Recommended Posts

امکان انهادام یک پایگاه هوایی با این سر جنگی و با این حجم انفجار شاید امکان پذیر نباشه پس برای یک پایگاه هوایی یا هر نوع پایگاه چند فروند موشک بالستیک نیازه؟

سیلوهایی که نشان داده شد همانطور که تونل های زیر زمینی به وسیله ماهواره ها شناسایی شدند شناسایی می شوند؟ و در این صورت چرا کشور از این طرح دهه پنجاه میلادی استفاده کرده ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سردار حاجي‌زاده گفت: مرحله دوم رزمايش بزرگ موشكي پيامبر اعظم (ص)۶ از اواسط هفته جاري با شروع بخش دريايي و پرتاب[color=red] انواع موشك‌هاي ساحل به درياي بالستيك آغاز مي‌شود.
[/color]
به گزارش فارس، سردار اميرعلي حاجي‌زاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با مثبت ارزيابي كردن مرحله اول رزمايش بزرگ موشكي پيامبر اعظم (ص)۶، اظهار داشت: از اواسط هفته جاري مرحله دوم اين رزمايش با شروع بخش دريايي و پرتاب انواع موشك‌هاي ساحل به درياي بالستيك ادامه پيدا مي‌كند.

وي افزود: در اين بخش از رزمايش علاوه بر پرتاب موشك‌هاي مدرن سپاه، دقت اصابت و اثر بخشي كلاهك‌هاي تركشي و مجاورتي به روي شناور‌ها مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.

حاجي‌زاده همچنين از اعزام تيم‌هاي كارشناسي نيروي هوافضا براي ارزيابي يگان‌هاي موشكي در رزمايش پيامبر اعظم (ص)۶ خبر داد و گفت: تيم‌هاي ارزيابي و كارشناسي اين نيرو به كليه استان‌ها و شهرستان‌هاي محدوده رزمايش اعزام و نسبت به سنجش و تسلط كاركنان و توانمندي يگان‌هاي موشكي اقدام لازم را بعمل آورده‌اند و گزارشات واصله نشان دهنده شرايط بسيار خوب و مطلوب پايگاه‌هاي موشكي است.

http://www.jahannews.com/vdchwknzw23nqvd.tft2.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام.پس احتمالا به غیر از خلیج فارس، موشک بالستیک دیگه ای هم بر ضد اهداف دریایی به کار گرفته میشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بچه ها تا حالا بازی pocket tanks رو بازی کردین؟!

اگه بازی کرده باشین، یه گلوله اونجا هست به اسم pineapple ( آناناس ) که طرز کارش به این شکل هست که بعد از برخورد به زمین یه انفجار مختصر میده و تعداد زیادی بمبلت رو به اطراف بصورت متقارن پخش می کنه این بمبلتها بعد از برخورد به زمین منفجر میشن و خسارت به بار میارن.

این مثالو زدم که بگم اگه کلاهک بارانی هم چیزی تو مایه های پاین اپل باشه، مزیت این گلوله به گلوله های خوشه ای اینه که الگوی پخش یه کلاهک خوشه ای همیشه بیضی هست و هیچ وقت دایره ای نیست ( مگر اینکه موشک کاملا عمودی فرود بیاد که در مورد موشکهای بالستیک این امر منتفی هست و فقط در مورد موشکهای شبه بالستیک صدق می کنه) ثانیا اینکه آسیبهای طولی همیشه بیشتر از آسیبهای عرضی هست و ممکنه اهداف مورد نظر شما بیشتر در عرض مستقر باشند. اما الگوی پخش یه کلاهک بارانی یا هر چیزی که اسمشو بذاریم همیشه دایره ای خواهد بود ( بدلیل تبعیت از موج انفجار و نه جهت حرکت موشک) و بمبلتها بطور متقارن پخش خواهند شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر بزرگوار واریور
به نظر شما و با تخمینی که خودتون میزنید اگر ایران درگیر یه جنگ نظامی با اسراییل بشه بیشتر از چه موشکی استفاده میکنه و به نظر شما روزانه چه تعداد میتونه موشک به سمت اسراییل پرتاب کنه و آیا شما با نظر اون تخمینی که رسانه ها زدن که ایران 300 تا پرتابگر بیشتر نداره موافقیدبا توجه به اینکه در بعضی اخبار از لفظ پرتابگر ساخت متخصصان داخلی استفاده میشه. و یه خواهش از شما دارم برادر واریور اونم اینه که اگر لطف کنید از نظر خودتون که همیشه واقع بینانه بوده برای بنده و دوستان 2 یا 3 روز اول جنگ ایران با اسراییل رو تفسیر کنید که اونها به چه سلاحهایی ممکنه دست ببرن و ما چه جوابی میتونیم برای اونها داشته باشیم. و چه اتفاقاتی محتمله که بیفته توی این رویارویی. از بقیه دوستان هم میخوام کمک کنن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام مجدد.


[quote]امکان انهادام یک پایگاه هوایی با این سر جنگی و با این حجم انفجار شاید امکان پذیر نباشه پس برای یک پایگاه هوایی یا هر نوع پایگاه چند فروند موشک بالستیک نیازه؟

سیلوهایی که نشان داده شد همانطور که تونل های زیر زمینی به وسیله ماهواره ها شناسایی شدند شناسایی می شوند؟ و در این صورت چرا کشور از این طرح دهه پنجاه میلادی استفاده کرده ؟[/quote]

درمورد سوال اول، بستگی داره منظور از انهدام چی باشه. مثلا درمورد خود فرودگاه؛ هیچ راهی برای نابودی یه فرودگاه با سلاحهای متعارف وجود نداره. اما امکان غیرفعال کردن اون برای مدت زمان نسبتا طولانی هست.
در فرودگاه، معمولا بخشهایی مثل برج مراقبت و رادارها و هواپیماها اهداف مناسبی هستند و باند فرودگاه اگه نابود بشه، تا زمانی که باند بازسازی بشه اکثر هواپیماها نمی تونن از اون پرواز کنن و به نوعی فرودگاه فلج میشه. اگه منظور از انهدام همین باشه (که درمورد فرودگاه معمولا اینطوره) یه موشک (اگه به هدف بخوره) کافیه. فکر می کنم این برخورد موشک با کلاهک بارانی دقیقا نشون داد که 1 موشک برای این کار کافی خواهد بود.
پایگاههای دیگه هم بیشتر هدف زدن نیروها هست. چون این نوع پایگاهها، معمولا دارای زیرساخت اساسی نیستند و همه چیز از ژنراتورهای برق تا سیستمهای ارتباطی و ... همگی معمولا متحرک هستند. بنابراین با انهدام اونها، به سادگی قابل جایگزینی خواهند بود.

اما زدن چندین تانک و نفربر و هلی کوپتر و ...، خسارت قابل قبولیه برای یه پایگاه.


اما درمورد سوال دوم، ببینین؛ کلا ماهواره ها باوجود توانایی های زیاد، قادر نیستن همه جا رو کنترل کنن. منطقه غزه با اون وسعت کم، انواع راکتهای برد کوتاه روسی و نمونه های بهینه سازی اونها(!) رو وارد می کرد و می کنه. از طریق تونل های زیرزمینی!
درمورد این سیلوها هم، اگه بخوان با ماهواره شناسایی کنن، باید تقریبا همه ساختمونهای کشور رو یکی یکی بررسی کنن! بنابراین تا قبل از پرتاب، شناسایی اکثر اونها از طریق ماهواره (نه راههای دیگه! فقط ماهواره یا پهباد!) عملا غیر ممکنه. (هرچند تعدادی ممکنه شناسایی بشن.)


یا حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]برادر بزرگوار واریور
به نظر شما و با تخمینی که خودتون میزنید اگر ایران درگیر یه جنگ نظامی با اسراییل بشه بیشتر از چه موشکی استفاده میکنه و به نظر شما روزانه چه تعداد میتونه موشک به سمت اسراییل پرتاب کنه و آیا شما با نظر اون تخمینی که رسانه ها زدن که ایران 300 تا پرتابگر بیشتر نداره موافقیدبا توجه به اینکه در بعضی اخبار از لفظ پرتابگر ساخت متخصصان داخلی استفاده میشه. و یه خواهش از شما دارم برادر واریور اونم اینه که اگر لطف کنید از نظر خودتون که همیشه واقع بینانه بوده برای بنده و دوستان 2 یا 3 روز اول جنگ ایران با اسراییل رو تفسیر کنید که اونها به چه سلاحهایی ممکنه دست ببرن و ما چه جوابی میتونیم برای اونها داشته باشیم. و چه اتفاقاتی محتمله که بیفته توی این رویارویی. از بقیه دوستان هم میخوام کمک کنن.[/quote]

جناب errooor لطف داريد .
ولي من كسي نيستم كه بتونه پيشبيني درستي از اين جنگ ارايه بده . اسراييل هيچ وقت عددي نيست و نبوده كه بخواد با ايران مواجه بشه . اينها تحمل يك ماه موشكهاي كوچك حزب الله رو با اون همه زيرساخت حفاظتي نداشتن! اونهم موشكهايي سرجنگيشون معادل يك يا دو نارنجك هست ! .

دشمن اصلي ما ايالات متحده هست كه با اون همه عظمت نظاميش هيچ وقت به تنهايي وارد يك درگيري نظامي نميشه .

اين خبري هست كه نصير ايراني عزيز ديروز لينكش رو برام پي ام كرد :

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=politicalContent&news_num=291059

[quote]

80% پایگاههای آمریکائی منطقه در تیر رس موشک های ایران
ساعت خبر: 12:42 - تاريخ خبر: 08/04/1390
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به رزمایش بزرگ پیامبر اعظم 6 گفت: بیش از 80 درصد پایگاههای آمریکائی در منطقه را در برد موشکهای خود داریم.




به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی نامه، در مصاحبه با رادیو گفتگو به تشریح بازتاب جهانی رونمایی از سیلوهای زیر زمینی پرتاب موشک در ایران پرداخت و و با اشاره به ضرورت ایجاد امنیت و واکنش سریع در زمان کوتاه گفت: سیلوهای نگهداری موشکها به نحوی تولید شده اند که در برابر شرایط آب و هوایی متغییر ایمن هستند.

سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی نامه با تاکید بر اینکه فناوری ساخت سیلوها کمتر از خود موشکها نیست، گفت: [b]این فناوری کاملا بومی است و از 15 سال قبل به این فناوری ها دست یافته بودیم. [/b]

وی در توضیح علت افشای توانایی ایران به این فناوری اظهار کرد: با تعدد و تکثیر این سیلوها و بیشمار شدن آنها طبیعی است که این مسئله مطرح و رسانه ای شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح داد: چون مجموعه های موشکی که جزء مجموعه های اصلی نظامی محسوب می شود ، زیاد است ، به همین دلیل تعداد این سیلوها نیز بسیار است و باید بتوانیم به تولید این سیلوها استمرار بخشیم.

سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی نامه ؛ برد موشکهای آزمایش شده در این رزمایش را از 250 کیلومتر تا 2000 هزار کیلومتر دانست و گفت: این برد شامل موشک های عمود پرواز بالستیک است.

[b]فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تشریح روند ساخت سیلو برای موشک قیام پرداخت و تصریح کرد: در چند سال گذشته با ساخت موشک قیام که بدون باله است، قطر سیلوها نیز کاهش یافته است.[/b]

سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی نامه با اشاره به اینکه ما از این سیلوها برای مقابله با تهدیدها استفاده می کنیم، اظهار داشت : اهداف اسرائیلی یا آمریکائی تفاوت نمی کند ، هدف ما دفاع از امنیت کشور است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در منطقه ما بیش از 80 درصد پایگاههای آمریکائی را در برد موشکهای خود داریم ، یادآور شد: تنها هدف دور دست ما یعنی اسرائیل در بعد 1200 کیلومتری از ماست.

.......
[/quote]


15سال هست كه اين سيلو ها ساخته شدن !و تعداد زيادي از اونها توي كشور وجود داره . نميدونم ! شايد به سبك روسها قطارهاي حامل واگن هاي پرتابگر هم وجود داشته باشه . بنابر اين نميشه تعداد موشكهايي كه در ساعات اول جنگ شليك ميشه پيش بيني كرد ! ...

اما اين سيلو ها بعد شليك در ساعات اوليه جنگ ديگه كاربردشون رو از دست ميدن ! و بايد مديريت بشن تا در مدت زمان بيشتري بدون اينكه شناسايي بشن تا آخرين روزهاي جنگ شليك داشته باشيم ! در اين زمان نوبت به سايت هاي پرتابگر متحرك ميرسه . 300 پرتابگر تعداد كمي نيست ! يعني 300 موشك ! كه اگر براي 30 هدف 10 موشك شليك بشه ميشه از دست 30 پايگاه نظامي آمريكا خلاص شد كه مقدار چشمگيري هست !..
عراق تنها 46 راكت الحسين داشت كه 10 تاش رو شليك كرد و فقط دو يا سه تاش بدرستي به هدف خورد كه خسارات قابل توجهي هم ببار آورد ! . حالا تصور برخورد 300 موشك بسيار وحشتناك هست و اين رو بايد به آمار سيلو ها افزود .


توي گوگل مپ يه نگاهي به پايگاه بگرام بندازيد ! كافيه 3 تا موشك شهاب با كلاهك خوشه اي اونجا اصابت كنه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پایگاه هوایی آمریکا تو قطر رو با 7 یا 8 تا شهاب بارانی بزنیم چقدر خسارت رو دست آمریکا میگذاریم! این پایگاه دست کمی از چند یکی دوتا ناو هواپیمابر نداره!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در زمان شروع جنگ مطمئن باشید که نیرو های آمریکایی یک عقب نشینی تاکتیکی خواهند کرد و فقط اعراب را سبیل ما می کنند

در آن حالت برای نیروی حاضر در دریای هند و پایگاه های دور چه باید کرد؟

به نظر من اگر جنگی راه بیفتد که خدا نکند
مهمترین سلاح ایران نیروی پدافند هوایی و نیروی دریایی ایران است بویژه زیر سطحی ها

باید به دنبال پرتاب از سیلوها زیردریایی بود که اهمیت استراتژیک دو چندان دارد
این رزمایش و موشک ها و سیلوهایشان یک تضمین یا یک مانع برای شروع جنگ به طور ناگهانی است

و کمک می کند اگر جنگی بخواهد شکل بگیرد قبل از شروع رسانه ای شود و افکار عمومی در صدد مهار آن برآیند
چیزی که 4 سال پیش اتفاق افتاد و در مناظره ها آقای محسن رضایی به آن اشاره کرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نظرتون در مورد موشک های کتائب حزب الله چیه؟؟
عمليات جدید کتائب حزب الله در تاریخ 29 ماه ميلادی گذشته!
موشک باران یکی از پایگاه های آمریکایی نزدیک مرز ایران!
به اعتراف ارتش آمریکا در این عملیات سه نظامی آمریکایی کشته شدند!

http://up.vatandownload.com/images/iia1j9v7fde4ic8g8gx0.jpg

http://up.vatandownload.com/images/4m8qdngbu17yx8k8618.jpg

http://up.vatandownload.com/images/o16h6wrlaaestocljbv.jpg

لینک دانلود:
http://www.kataibhizbollah.com/ar/wmv/A10.wmv

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه از آغاز مرحله دوم رزمایش بزرگ موشکی پیامبر اعظم (ص) 6 طی چند روز آینده خبر داد.

به گزارش سرویس خبری میلیتاری پارسی به نقل از سپاه نیوز ؛ سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در گفتگو با خبرنگار سپاه نیوز با مثبت ارزیابی کردن مرحله اول این رزمایش اظهار داشت : از اواسط هفته جاری مرحله دوم این رزمایش با شروع بخش دریایی و پرتاب انواع موشک های ساحل به دریای بالستیک ادامه پیدا می کند.
وی افزود : در این بخش از رزمایش علاوه بر پرتاب موشک های مدرن سپاه ، دقت اصابت و اثر بخشی کلاهک های ترکشی و مجاورتی به روی شناور ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
سردار حاجی زاده همچنین از اعزام تیم های کارشناسی نیروی هوا فضا برای ارزیابی یگان های موشکی در رزمایش پیامبر اعظم (ص) 6 خبر داد و گفت : تیم های ارزیابی و کارشناسی این نیرو به کلیه استان ها و شهرستان های محدوده رزمایش اعزام و نسبت به سنجش و تسلط کارکنان و توانمندی یگان های موشکی اقدام لازم را بعمل آورده اند و گزارشات واصله نشان دهنده شرایط بسیار خوب و مطلوب پایگاه های موشکی است.

http://militaryparsi.ir/news-service/160-news/550-irannews.html

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اين دانشمند صهيونيست اذعان كرد: در روز ارتش ايران در سال 2010 همانطور كه مي‌گويم، نمونه‌هايي به نمايش گذاشته شد مانند سامانه دفاع هوايي اس‌-300 و همچنين خودرويي كه رادار را حمل مي‌كرد و به عنوان نمونه بود؛ ولي سامانه‌اي كه مقابل [حضرت آيت‌الله] خامنه‌اي به نمايش در آمد سامانه‌اي واقعي بود. [/quote]

پس به احتمال 99% رادار قدير همون راداري هست كه تو نمايشگاه اخير نشون دادن
اينهم بر ارايه فازي بودن رادار قدير اشاره داره icon_wink
[quote]اين روزنامه صهيونيست افزود: رادار چندمنظوره راداري بسيار پيشرفته به حساب مي‌آيد. اشعه‌هايي كه اين رادار ارسال مي‌كند، الكترونيكي است و نيازي به چرخش يا انحراف خود رادار ندارد. [/quote]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/21600_837.jpg[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]اين دانشمند صهيونيست اذعان كرد: در روز ارتش ايران در سال 2010 همانطور كه مي‌گويم، نمونه‌هايي به نمايش گذاشته شد مانند سامانه دفاع هوايي اس‌-300 و همچنين خودرويي كه رادار را حمل مي‌كرد و به عنوان نمونه بود؛ ولي سامانه‌اي كه مقابل [حضرت آيت‌الله] خامنه‌اي به نمايش در آمد سامانه‌اي واقعي بود. [/quote]

پس به احتمال 99% رادار قدير همون راداري هست كه تو نمايشگاه اخير نشون دادن
اينهم بر ارايه فازي بودن رادار قدير اشاره داره icon_wink
[quote]اين روزنامه صهيونيست افزود: رادار چندمنظوره راداري بسيار پيشرفته به حساب مي‌آيد. اشعه‌هايي كه اين رادار ارسال مي‌كند، الكترونيكي است و [b]نيازي به چرخش يا انحراف خود رادار ندارد[/b]. [/quote]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/21600_837.jpg[/img][/quote]

برعکس. این نشون میده که رادار غدیر اونی نیست که ما تو نمایشگاه دیدیم. دلیلشم اون قسمتیه که بولد کردم. رادار هایی که نیاز به چرخش ندارت رادار هایی با شکل های عجیب و غریبن. به این تصویر نگاه کنین:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/PAVE_PAWS_Radar_Clear_AFS_Alaska.jpg

شکل های دیگه اش هم شبیه یه گلوله آنتن های تلویزیونه که به صورت دایره وار به هم چسبیده ان و غدیر به علت پسیو بودنش شاید به اون شکل باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اسپهبد عزيز

ارلي كه شما گذاشتيد ، دقيقا يك رادار آرايه فازيست مثل تصوير رادار نمايشگاه
با اين تفاوت كه براي پوشش 360 درجه 4 رادار آرايه فازي را در چهار طرف يك هرم يا بطور مثال چهار طرف بك ناو قرار مي دهند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
هرچي بيشتر نيگاش ميكنم ، بيشتر شبيه رادار گاما به نظر ميرسه !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.