Recommended Posts

موشك اتم بابا به امريكا بگيم يه دفعه هرچي موشك داره بريزه رو سر كره زمين اون وقت هممون ميميريم و از اين جنگولك بازيا نميشه فردا يهو خبر مياد انسان هم درست كنند شايد از جن ها هم كمك بگيرند :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
گلوله تو نره اون فشاری که میاره دندهارو خورد نمی کنه احیانا؟!!!

مستندش و شبکه چهار نشون داد ، طرحش در حد آزمایشگاه بود و تولیدش خیلی هزینه بر و مقدار تولیدش هم خیلی کم بود ،اونجام که ساختن بین شیشه و یا بعنوان یک لایه ی محافظ روی جلیقه استفاده شده بود نه بعنوان پوست روی بدن آدم!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دکتر جان این آواتارت چه معنی داره آخرین جنگ مرد یا لست وار خودمون رو داری میگی.
راستی این کودتای بنفش دوستان به کجا رسید؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر می کنم درست مثل تور دروازه ی فوتبال می مونه. توپی که بهش برخورد می کنه، سرعت زیادی داره ولی چون نیروش در کل شبکه ی تور تقسیم میشه می بینیم که تور دروازه یک تکان مختصر بیشتر نمی خوره. همین رو می شه در بعد نانو درست کرد. البته این طور هم نیست که پوست مثل کرکدیل سخت بشه که تیر ازش رد نشه! بعد در امر تزریقات هم به مشکل بر بخوریم! بلکه نیروها توزیع می شن و گرنه شما با یک قیچی می تونی تور رو پاره کنی به راحتی یا اگر از توپی استفاده کنی که از ساختار شبکه ی تور کوچیک تر باشه راحت ازش رد میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]فکر می کنم درست مثل تور دروازه ی فوتبال می مونه. توپی که بهش برخورد می کنه، سرعت زیادی داره ولی چون نیروش در کل شبکه ی تور تقسیم میشه می بینیم که تور دروازه یک تکان مختصر بیشتر نمی خوره. همین رو می شه در بعد نانو درست کرد. البته این طور هم نیست که پوست مثل کرکدیل سخت بشه که تیر ازش رد نشه! بعد در امر تزریقات هم به مشکل بر بخوریم! بلکه نیروها توزیع می شن و گرنه شما با یک قیچی می تونی تور رو پاره کنی به راحتی یا اگر از توپی استفاده کنی که از ساختار شبکه ی تور کوچیک تر باشه راحت ازش رد میشه.[/quote]

من هم فکر می کنم مکانیزمش همینه. شبیه تور دروازه ی فوتبال فقط یه مقدار کشسانی تر. این خودش بده چون میتونه به اعضای داخلی بدن آسیب بزنه بدون این که پوستو سوراخ کنه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]فکر می کنم درست مثل تور دروازه ی فوتبال می مونه. توپی که بهش برخورد می کنه، سرعت زیادی داره ولی چون نیروش در کل شبکه ی تور تقسیم میشه می بینیم که تور دروازه یک تکان مختصر بیشتر نمی خوره. همین رو می شه در بعد نانو درست کرد. البته این طور هم نیست که پوست مثل کرکدیل سخت بشه که تیر ازش رد نشه! بعد در امر تزریقات هم به مشکل بر بخوریم! بلکه نیروها توزیع می شن و گرنه شما با یک قیچی می تونی تور رو پاره کنی به راحتی یا اگر از توپی استفاده کنی که از ساختار شبکه ی تور کوچیک تر باشه راحت ازش رد میشه.[/quote]

من هم فکر می کنم مکانیزمش همینه. شبیه تور دروازه ی فوتبال فقط یه مقدار کشسانی تر. این خودش بده چون میتونه به اعضای داخلی بدن آسیب بزنه بدون این که پوستو سوراخ کنه.[/quote]
فکر می کنم اگر استراکچر شبکه درست تنظیم بشه نیاز به کشسانی بالا نیست. یعنی اصلا جابه جایی زیادی در یک نقطه برای از بین بردن انرژی جنبشی گلوله اتفاق نخواهد افتاد. بلکه نیروها و جابه جایی ها در کل لباس تقسیم میشن. البته قطعا گلوله آسیب هایی می زنه ولی نه به اون شکل.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فشاری که گلوله وارد میکنه حتی اگر گلوله وارد نشه بسیار سنگین و خطرناک خواهد بود تا جایی که می تونه امحا و احشء داخلی رو منهدم کنه.
در مورد جلیقه فرق می کنه جلیقه ها فشار رو در تمام سطح خودشون پخش می کنن ولی چیزی شبیه پوست و یا لباس این خاصیت رو نمی تونه داشته باشه چون اگر قرار باشه سفت باشه مثل بدن سوسمار که فد تبدیل به یه سخت پوست میشه و تحریک و... میاد پایین و اگر مثل لباس باشه هم که آسیب خودش رو می زنه بیشتر جنبه علمی اون مهمه وگرنه شاید کاملا عملی نباشه.مگر اینکه پیشرفتی برای جلیقه های فعلی باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
http://www.narenji.ir/sites/default/files/articleimage/2683/11/E-coli.jpg?1313609864

سالها از زمانی که بردگان در لباس گلادیاتور برای رضایت اربابانشان قصد جان همدیگر را می کردند ، گذشته است و دیگر اینکار -حداقل در کولوسئوم - تکرار نمی شود. اما اکنون نوبت میکربها رسیده است تا برای رضایت اربابانشان همدیگر را بکشند.

ماجرا از این قرار است که گروهی از دانشمندان دانشگاه نانیانگ سنگاپور، با دستکاری ژنتیکی گونه ای از باکتریها (اشرشیا کولی یا E-Coli ) آنها را وادار کرده اند که در صورت مواجهه با گونه ای دیگر از باکتریهای بیماریزا به نام سودوموناس آئروژینوزا ( Pseudomonas aeruginosa ) ماده ای تولید کنند که سودوموناس را بکشد.

ئی-کولای ها به محض مواجهه با سودوموناسها (باکتریهای مسبب چند نوع عفونت تنفسی و گوارشی) شروع به ترشح سم پیوسین می کنند. پیوسین سمی است که فرمول آن را خود سودوموناسها به دانشمندان لو داده اند. در حقیقت سودوموناسها از این سم برای کشتن یکدیگر (در زمان رقابت و تنازع بقا) استفاده می کنند و حالا دانشمندان با دستکاری در ژنهای ئی کولای کاری کرده اند که ئی-کولای به محض مواجهه با علائم شیمیایی سودوموناس، سم پیوسین را ترشح می کند.

تا پیش از این، سم پیوسین اختصاصا توسط سودوموناسها و برای نابودی سودوموناسها تولید می شده و تنها روی سودوموناس اثر می کند، پس تنها سودوموناسها هستند که کشته خواهند شد و این یعنی یک آنتی بیوتیک اختصاصی اختصاصی. پزشکان سنگاپوری که علاوه بر سودوموناس، توانسته اند ویبریوکلره (عامل بیماری وبا) را نیز با روش مشابهی از بین ببرند، اظهار امیدواری کرده اند که با گسترش این تکنیک، بتوان از عوارض ناشی از آنتی بیوتیکهای رایج فعلی کاست و مبارزه با باکتریها را کاملا هدفمند کرد. در صورتی که استفاده از این روش برای درمان یک عفونت به شما پیشنهاد شود، شما باکتریهای باکتری کُش را انتخاب خواهید کرد یا ترجیح می دهید از داروهای مرسوم فعلی برای مداوا استفاده کنید؟

[url=http://www.narenji.ir/3147]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify][color=blue]پژوهشگران کشورمان با استفاده از نانو ذرات "کاربید بور" در صدد تولید جلیقه های ضد گلوله ای هستند که علاوه بر سبکی وزن دارای عملکرد بالایی به عنوان سپر و پوشش‌ ضدانفجار است این در حالی است که پیش از این برای ساخت جلیقه‌ های ضدگلوله از الیافی استفاده می شد که به مراتب مقاومت کمتری داشتند.[/color]

به گزارش خبرنگار مهر، کاربید بور یک ماده نسوز قوی با نقطه ذوب بالا (2650 درجه سانتیگراد) است که دارای قابلیت جذب نوترون و همچنین رسانای حرارتی و الکتریکی بسیار بالا (در حد فلزات) بوده و می توان در صنایع مختلف از جمله صنایع هسته ای برای ساخت غلاف های سوخت از آن استفاده کرد.
برای تولید جلیقه های ضد گلوله در ابتدا از الیافی به نام " ابریشم عنکبوت" استفاده می شد که جزء شیمیایی آن با اعمال تغییرات ژنتیکی بر روی بزها به دست آمد و ماده حاصله آن " بیوستل" (Biosteel) است که مقاومتی 20 برابر فولاد دارد.
پس از آن گروهی از محققان در استرالیا به تحقیق بر روی ظرفیت جذب انرژی نانولوله‌های کربنی تک دیواره تحت اثر برخورد با گلوله پرداختند که طبق این تحقیقات مشخص شد می ‌توان از نانولوله‌ های کربنی به عنوان فاز تقویت‌ کننده در مواد استفاده کرد تا مقاومت آنها در برابر نفوذ گلوله بالا رود.
این تحقیقات باعث شد تا الیاف نانولوله های کربنی (Carbon nanotubes) تولید شود که حتی از ابریشم عنکبوت نیز مقاوم تر بود و با عنوان الیاف با دوام در جلیقه های ضد گلوله به کار برده می شود.
نانولوله ‌های کربنی قابلیت بالایی در ساخت مواد ضدگلوله دارند که خواص منحصر به فرد آنها باعث شده تا گزینه‌ای ایده ‌آل برای مقاوم‌سازی پلیمرها و سایر مواد باشند از این مواد می توان برای ساخت جلیقه‌ های ضد گلوله‌، سپرها و پوشش‌های ضد انفجار نیز استفاده کرد.

[b]موفقیت ایران در تولید نانو ذرات کاربید بور برای جلیقه های ضد گلوله[/b]
به اعتقاد کارشناسان یکی از مناسب ‌ترین مواد محافظ برای ساخت جلیقه ‌های ضدگلوله، سپرها و پوشش‌ های ضدانفجار، موادی هستند که توان بالایی در جذب انرژی داشته و گلوله و یا هر جسم نفوذ کننده دیگری را برگردانند.
در این راستا محققان کشورمان موفق به تولید نانوذرات کاربید بور شدند که برای الیاف جلیقه های ضد گلوله به کار می رود و اثرات تخریب بر روی کسی که گلوله به جلیقه ‌اش برخورد می کند را به شدت کاهش می دهد.
سهیل صابونی از محققان پژوهشکده نانو فناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان که موفق به تولید نانو ذرات کاربید بور برای جلیقه های ضد گلوله شده در گفتگو با خبرنگار مهر به فعالیت های این پژوهشکده در حوزه های نانو نساجی، نانو پلیمرها، نانو مهندسی و شبیه سازی نانو ساختارها اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین فعالیت های این پژوهشکده، تولید نانو ذرات "کاربید بور (B4C) است که در تولید جلیقه های ضد گلوله به کار می رود.
وی با بیان اینکه تاکنون این مواد در ابعاد میکرو تولید شده است، اظهار داشت: در این پروژه تحقیقاتی، ذرات کاربید بور در ابعاد کمتر از 100 نانو متر تولید شده است.
صابونی با اشاره به ویژگیهای این نانوذرات خاطرنشان کرد: بکار بردن این نانو ذرات در جلیقه های ضد گلوله علاوه بر اینکه باعث کاهش وزن در این نوع جلیقه ها می شود، مقاومت آن را نیز در برابر برخوردهای گلوله افزایش خواهد داد.

[color=olive]۱۳۹۰/۰۵/۲۸[/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1218827
[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]
[color=blue]محققان دانشگاه میشیگان پس از ساخت روباتی انسان نما، اکنون موفق به ایجاد الگوریتمی شده اند که می تواند در روبات توانایی دویدن بر روی دو پا را ایجاد کند.[/color]
به گزارش خبرگزاری مهر، روباتهایی که در آینده زمین را در تصرف خود در خواهند آورد می توانند پرواز کنند، شنا کنند و یا بدون نیاز به چرخهای لاستیکی حرکت کنند اما در دویدن بر روی دو پا مشکلات بسیاری دارند.
اکنون روباتی ابداع شده است که سریع ترین دونده روباتیک جهان با دو زانوی مجزا نامیده شده است و می تواند در هنگام دویدن مهارتهای حرکت دوپایی انسانها را به خوبی به نمایش بگذارد.
روبات MABLE به تازگی توانست با سرعتی برابر سه متر بر ثانیه بدود، سرعتی که با 12 متر بر ثانیه دونده های انسانی تفاوت زیادی دارد اما می تواند مسیر ساخت روباتهای سرباز و یا امدادگر با توانایی انجام تمامی کارهای انسانی را هموار کند.
مهندسان دانشگاه میشیگان که این روبات را ابداع کرده اند می گویند در صورتی که قرار باشد روباتی برای کمک به انسانها وارد یک خانه شود باید بتواند از پله ها بالا رفته، از روی اسباب بازی های کودکانه ای که بر کف اتاق ریخته اند پریده و در محیطهایی که استفاده از چرخ برای حرکت کردن امکان پذیر نیست به راحتی حرکت کند.

http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/08/681665_orig.jpg

ایجاد توانایی راه رفتن در میان روباتها می تواند دریایی از کاربردهای روباتیک را خلق کند. برای مثال می تواند منجر به خلق اسکلت بندی هایی شود که به انسانهای معلول برای دوباره راه رفتن کمک خواهد کرد و یا در سربازها و امدادگران توانایی شگفت انگیزی برای دویدن و پریدن ایجاد خواهد کرد.
همچنین روباتهایی با توانایی دویدن به شیوه انسانها می توانند نیاز به ساخت جاده را از بین ببرند، تنها کافی است که افراد از بدنه روبات بالا بروند و در اتاقک روبات بنشینند، سپس روبات می تواند خود را از هر مسیر و راهی به مقصد برساند.
MAEBEL در سال 2008 ساخته شده است اما الگوریتم ریاضی جدیدی که به سیستم روبات وارد شده توانایی تعادل آن را افزایش داده است. بالاتنه سنگین و پاهای سبک و انعطاف پذیر شبه انسانی این روبات باعث شده که روبات بتواند مانند انسانها قدم برداشته و به سرعت بدود. روبات قدمهایش را به شکلی برمی دارد که در 40 درصد از هر قدم یکی از پاها با زمین فاصله دارند. این در حالی است که در دیگر روباتهای دونده هر پا در کمتر از 10 درصد از یک قدم از زمین فاصله دارند.
بر اساس گزارش دیلی میل، MABEL طی آزمایشهای مختلف حرکت خود را با راه رفتن بر روی مسیری مسطح آغاز می کند اما به تدریج در معرض سطحی ناشناخته و ناهموار قرار می گیرد. اولین نمایش دوی این روبات در ماه جولای انجام گرفته است. محققان از دیدن حرکات چالاک و سریع این روبات شگفت زده شده و می گویند هرگز ماشینی نتوانسته چنین حرکاتی را از خود به نمایش بگذارد.

[color=olive]۱۳۹۰/۰۵/۲۶[/color]
منبع: خبرگزاري مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1386183
[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پس داريم كم كم به دوره ترميناتور نزديك ميشيم icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نه حالا حالاها مونده تا ترمیناتور ...........
روبات دوپا مزیتی نسبت به روباتهای دیگه تو جنگ نداره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این E-coli خیلی اسمش برام آشناست
فکر کنم تو یکی از این فیلمها دیدم -یه ویروس مرگباری که مشکل تنفسی ایجاد می کرد ( دقیق یادم نیست )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
    • توسط SAEID
      کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار مرتبط با مسائل نظامی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.
    • توسط SHAFAGH23
      دوستان هرکسی نظری در این رابطه داره بیان کنه . بستن تنگه هرمز کاری استراتژیک یا عملی اشتباست.؟ توان ایرا ن دربستن این تنگه با وجود نیروی دریایی امریکا چقدر است؟ چند ماه یا روز یاساعت این کار امکان پذیره ؟ راهکار شما استفاده از کدام سلاح هاست؟ این کار درصورت وقوع جنگ احتمالی برضد ایران چند ساعت به طول خواهد انجامید ؟سرعت عمل.. آیا بستن این تنگه راهگشای جنگ احتمالی است یا فقط عملی پرهزینه واشتباه ؟ آیا این کار باعث فشار براسرائیل می شود ؟ برغرب چه طور؟ اگر فشار ایجاد شود چه قدره ؟آیا مانع از ادامه جنگ میشه؟
    • توسط reformist
      منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، در مورد حضور یکی از رهبران گروه کرد پژاک در آلمان از آن کشور توضیح خواسته است. روز سه شنبه، 11 سپتامبر، خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - گزارش داد که آقای متکی با اشاره به مصاحبه سرکرده گروه پژاک مبنی بر حضور او در آلمان گفته است که وزارت خارجه ایران در این مورد از دولت آلمان توضیح خواسته است. آقای متکی، که با خبرنگاران در تهران سخن می گفت، افزود که دولت آلمان باید در خصوص حضور برخی اعضای پژاک، که وی آن را یک "گروهک تروریستی" خواند، پاسخگو باشد. به گفته برخی منابع خبری، یکی از رهبران گروه پژاک در شهر کلن آلمان اقامت دارد. گفتگو با مهران براتی، کارشناس مسایل ایران در ماه های اخیر بین چریک های مسلح گروه کرد پژاک، که هدف خود را استقرار نظام دموکراتیک فدرال در ایران اعلام داشته، با نیروهای ایرانی درگیری هایی روی داده است. همچنین گزارش هایی از حملات نیروهای ایرانی به مناطقی در داخل کردستان عراق انتشار یافته است. دو هفته پیش، هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق، نسبت به این حملات واکنش نشان داد و گفت که عملیات نظامی ایران در خاک عراق می تواند به روابط دو کشور آسیب برساند. وی گفت که دولت عراق با احضار سفیر ایران در بغداد، نسبت به این عملیات رسما اعتراض کرده است. دفاع از واکنش ایران آقای متکی در مصاحبه خود در تهران ظاهرا در دفاع از عملیات نظامی نیروهای ایرانی علیه چریک های پژاک، اظهار داشت که انجام "برخی اقدامات جمهوری اسلامی برای متوقف کردن اقدامات تروریستی در مرزها و همچنین خاموش کردن فتنه" امری طبیعی است. گفته می شود گروه پژاک پایگاههای آموزشی خود را در کردستان عراق برپا کرده است وزیر خارجه ایران گفت که لازم است برای جلوگیری از ورود این افراد از مرزهای عراق یا مناطق دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود. وی گفت که در روابط ایران و منطقه کردستان عراق مشکلی وجود ندارد و افزود که "همیشه عواملی به دنبال تخریب مناسبات هستند" و کسانی را که "گروه های تروریستی" در منطقه می خواند متهم کرد که به دنبال ایجاد مشکلات بر سر مناسبات سالم جمهوری اسلامی ایران با عراق هستند. حزب حیات آزاد کردستان - پژاک - هدف خود را مبارزه برای ایجاد یک نظام دموکراتیک فدرال در ایران عنوان کرده و چریک های مسلح این گروه به عملیاتی در داخل خاک ایران دست زده اند. از پژاک به عنوان شاخه ای از حزب کارگران کردستان عراق - پ ک ک - نام برده می شود که یک گروه کرد فعال در مناطق کردنشین ترکیه است. مناطق شمالی عراق همچنین شاهد عملیات ارتش ترکیه علیه چریک های حزب کارگران کردستان - پ کا کا - بوده که اعتراض دولت عراق را در پی داشته است. هفته گذشته جلال طالبانی، رییس جمهور عراق، از پ ک ک و پژاک خواست از خاک این کشور برای عملیات مسلحانه علیه کشورهای همسایه استفاده نکنند و مانع از دخالت خارجی در کردستان عراق شوند. آقای طالبانی، که خود از کردهای عراق است، گفت که اگر این گروه ها این درخواست را نمی پذیرند، به کشورهای خود بازگردند و از آنجا به عملیات خود ادامه دهند. رییس جمهور عراق در عین حال گفت که این موضوع را به عنوان درخواستی از این گروه ها مطرح می کند و افزود که ارتش عراق در نظر ندارد به اقدام نظامی علیه آنها دست بزند.
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.