Recommended Posts

در اخبار ساعت 4 شبکه خبر تصاویری از سامانه های ضد جنگ الکترونیک نمایش قایق های مین گزار و غواصان نمایش داده شد. تصاویر مربوط به سامانه های ضد جنگ الکترونیک برای من کاملاً تازگی داشت و قبلاً ندیده بودم.

همچنین یک پهپاد که من تا بحال ندیده بودم و برای برخاستن از باند استفاده میکرد، تا اونجا که بیاد داره پهپادهای ایران توسط لانچر و خرج پرتاب به پرواز در میومدن، اما این یکی از باند برخاست، ولی اندازش خیلی کوچک بود و از مهاجر-2 هم کوچکتر بنظر میرسید، صحنه خیلی گذرا بود و نتونستم تجهیزات الکترو-اپتیک پهپاد رو بخوبی ببینم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فيلم مرحله دوم رزمايش پيامير اعظم 5

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4_%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1_%D8%A7%D8%B9%D8%B8%D9%85_5_%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87_%D8%AF%D9%88%D9%85.rar][img]http://gallery.military.ir/images/thumb_rar.jpg[/img][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]شاید خواستن به خاطر نمایش داغش کنند![/quote]

ای ول اینو خوب اومدی! icon_cheesygrin

[quote] اين كشتي بنده خدا رو براي غرق كردن ساخته بودند؟[/quote]

بله لیچی جون همه کشتی ها رو برای غرق شدن می سازن( یعنی یه روزی غرق میشن دیگه!)

[quote] اگر موشك ها هدايت راداري هستند چرا يكيشون به آب اصابت كرده[/quote]

اونها کاتیوشاهای فاقد هدایت هستند، یکی هم نه 40 تاشون رفت توی آب!!



-------------------------------------------------------


دوستان این مینی کاتیوشاها رو خیلی دست کم نگیرید

قایق یا مهدی رو هم همینطور،

و هر قایق ایرانی دیگری که کمتر از 15 متر طول داره،

چرا؟

اول از مینی کاتیوشاها شروع می کنم: مینی کاتیوشا 8.5 کیلومتر برد داره(البته در مدلهای مختلف کمی فرق می کنه) این مینی کاتیوشاها با سیستم هدایت ................... (بله درست خوندید! هدایت!) به دقت فوق العاده ای می رسن بطوری که میشه با اونها از حداکثر برد، سامانه های حساس و مهم ناو مانند: توپهای فالانکس، رادارها، توپ سینه و پاشنه، اتاق فرماندهی و . . . رو به راحتی هدف قرار داد. که هدفهای سختی برای سر جنگی سبک مینی نیستند، چون زره پوش نیستند،

خب شاید بگید که ای بابا تو فاصله 8.5 کیلومتری که توپ 76 یا 127 کشتی، قایق راکت انداز رو خورده!

اما نه! اشتباه می کنید، توپ 76 میلی متری اتوملارا با نواخت 120 گلوله در دقیقه، 12 کیلومتر برد مفید داره، در صورت شلیک توپ به سمت قایقهای در حال حرکت بطرف ناو، به محض مشاهده آتش و یا دود دهانه توپ، در صورت داشتن فاصله مناسب قایقها از هم و مانور دادن مناسب، گلوله به خطا خواهد رفت( با یک اختلاف حداقل 70 - 80 متری)

تنها در فواصل زیر 5 کیلومتر توپ از موقعیت برتر شلیک برخوردار خواهد بود.

وضعیت برای توپ 127( 5 اینچی با نرخ آتش 25 گلوله در دقیقه) هم به همین منوال است.

توپهای 40 میلی متری و پایینتر هم در این فواصل ول معطل هستند،

بنابراین برای قایقها یک فاصله امن 3.5 کیلومتری(حدودا) ایجاد میشه که اون رو از حاصل اختلاف عدد 8.5(برد راکت) و 5 ( برد موثر بر قایقها) بدست آوردیم.

یک ناو بدون فالانکس، رادار، توپ سینه و پاشنه، اتاق فرماندهی و . . . هدف آسانی برای موشکهای کند( به قول آقا سعید) سی 802 و رعد خواهد بود.

و همچنین تسخیر توسط کماندوهای هلی برن شده.

و اما قایق یا مهدی و سایر قایقهای کوچک موشک انداز،

این قایقها در فواصل بالای 20 کیلومتر توسط رادارهای سطحی ناوها قابل مشاهده نیستند( به علت ملحوظ شدن الزامات پنهانکاری و ابعاد کوچک آنها)،

و این قایقها موشک قوی نصر 1 ( و یا موشک ناشناس حمل شده توسط یا مهدی) رو حمل می کنند که قبلا در یه تاپیک بحث کردیم که چطور 5 قایق حامل نصر 1 می تونن از خجالت یک ناو 3000 تا 7000 تنی(البته در شرایط مساوی) بر بیایند.

پس یک فاصله امن 15 تا 20 کیلومتری( کسر عدد برد نصر 1 از فاصله کشف شدن قایق) برای این قایقها بدست میاد.

که خوب و کافی هست( با توجه به تعدد این قایقها در سازمان زرم سپاه)

البته همیشه شما باید تلفات رو در نظر بگیرید،

که این کار انجام میشه،

البته حضور موشکهای دوش پرتاب رو در قایقها برای مقابله با بالگردهای کبرا و هورنتهایی که هوس پرواز ارتفاع پایین بکنند،

و همینطور پدافند 23 که از زمان جنگ یار ثابت این قایقهاست،

و صد البته پهپادهای حامل موشک هوا به هوا( همان میثاق 2 که زیر بال پهپاد بسته میشه و ............ کیلومتر برد داره{ بیش از برد در حالت شلیک زمین به هوا} و به پهپاد امکان میده تا هلی کوپتر دشمن رو از فاصله ای که حتی اون نمی تونه پهپاد ما رو ببینه مورد شلیک موشک قرار بده،( یکی از امرای ارتش چندی قبل در مصاحبه اش این مطلب رو بیان کرد که پهپادهای رزمی با کاربری های مختلف در حال ساخت و بکارگیری در یگانها هست)

همیشه نباید یه چیز رو ببینید تا به اون اعتقاد داشته باشید،

اونها (دشمن) از [b]موج حمله [/b]خیلی می ترسن چون ناوگان سنگین اونها برای مقابله ی با یکی مثل خودش طراحی شده نه با قایقهایی که کوچک و سریع هستند،

هنوز هیچ راهکار قطعی و مطمئنی برای این قایقها پیدا نکرده اند،

البته بشدت دنبالش هستند،

ولی خب . . .

موفق باشید.


-------------------------

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امير جون دستت درد نكنه بابت پاسخت!

منظورم اين بود كه اين كشتي دامي رو بعد از هربار تمرين بازسازي مي كنند يا براي هر رزمايش يكي توليد مي كنند؟‌(!)

بعد هم امير جان درست مي فرماييد عزيز! اين تاكتيكي كه برادران نظامي مي خوان پياده كنند رو يوناني ها در جنگ دريايي سالاميس پياده كرده بودند! با اينكه كشتي هاي ايراني بسيار سنگين تر بودند ولي مانورپذيري كشتي هاي يوناني نتيجه جنگ رو تغيير داد. به اميد خدا بتونيم با ساخت كشتي هاي زيادتر و توليد موشك هاي قدرتمندتر به يكي از قدرتهاي دريايي در منطقه خودمون مبدل بشيم!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين تصاوير مربوط به اين رزمايش نيست ولي جاي ديگري براي ارسال نبود! icon_cheesygrin

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/7%7E7.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/77.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/777.JPG[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red][size=18]کارشناس امور خاورمیانه : ایران نمی تواند تنگه هرمز را ببنددرزمایش دریایی سپاه پاسداران با نگرانی کشورهای منطقه آغاز شد[/size][/color]

تهران – خبرگزاریها، دبی - العربیه
نیروی دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه 22-4-2010 رزمایش سه روز خود را تحت عنوان رزمایش پیامبر اعظم 5 در آب های خلیج {همیشه فارس} آغاز کرد.

خبرگزاری ایسنا به نقل از سردار علیرضا تقصیری سخنگوی این رزمایش ناعلام داشت، در این مانور نظامی برای اولین بار یک قایق تندرو ساخت ایران به نام "یا مهدی" مورد استفاده قرار می گیرد، که قدرت تخریب بسیار بالایی داشته و موشک های نصب شده روی این قایق در هنگام اصابت به هدف حفره ای به قطر هفت متر ایجاد می کنند.

در این راستا سپاه پاسداران روز گذشته اعلام کرد در این رزمایش انواع موشک های ساخت محلی و دیگر انواع تسلیحات مورد آزمایش قرار می گیرند.

سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه پاسداران نیز به نوبه خود در این باره گفت، هدف از اجرای این تمرین های نظامی دریایی زمینی و هوایی به آزمایش توانمندی های سپاه در حفظ امنیت خلیج {همیشه فارس}، تنگه هرمز و خلیج عمان است.

سردار تقصیری نیز در این باره گفت باز نگاه داشتن تنگه هرمز و حفظ و تامین امنیت آن برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، تنگه هرمز متعلق به مردم این منطقه است و خارجی ها نباید در امور مربوط به آن مداخله کنند. ما قصد داریم امنیت این تنگه را حفظ کرده و آن را باز نگاه داریم تا عبور از آن آزادانه صورت بگیرد و این خارجی ها هستند که می خواهند این تنگه بسته و نا امن باشد.

گفتنی است که حدود 40 درصد از نفت تولیدی جهان برای صدور به دیگر کشورها از منطقه خلیج{همیشه فارس} عبور می کند و بخشی از این طلای سیاه از تنگه هرمز می گذرد.

ایران پیشتر بارها هشدار داده بود، در صورت وقوع هر گونه حمله احتمالی علیه این کشور تنگه هرمز را خواهد بست و انتقال نفت را به دیگر نقاط جهان مختل خواهد کرد. این کشور تا کنون چندین بار در آب های خلیج{همیشه فارس} رزمایش نظامی اجرا کرده است.

http://www.alarabiya.net/articles/2010/04/22/106565.html#000

[b]نگرانی کشورهای منطقه[/b]
عاید المناع کارشناس مسائل خاورمیانه شامگاه روز گذشته درگفتگو با شبکه العربیه گفت، تحولات ایران را با دقت دنبال می کند ودر باره نگرانی کشورهای عربی منطقه نسبت به برگزاری مانورهای مکرر ایران خاطر نشان کرد، متاسفانه نگرانی کشورهای شورای همکاری خلیج{همیشه فارس} در این باره ادامه دارد، زیرا ایران بدون وقفه تنش ایجاد می کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره پیام ایران به کشورهای منطقه از طریق برگزاری این مانورها گفت، تاکید می کنم درصورت بسته شدن تنگه هرمز ایران بیشترین آسیب را خواهد دید، زیرا این کشور از همه طرف در محاصره قرار خواهد گرفت.

در همین حال مصطفی العانی مدیر برنامه امنیتی و دفاعی مرکز مطالعات خلیج {همیشه فارس}در مصاحبه با العربیه ضمن اشاره به تکرار رزمایش های ایران در منطقه اظهار داشت، کشورهای سعودی، امارات و امریکا اجازه بستن تنگه هرگز را به ایران نخواهند داد.

وی در ادامه افزود هیچکس نمی تواند صحت ادعاهای ایرانی ها درباره توانمندی های موشکی شان را اثبات کند.

مصطفی العانی در ادامه یاداور شد ایران از سه سال پیش تا کنون هرساله سه رزمایش را در منطقه به اجرا می گذارد و رزمایش های دریایی و هوایی نیز به عنوان بخشی از برنامه های ایران است که هر چهار ماه یک بار انجام می گیرد، اما زمان برگزاری رزمایش های فعلی بدون شک با تحولات سیاسی که در حال وقوع است ارتباط دارد.

[b]بستن تنگه هرمز کار آسانی نیست[/b]

در پاسخ به سوال مجری العربیه مبنی بر این که 40 درصد انرژی مورد نیاز جهان از تنگه هرمز می گذرد، آیا سپاه پاسداران واقعا می تواند تنگه هرمز را ببندد، مصطفی العانی در این باره گفت، درحقیقت سپاه پاسداران و مقام های دینی و اطلاعاتی ایران طی اظهارات تهدیدآمیز بیشمار خود بارها اعلام کردند اگر به ایران حمله شود اقدام به بستن تنگه هرمز و جلوگیری از صادرات نفت خواهند کرد، اما با توجه به تجربه جنگ عراق وایران، [size=20][color=blue]جمهوری اسلامی طی هشت سال تلاش کرد با همه امکانات وتجهیزات نظامی خود تنگه هرمز را ببندد اما نتوانست این کار را انجام دهد، زیرا بستن تنگه هرمز کار آسانی نیست، زیرا آمریکا با توجه به حضور پرقدرت نظامی خود در منطقه مانع این کار خواهد شد[/color]. [/size]
------------------------------------------------------------------

[b]ایران می گوید از امنیت منطقه دفاع می کندالعربيه : رزمايش پيامبراعظم از اهميت ويژه اي برخوردار است[/b]
دبی - العربیه
زينه الفائز خبرنگار شبكه العربيه در گزارشی درباره رزمایش پیامبر اعظم 5 اجراي آن را درشرايط کنوني داراي قابل اهميت توصیف کرد و افزود ايران پيشتر نيز رزمايش هايي برگزارکرده بود اما رزمايش پيامبراعظم 5 از چند جهت اهميت دارد.

اول اين که اين رزمايش در تنگه هرمز يعني گذرگاه استراتژیکی که حدود 40 درصد از نفت جهان از ان عبور می کند برگزار مي شود، واين درحالي است که ايران پيش از اين تهدید کرده بود در صورت حمله به این کشور اين تنگه را خواهد بست. دوم اينکه اين رزمايش درشرایطی انجام می شود که کشورهاي غربي به ويژه امريکا تلاش دارند مجازات های بیشتری را بر تهران اعمال کنند. سوم این که ايران در اين رزمايش شناور تندرو و رادار گريز يامهدي را به آزمون گذاشته است، این شناور قابل کنترل از راه دور است و موشک شليک شده از اين شناور مي تواند سوراخي به قطر هفت متر درهدف ايجاد کند.

فرماندهان سپاه پاسداران ايران گفته اند شناور يامهدي به اين کشور قدرت سیطره بر کل منطقه خليج {همیشه فارس}را می دهد. درحالی که سردار حسين سلامي معاون فرمانده سپاه پاسداران می گوید رزمايش پيامبراعظم 5 نقطه آغازین اقدامي مشترک در دفاع از امنيت اين منطقه و جلوگيري از دخالت نيروهاي بيگانه در آن به شمار مي رود.
http://www.alarabiya.net/articles/2010/04/22/106565.html#000

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ادامه رزمايش پيامبر اعظم (ص)
عمليات تركيبي يگانهاي دريايي با نيروهاي زميني و هوافضاي سپاه فردا آغاز مي‌شود
خبرگزاري فارس: منطقه عملياتي رزمايش پيامبر اعظم (ص) سپاه از فردا شاهد رزم تركيبي نيروهاي دريايي با زميني و هوافضاي سپاه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس، رزمايش بزرگ پيامبر اعظم (ص) سپاه پاسداران از صبح روز پنج‌شنبه در منطقه خليج فارس و تنگه هرمز آغاز شده و براي اولين بار يك ناو واقعي توسط نيروهاي واكنش سريع دريايي سپاه منهدم شد.
حضور يگانهاي جنگ الكترونيك، عمليات غواصان زبده سپاه، مين‌ريزي در دريا و گشت‌هاي شناسايي هواپيماهاي بدون سرنشين از ديگر اقداماتي بود كه در روز دوم اين رزمايش به اجرا گذاشته شد. اين عملياتها مقارن با حضور يك گروه نظامي از كشور قطر در منطقه رزمايش بود.
همچنين از ساعتي ديگر مرحله اصلي عمليات آبي - خاكي يگانهاي نيروي زميني سپاه پاسداران كه 2 روز به طول مي‌انجامد، آغاز خواهد شد كه تست تاكتيك‌هاي نوين و جديد رزم، آزمايش سلاح‌ها و تجهيزات اضافه شده به سازمان رزم نيروي زميني و بررسي ميزان موفقيت شيوه‌هاي آموزش داده شده به يگانها در دستور كار قرار دارد.
در ادامه رزمايش پيامبر اعظم (ص) سپاه پاسداران كه فردا انجام مي‌شود، انجام تمرينات پرحجم، متراكم، متنوع و تركيبي در نظر گرفته شده است كه در اين مرحله، يگان‌هاي نيروي زميني و هوافضاي سپاه نيز حضوري پررنگ خواهند داشت.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902030556

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کسی به تصاویر ویدئویی با کیفیت بالای روز دوم رزمایش دسترسی نداره؟ اگر کسی بتونه از اون پهپاد تصویر تهیه کنه لطف بزرگی کرده ... نصیر جان شما تصاویر روز اول رو از کجا پیدا کردی، لطف کن یک سر اونجا بزن شاید از روز دوم هم چیزی باشه.

اخبار ساعت ده و سی شبکه دو تصاویر بیشتری از اطاق کنترل و تصاویر تهیه شده توسط پهپاد و نحوه هدایت اون نمایش داد، تصاویر ارسالی پهپاد کیفیت خوبی داشت، نمایشگرهای اطاق کنترل هم جالب توجه بودن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p1.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p7.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p5.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p3.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p4.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/p6.JPG[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
احسنت nasirirani جان، دستت درد نکنه، لطف بزرگی کردی برادر.

میگم به اصل ویدئوی با کیفیت بالا دسترسی داری؟ لینک دانلودی چیزی داری؟ یا اگر بتونی بخونی که روی بدنه چی نوشته ...

با تشکر مجدد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون گريپين جان

نه اينها رو ضبط مي كنم و بعد با كمك نرم افزار SnippingTool ويندور 7 عكس ازشون تهيه مي كنم

متاسفانه در آپلود بالاي يك مگابايت مشكل دارم وگرنه فيلم ها رو هم ارسال مي كردم icon_cheesygrin


[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/m1%7E0.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/m2%7E0.JPG[/img]

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/m3%7E0.JPG[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
طوری نیست برادر، همینقدرشم لطف بزرگی میکنی، فقط ببین میتونی اسمی رو که روی پهپاد نوشته شده بخونی؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]طوری نیست برادر، همینقدرشم لطف بزرگی میکنی، فقط ببین میتونی اسمی رو که روی پهپاد نوشته شده بخونی؟[/quote]

به نظر شماره رجيستري مياد!

3-3-...-50

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.