Recommended Posts

سعید جان یعنی می گی مثل ایستگاه فضایی منتفلش می کنند به فضا و به هر نقطه ای روی زمین حمله لیزری می کنند!؟


[b]اکنون کوشش قابل ملاحظه ای هم در آمریکا و هم در روسیه برای ساخت لیزرهایی که به عنوان سلاحهای هدایت انرژی به کار می روند اختصاص یافته است. در مورد سیستم های قوی لیزری مورد نظر با توان احتمالا در حدود مگا وات ( حداقل برای چند ده ثانیه )یک سیستم نوری باریکه لیزر را به هدف ( هواپیما - ماهواره یا موشک ) هدایت می کند تا خسارت غیر قابل جبرانی به وسایل احساسگر آن وارد کند و یا اینکه چنان آسیبی به سطح آن وارد کند که نهایتا در اثر تنش های پروازی دچار صدمه شود سیستم های لیزر مستقر در زمین به خاطر اثر معروف به شکوفایی گرمایی که در جو اتفاق می افتد فعلا چندان عملی به نظر نمی رسند. جو زمین توسط باریکه لیزر گرم می شود و این باعث می شود که جو مانند یک عدسی منفی باریکه را واگرا سازد با قرار دادن لیزر در هواپیمای در حال پرواز در ارتفاع بالا و یا در یک سفینه فضایی می توان از این مساله اجتناب ورزید. اطلاعات موجود در این زمینه ها به علت سری بودن آن ها اغلب ناقص و پراکنده اند. اما به نظر می رسد که این سیستم ها کلا شامل باریکه هایی پیوسته با توان 5 تا 10 مگا وات (برای چند ثانیه ) با یک وسیله هدایت اپتیکی به قطر 5 تا 10 متر باشند مناسب ترین لیزرها برای اینگونه کاربرد ها احتمالا لیزرهای شیمیایی اند ( DF یا HF) . لیزرهای شیمیایی به ویژه برای سیستم های مستقر در فضا جالب اند زیرا توسط آن ها می توان انرژی لازم را به صورت انرژی ذخیره فشرده به شکل انرژی شیمیایی ترکیب های مناسب تامین کرد. [/b]

در اینکه در چند سال آینده پیشرفت زیادی در هدف گیری سلاحها و شلیک آنها با استفاده از لیزر انجام خواهد گرفت، تردیدی وجود ندارد. در حال حاضر بر همگان معلوم است که رده‌های توپخانه هدایت شده با لیزر بطور موفقیت آمیزی به نمایش گذارده شده‌اند و دلیلی ندارد که هدایت لیزری در زمانی کوتاه و بطور نیمه در بیشتر انواع ساز و برگ جنگی بکار برده نشود.

لیزر خمیده:
http://www.khabaronline.ir/news-6624.aspx

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام بر برادران عزیز میلیتار.

اصل خبر رو در لینک زیر پیدا کردم و خوندم
[url]http://www.consumerenergyreport.com/2009/03/30/worlds-most-powerful-laser-has-the-energy-of-a-hydrogen-bomb/[/url]

این لیزر فعلا برای مقاصد تحقیقاتی ساخته شده تا واکنش جوش هسته‌ای رو در ابعاد کوچک به وجود بیاره (همون چیزی که تو ستاره‌ها هست).

[quote]The laser is expected to be used for a wide range of high-energy and high-density physics experiments, but its primary purpose is to assist government physicists in ensuring the reliability of the nation’s nuclear weapons as they become older.
[/quote]
قصد اصلی حضرات هم اطمینان از کارکرد کلاهکهای کهنشونه (ولی نمی‌دونم چطوری)

[quote]
“This laser technology has the potential to revolutionize our energy future,” California Gov. Arnold Schwarzenegger said during a tour last year of the stadium-sized NIF facility. “If successful, this new endeavor could generate thousands of megawatts of carbon-free nuclear power but without the drawbacks of conventional nuclear plants. This type of innovation is why we are a world leader in science, technology and clean energy, and I could not be prouder that this work is happening right here in California.”
[/quote]
طبق حرف این گنده خان (آرنولد) در آینده‌های دور می‌شه امیدوار به تولید انرژی از این راه بود. احتمالا الان فقط بحث نظامی و تحقیقاتی هستش.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سعید جان یعنی می گی مثل ایستگاه فضایی منتفلش می کنند به فضا و به هر نقطه ای روی زمین حمله لیزری می کنند!؟[/quote]

احتمالش وجود داره اما میشه با قرار دادن چند ماهواره که آیه بزرگی دارن در مدارهای ارتفاع پائین با کمک اصل بازتاب نور اشعه لیزر رو به هزاران کیلومتر دورتر تاباند.

یه بازی مشهور بود شش سال قبل یادتون هست؟ جنرالز رو میگم! تو اون یه آینده نگری کلی از اوضاع جهان و فناوری پیشرفته غربی داشت. particle canon رو دیده بودید که یه اشعه پرقدرت رو میفرسته هوا بعد اون طرف رو سر دشمن فرود میاد؟ این همونیه که گفتم با کمک ماهواره آینده دار اشعه رو بازتاب میدن به هدف!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستت درد نکنه نصیر جان. خبر جالب و در عین حال خوفناکی بود. فکر نکنم حالا حالاها این تکنولوژی به کشورهای دیگه صادر بشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ساخت موتور جت مدل «توربوفن»


موتور جت مدل «توربوفن» با استفاده از فن‌آوري صد در صد بومي به دست متخصصان توانمند ايراني در پارک علم و فن‌آوري يزد ساخته شد که در نخستين آزمايش نتايج موفقيت آميزي را به همراه داشت.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، دکتر حسن حسيني نسب، رييس پارک علم و فن‌آوري يزد گفت: ايده طراحي و ساخت اين موتور مورد حمايت مرکز نوآوري پارک علم و فن‌آوري يزد قرار گرفت و در مدتي كمتر از يك سال به مرحله عمل رسيد.

مرکز نوآوري پارک يزد با جذب صاحبان ايده و متخصصان هم اکنون به عنوان تنها مرکز نوآوري ايران است که حمايت هاي بلاعوض مادي و معنوي جهت اجراي ايده هاي جديد به عمل مي آورد.
وي گفت: پيشرفت‌هاي اين مرکز در زمينه الکترونيک، رباتيک، بيوتکنولوژي و هوافضا چشمگير بوده و مبزان اختراعات و افتخارات نسبت به سال گذشته پنج برابر شده است.


حسيني نسب افزود: حمايت‌هاي وسيعتر از پارک هاي علم و فن‌آوري مي‌تواند اقدامي اساسي در راستاي خودکفايي کشور باشد.


منبع : http://www.niksalehi.com/news/archives/056848.php

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبری است میمون. ولی این نمونه ها آزمایش هستند و خود شما هم در منزل می تونید یه دونه از اینها رو بسازید. مهم اینه که به صورت تولید انبوه بتونیم از این چیزها بسازیم. تا اونجا که من میدونم وزارت نیرو الان داره روی این جور پروژه ها کار می کنه و بسیاری از قطعات مهم توربین رو هم تونستن که بسازند ولی اینکه کارشون تا کجا پیشرفته خبر ندارم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آخه میمونش کوچیک بوده. قربونت برم دنیای تکنولوژی انقدر پیشرفت کرده که ما اینجوری به گردش هم نمی رسیم. این چیزی که شما تعریفش رو داری می کنی آلمانها توی زمان جنگ راس راسکیش رو ساخته بودند و پرواز می دادند. فکر نمی کنی وقتی یه چیزی درست می کنی که از تکنولژی زمان 60 سال عقبه (حتی اگر داشتن او از اوجب واجبات باشه) به عنوان خبر نشه روش خیلی مانور کرد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اینم پنجمی!

ولی منبع معتبر نیست![/quote]


http://www.jomhourieslami.com/1387/13870218/13870218_jomhori_islami_03_akhbar.HTML#matlab_7


البته خبر قدیمی است.اوایل سال 87

چند وقت پیش یکی از فرماندهان سپاه توی اخبار گفت که داریم برای ساخت موتور جت آماده می شیم! انشاء الله که نتیجه میده.

نمی شود از این روس های حقه باز خط تولید گرفت؟ چون به چینی ها داده اند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر کیانی عزیز زیاد سخت نگیر به هر حال هر قدمی که به سوی پیشرفت برداشته شود خود پیشرفت محسوب میشود.

روسیه بعید هست به ایران خط تولید بده شرایط ما با چین فرق داره اما شدنی هست بستگی به تلاش سیاستمداران ایرانی و وضعیت روسیه داره که موافقت کنه یا نه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مشکل از کجاست که ما خودمون هنوز نتونستیم این چیزها رو بسازیم؟ نفر نداریم؟ فکر کنم داریم! ولی اگر هم نداریم آیا نمیشه از این دانشمندای روس و بلاروس و اکراینی و صرب و اسلواک و .... استفاده کرد. میگن اینها دلار و یور خیلی دوست دارند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درسته اصلی ترین علت عدم پیشرفت نگاه به دست دیگران بود.

قانون جدیدی تصویب کردن که کسری خدمت میدن برای کارهای تحقیقاتی تا یک سال ولی شرطی داره که باید فوق لیسانس باشی حداقل که خیلیها نیستن و اختراع دارن باید این رو به لیسانس یا حتی کلا حذف کنن چون یه مخترع لزومی نداره حتما مدرک داشته باشه اومدیم در سن راهنمایی یا دبیرستان یه اختراع کرد تکلیف چیه باید ده سال صبر کنه؟!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]جام جم آنلاين: وقتي يكي از نشريات داخلي صنايع جنگ‌افزارسازي وزارت دفاع ايالات‌ متحده (پنتاگون) هفته گذشته در گزارشي از ساخت اولين ربات نظامي خوداتكا كه قادر است نياز خود به انرژي را از گياهان و حتي جانوران تامين كند خبر داد، اولين واكنش رسانه‌ها فقط تحير و شگفتي بود.

اين شگفتي به حدي بود كه اكثر منابع رسانه‌اي وقتي اين خبر را منتشر كردند اين نكته را يادآور شدند كه نمي‌دانند در مورد چگونگي تامين انرژي اين ربات از طريق مصرف گياهان و جانوران چه كلمه‌اي را بايد به كار ببرند. اين كه آيا مي‌توان از فعل خوردن براي اين ربات استفاده كرد يا بايد به دنبال كلمه‌اي جديد در فرهنگ لغات بود كه گوياي عمل تامين انرژي در اين نسل نوظهور از ربات‌ها باشد.

با گذشت تنها 2 روز از انتشار اين خبر بود كه توجه رسانه‌ها به نكته‌اي جالب كه پيشتر در سايه قرار گرفته بود، جلب شد.

طراحان اين ربات‌ خوداتكاي تاكتيكي كه به اختصار Eatr معرفي شده است،‌ ادعا دارند مخلوقشان ماشين نظامي برخوردار از قابليت مشاركت در ماموريت‌هاي رزمي است كه در صورت لزوم با مصرف گياهان، گوشت و حتي الكل،‌ بنزين و حتي روغن خوراكي انرژي مورد نيازش را تامين كند.

وقتي صحبت از تامين انرژي اين ربات با گوشت به ميان مي‌آيد اولين سوالي كه به ذهن خطور مي‌كند، اين است كه آيا اين ربات در ميدان جنگ به شكار حيوانات مي‌رود يا از سهل‌الوصول‌ترين منبع يعني گوشت لاشه سربازان كشته شده نيازهاي خود را تامين خواهد كرد؟

اين گمانه‌زني‌ها موجب شد شركت‌هاي دخيل در توليد اين ربات دستپاچه وارد ميدان ‌شوند تا به دغدغه‌هاي مردم پيرامون توليد نسلي نوظهور از ربات‌هاي‌انسان‌خوار واكنش نشان دهند.

هري شول، مديرعامل شركت فناوري‌هاي قدرتي سايكولن (CPT) كه از جمله شركت‌هاي دست‌اندركار طرح توليد Eatr بوده روز گذشته به نيابت از شركت‌هاي دخيل در اين طرح اعلام كرد رباتي كه آنها ساخته‌اند لاشه‌خوار نيست و قرار نيست نمونه اول نسل ربات‌هاي انسان‌خوار باشد. پروژه توليد ربات‌هاي خوداتكا از سال 2003 براساس مناقصه اعلام شده از سوي آژانس پروژه‌هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاعي پنتاگون يا Darpa شكل گرفت و پس از 6 سال تحقيقات پيوسته به ساخت Eatr منجر شد.

لينك خبر :http://asriran.com/fa/pages/?cid=78525[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
    • توسط SAEID
      کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار مرتبط با مسائل نظامی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.
    • توسط SHAFAGH23
      دوستان هرکسی نظری در این رابطه داره بیان کنه . بستن تنگه هرمز کاری استراتژیک یا عملی اشتباست.؟ توان ایرا ن دربستن این تنگه با وجود نیروی دریایی امریکا چقدر است؟ چند ماه یا روز یاساعت این کار امکان پذیره ؟ راهکار شما استفاده از کدام سلاح هاست؟ این کار درصورت وقوع جنگ احتمالی برضد ایران چند ساعت به طول خواهد انجامید ؟سرعت عمل.. آیا بستن این تنگه راهگشای جنگ احتمالی است یا فقط عملی پرهزینه واشتباه ؟ آیا این کار باعث فشار براسرائیل می شود ؟ برغرب چه طور؟ اگر فشار ایجاد شود چه قدره ؟آیا مانع از ادامه جنگ میشه؟
    • توسط reformist
      منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، در مورد حضور یکی از رهبران گروه کرد پژاک در آلمان از آن کشور توضیح خواسته است. روز سه شنبه، 11 سپتامبر، خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - گزارش داد که آقای متکی با اشاره به مصاحبه سرکرده گروه پژاک مبنی بر حضور او در آلمان گفته است که وزارت خارجه ایران در این مورد از دولت آلمان توضیح خواسته است. آقای متکی، که با خبرنگاران در تهران سخن می گفت، افزود که دولت آلمان باید در خصوص حضور برخی اعضای پژاک، که وی آن را یک "گروهک تروریستی" خواند، پاسخگو باشد. به گفته برخی منابع خبری، یکی از رهبران گروه پژاک در شهر کلن آلمان اقامت دارد. گفتگو با مهران براتی، کارشناس مسایل ایران در ماه های اخیر بین چریک های مسلح گروه کرد پژاک، که هدف خود را استقرار نظام دموکراتیک فدرال در ایران اعلام داشته، با نیروهای ایرانی درگیری هایی روی داده است. همچنین گزارش هایی از حملات نیروهای ایرانی به مناطقی در داخل کردستان عراق انتشار یافته است. دو هفته پیش، هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق، نسبت به این حملات واکنش نشان داد و گفت که عملیات نظامی ایران در خاک عراق می تواند به روابط دو کشور آسیب برساند. وی گفت که دولت عراق با احضار سفیر ایران در بغداد، نسبت به این عملیات رسما اعتراض کرده است. دفاع از واکنش ایران آقای متکی در مصاحبه خود در تهران ظاهرا در دفاع از عملیات نظامی نیروهای ایرانی علیه چریک های پژاک، اظهار داشت که انجام "برخی اقدامات جمهوری اسلامی برای متوقف کردن اقدامات تروریستی در مرزها و همچنین خاموش کردن فتنه" امری طبیعی است. گفته می شود گروه پژاک پایگاههای آموزشی خود را در کردستان عراق برپا کرده است وزیر خارجه ایران گفت که لازم است برای جلوگیری از ورود این افراد از مرزهای عراق یا مناطق دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود. وی گفت که در روابط ایران و منطقه کردستان عراق مشکلی وجود ندارد و افزود که "همیشه عواملی به دنبال تخریب مناسبات هستند" و کسانی را که "گروه های تروریستی" در منطقه می خواند متهم کرد که به دنبال ایجاد مشکلات بر سر مناسبات سالم جمهوری اسلامی ایران با عراق هستند. حزب حیات آزاد کردستان - پژاک - هدف خود را مبارزه برای ایجاد یک نظام دموکراتیک فدرال در ایران عنوان کرده و چریک های مسلح این گروه به عملیاتی در داخل خاک ایران دست زده اند. از پژاک به عنوان شاخه ای از حزب کارگران کردستان عراق - پ ک ک - نام برده می شود که یک گروه کرد فعال در مناطق کردنشین ترکیه است. مناطق شمالی عراق همچنین شاهد عملیات ارتش ترکیه علیه چریک های حزب کارگران کردستان - پ کا کا - بوده که اعتراض دولت عراق را در پی داشته است. هفته گذشته جلال طالبانی، رییس جمهور عراق، از پ ک ک و پژاک خواست از خاک این کشور برای عملیات مسلحانه علیه کشورهای همسایه استفاده نکنند و مانع از دخالت خارجی در کردستان عراق شوند. آقای طالبانی، که خود از کردهای عراق است، گفت که اگر این گروه ها این درخواست را نمی پذیرند، به کشورهای خود بازگردند و از آنجا به عملیات خود ادامه دهند. رییس جمهور عراق در عین حال گفت که این موضوع را به عنوان درخواستی از این گروه ها مطرح می کند و افزود که ارتش عراق در نظر ندارد به اقدام نظامی علیه آنها دست بزند.
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.