mahdavi3d

تحلیل و پیگیری تحولات اتحادیه اروپا ( تروریستی ، تظاهرات ، حوادث و .. )

Recommended Posts

[align=center][b]درخواست جدید چین، آفریقا و هند برای افزایش واردات نفت از ایران[/b][/align]

بانگاهی به آمار میزان صادرات نفت ایران به کشورهای هدف می توان گفت تحریم نفتی ایران از سوی کشورهای اروپایی تنها موجب بالارفتن قیمت نفت در بازار می شود، این در حالی است که از هم اکنون تقاضاهای جدیدی برای نفت ایران مطرح است.

به گزارش فارس در حالی سفرای اتحادیه اروپا رای به تحریم نفتی ایران دادند که با نگاهی به آمار و اطلاعات صادراتی نفت ایران باید گفت این تحریم ها کمترین اثر را در بازار صادراتی نفت ایران خواهد داشت.

بنابراین گزارش به ترتیب سریلانکا 100 درصد، ترکیه 51 درصد،آفریقای جنوبی 25 درصد، یونان 14 درصد،ایتالیا و اسپانیا 13 درصد، هند و چین 11 درصد،ژاپن و کره نیز هر کدام 10 درصد از نفت موردنیاز خود را از ایران وارد می کنند.

بنابراین بانگاهی به این آمار و اطلاعات اگر کشورهای اروپایی اقدام به تحریم نفت ایران کنند تنها این تحریم موجب بالارفتن قیمت نفت در بازار های جهانی خواهد شد و تاثیر دیگری نخواهد داشت.

آنهم برای سه کشور یونان، ایتالیا و اسپانیا که هم اکنون جزو بحرانی‌ترین اقتصاد‌های اروپا به شمار می‌روند.

این در حالی است که کشورهای چین و آفریقا و هند درخواست کرده اند واردات نفت خود از ایران را افزایش دهند.
بر اساس این گزارش پس از اعمال این تحریم ها که از سوی اتحادیه اروپا به تصویب رسیده است،تقاضاهای جدید برای نقت ایران قطعا افزایش می‌یابد و این امر موجب شکستن هدف تحریم نفتی ایران می شود.

پیروز موسوی مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی نیز چندی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از عدم وجود نفت روی آب ایران خبرداده و اعلام کرده بود که محموله های نفتی ایران تماماً به فروش می رسد.

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=114519

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][php]در صورتی واردات نفت خودشو از ایران افزایش میده که ایران با قیمت کمتری به چین بفروشه برای مثال ما اگر الان بشکه ایی 100 دلار به چین نفت میفروشیم چین واردات خودشو برای مثال دوبرابر میکنه در صورتی که ایران بشکه ایی 50 دلار بفروشه که عملا فرقی برای ما نداره فقط به نفع خودشونه (اگر تو این 33 ساله چیزی از چین به ما رسید در اینده هم میرسه)![/php]
جالب بود!
خودتون این تحلیل رو کردین؟
ممنونم[/quote]
نه فقط اون سخنی که اخرش داخل پرانتز بود مال خودم بود![/quote]

گفتم اخه از یه ادم بالغ بعیده!
به هر حال تحلیل هایی که از دیگران می زارید رو با منبع (یا حداقل ذکر کنید که از کسه دیگه اس) که اگر ... بود به پای شما نباشه دیگه.
ممنون

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اگر اعلام کنیم که بمب اتم داریم فکر میکنید امریکا وای میسه و تماشا میکنه یک کشور دیگه صاحب بمب اتم شده نه بلایی که سر کره شمالی اومد سر ما هم میاد اما برای اینکه امریکا بستن تنگه هرمر رو بیشتر شبیه تهدید میدونه باید کاری کنیم جدی بگیریه برای این کار میتونیم با بستن چند ساعته یا چند روز تنگه هرمز ببندیم تا بفهمه هر کی با ایران در افتاد بر افتاد[/quote]

سلام
اگه بردl موشک اتمی بتونه به اروپا برسه ، اروپایی ها به احتمال 60 درصد حاضر به جنگ با ایران نمی شن ، پس می مونه آمریکا ؛ آمریکا هم نشون داده حاضر به جنگ با یه کشور اتمی نمی شه ، پس می مونه اعراب خلیجی که باید ادب بشن ...


همه ی این ها احتمالش 60 درصد هست ... شاید یکی اونور قضیه بزنه به سیم آخر و بگه جنگ می خوام اونم از نوع اتمیش !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دلار رفت بالای ۲۰۰۰ تومن. نمی دونم تا کجا میخوان تحمل کنند دلار اینطوری بالا بره. من اهل تئوری توطئه نیستم ولی فکر می کنید چرا دولت حاضر نیست سود بانکی رو یک درصد هم زیاد کنه؟ واقعا گریه داره.
خدای نکرده جبران کسری دولت با پس انداز ملت!؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][b]اشتون پس از تصویب تحریم‌های نفتی علیه ایران عازم تل‌آویو می‌شود[/b]

خبرگزاری فارس: رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به دنبال تصویب تحریم‌های نفتی اروپا علیه ایران و تمجید مقامات رژیم صهیونیستی از این تحریم‌ها در نظر دارد به تل‌آویو سفر کرده و با مقامات این رژیم دیدار و گفت‌وگو کند.[/color]

به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست"، "کاترین اشتون" رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نظر دارد فردا، درست یک روز پس از تصویب تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران به اسرائیل سفر کند.

بنا بر این گزارش، اشتون قرار است فردا سه شنبه‌ به منظور برگزاری دور جدیدی از گفت‌وگوها با مقامات رژیم صهیونیستی وارد تل‌آویو شود.

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا امروز دوشنبه تحریم‌های جدیدی را علیه واردات نفتی از ایران و همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد.

مقامات رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش در واکنش به این اقدام، تصویب این تحریم‌ها را توسط مقامات اتحادیه اروپا به شدت مورد ستایش و تمجید قرار دادند.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه گزارش خود تأکید کرد: انتظار می‌رود تحریم‌های اخیر اتحادیه اروپا علیه ایران محور اصلی گفت‌وگوهای اشتون با مقامات اسرائیلی باشد.

این گزارش همچنین افزود: اشتون همچنین قرار است در این سفر در خصوص مذاکرات صلح فلسطینیان و اسرائیل نیز با مقامات تل آویو گفت‌وگو کند. مقامات فلسطین و اسرائیل در نظر دارند روز چهارشنبه در امان پایتخت اردن دور پنجم گفت‌وگوهای صلح را آغاز کنند.

بر اساس این گزارش، اشتون قرار است فردا سه‌شنبه بعدازظهر وارد تل‌آویو شود و به محض ورود نیز با "ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و پس از آن با "شیمون پرز" رئیس‌ رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.

این گزارش در پایان تأکید کرد: اشتون همچنین بعد از دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی در تل‌آویو به رام‌الله خواهد رفت تا با "سلام فیاض" نخست‌وزیر انتصابی تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و گفت‌وگو کند. رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه را غزه سپری خواهد کرد و بعدازظهر چهارشنبه نیز به بیت‌المقدس خواهد رفت و با "آویگدور لیبرمن" وزیر خارجه و "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد. وی روز پنج شنبه با "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز دیدار می‌کند.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901103001141]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام خدمت دوستان جالبه تویک سایت کاملا نظامی بعضی از کاربراش اینجوری با یک تحریم حرف از قحطی وگشنگی بزنن واینجوری از ترس بلرزن بابا اینها اگه میتونن یک سال بدون نفت ایران زندگی کنن اینها این تحریمها رو قبل از مذاکرات با ایران انجام دادن که تو مذاکرات دست بالا باشن بعد هم بعداز مذاکره بگن ما این تحریم نفتی رو لغو میکنیم در ضمن همین الان که این حرف رو زدن ببینین نفت چقدر افزایش داشت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][php]در صورتی واردات نفت خودشو از ایران افزایش میده که ایران با قیمت کمتری به چین بفروشه برای مثال ما اگر الان بشکه ایی 100 دلار به چین نفت میفروشیم چین واردات خودشو برای مثال دوبرابر میکنه در صورتی که ایران بشکه ایی 50 دلار بفروشه که عملا فرقی برای ما نداره فقط به نفع خودشونه (اگر تو این 33 ساله چیزی از چین به ما رسید در اینده هم میرسه)![/php]
جالب بود!
خودتون این تحلیل رو کردین؟
ممنونم[/quote]
نه فقط اون سخنی که اخرش داخل پرانتز بود مال خودم بود![/quote]

گفتم اخه از یه ادم بالغ بعیده!
به هر حال تحلیل هایی که از دیگران می زارید رو با منبع (یا حداقل ذکر کنید که از کسه دیگه اس) که اگر ... بود به پای شما نباشه دیگه.
ممنون[/quote]
چشم امر دیگه ایی؟ :mrgreen:
من حرفیکه میخوام از کسی بزنم قبلش خودم فکر میکنم اشتباه هست یا نه شما نمیخواد راهنمایی کنین اینکه چین منتظر هست وارد کنندگان نفت از ایران نفت ایرانو تحریم کنند تا بتونه نفت ایرانو به قیمت کمتری بخره ( ولی بیشتر از قبل وارد کند) بدیهی است!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر ایران توی همین چند روز یک موشکی ازمایش کنه که بردش به اروپا برسه مسلما ایران دست بالا را خواهد داشت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue][b]اندیشکده چاتهام هاوس: تحریم نفت ایران نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت[/b]

خبرگزاری فارس: یک اندیشکده انگلیسی معتقد است تاریخ نشان داده که از زمان ملی شدن نفت ایران در سال تحریم‌های نفتی در قبال ایران کارساز نبوده است. تاریخ پر است از تحریم‌های نفتی شکست خورده، چرا که بازار نفت بسیار پیچیده است و تحریم‌های نفتی به تنهایی کارساز نخواهد بود.[/color]

به گزارش فارس، اندیشکده «چاتهام هاوس» در مقاله‌ای به قلم «پاول استیونز» به بررسی نتایج احتمالی تحریم واردات نفت ایران توسط اتحادیه اروپا پرداخت. این اندیشکده در گزارش خود آورده است: اثر اولیه این امر این است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید به دنبال منابعی برای جایگزینی واردات نفت خام سنگین و شور ایران باشند. جستجوی منابع جایگزین باعث اصطکاک انتقالی قیمت نفت می‌شود. بنابراین قیمت نفت خام سنگین در بازارهای خلیج آتلانتیک افزایش خواهد یافت و در آسیا و اقیانوسیه، از آنجا که ایران به دنبال خروجی‌های جایگزین برای نفتی است که قبلاً به بازارهای اروپا فرستاده می‌شده، قیمت نفت کاهش خواهد یافت. تا کنون در این تحلیل فرض بر این بوده است که ایران بدون تلاش برای انتقام‌جویی، تحریم‌های اتحادیه اروپا را می‌پذیرد. اما این امر بسیار محال است. گمانه‌زنی‌های فراوانی وجود دارد که پاسخ ایران به این تحریم، جلوگیری از انتقال نفت از طریق تنگه هرمز خواهد بود. احتمال این امر بسیار کم است. اول اینکه اقتصاد ایران به صادرات نفت وابستگی زیادی دارد و بستن این تنگه به همان میزان به توانایی ایران برای صادرات نفت لطمه می‌زند. ثانیاً، تلاش‌های جدی برای بستن این تنگه در حقیقت در تصمیم‌گیری آمریکا (یا اسرائیل) در مورد حمله نظامی به ایران اثرگذار خواهد بود. راهی مؤثرتر برای وارد آوردن فشار به ایران، اجبار اتحادیه اروپا توسط آمریکا جهت تحریم مبادلات مالی با ایران است. تحریم نفت به تنهایی نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

[b]* اروپا باید به دنبال منابع جایگزین برای نفت ایران باشد که این امر باعث اصطکاک انتقالی قیمت می‌شود[/b]

اثر اولیه این امر این است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید به دنبال منابعی برای جایگزینی واردات نفت خام سنگین و شور ایران باشند. بر اساس آمار اوپک، صادرات نفت ایران به اروپا در سال 2010، روزانه 890 هزار بشکه بوده است، در حالی که نمودارهای دقیق‌تر سال 2008 نشان می‌دهد واردات نفت ایتالیا، اسپانیا، یونان و فرانسه 500 هزار بشکه در روز بوده است. جستجوی منابع جایگزین باعث اصطکاک انتقالی قیمت نفت می‌شود. بنابراین قیمت نفت خام سنگین در بازارهای خلیج آتلانتیک افزایش خواهد یافت و در آسیا و اقیانوسیه، از آنجا که ایران به دنبال خروجی‌های جایگزین برای نفتی است که قبلاً به بازارهای اروپا فرستاده می‌شده، قیمت نفت کاهش خواهد یافت. به طور کلی این اصطکاک انتقالی، حداقل برای چند ماه، احتمالاً باعث افزایش قیمت نفت خواهد شد تا کاهش آن. بزرگی این اصطکاک بستگی دارد به سرعت اجرای این تحریم و اینکه آیا استثنایی در این میان وجود دارد یا خیر. به نظر می‌رسد این تحریم باعث ابطال قراردادهای موجود شود. بیشتر این قراردادها حداقل یک ماهه، و حتی بیشتر، هستند. برخی اعضای اتحادیه اروپا نیز به دنبال مستثنی شدن هستند. برای مثال، ایتالیا مصرانه اعلام کرده است که تحریم‌ها نباید شامل 2 میلیارد دلار نفتی شود که ایران به ENI بدهکار است. با در نظر گرفتن این امر که یونان در شرایط مالی مساعد بیش از یک سوم نفت خود را از ایران وارد می‌کند، آن‌ها نیز نیازمند راهی برای گریختن از این تحریم هستند. جستجوی منابع جایگزین در رأس تحریم‌های کنونی اتحادیه اروپا در واردات حدود 150 هزار بشکه در روز از سوریه نیز قرار دارد که در ماه سپتامبر تحمیل شد اما تا اواسط نوامبر به طور کامل به اجرا در نیامد.

[b]* منبع اصلی جایگزینی نفت ایران، کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] هستند[/b]

[b]- چه کسی مایل است و می‌تواند جایگزین نفت ایران را تأمین کند؟[/b]
این دوره اصطکاک انتقالی در مورد قیمت‌ها بستگی به این نیز دارد که چه کسی مایل است این نفت را تأمین کند. لیبی خیلی سریع‌تر از آنچه بسیاری توقع داشتند به چرخه تولید بازگشته است. اوایل ماه دسامبر، BBC گزارش داد «شرکت ملی نفت» لیبی ادعا کرده است تولیدش به 840 هزار بشکه در روز رسیده است و تا اواخر سال 2012 به سطح تولید پیش از جنگ باز خواهد گشت، گرچه بسیاری معتقدند این فرض بسیار خوش‌بینانه است. اما نفت خام لیبی سبک و شیرین است، در حالی که نفتی که اروپا هم اکنون از ایران وارد می‌کند سنگین و شور است، و این امر ممکن است به طور موقت اثرات متمایز کننده‌ای بر جا گذارد. این وضع با تحریم سوریه که دارای نفت سنگین و شور است بدتر می‌شود.
منبع بدیهی برای جایگزینی، کشورهای اصلی شورای همکاری خلیج [فارس] خواهند بود که ظرفیت زیادی برای تولید اضافه نفت خام سنگین و شور دارند: در پایان سال 2011 این میزان 2.29 میلیون بشکه در روز از سوی عربستان؛ 220 هزار بشکه در روز از امارات متحده عربی و 200 هزار بشکه در روز از سوی کویت بود. در حالی که این کشورها، با در نظر گرفتن تأخیرات لجستیکی، توانایی جایگزینی نفت ایران برای اتحادیه اروپا را دارند، اما خواسته‌های آنان ممکن است مشخص نباشد. عربستان رسماً اعلام کرده است که آمادگی جایگزین کردن نفت خام ایران را دارد.

[b]* تصاحب بازار نفت ایران توسط عربستان، عملی خصومت‌آمیز از سوی این کشور به حساب خواهد آمد[/b]

اما اگر عربستان بخشی از بازار نفت ایران را تصاحب کند، این امر از سوی تهران به عنوان عملی خصومت‌آمیز برداشت خواهد شد. در 12 دسامبر، دو روز قبل از اجلاس اوپک در وین، «نایف» ولیعهد عربستان (که وزیر کشور و مسئول امنیت کشور نیز هست) با «حیدر مصلحی»، وزیر اطلاعات و امنیت ایران، در ریاض ملاقات کرد. نتیجه این ملاقات میان سران مهم اطلاعاتی دو کشور معلوم نیست.
خبرگزاری «سعودی پرس» که این ملاقات را گزارش می‌کرد فقط بیان کرد آن‌ها «برخی مسائل مورد توجه دو کشور را بررسی کردند.» اما، دو روز بعد در اجلاس اوپک، حفظ تولید 30 میلیون بشکه در روز توسط اوپک به سرعت و با آرامش به تصویب رسید.
ناظران مشاهده کردند که هیئت ایرانی «نسبتاً پیروز شده است». این امر دال بر یک سری توافقات پشت پرده مبنی بر این است که عربستان در عوض دریافت حمایت ایران در اوپک، این خلأ را به سرعت پر نکند. به هر حال، «آل سعود» مایل است به زندگی خود در منطقه ادامه دهد، خصوصاً زمانی که نگرش آنان به واشنگتن پس از برکناری «مبارک» توسط آمریکا با آنچه در ریاض شتابی ناشایست خوانده می‌شود، رنگ سوءظن به خود گرفته است.

[b]* ایران باید به دنبال تسهیل شرایط فروش نفت خود در آسیا باشد[/b]

در عین حال، ایران باید به دنبال جایگزینی برای فروش نفت تحریم شده توسط اروپا باشد. 80 درصد درآمد ارزی و بیش از 50 درصد درآمد دولت مرکزی ایران از صادرات نفت است. تنها انتخاب ایران فروش نفت در داخل آسیا است که این مستلزم ارائه شرایط سهل از سوی این کشور است. این امر «اصطکاک انتقالی» به وجود آمده در قیمت نفت به خاطر تحریم‌های اروپا را تشدید خواهد کرد. اما باز هم این اثر و مدت آن بستگی به دیگر اقدامات آمریکا و اتحادیه اروپا دارد. برای مثال، با در نظر گرفتن شرایط حال حاضر کره شمالی، کره جنوبی (که روزانه 230 هزار بشکه نفت ایران را وارد می‌کند) و ژاپن (520 هزار بشکه در روز) در معرض فشار آمریکا برای پیوستن به تحریم‌ها علیه نفت خام ایران هستند. ژاپن اخیراً به دنبال راه‌هایی برای کاهش واردات نفت از ایران بوده است.

[b]* تحریم نفت ایران در سازمان ملل، به دلیل وجود دو مشتری عمده ایران در شورای امنیت، بسیار بعید است[/b]

با نگاهی به آینده دورتر، تحریم ایران در سطح سازمان ملل بسیار بعید است. احتمال آنکه دو وارد کننده عمده دیگر نفت ایران – چین (430 هزار بشکه در روز در سال 2008) و هند (410 هزار بشکه در روز در سال 2008) – واردات خود را متوقف کنند بسیار کم است. با در نظر گرفتن این که هر دو کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل هستند، هر قطع‌نامه‌ای جهت تحریم نفت ایران در این شورا بدون شک رد خواهد شد. روسیه هم پس از 7 دسامبر در چندین مورد نشان داده است به دلیل اینکه تحریم‌های سازمان ملل توسط «محرک‌های سیاسی اجرا می‌شوند و این کار نباید در مورد صادرات انرژی انجام گیرد»، با این تحریم‌ها مخالفت خواهد کرد. این مسئله برای روسیه که به دنبال افزایش شهرت خود به عنوان یک تأمین کننده انرژی است، نکته سیاسی بسیار مهمی است.
اما نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر این که تمایل وارد کنندگان آسیایی به ایران در حال کاهش است. به نظر می‌رسد در ژانویه امسال چین واردات نفت خام از ایران را 50 درصد کاهش داده است – و احتمالاً این امر بیشتر به خاطر بحث بر سر قیمت باشد. این مسئله نشان می‌دهد ایران باید تخفیف‌های بیشتری برای خریداران قائل شود، که باعث کاهش درآمد این کشور می‌شود. اما، در حالی که قیمت همچنان بیش از 100 دلار در هر بشکه است، به نظر نمی‌رسد این مورد مشکل اقتصادی جدی برای ایران ایجاد کند.

[b]* بستن تنگه هرمز تبدیل به جنگی میان ایران و آمریکا خواهد شد[/b]

[b]- واکنش ایران در مقابل تحریم نفت از سوی اتحادیه اروپا چگونه خواهد بود؟[/b]
تا کنون تحلیل‌ها بر این فرض استوار بوده است که ایران بدون اقدامی انتقام‌جویانه تحریم را می‌پذیرد. این امر بسیار محال است و بررسی گزینه‌های ایران برای رویارویی ضروری است. اخیراً گمانه‌زنی‌های زیادی انجام شده، و توسط برخی عناصر داخل ساختار قدرت ایران ترویج شده است، که پاسخ ایران جلوگیری از انتقال نفت از طریق تنگه هرمز خواهد بود.
اما هرگونه تلاش برای مداخله در حمل و نقل کالا از طریق تنگه هرمز به نوبه خود باعث ایجاد پاسخی می‌شود که نهایتاً برای باز نگه داشتن این تنگه کفایت می‌کند. این پاسخ، در صورت تهدید جدی حمل و نقل، به سرعت تبدیل به جنگی میان ایران و آمریکا، که توسط بسیاری از متحدانش حمایت می‌شود، خواهد شد.

[b]* به دلیل وابستگی اقتصاد ایران به صادرات نفت و احتمال بروز جنگ، بستن تنگه هرمز توسط ایران به نظر بعید است[/b]

دو پاسخ در مورد علت احتمال کم تلاش برای بستن تنگه هرمز از سوی ایران وجود دارد. اول اینکه اقتصاد ایران به صادرات نفت وابستگی زیادی دارد و بستن این تنگه به همان میزان به توانایی ایران برای صادرات نفت لطمه می‌زند. ثانیاً، تلاش‌های جدی برای بستن این تنگه در حقیقت در تصمیم‌گیری آمریکا (یا اسرائیل) در مورد حمله نظامی به ایران اثرگذار خواهد بود. تهدید به بستن این تنگه به عنوان بازدارنده‌ای عمده در مقابل حمله نظامی عمل می‌کند. این امر صرفاً به این خاطر نیست که ایران می‌تواند تنگه را ببندد: مقابله نظامی با آمریکا تنها یک نتیجه دارد، و آن هم این است که سرانجام نفت به عبور از تنگه ادامه خواهد داد. محدود کردن عبور نفت از تنگه هرمز تهدیدی وجودی برای اقتصاد جهان است و نباید به ایران اجازه این کار را داد. این امر به وضوح در جنگ نفتکش‌ها پس از سال 1984 در طی جنگ ایران و عراق نشان داده شد. اما اعلام قطعی و صریح تصمیم ایران برای بستن تنگه، که با یک سری عملیات باورپذیر پشتیبانی شد، باعث افزایش شدید قیمت نفت خواهد شد. این امر، به خصوص با در نظر گرفتن دورنمای نامشخص کنونی منطقه یورو و احیاء اقتصاد جهانی، نتایج جدی در اقتصاد جهان به دنبال خواهد داشت. از این رو، این گزینه‌ای قوی در اختیار ایران است و به نظر نمی‌رسد به زودی آن را بکار گیرد.

[b]* ایران می‌تواند با دامن زدن به بی‌ثباتی عراق باعث افزایش قیمت نفت شود[/b]

اما ایران گزینه‌های دیگری برای انتقام‌جویی در اختیار دارد. این کشور می‌تواند با دامن زدن به بی‌ثباتی روزافزون در عراق که از زمان خروج نیروهای آمریکایی و شروع جنگ فرسایشی میان حکومت اقلیت شیعیان و سنی‌ها آغاز شده است، قیمت نفت را افزایش دهد. این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکل در صادرات نفت عراق شود. همچنین ممکن است دردسرهای جدی برای نیروهای ناتو در افغانستان به دنبال داشته باشد؛ و باعث فشار زیاد بر کشورهای شورای همکاری خلیج [فارس] برای، حداقل، کند کردن جایگزینی نفت اروپا نیز خواهد شد. این امر می‌تواند بدتر از این، تأسیسات صادرات شورای همکاری را تهدید نماید. برای مثال، تأسیسات پالایش «ابقیق» در عربستان، که در برد موشک‌های ایران است، روزانه 5 تا 6 میلیون بشکه را پالایش می‌کند. می‌توان منتظر برخی عملیات انتقام‌جویانه علیه کشورهای اتحادیه اروپا، مشابه با آنچه که زمان انتقال تحریم‌های انگلیس به مسائل مالی دیدیم، بود. ممکن است حتی پاسخی از نوع «لاکربی» (بمب‌گذاری در خطوط هوایی آمریکا) توسط عوامل داخلی دولت در کار باشد.

[b]* «مدیران پول» که بازیگران اصلی بازار نفت هستند، از هم اکنون پیامد تحریم‌ها را در محاسبات خود آورده‌اند[/b]

[b]- واکنش بازارهای نفتی چگونه خواهد بود؟[/b]
تا کنون تحلیل‌ها بر این فرضیه استوار بوده است که بازارهای نفت روی کاغذ نیز به شکلی منطقی در مقابل تحریم‌های اروپا رفتار می‌کنند. پیش‌بینی این امر همیشه دشوار است. «مدیران پول» که بازیکنان اصلی بازارهای کاغذی هستند به خاطر تعبیر اشتباه اتفاقات بازار نفت بسیار بدنام هستند. به نظر می‌رسد علی‌رغم رزمایش‌های اخیر نظامی ایران، این افراد از هم اکنون تحریم‌ها را در محاسبات خود آورده‌اند. بنابراین بخش عمده این موضوع بستگی به چگونگی واکنش آنان به پاسخ‌های احتمالی ایران دارد. با فرض این موضوع که این پاسخ‌ها شامل تهدید عملی بستن تنگه هرمز نمی‌شود، کاملاً ممکن است که بازار پاسخ زیادی ندهد. ممکن است از پاسخ‌های زیرکانه دیگر از این دست نیز بی‌اطلاع باشیم.

[b]* از زمان ملی شدن نفت ایران، تحریم نفتی در قبال این کشور کارساز نبوده است[/b]

[b]- نتیجه‌گیری[/b]
تاریخ نشان داده است که از زمان ملی شدن نفت ایران در سال 1951 و حوادث منجر به برکناری دکتر مصدق در سال 1953، تحریم‌های نفتی در قبال ایران کارساز نبوده است. بازار بین‌المللی نفت بسیار پیچیده است و بازیکنان و گزینه‌های زیادی برای مخفی نگه داشتن مبادلات دارد. تاریخ پر است از تحریم‌های نفتی شکست خورده، از کوبا و آفریقای جنوبی گرفته تا تحریم نفت کشورهای عربی و تحریم نفت عراق پس از سال 1990.

[b]* تحریم نفت ایران باعث حمایت جدی‌تر مردم ایران از دولت می‌شود[/b]

اما به نظر می‌رسد تصمیم‌گیرندگان اتحادیه اروپا تاریخ را تصویب کرده‌اند. ذکر این مطلب خالی از لطف نیست که تحریم نفت ایران توسط اتحادیه اروپا باعث افزایش قدرت دولت احمدی نژاد در زمانی که تحت فشار زیاد است، به خصوص با نزدیک شدن انتخابات مجلس در ماه مارس، می‌شود. با در نظر گرفتن نقش حیاتی نفت در ژنتیک سیاسی ایران، تحریم اتحادیه اروپا باعث حمایت شدید مردم از دولت کنونی می‌شود.

[b]* راه مؤثرتر جهت فشار آوردن به ایران، تحریم مالی است، اما این امر را نیز می‌توان به سادگی دور زد[/b]

راهی مؤثرتر برای وارد آوردن فشار به ایران، اجبار اتحادیه اروپا توسط آمریکا جهت تحریم مبادلات مالی با ایران است. در شروع سال 2012، آمریکا قانونی را به تصویب رساند که تمام مبادلات مالی با بانک مرکزی ایران را تحریم می‌کند. در 18 ماه اخیر، دسترسی ایران به منابع مالی اتحادیه اروپا با اعمال محدودیت‌هایی بر این مبادلات مالی، بسیار محدود شده است. احتمالاً تأثیر منفی این امر بر اقتصاد ایران نسبت به تحریم‌های آمریکا از زمان تصویب «قانون تحریم‌های ایران و لیبی» در سال 1996 بیشتر است. اما، تحریم اقتصادی جهت کاهش درآمد نفتی ایران مشکلاتی به دنبال دارد. احتمال دارد واردکنندگان نفت ایران برای اجتناب از استفاده از ابزارهای مالی معمول، به مبادله پایاپای روی آورند. این امر به وضوح یکی از گزینه‌های چین است. راه‌های اقتصادی دیگری نیز مانند استفاده از بانک‌های امارات متحده عربی جهت مخفی نگه داشتن ردپای مبادلات مالی وجود دارد.

[b]* تحریم‌های مالی باعث واکنش کمتری از سوی مردم ایران خواهد شد[/b]

در حالی که هیچ یک از این راه‌ها برای محدود کردن درآمد نفتی ایران کامل نیست، حداقل تحریم‌های مالی باعث واکنش مردم ایران در همان سطحی نمی‌شود که تحریم نفت خواهد شد، زیرا تحریم نفت تهدیدی مستقیم برای ایران به شمار می‌آید – گرچه هر دوی این اقدامات حمله به ایران حساب می‌شود. علی‌رغم مشکلات تحریم‌های مالی، حداقل بر خلاف تحریم‌های نفتی، امکان فشار بر ایران وجود دارد. تحریم نفتی به تنهایی نمی‌تواند موفق باشد.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901103001161]منبع[/url]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[color=darkblue][b]صدای روسیه: تحریم نفتی ایران پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی دارد[/b]

خبرگزاری فارس: رادیو صدای روسیه و روزنامه "ایزوستیا" با بررسی تحریم نفتی اروپا برضد ایران، به پیامدهای آن برای هر دو طرف پرداخته و اشاره می‌کند که ایران خود را برای مقابله با این تحریم‌ها آماده کرده است.[/color]

به گزارش فارس به نقل از صدای روسیه، اقدامات جدید اتحادیه اروپا از چارچوب قطعنامه های تحریمی شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج می‌شود و مکمل تحریم‌های یکجانبه ای است که قبلاً توسط آمریکا علیه ایران برقرار شدند.

در عین حال به نوشته روزنامه روسی «ایزوستیا»، بسته جدید تحریم‌های اروپایی علیه ایران، برای این کشور نامطلوب خواهد بود، اما مهلک نیست. ایران به احتمال زیاد می‌تواند از دست رفتن بازار اروپایی را به حساب خریداران آسیایی جبران کند. هند برای نمونه در فهرست وارد کنندگان نفت ایران در ردیف چهارم قرار دارد و 13 درصد نفت صادراتی جمهوری اسلامی ایران به این شکل تأمین می‌شود. چین و ژاپن و تا چندی پیش کشورهای اروپایی تا 22 درصد نفت مورد نیاز خود را از ایران خریداری می‌کردند و می‌کنند. به این ترتیب حتی پس از تحریم‌های اروپایی، نمی‌توان گفت که صادرکنندگان ایرانی با وضعیت دشواری روبرو شده‌اند. این طور که پیداست، در تهران تصمیم گرفتند با آنچه اجتناب ناپذیر است کنار بیایند.

در روزهای اخیر علایمی از سوی تهران دریافت شدند که گویا ایران از تهدیدهای ماه دسامبر بستن تنگه هرمز «عقب نشینی» می‌کند. علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران اعلام نمود که ما هرگز مانعی بر مسیر مهم دریایی ایجاد نکرده ایم. پیداست اوضاع پیرامون تنگه هرمز نرم‌تر می‌شود. ایرینا فدوروا کارشناس انستیتوی خاور شناسی آکادمی علوم روسیه در این باره گفت: احتمال بستن تنگه هرمز توسط ایران چیزی حدود 30 درصد بود. رهبری ایران به خوبی درک می‌کند که چنین عملیاتی بهانه ای برای آغاز عملیات جنگی خواهد بود. فکر نمی‌کنم که تهران این شرایط را مورد ارزیابی نادرست قرار بدهد و دست به چنین کاری بزند.

در این اواخر علایمی نیز از چین دریافت شد که اگر آمریکا و اسرائیل به ایران حمله کنند، به کمک متحد ایرانی خود خواهد آمد. برای نمونه، سرگرد چژان چائچون از چین نیز اعلامیه مشابهی ایراد کرد، او پروفسور دانشگاه ملی دفاع چین است. آندری اوستروفسکی معاون رئیس انستیتوی خاور دور آکادمی علوم روسیه در این باره گفت: نباید این سخنان را جدی گرفت. چین هرگز در هیچ گونه عملیات نظامی شرکت نخواهد کرد و موضع آن بی طرفی است. در هر صورت چین از کاربرد نیروی زور خودداری خواهد ورزید. طی سال‌های طولانی چین در هیچ درگیری شرکت نکرده است.

اگر امیدوار باشیم که اوضاع در حول ایران به عملیات نظامی نیانجامد، واکنش چین نسبت به تحریم‌های برعلیه ایران، به هر حال منفی خواهد بود. بروکسل امیدوار است که تحریم‌های نفتی بخشی از سرمایه‌ای را از دست ایران بگیرد که صرف اجرای طرح‌های غیر شفاف هسته ای این کشور می‌شود و باعث آن شود تا ایران در مذاکرات با گروه بین‌المللی شش کشور میانجی عقب نشینی بیشتری بکند. اما بعید نیست که این تأثیر برعکس نیز باشد. ایرینا فدوروا در این باره گفت:

اگر تحریم از سوی تمام کشورهای اتحادیه اروپا برقرار شود، مذاکرات ایران با کشورهای «گروه شش» ممکن است اصلاً برگزار نشود. این یک گام جدی خواهد بود که رهبری ایران مجبور می‌شود پاسخ شدیدی به آن بدهد.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901103001109]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
يك نكته ديگري كه مي تواند مثبت تلقي شود، نحوه جايگزيني نفت ايران از طرف اروپا است.
فرض كنيم اروپا نفت جايگزين را نيز از كشورهاي ديكتاتوري حاشيه خليج فارس تامين كند (به جاي جمهوري اسلامي كه يك نظام باثبات سياسي است) در واقع اروپا براي حفظ امنيت انرژي، ناچار به حمايت بيشتر از نظام‌هاي ديكتاتوري اين كشورها خواهد شد، و اين موضوع دست كم 2 حسن دارد: يكي اين كه مردم منطقه را بيش از پيش نسبت به غرب متنفر مي كند و ديگر اين كه مسير را براي پيشبرد جريان بيداري اسلامي در منطقه هموار مي كند.
در واقع اروپا با اين كار دست به يك ريسك بزرگ مي زند.

نكته ديگر اين كه اگر با مشتري جديد به اين توافق برسيم كه نفتمان را با ارزي غير از دلار معامله كنيم، حركت خوبي در راستاي تضعيف دلار خواهد بود.
اگر به اعترافات حكمتي (جاسوس دستگير شده سيا) مراجعه كنيد به اين نكته اشاره مي كند كه آمريكا همواره نسبت به حذف دلار از معاملات نفتي نگران بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر دوستان

انتظار نداشتم این تایپیک با سرعت نور رشد کنه

تحریم نفتی؟؟؟؟
من بیشتر از اینکه نگران این تحریم باشم نگران سوء مدیریت داخلی هستم که ظرف یک سال قیمت سکه از 360 هزار تومان به یک میلیون تومان رسید
من سه موضوع ارز و طلا و نفت رو اینجا تحلیل میکنم

1-ارز
قضیه ارز تاحدی قابل پیشبینیه و چون ما دیگه کمتر امکان وصول دلار خواهیم داشت و ذخایر ارزی کشور هم به نوعی حالت امنیتی داره - پس ایران تو بازی تعادل بازار ارز حاضر نیست این ذخایر نسبتا محدود رو از دست بده
طبق تحلیلها نیاز ارزی کشور 80 میلیارد دلار درساله که 40 میلیارد رو بانک مرکزی تزریق میکرد و 40 میلیارد هم بصورت آزاد تامین میشد(از طریق ارز بدست آمده از صادرات غیر نفتی و رانتهای دیگه)
پس با این حساب با تحریم بانک مرکزی و محدودیت ارز و عدم تمایل دولت به دخالت در بازار ارز انتظار رشد بیشتر ارز ازاد رو داشته باشید ( 000 ؟؟؟) متاسفانه این قضیه معادل سقوط شدید ریاله باید امید وار باشیم این اتفاق نیفته

2- طلا
پس از فروپاشی شوروی و وقتی ذخایر طلای شوروی به روی عموم باز شد - انتظار میرفت 10 هزار تن طلا درآن کشور باشه که مشخص شد فقط هزار تن طلا بعنوان پشتوانه روبل وجود داره ولذا روبل به شدت سقوط کرد اما این سقوط دیگه یک دهم نبود که حتی هر هزار روبل معادل یک دلار شد
درصورتی که ما بنا به اظهار نظرات رسمی 20 تا 30 تن مصرف سالیانه طلا داشته باشیم و بنا به اظهارات دیگر تا 15 سال ذخیره طلا داشته باشیم- یعنی درخوشبینانه ترین حالت ما 500 تن طلا داریم
این میزان طلا معادل 16000 اونس طلا و معادل 25.6 میلیارد دلار میشه که با توجه به وجود 320 هزار میلیارد تومان پول آزاد در دست مردم - کاملا قابل جذب بوده و این خود یک خطر دیگر دربازی
فروش نامحدود سکه است
قابل توجه اینست که تحریمهای جدید شامل طلا هم می شود
بنابراین درباره بحث سکه هم دولت باید مدیریت مناسبی داشته باشد
درهمین ارائه نامحدود سکه تا هفته قبل بالغ بر حدود 800 هزار سکه پیش فروش شد که این مبلغ با توجه به اعلام رئیس صنف طلا و جواهر مبنی بر قیمت 750 هزار تومانی واقعی سکه و با توجه به اینکه سکه پیشفروشی نهایتا 600 هزار تومان بدست دولت می رسد- به معنی ازدست رفتن 120 میلیارد تومن از بیت المال به نفع رانت اشخاص مطلع است

واقعیت اینست که خطای دولت در محاسبه نرخ سکه با ارزمورد نظر خودش است درصورتی که ارز واقعی دربازار تعیین شده و بنا براین قیمت فعلی یک میلیون تومانی سکه با دلار 2000 تومانی معادل است و اگر دلار به 3000 تومان برسد سکه هم به یک و نیم میلیون تومان میرسد
دولت باید این ارتباط راقطع یا مدیریت کند

راه حل: دولت باید از این موضوع استفاده کند و با واردات شدید طلا بجای نفت یک ذخیره مناسب برای تبدیل طلا به ریال و کنترل ارز بدست بیاورد

3-نفت
واقعیت اینست که دنیا الان برای ما بسیار محدود تر از سالهای قبل شده و عنقریب است که مهلت سه ماهه ژاپن و شش ماهه اروپا تمام شود و قطعا ایران درمذاکرات آنهم با زور تحریم و تهدید کوتاه نخواهد آمد
چرا درآستانه مذاکرات دلار- سکه به شدت صعود میکند و اروپا و ... نفت ما راتحریم میکنند؟

موضوع در دو نکته نهفته است

اول : آدرس غلط دادن افرادی درداخل (از ساکتین فتنه تا بازوهای کارگزارانی آنها و ریشه های دولت قبل و ... ) متاسفانه تا حالا دشمنان به توصیه این طیف که دور آقای هاشمی حلقه زده اند به خوبی عمل میکند

دوم: تند رویهای دولت فعلی در رفتارهای عجیب اقتصادی و بی برنامگی و سوء مدیریت
دوستی میگفت اگر ما از داخل خراب کاری نکنیم دنیا ازپس ما برنمیآید منتها تاسف...
این هنر که یک سال تورم و قیمتها و تحول اقتصادی ظاهرا کنترل شود اما یکدفعه به حالت انفجار برسد متاسفانه هم ناشی از فشار غیر معقول و هضم نشده با بازار و صنعت هست و هم متاسفانه کاملا عمدی و درجهت جذب پولهای به شدت تزریق شده درجامعه

50 هزار میلیارد سرمایه گذاری درموضوع مسکن آنهم به نحو بسیار انتقادی و با ضعف شدید کیفیت و لذا عدم بازگشت این سرمایه - نمونه اش شهرک جدید پرند که اینجانب ازنزدیک ملاحظه کردم

نتیجه نهائی:
وضعیت کلی کشور ما ترکیبی از خطاها و درستهاست و تجربه 30 ساله این انقلاب نشان داده که هرجا موضوع حیاتی و بغرنج شود هم امداد الهی و هم همت مومنین و بویژه ولایت وفقیه و رهبر معظم توانسته اند کید دشمنان و سوء مدیریتها و خطاهای داخلی را پوشش دهند
از این گردنه هم به سلامت خواهیم گذشت و داغ آنرا به دل اروپا و آمریکا خواهیم گذاشت
آنها با نگرفتن نفت ما و تحریم این ملت مومن و مظلوم و شهید داده درراه خدا - خود را قطعا در مقابل خدا روسیاه تر کرده و خداوند برکت را از دارائیشان برخواهد داشت و شاهد بدتر شدن وضع اقتصادی اروپا خواهیم بود
مومن باید درمقابل شدائد همچون کوه بایستد - هنوز که چیزی نشده - منتظر شرایط جنگ آنهم درمقیاس جهانی باید بود
دولت هم انشاءالله با هدایت و راهنمائی رهبری برمشکلات فائق خواهد آمد - مهم اینست که ما صحنه را خالی نکنیم و بدانیم بسیاری از نظرسنجیهای نامحسوس دشمنان ما نسبت به تاثیر رفتارشان از همین وبلاگ ها صورت میگیرد
انشاءالله با ظهور صاحب الزمان کمر دنیای کفر را خواهیم شکست

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]دوستان عزیز لطفا با دقت توحه فرمائید:
اقتصاد ما سه بخش دارد 1-بخش دولتی 2-بخش خصوصی 3-بخش تعاونی
بودجه دولت در سال جاری بیش از هفتصد میلیارد دلار است.کل درآمد نفتی دولت در سال جاری حدود صد میلیارد دلار خواهد شد ،یعنی حدود 14درصد کل بودجه ی دولت از فروش نفت خام است که اگر 20درصد درآمد نفتی دولت محقق نشود(یعنی حدود20میلیارددلار) ،حدود 3درصد به کل بودجه و20درصد به درآمد های ارزی ناشی از فروش نفت خام صدمه خواهد زد(جهت برسی بیشتر به سایت مجلس - قانون بودجه ی عمومی دولت در سال90مراجعه کنید).
باتوجه به این که قسمت بزرگی از اقتصاد ما از قبیل قسمت اعظم کشاورزی و دامپروری -صنایع کوچک ومتوسّط-حمل و نقل داخل شهری وجاده ای -مشاغل خدماتی ازجمله کسب و کار و پیشه وری(مانند مغازه های سطح کشور) و.....-بخش مسکن و ساخت و ساز (که حدود 30درصد کل اقتصاد کشور را تشکیل میدهد ) و غیره.................متعلق به بخش خصوصی است.که اگر درآمد های ناشی از این بخش اقتصاد را هم به توان اقتصادی دولت و درآمد های بخش دولتی اضافه کنیم ،تولید نا خالص ملی و تولید خالص ملی کشور رقم بسیار چشمگیری خواهد شد .لذا با توجه به یکصد میلیارد دلار درآمد نفتی کشور ، ساده لوحانه خواهد بود که اقتصاد را وابسته به نفت بدانیم بلکه اندیشمندانه این خواهد بود که درآمدهای ارزی دولت را تا حدی وابسته به فروش نفت خام بدانیم نه کل اقتصاد کشور را ،توجه کنید "درآمدهای ارزی دولت"وابسته به نفت است .
حال بیائید فرض محال کنیم که کل اقتصاد کشور دولتی است و بودجه دولت نیز 300 میلیارد دلار است ، اگر 20% درآمدهای نفتی محقق نشود بودجه دولت 280 میلیارد دلار خواهد شد یعنی یک پانزدهم بودجه کاسته خواهد شد .
در نهایت باید گفت نگران نباشید اقتصاد ایران که به زعم بانک جهانی و.... "هیجدهمین اقتصاد دنیا " است بیدی نیست که با این بادها بلرزد.
این عرایض خود را برای اندیشمندان سایت مطرح نمودم و گرنه کم سوادانی که به خود اجازه میدهند در هر مقوله ای نظرات جاهلانه خو د را برای جاهلانی چون خود مطرح کنند ،منظور نظر حقیر نبودند.[/quote]

ببخشید یه مشکل وجود داره. بودجه ی دولت فقط 170 میلیارد دلاره (اینجا رو ببنیید:http://ghadiri1404.blogfa.com/post-259.aspx) و حدود 50% اون رو در آمد نفت تامین میکنه. به علاوه نفت حدود 85% درآمد ارزی کشور رو تشکیل میده که خیلی بده. بعدشم مطمئن باشین فقط اروپا نفت ما رو تحریم نمیکنه. ژاپن و کره هم تسلیم خواهد شد چون استقلال کافی رو ندارن. وضعیت این شکلی که شما میگین هم نیست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]اشتون:
[b]می خواهیم به ایران فشار وارد کنیم تا به میز مذاکره بازگردد[/b]

خبرگزاری فارس: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تشدید تحریم ها علیه کشورمان گفت: می خواهیم به ایران فشار وارد کنیم تا به میز مذاکره بازگردد.
[/color]

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی پیش در نشستی خبری در بروکسل در خصوص تحریم نفت ایران گفت: هدف از این تحریم ها این است که به ایران فشار وارد کنیم تا به میز مذاکره بازگردد.

وی با بیان اینکه از طریق کانال های مختلف از ایران خواستیم که به میز مذاکره بازگردد، اظهار داشت: امیدواریم ایران به صورت مثبت به پیام های ما واکنش نشان دهد.

اظهارات اشتون در حالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران بارها آمادگی خود را برای مذاکره و گفت وگو اعلام کرده است.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901103001186]منبع[/url]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=darkblue]دقایقی پیش در بروکسل
[b]اشتون: تأثیر تحریم‌ ایران بر اقتصاد اروپا در ماه آوریل بازنگری می‌شود[/b]

خبرگزاری فارس: رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دقایقی پیش در کنفرانسی مطبوعاتی در بروکسل تأکید کرد که تحریم‌های نفتی تصویب شده علیه ایران به منظور بررسی تأثیر منفی آنها بر اقتصاد اروپا ماه آوریل آینده مورد بازنگری قرار می‌گیرند.
[/color]
به گزارش فارس، "کاترین اشتون" رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از تصویب تحریم‌های جدید اروپا علیه ایران در کنفرانسی مطبوعاتی که دقایقی پیش در بروکسل آغاز شد، اعلام کرد: تحریم ایران، هدف نیست. هدف، وادار کردن ایران برای از سرگیری مذاکرات و توقف غنی سازی است.

این در شرایطی است که ایران بارها و بارها بر آغاز گفت‌وگوها با ۶ کشور تأکید کرده است اما هر بار آمریکا و کشورهای غربی با کارشکنی در روند گفت‌وگوها شرایط را به گونه ای جلوه می‌دهند که گویا ایران مایل به انجام این گفت‌وگوها نیست. آخرین بار "علی اکبر صالحی" وزیر امورخارجه ایران در ترکیه بر آمادگی ایران برای انجام گفت‌وگوها با ۵+۱ تأکید کرد.

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این کنفرانس همچنین گفت: کشورهایی که بیشترین تأثیر را از تحریم نفتی علیه ایران می برند، ایتالیا، اسپانیا و یونان هستند.

وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که "آیا نگرانی از تأثیر این تحریم‌ها بر این کشورها و در کل تأثیر منفی آن بر کشورهای اروپایی دارید یا خیر"، گفت: زمانی که شما تحریم‌ها را علیه کشوری اعمال می کنید باید علاوه بر در نظر گرفتن تأثیری که بر وضعیت اقتصادی کشورهای دیگر می گذارد، تأثیر آن را بر اقتصاد مجموعه ای از کشورها نیز در نظر بگیرید، به چند دلیل.

اشتون در ادامه تأکید کرد: یکی از دلایل بررسی این مسئله این است که کشورها این تحریم‌ها دور نزنند. همچنین بررسی شود که این تحریم‌ها تأثیرگذار هستند و نیز بررسی شود که این تحریم‌ها تأثیر معکوس نداشته باشند.

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: تصمیم امروز بیانیه ای بود که تأکید می کند که در ماه آوریل این مسئله بازنگری خواهد شد و تأثیر این تحریم‌ها بر کشورها مورد بررسی قرار می‌گیرد که البته این بیانیه منتشر نیز خواهد شد.

[url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901103001195]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بهتره خودمان اروپا را تحريم نفتي كنيم . قطع فروش نفت به اروپا ما را نمي كشد ولي اقتصاد اروپا را بحراني مي كند ، آنوقت ديدن قيافه اين اشتون ديدن دارد

[b]نكته : اهرم فشار نفتي بر اروپا فقط به مدت محدودي (كمتر از 6 ماه ) در دست ايران خواهد بود و بعد از آن به مدت نامحدودي بدست اروپا خواهد افتاد ، پس بهتره ما همين الان از اين اهرم استفاده كنيم.[/b]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جزئیات توافق اعضای اتحادیه اروپا درباره تحریم ایران

براساس این توافق، امضای قراردادهای جدید میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ایران در زمینه واردات، خرید ، حمل و نقل نفت خام و فرآورده های نفتی از ایران ممنوع خواهد بود.کشورهای اروپایی تا روز اول ژوئیه 2012 مهلت خواهند داشت تا از ایران نفت وارد کنند.
27 دولت عضو اتحادیه اروپا درباره تحریم تدریجی نفت ایران به توافق رسیدند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، مقاماتی در اتحادیه اروپا گفتند که دولت های عضو این اتحادیه درباره تحریم نفت ایران به توافق رسیدند.

براساس این توافق، امضای قراردادهای جدید میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ایران در زمینه واردات، خرید ، حمل و نقل نفت خام و فرآورده های نفتی از ایران ممنوع خواهد بود.

کشورهای اروپایی تا روز اول ژوئیه 2012 مهلت خواهند داشت تا از ایران نفت وارد کنند.

همچنین مقامات اروپایی تصمیم گرفتند حساب های مالی بانک مرکزی ایران را توقیف و هرگونه دادوستد با بانک مرکزی ایران یا هر دستگاه دولتی این کشور در زمینه طلا و فلزهای گرانبها را ممنوع کنند.

مقامات اروپایی قبل از ماه "می" آینده، دوباره در نشستی این تحریم ها را بررسی می کنند.
اروپا روزانه 450 الی 500 هزار بشکه نفت خام از ایران می خرد.


http://www.asriran.com/fa/news/198162/جزئیات-توافق-اعضای-اتحادیه-اروپا-درباره-تحریم-ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.