدافندی «تور.ام.یک» ایران در دستور کار مذاکره تهران و مسکو

 

مسکو - ایرنا - معاون یک شرکت تسلیحاتی روسیه از مذاکرات ایران و روسیه برای به روز سازی مجموعه های پدافند هوایی 'تور.ام.یک' خبر داد.

به گزارش ایرنا، ویاچسلاو کارتاشوف معاون شرکت تسلیحاتی 'کوپولا' وابسته به مجموعه تسلیحاتی روسی 'آلماز-آنتی' (دست اندرکار ساخت مجموعه های پدافند هوایی و موشکی)،روز پنجشنبه به خبرگزاری روسیا سگودنیا گفت که ایران و روسیه برای مدرن سازی مجموعه های پدافند هوایی تور.ام-یک تحویل شده به ایران به مذاکره می پردازند.

بر اساس اطلاعات رسانه های خبری، روسیه در سال 2007 میلادی،مطابق قراردادی تسلیحاتی با ایران 29 مجموعه تور.ام-یک به کشورمان تحویل داد.

کورتاشوف همچنین گفت که روسیه به طور مرتب قطعات یدکی مورد نیاز این تسلیحات را به ایران تحویل می دهد و در آموزش خدمه مجموعه های تور.ام-یک با ایران همکاری می کند.

معاون شرکت تسلیحاتی 'کوپولا» خاطرنشان کرد: کارشناسان ایرانی با مهارت بالا از تسلیحات تور.ام-یک استفاده می کنند و با نیروی خود به تعمیر و نگهداری این مجموعه های تسلیحاتی می پردازند.

وی با بیان این که تسلیحات تور.ام-یک تحویل شده به ایران در شرایط خوبی قرار دارد، اظهار داشت: ممکن است این یکی از دلایل بازدارنده برای دشمنان این کشور باشد.

مجموعه های پدافند هوایی تور.ام-یک از سیستم های موشکی و مجموعه ای برای شناسایی اهداف پرنده در ارتفاع پایین تشکیل یافته است.

به گفته معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا' از مزیت های این تسلیحات، امکان منفجر کردن بمب ها در هوا و قبل از اصابت به هدف است.

وی همچنین گفت که موشک های به کار گرفته شده در مجموعه های تور.ام-یک پس از انفجار ترکش هایی را تولید می کند که قدرت تخریب آن را نسبت به موشک های دیگر افزایش می دهد.

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

معمولا اتفاقات بعدی ، روشن کننده هستند. شما سفر وزیر دفاع روسیه رو به ایران در کنار سفر چند روز بعد نماینده ویژه رئیس جمهور ایران ( به شکل جالبی مشاور خارجی رهبر گرامی ) به روسیه و دیدار با پوتین بگذارید . موضوع اینقدر مهم بوده که هیچ شخص دیپلمات رسمی و کانال دیپلماتیکی برای فرستادن و جواب دادن پیغام به کار گرفته نشده است.

:)

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

 

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%8512.jpg

معاون یک شرکت تسلیحاتی روسیه از مذاکرات ایران و روسیه برای به روز سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm۱» خبر داد. روسیه در سال ۲۰۰۷ میلادی، مطابق قراردادی تسلیحاتی با ایران ۲۹ مجموعه «تورm۱» به کشورمان تحویل داد.

نوسازی سامانه پدافندی «تورm1» ایران در دستور کار مذاکره تهران و مسکو است. معاون یک شرکت تسلیحاتی روسیه از مذاکرات ایران و روسیه برای به روز سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» خبر داد.

ویاچسلاو کارتاشوف، معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» وابسته به مجموعه تسلیحاتی روسی «آلماز-آنتی» (دست اندرکار ساخت مجموعه های پدافند هوایی و موشکی)،امروز پنجشنبه به خبرگزاری روسیا سگودنیا گفت که ایران و روسیه برای مدرن سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» تحویل شده به ایران به مذاکره می پردازند.

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%85%2011.j
معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» افزود: کارشناسان ایرانی با مهارت بالا از تسلیحات «تورm1» استفاده می کنند و با نیروی خود به تعمیر و نگهداری این مجموعه های تسلیحاتی می پردازند. وی با بیان این که تسلیحات «تورm1» تحویل شده به ایران در شرایط خوبی قرار دارد، گفت: ممکن است این یکی از دلایل بازدارنده برای دشمنان این کشور باشد.

به گفته معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» از مزیت های این تسلیحات، امکان منفجر کردن بمب ها در هوا و قبل از اصابت به هدف است. وی همچنین گفت که موشک های به کار گرفته شده در مجموعه های «تورm1» پس از انفجار ترکش هایی را تولید می کند که قدرت تخریب آن را نسبت به موشک های دیگر افزایش می دهد.

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%851.JPG

مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» از سیستم های موشکی و مجموعه ای برای شناسایی اهداف پرنده در ارتفاع پایین تشکیل یافته است.  روسیه در سال 2007 میلادی، مطابق قراردادی تسلیحاتی با ایران 29 مجموعه «تورm1» به کشورمان تحویل داد.

 

http://www.irinn.ir/news/79311/%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%AF%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%AF%DB%8C-%C2%AB%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%C2%BB-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

ویرایش شده در توسط Moghaddam
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این نو سازی تور ام یک چقدر حیاتی هست؟
ما میتونیم به چه استانداردی ارتقاشون بدیم؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%8512.jpg

معاون یک شرکت تسلیحاتی روسیه از مذاکرات ایران و روسیه برای به روز سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm۱» خبر داد. روسیه در سال ۲۰۰۷ میلادی، مطابق قراردادی تسلیحاتی با ایران ۲۹ مجموعه «تورm۱» به کشورمان تحویل داد.

نوسازی سامانه پدافندی «تورm1» ایران در دستور کار مذاکره تهران و مسکو است. معاون یک شرکت تسلیحاتی روسیه از مذاکرات ایران و روسیه برای به روز سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» خبر داد.

ویاچسلاو کارتاشوف، معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» وابسته به مجموعه تسلیحاتی روسی «آلماز-آنتی» (دست اندرکار ساخت مجموعه های پدافند هوایی و موشکی)،امروز پنجشنبه به خبرگزاری روسیا سگودنیا گفت که ایران و روسیه برای مدرن سازی مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» تحویل شده به ایران به مذاکره می پردازند.

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%85%2011.j
معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» افزود: کارشناسان ایرانی با مهارت بالا از تسلیحات «تورm1» استفاده می کنند و با نیروی خود به تعمیر و نگهداری این مجموعه های تسلیحاتی می پردازند. وی با بیان این که تسلیحات «تورm1» تحویل شده به ایران در شرایط خوبی قرار دارد، گفت: ممکن است این یکی از دلایل بازدارنده برای دشمنان این کشور باشد.

به گفته معاون شرکت تسلیحاتی «کوپولا» از مزیت های این تسلیحات، امکان منفجر کردن بمب ها در هوا و قبل از اصابت به هدف است. وی همچنین گفت که موشک های به کار گرفته شده در مجموعه های «تورm1» پس از انفجار ترکش هایی را تولید می کند که قدرت تخریب آن را نسبت به موشک های دیگر افزایش می دهد.

%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D9%851.JPG

مجموعه های پدافند هوایی «تورm1» از سیستم های موشکی و مجموعه ای برای شناسایی اهداف پرنده در ارتفاع پایین تشکیل یافته است.  روسیه در سال 2007 میلادی، مطابق قراردادی تسلیحاتی با ایران 29 مجموعه «تورm1» به کشورمان تحویل داد.

 

http://www.irinn.ir/news/79311/%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%AF%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%AF%DB%8C-%C2%AB%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%C2%BB-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

 

 

بنظرم اینا همش یه پوششه برا اون کاری که قراره انجام بشه یا توافقاتی که صورت گرفته...........تور ام چیزی نیست که ایران نتونه ارتقاش بده.......اصلا شاید این سیستم الان مراحل میانی یا پایانی بومیسازی رو بگذرونه

 

ما بیشتر به برخی فناوریهای روسیه ( ونه صرفا محصولات اونا ) برا کاهش زمان پروژها نیاز داریم مثل برخی فناوریهای زیرسطحی / موتور توربوفن / ساب سیستم های پدافندی و هوایی و.....

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بنظرم اینا همش یه پوششه برا اون کاری که قراره انجام بشه یا توافقاتی که صورت گرفته...........تور ام چیزی نیست که ایران نتونه ارتقاش بده.......اصلا شاید این سیستم الان مراحل میانی یا پایانی بومیسازی رو بگذرونه

 

ما بیشتر به برخی فناوریهای روسیه ( ونه صرفا محصولات اونا ) برا کاهش زمان پروژها نیاز داریم مثل برخی فناوریهای زیرسطحی / موتور توربوفن / ساب سیستم های پدافندی و هوایی و.....

 

منم با شما موافقم، مخصوصا این که سامانه تور ام-1 توسط سپاه ارتقاهای جدی روش انجام گرفته که شامل تغییر کدهای ارتباطی و افزایش برد بود.

 

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809031526

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.