Ahmad6644

ارتباطات و قراردادهای دفاعی ایران و روسیه ( خبرها ، حواشی ، تحلیل ها ، احتمالات ! و .... )

Recommended Posts

با سلام دوستان بهترین راه برای ارتقای irif ازدیدگاه من

 

1- سعی برخرید (این بخش مشکل دار شدید چون با توجه به سیاست خارجه که اغلب کشورها در مورد تحریم های نظامی ایران عزیز دارن خرید خیلی ممکن به نظر نمیرسه فقط دو کشور برای خرید می مونه که ....

2- سعی بر تولید و حرکت رو به جلو ادامه دادن پروژه ها نا تمام داخلی

3- برای تولید وبهتر شدن محصولات دفایی  خرید و(دزدی اطلاعات) به دست آوردن علم روزازکشورهای دست سوم در مورد راداروپیشران وغیره مانده پاکستان f-16 , سوخووf-16 از ونزويلا ......

4-نگاه به چین در مورد تولید وبه دست آوردن محصولات دفاعی مانند خرید2 مورد سوخو که در اوکراین خاک میخورد .

 
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جزئیات جدید از بزرگترین قرارداد احتمالی تسلیحاتی ایران بعد از انقلاب

سردار حسین دهقان در هفته جاری برای مذاکره بر سر چندین قرارداد مهم تسلیحاتی به مسکو سفر کرد. در صورت عملیاتی شدن این قراردادها، ایران بزرگترین خریدهای تسلیحاتی خود بعد از

 

انقلاب اسلامی را رقم خواهد زد. سفر سردار دهقان به مسکو بعد از آن انجام شد که هیاتی نظامی از ایران در ابتدای پاییز امسال به روسیه سفر کرد و سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه نیز به تهران سفر کرد.

به گزارش «تابناک»، اینستیتو واشنگتن در گزارشی از خریدهای مهم ایران از روسیه که احتمالا دو طرف در حال نهایی کردن قراردادهای آن هستند به تاکید رهبر انقلاب و پوتین بر تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی اشاره کرده است و فهرست قراردادهای احتمالی دو طرف و چرایی آن را به صورت زیر بر شمرده است:

قرارداد خرید جنگنده:

بنا به گزارش‌های موجود، ایران به خرید تعداد زیادی جنگنده چندمنظوره فلانکر Su-30SME از روسیه نزدیک شده است. نهایی شدن این قرارداد به توانایی روسیه در غلبه بر مخالفت‌های بین‌المللی با چنین قراردادی و نیز کسب مجوز شورای امنیت منوط است. قرار است تعدادی از این جنگنده‌ها به شکل ساخته شده وارد ایران شود و تعدادی دیگر از آنها در تاسیسات هوایی ایران در نزدیکی اصفهان مونتاژ شود.

مدل دقیق فلانکرهایی که ایران از روسیه خریداری خواهد کرد هنوز معلوم نشده است. مدل دو نفره Su-30 می‌تواند ترکیب قابل توجهی از تسلیحات هوا به هوا و هوا به زمین و از جمله موشک‌های آر-77 که شبیه موشک آمریکایی امرام است و برد آن از 90 کیلومتر فراتر می‌رود و نیز موشک ضد کشتی یاخونت با برد سیصد کیلومتر را حمل کند. هنوز روشن نیست که آیا هواپیماهایی که احتمالا روسیه به ایران خواهد فروخت به رادار آرایه فازی پیشرفته و موتورهای جدید AL-31F مجهز خواهند بود یا خیر ولی سیستم اویونیک آنها کاملا روسی خواهد بود که شاید بخش‌هایی از آن در ایران مونتاژ شود. بعد از خریداری این جنگنده‌ها از روسیه، ایران احتمالا آنها را در شش پایگاه هوایی مستقر خواهد کرد و علاوه بر افزایش قابل توجه توان دفاع هوایی، رهگیری و ماموریت‌هایی ضربتی دوربرد به نیروی هوایی ایران این توانایی داده خواهد شد که با استفاده از سوخت‌گیری هوایی ماموریت‌هایی به مسافت پنج هزار کیلومتر را نیز انجام دهد.

ایران از فقدان هواپیماهای آموزشی پیشرفته نیز رنج می‌برد. به همین دلیل است که انتظار می‌رود ایران تعداد محدودی هواپیمای یاک 130 نیز از روسیه بخرد که از آن می‌توان در ماموریت‌های ضدتروریستی در منطقه نیز استفاده کرد. بیشتر هواپیماهای جنگنده ایرانی قدیمی شده‌اند و با وجود برخی بروزرسانی‌ها در آن باید جایگزین شوند. با این وجود انتظار نمی‌رود که ایران هواپیماهای قدیمی خود را به سرعت بازنشسته کند.

علاوه بر این، گزارش‌ها حاکی از این است که ایران قصد دارد تولید مشترک هلی‌کوپترهای کاموف و نیز موتور هواپیما را پی‌گیری کند اگر چه هنوز روشن نیست که چنین قراردادی بین دو طرف امضا خواهد شد یا خیر. ایران برای پی‌گیری پروژه‌های هوایی خود در آینده به منبع مطمئنی از موتورهای پیشرفته نیازمند است ولی در گذشته، برنامه‌های مشترک تحقیق و توسعه ایران در این حوزه به نتیجه ملموسی نرسیده است. برنامه آنتونوف 140 و نیز برنامه شفق از جمله ناکامی‌های ایران در این مسیر بوده‌اند. مدیر جهاد خودکفایی نیروی هوایی ایران از جمله همراهان سردار دهقان در سفر به مسکو بود و احتمال می‌رود ایران بار دیگر به دنبال جلب همکاری روسیه در برنامه‌های ساخت جنگنده و موشک خود باشد.

همچنین اخیرا اعلام شده است که ممکن است ایران حدود صد فروند از جت‌های مسافربری منطقه‌ای سوپرجت سوخو را خریداری کند. احتمال می‌رود که روسیه از فروش جنگنده‌های سوخو به عنوان اهرمی برای تشویق ایران به خرید هواپیماهای مسافربری ساخت روسیه استفاده کند. سازندگان روس هواپیماهای مسافربری روس که با رقابتی شدید با همتایان غربی خود مواجه هستند برای فروش هواپیما باید مجوز استفاده از قطعات ساخت آمریکا در چنین هواپیماهایی را به دست آورند.

موشک‌های اس- 300

روسیه به زودی تحویل پنج سامانه دفاع موشکی دوربرد S-300PMU-2 به ایران را آغاز خواهد کرد. این سامانه که ایران سالهای زیادی را برای دریافت آن منتظر مانده است می‌تواند به صورت همزمان تا صد هدف را رهگیری کند و به طور همزمان با شش تای آنها تا فاصله دویست کیلومتری درگیر شود. احتمالا همراه با این سامانه‌ها یک ایستگاه فرماندهی پیشرفته نیز به ایران داده خواهد شد تا امکان هماهنگ کردن سامانه‌های جدید اس  300 با سامانه قدیمی‌تر اس  200 که در اختیار ایران است نیز فراهم شود. به علاوه، واحدهای مجزای آتشبارهای دارای رادار آرایه فازی 96L6/96L6E نیز احتمالا به ایران فروخته خواهد شد تا صد کیلومتر به برد کشف هدف سامانه اضافه شود.

از سوی دیگر، برخی از مقامات ایرانی از علاقه خود به خرید سیستم جدیدتر اس- 400 نیز خبر داده‌اند ولی با توجه به عقب افتادگی تولید این سیستم از برنامه تولید خود، بعید است این سامانه به زودی به ایران فروخته شود. مسکو تولید اس- 300 را در سال 2011 متوقف کرده است و بنابراین سیستم‌هایی که قرار است به ایران تحویل داده شود به تدریج با سامانه اس-400 جایگزین خواهد شد. کرملین تصمیم گرفته است که تا زمان تامین شدن همه نیازهای داخلی، همه سفارش‌های خارجی اس-400 را به حالت تعلیق در آورد.

سامانه S-300PMU-2 که قرار است به ایران فروخته شود از نظر تعداد اهدافی که به شکل همزمان رهگیری می‌کند از اس- 400 صعیف‌تر است؛ علاوه بر این توانایی کمتری در مقابل با اهداف رادارگریز و نیز جنگ الکترونیک دارد. با این وجود توانایی استفاده از موشک‌های 46N6E2 با برد 380 کیلومتر را دارد در حالی که برد اس-400 فعلا محدود به 250 کیلومتر است.

 

تانک‌های جدید

طبق گزارش‌ها، تهران همچنین در آستانه عقد قراردادی برای خرید تانک‌های تی-90 و تولید تحت لیسانس روسیه این تانک در ایران است. در اوایل دهه 1990، ایران تعداد زیادی تانک T-72S از روسیه و کشورهای اروپای شرقی خریداری نمود و خط تولید تانک T-72 را نیز در غرب کشور راه اندازی کرد. ایران همچنین تلاش داشت که برنامه تحقیق و توسعه خود برای تولید تانک بومی ذوالفقار را با استفاده از قطعات تانک‌های روسی T-72 به پیش ببرد. حتی نسل سوم تانک ذوالفقار که از نظر ظاهری شبیه تانک آمریکایی آبرامز M1A1 است هنوز به شکل عملیاتی به کار گرفته نشده است و روابط نزدیک‌تر با روسیه می‌تواند به تحقق این پروژه ایران کمک کند.

 

همکاری‌های فضایی

پیشرفت برنامه ماهواره‌برهای ایران با برخی موانع فنی جدید مواجه شده است و در سال گذشته ایران پرتاب جدید انجام نداده است. تزریق فناوری روسی به این برنامه می‌تواند مورد استقبال جدی ایران قرار بگیرد. در اکتبر گذشته، وزارت دفاع ایران چندین پروژه جدید و از جمله تکمیل یک پایگاه پرتاب فضایی در نزدیکی سمنان، توسعه کامل نسل اول ماهواره‌بر سیمرغ با توان قرار دادن ماهواره‌ای به وزن صد کیلوگرم در مدار پانصد کیلومتری و ساخت یک ماهواره دیگر را در دست گرفت. در حال حاضر بهترین منبع برای کمک به این پروژه‌های ایران، شرکت‌های روسی و چینی هستند که ممکن است علاقمند باشند نیروی انسانی، آموزش و فناوری مورد نیاز را در اختیار ایران قرار دهند.

 

http://www.tabnak.ir/fa/news/569094/جزئیات-جدید-از-بزرگترین-قرارداد-احتمالی-تسلیحاتی-ایران-بعد-از-انقلاب

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام و عرض ادب

متاسفانه هیچ جنگنده هجومی به ایران اونم از نوع سوخو 30 به ایران فروخته نخواهد شد ...........

البته این نظر شخصی من هست

ولی احتمالا تا هفته های اینده محموله پدافندی را تحویل میدن............

سوخو 30 را باید متاسفانه برای مدتی فراموش کرد.............

سوخوى ٣٠ يك جنگنده هجومى به حساب نمياد..نقش "اول" اين جنگنده شكارى هست..
اما سوخوى ٣٤ هجومى هست و بسيار خطرناك.. ویرایش شده در توسط IP5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

تنها یک راه داریم....بهترین کار اینه یک هیئت نظامی متشکل از معاون وزیر دفاع یا فرمانده نیروی هوایی به چین بفرستیم تا در مورد جنگنده ها مذاکره کنند البته ناگفته نمونه که این دلیلش تحت فشار دادن روسیه اس.و همچنین میشه با فرانسه هم مذاکراتی کرد تا درمورد خرید رافائل مذاکره کرد..هرچند فرانسه هیچ وقت نمیفروشه ولی هرچه دست بیشتر باشه بهتره..ارسال یک هیئت به چین برای مهندسی معکوس اون اف 16 قدیمی که اوراق نشده هم میتونه باعث فشار روانی به سوخو و روسیه بشه..همچنین تخفیف در نفت هم میتونه یک ضرب  خوب به روسیه باشه...و خیلی کارهای دیگه که باید برای این انجام یشه که روسیه خیال نکنه تنها راه ماست.باید بفهمه با عربستان روبرو نیست..با ایران روبروس که تا جان به تن داشته باج به شغال نداده


وارد شدن به مزاكرات بر سر خريد تسليحات نظامى، يعنى سوختن اطلاعات خودمون.. اينجورى ها نيست كه برويم الكى با هر كسى وارد گفتگو بشيم.. با دسته كورها طرف نيستيم.
روسيه اگر به ما چيزى فروخته سالها از ما اطلاعاتى گرفته، افراد نظامى خودشو فرستاده و ...
فقط پول نيست، سياسى هم هست.. شرط ميگذارند، كلى قراردادهاى سرى داره در كنارش..
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شرمنده ک افکارتون رو خراب می کنم ولی پیش فرضتون غلطه!!ما دوست آمریکا نیستیم!یعنی مواضع هم رو قبول نداریم...یعنی راهمون از هم جداست

اگرم قرار بود باشیم ک از اصلا مشکلات در کسری از ثانیه حل میشد نیاز به هیچ قطعنامه ای و... نبود!!اصلا اتوماتیک میشدیم سوگولی منطقه!!اگرم در دل کشوری احیانا کینه ای بود خودشون اون دل رو جرواجر میکردن!نه خودمون نیاز به خریدحجم بالای تسلیحات داشتیم نه حتی اعراب بیچاره(!)تسلیحات فله ای میخریدن! icon_cheesygrin

ایضا با روسیه هم پیمان اخوت نبستیم!!صرفا یه گزینه بود!سر ایرباس تونستیم(حالا به هر نحوی!!)از فرانسه خرید شد....درمورد روسیه قطعا شرایط سنجیده شده ک به سمتش رفتن(با وجود سابقه نامطلوب)

================================================================

شاید زیادی درمورد این موضوع بحث شده اصلا مواضع اصلی کشور فراموش شده!!...بنظرتون بهتر نیست تا زمانی ک قرار دادها اجرا شد بیخیالی طی کنیم؟

 

من تا حالا در این مورد با شما بحثی نکرده بودم که الان بخواهیم بی خیالی ظی کنیم یک لحظه از لحن شما حس کردم قبلا با شما دست به یقه شده ام. . چرا اینقدر عصبی؟ ظاهرا یک عده در این مملکت به مواضع خودشان به عنوان مسایل مقدس نگاه میکنن و وقتی بر خلاف ان کسی حرف میزند انرا توهین به مقدسات میدانند و عصبی میشوند. متا سفانه فرهنگ تحمل عقاید مخالف و متضاد در همه ما پایین است

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من تا حالا در این مورد با شما بحثی نکرده بودم که الان بخواهیم بی خیالی ظی کنیم یک لحظه از لحن شما حس کردم قبلا با شما دست به یقه شده ام. . چرا اینقدر عصبی؟ ظاهرا یک عده در این مملکت به مواضع خودشان به عنوان مسایل مقدس نگاه میکنن و وقتی بر خلاف ان کسی حرف میزند انرا توهین به مقدسات میدانند و عصبی میشوند. متا سفانه فرهنگ تحمل عقاید مخالف و متضاد در همه ما پایین است

کجای اون نوشته عصبانی بود!!!!!!!!!

خیلم با لحن مهربانی گفته

شما چرا اینقد به خودت میگیری انگ تعصبی بودن میزنی

طرف میگه ما با آمریکا اختلاف داریم منافعمون متضاد درگیریم   اگه نبودیم که آمریکا مارو تحت فشار قرار نمیداد تحریم نمیکرد  خودش تکنولوژی هسته ای به ما میداد الانم داشتیم از خودش تسلیحات میخریدم  لنگ تدی بر نبودیم.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این چند سال کم به چین هم اطلاعات ندادیم..حداقل با ورود چین انحصار شکسته میشه و انعطاف پذیر میشن روس ها

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان خیالتون راحت اگه حتی قطعنامه ای هم در کار نبود, مطمئناً روس ها به این زودی ها به ما جنگنده ای تحویل نمی دادند! فعلا که ده ساله سر ماجرای S-300 ما ار سرکار گذاشتند و هنوز هم دارن دبه در میارن! اونوقت خودتون فکرش را بکنید چه بازی هایی که سر فروش جنگنده ای مثل سوخوی سی ممکنه سرمون دربیارن! تازه اونهم بعد پنج سال که کل محدودیت خرید و فروش تسلیحات خود به خود منتفی میشه! خدا گرگ بیابون را هم محتاج روس ها نکنه! :straight:

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وارد شدن به مزاكرات بر سر خريد تسليحات نظامى، يعنى سوختن اطلاعات خودمون.. اينجورى ها نيست كه برويم الكى با هر كسى وارد گفتگو بشيم.. با دسته كورها طرف نيستيم.
روسيه اگر به ما چيزى فروخته سالها از ما اطلاعاتى گرفته، افراد نظامى خودشو فرستاده و ...
فقط پول نيست، سياسى هم هست.. شرط ميگذارند، كلى قراردادهاى سرى داره در كنارش..

 

غرب و آمریکا و رژیم اشغالگر قدس تقریبا هرچی روس ها به ما داده اند را کامل شناسایی کرده اند و می دانند 

این تجهیزات برای آنها زمانی تهدید می شود که ما روی بومی سازی آنها کار می کنیم و سیستم خودمان را که ناشناخته است تهدید می شود 

یادمان نرود که روس ها در سیستم هایی که به ما می دهند تجهیزات جاسوسی نصب می کنند 

 

این تجهیزات ولی برای متحدین غرب چون عربستان ترکیه و امارات یعنی زیرسوال رفتن هزینه هایی که کرده اند 

و برای قدرت آنها تهدید است 

اگرچه که در مقابل تعداد تجهیزات آنها کم است ولی موقعیت جغرافیایی ایران و ترکیب با دیگر تسلیحات ایرانی و تاکتیک های ایرانی دست آنها را برای یاوه گویی می بندد

 

 

-------------

بزرگترین نعمتی که خدا به هرکس می دهد شناخت از نقاط قوت و نقاط ضعف اش است که منجر به استفاده درست از توانایی ها و رفع ضعف هایش می شود

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حالا کم کم ارزش بازدارندگی هسته ای و رسیدن به آستانه و امکانات ساخت سلاح هسته ای مشخص میشه! در حالی که دشمنان منطقه ای متحد شده و خریدهای مستمر چند میلیارد دلاری انجام میدن ، ما گرفتار محدودیت قطعنامه و بازیهای روسها شدیم!
در چنین شرایطی ابزار دفاعی خودمون رو از دست دادیم و ذخایر اورانیوم غنی شده رو صادر کردیم و بخش زیادی از سانتریفیوژ ها رو جمع آوری و قلب راکتور اراک رو با سیمان پر کردیم!


به پر کننده ی اون با سیمان هم ، مدال دادیم ... خاک عالم بر سر من به عنوان یک ایرانی ....
  • Upvote 15
  • Downvote 21

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کاری به سوخو 30 و این چیزا ندارم اما با قاطعیت تمام میگم هر کشوری تو دنیا فروشنده نباشه این چینی ها فروشنده هستن.باور کنید هر چیزی که بخواید میفروشن.یه سری دانش و علم مواد و بحث های طراحی و باقی قضایا که برای چینی ها چیزی نیست.پول خوب بهشون بدیم میتونیم داخل کشورمون یه کارایی بکنیم.شامل قطعنامه هم نمیشیم.
  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاری به سوخو 30 و این چیزا ندارم اما با قاطعیت تمام میگم هر کشوری تو دنیا فروشنده نباشه این چینی ها فروشنده هستن.باور کنید هر چیزی که بخواید میفروشن.یه سری دانش و علم مواد و بحث های طراحی و باقی قضایا که برای چینی ها چیزی نیست.پول خوب بهشون بدیم میتونیم داخل کشورمون یه کارایی بکنیم.شامل قطعنامه هم نمیشیم.


نمی فروشن ... برای ما قورباغه هم ابوعطا می خونه
  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حالا کم کم ارزش بازدارندگی هسته ای و رسیدن به آستانه و امکانات ساخت سلاح هسته ای مشخص میشه! در حالی که دشمنان منطقه ای متحد شده و خریدهای مستمر چند میلیارد دلاری انجام میدن ، ما گرفتار محدودیت قطعنامه و بازیهای روسها شدیم!
در چنین شرایطی ابزار دفاعی خودمون رو از دست دادیم و ذخایر اورانیوم غنی شده رو صادر کردیم و بخش زیادی از سانتریفیوژ ها رو جمع آوری و قلب راکتور اراک رو با سیمان پر کردیم!



بازدارندگی هسته ای؟!! منظور شما همون روندیه که فقط باعث تحریم و تهدید از طرف کل دنیا شده بودیم هست؟! روندی که باعث شد که امروز از طرف جزایر کمور و جیبوتیم تحقیر بشیم!!

اما برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشیم... به نظرم باید روابط رو چه با روسیه و چین و چه اروپا مدیریت کرد... کارایی که دوستان میگن به قصد انتقام و فلان و به امان در سیاست عاقلانه قابل قبول نیست. باید روند تولید LNG رو گسترش بدیم و بازار قطریا رو سهیم بشیمو البته بازار همین روسها...وقتی تجارتت قوی شد ابزار چونه زنی پیدا میکنی!
باید نفت رو به دوران اوج تولید برگردونیم که اقتدار یک تولید کننده بزرگ و تاثیر گزار رو هم به لحاظ اقتصادی و هم بار سیاسیش بدست بیاریم!

باید قابل اعتماد بودن رو در سیاست و تجارت نشون بدیم که اعتبار اقتدار به همراه داره!

باید از این رشد برای حمایت از کشورهایی که ما رو متحد میدونن استفاده کنیم چون قدرت اونا به قدرتمندتر شدن ما می انجامه.

باید شرایطی فراهم اورد که تمام بافت های جامعه پیوستگیشون بهم و به نظام بیشتر و بیشتر بشه. اینه که قدرت میاره ...
  • Upvote 17
  • Downvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بازدارندگی هسته ای؟!! منظور شما همون روندیه که فقط باعث تحریم و تهدید از طرف کل دنیا شده بودیم هست؟! روندی که باعث شد که امروز از طرف جزایر کمور و جیبوتیم تحقیر بشیم!!

اما برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشیم... به نظرم باید روابط رو چه با روسیه و چین و چه اروپا مدیریت کرد... کارایی که دوستان میگن به قصد انتقام و فلان و به امان در سیاست عاقلانه قابل قبول نیست. باید روند تولید LNG رو گسترش بدیم و بازار قطریا رو سهیم بشیمو البته بازار همین روسها...وقتی تجارتت قوی شد ابزار چونه زنی پیدا میکنی!
باید نفت رو به دوران اوج تولید برگردونیم که اقتدار یک تولید کننده بزرگ و تاثیر گزار رو هم به لحاظ اقتصادی و هم بار سیاسیش بدست بیاریم!

باید قابل اعتماد بودن رو در سیاست و تجارت نشون بدیم که اعتبار اقتدار به همراه داره!

باید از این رشد برای حمایت از کشورهایی که ما رو متحد میدونن استفاده کنیم چون قدرت اونا به قدرتمندتر شدن ما می انجامه.

باید شرایطی فراهم اورد که تمام بافت های جامعه پیوستگیشون بهم و به نظام بیشتر و بیشتر بشه. اینه که قدرت میاره ...


افزایش اقتدار و امنیت و ارتقا جایگاه کشور بدون هزینه ممکن نیست و به علت توان بالای تهاجمی دشمن و همچنین دشمنان متعدد ما به چنین قابلیتی نیاز داریم! حالا فعلا اگر ساختش مجاز نیست , اما داشتن قابلیت ساختش در زمان کوتاه میتونه تا حد زیادی تاثیر مشابه رو داشته باشه!

محدودیت های 8 ساله موشکی و 5 ساله تسلیحاتی و آرایش جدید دشمنان منطقه ای و اتحادشون میتونه به عنوان نشانه ای برای آمادگی برای تهاجم به ایران و جنگ نیابتی آمریکا (با نیروی رزمی و پول اعراب و شاید چند کشور دیگر) با ایران تلقی بشه! البته در لیست کشورهای مهاجم یا ائتلاف , میتونه اسم پاکستان (به عنوان یک کشور اتمی) هم باشه که کار رو مشکل خواهد کرد! به خصوص اینکه مقامات نظامیشون اخیرا از عربستان اعلام حمایت هم کردن!
  • Upvote 10
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.