Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان محترم به همه تبريك مي گم يه رزمايش ديگه چيزهاي جديد و خبرهاي خوب

براي پايان دادن به بعضي حرفها : اينگونه طرحها با نظر مستقيم رهبر انقلاب امام خامنه اي انجام مي شود و اگر نتواند دلاليل كافي بيارند هرگز به مرحله طراحي هم نمي رسد.

ان دسته از دوستاني هم كه نگران حدر رفت بوجه كشور هستند نباشن از بوجه دفاعي خرج كردن كه توجيح كافي داشته ودارد و (( بنده هم جو گير نيستم )).

آمريكا هم كلي سيلو پرتاب داره روسيه هم داره و ما هم داريم . icon_wink

يه نكته اونهايي كه دروس مرتبط با سازه هاي بتوني رو در مقطع كارشناسي خوندن ( من خودم نخوندم ولي پيگير شدم و يه چند كتابي در موردش خوندم ) مي دونن چطور ميشه با استفاده از لايه هاي زمين و بتون ريزي چند لايه باعث ايجاد خطا در دستگاهايي كه از روش شناسايي لايه به اسكن كردن لايه اي زمين مي پردازند شد. و يكي ديگه از روشهاي ايجاد خطا استفاده از سيمهايي كه در آنها جريان شديد برق وجود دارد و يه چند روش ديگه كه برخي از دوستان بيشتر مي دونن .

اصلا دوستان توجه كردن كه از ديروز تا حالا اين چند قلاده اسرائيلي بد جوري خودشون رو خيس كردن icon_cool

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]چند نکته :

اولا اگر قرار باشه تمام اطلاعات به این شکل باشه وای بر نتیجه گیریها، شخص سید حسن نصرا.. فرمودند که هیچ یک از جاسوسان دستگیر شده بر خلاف ادعاهای رسانه ها جزء حلقه ارشد مسئولان حزب نبودند و هیچ اطلاعات با ارزشی را هم نتونستند منتقل کنند. رسانه ها تمامی از صداقت حزب ا... تعریف کردند به خاطر آشکار سازی قضیه در ضمن و البته مگر اینکه بخواهیم سید را هم برای به کرسی نشوندن حرف خودمون غیرصادق معرفی کنیم..

دوما: اولا به قول فرنگیا : هیچ کس نمیتونه در رابطه با من و تو! قضاوت کنه چون به اندازه من و تو نسبت به ما اطلاعات نداره!! پس همینطوری با یکسری گمانه زنی و دیدم و شنیدم نمیشه یک مجموعه تخصصی را کم دقت!! فرض کرد که برای کاری که کرده هیچ آینده نگری و پیش بینی نکرده..

سوما : خوبه در اولین خبر عنوان شد این سیلوها بخشی از[b] نیروی واکنش سریع سپاه هستند[/b]. آیا کسی با این نکته که قبل از بمباران اولیه سیلوها تقریبا همه موشک ها با موفقیت به سمت اهدافشون شلیک خواهند شد شک داره؟ سکوی آماده و موشک لود شده همیشه آماده پرتاب به چقدر زمان برای شلیک نیاز داره؟ واکنش سریع یعنی همین، شلیک های احتمالی بعد مد نظر فرماندهان نبوده و پس حساب هزینه ها و موارد دیگه را کردند..[/quote]

نتیجه گیری بسیار متین بود.
همینطور که با فرمایشات سینا در چند صفحه قبل موافقت کردم(چون کاملاً درست بود) اینجا هم تایید میکنم به عنوان یک ضربه اولیه و حمله غافلگیرانه یکدست یا همونطور که دوستمون فرمودند نیروی واکنش سریع بسیار حضور این سیلوها به ما برای یه پاسخ قاطع کمک میکنه (البته چند بار این جمله رو در قالبهای مختلف تکرار کردم...)

ولی چند نکته:
همونطور که از تجربه سپر دفاع موشکی امریکا بر علیه سیلوهای روسیه بر میاد .... در صورت شناسایی مکان این سیلوها تنها با اجرای طرح مشابه در سیلوهای نزدیک به مرز یا مرکزی کشور تاثیر پذیری اونها به عنوان نیروی واکنش سریع زیر سوال میره... (حالا اگه قبل حمله نابود نشه.....)


2- حزب الله تنها مثالی برای مغرور نشدن بود که عده ای فکر نکن ممکنه یه تشکیلات غیر قابل نفوذ باشه... دوستان بگن دو فرد عادی یا ارشد در حزب الله ...

3- اما گمانه زنی داریم تا گمانه زنی..... اگه سازمان فضایی خودمون رو یه مرور کنیم بعد از دستاورد تاریخی پرتاب ماهواره امید چندین ماهواره و موتور ماهواره بر و ماهوارهبر رو نمایی شد... شاید و قطعاً آزمایششهای زیادی هم بوده... چیزی که هست بعد از این مدت خود مسئولین هم انتظار داشتن الان اتفاقی بزرگتر از پزتاب رصد رو داشته باشیم!
گمانه زنی ادم و به این فکر میندازه اقدامات مانع و خرابکارانه و .... در رسیدن برخی قطعات واسط (که نیازمند خروج اطلاعات دقیق از محل تهیه و زمان و...) و یا هر اقدام دیگه ای که اون شور و اطمینان اولیه رو اینطور به تاخیر انداخت میشه.

یا نیروگاه بوشهر با تمام حفاظهای امنیتیش....
یا سایت فردو.... (حالا برخی دوستان اعتقاد دارن ما خودمون اونو اعلام کردیم...باشه نظر شما هم محترم)

پس بر اساس دیده و شنیده ها هم میشه در آینده یه طرح هرچند توسط مجموعه تخصصی شک کرد! اینکه اون مجموعه واقعاً پیش بینی لازم رو کرده یا نه فقط در عمل معلوم میشه که انشاءالله هیچ وقت جنگی به کشور تحمیل نشه. (متاسفانه دیگه طرح های غیر نظامی که در کشور توسط نهادهای مشابه غیر نظامی میبینیم خیلی آینده نگری رو در بر نمیگیره...)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان اصولا بحث بر سر کارآمدی این قضیه بیشتر به این بستگی داره که بخواهیم تو چه فازی از این ها استفاده کنیم به نظر من اگه بحث بر سر بازدارندگی باشه بسیار به درد بخوره فکر کنید که ما کارهامون با اهداف آمریکا متضاد باشه و اونها بخوان یه زهر چشم یا اخطار بدن(مثل حمله به تاسیسات هسته ای) خوب اون ها میان حساب میکنن که اگه بخوان ضربه بزنن باید این همه خطر رو خنثی کنن و به دردسرش نمیارزه اما فکر کنید که ما به اسراییل حمله گسترده کنیم یا یه ناو آمریکایی رو بزنیم و یه چیزی مثل عراق پیش بیاد اونوقت با خالی کردن چند تا پایگاه توی عراق و افغانستان و دور کردن ناوهاشون از سواحل خلیج فارس ما عملا دیگه دستمون به آمریکایی ها نمیرسه و بهتون قول میدم سیلوها و سکوها عملا در کمتر از یک هفته هیچی ازشون باقی نمیمونه (عراق رو که یادتون نرفته ارتش و گارد سلطنطیش عملا جنب نخوردن چه توی جنگ اول چه توی 2003 ) ما 200 درصد توانایی های خودمون رو در نظر میگیریم ولی 50 درصد قدرت اونها رو هم نمیدونیم مثلا بعضی فکر میکنن که فقط ما موشک داریم ولی فکرنمیکنن موشک های اونها 3 نسل جلوتره یا در نظر نمیگیرن هر b2 به اندازه 30 تا موشک خیلی دقیق بازده داره و امکان استفاده از هر نوع سلاحی وجود داره و با بودجه 700 میلیارد دلاری خیلی چیز هایی که فکرش رو هم نمیکنیم ساختن دوره دیک چنی یه بار یه طرح به بوش داده بود که در عرض سه روز ارتش و سپاه رو فلج کنه به این هم توجه کنین که وقتی بحث سر جنگ بین آمریکا و روسیه (با قدیت چندین برابر بیشتر از ما ) پیش میاد وقتی رفقای روس اظهار نظر میکنن میگن از سلاح اتمی استفاده میکنیم یعنی اینکه توی جنگ کلاسیک خودشون رو در سطح آمریکا نمیبینن البته این ها رو نگفتم که بترسیم ولی حریف خیلی قدره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من بارها عنوان کردم در این سایت :

با توجه به موقعیت بسیار بسیار ویژه ایران و در حقیقت حتی کم نظیر هم نه، بلکه بی نظیر در قرار گیری موقعیتیش در جهان و بین کشورها.. تمرکز تقریبا تمامی ابرقدرتها بر اون.. سرویس های اطلاعاتی متعدد .. دشمنان اعم از همسایه و کوچک و بزرگ .. خائنان مشمئز کننده وطنی به مقادیر متنابه و فراوان که برای یک ویزا حاضرند سرزمین که سهله، نزدیکترین دوستان خودشون را هم فدا کنند (که اگر روزی تحلیل صورت بگیره به نظرم بزرگترین دشمنان این کشور هستند، ایالات متحده برای مثال به هیچ وجه با چنین معضلی روبرو نیست تقریبا و با این ابعاد، یعنی لااقل مردمش به خاطر یک ویزا خیانت نمی کنند شاید به خاطر چیزهای بسیار بسیار ارزشمندتر. و در ضمن در سریالها و برخی مستندهاشون تعصباتشون را حتی با برخی بدگمانی ها به سازمان های اطلاعاتی و نظامیشون راحت میشه دید چیزی که متاسفانه حالت برعکسش اینجا مایه مباهات کم خردان! رقت آور هست) همین کارها هم که در سخت ترین شرایط تحریمی ممکن تازه و اون هم با سابقه ای از خفت نفس تحمیلی، استبداد زدگی، اوج عادت بر بی نظمی، بی برنامگی و هزاران عیب دیگه به ارث رسیده از گذشته به ما ایرانیان (نیروهای نظامی ایران هم بالاخره از همین مردم ایران هستند) به انجام میرسه شبیه به معجزست بدون اغراق.

با گفته ها و شنیده ها میشه به عقل!! بسیاری از افراد کاملا! عاقل هم شک کرد!! ولی اینکه این شک چقدر از ارزش تاییدی برخوردار باشه تنها با نگاهی به اطلاعات دقیق حاصل میشه نه با گمانه زنی ها و فاکتورهای پراکنده این سو و ان سو.. برای مثال در مورد حزب ا.. که وقتی فردی که همه به راستگوییش معترفند اعم از دشمن و غیر دشمن مطلبی را عنوان میکنه میبینیم همچنان برخی سایتها با گمانه زنی ها حرف خودشون را میزنند، خوب این دیگه بحث تخصصی نیست، و یا ژورنالیسم حرفه ای، این کینه و بغض نام داره..

در مورد ایران هم فرماندهانی که روزگاری سخت ترین شرایط را تجربه کردند در جنگ ها که حتی تصورش برای ماهایی که حالا راحت در مورد همه چیز اعم از گلوله و موشک بحث می کنیم دشواره، مطمئنا فرض را باید بر این گذاشت وقتی کاری می کنند، کاملا شرایط را می سنجند.. در حقیقت به راحتی رد کردن طرح هایی که احتمالا سال ها برای طراحیش فقط وقت گذاشته شده با این فرض که دشمن قوی هست و یا هر سیستمی ممکنه عیب و یا راه نفوذ داشته باشه نه تنها کمکی به بحث نمیکنه بلکه صورت کودکانه ای به اون میده..

در این که هر تاکتیکی، ضد تاکتیکی هم براش قابل تصوره حرفی نیست ولی اینکه بنابر اون سابقه عدم اعتماد به نفس ایرانی ها، غرب پرستی افراطی (مرغ همسایه غازه) و موارد دیگه با کنایه و ساده انگاری در مورد دستاوردهای کشور بحث بشه نتیجش میشه تبدیل این سایت به سایتی مثل بالاترین..

والا که نگاه "در بدترین شرایط به ماجرا" با فرض قدرترین بودن دشمن نه تنها بد نیست که در تحلیل کمک هم میکنه ولی نه با "ساده انگاری" . تخصصی ترین بحث ها هم اگر رنگ و روی تعصب، کینه، "پیش انگاری و پیش داوری" به خود بگیره هیچ ارزش محتوایی نخواهد داشت..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بد نيست نظر دشمن رو هم بشنويم . رسانه هاي خارجي با مصاحبه با تحليل گران نظامي ، نظر جالبي ميدن !
كه ميتونم بگم تا اينجا منطقي ترين مطلبي بود كه تا اينجا شنيدم .
براي كساني كه در جريان قرار نگرفتن ، خلاصه ميكنم !

اول از همه ، طرف (كارشناس) با جذاب خواندن خبر اعلام كرد كه بسياري از تحليل گراني كه مسائل موشكي ايران رو دنبال ميكنن ، منتظر اين خبر بودن ، مخصوصا بعد از خبر هاي (قديمي) كمك كره شمالي در زمينه ساخت اين سيلوها .

دوم ، مطلبي كه ميتونه به تمام اختلافات دوستان اين سايت در اين زمينه خاتمه بده ، البته اگه بدشون نياد كمي با منطق با قضيه برخورد كنن ! چون حداقل اين نظر يه كارشناس سابقه داره سلاح هاي موشكيه ، به ياد داشته باشين كه روسيه وآمريكا ، تمامي اين بحث ها رو ديگه تبديل به خاطره كردن ،‌ بعد از دهه ها جنگ سرد و سر و كار داشتن با تكنولوژي موشك هاي بالستيك و سيلو ها و مخفي كردن و شناسايي اون ها و همين بحث هايي كه بين ما ها صورت ميگيره (مفيده يا مفيد نيست يا شناسايي ميشه يا نميشه ) . چندين و چند سال پيش بين اونها انجام شده ! و ما تازه داريم شروع ميكنيم !

طبق نظر اين كارشناس ، سيلو هاي ثابت موشك هاي بالستيك هيچ گونه مزيتي براي موشك هاي برد كوتاه و متوسط ايجاد نميكنه ! مخصوصا زماني كه تكنولوژي سكوهاي متحرك در دسترس هستن !
ولي در مورد موشك هاي بالستيك برد بلند قضيه خيلي فرق ميكنه !!!
طبق نظر اين فرد ، اين تنها نشانه اين مطلب هست كه ايران داره به سمت ساخت موشك هاي بالستيك برد بلند پيش ميره (انشاء الله) . و درواقع اين سيلو ها صرفا براي موشك هاي برد بلند ميتونه مفيد باشه ، مخصوصا در شرايط اوليه در اختيار گرفتن تكنولوژي ساخت اين موشك ها (كه به احتمال زياد دستيابي به تكنولوژي ساخت لانچر هاي متحرك براي اين موشك هاي بزرگ و سنگين مدتي زمان بر خواد بود) .

حالا تاكيدي كه در خبر ها بر عدم حركت ايران به سمت ساخت موشك با برد بلند تر صورت گرفت
و منطقي كه اون درجه دار سپاه در اثبات عدم نياز ايران به اين موشك ها به كار برد ، معني پيدا ميكنه ! ميدونين كه ، تو ادبيات ما خيلي جملات معني معكوس دارن !
به نظر من اين نشونه اين مطلب هست كه دست اندركاران ، به خوبي ميدونستن كه رونمايي از سيلو ها ، به سرعت ، به ساخت موشك هاي با برد بلند تر تعبير خواهد شد ( چون دقيقا معنيش همينه ) و به قولي اومدن پيشگيري كنن !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من هم با نظر اون کارشناس موافقم...

این سیلوها برای موشکی مثل شهاب در برابر شلیک با لانچر متحرک تنها مزیت حمله سریع و پرحجم رو اضافه میکنه و در برابر معایب خودش رو داره...

و این یه دست اورد معمولی در برنامه موشکی ماست که جای تقدیر داره ولی نیاز به هیاهو هم نداره و باید به فکر بیشتر و بیشتر از این بود!

حالا برای این جمله بشیم خائن و وطن فروش و ساده انگار و .... عیب نداره حداقل حرفمون رو زدیم و نظرمون رو گفتیم الحمدلله اینجا مثل مجلس ایران نیست نزارن هیچکی حرف بزنه! نه هو میکنن و نه دو icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یکی از عزیزان فیلم های رزمایش رو با کیفیت ضبط کنه قرار بده

ثواب داره ! icon_wink

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واكنش سريع موشكي ، در استراتژي موشك هاي اتمي معني پيدا ميكنه ! نه موشك هاي متعارف .
من تعجب ميكنم چرا خيلي از دوستان از اول بحث رو اين مطلب تاكيد داشتن !
يه موشك بالستيك ميانبرد متعارف ، چندان توفيقي نداره كه يك ساعت بعد از آغاز تهاجم دشمن شليك بشه ، يا همزمان با تهاجم ! مخصوصا زماني كه ميدونيم اثر گذاري اين موشك ها در تعداد انبودهشون و مداومت شليكشون نهفته ست ! همون طور كه در جنگ 33 روزه ديدم .

اين قضيه وقتي مهمه كه قراره براي شليك موشكي با كلاهك اتمي در زمان مورد تهاجم اتمي قرار گرفتن و آگاه شدن از شليك موشك هاي اتمي دشمن تصميم گيري بشه ، تا شايد جلوي شليك موشك هاي بعدي گرفته شود و همين طور ، در صورت نابودي ، و يا از دست دادن توان پاسخ گويي و شليك متقابل ، بعد انفجار اتمي ، در جهت نابودي متقابل دشمن اقدامي شده باشه !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]واكنش سريع موشكي ، در استراتژي موشك هاي اتمي معني پيدا ميكنه ! نه موشك هاي متعارف .
من تعجب ميكنم چرا خيلي از دوستان از اول بحث رو اين مطلب تاكيد داشتن !
يه موشك بالستيك ميانبرد متعارف ، چندان توفيقي نداره كه يك ساعت بعد از آغاز تهاجم دشمن شليك بشه ، يا همزمان با تهاجم ! مخصوصا زماني كه ميدونيم اثر گذاري اين موشك ها در تعداد انبودهشون و مداومت شليكشون نهفته ست ! همون طور كه در جنگ 33 روزه ديدم .

اين قضيه وقتي مهمه كه قراره براي شليك موشكي با كلاهك اتمي در زمان مورد تهاجم اتمي قرار گرفتن و آگاه شدن از شليك موشك هاي اتمي دشمن تصميم گيري بشه ، تا شايد جلوي شليك موشك هاي بعدي گرفته شود و همين طور ، در صورت نابودي ، و يا از دست دادن توان پاسخ گويي و شليك متقابل ، بعد انفجار اتمي ، در جهت نابودي متقابل دشمن اقدامي شده باشه ![/quote]

مشکل اینه که آمریکا و متحدانش اصلا نمیخوان یه موشک هم به طرفشون شلیک بشه. آمرکیا به خاطر اون 10 تا موشک الحسین صدام که 6 تاش تو هوا نابود شد یه عملیات خیلی بزرگ راه انداخت تا لانچر ها رو شناسایی و نابود کنه. دلیلش هم بیشتر تاثیرات روانی این موشک ها هست تا آثار تخریبی شون. حالا شما مجسم کنید که ایرن مطمئنا موشک ها شو به طرف بیابون های عربستان شلیک نمیکنه. اونا رو صاف میزنه رو اسرائیل. اسرائیلی که صهیونیستا همین الانشم دارن ازش فرار می کنن. مطمئن باشید وقتی یه حمله ی واقعی شروع بشه جمعیت یهودی اسرائیل به یک چهارم تقلیل پیدا میکنه.

هدف دیگه ی موشک های ایران پایگاه های نظامی آمریکا تو منطقه اس. اگه چنین پایگاه هایی نابود بشه واقعا برای آمریکا بد میشه. خصوصا این که تو یه سری از این ها هواپیما های آمریکایی مستقرن.
بعدشم ایران برای بستن تنگه ی هرمز به لانچر های متحرک ساحلیش نیاز داره و نابود کردن این سیلو ها برای این لانچر ها زمان می خره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حالا درسته به نظر مزاح میرسه صحبت دوستمون ولی فکر کنم بد نباشه برای روشن شدن بیشتر مطلب عنوان کنم که مطلب اخیر یک مطلب کلی بود و مخاطبش هم فکر کنم باید در همون سایت های عنوان شده جستجو کرد والا که فکر نکنم در این سایت کسی حضور داشته باشه که با کینه و بغض و تعصب به دستاوردهای کشور خودش نگاه کنه و به خاطر کم ارزش ترین چیزها حاضر باشه با ارزش ترین داشته هاش را به حراج بگذاره که در ان صورت تنها مخاطب واژه های اعم از "خائن" وطن فروش" قرار میگیره..
و البته همونطور که ما ممکنه از "ساده انگار" پنداشته شدن ناراحت بشیم باید قبول کرد "ساده انگار" فرض کردن فرماندهان این سرزمین هم توهین به اونهاست .. این که چیزی که در عرض یک روز به ذهن ما خطور کرده توسط اونها طی تمام این سال ها هیچ توجهی بهش نشده خب اگر اسمش را ساده انگاری خطاب به این فرماندهان نزاریم چی باید بزرایم پس؟!

من که خودم کلی از اطلاعات دوستان استفاده میکنم و بر دانسته هام افزوده میشه به هر حال و فکر کنم خارج از موضوع بحث کردن هم زیاد شد یه کم..

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اصابت به هدف كلاهك بارني "شهاب قدر اس" را 20:30 نشان داد icon_wink ، كسي ضبط كرد !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کلاهک بارانی فیلمش خیلی باحال بود ! خوشه ای و بارانی فرقی با هم داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا من هر وقت می زنم تلوزیون هیچی نداره ولی وقتی میام تو سایت همه میگن این قسمتو دیدی؟ at_wits'_end_new! at_wits'_end_new!

خوشه ای و بارانی هم هیچ فرقی با هم ندارن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا اسپهبد ظاهرا اون چیزی رو که تو تلویزیون نشون دادن فرق میکنه بارانی میشه گفت یه کلاهک ترکش شونده هست ولی خوشه همونیه که چند بمب کنار هم هستند.
بازم میگم این تعریف من از بارانی همونیه که تلویزییون نشون داد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان اگه فیلم برخورد موشک فجر 3 با کلاهک خوشه ای رو در یوتوب دیده باشن با برخورد این موشک با کلاهک بارانی فرق داشت .دوستان نظرتون چیه؟ واقعا فرق دارن؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.