امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[right]البته حالت اضطرار باعث ميشه آدم با سرعت بيشتري به انجام فعاليت‌ها بپردازه[/right]
[right]اين نكته كليدي باعث ميشه كه متخصصان امر مثلاً راهي كه روسيه در 10 سال طي كرده در 3 سال طي كنن[/right]
[right]به نظر من اين همه تهديد از جانب كشورهاي ديگه كه هر روز هم داره بشتر ميشه موتور محرك خوبي براي پيشرفت در علوم نظاميه شده [/right]
[right]حتي شايد متخصصان امر بصورت 24 ساعته روي موضوعات مربوطه كار كنن تا هرچه زودتر عملياتي بشه[/right]
[right]پس خيلي نبايد از چيزهايي كه رونمايي ميشه تعجب كرد[/right]
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نکته دیگه اینه که طراحی دوباره یه وسیله کار راحت تریه چرا که طرح اولیه الگو نداره و طراح باید زمان زیادی رو صرف بهینه سازی اون بکنه ولی در طراحی مجدد شما یه الگو دارید! مثلا برای اینکه شما یه جنگنده رادارگریز بسازید میتونید از اف 22 و اف 35 و... الگو برداری کنید یعنی کاری که چینی ها کردن!
در زمینه ساخت موشک و ... هم شاید تو نت اطلاعات خوبی وجود داشته باشه برای الگو برداری!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
متاسفانه برخی از دوستان دید درستی نسبت به توان علمی و صنعتی کشور ندارند،در بحث نظامی و به خصوص قسمت پدافند ما نه به پای امریکا می رسیم و نه به پای روسیه و فاصله میان ما و خوبان زیاد است اما قطعآ جایگاه پایینی هم نداریم و دانش و توان فنی بسیار خوبی در این حوزه داریم.وجود تعداد قابل توجهی نخبه در بخش الکترونیک و مخابرات،مکانیک و هوافضا،شیمی،ریاضیات و نرم افزار و... این ها به کنار،وجود انواع رادارهای پیشرفته ی شرقی و غربی در کشور،وجود انواع سامانه های پدافندی در بردهای متنوع به خصوص از نوع شرقی و از همه مهمتر تجربه ی بسیار بالای متخصصان کشور در بحث پدافند هوایی که از شاهکارهایشان می توان به سامانه های مرصاد (به خصوص موشک شلمچه)،اس-200 دیجیتالی شده،رعد و... اشاره کرد.همه ی این مسائل دست به دست هم می دهند تا با یک برنامه ریزی جامع همراه با مدیریت قوی بتوانیم یک سامانه ی دوربرد متناسب با نوع تهدیدات خودمون بسازیم،حتمآ لازم نیست چیزی در حد اس-400 بسازیم،مهم چیزی است که بتواند خطر را از ما دور نگه دارد.
در ضمن برای ساخت یک قطعه یا وسیله حتمآ لازم نیست ان را دوباره اختراع کنید بلکه می توانید از دانش دیگران استفاده کنید و با ترکیب هنر و دانش خود با دانش دیگران چیزی را بسازید که خودتان می خواهید،دقیقآ همان کاری که ما و دشمنانمون انجام می دهیم.
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران در زمینه دانش پدافندی به هیچ وجه از چین عقب تر که نیست حتی بنظرم جلوتر هم هست نمونش پدافند میان برد رعده لابد اینم تحت لیسانس چین تو کشور ساخته میشه
در مورد باور373 هم بنده نظر شخصی اینه که شاید در حد اس400 باشه البته این نظر شخصیه و ممکنه خیلی ها باهاش موافق نباشن و دلایلشون هم قانع کننده باشه بالاخره این پدافند که هنوز رونمایی نشده شاید حرفشون درست باشه یا اینکه بعد رونمایی کم کم متوجه بشن حرف من درسته
ترجیح میدم دیگه تا موقع رونمایی رسمی سکوت کنم گذر زمان خیلی مسایل رو روشن میکنه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Thundar' timestamp='1350333369' post='277252']
ایران در زمینه دانش پدافندی به هیچ وجه از چین عقب تر که نیست حتی بنظرم جلوتر هم هست نمونش پدافند میان برد رعده لابد اینم تحت لیسانس چین تو کشور ساخته میشه
در مورد باور373 هم بنده نظر شخصی اینه که شاید در حد اس400 باشه البته این نظر شخصیه و ممکنه خیلی ها باهاش موافق نباشن و دلایلشون هم قانع کننده باشه بالاخره این پدافند که هنوز رونمایی نشده شاید حرفشون درست باشه یا اینکه بعد رونمایی کم کم متوجه بشن حرف من درسته
ترجیح میدم دیگه تا موقع رونمایی رسمی سکوت کنم گذر زمان خیلی مسایل رو روشن میکنه
[/quote]

در مورد اول کاملا اشتباه می کنید دوست عزیز. چینی ها خیلی قبل تر از ما بوک و خیلی چیز های پیشرفته تر می ساختن. در مورد باور هم به نظر من چیزی در حد اس-300 پی ام یو (1 یا 2 نداره) هست با یه مقدار برد بیشتر. من هم دارم بر اساس توان صنعتی و تکنولوژیکی ایران حرف می زنم. اگه باور 373 در حد اس-400 باشه، فردا ما جنگنده ی نسل 4++ رو هم رونمایی میکنیم.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من که خیلی منتظرم آزمایش بشه
اونوقت قیافه این روسا آی دیدن داره
میتونستن با فروش s300 به ایران سود کلانی بکنن و ازش برای ارتقای همین سامانه استفاده کنن ایرانم در رابطه با پدافند دور برد تا حدودی به خودشون وابسته میکردن وراه رو برای معاملات بعدی باز میکردن .
تمام اینا رو به خاطر فشار آمریکا از دست دادن نمیدونم مشوق های احتمالی که امریکا بهشون داده ارزشش رو داشته یا نه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
فکر کنم داره آزمایش می شه ، چون غربی ها خیلی خیلی دارن زور می زنند تا مواضع ایران رو در گام اول تعدیل کنند و در گام ها ی بعدی کارش رو بسازند ....

کلا اگه آزمایش موفقیت آمیزش رو ببینم ، قیافه ی خیلی ها دیدنی می شه که روس ها می افتن جزو آخرین گزینه های " قیافه دیدنی " ....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right]سلام[/right]
[right]من یک سوالی دارم که امیدوام با فوج نمرات منفی مواجه نشه و بهش پاسخ داده بشه[/right]

[right]بنده فراخور شغل و ارتباطاتی که دارم میدونم که ما در داخل کشور توانایی ساخت پایه ای ترین جزء مدار الکترونیک (مقاومت) رو هم نداریم ، برد و آی سی و ... بماند[/right]

[right]چطور میشه وارد ساخت سیستم پیچیده ای مثل رادار و امثال اون بشیم؟؟[/right]

[right]البته خودم اول بگم ، چشم اسفندیار [size=1](نگیم پاشنه آشیل)[/size] صنایع ما عدم سرمایه گذاری مناسب روی علم مواد و استحصال آلیاژ هاست[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='HIMLER' timestamp='1350377122' post='277300']
[right]سلام[/right]
[right]من یک سوالی دارم که امیدوام با فوج نمرات منفی مواجه نشه و بهش پاسخ داده بشه[/right]

[right]بنده فراخور شغل و ارتباطاتی که دارم میدونم که ما در داخل کشور توانایی ساخت پایه ای ترین جزء مدار الکترونیک (مقاومت) رو هم نداریم ، برد و آی سی و ... بماند[/right]

[right]البته خودم اول بگم ، چشم اسفندیار [size=1](نگیم پاشنه آشیل)[/size] صنایع ما عدم سرمایه گذاری مناسب روی علم مواد و استحصال آلیاژ هاست[/right]
[/quote]

در نمایشگاه یادیاران سامانه بوک آورده بودن، متخصص رادارش هم بود، چندتا سوال کردیم که جواب داد
اتفاقا گفت که حساس ترین قطعات مورد نیاز هم میتونیم وارد کنیم از کشورهای خاص وهم میسازیم...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب 100 میشه واضح تر بگی رو چه چیزی میخوان مواضع ایران رو در گام اول تعدیل کنن

و جناب اسپهد
من دقت کردم شما هرجا نظر میدی شروع کردی به ایه یاس خوندن دقیقا یادم هست رو قضیه پدافند رعد شما اولین کسی بودی که با وجود اینکه مسولین علنا اینو تو مراسم رجه رونمایی کردن شروع کردی به فلسفه بافی که نه بابا این ماکته و ....هر چی ما و برخی دوستان دیگه گفتم شاید خیلی چیزایی که تو مراسم عبور میدن ماکت باشه ولی این یکی محال ممکنه ماکت باشه باز شما حرف خودت رو زدی حالا جالبه بعدشم که چند روز بعد تستش رو از تی وی نشون دادن شما هیچی نگفتی

در مورد پدافند بوک هم این موضوع دلیل نمیشه که چون چین زودتر از ایران بوک رو کپی زده پس چین جلوتر از ماست شما خودت هم میدونی سامانه اچ کیو16 چینی کپی برابر اصل بوکه حالا با یه سری تغییرات جزیی البته در مورد چین هیچ وقت کپی ش برابر اصلش نمی شه ولی سامانه رعد ایران از اساس با بوک متفاوته شبیه بودن شکل ظاهرش به هیچ دلیل نمیشه البته خدا روشکر ظاهر رعد هم چندان شبیه بوک نیست
و مورد اخر اینکه سامانه اس400 در واقع یه مدل بروز شده اس300 هست جوری که حتی تا چند وقت پیش اسمش اس300 پی ام یو3 بوده بعد کردنش اس 400
حالا مسولین هم بصراحت میگن باور373 بمراتب از اس300 پیش رفته تره یعنی همون فلسفه تولید اس400 البته من تا الان نگفتم باور373 دقیقا در حد اس400 هستش من میگم احتمالی که باور رو قابل قیاس با اس400 بدونیم وجود داره یعنی بنده صحبت از احتمال میکنم حالا باز خوبه برخی دوستان دم از اس200 میزنن اونی که دیگه من اصلا حرفی ندارم بنزنم بعدشم قیاس باور373 با اس400 چه دخلی به جنگنده نسل+4 داره
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Thundar' timestamp='1350378383' post='277305']
جناب 100 میشه واضح تر بگی رو چه چیزی میخوان مواضع ایران رو در گام اول تعدیل کنن
[/quote]

همون چیزهایی که اینهمه براش با ما دشمنی کردند ............

حالا پیشرفت ها رو نادیده بگیرم ... حداقلش اینه که می خواهند " اندیشه و ایدئولوژی " ما رو تعدیل کنند و با قیچی بالا و پائینش رو بزنند !!!

شما هم خودت رو به خواب زدی ....

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='HIMLER' timestamp='1350377122' post='277300']
[right]سلام[/right]

[/quote]

من یه سوال از شما دارم. توی کشور سوئیس اصلا کاکئو به عمل نمیاد. پس چه طوری این کشور بهترین شکلات های دنیا رو تولید میکنه؟

[quote]و جناب اسپهد
من دقت کردم شما هرجا نظر میدی شروع کردی به ایه یاس خوندن دقیقا یادم هست رو قضیه پدافند رعد شما اولین کسی بودی که با وجود اینکه مسولین علنا اینو تو مراسم رجه رونمایی کردن شروع کردی به فلسفه بافی که نه بابا این ماکته و ....هر چی ما و برخی دوستان دیگه گفتم شاید خیلی چیزایی که تو مراسم عبور میدن ماکت باشه ولی این یکی محال ممکنه ماکت باشه باز شما حرف خودت رو زدی حالا جالبه بعدشم که چند روز بعد تستش رو از تی وی نشون دادن شما هیچی نگفتی[/quote]

در مورد پدافند بقیه هم قبول کردن که اون چیزی که توی رژه بود ماکت بود. خیلی دلیل محکمی هم آوردن. گفتن توی رژه ای که کلی مسئول مهم کشوری داره از نزدیک تماشاش میکنه سلاح واقعی نمیارن. کسی هم که اولین فیلم تست رعد رو آپلود کرد خود من بودم. هنوز هم میگم، در مورد ایران تا زمانی که چیزی رو با چشمای خودتون تمام و کمال در حال کارکرد ندیدین بهتره فکر کنید ماکته. انقدر از این جور کارا کردن که واقعا بهتره همین کارو بکنیم.

[quote]در مورد پدافند بوک هم این موضوع دلیل نمیشه که چون چین زودتر از ایران بوک رو کپی زده پس چین جلوتر از ماست شما خودت هم میدونی سامانه اچ کیو16 چینی کپی برابر اصل بوکه حالا با یه سری تغییرات جزیی البته در مورد چین هیچ وقت کپی ش برابر اصلش نمی شه ولی سامانه رعد ایران از اساس با بوک متفاوته شبیه بودن شکل ظاهرش به هیچ دلیل نمیشه البته خدا روشکر ظاهر رعد هم چندان شبیه بوک نیست[/quote]

اتفاقا همین موضوع دال بر اینه که چین خیلی از ما جلوتره. بوک چینی رو تا به حال دیدین؟ میدونید از چه رادارها، کشنده ها و موشک هایی استفاده میکنه؟ میدونستین نسخه ی جدید اچ کیو 16 که توی نمایشگاه پکن نشون داده شد از یه موشک بالکل جدید استفاده میکنه؟ باید قبول کنید که توان ما اصلا مثل چین و روسیه نیست.

[quote]حالا مسولین هم بصراحت میگن باور373 بمراتب از اس300 پیش رفته تره یعنی همون فلسفه تولید اس400 البته من تا الان نگفتم باور373 دقیقا در حد اس400 هستش من میگم احتمالی که باور رو قابل قیاس با اس400 بدونیم وجود داره یعنی بنده صحبت از احتمال میکنم حالا باز خوبه برخی دوستان دم از اس200 میزنن اونی که دیگه من اصلا حرفی ندارم بنزنم بعدشم قیاس باور373 با اس400 چه دخلی به جنگنده نسل+4 داره[/quote]

و من هم میگم مسئولین دارن حرف هایی میزنن که فقط مصرف داخلی داره. مگه کم از این حرفا زدن؟ مگه نمیگفتن صاعقه در سطح اف-18 هست؟

و خیلی هم ربط داره. جنگنده های نسل 4++ از رادار های آرایه فازی ایزا استفاده میکنن که در اصل مهمترین مشخصه ی این جنگنده هاست. اگه بتونیم رادار هایی در سطح رادار های اس-400 بسازیم میتونیم رادار در این سطح هم بسازیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من از االکترونیک نظامی سر در نمیارم (مثلا مقاومت در برابر شتاب/تشعشع/حرارت و سایر قضایا) ولی با قطعات نیمه معمولی off-the-shelf نمی شه رادار ساخت؟ گمونم مانعی نیست.
اما این که ما نمی تونیم مقاومت هم بسازیم حرف درستی نیست. من خودم از ترانزیستور ساخت ایران استفاده کرده ام. ایران آی سی های خیلی معمولی SSI هم میساخته...نه حالا که 20-25 سال پیش. اما خب ساختن امثال اینها الان فایده ای داره؟ نه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[right][quote]اما این که ما نمی تونیم مقاومت هم بسازیم حرف درستی نیست. من خودم از ترانزیستور ساخت ایران استفاده کرده ام. ایران آی سی های خیلی معمولی SSI هم میساخته...نه حالا که 20-25 سال پیش. اما خب ساختن امثال اینها الان فایده ای داره؟ نه.[/quote][/right]
[right]منظورم مقیاس تجاری بود[/right]
[right]بنده به شخصه تا به حال ندیدم[/right]

[right]البته پیش از این در مورد ساخت سی پی یو بومی!! هم در مجموعه وزارت دفاع شنیده بودم ، فکر میکنم حدود 5 سال پیش بود، که با توجه به نیاز به اتاق تمیز بعید بنظر میرسه[/right]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز تا جایی که من می دانم مشکل عمده در ساخت قطعات الکترونیک در ایران و بقیه جاهای جهان قیمت تمام شده است. یعنی چین و کره و تایوان با مقیاس بسیار بالا تولید می کنند و قیمت آن بسیار کمتر تمام می شود. به عنوان مثال من در همین میلیتاری خواندم که دوستی می گفت صا ایران قبل از انقلاب مقاومت با کیفیت خوب می ساخت اما قیمت آن 10 برابر خارجی تمام می شد لذا نمی صرفید.

اما در مورد محصولات نظامی این قضیه برقرار نیست. یعنی اگر به ما نفروشند خودمان می سازیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.