Recommended Posts

این سرمقاله کیهان دیروزه

مقدمه اي بر توان استراتژيك موشكي ايران
[align=justify]1- هرگونه بحث درباره برنامه موشكي ايران مستقيما با بحثي بزرگتر پيوند مي خورد و آن هم اين است كه چه عواملي ايران را به يك قدرت منطقه اي تبديل كرده است؟ به اين سوال معمولا چهار نوع پاسخ داده شده است. پاسخ اول اين است كه ايران يك قدرت منطقه اي است به اين دليل كه هيچ كشور ديگري در منطقه خاورميانه داراي ظرفيت هاي انساني، نهادي و جغرافيايي ايران نيست. پاسخ دوم اين است كه ايران تنها كشور منطقه خاورميانه است كه يك برنامه هسته اي مستقل و بسيار پيشرفته را از دل انواعي از محروميت ها و محدوديت ها با موفقيت توسعه داده است. از منظر مادي، برنامه هسته اي موجب شده ايران به يك منبع جديد و تقريبا تمام نشدني توليد انرژي و همچنين كالاهاي قابل صادرات به بازار فناوري هاي سطح بالا (مانند سوخت هسته اي) دست پيدا كند. از منظر سياسي هم برنامه هسته اي يك منبع تمام نشدني توليد اقتدار ملي است كه غربي ها به هيچ كشور ديگري در منطقه خاورميانه اجازه دست يابي به آن را نداده اند. پاسخ سوم اين است ايران يك قدرت منطقه اي است به اين دليل كه قلب محور مقاومت محسوب مي شود. در باره اين موضوع بين تحليلگران تقريبا هيچ اختلاف نظري وجود ندارد كه تا وقتي مسئله اي به نام مقاومت وجود دارد ايران قدرت اول منطقه باقي خواهد ماند و دقيقا به همين دليل هم هست كه آمريكا در دوران اوباما تصميم گرفته به هر قيمت ممكن نوعي سازش را در منطقه ايجاد كند. آمريكايي ها عقيده دارند كوتاه ترين راه براي پايين كشيدن ايران از جايگاه قدرت اول منطقه اين است كه با ايجاد سازشي ميان اسراييل واعراب، «مسئله مقاومت» منتفي شود. و پاسخ چهارم برنامه موشكي ايران است. اين نكته در ميان تحليلگران امور نظامي و راهبردي در غرب بي گفت وگو پذيرفته شده است كه ايران داراي پيشرفته ترين برنامه موشكي در منطقه خاورميانه است و هيچ كشوري در منطقه، حتي در بلند مدت قادر به پر كردن فاصله خود با ايران در اين حوزه نخواهد بود. مهم ترين سندي كه اين موضوع را تاييد مي كند گزارشي است كه رونالد برگس رئيس سازمان اطلاعات دفاعي آمريكا (DIA) در 19 اسفند 1389 (10 مارس 2011) منتشر كرد و در آن تاكيد شده است كه ايران پيشرفت چشمگيري در توسعه فناوري موشك هاي بالستيك داشته است كه لااقل در منطقه خاورميانه رقيبي براي آن وجود ندارد.
2- تبديل شدن اين اصل به يك اصل بديهي در ذهن تحليلگران نظامي غربي كه «ايران بزرگترين قدرت موشكي خاورميانه و يكي از معدود قدرت هاي موشكي جهان است»، داراي يك پيام راهبردي بسيار مهم است و آن هم اين كه برخلاف بسياري از قدرت هاي غربي كه برتري نظامي خود را از راه توسعه سلاح هاي «غير متعارف» (بويژه سلاح هاي هسته اي، ميكروبي و شيميايي) به دست آورده اند، ايران برتري نظامي خود را بر پايه سلاح هاي متعارف استوار كرده است. در دكترين دفاعي ايران، جايي براي سلاح هاي NBC Nuclear Biologic Chimistrical) باز نشده و به همين دليل شايد بتوان ادعا كرد ايران تنها كشوري در جهان است كه بدون تكيه بر سلاح هاي نامتعارف توانسته قدرت نظامي خود را تا حدي غير قابل رقابت در محيط اطرافش توسعه بدهد و البته بدون شك برنامه موشكي نقشي بي بديل در آن ايفا كرده است. پيام راهبردي اين موضوع آن است كه برخلاف آنچه آمريكايي ها تصور مي كنند ايران براي حفظ برتري منطقه اي خود هيچ نيازي به ساخت سلاح هسته اي ندارد. توسعه برنامه هسته اي غيرنظامي در كنار رشد برنامه موشكي و تركيب اين دو با نفوذ روز افزون منطقه اي، باقي ماندن در جايگاه قدرت اول منطقه را در بلند مدت تضمين خواهد كرد.
3- برنامه موشكي ايران از دو بخش تشكيل شده كه هر كدام ماموريت ويژه اي دارد. بخش اول، برنامه موشك هاي پدافندي ايران است كه اهدافي اساسي دفاع در مقابل تهاجم هوايي دشمن را تعقيب مي كند. پيشرفت هاي ايران در اين حوزه كه به طور كامل در قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبيا(ص) تجميع شده بر دفاع از آسمان كشور متمركز است و يك سيستم رصد و رهگيري زمين پايه كاملا بومي را بوجود آورده است. كشورهاي غربي و برخي شركايشان تلاش هاي فراواني براي اخلال در شكل گيري اين سيستم به عمل آوردند ولي بومي شدن پايه هاي مهندسي اين سيستم امكان هرگونه ايجاد اختلال بيروني در آن را از بين برده است. به عنوان نمونه، وقتي روس ها در يك اقدام غيرقانوني پس از صدور قطعنامه 1929 در ژوئن 2010 اعلام كردند كه سامانه دفاعي اس 300 را به ايران تحويل نخواهند داد، ايران با يك برنامه ريزي داخلي فشرده توانست سامانه دفاعي مرصاد را توسعه دهد كه عملا از همه قابليت هاي اس 300 از جمله رهگيري همزمان يكصد هدف برخوردار است. اما بخش دوم برنامه موشكي ايران كه در رزمايش پيامبر اعظم(ص) 6 گوشه هايي از آن به نمايش درآمد با وجود اينكه ظاهرا يك برنامه تهاجمي است اما در واقع آن هم ماهيتي دفاعي دارد چرا كه صرفا به سمت اهدافي نشانه گرفته شده است كه دشمن رسما اعلام كرده از آنها براي حمله به خاك ايران استفاده خواهد كرد يعني سرزمين هاي اشغالي به اضافه پايگاه هاي نظامي آمريكا در منطقه. بنابراين، اين ايده كه برنامه موشكي ايران يك تهديد منطقه اي و فرامنطقه اي است اساسا بي مبناست. اين برنامه فقط عليه كساني تهديد خواهد بود كه قصد تهديد ايران را داشته باشند. جالب است كه آمريكايي ها هم تا امروز قادر نبوده اند برنامه موشكي ايران را در عرض برنامه هسته اي به عنوان يك تهديد بين المللي توسعه بدهند. در سال 2010، كشورهاي عضو ناتو در اجلاس ليسبون زير بار استدلال هاي آمريكا و فرانسه در اين باره كه برنامه موشكي ايران تهديدي براي اروپاست نرفتند و نام ايران از فهرست تهديد هاي موشكي ناتو كه در سند راهبرد 10 ساله اين سازمان آمده است حذف شد. روس ها هم مدت هاست باور ندارند كه برنامه موشكي ايران خطرناك باشد و دقيقا به همين دليل در مقابل توسعه سپر دفاع موشكي مشترك آمريكا و ناتو ايستاده اند. استدلال روسيه اين است كه برنامه موشكي ايران با توجه به هدف گذاري هاي انجام شده آن ، هرگز تهديدي براي اروپا نخواهد بود پس اگر ناتو اصرار دارد رادارها و سامانه هاي دفاع موشكي را در نزديكي مرزهاي روسيه مستقر كند، لابد روسيه را هدف گرفته است؛ اقدامي كه روس ها گفته اند با استقرار سامانه هاي تهاجمي اسكندر در سن پترزبورگ به آن پاسخ خواهند داد. ايران ديروز هم به صراحت اعلام كرد با وجود اينكه به لحاظ فني هيچ مشكلي ندارد، اما به اين دليل كه اسراييل و تمامي پايگاه هاي نظامي آمريكا در منطقه، در فاصله اي كمتر از 1200 كيلومتر از ايران قرار دارند، برد موشك هاي خود را به اندازه اي بيش از 2000 كيلومتر (برد موشك هاي شهاب3و سجيل) افزايش نخواهد داد.
4- برنامه موشكي ايران داراي برخي ويژگي هاي راهبردي است كه ماهيت و اهداف آن را تقريبا به طور كامل توصيف مي كند. اين ويژگي ها را به طور خلاصه مي توان چنين فهرست كرد:
ويژگي اول اين است كه برنامه موشكي ايران بر خودكفايي كامل داخلي متكي است و هيچ نوعي از وابستگي خارجي ندارد كه بتواند به عنوان نقطه آسيب پذيري آن در نظرگرفته شود. ضمن اينكه در برخي حوزه هاي خاص كه ايران علاقمند به تامين مواد يا قطعاتي از خارج بوده همانطور كه گزارش هاي سازمان ملل نشان مي دهد به آساني همه تحريم ها را دور زده و بسياري از كشورهايي كه به تحريم ها راي مثبت داده بودند هم دراين دور زدن مشاركت كرده اند. علاوه بر اين، ناظران بين المللي تاييد مي كنند كه برنامه موشكي ايران داراي نوعي ويژگي «پيشرفت مستمر» است كه همين ويژگي تكيه آن به منابع خارجي را منتفي مي كند چرا كه اگر برنامه اي به دانش يا فناوري خارجي متكي باشد، قادر به حفظ يك سرعت ثابت در روند پيشرفت خود نخواهد بود و قاعدتا از نوسانات ارتباطات خارجي تاثير مي پذيرد. جالب ترين نمونه در اين مورد، مربوط به هفته گذشته است كه موشك ماهواره بر سفير ايران موفق شد ماهواره رصد را در مدار قرار دهد. سال گذشته، وقتي همين موشك ماهواره اميد را در مدار قرار داد تعدادي از تحليلگران نظامي در آمريكا گفتند كه اين موفقيت ايران امري تصادفي بوده است. اما وقتي اين اتفاق به فاصله چند ماه يك بار ديگر تكرار شد همان تحليلگران اذعان كردند كه اگر اين امر تصادفي بود نمي توانست يك بار ديگر رخ بدهد.
ويژگي دوم برنامه موشكي ايران آن است كه اين برنامه يك برنامه نظامي صرف نيست. طراحي ماهواره برهاي بومي مهم ترين شاهدي است كه ثابت مي كند برنامه موشكي ايران اهداف غير نظامي مهمي را هم دنبال مي كند. موشك ماهواره بر سفير اساسا يك موشك بالستيك با سوخت جامد است كه عمود بر سطح زمين شليك مي شود اما اگر همين موشك به موازات سطح زمين يا با زاويه اي معين نسبت به آن شليك شود، تبديل به يك موشك دوربرد تهاجمي خواهد شد. بنابراين، اين نكته دقيقي است كه گفته شود ميان برنامه موشكي و ماهواره اي ايران پيوندي معنادار وجود دارد.
ويژگي سوم برنامه موشكي ايران اين است كه همانطور كه در بالا گفته شد روي اهداف منطقه اي تمركز كرده و هدف گذاري هاي تهاجمي فرامنطقه اي ندارد.
ويژگي چهارم برنامه موشكي ايران كه اهميتي فوق العاده دارد اين است كه ايران توان شليك انبوه موشك هاي بالستيك را به دست آورده است. اهميت اين موضوع از آن جهت است كه «توان شليك انبوه» يكي از مهم ترين سازوكارهاي دفاعي آمريكا و رژيم صهيونيستي يعني سامانه هاي دفاع موشكي را ناكارآمد مي كند. به لحاظ نظري، سامانه هاي دفاع موشكي همواره بر اساس اين فرض ساخته مي شوند كه بناست با شليك هاي منفرد مقابله كنند و هيچ سامانه دفاع موشكي وجود ندارد كه قادر به مهار شليك انبوه موشك ها باشد. درست است كه آمريكا و اسراييل نه در آسمان خود و نه در منطقه هنوز قادر به استقرار هيچ سامانه دفاع موشكي كارآمدي نشده اند (عمليات دفاع موشكي زمان پايه آمريكا در سال 2010، شكست خورد، سامانه دفاع موشكي آرو در اسراييل هنوز مستقر نشده و در خليج فارس هم تنها چند كشتي مجهز به سامانه دفاع موشكي ايجيس وجود دارد) اما پيام اين توانمندي ايران آن است كه حتي اگر چنين سامانه هايي مستقر هم بشود در مقابل شليك انبوه موشك ها از ايران كارايي نخواهد داشت.
مهدي محمدي[/align]


[color=red]

لینک مطلب ارسالی خود رو قید کنید !

00Amin[/color]
[url=http://kayhannews.ir/900408/2.htm#other200]http://kayhannews.ir/900408/2.htm#other200[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ببخشید جناب worior میشه یک مقدار توضیح بدبد؟[/quote] تصوير ميخواد كه فعلا ندارم ! .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واکنش امریکا به رزمایش موشکی ایران

واشنگتن که به‎نظر می‌رسد به‎شدت از دستاوردهای ایران در رزمایش اخیر پیامبر اعظم(ص)6 به‎خشم آمده است، مدعی شده که ایران درباره برنامه موشکی خود اغراق می‌کند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمریکا روز گذشته در واکنش به دستاوردهای عظیم ایران در رزمایش موشکی پیامبر(ص)6 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران مدعی شد: ایران به جای اینکه به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد، درباره برنامه‌های موشکی‌اش اغراق می‌کند.

سومین روز از رزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص)6 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران امروز آغاز شده است.

دومین روز از این رزمایش که صبح روز گذشته برگزار شد با شلیک موفق 14 فروند از موشک‌های زمین به زمین زلزال و شهاب در حالی به کار خود پایان داد که این رزمایش دارای دو دستاورد و یک نوآوری مهم در زمینه فناوری‌های موشکی بود که در طول سالهای اخیر به همت متخصصان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دست‌ آمده است.

"ویکتوریا نولاند " سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا مدعی شد: اقدامات ایران به هیچ کس هیچ اطمینانی نمی‌دهد که آنها در حال حرکت در مسیر بازگشت به پایبندی به تعهدات بین‌المللی و درخواست‌های جامعه بین‌الملل هستند.

آمریکا و کشورهای غربی مدعی آن هستند که جمهوری اسلامی ایران مخفیانه در تلاش برای تجهیز به سلاح اتمی است و این در حالی است که مقامات کشورمان بارها اعلام کرده‌اند ماهیت برنامه هسته‌ای ایران کاملاً غیرنظامی بوده و قصد تهران از پیگیری برنامه هسته‌ای خود صرفاً استفاده‌های غیرنظامی و صلح‎آمیز است.
همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز بارها در گزارش‌های خود بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران و تطابق کامل آن با توافقات بین‌المللی تأکید کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که اظهاراتی را به نمایندگی از واشنگتن که به نظر می‌رسید به شدت به خشم آمده است مطرح می‌کرد، در ادامه ادعاهای خود گفت: ایران به جای آنکه به‎دنبال ایجاد فرصت‌های خوب برای خود در جامعه بین‌الملل باشد، به نظر می‌رسد که در حال اغراق درباره قابلیت‌های خود باشد، برنامه‌های محرمانه اجرا کند و موشک‌های جدید را در مقابل مطبوعات به نمایش می‌گذارد.

وی ادامه داد: بنابراین ، این مسیری نیست که ما می‌خواهیم با ایران در پیش بگیریم.


http://irdiplomacy.ir/fa/news/32/bodyView/14222/واکنش.امریکا.به.رزمایش.موشکی.ایران.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1390/04/09 16:05
جدیدترین اتهام انگلیس در ارتباط با رزمایش پیامبر اعظم 6
[color=darkred]وزیر امور خارجه انگلیس در واکنش به برگزاری رزمایش موشکی پیامبر اعظم 6 مدعی شد ایران مخفیانه موشک‌های با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را آزمایش کرده است.به گزارش باشگاه خبرنگاران"ویلیام هیگ " امروز چهارشنبه مدعی شد ایران مخفیانه موشک‌هایی را آزمایش کرده است که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند. [/color]
خبرگزاری فرانسه گزارش داد این اظهارات هیگ پس از آن مطرح می‌شود که سپاه پاسداران ایران دیروز در رزمایش 10 پیامبر اعظم 6، چهارده فروند موشک را آزمایش کرد.

وزیر خارجه انگلیس در بیانیه‌ای خطاب به نمایندگان پارلمان این کشور مدعی شد: ایران همچنین آزمایش‌های مخفی موشک بالستیک انجام داده و راکت‌های را پرتاب کرده که شامل موشک‌های با قابلیت حمل یک کلاهک هسته‌ای است که در نقض قطعنامه 1929 شورای امنیت است.

وی همچنین با اشاره به اینکه ایران اعلام کرده است در نظر دارد توانایی تولید اورانیوم 20 درصد غنی شده خود را افزایش دهد گفت: این سطح از غنی‌سازی بسیار فراتر از آن چیزی است که برای انرژی هسته‌ای صلح آمیز مورد نیاز است.

هیگ افزود: ما افزایش فشار بر ایران برای مذاکره در زمینه توافق برای برنامه هسته‌ای این کشور را حفظ می‌کنیم و ادامه خواهیم داد.

اما در این میان واشنگتن نیز که به‎نظر می‌رسد به‎شدت از دستاوردهای ایران در رزمایش اخیر پیامبر اعظم(ص)6 به‎خشم آمده است، مدعی شده که ایران درباره برنامه موشکی خود اغراق می‌کند.

"ویکتوریا نولاند " سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روز گذشته در واکنش به دستاوردهای عظیم ایران در رزمایش موشکی پیامبر(ص)6 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران مدعی شد: ایران به جای اینکه به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد، درباره برنامه‌های موشکی‌اش اغراق می‌کند.

آمریکا و کشورهای غربی مدعی آن هستند که جمهوری اسلامی ایران مخفیانه در تلاش برای تجهیز به سلاح اتمی است و این در حالی است که مقامات کشورمان بارها اعلام کرده‌اند ماهیت برنامه هسته‌ای ایران کاملاً غیرنظامی بوده و قصد تهران از پیگیری برنامه هسته‌ای خود صرفاً استفاده‌های غیرنظامی و صلح‎آمیز است.

http://www.yjc.ir/portal/NewsDesc.aspx?newsid=2034097

[color=green]
ادغام شد .

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]سحرگاه دیروز در پی یورش غافلگیرانه دشمن فرضی چند تن از نیروها مجروح شدند و چند نفر هم از جمله آقای مرآتی به اسارت گرفته شدند[/size]

دوستان نگران رزمایش نباشید رزمایش ادامه داره فرماندهان گفتن سعی میکنن تا 48ساعت آینده اسرا رو از دست دشمن فرضی آزاد کنن
به زودی دوباره شاهد اخبار رزمایش خواهیم بود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]ببخشید جناب worior میشه یک مقدار توضیح بدبد؟[/quote] تصوير ميخواد كه فعلا ندارم ! .[/quote]
این طراحی که گفتید چند طبقه و سوراخ سوراخ هست جایی اطلاعاتی در این مورد دیدید؟ این کلاهک، طراحی خاصیه که فقط در ایران صورت گرفته یا خیر در جای دیگری هم هست؟ اگه در دیگر کشورها هم هست اسم این نوع کلاهک رو می دونید؟ یا منبعی دارید؟

اگه فقط مختص ایرانه، امکانش هست که بگید چطور متوجه شدید که از این طراحی بهره می بره؟

ممنون.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چند بار بايد گفت دوستان مرحله بعدي رزمايش 14 چهاردهم برگزار ميشه icon_wink

در اين مرحله از موشك هاي زمين به در يا استفاده ميشه

ان شا الله

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]امین مطمئنی ؟ پس سجیل و قائم چی شدن؟؟[/quote]

اره با 2 تا گو شاي خودمو 2 تا چشمام icon_cool تو اخبار ديدم گفت .

من نميدونم كه ايا به اين خبري كه اطلاع رساني كردن مبني بر رزمايش حول موضوع موشك هاي ساحل به دريا پايبند ميمونن يا نه ؟

شايدم از اينا (سجیل و قائم ) تو يه مرحله به نام مرحله 3 استفاده كنن icon_wink

يا استفاده كردن و براي اينكه عظمت اين مانور خبر پرتاب 14 موشك رو نبره تو پرده و تحت تاثير اونا (ُسجيل و قائم ) پرتاب اينا (ش 1 ش 2 ش 3 زلزال ) بي ارزش بشه رو نكردن بعدا فيلمشو رو ميكنن كه احتمالش خيلي ضعيفه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
لینک فیلم که مرحله بعد با ازمایش موشک های دریایی شروع میشه
از شبکه خبر...

http://www.irinn.ir/web/guest/home?p_p_id=101_INSTANCE_liP4&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3&_101_INSTANCE_liP4_struts_action=%2Ftagged_content%2Fview_content&_101_INSTANCE_liP4_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhome&_101_INSTANCE_liP4_assetId=308085

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تو مرحله دریایی فقط خلیج فارس شلیک میشه؟[/quote]

فکز نکنم. وگرنه این همه روز آمادگی نمیخواست که. ولی خلیج فارس قراره گل سر سبدش باشه.

[quote]فک کنم خلیج فارس > نازعات[/quote]

پس احتمالا یا شما نازعاتو ندیدین، یا فاتح 110 رو.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=18]لاف موشکی که در حال رسیدن به سواحل آمریکاست[/size]

در حالیکه پنتاگون نسبت به رسیدن برد موشک های بالستیک ایران به خاک آمریکا در آینده نزدیک هشدار داده است، سخنگوی وزارت خارجه این کشور مدعی شد که ایران در مورد توان موشکی خود لاف می زند.

به گزارش جام نیوز به نقل از خبر 29ژوئن (8 تیر) سایت رادیو فردا، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به برگزاری رزمایش رسول اکرم (ص) 6 مدعی شده است که قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران، لافی بیش نیست.
رادیو فردا در این خبر که زیر عنوان «آمریکا: ایران در مورد قدرت موشکی‌اش لاف می‌زند» منتشر شده نوشت: «سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به تازه‌ترین رزمایش موشکی ایران گفته است: به نظر می‌رسد، ایران به جای دادن پاسخ مثبت به حسن نیت جامعه جهانی [!]، به لاف زدن درباره قابلیت‌هایش، انجام برنامه‌های سری و به نمایش گذاردن موشک‌های جدید خود روی آورده است».
رادیو فردا افزود: «خانم نولند همچنین افزوده است: این مسیری نیست که ما می‌‌خواهیم در مورد ایران آن را طی کنیم».
گفتنی است این واکنش منفعلانه در برابر قدرت موشکی ایران در حالی از سوی آمریکا اتخاذ می شود که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، سال گذشته، نسبت به رسیدن موشک های بالستیک ایران به خاک آمریکا تا پنج سال دیگر هشدار داده و نسبت به افزایش روزافزون قدرت موشکی کشورمان ابراز نگرانی کرده بود.

http://jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=6839

[size=24]
[color=green]فن آوری موشکی نقطه قوت سپاه و ارتش است[/color][/size]

ه گزارش جام نیوز، آلکس وطنخواه، پژوهشگر ارشد موسسه دفاعی و امنیتی «جینز» در واشنگتن در گفتگوی 27 ژوئن (6تیر) خود با رادیو فردا، رزمایش پیامبر اکرم (ص) 6 را پیام روشنی به کشورهای نزدیک به آمریکا بویژه عربستان دانست و گفت: «پیغام ایران به این کشورها این است که ایران ضعیف نیست و قادر به دفاع کردن است و به این شیوه قدرت خودش را به نمایش می گذارد».
وی، فن آوری موشکی را به عنوان نقطه قوت ایران دانست و در عین حال مدعی شد: «ارتش ایران از نظر نیروی دریایی و هوایی نه تنها جلوی آمریکا نمی توانند بایستند بلکه ممکن است جلوی همسایه خودشان هم ضعیف عمل کنند، به خصوص در مقابل کشورهایی مانند ترکیه و پاکستان».
وطنخواه افزود: «اینها در چنین شرایطی روی مسائلی که در آن قدرتمندند، مثل مسائل موشکی مانور داده و آنها را به نمایش می گذارند».
گفتنی است، ادعای ضعف نیروی دریایی و هوایی ارتش ایران در حالی از سوی کارشناس رادیو فردا مطرح می شود که ارسال زیردریایی جمهوری اسلامی ایران به آبهای بین المللی در هفته های اخیر اعجاب بسیاری از کارشناسان نظامی دنیا را به همراه داشته است.
شبکه icc آمریکا چندی پیش اذعان کرد: «ایران از نظر نظامی بسیار قوی شده است و اگر چنین نبود آمریکا در حمله کردن به ایران درنگ نمی کرد».

http://jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=6793
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.