Recommended Posts

اخبار ساعت 21 صاعقه را در حال انداختن بمب نشون ميداد ميخواستم بدونم اون بمبا از چه نوعي بودن؟
شرمنده اطلاعاتم كمه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][color=red]1[/color]:میدونید این کارتون توهین محسوب میشه؟ ممکنه خیلی از کاربرای این جا به خیلی از پست های شما بخندن ولی مسلما هیچ کدوم این طور عمومی این رو اعلام نمیکنن.
[color=green]2[/color]:روی طراحی صاعقه به نظر من 100 ساعت هم جمعا فکر نشده. ولی مساله ی اصلی رو خودتون گفتید. زیر ساخت ها، تکنولوژی کافی و بودجه ی متناسب با این جور کار ها رو نداریم.
[color=orange]3[/color]:به نظر من موتور اف 5 رو دستکاری کردن تا تراستش بالا تر بره. ولی هنوز هیچ خبر موثقی در مورد تولید این موتور توی ایران وجود نداره. شما نکته ی خوبی رو گفتین و به نظر من هم همون 5 تن رو قراره حمل کنه ولی پایلون ها رو قویتر کردن که بشه بمب های سنگین تر هم بهشون وصل کرد.
[color=violet]4[/color]:میشه بپرسم رادار خوف با برد 100 کیلومتر به اندازه ای که توی صاعقه جا بشه رو از کجا باید گیر بیاریم؟ آمریکا یا اسرائیل؟ راستی، نمیدونستم اف 5 هم رادارگریزه! از عجایب روزگاره ها.
[color=blue]5[/color]:طرح های مشابه طرحی که شما گفتین روی اف 5 ها انجام شده. برای مثال برزیل اف 5 هاشو با ایویونیک اسرائیلی و موشک های پایتون 5 (شاید هم 4؟) مجهز کرده بود. سنگاپور هم با تعویض رادار و ایویونیک روش آمرام بسته بود دیگه جنگنده ی BVR شده بود.[/quote]

[color=red]1[/color]. بنده به پست ايشون نخنديدم به ايده اون دوستاني كه بهتر از صاعقه هست خنديدم ! icon_cheesygrin

[color=green]2[/color]. 100 ساعت هم فکر نشده ؟ جوابتون رو یکی از دوستان دادن من دیگه چیزی نمیگم !
شما از کجا میدونید که زیر ساخت ها، تکنولوژی کافی و بودجه ی متناسب با این جور کار ها رو نداریم ؟ شما از جای کارخونه فشنگ سازی باخبر نیستی ، در نتیجه نمیتونی درباره زیرساخت های یه کشور نظر بدی که داریم یا نه ! شاید داشته باشیم اونوقت شما از کجا میفهمید ؟!

[color=orange]3[/color]. شاید دستکاری کرده باشن شایدم نه در هر صورت ما نمیتونیم نظری در این زمینه بدیم چون ممکنه تولید شده باشه یا .....! البته نظر شما واسه همه ما محترمه ولی هیچ وقت با اطمینان نمیتونیم از صنایع دفاعی کشورمون نظر بدیم !

[color=violet]4[/color]. داداش از شما بعیده این حرفو بزنی !
خودمون اون رادار خوف رو میسازیم !؟ خدا رو شکر تو این مدت یه چیزایی از توان راداری ما رو شد ! شما دوست داری بری رادار از اسرائیل و آمریکا بگیری یه بحث دیگست ... ! :mrgreen:

در ضمن اگه شما نمیدونستی اف 5 به خاطر حجم کوچک و طراحی که داره بازتاب راداری کمی داره از عجایب روزگاره چون ماشاالله تو همه زمینه ای نظر میدی ولی این رو نمیدونی عجیبه !

[color=blue]5[/color]. مطلع هستم که برزیل و سنگاپور چه کردند ولی کاری که اونا کردن با کاری که ما کردیم فرق میکنه ! ما یه جنگنده جدید ساختیم ، شاید فکر کنید یه اسکان اضافه کردن و 15% بزرگتر کردن و یکسری تغییرات جزئی دیگه که نمیشه یه جنگنده جدید ولی خدمتتون عرض کنم که همین تغییراتی که خیلی ها جزئی فرضش میکنن از تایگر یه جنگنده جدید ساخته که رنگ جاذب امواج رادار و یکسری کارهای دیگه هم که قراره روش انجام بشه ، انجام بشه به کل شاهد یه جنگنده دیگه ای خواهیم بود که ....! :mrgreen:

شرمنده پست شما رو نديدم چون تا پست دادم شما پست داده بوديد :

[quote][quote][quote]
2:روی طراحی صاعقه به نظر من 100 ساعت هم جمعا فکر نشده. ولی مساله ی اصلی رو خودتون گفتید. زیر ساخت ها، تکنولوژی کافی و بودجه ی متناسب با این جور کار ها رو نداریم.
[/quote]جناب Aspahbod شما گاهي اوقات مطالبي را بيان مي كنيد كه به هيچ وجه قابل قبول نيست.
يادش بخير چند سال پيش كه مستند دفاع مقدس [i](اگر اشتباه نكنم)[/i] واحد مركزي خبر، از تلويزيون پخش مي شد، يكي از مسئولان دفاعي وقت را نشاني مي داد كه ايشان در مجلس شوراي اسلامي در حال سخنراني بودند و يك سند قطور (شايد چند صد صفحه آ4) در دستشان بود و مي گفتند اين تحقيقات فقط براي ماسوره توپ 105 [i](اگر اشتباه نكنم)[/i] است.
آنوقت شما راجع به جنگنده اي كه كاملا عملياتي است و در رزمايش (كه دست كمي از يك جنگ واقعي ندارد) شركت مي كند، مي گوييد 100 ساعت هم فكر نشده!![/quote]

ببخشید من منظورمو بد رسوندم. منظور من از فکر کردن فکر کردن به این بود که "چه بلایی سر اف 5 بیاریم؟ بال هاشو عوض کنیم؟ بدنه رو بزرگتر کنیم؟ شایدم بهتره موتوراشو برداریم جاش موتور موشک بزاریم؟"! نتیجه اش هم شد:"یه سکان عمودی دیگه براش بسازیم". محاسبه ها و نقشه ها و فکر کردن به این که این سکان ها رو موازی بزاریم یا با زاویه دیگه در مبحث طراحی و ساخته. مطمئنا همون مدل سازی اولیه و تست تونل باد و ... رو تو 5000 ساعت هم نمیشه تموم کرد.[/quote]

داداش فکر کردن درمورد اینکه چه بلایی سر اف 5 بیاریم میشه فاز طراحی دیگه ! :mrgreen:[/quote]
ممنون به خاطر تحلیل زیباتون دوست عزیز . در ضمن بعضی از کاربران این سایت هم همه فن حریف و متخصص در امور سیاهنمایی هستند . زیاد جز جیگر نزن :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تصور می کنم باید خیلی خوشحال هم باشیم که کشورمون رسما اعلام می کنه که وارد فاز ساخت جنگنده های بومی نسل جدید شده به گمان دوستان این میزان تلاش تحسین برانگیز نیست اونم در شرایطی که کشور بیش از سه دهه است که تحت انواع تحریم های اقتصادی و فنی بوده و هست ... ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان یدونه عکس از گزارش تصویری رزمایش گرفتم مربوط میشه به یک جنگنده که خیلی شبیه سوخو27 هست خواهشا دوستان بررسی کنن نظرشون رو بگن
و اما لینک مستقیم عکس
http://up1.iranblog.com/images/mqm7vstvpx1c7kaznwn.jpg
[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]چندتا نکته جالب درباره ی صاعقه icon_cheesygrin
[url]http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17577[/url]
در مورد اون دوستمون که گفتن 24 تا صاعقه روببینم به تولید انبوهش ایمان میارم(نقل به مضمون) برادر من تو تا حالا 30 تا نه 25 تا فانتوم رو با هم دیدن؟؟؟[/quote]

عزيز من راه دوري نميرم گالري منم كه توي لپ تاپم تركيد...
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/09/692064_orig.jpg
اين عكس رو ميبينيد؟ چندتا فانتوم درش هست؟؟؟ شما يه عكس بيار همين تعداد صاعقه در اون باشه... بنده توليد انبوهش رو قبول مي كنم...

بنده ساخت جنگنده رو قبول دارم با موتور روسي... اما توليد انبوه؟؟؟ ولي واااقعا همينش هم افتخار آميزه و مايه مباهات... :mrgreen:


موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام دوستان یدونه عکس از گزارش تصویری رزمایش گرفتم مربوط میشه به یک جنگنده که خیلی شبیه سوخو27 هست خواهشا دوستان بررسی کنن نظرشون رو بگن
و اما لینک مستقیم عکس
http://up1.iranblog.com/images/mqm7vstvpx1c7kaznwn.jpg
[/img][/quote]
میگ 29 مدل یو بی -خیالتون راحت su27 رو به این راحتی نشون نمیدن (اما داریم)- عینا مثل میگه با ابعاد بزرگتر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام حضور همه

[color=brown]
کماندو59 ،[/color]
ایده شروع طراحی است و کاملن با مرحله طراحی فرق داره. بدون ایده چی رو باید طراحی کرد و ساخت؟
خیلی از طرح های مهم در کشورهای صنعتی از یک اتاق فکر شروع شده. اتاق فکری که درش چند تا نقاشی ساده روی کاغذ ترسیم می شد و حالا می بینیم که به کجاها رسیده. شاید اون موقع چند نفر این افراد را بچه های خیالپرداز و ساده لوح می دونستند ولی آینده نشون داد ساده لوح کیه.
ممکن است شما ارزشی برای ایده قایل نباشید اما کسانی هستند این ایده ها رو (البته به درد بخورها و عملی هاشون ) براش ارزش قایلند و تبدیل به محصول می کنند. تو كشور هم جهاد دانشگاهي و جاهاي ديگه براي اين كار هستند.

واقعن من گفتم چند نفر یه شب طرحی داده اند و شد صاعقه!! چرا برای خودت خیالبافی می کنی ؟
مهندسی مکانیک نخواندم ولی تخصص بنده فنی است و خوب می دونم ساخت یک چیز ساده مثلن واشر به نقشه های مختلف نیاز داره.
اگه چسبوندن یک سکان به تایگر و بزرگ کردن اشل اون کلی وقت - توان فنی و بودجه می خواد پس چین و کشورهای سازنده جنگنده هیچکدوم نباید می ساختند دیگر؟ سخته ولی باید رفت و ساخت.
هیچکدوم از کارشناسای هوافضا که توی فروم ها باهاشون بحث می کردم با طراحی از پایه اف-5 و انجام
تغییرات در این حد کم موافق نبودند . به اعتقاد خیلی ها طراحي بومي بهتر از اينه اين همه كار كني آخرش بگن اف-5 ! موتور های این جنگنده توان کافی برای نبرد در داگفایت رو نداره چرا که با 15درصد بزرگتر شدن طبیعت جرم اون هم زیاد خواهد شد و موتور قبلی کفایت وزن اقزوده رو نخواهد کرد.
مگر آنكه موتور هم ارتقا پیدا پكنه كه اين کار بسيار سخت تر از اضافه كردن يك سكان ديگه ست.

[color=green]رادار گریز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]
صاعقه رادار گریزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا حسین <<<< الله اکبر * تکبیر<

بابا شما که بیشتر ما رو خندوندی ! بعدش هم بقیه رو با خودت جمع نبند. زیاد هم نخند چون خندیدن زیاد دل درد می آورد .
نمونه اش یکی بود تو هند زیاد خندید در دم جان به جان آفرین تسلیم کرد و دعوت حق رو لبیک گفت و هلاك شد و مرد.(اخبار)
اگه با یه رنگ یک هواپیما رادارگریز شود پس این آمریکا و روسیه چقدر دیوانه هستند که رفتن از صفر یک هواپیمای جدید طراحی کرده اند. بدنه کوچیک اون گرچه RCS اون رو کاهش می ده ولی رادارگریز بودن به این چیزا زیاد ربطی نداره. در این مورد بهتره کاربرای مطلع تر و متخصص تر سایت نظر بدهند.

در مورد اون دوستی هم که گفتن با تقویت پایلونش میشه مهمات بیشتری حمل کرد یا یکی دیگه از دوستان که گفت موتور قویتر ظرفیت حمل تسلیحات رو بالا می بره اینها همه درسته ولی تا حدی که بتونه سازه و بال خسته نشه یا از بدنه جدا نشه.

[color=blue]جناب OPERA[/color]
اون جنگنده آذرخش بوده چرا که آذرخش غلاف یا ریل نوک بال(شبیه گریپن یا سو-35) داره. صاعقه این ریل رو نداره.



*******************************************************
در بخش دو نیم ساعت شبکه خبر تمامن رزمایش بررسی شد.
مهمانان این بحث امیران حلت زاده (فرمانده پایگاه هوایی دوم تبریز و خلبان میگ-29) - نصیر زاده یکی از از فرماندهان آموزش این نیرو و خلبان تامکت و امیر علوی بودندو تمامی بحث هایی که شد و سوالاتی که مجری می پرسید تمامن سطحی - سربسته - بارعایت جوانب - تبلیغاتی و مناسب افراد عادی بود. گفتند مهماتی که استفاده می شه به مرور سنگین تر می شه و از تمامی مهمات لیزری - راداری فعال و نیمه فعال و ... خلاصه همه رو اسم برد بجز نام دقیق اونها که چی بودند. در مورد صاعقه ادعا کردند در خط تولید قرارداره !!
یک ساعت پای برنامه بودن جزئیات دستگیرم نشد که نشد <

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مثل اینکه جناب طاها درست می فرمائید خودمم با یک میگ 29 یو بی مقایسه کردم دقیقا خودشه icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]اخبار ساعت 21 صاعقه را در حال انداختن بمب نشون ميداد ميخواستم بدونم اون بمبا از چه نوعي بودن؟ [/quote]
بمب ها تاخیری ریتارد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جانشين فرمانده كل ارتش:
[b]تست و ارزيابي مهمات نتايج خوبي داشت [/b]

امیر موسوی گفت: رزمايش فدائيان حريم ولايت كه در منطقه عمومي رزمايش واقع در شمال غربي كشور برگزار مي‌شود، بزرگترين رزمايشي است كه تاكنون در نيروي هوايي از ابتداي پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي برگزار شده است.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، امير "سيدعبدالرحيم موسوي" كه به عنوان ناظر عالي ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه عمومي رزمايش فدائيان حريم ولايت حضور يافت، در گفت‌وگو با خبرنگاران تصريح كرد: اين رزمايش بحمدالله تا اين لحظه از سطح كيفي بالايي برخوردار است و سامانه فرماندهي ارتش از آن رضايت كامل دارد، به طوري كه ما در طول سه روز گذشته شاهد موفقيت تيزپروازنان نيروي هوايي ارتش در مرحله تمريني آن بوديم.

وي افزود: يكي از مهمترين محورهاي اين رزمايش بزرگ، آمادگي بالاي خلبانان جوان نيروي هوايي ارتش و اساتيد هدايت كننده آن‌ها در اجراي تاكتيك‌هاي پيچيده‌اي بود كه بر اساس برنامه زمان‌بندي شده توسط آنان با شجاعت و روحيه بالا به منصه اجرا گذاشته شد.

وي ادامه داد: تست و ارزيابي مهمات، موشك‌ها، راكت‌ها و ساير سلاح‌هايي كه در اين رزمايش مورد بهره‌برداري قرار گرفت از جمله نكات مهم و حائز اهميتي بود كه تا به امروز نتايج خوبي به جاي گذاشته است.

امير موسوي همچنين با اشاره به اجراي تاكتيك‌هاي پيچيده رزمي در اين رزمايش گفت: تاكتيك‌هاي پيچيده و تكنيك‌هاي مختلفي كه امسال در اين رزمايش با ابعاد بسيار گسترده‌تري نسبت به رزمايش‌هاي قبلي نيروي هوايي ارتش انجام شد با بهره‌گيري از هواپيماهاي جنگنده F4، F5، F7، ميگ 29، سوخوي 24 و هواپيماي بومي صاعقه و هواپيماي ترابري تاكتيكي C130 و حجم گسترده و تعداد زياد سورتي پرواز در عمليات‌هاي روزانه و شبانه بار ديگر توان رزمي و آمادگي بالاي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران را به همگان ثابت كرد.

امير چيت‌فروش سخنگوي رزمايش نيز امروز در جمع خبرنگاران تصريح كرد: از امروز هواپيماهاي جنگنده و شكاري و همچنين ترابري تاكتيكي بعد از سه روز تمرين وارد مرحله اصلي رزمايش مي‌شوند و با بهره‌گيري از انواع بمب‌ها و موشك‌هاي راديويي، تلويزيوني و ليزري ساخت داخل، اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار خواهند داد.

وي افزود: با توجه به بكارگيري انواع هواپيماهاي جنگنده شرقي و غربي و هواپيماهاي جنگنده ساخت داخل در اين رزمايش اصل تمركز و غافل‌گيري از اهداف مورد نظر اين مرحله از رزمايش است.

همچنين استفاده از سيستم‌هاي جديد كنترل و فرماندهي متحرك در سطح منطقه عمومي رزمايش از ديگر اهداف مرحله سوم رزمايش فداييان حريم ولايت است.

امير چيت‌فروش در پايان تاكيد كرد: تمامي مهمات به كار رفته در اين مرحله از رزمايش كه براي مورد هدف قرار دادن اهداف ثابت و متحرك استفاده خواهد شد به صورت جنگي و واقعي مي‌باشد.

به گزارش ايسنا اين مرحله از رزمايش با به كارگيري جديدترين هواپيماهاي جنگنده بمب افكن و شكاري با مهمات جنگي و همچنين هواپيماي ترابري و تاكتيكي C130 با حضور امير سرتيپ عبدالرحيم موسوي، جانشين فرماندهي كل ارتش جمهوري اسلامي ايران و امير سرتيب خلبان حسن شاه‌صفي، فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با رمز «يا محمد رسول الله (ص)» آغاز شد.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/66560

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به بنده براي يك بايد در تاپيكم اخطار دادن و تاپيكم رو به اين بهانه تصحيح كردن و بعدشم اخراجم كردن چون اعتراض داشتم...اونوقت 20 صفحه گذشته اما كسي فكر نكرده اين رزمايش فداپيانه ولي تاپيك مدافعان البته بنده از اول توجه داشتم برام مهم نبود... :mrgreen: icon_cheesygrin

موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b][color=darkred]گزارش تصویری/ چهارمین روز رزمایش فدائیان حریم ولایت / سري 2 / خبرگزاري مهر[/color][/b]
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1407233


[b][color=darkred]گزارش تصویری/ خبرگزاري ايرنا[/color][/b]
http://www.irna.ir/Display.aspx?NID=030562999


[b][color=darkred]گزارش تصویری/ خبرگزاري ايسنا[/color][/b]
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1846860&Lang=P
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1846858&Lang=P
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1846863&Lang=P

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عزيزان كسي راجع به اين عكس توضيحي داره؟؟؟ اون انفجار چيه بالاي ميگ؟؟؟


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/09/692606_orig.jpg


موفق و شاد باشيد.
ياعلي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]عزيزان كسي راجع به اين عكس توضيحي داره؟؟؟ اون انفجار چيه بالاي ميگ؟؟؟
[/quote]آتش مربوط به تير اندازي هست .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.