mahdavi3d

تحلیل و پیگیری تحولات اتحادیه اروپا ( تروریستی ، تظاهرات ، حوادث و .. )

Recommended Posts

[quote][b]ملت ايران بارها اثبات كرده است كه هرگز تحت فشار و اقدامات ظالمانه حاضر به دست كشيدن از حقوق مشروع و قانوني خود نبوده و مسلماً با ايستادگي در چارچوب اصول عدالت‌خواهي و اعتقاد به صلح و ثبات بين‌المللي در آينده نيز تسليم چنين روش‌هايي نخواهد شد و اين مساله را به رهبران كشورهاي غربي گوشزد مي‌كند كه حركت تقابلي با استقلال و پيشرفت كشورهاي مستقل به مشكلات پيچيده دنياي كنوني خواهد افزود. مسووليت پيامد اين‌گونه تصميمات نسنجيده و تلاش براي ايجاد تنش و بحران‌آفريني بر عهده اتحاديه اروپايي خواهد بود.[/b][/quote]

اين را خوب آمدند ، ايراني جماعت كوتاه بيا نيست خصوصا از نوع شيعه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كيف ميكنم از اين ديپلملسي قوي .

هر دم از اين باغ بري ميرسد --- تازه تر از تازه تري ميرسد


مراسم آذين بنديه !!! بدو عزيزم آخرشه !! بدو حراج كردم !! حيفه آخرشو نبيني !! بدو بدو مراسمه !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فهرست كامل تحريم‌هاي اروپا عليه ايران

در ادامه سياست‌هاي غيراصولي غرب در برابر ملت ايران، كاترين اشتون، رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا قانون تحريم‌هاي جديد اين اتحاديه عليه ايران را به 27 كشور عضو اتحاديه اروپا ابلاغ كرد.

به گزارش ايسنا اتحاديه اروپا در نشست روز دوشنبه وزيران امور خارجه اين اتحاديه، تحريم‌هاي جديدي را عليه ايران اعمال كرد كه تحريم بانك مركزي ايران به اتهام "مشاركت در فعاليت‌ها براي دور زدن تحريم‌ها" و بانك تجارت "به اتهام تسهيل تلاش‌هاي هسته‌يي ايران" و "كمك به بانك‌ها و موسسات ايراني براي دورزدن تحريم‌هاي بين المللي" را شامل مي‌شود.

تصميم شوراي اروپايي تحت مصوبه (35/2012/CFSP ) كه در تاريخ 23 ژانويه 2012 به تصويب رسيد، متمم تصميم پيشين شورا درباره تدابير محدودكننده يا همان تحريم‌ها عليه ايران است كه در قالب سياست دفاعي و امنيتي مشترك عليه ايران اعمال شد.

سياست دفاعي و امنيتي مشترك حاصل معاهده ماستريخت است كه در اوايل دهه 1990 طراحي شد و سياست‌هاي تحريمي اتحاديه در اين قالب دنبال مي شود. اين امر موجب شده است اتحاديه اروپا بتواند بارها تحريم‌هاي مستقلي را وضع كند و به بازيگري جديد در صحنه تحريم‌ها تبديل شود.

در فهرست كامل تحريم‌هايي كه امروز منتشر شد به اسامي تعدادي از افراد و شركت‌ها اشاره شده است كه به فهرست تحريم‌هاي اين اتحاديه عليه ايران افزوده شد.

اتحاديه اروپا با ادعاي "ارتباط احتمالي ميان درآمدهاي ناشي از بخش انرژي ايران و تامين مالي فعاليت‌هاي هسته‌يي حساس اشاعه در ايران" و اين كه "تجهيزات پردازش شيميايي و مواد مورد نياز براي صنعت پتروشيمي اشتراكات زيادي با تجهيزات و موادي دارند كه براي فعاليت‌هاي حساس چرخه سوخت هسته‌يي" استفاده مي‌شود براي اولين‌بار به تحريم بخش نفتي ايران پرداخت. بنا بر اين تصميم "خريد، واردات يا انتقال نفت خام و محصولات نفتي و نيز محصولات پتروشيمي از ايران بايد ممنوع شود."

صنعت پتروشيمي ايران نيز تحت تحريم 27 كشور عضو اتحاديه اروپا قرار گرفت و به اين ترتيب "فروش، تامين يا انتقال تجهيزات يا فن‌آوري كليدي براي صنعت پتروشيمي به ايران يا به شركت‌هاي ايراني يا تحت مالكيت ايران كه در اين صنعت در خارج از ايران فعالند، توسط اتباع دولت‌هاي عضو اتحاديه يا از طريق قلمروي دولت‌هاي عضو، يا با استفاده از كشتي‌ها يا هواپيماهايي كه تحت حوزه قضايي دولت‌هاي عضو قرار دارند، بايد ممنوع شود چه منشاء آن در قلمرو خود آن‌ها باشد يا نباشد. اين اتحاديه بايد تدابير لازم را براي تشخيص كالاهاي مرتبط كه تحت اين مقرره قرار مي‌گيرد، اتخاذ كند."

بنا به تصميم اتحاديه اروپا هم‌چنين "ارايه كمك فني يا تعليم يا ديگر خدمات مربوطه، تامين مالي و كمك مالي براي هر گونه فروش، ‌تامين، انتقال يا صدور تجهيزات و فن‌آوري كليدي مربوطه به شركت‌هايي كه در ايران هستند و در صنعت پتروشيمي ايران يا در شركت‌هاي ايراني يا تحت مالكيت ايران كه در اين صنعت در خارج از كشور دست دارند ممنوع مي‌شود."

در عين حال اتحاديه اروپا اين بار صادرات فلزات گران‌بها به ايران را نيز هدف قرار داد و بر اساس تصميم اين اتحاديه "هر گونه فروش، خريد، انتقال يا واسطه‌گري مستقيم يا غيرمستقيم طلا و فلزات گران‌بها و نيز الماس، به، از و يا براي دولت ايران، اركان، شركت‌ها و كارگزاري‌هاي دولتي آن، بانك مركزي ايران و نيز به، از و يا براي اشخاص و شركت‌هايي كه از جانب آن‌ها يا به دستور آن‌ها عمل مي‌كنند يا شركت‌هاي تحت مالكيت يا كنترل آن‌ها بايد ممنوع شود" و "اين اتحاديه بايد تدابير ضروري را در راستاي تشخيص كالاهايي كه تحت اين مقرره قرار مي‌گيرند، اتخاذ كند."

در پي تحريم‌هاي اتحاديه اروپا "ارايه اسكناس و مسكوكات تازه چاپ شده يا ضرب شده يا چاپ نشده، به بانك مركزي ايران يا به نفع بانك مركزي ايران بايد ممنوع شود. "

همچنين "ارايه هر گونه وام مالي يا اعتباري به شركت‌هايي در ايران كه در صنعت پتروشيمي ايران فعالند يا به شركت‌هاي ايراني يا تحت مالكيت ايران كه در اين صنعت در خارج از ايران فعالند بايد ممنوع شود."

در عين حال بنا به تصيم اتحاديه اروپا "اكتساب يا تمديد مشاركت در شركت‌هايي در ايران كه در صنعت پتروشيمي ايران فعالند يا براي شركت‌هاي ايراني يا تحت مالكيت ايران كه در اين صنعت در خارج از ايران فعالند از جمله اكتساب كامل چنين شركت‌هايي يا اكتساب سهام آن‌ها و يا اوراق بهاداري كه ماهيت مشاركتي دارند، ممنوع مي‌شود."

به علاوه "ايجاد هرگونه شركت سهامي مشترك با شركت‌هايي در ايران كه در صنعت پتروشيمي ايران فعالند و با هر گونه شركت تابعه و وابسته تحت كنترل آن‌ها ممنوع است."

اتحاديه اروپا هم‌چنين در تصميم جديد خود اعلام مي‌كند كه "تصميم محدوديت‌هاي الحاق و توقيف سرمايه‌هاي اعمال شده در مورد اعضاي سپاه پاسداران ديگر نبايد به اعضاي عالي‌رتبه محدود شود بلكه بايد به ديگر اعضاي سپاه تسري داده شود."

شوراي وزيران امورخارجه اتحاديه اروپايي در نشست روز دوشنبه سوم بهمن‌ماه و در ادامه سياست‌هاي غير قانوني خود، تصميماتي غيرمنطقي و توجيه‌ناپذير در ارتباط با ايران اتخاذ كرد.

به گزارش ايسنا، ايران با محكوم كردن اين حركت غيراصولي و با تاكيد مجدد بر سياست‌هاي مسوولانه خود مبني بر تنظيم روابط باكشورهاي جهان بر اساس حقوق و مقررات بين‌المللي و اصول احترام متقابل معتقد است كه اين تصميمات آثار و پيامدهاي ناگواري براي مردم اروپا و ديگران خواهد داشت.

در بيانيه منشر شده از سوي وزارت خارجه كشورمان درباره اين موضوع تاكيد شده است كه ايران بارها بر صلح‌آميز بودن برنامه هسته‌يي خود تاكيد دارد و همواره همكاري در چارچوب تعهدات خود با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي را ادامه داده و از هرگونه تلاشي براي شفاف‌تر كردن برنامه هسته‌يي خود دريغ نكرده است.

به نظر مي‌رسد اتحاديه اروپايي در دنباله‌روي غيرمنطقي از سياست‌هاي آمريكا به منظور فرافكني مشكلات اقتصادي و اجتماعي خود درصدد انحراف افكار عمومي از بيداري عدالتخواهانه مردمي و جنبش ضدتبعيض و سرمايه‌داري توسط فضاسازي‌هاي غير واقعي باشد.

ملت ايران بارها اثبات كرده است كه هرگز تحت فشار و اقدامات ظالمانه حاضر به دست كشيدن از حقوق مشروع و قانوني خود نبوده و مسلماً با ايستادگي در چارچوب اصول عدالت‌خواهي و اعتقاد به صلح و ثبات بين‌المللي در آينده نيز تسليم چنين روش‌هايي نخواهد شد و اين مساله را به رهبران كشورهاي غربي گوشزد مي‌كند كه حركت تقابلي با استقلال و پيشرفت كشورهاي مستقل به مشكلات پيچيده دنياي كنوني خواهد افزود. مسووليت پيامد اين‌گونه تصميمات نسنجيده و تلاش براي ايجاد تنش و بحران‌آفريني بر عهده اتحاديه اروپايي خواهد بود.

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/221900/فهرست-كامل-تحريم‌هاي-اروپا-عليه-ايران]منبع[/url]

[color=red]ادغام شد
rezat1980[/color][/quote]


دلشون خوشه ها
شما خریدار پیدا کن بعد تحریمش کن
الان فقط ترکیش که انم میخاد مفت بخره
ازتلاش های دیپلماسی همین بس که هند وپپاکستانی که اینقد تو بوق کرنا کردن واصه خرید گاز نگاهمونم نمیکنن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][quote]دوستان قبول می کنین باز هم نبود سیستم رسانه ای قوی باعث شد طلا بره بالا تر ؟ رسانه ها فقط می گن مردم نخرن چون متضرر می شن اگه این وضع مثلا تو آمریکا پیش می ومد چیکار می کردن؟ تکنیک های رسانه ای برای اینکه مردم باور کنن بازار طلا خطرناکه خیلی کارایی داره اما.....[/quote]


خوب نخرن چکار کنن پولشون تو جیبشون نگه دارن[/quote]


مردم به خاطر نبود زیر ساخت های سرمایه گذاری با بازده مناسب ( و حتی در صورت وجود آن نبود تبلیغات مناسب از صدا و سیما ) به بازار سکه هجوم آوردن . نمی دونم یادتون میاد یا نه یه زمانی همین وضعیت سکه برای مسکن به وجود اومد که مسکن مهر همه چیز رو حل کرد.

حالا هم باید سکه ی مهر رو به راه بندازیم :mrgreen: باید زیر ساخت های سرمایه گذاری مناسب به وجود بیاد ( با تضمین دولت ) و مردم رو به این باور برسونیم که بازار سکه خطرناک و بده.[/quote]

واقعا فکر میکنی مسکن مهر تو تهران مشکلیو حل کرد
فقط وضع بدتر کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]انتقال نفت ايران به چين با نفتکش غول پيکر[/b]

شرکت "کلارکسن ريسرچ سرويس" ، بخشي از بزرگترين شرکت کشتيراني جهان، اعلام کرد دو تانکر غول پيکر از سوي چين براي حمل حدود دو ميليون بشکه نفت خام ايران از جزيره خارک اين کشور به چين اجاره شده است.

کلارکسن اعلام کرد، کي ليان سان، نفتکش غول پيکري که نزديک سنگاپور لنگر انداخته است، از سوي چين براي حمل ۲۷۰ هزار تن نفت خام از جزيره خارک به چين در روزهاي سوم تا پنجم فوريه رزرو شده است.

شرکت بازرگاني نفتي "ژوهاي ژنرونگ" چين همچنين از شرکت ملي تانکر ايران براي حمل ۲۶۵ هزار تن نفت خام از جزيره خارک و تحويل در شهر بندري نينگبو در تاريخ ۲۹ ژانويه کشتي رزرو کرده است.

همچنين به گزارش بلومبرگ، دو کشتي ديگر ايراني، داور و هدي، ماموريت ارسال محموله نفتي به چين دريافت کرده‌اند.

گزارش‌ها نشان از آن دارد که نفتکش داور پس از ترک ترمينال نفتي سروش در تاريخ ۱۱ ژانويه عازم بندر نينگبو چين خواهد شد. همچنين نفتکش هدي عازم بندر شاي دونگ چين مي‌شود. شرکت ملي تانکر ايران مالک اين دو نفتکش عظيم ايراني است.

داده‌هاي گمرکي همچنين نشان از آن دارد که چين ماه گذشته ۲.۴ ميليون تن نفت خام از ايران وارد کرده است.

وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه در بروکسل با اعمال محدوديت بر بخش نفتي ايران که شامل ممنوعيت فوري همه قراردادهاي نفتي جديد با تهران خواهد شد، توافق کردند.

اين در حالي است که معاون وزير امور خارجه چين اوايل اين ماه گفت که دولت اين کشور "مخالف اعمال فشار و تحريم" است.

http://www.presstv.ir/detail.fa/222835.html
=================================================

[b]هند نفت ايران را با طلا مي‌خرد[/b]

بر اساس گزارشي که در وب سايت خبري دبکا منتشر شده است، مقامات هند که نمي‌خواستند نامشان فاش شود، تاکيد کردند چين نيز انتظار مي‌رود همين روند را دنبال کند.

هند و چين روزانه حدود يک ميليون بشکه نفت خام يا ۴۰ درصد مجموع صادرات ۲.۵ ميليون بشکه‌اي نفت خام ايران را خريداري مي‌کنند و هر دو کشور از منابع گسترده طلا برخوردار هستند.

اين گزارش مي‌افزايد دهلي نو و پکن با خريد نفت از ايران در ازاي طلا، به تهران اجازه مي‌دهند تا توقيف اموال بانک مرکزي‌اش و همچنين تحريم‌هاي نفتي که وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه ۲۳ ژانويه با آن توافق کردند، دور بزند.

اتحاديه اروپا هم اکنون حدود ۲۰ درصد صادرات نفت ايران را خريداري مي‌کند.

از سوي ديگر کارشناسان مي‌گويند به خاطر استفاده گسترده از طلا در اين معاملات انتظار مي‌رود که بهاي طلا در بازارهاي جهاني افزايش يابد و در عوض بهاي دلار روندي نزولي را سپري کند.

اين گزارش مي‌افزايد: "هياتي از هند هفته گذشته براي مذاکره درباره راه‌هاي پرداخت بهاي نفت ايران به تهران سفر کرد. دو طرف در اين ديدار درباره پرداخت بهاي نفت ايران بخشي از طريق ين و بخشي از طريق روپيه توافق کردند. اين در حالي است که طرفين به خريد نفت ايران از طريق طلا اشاره‌اي نکرده بودند."

هند پس از چين دومين وارد کننده بزرگ نفت خام ايران به شمار مي‌آيد. هند سالانه حدود ۱۲ ميليارد دلار يا حدود ۱۲ درصد از مصرف نفت خود را از ايران وارد مي‌کند.

اين گزارش مي‌افزايد دهلي نو اين معاملات را از طريق بانک‌هاي دولتي انجام خواهد داد؛ بانک يوسي‌ او در کلکته که هيات مديره آن از اعضاي دولت هند، نمايندگان بانک خزانه داري، تشکيل مي‌دهد و هالک بانکاسي (بانک مردم)، هفتمين بانک بزرگ ترکيه که از طريق دولت اين کشور رياست مي‌شود.

باراک اوباما رئيس جمهور امريکا در تاريخ ۳۱ دسامبر ۲۰۱۱ تحريم‌هاي جديد اقتصادي عليه بانک مرکزي ايران را به منظور مجازات مؤسساتي که با اين نهاد مالي رابطه تجاري دارند، امضا کرد.

وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا نيز بر سر برنامه صلح آميز اتمي تهران، روز دوشنبه در نشست بروکسل تحريم‌هايي عليه واردات نفت خام از ايران اعمال کردند.

اين تحريم‌ها شامل توقف فوري همه قراردادهاي جديد نفتي با ايران و توقيف اموال بانک مرکزي ايران در کشورهاي اتحاديه اروپا مي‌شود.

در همين حال تهران هشدار داده است اين تحريم‌ها مي‌تواند عواقب منفي از جمله افزايش بهاي نفت خام در بازارهاي جهاني به دنبال داشته باشد.

http://www.presstv.ir/detail.fa/222877.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]كيف ميكنم از اين ديپلملسي قوي .

هر دم از اين باغ بري ميرسد --- تازه تر از تازه تري ميرسد


مراسم آذين بنديه !!! بدو عزيزم آخرشه !! بدو حراج كردم !! حيفه آخرشو نبيني !! بدو بدو مراسمه !!![/quote]

هر چند به قول محسن رضایی " خود تحریمی اقتصادی و خود زنی سیاسی " تو این یک سال گذشته توسط دولت به اجرا در اومد ( دلیلش رو والله من نمی دونم ) ولی این رو توجه داشته باشید که طرف م مقابل یه کشور یا دو کشور نیست ، یه جبهه هست ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="sadeq"][quote][quote][[quote]؟ ت
2200 بخرم و بیاد پایین من کارم تمومه
[/quote]

بانک مرکزی یک نرخ ثابت و استانداردی تعیین کرده میتونید ازاون منبع بخرید تا خدای نکرده متضرر نشید لزومی نداره حتماً از دلال ها خریداری کنید.[/quote]


اونوقت کجا میفرشه :mrgreen:


اینجا پست های خیلی سبکی دیدم
که حتی اینکار به نفع ایران میدونن مثل همایت از تولیدات داخلی و...
ولی همه اینا دلار میخاد که نداریم

با این تحریم باید من تظر برنامه نفت در برابر غذا ودارو باشیم کاری که در عراق هم انجام شد :evil:[/quote]

منظور شما رو از کجا میفروشه متوجه نشدم ! ایشون نیاز به دلار داشت که گفتم از چه منبعی بخره . بحثی از فروش نبوده !

شما بهتره بجای سبک قلمداد کردن پستهای دیگران اول همه ی پست ها رو به دقت بخونید بعد افاضات بفرمایید.
در پست های قبلی هم این موضوع رو آوردم که ایران به گفته ی رییس بانک مرکزی 100 میلیارد دلار ذخیره ی ارزی و به اندازه ی 10 سال ذخیره ی طلا داره منبع هم ذکر کردم.

اینم بگم وقتی کسی از ایجاد مشکل برای کشورش خوشحال میشه آدم یاد افراد خائن و وطن فروش می افته! ولی به یاری خدا این ذوق وطن فروشان طولانی نخواهد بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در حالی که اروپا و آمریکا، هدف تحریم‌های نفتی اخیر اعمال شده علیه ایران را در راستای اعمال فشار بیشتر به ایران جهت دست برداشتن از برنامه هسته‌ای خود اعلام می‌کنند، منابع صهیونیستی این تحریم‌ها را سناریویی آمریکایی می‌دانند.

به گزارش «تابناک»، این منابع تأخیر در تحریم نفتی ایران را سناریویی تعریف شده از سوی باراک اوباما و اتحادیه اروپا می‌دانند که بر پایه آن، تحریم نفتی ایران تا تابستان به تأخیر می‌افتد تا در این فاصله، گفت‌وگو‌های ایران و گروه 1+5، آغاز شود.

بنا بر چنین سناریویی، تحریم‌های ایران تا تابستان به تعویق خواهد افتاد و در آن هنگام هم برای اینکه در روند مذاکرات ایران و 1+ 5، خللی وارد نشود، این تحریم‌ها بار دیگر به تعویق خواهد افتاد و ایران در این فاصله، زمان بسیاری به دست خواهد آورد و مکانیزم‌هایی را برای فروش نفت خود با کمک کشور‌های دیگر پیدا خواهد کرد.

در همین حال، ‌هاآرتص گزارش داد، نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل ضمن انتقاد از شورای امنیت به دلیل برخورد نکردن با ایران گفت: امروز باید در برابر ایران بایستیم، فردا خیلی دیر است. انتقاد‌های مقامات رژیم اسرائیل از شورای امنیت، در حالی است که بناست، دبیر کل سازمان ملل، در آینده‌ای نزدیک ضمن سفر به سرزمین‌های اشغالی، با مقامات این رژیم دیدار کند.

حمله نظامی به ایران و یا تأسیسات هسته‌ای این کشور، تنها گزینه مورد پذیرش سران این رژیم در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران است؛ هرچند این رژیم بارها هشدار داده است که خود به تنهایی می‌تواند حمله‌ای را علیه ایران ساماندهی کند، ولی ارزیابی آنان درباره واکنش ایران، هیچ گاه فرصت یا قدرت چنین کاری را به آنان نداده است.

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/221948/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%81%D8%AA%E2%80%8C%D9%88%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="persian_sky"][quote][quote][quote][[quote]؟ ت
2200 بخرم و بیاد پایین من کارم تمومه
[/quote]

بانک مرکزی یک نرخ ثابت و استانداردی تعیین کرده میتونید ازاون منبع بخرید تا خدای نکرده متضرر نشید لزومی نداره حتماً از دلال ها خریداری کنید.[/quote]


اونوقت کجا میفرشه :mrgreen:


اینجا پست های خیلی سبکی دیدم
که حتی اینکار به نفع ایران میدونن مثل همایت از تولیدات داخلی و...
ولی همه اینا دلار میخاد که نداریم

با این تحریم باید من تظر برنامه نفت در برابر غذا ودارو باشیم کاری که در عراق هم انجام شد :evil:[/quote]

منظور شما رو از کجا میفروشه متوجه نشدم ! ایشون نیاز به دلار داشت که گفتم از چه منبعی بخره . بحثی از فروش نبوده !

شما بهتره بجای سبک قلمداد کردن پستهای دیگران اول همه ی پست ها رو به دقت بخونید بعد افاضات بفرمایید.
در پست های قبلی هم این موضوع رو آوردم که ایران به گفته ی رییس بانک مرکزی 100 میلیارد دلار ذخیره ی ارزی و به اندازه ی 10 سال ذخیره ی طلا داره منبع هم ذکر کردم.

اینم بگم وقتی کسی از ایجاد مشکل برای کشورش خوشحال میشه آدم یاد افراد خائن و وطن فروش می افته! ولی به یاری خدا این ذوق وطن فروشان طولانی نخواهد بود.[/quote]

یه ماهی میشه که دیگه فروش ندارن
الان اگه دلار بخای فقط باید از دلال بخری حتی صرافی ها هم نمیفروشی بری بگی دلار میخام انگار فحش ناموس بهشون دادی

در مورد رئیس بانک مرکزی هم که حرفی ننمونده دسته گلشو داریم هر روز میبینیم چه برسه به امارش
در مورد مشکلات مملکت هم من خوشحال نشدم ولی وقتی کاریش نمیشه کرد میخای چکار کنم بشینم یه گوشه غصه بخورم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا دلار که هیچی متاسفانه قیمت درهم هم بدجور رفته بالا و بالا ترم میره یه ماه پیش یه گوشی رو قیمت کردم 750 هزار تومان امروز رفتم نگاه کردم شده یک میلیون و پنجاه هزار تومان اینهمه افزایش قیمت طی یک ماه فقط :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="sadeq"][quote][quote][quote][quote][[quote]؟ ت
2200 بخرم و بیاد پایین من کارم تمومه
[/quote]

بانک مرکزی یک نرخ ثابت و استانداردی تعیین کرده میتونید ازاون منبع بخرید تا خدای نکرده متضرر نشید لزومی نداره حتماً از دلال ها خریداری کنید.[/quote]


اونوقت کجا میفرشه :mrgreen:


اینجا پست های خیلی سبکی دیدم
که حتی اینکار به نفع ایران میدونن مثل همایت از تولیدات داخلی و...
ولی همه اینا دلار میخاد که نداریم

با این تحریم باید من تظر برنامه نفت در برابر غذا ودارو باشیم کاری که در عراق هم انجام شد :evil:[/quote]

منظور شما رو از کجا میفروشه متوجه نشدم ! ایشون نیاز به دلار داشت که گفتم از چه منبعی بخره . بحثی از فروش نبوده !

شما بهتره بجای سبک قلمداد کردن پستهای دیگران اول همه ی پست ها رو به دقت بخونید بعد افاضات بفرمایید.
در پست های قبلی هم این موضوع رو آوردم که ایران به گفته ی رییس بانک مرکزی 100 میلیارد دلار ذخیره ی ارزی و به اندازه ی 10 سال ذخیره ی طلا داره منبع هم ذکر کردم.

اینم بگم وقتی کسی از ایجاد مشکل برای کشورش خوشحال میشه آدم یاد افراد خائن و وطن فروش می افته! ولی به یاری خدا این ذوق وطن فروشان طولانی نخواهد بود.[/quote]

یه ماهی میشه که دیگه فروش ندارن
الان اگه دلار بخای فقط باید از دلال بخری حتی صرافی ها هم نمیفروشی بری بگی دلار میخام انگار فحش ناموس بهشون دادی

در مورد رئیس بانک مرکزی هم که حرفی ننمونده دسته گلشو داریم هر روز میبینیم چه برسه به امارش
در مورد مشکلات مملکت هم من خوشحال نشدم ولی وقتی کاریش نمیشه کرد میخای چکار کنم بشینم یه گوشه غصه بخورم[/quote]

دسته گل مربوط به دلالهای محتکر میشه که خیلی هاشون پیاده نظام دشمن در کشور هستن و با برنامه ریزی در راستای تحریم نفتی دلار رو ذخیره کردن تا بالا بزنه . قیمت دلار در سایت بانک مرکزی 1129 تومن هست و تا جایی که من اطلاع دارم فروش هم دارند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18][b]تحلیل شریعتمداری از پشت پرده التهاب در بازار و تحريم نفتي ايران[/b][/size]
شايد با اولين نگاه به يادداشت پيش روي، كيهان را به «بدبيني»! متهم كنيد ولي شواهد و قرائن موجود ترديدي باقي نمي گذارد - و يا، دستكم اين احتمال را قوت مي بخشد- كه افزايش بي رويه و جهشي قيمت سكه و دلار طي چند هفته و مخصوصاً چند روز اخير پروژه اي هماهنگ با تحريم نفتي ايران از سوي اتحاديه اروپا بوده است و جرياني همسو با اصحاب فتنه كه چندان هم ناشناخته نيست با افزايش مصنوعي بهاي سكه و دلار و نهايتاً افزايش پرشتاب قيمت ساير كالاها، در تلاش بوده است تا آثار تحريم نفتي جمهوري اسلامي ايران از سوي آمريكا و سپس اتحاديه اروپا را سنگين و پرآسيب جلوه دهد! اين در حالي است كه نه فقط محاسبات سياسي و اقتصادي از بي فايده بودن تحريم هاي ياد شده خبر مي دهند بلكه شمار قابل توجهي از صاحبنظران و اقتصاددانان بلندآوازه غربي نيز بركم اثر بودن تحريم نفتي ايران و زيان متقابل و بيشتر آمريكا و اروپا از تحريم هاي اخير تأكيد مي ورزند. و اما، جريان مرموز مورد اشاره با كليد زدن اين پروژه چه مقصودي را دنبال مي كند و كدام هدف نهايي را نشانه رفته است؟! بخوانيد؛
1- روز 24 اسفند ماه سال 1363، هنگامي كه خطيب جمعه تهران- رهبر معظم انقلاب- خطبه دوم نماز را آغاز كرده بود، بمب قوي و پرقدرتي كه در يك زيرانداز جاسازي شده و به زمين چمن دانشگاه تهران راه يافته بود، با صداي مهيبي در ميان جمعيت فشرده نمازگزار منفجر شد. در پي اين انفجار 14 تن از نمازگزاران به شهادت رسيده و 88 تن ديگر مجروح شدند. بي اثر بودن اين انفجار در حضرت آقا و جمعيت نمازگزار و ادامه خطبه دوم كه حماسه اي ماندگار بود، حديث ديگري است بيرون از محدوده اين نوشته محدود. نگارنده در آن نماز جمعه توفيق حضور داشتم و تنها صدايي كه بعد از انفجار در فضا طنين انداز شد، فرياد الله اكبر جمعيت بود.
بعد از پايان خطبه ها و آغاز نماز و در حالي كه امام جمعه به قنوت ركعت دوم مشغول بود - تقريباً نيم ساعت بعد از انفجار -هواپيماهاي عراقي از راه رسيدند. شليك پياپي توپ هاي ضدهوايي با صداي انفجار بمب ها و راكت هايي كه جنگنده هاي عراقي- مانند هميشه- بي هدف روي شهر فرو مي ريختند، در هم آميخته بود و جماعت بي آن كه كمترين نشانه اي از وحشت و اضطراب در آنان ديده شود به ادامه نماز مشغول بودند. ماجراي نماز جمعه آن روز، همان شب با تقدير جانانه امام راحل(ره) از صلابت حضرت آقا- امام جمعه و رئيس جمهور وقت- و شجاعت نمازگزاران روبرو شد. و اما، عاملان بمب گذاري پس از دستگيري اعتراف كردند كه قرار بود بمب كارگذاري شده هنگامي منفجر شود كه هواپيماهاي عراقي براي بمباران تهران به فراز شهر رسيده باشند! يكي از افسران برجسته استخبارات ارتش بعثي- اطلاعات ارتش عراق- نيز بعد از اسارت توضيح داد كه تهديدهاي پي درپي صدام درباره بمباران نماز جمعه تهران با ناكامي روبرو شده بود و براي جبران اين ناكامي قرار بود بمب كارگذاري شده در نماز جمعه، همزمان با حضور هواپيماهاي عراقي برفراز شهر تهران منفجر شود تا اين انفجار به حساب بمباران هوايي نوشته شده و نشانه تأثير عملي تهديدهاي صدام درباره بمباران نمازجمعه تهران باشد.
2- تحريم هاي اقتصادي، سياسي و به كارگيري اهرم هاي فشار عليه جمهوري اسلامي ايران، تازگي ندارد بلكه از نخستين روزهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون به طور بي وقفه و در مقياس گسترده با آن روبرو بوده ايم اما به گواهي آنچه پشت سر نهاده ايم، تحريم هاي گسترده و فشارهاي بي وقفه و پيوسته نه فقط ايران اسلامي را وادار به تسليم در مقابل باج خواهي آمريكا و متحدانش نكرده است بلكه دستاوردهاي عظيم و فراوان علمي و تكنولوژيك را نيز در پي داشته است كه فناوري هسته اي، نانوتكنولوژي، ورود به باشگاه فضايي، دستاوردهاي بزرگ در عرصه توليد تجهيزات پيشرفته نظامي و... تنها بخشي از نمونه هاي مثال زدني و آشكار آن است. بنابراين به نوشته روزنامه آمريكايي «يو.اس.اي تودي»، گزارش سالانه «آمريكن اينترپرايز» و اعتراف بي پرده - بخوانيد دردمندانه- مركز مطالعات امنيت ملي اسرائيل- INSS- و دهها نمونه مشابه ديگر كه شرح آن به درازا مي كشد، «تهديدي كه پيوست عملياتي نداشته باشد و يا طرف مقابل- ايران- قادر به مقابله با آن باشد، نه فقط «تهديد» نيست، بلكه براي جمهوري اسلامي ايران يك «فرصت» تلقي مي شود.»
در گزارش خبري امروز كيهان به نمونه هايي از اعترافات دشمنان بيروني درباره ناكارآمدي تحريم نفتي اخير اشاره شده است كه از تكرار آن خودداري مي ورزيم. و از دو بند فوق تنها به اين نتيجه بسنده مي كنيم كه حريف از موثر بودن تحريم ها در مقياس «آسيب جدي»! و يا به قول خانم هيلاري كلينتون «فلج كننده»! نااميد است و از سوي ديگر چنانكه اشاره خواهيم كرد، «تهديد» تنها گزينه اي است كه پيش روي دارد. بنابراين وقتي «تهديد» تنها گزينه باشد و اين گزينه، نيز آسيب جدي نداشته و قابل دور زدن و مقابله باشد، به آساني مي توان نتيجه گرفت دشمن به «حركت» و «اقدامي» نياز دارد كه تحريم را جدي و اثرگذار جلوه دهد.
3- نزديك به 3 هفته قبل -14/10/90- در بخش پاياني يك يادداشت با عنوان «چه كسي فرياد زد؟!» آورده بوديم؛
«اوباما و تيم اقتصادي او با استناد به نظرات كارشناسي اقتصاددانان برجسته آمريكايي با امضاي مصوبه مجلس نمايندگان آمريكا براي تحريم بانك مركزي ايران به شدت مخالف بودند و رئيس جمهور آمريكا بعد از فشارهاي پي در پي لابي صهيونيست ها -آيپك- نهايتا قول داد كه تصميم نهايي درباره امضاي اين مصوبه را بعد از پايان تعطيلات سال نو مسيحي اتخاذ خواهد كرد ولي ناگهان در آخرين ساعات سال 2011 و قبل از شروع تعطيلات و در حالي كه مشغول گذران تعطيلات در جزاير هاوايي بود، طرح ياد شده را امضاء كرد. پرسش اين است كه در اين فاصله چه اتفاقي افتاده بود كه اوباما را با عجله به امضاي مصوبه تحريم بانك مركزي ايران كشاند؟! نفرمائيد كه فشار نئومحافظه كاران، رقباي انتخاباتي و آيپك، علت عجله اوباما و امضاي ناگهاني طرح مورد اشاره بوده است! چرا كه اين فشارها پيش از آن نيز وجود داشت. پس علت عجله اوباما را كجا مي توان جستجو كرد؟! اگر كيهان را به بدبيني متهم نكنيد به نظر مي رسد كه آمريكا به اقدامي از درون ايران چشم اميد دوخته بود ولي در اين فاصله، اتفاقي افتاده است كه چشم طمع دشمن را كور كرده است. اين اتفاق كه از اقتدار و هوشياري مثال زدني ايران اسلامي حكايت مي كند چه بوده است؟! و كدام آرزوي دشمن را دود كرده و به هوا فرستاده است؟!»
و اكنون به سوالي كه در يادداشت 14/10/90 بي پاسخ گذاشته بوديم پاسخ مي دهيم كه برخي از ساده انگاران در پي توهم پراكني شماري از اطرافيان خويش، شرايط كنوني كشور را با دوران «شعب ابيطالب» مقايسه كرده و راه برون رفت از آن را، گشودن باب مذاكره با آمريكا دانسته بودند! بي آن كه بدانند و قادر به درك اين نكته بديهي باشند كه درگيري جمهوري اسلامي ايران با آمريكا يك درگيري ماهوي است و از ماهيت طرفين درگير ريشه مي گيرد. با اين توضيح كه تاكيد ايران به اسلام ظلم ستيز، استقلال طلب و آزادي خواه در تقابل با ماهيت مستكبر، خون ريز و غارتگر آمريكاست و آمريكا كه از تقابل و تخاصم سي و چند ساله خود با ايران اسلامي طرفي نبسته است و امروزه از الگو شدن انقلاب اسلامي براي ملت هاي مسلمان منطقه به شدت آسيب ديده است، مذاكره را فقط براي مذاكره مي خواهد و در پي آن است كه بلافاصله بعد از آغاز مذاكره، اين رخداد را براي ملت هاي مسلمان منطقه فاكتور كرده و خطاب به آنان در شيپورهاي تبليغاتي خود بدمد كه اگر ايران اسلامي را به عنوان «الگو» برگزيده ايد و نسخه انقلاب اسلامي را پيش روي خود داريد، جمهوري اسلامي ايران نيز بعد از سي و چند سال مقاومت، چاره اي جز رويكرد به آمريكا نداشته است!
متاسفانه برخي از ساده انديشان- درخوشبينانه ترين حالت- آمريكا را در فلان سريال تلويزيوني مي بينند كه در آن براي نجات يك گربه از درون چاه، 3 فروند هلي كوپتر امداد به كار گرفته شده است!! آمريكا را بايد در افغانستان و عراق و غزه و گوانتانامو و ابوغريب و مصر و تونس و ليبي تا چند سال قبل و مخصوصا ايران قبل از انقلاب اسلامي ديد و... و اما، در پي پاسخ قاطع و كوبنده حضرت آقا به اينگونه برداشت هاي گمراه كننده و پيشنهادهاي برخي از افراد مرعوب و خودباخته، بود كه رئيس جمهور آمريكا را با نااميدي به امضاي مصوبه مجلس نمايندگان اين كشور براي تحريم بانك مركزي ايران كشانيد. مصوبه اي كه ابتدا و تا قبل از پاسخ قاطع و قدرتمندانه حضرت آقا- حفظه الله تعالي- به شدت با آن مخالف بود.
گفتني است «درخواست مذاكره»، محور اصلي- بخوانيد اصلي ترين محور- در پيام شفاهي اخير اوباما به مسئولان بلندپايه جمهوري اسلامي ايران بود و انصراف ايران از بستن تنگه هرمز، محور ديگري از آن پيام بود كه نشاندهنده «پاشنه آشيل» آمريكا و متحدان اروپايي آن و صلابت باور شده ايران اسلامي است.
4- اكنون به آساني مي توان حدس زد آمريكا و متحدانش بعد از ناكامي در پروژه ياد شده كه شكستن الگوي ايران اسلامي و حذف آن از ميدان ديد و عمل ملت هاي مسلمان منطقه، اصلي ترين هدف آن بوده است، چه راه كاري را پيش روي داشته اند؟
الف: تحريم نفتي ايران؟! اين پروژه كه به اعتراف صريح آمريكايي ها و اروپايي ها ناممكن است و در صورت عملياتي شدن، بيشترين و جدي ترين آسيب آن متوجه آمريكا و اتحاديه اروپا خواهد شد. كشورهاي دوسوي اقيانوس اطلس كه به گفته برژينسكي در شوراي راهبردي آتلانتيك- 12 دسامبر 2011 در واشنگتن- بيرون از ضريب ايستادگي و آستانه تحمل آمريكا و اروپاي بحران زده است.
همين جا پرسشي در ميان است و آن، اين كه چرا اتحاديه اروپا در مصوبه اخير خود، زمان اجرا و عملياتي شدن تحريم نفتي ايران را به 6 ماه بعد- ژوئيه 2012- موكول كرده است؟! چرا؟! پاسخ را از مجموعه آنچه مقامات و رسانه هاي آمريكايي و اروپايي طي چند روز گذشته بر زبان و قلم آورده اند بشنويد؛
اول:تحريم نفتي ايران، شوك بزرگي در پي دارد و اروپاي بحران زده با شرايط سخت مالي و اقتصادي خود تحمل پذيرش اين شوك بزرگ را ندارد.
دوم: تحريم نفتي ايران، قيمت نفت را به گونه اي تصاعدي و جهشي افزايش خواهد داد و اين افزايش قيمت منحصر به نفت ايران نخواهد بود. جهش قيمت نفت براي اقتصاد بحراني اروپا يك كابوس وحشتناك و پديده اي شكننده است.
سوم: اگرچه عربستان تعهد كرده است با افزايش صادرات نفتي خود، پي آمد تحريم نفتي ايران را پر كند ولي اين اعلام آمادگي در حد و اندازه يك بلوف قابل ارزيابي است.
چهارم: تنها 17 تا 18 درصد از نفت ايران به اروپا و عمدتا 4 كشور اسپانيا، يونان، فرانسه و ايتاليا صادر مي شود و اين 4 كشور در شرايط اقتصادي شكننده اي قرار دارند. يونان با 1000 ميليارد يورو بدهي، ايتاليا با 1400 ميليارد بدهي، فرانسه با مشكل بزرگ طلب هاي غيرقابل وصول از يونان و اسپانيا با اقتصاد ورشكسته، كسري بودجه كلان و... روبرو هستند و از سوي ديگر، ساير كشورهاي اروپايي نيز، در بحران شديد مالي به سر مي برند و قادر به جبران خسارات فراواني كه در صورت تحريم نفتي ايران به4كشور ياد شده وارد مي شود، نخواهند بود.
پنجم: پالايشگاههاي 4 كشور اسپانيا، فرانسه، يونان و ايتاليا، براي تبديل نفت وارداتي به فرآورده هاي نفتي، نظير بنزين، گازوئيل و... متناسب با «نفت ايران» ساخته شده است و جايگزين نفت ايران، مستلزم تغيير اساسي در ساختار پالايشگاهها است كه در بحران مالي كنوني كشورهاي ياد شده اگر ناممكن نباشد، با صرف هزينه هاي كلان همراه است.
ششم: تحريم نفتي ايران مي تواند بستن تنگه هرمز را در پي داشته باشد. گفتني است كه مطابق كنوانسيون هاي 1958 ژنو و 1982 جامائيكا، بستن تنگه هرمز، حق مسلم جمهوري اسلامي ايران است و حتي انجام ايست و بازرسي كشتي هاي عبوري مي تواند، افزايش جهشي قيمت نفت، نرخ بيمه، اخلال در ارسال اسلحه و مهمات به كشورهاي همپيمان آمريكا در منطقه و... را در پي داشته باشد.
هفتم: يكي از اهداف اصلي تحريم نفتي ايران، آنگونه كه خانم اشتون، روز يكشنبه هفته جاري اعتراف كرد، كشاندن جمهوري اسلامي ايران به پاي ميز مذاكره است و اين اقدام مي تواند مذاكرات هسته اي را متوقف كند و توقف مذاكرات در حالي كه ايران به پيشبرد برنامه هاي هسته اي خود ادامه مي دهد، امتياز ديگري است كه به الگوي ايران اسلامي براي ملت هاي منطقه افزوده مي شود.
هشتم: آمريكا و متحدانش مي دانند كه عملياتي كردن تحريم نفتي براي ايران اسلامي، آسيب جدي در پي نخواهد داشت ولي با تعويق اجراي آن به 6 ماه بعد در پي آنند كه به خيال خود از اين «مشت بسته» به عنوان يك اهرم براي حمايت از عوامل خود در انتخابات مجلس نهم استفاده كرده و جمهوري اسلامي ايران را به تائيد صلاحيت وطن فروشان مدعي اصلاحات ترغيب كنند! و...
تمامي اين شواهد و نمونه ها حكايت از آن دارند كه تحريم نفتي ايران در عمل ناممكن است و جمهوري اسلامي دهها اهرم قدرتمند براي مقابله با آن را در اختيار دارد.
5- از آنچه گذشت مي توانيم به اين نتيجه منطقي برسيم كه اولا؛ تحريم نفتي ايران ناممكن و يا دستكم، بسيار كم اثر است. ثانيا؛ پي آمدهاي آسيب رسان آن براي تحريم كنندگان به مراتب بيشتر از آسيب هاي احتمالي براي ايران است. ثالثا؛ آمريكا و متحدانش به تهديد نياز دارند و رابعا؛ اين تهديدها زمينه اي براي پذيرش از سوي ايران ندارند.
حالا به صدر يادداشت پيش روي باز مي گرديم و اين پرسش را مطرح مي كنيم كه آيا تنها راه پيش روي آمريكا و متحدانش براي موثرنشان دادن تحريم ها، اين نيست كه در داخل كشور به ايجاد يك «فضاي كاذب» از افزايش قيمت ها دست بزنند و سپس ادعا كنند اين افزايش جهشي قيمت ها پي آمد تحريم هاست؟! دقيقا و در مقياسي بزرگتر از همان ماجراي انفجار بمب در نمازجمعه تهران؟!
آيا افزايش غيرطبيعي و پرشتاب بهاي سكه و دلار كه افزايش قيمت ساير كالاها و خدمات را از چند هفته قبل و مخصوصا طي چند روز گذشته در پي داشته است، همان ماموريت نيست؟ اگر هست - كه هست- اين ماموريت را چه كساني و يا كدام جريانات برعهده گرفته و عملياتي كرده اند؟! پاسخ اين سوال چندان دشوار نيست. چه كساني شرايط كنوني كشور را با دوران شعب ابيطالب مقايسه مي كردند؟ و راه برون رفت را در گشودن باب مذاكره با آمريكا مي دانستند؟! كه با خروش مقتدرانه حضرت آقا روبرو شدند. چه كساني از يكسو به افزايش مصنوعي قيمت سكه و دلار دامن مي زدند و از سوي ديگر به گونه اي حسابشده، اين افزايش قيمت را به حساب ايستادگي مردم و نظام در مقابل زورگويي ها و باج خواهي هاي آمريكا و متحدانش معرفي مي كردند و مثلا اينكه اگر سپاه از بستن تنگه هرمز سخن به ميان نياورده بود يا اگر دانشجويان انقلابي خشم مقدس خود را عليه آمريكا و انگليس مهار كرده بودند و يا... قيمت سكه و دلار افزايش نمي يافت؟!
و بگذريم از مراكز اطلاعاتي و امنيتي كشور كه جاي خالي آنها در اين ماجرا محسوس است!
6- و بالاخره؛ حالا كه قرار است تحريم نفتي ايران از 6 ماه ديگر عملياتي شود. چرا از هم اكنون؛ صدور نفت به كشورهاي اروپايي را متوقف نكرده و مشتريان پاي كار و فراوان ديگري را كه آماده خريد هستند جايگزين نكنيم؟ چرا نبايد از همين امروز با استناد به مواد 14 تا 23 كنوانسيون 1958 ژنو و مواد 17 تا 37 كنوانسيون جامائيكا، ابتدا ايست و بازرسي كشتي هاي عبوري تنگه هرمز را كه از سال 1991 داوطلبانه متوقف كرده بوديم، از سر نگيريم؟ و در مرحله بعد، از حق مسلم خود براي بستن تنگه هرمز به روي كشتي هاي متعلق به كشورهاي تحريم كننده نفت ايران استفاده نكنيم؟
حسين شريعتمداري
[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/94131/تحلیل-شریعتمداری-از-پشت-پرده-التهاب-در-بازار-سکه-و-ارز]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گویا این چند روز با هجوم مردم به بازارها و خرید های بسته بسته مایحتاج روزانه بازار اونها هم داره کم کم آشفته میشه. icon_eek

من یه چیزی میگم اگه مسخرست و ممکن نیست بم نخندین. :mrgreen:

میدونیم اگه ایران پیشدستی کنه و نفت رو از الان به اروپا نده اونا در چنان شوکی فرو میرن که ممکنه اونا رو از تصمیمشون برگردونه اما این که بگیم بتون نفت نمیدیم در حالی که باشون قرار داد داریم در واقع خودمون رو در بازار خراب کردیم و دیگه کسی نمیتونه به ما اعتماد کنه چون همه در جریان هستن که خریدن نفت ایران اجباری نیست هر کی نمیخواد خوب نمیخره.
این یعنی یه جوره دیگه باید صادرات نفت کم بشه,مثلا اگه یه کشتی از ما در حساسترین نقطه ی تنگه ی هرمز غرق بشه چی میشه؟
اون موقع این ما نیستیم که نفت نمیدیم.در ثانی اگه این کارو بکنیم صادرات نفت بقیه ی کشورا ی خلیج فارس هم مختل میشه.اون وقت خر بیار باقالی با کن. :evil:

عملیات بیرون کشیدنه یک کشتی یه کوچولو بزرگ چند روز میتونه همه رو یه لنگه پا نگه داره؟




[quote]چرا نبايد از همين امروز با استناد به مواد 14 تا 23 كنوانسيون 1958 ژنو و مواد 17 تا 37 كنوانسيون جامائيكا، ابتدا ايست و بازرسي كشتي هاي عبوري تنگه هرمز را كه از سال 1991 داوطلبانه متوقف كرده بوديم، از سر نگيريم؟ و در مرحله بعد، از حق مسلم خود براي بستن تنگه هرمز به روي كشتي هاي متعلق به كشورهاي تحريم كننده نفت ايران استفاده نكنيم؟ [/quote]

چرا ما از این حقمون گذشتیم؟میشه از الان چنان این قانون رو سختگیرانه اجرا کرد که کار برای کشتیها خیلی کلافه کننده بشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ورود لیبی به منازعه نفتی غرب با ایران
12000 هزار نیرویی که در حال اعزام به لیبی هستند ، در شهرهای «سرت» ، «البریقه »و «راس لانوف» مستقر خواهند داشت ، ماموریتی که به آنان سپرده می شود در جهت مقابله با ایران تعریف شده است


سرویس بین الملل - گزارش های رسیده از این حکایت دارد که 12000 سرباز آمریکایی وارد لیبی خواهند شد و در پایگاه نظامی میتیجا در شرق طرابلس مستقر شده اند .

به گزارش تابناک ، آمریکا که به تازه گی نیروهای خود را از عراق بیرون کشیده است ، این دوازده هزار سرباز را به تدریج وارد لیبی خواهد کرد.

در همین حال یکی از افراد جنبش مقاومت ملی لیبی در مصاحبه ای اعلام کرده است که نیروهای ناتو ، همه سکوهای نفتی لیبی را به اشغال خود در آورده اند و کشتی های جنگی آنان نیز در سواحل این کشور پهلو گرفته اند . نیروهای آمریکایی نیز بناست در شهرهای البریقه ، سرت و راس لانوف که از شهرهای نفتی لیبی هستند که پالایشگاه های عمده نفت این کشور هستند ، مستقر شوند .

منابع مطلع معتقدند که حضور نیروهای نظامی آمریکایی در مناطق نفتی لیبی به همراه نیروهای ناتو در حالی صورت می گیرد که آنان برای تامین نفت اروپا از طریق این کشور حساب باز کرده اند . به گونه ای که مسئولیت مستقیم سکوها و پالایشگاه نفتی این کشور را خود در اختیار گرفته اند .

پیش از آغاز درگیری ها در لیبی این کشور به روزانه حدود یک میلیون و ششصد هزار بشکه نفت تولید می کرد که حدود یک میلیون و سیصد هزار آن به کشور های دیگر و به ویژه کشورهای اروپایی صادر می شد . پس از سقوط قذافی آمارها از تولید حدود 500 هزار بشکه نفت به صورت روزانه در این کشور حکایت دارد که بیشتر این تولید به مصارف داخلی می رسد.

در شرایط کنونی با حضور مستقیم نیروهای ناتو و آمریکا کوشش می شود که به سرعت تولید نفت این کشور ظرف مدت کوتاهی به بیش از دو برابر تولید فعلی برسد تا در صورت تحریم نفتی ایران و عدم تامین نفت توسط عربستان ، نفت لیبی پاسخگوی نیاز کشورهای اروپایی باشد.


http://www.tabnak.ir/fa/news/222173/ورود-لیبی-به-منازعه-نفتی-غرب-با-ایران

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه نفت لیبی برسه کار برای ما مشکل میشه.
کسی میدونه که شرکتهایی که مسئول بازسازی تاسیسات لیبی هستن در مورد اینکه کی میشه از لیبی نفت خرید چی گفتن؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.