Recommended Posts

[quote name='hadi222' timestamp='1350760874' post='278093']
خوبه البته اگر بعدا سرطان زا از آب در نیاد!
[/quote]

وقتی به حال تشنگی بیفتید حاضرید آب لجن را هم بخورید
این را کسی که تشنگی شدید و حاد کشیده باشد می داند و توهم ناشی از تشنگی را حتما می شناسد

حرف شما کاملا درست است و احتمال سرطان ناممکن نیست
اما در شرایطی که آب کثیف باعث وبا در انسان و جامعه می شود و ظرف کمتر از یک هفته انسان را می کشد بهتر است آدم سرطان بگیرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='arminheidari' timestamp='1350562354' post='277667']
آیا مشابه در کشور داریم یا در ارتش های دیگر ؟ البته قرص هایی هست که تصفیه می کند مثل قرص کلر اما شبیه این مورد چی؟
[/quote]
بله!
سال ۸۴ در جریان یه رزمایش چنین وسیله‌ای رو دیدم!
فکر کنم اسمش آبنوش بود...
ابزاری به طول ۲۰ سانتیمتر که با تلمبه زدن آب آلوده رو میمکید و آب سالم ازش خارج میشد...
فکر کنم تا ۵۰ لیتر هم میتونست تصفیه کنه....
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=#ff0000][b]کشف مهم یک دانشمند ایرانی ناسا [/b][/color]
[color=#000080]فیزیکدان ایرانی ناسا در حال ارائه یک شیوه جدید تداخل اتمی است که ممکن است از حساسیت کافی برای ثبت امواج گرانشی برای اولین بار برخوردار باشد.[/color]

ایسنا نوشت: امواج گرانشی از مهمترین بخش‌های فیزیک بوده که توسط آلبرت انیشتین در سال ۱۹۱۶ در بخشی از نظریه نسبیت مطرح شده است و می‌تواند در حل بسیاری از معماهای کنونی در مورد منشأ جهان کارساز باشد.

بابک سیف، فیزیکدان مرکز گودارد ناسا با همکاری محققان دانشگاه استنفورد موفق به دریافت کمک هزینه ناسا برای ارتقای این فناوری انقلابی در زمینه اپتیک اتمی شده است.

امواج گرانشی به امواجی در فضای زمان پیوسته گفته می‌شود که ناشی از حوادث فاجعه بار مانند برخورد ستاره‌های عظیم‌الجثه یا مهبانگ هستند. بررسی این امواج می‌تواند اطلاعات بسیاری در مورد همه‌چیز از سیاه‌چاله‌ها گرفته تا لحظات آغازین پس از انفجار بزرگ ارائه کند.

مشکل دانشمندان این است که این امواج بسیار کم نور بوده و در زمان عبور زمین از میان یکی از آنها با عرض کمتر از یک اتم منبسط و منقبض می‌شود. این واکنش بسیار کوچک حتی با حساسترین ابزارهای موجود نیز غیر قابل شناسایی است و دکتر سیف و همکارانش در تلاش برای ساخت یک تداخل‌سنج با قابلیت استفاده از اتم به جای نور برای تولید یک آشکارساز فوق‌حساس هستند.

قدرت یک تداخل‌سنج اتمی به دقت آن است و اگر مسیر اتم حتی یک پیکومتر نیز تغییر کند، این دستگاه قادر به شناسایی تفاوت آن خواهد بود.

سیف اظهار کرد: با توجه به این دقت سطح اتمی، شناسایی امواج گرانشی یکی از اولین کاربردهای علمی این فناوری در فضا است.

یک دستگاه تداخل‌سنج می‌تواند تغییرات بسیار کوچک را با دقت بسیار زیاد شناسایی کند. نمونه قدیمی آن از نور استفاده کرده و همچنین ابزارهایی مانند امواج رادیویی، پرتو ایکس و دیگر امواج در آن قابل استفاده است.

کارکرد این دستگاه بدین گونه است که یک پرتو نور از میان یک شکافنده پرتو عبور کرده و به دو پرتو جدید تجزیه می‌شود.

یکی از این پرتوها از مسیر اصلی حرکت کرده و دیگری در یک زاویه ۹۰ درجه ارسال می‌شود.

این پرتوها در آینه منعکس شده و دوباره به محل اول خود بازمی‌گردند و سپس شکافنده پرتو هر دو را به سوی یک آشکارساز هدایت می‌کند. امواج سازنده دو پرتو سپس با یکدیگر تداخل داشته و یک الگو را شکل می‌دهند.

بخش هوشمندانه در این تداخل‌سنج جدید این است که اگر چیزی در یکی از این پرتوها تداخل ایجاد کرده و برای مثال مسافت طی شده تغییر بسیار کوچکی داشته باشد، می‌تواند الگوی نهایی را تغییر دهد که دانشمندان می‌توانند از طریق آن اندازه بزرگی تغییر را استنباط کنند.

حساسیت این دستگاه به طول موج مورد استفاده، مسافت طی شده و ثبات دستگاه بستگی دارد.

در تداخل‌سنج اتمی، تیم دکتر سیف در حال بررسی یکی از ویژگی‌های عجیب مکانیک کوانتومی هستند که طبق آن اگر یک اتم تا نزدیکی صفر مطلق سرد شود، ویژگی‌های یک موج را خواهد گرفت.

این تیم قصد دارد تا یک ابر از اتم‌های روبیدیوم خنثی را در یک برج ریزشی ۱۰ متری در آزمایشگاه فیزیک دانشگاه استنفورد وارد کنند. اتم ها در زمان افتادن مورد تابش یک لیزر برای خنک‌سازی و انتشار آنها قرار می‌گیرند.

محققان امیدوارند که این دستگاه نه تنها به اندازه کافی برای شناسایی امواج گرانشی حساس باشد، بلکه برای جهت‌یابی فوق دقیق هواپیماها، زیردریایی‌ها و کاوشگرهای سیارکی مورد استفاده قرار بگیرد. در صورت موفقیت‌آمیز بودن این شیوه، این محققان قصد دارند که آنرا برای یک ماموریت فضایی شامل سه کاوشگر در حال پرواز در یک شکل مثلثی ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ کیلومتری برای ایجاد یک تداخل‌سنج اتمی بزرگتر با حساسیت بیشتر منطبق کنند.

منبع: icon_arrowd
[url="http://www.tabnak.ir/fa/news/281067/کشف-مهم-یک-دانشمند-ایرانی-ناسا"]http://www.tabnak.ir/fa/news/281067/کشف-مهم-یک-دانشمند-ایرانی-ناسا[/url]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]عنوان تاپيك ويرايش شد. زيرا كشفي اتفاق نيافتاده. تنها يك روش جديد احتمالي براي شناسايي امواج گرانشي پيشنهاد شده است...[/font][/size] ویرایش شده در توسط mahdavi3d
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#800000]توسط پژوهشگران کشور محقق شد؛
[b]راه رفتن بیماران ضایعه‌نخاعی با میکروکامپیوتر/ ایجاد حرکت در عضو فلج[/b][/color][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]پژوهشگران مرکز فناوری عصبی ایران در دانشگاه علم و صنعت با ساخت یک میکرو کامپیوتر امکان ایستادن و گام برداشتن بیماران ضایعات نخاعی را فراهم کردند.[/color]
دکتر عباس عرفانیان- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه یکی از پروژه‌های تحقیقاتی این مرکز طراحی و ساخت پروتزهای عصبی است، افزود: در این زمینه اقدام به طراحی و ساخت پروتز عصبی با عنوان "پاراواک" شده است که برای ایستادن و گام برداشتن بیماران ضایعات نخاعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی در این باره توضیح داد: این سیستم یک میکروکامپیوتر قابل حمل با تراشه ریزپردازنده است که کار قشر حرکتی مغز انسان را در ایجاد و کنترل حرکت در اعضای فلج انجام می‌دهد و با ارسال سیگنالهای الکتریکی به اعصاب حرکتی باعث انقباض عضلات فلج شده و حرکت را در عضو فلج ایجاد و کنترل می‌کند.

مجری طرح ادامه داد: سیستم پاراواک با به کارگیری مدلهای ریاضی از سیستم‌های اسکلتی-عضلانی و استراتژیهای کنترلی، میزان انقباض عضلات فلج را در طول حرکت کنترل می‌کند.
عرفانیان با بیان اینکه نمونه مهندسی این پروتز عصبی ساخته شده است، اظهار داشت: با استفاده از این سیستم بیماران ضایعات نخاعی که دارای شرایط خاصی باشند می‌توانند بایستند و گام بردارند.
مجری طرح با تاکید بر اینکه این سیستم قابل استفاده برای همه بیماران ضایعات نخاعی نیست، خاطر نشان کرد: بیمارانی که دارای شرایط مورد نظر باشند می توانند پس از انجام تستهایی از این سیستم بهره برداری کنند.
وی با اشاره به شرایط بیماران برای استفاده از این سیستم، یادآور شد: بیمارانی که سطح ضایعات آنها در ناحیه کمر در حد T4 تا T12 باشند می‌توانند از مزایای این سیستم بهره‌مند شوند.

به گفته این محقق این سیستم برای بیمارانی که دچار دیستروفی عضلانی (بیماری بسیار حاد ژنتیکی پیشرونده که باعث تخریب یا اختلال در بافت ماهیچه‌ای می‌شود) کاربرد ندارد.
عرفانیان با بیان اینکه این دستگاه آماده بهره برداری است، گفت: در صورتی که بخش کلینیکی این سیستم در مراکز درمانی راه اندازی شود می‌توان خدمات لازم را به بیماران نیازمند ارائه داد.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۳۹۱/۰۹/۲۷[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1768101"]خبرگزاري‌مهر[/url][/font][/size]
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در صورت موفقیت این سیستم ، چندین تنوع بیماری را می توان بهبود بخشید ، و علاوه بر ضایعات نخاعی به کسانی که دچار زندگی نباتی شده اند حرکت بخشید تا دچار بیماری بستر و ضعف نشوند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]کسانی که دچار زندگی نباتی شده اند حرکت بخشید تا دچار بیماری بستر و ضعف نشوند[/quote]

اگه منظورتون بیماران مرگ مغزیه که فکر نمی کنم فایده ای داشته باشه به هر حال اونها یه جور مرده متحرک به حساب میان.
ولی ایده ای در حد جنگ ستارگان واسه این افراد وجود داره میتونه خیلی امیدوار کننده باشه

مغز مصنوعی در بدن انسانی!!!

تو فیلم ها همیشه مغز انسانی رو در بدنی روباتیک قرار میدادن (سایبورگ) ولی این بار مغزی کامپیوتری رو در بدن انسانی قرار میدن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='pckho0r' timestamp='1355754303' post='289052']
[quote]کسانی که دچار زندگی نباتی شده اند حرکت بخشید تا دچار بیماری بستر و ضعف نشوند[/quote]

اگه منظورتون بیماران مرگ مغزیه که فکر نمی کنم فایده ای داشته باشه به هر حال اونها یه جور مرده متحرک به حساب میان.
ولی ایده ای در حد جنگ ستارگان واسه این افراد وجود داره میتونه خیلی امیدوار کننده باشه

مغز مصنوعی در بدن انسانی!!!

تو فیلم ها همیشه مغز انسانی رو در بدنی روباتیک قرار میدادن (سایبورگ) ولی این بار مغزی کامپیوتری رو در بدن انسانی قرار میدن.
[/quote]
مرگ مغزی که مرده است بلکه منظورم اشخاصی است که به دلیل صدمات مغزی یا خواب مغزی انجام زندگی معمول برایشان میسر نیست
از کما کمی بیدارتر است ، می بیند ولی نمی تواند حرکتی کند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]چین آزمایشگاه ملی سوخت کرایژنیک ایجاد می کند.[/color][/b]

چین اولین آزمایشگاه ملی را در زمینه سوخت های کرایژنیک ایجاد می کند. ماموریت این آزمایشگاه پشتیبانی فنی و دانشی از ماموریت های آینده فضایی این کشور است. این آزمایشگاه که قرار است زیرمجموعه ارتش این کشور تاسیس شده و به فعالیت بپردازد، چالش ها و گلوگاه های موتورهای نسل آینده سوخت مایع فضایی این کشور را مرتفع خواهد کرد. ایجاد بستری برای توسعه ابتکارات فنی در زمینه سوخت ها و موتورهای کرایژنیک از اهداف اصلی این آزمایشگاه است. سوخت های کرایژنیک سوخت هایی هستند که در دمای بسیار پایین نگهداری می شوند (ماندد اکسیژن و هیدروژن مایع) و بخش بزرگی از فناوری و صنعت راکت سوخت مایع را در جهان تشکیل می دهند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع:
مجله صنايع هوافضا - شماره 84 - بهمن ماه 91 - صفحه 28[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع انگلیسی خبر:[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url="http://www.space-travel.com/reports/China_forms_key_lab_for_cryogenic_propellant_999.html"]http://www.space-tra...ellant_999.html[/url][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][hr][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]سوخت کرایژنیک:[/b][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url="http://en.wikipedia.org/wiki/Cryogenic_rocket_engine"]http://en.wikipedia....c_rocket_engine[/url][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url="http://en.wikipedia.org/wiki/Cryogenic_fuel"]http://en.wikipedia..../Cryogenic_fuel[/url][/font][/size]
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[center][size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/23-419.jpg[/IMG][/font][/size][/center]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]نخستین نیروگاه اتمی شناور جهان وارد آب‌ها می‌شود[/color][/b]

[color=#0000CD]روسیه به زودی کار اجرایی اولین نیروگاه اتمی شناور جهان را طی تنها سه سال آغاز خواهد کرد.[/color]
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این کشتی خاص با نیروگاه انرژی هسته‌ای آنبرد، انرژی، حرارت و آب نوشیدنی برای مناطق تقریبا غیرقابل دسترس کشور بزرگ روسیه را ارائه خواهد کرد.
مدیر کارخانه بالتیک، بزرگترین شرکت کشتی‌سازی روسیه اعلام کرد که این کشتی منحصربفرد باید تا سال 2016 در ششمین نمایشگاه بین‌المللی نیروی دریایی در سن‌پطرزبورگ آماده شده باشد.
اولین کشتی «آکادمیک لومونوسوف» نام خواهد داشت و قرار است اولین ناوگان کوچک از نیروگاههای اتمی شناور در روسیه باشد.
این کشتی برای عرضه انرژی به شرکتهای بزرگ صنعتی، شهرهای بندرگاهی دور و سکوهای نفتی و گازی طراحی شده است.
قابلیتهای تولید انرژی این کشتی بر اساس راکتورهای اتمی بوده که در حال حاضر برای بیش از نیم قرن با موفقیت بر روی کشتی‌های یخ‌شکن در منطقه یخزده کار کرده‌اند.

آکادمیک لومونوسوف ، 21 هزار و 500 تن وزن داشته و تا 69 خدمه را در خود سکونت خواهد داد. اما از سیستم رانشگر برخوردار نبوده بنابراین باید به مناطق مورد نیاز یدک کشیده شود.
این کشتی دارای دو راکتور اصلاح شده KLT-40 خواهد بود که می‌توانند انرژی کافی برای شهری با 200 هزار سکنه را تامین کنند. این راکتورها با هم می‌توانند 70 مگاوات برق یا 300 مگاوات حرارت تولید کنند.

شهرها و بندرهای بزرگ روسیه در امتداد خط ساحلی شمالی و مناطق دور شرقی آن در حال حاضر رشد اقتصادی زیادی را تجربه نکرده که بخشی از آن به دلیل کمبود انرژی است از این رو امید می‌رود که این نیروگاههای برق شناور بتوانند به حل این شرایط کمک کنند.
روسیه همچنین می‌تواند از این نیروگاهها در نزدیکی مناطق ذخایر معدنی و پایگاههای نظامی بیرون از کشور استفاده کند.
نیروگاههای اتمی شناور می‌توانند بازیابی شوند و به عنوان یک کارخانه آب شیرین‌کن مورد استفاده قرار گیرند. این امر بدان معنی است که کشتی می‌تواند روزانه 240 هزار متر مکب آب شیرین تولید کند.
در کل 15 کشور از جمله چین، اندونزی و آرژانتین علاقمند به استفاده از نیروگاههای برق شناور هستند.
شرکت کشتی‌سازی روسیه تاکید دارد که فرایند غنی‌سازی سوخت در این نیروگاههای شناور مطابق با قوانین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.
این کشتی برای مقاومت در برابر برخورد با کشتی‌های دیگر و زمین و همچنین تحمل فشار سونامی طراحی شده است.

پس از 40 سال خدمت، راکتور اتمی این کشتی تعویض خواهد شد.
شرکت بالتیک مدعی است که نیروگاه شناور برای محیط زیست ایمن است چرا که هیچ نوع ماده خطرناکی در زمان عملکرد خود منتشر نمی‌کند.
ساخت اولین کشتی در سال 2007 در نیروگاه زیردریایی سازی سوماش در سورودوینسک آغاز شد. این کشتی پس از پایان یافتن بودجه آن به کارخانه بالتیک منتقل شده و برای دو سال در آنجا ماند. اما با سرمایه‌گذاری مجدد بین این شرکت و یک شرکت دولتی در دسامبر سال گذشته کار بر روی این کشتی دوباره آغاز شده است.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/100-535.jpg][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/thumb_100-535.jpg[/IMG][/url][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/101-254.jpg][IMG]http://gallery.military.ir/albums/userpics/10198/thumb_101-254.jpg[/IMG][/url][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00] ۱۹ تیر ۱۳۹۲[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/92041911903/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D8%A8-%D9%87%D8%A7"]ایسنا[/url][/font][/size]
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
طرح بزرگیه
یاد طرح تاسیس نیروگاه اتمی روی کره ماه و مریخ و یا ساخت فضاپیماهای هسته ای انداخت (توسط آمریکا و روسیه)
دلیل اینکه این کشتی رانشگر نداره و باید بکسل بشه چیه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='hightech' timestamp='1373443754' post='320629']
طرح بزرگیه
یاد طرح تاسیس نیروگاه اتمی روی کره ماه و مریخ و یا ساخت فضاپیماهای هسته ای انداخت (توسط آمریکا و روسیه)
دلیل اینکه این کشتی رانشگر نداره و باید بکسل بشه چیه؟
[/quote]

لابد چون یه بمب متحرکه کسی نتونه به راحتی بدزدتش ! :winking:
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
لابد چون یه بمب متحرکه کسی نتونه به راحتی بدزدتش
[/quote]
بعید میدونم چون
[quote]باید به مناطق مورد نیاز یدک کشیده شود[/quote]
مسلما همچین تاسیساتی حفاظت فوق العاده ای دارن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما نفهمیدیم بالاخره سود این کار تو چیه.
از لحاظ مالی میگم.این همه خرج کنی که چی؟
مگه اینکه جنبه صرفا نظامی داشته باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مدتها پیش مستندی پخش شد که بخشی از ان در مورد شهری در شمال روسیه بود که.سرمای هوا بقدر بود که سوخت هلیکوبتر هم یخ میزد.خلاصه مردم برای برق در سختی بودند.وهرچند وقت یک بار یک کشتی اتمی میامد وبرق مورد نیاز انها را تولیدودر باترهای بزرگ وزیاد ذخیره میکرد.حالا ان کشتی نیروگاه شناور بود یا نه .نمیدونم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
    • توسط SAEID
      کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار مرتبط با مسائل نظامی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.
    • توسط SHAFAGH23
      دوستان هرکسی نظری در این رابطه داره بیان کنه . بستن تنگه هرمز کاری استراتژیک یا عملی اشتباست.؟ توان ایرا ن دربستن این تنگه با وجود نیروی دریایی امریکا چقدر است؟ چند ماه یا روز یاساعت این کار امکان پذیره ؟ راهکار شما استفاده از کدام سلاح هاست؟ این کار درصورت وقوع جنگ احتمالی برضد ایران چند ساعت به طول خواهد انجامید ؟سرعت عمل.. آیا بستن این تنگه راهگشای جنگ احتمالی است یا فقط عملی پرهزینه واشتباه ؟ آیا این کار باعث فشار براسرائیل می شود ؟ برغرب چه طور؟ اگر فشار ایجاد شود چه قدره ؟آیا مانع از ادامه جنگ میشه؟
    • توسط reformist
      منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، در مورد حضور یکی از رهبران گروه کرد پژاک در آلمان از آن کشور توضیح خواسته است. روز سه شنبه، 11 سپتامبر، خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - گزارش داد که آقای متکی با اشاره به مصاحبه سرکرده گروه پژاک مبنی بر حضور او در آلمان گفته است که وزارت خارجه ایران در این مورد از دولت آلمان توضیح خواسته است. آقای متکی، که با خبرنگاران در تهران سخن می گفت، افزود که دولت آلمان باید در خصوص حضور برخی اعضای پژاک، که وی آن را یک "گروهک تروریستی" خواند، پاسخگو باشد. به گفته برخی منابع خبری، یکی از رهبران گروه پژاک در شهر کلن آلمان اقامت دارد. گفتگو با مهران براتی، کارشناس مسایل ایران در ماه های اخیر بین چریک های مسلح گروه کرد پژاک، که هدف خود را استقرار نظام دموکراتیک فدرال در ایران اعلام داشته، با نیروهای ایرانی درگیری هایی روی داده است. همچنین گزارش هایی از حملات نیروهای ایرانی به مناطقی در داخل کردستان عراق انتشار یافته است. دو هفته پیش، هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق، نسبت به این حملات واکنش نشان داد و گفت که عملیات نظامی ایران در خاک عراق می تواند به روابط دو کشور آسیب برساند. وی گفت که دولت عراق با احضار سفیر ایران در بغداد، نسبت به این عملیات رسما اعتراض کرده است. دفاع از واکنش ایران آقای متکی در مصاحبه خود در تهران ظاهرا در دفاع از عملیات نظامی نیروهای ایرانی علیه چریک های پژاک، اظهار داشت که انجام "برخی اقدامات جمهوری اسلامی برای متوقف کردن اقدامات تروریستی در مرزها و همچنین خاموش کردن فتنه" امری طبیعی است. گفته می شود گروه پژاک پایگاههای آموزشی خود را در کردستان عراق برپا کرده است وزیر خارجه ایران گفت که لازم است برای جلوگیری از ورود این افراد از مرزهای عراق یا مناطق دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود. وی گفت که در روابط ایران و منطقه کردستان عراق مشکلی وجود ندارد و افزود که "همیشه عواملی به دنبال تخریب مناسبات هستند" و کسانی را که "گروه های تروریستی" در منطقه می خواند متهم کرد که به دنبال ایجاد مشکلات بر سر مناسبات سالم جمهوری اسلامی ایران با عراق هستند. حزب حیات آزاد کردستان - پژاک - هدف خود را مبارزه برای ایجاد یک نظام دموکراتیک فدرال در ایران عنوان کرده و چریک های مسلح این گروه به عملیاتی در داخل خاک ایران دست زده اند. از پژاک به عنوان شاخه ای از حزب کارگران کردستان عراق - پ ک ک - نام برده می شود که یک گروه کرد فعال در مناطق کردنشین ترکیه است. مناطق شمالی عراق همچنین شاهد عملیات ارتش ترکیه علیه چریک های حزب کارگران کردستان - پ کا کا - بوده که اعتراض دولت عراق را در پی داشته است. هفته گذشته جلال طالبانی، رییس جمهور عراق، از پ ک ک و پژاک خواست از خاک این کشور برای عملیات مسلحانه علیه کشورهای همسایه استفاده نکنند و مانع از دخالت خارجی در کردستان عراق شوند. آقای طالبانی، که خود از کردهای عراق است، گفت که اگر این گروه ها این درخواست را نمی پذیرند، به کشورهای خود بازگردند و از آنجا به عملیات خود ادامه دهند. رییس جمهور عراق در عین حال گفت که این موضوع را به عنوان درخواستی از این گروه ها مطرح می کند و افزود که ارتش عراق در نظر ندارد به اقدام نظامی علیه آنها دست بزند.
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.