Recommended Posts

در قسمت پیام کوتاه دیشب لینک گذاشتم که اینا یه مشت شایعه بود و این روبات سوختش رو از گیاهان تامین میکنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]یه تف تف یا آر.پی.جی مایشه.. :mrgreen: ایده جالبیه...چه نوع تسلیحاتی حمل میکنه؟[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا دوستان فرض کنید که این روبات ها هوش مصنوعی داشته باشند و بعد بتونن خودشون رو آپگرید کنن و بیافتن به جون ادما! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فیلم آی روبوت رو بر اساس همین طرح های سیا ساختن! هرکی فیلمو دیده میفهمه چی میگم! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه آمريكا خواست به ايران حمله كنه لاي همبرگر سيانور ميريزيم ميديم اين ربات بخوره !!!! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=justify]نانوپودرهاي كامپوزيتي آلومينا ـ زيركونيا براي استفاده در ساخت هواپيما توسط محققان دانشگاه تربيت مدرس سنتز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نانوپودر آلومينا ـ زيركونيا با روش‌هاي متفاوتي همچون آسياب خشك يا تر مخلوط پودرهاي آلومينا و زيركونيا، سل ـ ژل و روش‌هاي ماده اوليه مايع تهيه مي‌شود. محققان دانشگاه تربيت مدرس از روش سل ـ ژل بهره گرفته‌اند. زيرا در روش‌هاي متداول مانند روش آسياب خشك يا تر، حضور مخلوط ناهمگن ذرات و ميكروساختار غير يكنواخت اجتناب‌ناپذير است.

همچنين روش سل ـ ژل نسبت به ساير روش‌هاي متداول مزيت‌هايي دارد كه مي‌توان به حصول نانوپودرهاي كامپوزيتي همگن، كاهش درجه حرارت سينترينگ، افزايش ساختار دانه ريز و سادگي و صرفه اقتصادي اشاره كرد.
ايوب تعاوني گيلان مجري اين طرح سيستم آلومينا ـ زيركونيا را يكي از نانوكامپوزيت‌هاي سراميكي سودمند دانست و گفت: اين نانوكامپوزيت به دليل خصوصيات مكانيكي عالي شامل استحكام، چقرمگي، مقاومت به خوردگي و پايداري گرمايي و شيميايي، به طور گسترده‌اي در ساخت بدنه هواپيما، ابزارهاي برشي، ادوات زرهي، قطعات با استحكام بالا، پره‌هاي توربين و قالب‌ها يا اجزاي مصنوعي طبي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

در سيستم آلومينا ـ زيركونيا، ساختار و خصوصيات كامپوزيت نهايي به خصوصيات نانوپودر تهيه شده مانند همگني، توزيع اندازه ذرات و خلوص آن بسيار وابسته است. از اين رو، پژوهشگران روي كاهش اندازه ذرات پودر كامپوزيتي اوليه و نيز مورفولوژي دانه نهايي در ريزساختار متمركز شده‌اند.

به گفته مهندس تعاوني، پژوهشي با هدف رسيدن به نانوپودري همگن با سايز نانو و سطح ويژه بالا كه توانايي سينترينگ بسيار بالايي داشته و بتواند زيركونياي موجود در نانوپودر را در فاز تتراگونال تثبيت كند و بدين وسيله خاصيت چقرمگي و استحكام بالاي نانوكامپوزيت ساخته شده را افزايش دهد، انجام شده است.

در اين پژوهش، نانوپودرهاي آلومينا – زيركونيا با درصدهاي متفاوت زيركونيا با استفاده از مواد اوليه آلكوكسيدي با روش سل - ژل سنتز شدند. در نهايت، ژل‌هاي خشك شده بدست آمده، تحت عمليات حرارتي قرار گرفتند.

عضو هيئت علمي دانشگاه جامع علمي-كاربردي استان كرمانشاه توضيح داد: آناليزهاي BET نشان دادند كه افزايش درصد زيركونيا باعث كاهش سطح ويژه و افزايش سايز حفره‌اي ذرات مي‌شود. همچنين با افزايش درصد زيركونيا، گذار فازي آلوميناهاي انتقالي به فاز پايدار آلفا - آلومينا به درجه حرارت‌هاي بالاتر انتقال پيدا مي‌كند. همچنين آناليز SEM حاكي از آن بود كه نانوپودرهاي به دست آمده تقريباً كروي شكل بوده و اندازه‌اي بين 75-15 نانومتر دارند.

جزئيات اين پژوهش كه به عنوان بخشي از پروژه كارشناسي ارشد ايوب تعاوني گيلان با راهنمايي احسان طاهري نساج و همكاري آخوندي در دانشگاه تربيت مدرس انجام شده، در مجله Journal of Non-Crystalline Solids (جلد 355، صفحات 316–311، سال 2009) منتشر شده است.

لينك خبر :http://www.rajanews.com/detail.asp?id=33010[/align]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاتل اندیور به همراه هفت فضانورد که انجام پنج راهپیمایی فضایی را به اتمام رسانده اند روز سه شنبه 28 جولای 2009 ایستگاه فضایی را به مقصد زمین ترک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از گذشت 11 روز در مدار زمین، شاتل فضایی اندیور روز گذشته ایستگاه فضایی بین المللی را ترک کرده و سفر خود به سمت زمین را آغاز کرد.

ترک اندیور یکی از بزرگترین جمعیتهایی که تا به حال در ایستگاه فضایی ساکن بوده اند را به 6 نفر تجزیه کرد. انتظار می رود شاتل اندیور روز جمعه در فلوریدا بر روی زمین فرود آید.

طی ماموریت اخیر دو تن از فضانوردان با نصب قطعات جدید از جمله آخرین قطعات لابراتوار کیبو، باطریهای جدید برای سیستم خورشیدی، لایه عایق تانک سوخت و چند دوربین تلویزیونی، تجهیزات ایستگاه را ارتقا داده و بهبود بخشیدند. در عین حال مشکلاتی نیز به دلیل افزایش جمعیت برای فضانوردان به وجود آمد که از آن جمله می توان به اختلال در سیستم تهویه هوا و سیستم فاضلاب اشاره کرد.

قبل از فرود بر روی زمین، شاتل اندیور توسط فضانوردان بازرسی خواهد شد تا از سلامت لایه محافظ حرارتی شاتل اطمینان حاصل شود. به گفته ناسا با کمک فضانوردان اکنون 83 درصد از ایستگاه فضایی تکمیل شده است و در حال حاضر حجمی برابر 317 هزار 515 کیلوگرم دارد.

بر اساس گزارش یو اس ای تودی، تکمیل این ایستگاه نیازمند هفت پرواز فضایی دیگر است که اولین آن در انتهای ماه آینده شکل خواهد گرفت در این صورت تعداد ساکنان ایستگاه مجددا به 13 نفر خواهد رسید. همچنین روز چهارشنبه یک فضاپیمای بدون سرنشین و حاوی تجهیزات در ایستگاه فضایی کناره خواهد گرفت.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=920248

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=blue]به بخش اخبار علمي منتقل شد[/color]

[quote]ترک اندیور یکی از بزرگترین جمعیتهایی که تا به حال در ایستگاه فضایی ساکن بوده اند را به 6 نفر تجزیه کرد.[/quote]

يعني چي كه تجزيه كرد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فکر کنم منظورش این بوده که تعداد افراد موجود در ایستگاه ۱۳ نفر بوده وقتی ۷ نفر توسط فضاپیما برگشتند تعداد به ۶ نفر کاهش پیدا کرده که به جای کاهش از لغت تجزیه استفاده کرده

راستی من باز یادم رفت لینک خبر رو قرار بدم اصلاح کردم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]ماموریت شاتل اندیور با موفقیت به پایان رسید[/size][color=blue][/color]

ماموریت 16 روزه شاتل فضایی اندیور به همراه هفت سرنشین آن پس از فرود موفقیت آمیز شاتل به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز گذشته شاتل فضایی اندیور به همراه هفت فضانورد آن از اتمسفر زمین عبور کرده و با فرود بر روی زمین، ماموریت 16 روزه در ایستگاه فضایی بین المللی را به پایان رساندند.

شاتل اندیور در صبحگاه 31 جولای در پایگاه فضایی کندی واقع در کیپ کاناورال راس ساعت 10:48 زمین را لمس کرده و ماموریت خود را به سر انجام رساند.

طی این ماموریت، فضانوردان به همراه ساکنین ایستگاه قسمتهایی جدید از جمله بخش تکمیلی لابراتوار کیبو را بر روی بدنه ایستگاه نصب کردند. لابراتوار کیبو از سومین و آخرین تجهیزات عظیمی است که در ایستگاه نصب شده است.

بر اساس گزارش سی بی سی، از نکات قابل توجه این ماموریت رکورد شکنی آن در افزایش تعداد ساکنان ایستگاه بوده است زیرا پس از کناره گیری اندیور در ایستگاه و ورود فضانوردان به آن، تعداد ساکنان ایستگاه فضایی بین المللی برای اولین بار به 13 نفر رسید.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=921630

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center][size=18][color=blue]ترکیه هم"پوشش نامرئی کننده" تولید کرد[/color][/size][/align]


دانشمندان ترکیه ای موفق شدند به کمک دانش نانو تکنولوژی پوششی بسازند که اجسام را نامرئی می کند.

به گزارش پرس تی وی این پوشش جدید که توسط پژوهشگران در مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی دانشگاه بیلکنت ترکیه ساخته شده است می تواند کاربردهای بسیار مهمی در صنایع دفاعی و نظامی داشته باشد.

برای مثال می توان به کمک این پوشش تانکها و حتی هواپیماهای نظامی را نامرئی کرد.

پوشش جدید از مواد "متامتریال" ساخته شده است که خصوصیات الکترومغناطیسی نامتعارف دارند.

پرفسور اکمل اوزبای رییس این مرکز تحقیقاتی می گوید: برای این که بتوان چیزی را نامرئی کرد باید مانع انتشار امواج الکترومغناطیسی از آن شد.

به گزارش روزنامه "زمان" ترکیه، پس از آمریکا و دو کشور اروپایی دیگر، ترکیه چهارمین کشور جهان است که موفق به ساخت این پوشش شده است.


http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=58087

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Davood
      يك شركت آمريكايي ساخت هواپيما اعلام كرد مقام‌هاي اسراييلي تمايل دارند يكصد هواپيماي جنگي از نوع اف - ۳۵جديد را خريداري كنند.
      روزنامه اسراييلي معاريو روز پنج شنبه با اعلام اين خبر افزود، برخي مديران شركت لاكهيد مارتين به تازگي به تل‌آويو سفر كرده‌اند تا با اليعايزر شكيدي فرمانده نيروي هوايي اسراييل و برخي مقام‌هاي عالي رتبه ارتش اسراييل درباره اين معامله گفت و گو كنند.
      بر پايه اين خبر، هواپيماهاي اف ۳۵كه جديدترين در نوع خود است ، هواپيماي جنگي اصلي در نيروي هوايي آمريكا در آينده خواهد بود.
      روزنامه ياد شده نوشت : اگر اين معامله صورت گيرد، نيروي هوايي ارتش اسراييل ، اولين هواپيما از اين نوع را در سال۲۰۱۴ميلادي دريافت خواهد كرد.
      آمريكاطي سالهاي گذشته هر سال ميلياردها دلار كمك بلاعوض به سردمداران اسراييلي اهدا كرده كه بخش مهمي از آنها در قالب انواع تجهيزات پيشرفته نظامي ، سلاح‌هاي جديد و غير متعارف بوده است.
      بخشي از اين سلاحها را اسراييل در جنگ اخير خود عليه لبنان استفاده كرد و هزاران تن از مردم بي‌گناه اين كشور را با آنها به خاك و خون كشيد.

      irna.ir
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
    • توسط SAEID
      کاربران میتوانند در این تاپیک اخبار مرتبط با مسائل نظامی ایران را پست کنند. توجه کنید که تنها اخبار مهم را بصورت تاپیک مستقل ارسال کنید و مابقی اخبار را بصورت پست در همین تاپیک قرار دهید. عنوان پست خبری را هم با رنگ قرمز بنویسید تا از سایر پستها متمایز باشد.
    • توسط SHAFAGH23
      دوستان هرکسی نظری در این رابطه داره بیان کنه . بستن تنگه هرمز کاری استراتژیک یا عملی اشتباست.؟ توان ایرا ن دربستن این تنگه با وجود نیروی دریایی امریکا چقدر است؟ چند ماه یا روز یاساعت این کار امکان پذیره ؟ راهکار شما استفاده از کدام سلاح هاست؟ این کار درصورت وقوع جنگ احتمالی برضد ایران چند ساعت به طول خواهد انجامید ؟سرعت عمل.. آیا بستن این تنگه راهگشای جنگ احتمالی است یا فقط عملی پرهزینه واشتباه ؟ آیا این کار باعث فشار براسرائیل می شود ؟ برغرب چه طور؟ اگر فشار ایجاد شود چه قدره ؟آیا مانع از ادامه جنگ میشه؟
    • توسط reformist
      منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، در مورد حضور یکی از رهبران گروه کرد پژاک در آلمان از آن کشور توضیح خواسته است. روز سه شنبه، 11 سپتامبر، خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - گزارش داد که آقای متکی با اشاره به مصاحبه سرکرده گروه پژاک مبنی بر حضور او در آلمان گفته است که وزارت خارجه ایران در این مورد از دولت آلمان توضیح خواسته است. آقای متکی، که با خبرنگاران در تهران سخن می گفت، افزود که دولت آلمان باید در خصوص حضور برخی اعضای پژاک، که وی آن را یک "گروهک تروریستی" خواند، پاسخگو باشد. به گفته برخی منابع خبری، یکی از رهبران گروه پژاک در شهر کلن آلمان اقامت دارد. گفتگو با مهران براتی، کارشناس مسایل ایران در ماه های اخیر بین چریک های مسلح گروه کرد پژاک، که هدف خود را استقرار نظام دموکراتیک فدرال در ایران اعلام داشته، با نیروهای ایرانی درگیری هایی روی داده است. همچنین گزارش هایی از حملات نیروهای ایرانی به مناطقی در داخل کردستان عراق انتشار یافته است. دو هفته پیش، هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق، نسبت به این حملات واکنش نشان داد و گفت که عملیات نظامی ایران در خاک عراق می تواند به روابط دو کشور آسیب برساند. وی گفت که دولت عراق با احضار سفیر ایران در بغداد، نسبت به این عملیات رسما اعتراض کرده است. دفاع از واکنش ایران آقای متکی در مصاحبه خود در تهران ظاهرا در دفاع از عملیات نظامی نیروهای ایرانی علیه چریک های پژاک، اظهار داشت که انجام "برخی اقدامات جمهوری اسلامی برای متوقف کردن اقدامات تروریستی در مرزها و همچنین خاموش کردن فتنه" امری طبیعی است. گفته می شود گروه پژاک پایگاههای آموزشی خود را در کردستان عراق برپا کرده است وزیر خارجه ایران گفت که لازم است برای جلوگیری از ورود این افراد از مرزهای عراق یا مناطق دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود. وی گفت که در روابط ایران و منطقه کردستان عراق مشکلی وجود ندارد و افزود که "همیشه عواملی به دنبال تخریب مناسبات هستند" و کسانی را که "گروه های تروریستی" در منطقه می خواند متهم کرد که به دنبال ایجاد مشکلات بر سر مناسبات سالم جمهوری اسلامی ایران با عراق هستند. حزب حیات آزاد کردستان - پژاک - هدف خود را مبارزه برای ایجاد یک نظام دموکراتیک فدرال در ایران عنوان کرده و چریک های مسلح این گروه به عملیاتی در داخل خاک ایران دست زده اند. از پژاک به عنوان شاخه ای از حزب کارگران کردستان عراق - پ ک ک - نام برده می شود که یک گروه کرد فعال در مناطق کردنشین ترکیه است. مناطق شمالی عراق همچنین شاهد عملیات ارتش ترکیه علیه چریک های حزب کارگران کردستان - پ کا کا - بوده که اعتراض دولت عراق را در پی داشته است. هفته گذشته جلال طالبانی، رییس جمهور عراق، از پ ک ک و پژاک خواست از خاک این کشور برای عملیات مسلحانه علیه کشورهای همسایه استفاده نکنند و مانع از دخالت خارجی در کردستان عراق شوند. آقای طالبانی، که خود از کردهای عراق است، گفت که اگر این گروه ها این درخواست را نمی پذیرند، به کشورهای خود بازگردند و از آنجا به عملیات خود ادامه دهند. رییس جمهور عراق در عین حال گفت که این موضوع را به عنوان درخواستی از این گروه ها مطرح می کند و افزود که ارتش عراق در نظر ندارد به اقدام نظامی علیه آنها دست بزند.
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.