Recommended Posts

سلام
امشب خبر 20:30 میگفت که امروز سوخت گیری جنگده بومی سوخو به سوخو با موفقیت انجام شد

سوخو!!!!!! بومی!!!!!!
ما میسازیم اونوقت این روسای نامرد تکنولوژی رو به اسم خودشون میزنن :mrgreen:


راستی لحظه انفجار اون پیکان خیلی لذت بخش بود
این اولین باره که تصاویر دشمن فرضی توسط رسانه ها منتشر میشه
نمردیم و بالاخره این دشمن فرضی رو دیدیم بیچاره زیادم مجهز نیست icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ولی واریور جان اون هدف شبیه سایدویندر نیست بالک نداره و یا من نمی بینم.
دیگه اینقدر گاف میدن که من موندم چی باید گفت؟؟؟؟؟[/quote]

خیر سایدویندر نیست . من هم ابتدانتونستم موشک رو شناسایی کنم لیکن چون از اف 5 شلیک شده بود گفتم .

ولی آر 73 کاملا مشهود هست .

[quote]دوستان من فکر می کنم بهتره در مواردی مثل این منطقی تر و محتاط تر باشیم، اول اینکه بهتره که سطح توقعاتمونو متناسب با شرایط و بستر موجود تعریف کنیم، دوم اینکه با توجه به اصول حفاظتی جدی و سیستمی که در نیروهای نظامی ما از جمله نیروی هوایی ارتش رعایت میشه واقعا کدوم یکی از ما می دونه ایران چه برگ های برنده ای برای روز مبادا داره؟ وانگهی، این فقط یه مانور عادی که سالانه برگزار میشه و در واقع جزیی از برنامه های همیشگی که الان این فقره رو قدری بیشتر رسانه ای کردن، همین، سوم اینکه برخی کارهای انجام شده در همین رزمایش هوایی هم می تونه نقطه امیدی باشه برای کارهای بهتر و زیربنایی بعدی، چهارم اینکه خواهش می کنم قدری انصاف بخرج بدید! دسترسی یه کشوری رو به منابع نظامی و تجاری 32 ساله که به انحاء مختلف مختل کردن و هنوز هم دارن این موش دوانی ها رو ادامه میدن و این کشور داره با تمام توان از خودش دفاع می کنه ... شما هنوز هم سخت معترض اید؟[/quote]

شما کمی بیشتر شرایط دنیای امروز رو درک کنید .

دیگه دهه 60 نیست . من و شما با صدها و شاید هزاران نفر همزمان ارتباط برقرار میکنیم ! و جریان اطلاعاتی نسبتا آزادی وجود داره . دردی وجود داره و اونهم تفکرات عتیقه است و اینکه نمیشه براحتی دیگه ملت خام کرد ! سطح دانش مردم دنیا به حدی رسیده که دیگه نشه این کار رو کرد و اگر گفتمان علمی تر منطقی تر و هوشمندانه ای نداشته باشم . مایه ابرو رویزی خودمون هست .

و اگر همین اهدافی که شما میگید رو همون مسئولان و رسانه ها اعلام کنند کسی هم خرده نمیگیره و بلکه تشویق هم خواهند . نمونه اش رو میشه توی مقالاتی که برخی از همین خبر رسانی ها میزنند یافت ولی این گاف ها واقعا مثال همون دفاع بد هست .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام
امشب خبر 20:30 میگفت که امروز سوخت گیری جنگده بومی سوخو به سوخو با موفقیت انجام شد

سوخو!!!!!! بومی!!!!!!
ما میسازیم اونوقت این روسای نامرد تکنولوژی رو به اسم خودشون میزنن icon_cheesygrin
[/quote]بنده متعجبم كه چرا دوستان هي به اين موضوع مي پردازند!
حتما مي دانيد منظور اين است كه سوخت گيري هوا به هواي سوخو يك كار بومي است. نه اين كه سوخو جنگنده بومي باشد!
شما از رسانه هايي كه خبرنگار مستقل دفاعي و آگاه به دانش نظامي ندارند، چه انتظاري داريد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
کسی نخواسته ملت رو خام کنه، شاید شما قدری موضوع رو بیش از اندازه بزرگ می کنید، در خصوص تباین فضای دهه 60 و زمان حاضر هم بحثی ندارم چرا که قرار نیست بر سر بدیهیات با هم وارد گفتگو بشیم، یک مانور روتین برگزار شده و برخی رسانه ها بدلیل ضعف فنی و علمی نتونستن حق مطلب رو ادا کنن، هر چند که تصور نمی کنم این اشتباهات همیشه رخ داده باشه، حالا درد و رنج شما از بابت این خطاهای رسانه ایه و یا اینکه چرا ایران با پیشینه و وضعیتی که شما هم مثل بنده و مثل بسیاری دیگه از دوستان از اون آگاهی کافی و وافی دارید قادر نیست در برخی زمینه ها بویژه در حوزه هوانوردی نظامی جهش های خیره کننده ای داشته باشه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راستی تام کت هامون کوشن ؟
نگید که به خاطره تحریمه

چرا رو اون پیکان بیچاره بال گداشته بودن

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خيلي خنده داره .
اول همه با هم ميان زدن موشك با موشك رو يه دستاورد بزرگ ميدونن . بعد همه با هم ميشين و اون رو تا جايي كه جا داره مورد تمسخر و تحقير قرار ميدن .
اصولا جو هر جور باشه يه عده به همون سبك پست ميدن .
بگذريم .

امروز روزي بود كه فرماندهان هوايي ميگفتن از تجهيزات [b]پيشرفته[/b] استفاده ميكنن . كه احتمالا منظورشون همين زدن پيكان در حال حركت توسط جنگنده اف4 . موشك ضد موشك و بمبهاي تلوزيوني و ليزري بود .
اما همين فرماندهان گفتن در روز آخر يعني فردا قراره تجهيزات [b]فوق پيشرفته[/b] رو مورد آزمايش قرار بدن .
ببينيم تجهيزات [b]فوق پيشرفته[/b] فردا چي ميتونه باشه .
البته بنده بعد از ديدن رزمايش امروز يكم ديدم نسبت به نيروي هوايي مثبت تر شده . البته فقط يكم .
يا علي

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][b][color=darkred]گزارش تصويري/ خبرگزاري ايرنا[/color][/b]
http://www.irna.ir/Display.aspx?NID=030564511

----------

دوستان موشكي كه پيكان را پودر كرد از چه نوعي بود؟

----------
[align=justify]
[b][color=darkred]جنگنده‌هاي نيروي هوايي با اقتدار اهداف متحرك را با موشك هدف قرار دادند[/color][/b]

[color=darkblue]معاون عمليات نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با تشريح برگزاري موفقيت آميز دومين روز از مرحله اصلي رزمايش فدائيان حريم ولايت (3) گفت: جنگنده بمب افكن‌هاي نيروي هوايي با اقتدار توانستند علاوه بر اهداف ثابت، اهداف متحرك را نيز با موشك‌ هدف قرار دهند.[/color]
امير سرتيپ سيدمحمد علوي روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي ايرنا به منطقه عمومي رزمايش در شمال غرب كشور، افزود: انواع جنگنده بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران كه از هشت پايگاه كشور در اين رزمايش حضور دارند، در سه روز نخست با بمب‌ها و موشك‌هاي مشقي به تمرين پرداختند و در سه روز اصلي اين رزمايش كه از ديروز (سه شنبه) آغاز شد عمليات خود را با موشك و بمب‌هاي جنگي برگزار كردند.
امير سرتيپ علوي اظهار داشت: طي ديروز و امروز هواپيماهاي جنگي نيروي هوايي انواع بمب‌هاي سبك، سنگين و فوق سنگين، موشك هاي بزرگ و كوچك هوا به زمين و هوا به هوا ساخت دست توانمند متخصصان ايراني را بر عليه اهداف تعيين شده شليك و اين اهداف را منهدم كردند.
وي يادآور شد: هواپيماهاي جنگي در حمله به اهداف تعيين شده توانستند با استفاده از انواع بمب‌هاي هوشمند و نقطه زن قاصد، حرارتي، تلويزيوني، راداري و ليزري با موفقيت اين اهداف را كه در سايزهاي كوچك و بزرگ بود منهدم كنند كه جاي خوشحالي بسيار براي ملت ايران به‌ويژه كاركنان و متخصصان جوان ايراني است.
[b]امير سرتيپ علوي تصريح كرد: موشك‌هاي راداري از جمله موشك‌هاي راهبردي براي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران محسوب مي‌شود كه در اين رزمايش توسط جنگنده بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش از مسافت بسيار دور شليك و پس از قفل شدن بر روي اهداف به‌ خوبي آنها را منهدم كرد.[/b]
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: امشب در ادامه دومين روز از مرحله اصلي رزمايش فدائيان حريم ولايت(3)، رزم شبانه برگزار مي‌شود كه در آن با استفاده از انواع هواپيماهاي راهبردي و تجهيزات ويژه، اهداف در تاريكي مطلق و سكوت راديويي، شناسايي و منهدم مي شوند.
امير سرتيپ علوي با بيان اين كه تجهيزات و تسليحات موجود در نيروي هوايي ارتش روز به روز در حال ارتقا است و نبايد از جهان عقب بمانيم، اظهار داشت: هم اينك اين نيرو به دنبال ارتقاي دانش استفاده از بمب‌هاي هوشمند و نقطه زن است و بمب قاصد از جمله اين بمب‌هاي هوشمند است كه كاملا بومي و توسط متخصصان ايراني ساخته شده است.
وي تصريح كرد: در راستاي هوشمندسازي بمب‌ها و موشك‌ها در نيروي هوايي ارتش، دانشگاه‌ها، مراكز علمي صنايع و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نقش بسزايي داشته‌اند.
[b]علوي افزود: اين رزمايش به دليل آن كه در جريان آن صحنه يك جنگ واقعي براي خلبان فراهم شده است در طي بيش از 30 سال گذشته بي نظير بوده است.[/b]
وي در ادامه تصريح كرد: ما با برگزاري اين رزمايش درصدد هستيم به دنيا اثبات كنيم كه هرچقدر غرب و استكبار جهاني تحريم را بر عليه ما شديدتر كنند ما در دسترسي به اهدافمان با موفقيت‌هاي بيشتري روبرو خواهيم شد.
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش در خصوص جايگاه نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه گفت: نيروي هوايي ايران در بين كشورهاي منطقه چه از نظر تجهيزات و يا نيروي انساني كه ورزيده و قوي و با ايمان هستند از جايگاه بالايي برخوردار است.
سومين رزمايش فدائيان حريم ولايت نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي كه از روز گذشته (سه شنبه) در منطقه عمومي شمال غرب كشور و با حضور انواع هواپيماهاي جنگنده بمب‌افكن نيروي هوايي، ترابري تاكتيكي، رهگير و پهپاد (بدون سرنشين) آغاز شده است، فردا(پنجشنبه) خاتمه مي‌يابد.

[color=olive]23/06/1390[/color]
منبع: ايرنا
http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30564727[/align][/quote]

من عادت کردم چند درجه صحبتهای این سرداران رو کمتر فرض کنم- بسیار دور در نظر ما شاید 200 کیلومتر باشه اونوقت میشه فونیکس (فرضا) -اما درنظر سردار احتمالا-100- 70- کیلومتری بسیار دور شاید باشه که دراین حالت همون موشکهای آلامو میشه- با بهترین احتمالات موشک مورد استفاده میشه موشک آدر AA-12 که میتونه از روسیه یاکره شمالی تهیه شده باشه و جزو موارد محرمانه توانمندی ما باشه -
توجه کنید که در فاصله بسیار دور به قول سردار - اگه موشک نیمه فعال راداری باشه - اونوقت روشن کردن هدف با رادار هواپیما بسیار سخته و باعث کاهش برد موثر میشه- از اونجائی که رادارهای اولیه میگ 29 تو BVR ضعیف بودن - به نظر من ارتقاء این رادارها باعث امکان موفق شدن در استفاده از موشکهای الامو با برد 110 کیلومتر و آدر با 100 کیلومتر برد میشه[/quote]
شايد منظور موشك هوا به زمين باشه...


بر خلاف نظر برخى از كاربران،بنده با ديد مثبت به اين رزمايش نگاه ميكنم.ببينيد اين تصاوير و پرواز ها و شليك هايى كه ميبينيم و انقدر راحت در بارشون نظر ميديم فقط بخش كوچكى از كارهايى كه انجام ميشه،براى هر رزمايش به كلى نيروى متخصص نياز هست كه كارهاى اماده سازى،پشتيبانى و فرماندهى و غيره رو انجام بدن به ويژه براى رزمايشى با اين ابعاد.اينجا از هشت پايگاه كشور هواپيما،خلبان،فرمانده،مهندس،تكنسينو غيره شركت دارند،با هماهنگى از انواع پرنده هاى شرقى و غربى استفاده شده،هماهنگى همه اين افراد و تجهيزات مختلف كار ساده اى نيست،خود لجستيك و پشتيبانى اين رزمايش كار بسيار مشكلى هست و اين توان بالاى لجستيك در نيرو هوايى رو ميرسونه.در يكى از پستهاى قبلى از دوستان سعال كردم كه ايا اطلاعى از تعداد سورتى ها دارند،دقيق نميدانم ولى احتمالا چند صد تا بايد باشه.در عمليات كمان99 ايران 200 سورتى پرواز داشت در يك روز اگر همين مقدار يا بيشترو تونسته باشه انجام بده كار خيلى بزرگى كرده،يعنى 33 سال تحريم تاثيرى در كاهش توان عملياتى ايران نداشته.
گذشته از اين از همين خبر هاى چند روز اخير چند نكته كه در موردشون شك وجود داشت و يا به كلى رد ميشدند مشخص شد.
يكيش سر حال بودن تمام انواع هواپيما هاى ايرانى،اگر سرى به برخى فرومهاى خارجى بزنيد ميبينيد كه اين تصور وجود داره كه ايران قادر به بلند كردن هواپيماها نيست يا حد اكثر تعداد خيلى كمى عملياتى هستند،كه ميبينيم اينطور نيست.من اينجا ميخوام يك مقايسه بكنيم با عراق و ليبى،در جنگ هاى اخير ديديم كه عملا نيرو هوايى اين كشورها كاملا زمينگير بود و وجود خارجى نداشت در حالى كه اين كشورها قبل از تحريم نيرو هوايى قدرى داشتند چه از نظر تعداد و چه كيفيت اما با تحريمها از اوايل دهه نود ديديم كه به تنهايى توانايى رو پا نگه داشتن اين نيرو رو نداشتند كه ون بر ميگرده به ضعف در زمينه تامين قتعات،نگهدارى،تعمير و اموزش،ممكنه بگيد كه حريف اين كشور ها در جنگ بسيار قويتر بود و در مقابل چنين حريفى از اين بهتر نميتونستند عمل كنند،اما مثلا اين كشورها تا قبل از سقوط چند تا مانور به اين اندازه مثل ايران انجام دادند؟؟؟مشخصه كه هيچى...در ضمن نيرو هوايى ليبى حتى قبل از ورود ناتو عملكرد جالبى از خودش به جا نذاشت،ناتو تقريبا 1 ماه بعد از اغاز جنگ داخلى وارد عمل شد كه ديديم در اين مدت به هيچ عنوان قادر به انجام بمب بارانهاى گسترده نبود ونم با حريفى كه فاقد پدافند بود،جالبه كه اين كشور از سال 2004 بعد از لغو تحريم ها فرصت داشت كه نيروش رو بازسازى كنه كه موفق نشد چون اثار بيش از 10 سال تحريم چنان سنگين بود كه 7 سال كافى نبود،ولى ما ميبينيم كه كشور ما 33 سال تحريمه و به غير از يك فاصله كوتاه كه از روسيه خريد داشتيم از ساپورت كشورهاى ديگه محروميم،اما شاهد اين رزمايش به اين گستردگى هستيم.
يك مورد ديگه اموزش نيروهاست،بسيارى از خلبانانى كه در اين رزمايش شركت كردند از افرادى هستند كه دوره اموزششان را كاملا در كشور گذراندند،حتى برخى از مربيان هم ممكنه كه كاملا در داخل اموزش ديده باشند،چون اگه حساب كنيد،جوانترين خلبانان زمان شاه كه به امريكا رفتند الان ديگه بالاى 55 سال دارند و افراد زير اين سن همه در داخل اموزش ديدند كه خيلى هاشون شايد به سن مربى گرى رسيده باشند،اين كار بسيار بزرگيه،يعنى كشور ايران موفق شده كه دو نسل از خلبانان رو خودش بدون كوچكترين كمك خارجى تربيت كنه و اينو اگه به بحث قبليم در مورد ساپرت هواپيماها اضافه كنيم به اهميت كار ايران پى ميبريم،مگر چند تا كشور در جهان توانايى ساپرت و اداره كردن نيروى انسانى و تجهيزات به طور كاملا بومى دارند؟؟؟ممكنه گفته بشه كه اين ها رو ميدونستيم!!!!اما خيلى ها بر اين باور بودند كه اكثر نيرو هوايى ايران غير عملياتى و مشكل جذب و تربيت نيرو داريم،و رزمايشهاى قبلى رو به علت عدم گستردگى براى رد اين مطلب كافى نميدونستند،اما با اين رزمايش مشخص شد كه هم اكثر هواپيماها رو پا هستند و هم تعداد زيادى نيرو اماده و اموزش ديده و جوان داريم.
اينجا ميرسيم به ماوريك و پيكان،درسته كه ما زمان جنگ اين كار رو با شناورها و زره پوش هاى عراق ميكرديم،ولى حالا داريم نشون ميديم كه نسل جديد خلبان ها هم كه در كشور اموزش ديدند اين توانايى رو دارند و كيفيت انها از زمان جنگ پايين نيامده،كه افزايش هم پيدا كرده با توجه به زدن اهداف متحرك در شب كه تا جايى كه من ميدونم قبلا اين توانايى وجود نداشت.به اين سوختگيرى فانتوم با فانتوم و سوخو با سوخو را اضافه كنيد كه اين هم در گذشته امكانش نبود،حتى قبل از انقلاب...
در باره موشك ضد موشك،اولين موردى كه جلب توجه ميكنه قطعيت وجود ارچر در ايرانه.در همين زمينه ترديدهاى فراوانى وجود داشت،و خيلى ها ان رو كذب و شايعه ميدونستند،همين امروز در همين تاپيك يك نفر ونو تكذيب كرد اما حالا مطمن شديم كه وجود داره.
در ثانى درسته كه زدن موشك هوا به هوا با موشك در روسيه و برخى كشورهاى ديگه انجام ميشه ولى مگه فرماندهان ما اعلام كردند كه اين كار رو براى اولين بار در جهان انجام دادند؟؟؟!!!!بنده چنين چيزى نديدم،اما نميتونيم اهميت اين كار رو منكر بشيم،اين هم كار بسيار دشواريه كه به محارت بالا خلبان به علاوه تجهيزات به روز نياز داره،و تا جايى كه من ميدونم در كشور هاى زيادى انجام نميگيره....انصافا اگر ديروز يكى از فرماندهان ميومد ميگفت ما همچين توانايى داريم چند تامون ميومديم كلى فحش بارش ميكرديمو ميگفتيم كه تا نبينيم باورمون نميشه؟؟؟حالا هم كه با عكس و فيلم نشون داداند باز حرف هاى ديگه ميزنيم!!!!!!
در پايان ميخوام بگم كه بنده اصلا ادم ساده و باور پزيرى نيستم كما اينكه در بسيارى از موارد كلى عصبانى شدم از برخى كارها مثل همين رونمايى از SPG9،اما بالاخره نبايد با مسال احساسى برخورد كرد و با عصبانيت همه چيز رو سياه ديد يا با خوشبينى بيش از حد همه چيزو سفيد....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امیدوارم فردا که آخرین روز رزمایش هست از تجهیزات جدید رونمایی بشه ، ما که دلمون به فردا خوشه ببینیم حالا چی نشون میدن icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نیروی هوایی با این تحریمات غیر منصفانه بیگانگان که 30 سال کشورمون رو تحریم کردن خوب سرپا وایستاده و متخصصان داخلی کشورمون علاوه بر تعمیر و بهینه سازی جنگنده ها تا مرز پروژه ساخت جنگنده ملی هم پیش رفتن و به موفقیت های زیادی دست پیدا کردند که اگه به نتایج نهایی برسه حتما اعلام میشه چون باعث افتخار و غرور ملی هست . به نظر بنده یک جنگنده ساخت داخلی نسل 4 خیلی بهتر از داشتن صدها فروند سوخو 35 روسیه هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]کسی نخواسته ملت رو خام کنه، شاید شما قدری موضوع رو بیش از اندازه بزرگ می کنید، در خصوص تباین فضای دهه 60 و زمان حاضر هم بحثی ندارم چرا که قرار نیست بر سر بدیهیات با هم وارد گفتگو بشیم، یک مانور روتین برگزار شده و برخی رسانه ها بدلیل ضعف فنی و علمی نتونستن حق مطلب رو ادا کنن، هر چند که تصور نمی کنم این اشتباهات همیشه رخ داده باشه، حالا درد و رنج شما از بابت این خطاهای رسانه ایه و یا اینکه چرا ایران با پیشینه و وضعیتی که شما هم مثل بنده و مثل بسیاری دیگه از دوستان از اون آگاهی کافی و وافی دارید قادر نیست در برخی زمینه ها بویژه در حوزه هوانوردی نظامی جهش های خیره کننده ای داشته باشه؟

[/quote]
همونطور كه فرموديد تمام فرياد من بر سر اون رسانه هست و نحوه خبر رساني كه بحثش پيش اومد .

متاسفانه شرايطي هست كه نميشه در اون تقيه كرد ! باور كنيد اينها مواردي هستد كه براي نظام هزينه هاي امنيتي دارند .
بعضي مسايل رو بايد گفت چون راه ديگري نيست . وقتي نميشه در گوشي و بعد از مهموني به خطاي رفيقت كه مرتب داره تكرارش ميكنه تذكر بدي ! چاره اي نيست جز اينكه در جمع بلند صحبت كني و نتيجتا همه متوجه ميشن ! اعم ا ز دوست و دشمن .


من چون ميدونم كه اين بحثهاي ما خونده ميشه بايد و وظيفه خودم ميدونم كه به گوش اين افراد برسونم ( اگر نسبت به جامعه مسوليت دارم ) اما چون جمع همه جمع هست و راه ديگري هم نيست و گوشي به حرف ما بدهكار ! مجبوريم اينجا توي نت بگيرم كه اوزي روبين هم ميشنوه و چاره ديگري نيست ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اف 14 ها در این رزمایش حضور دارن و نقش رهگیری هوایی و تامین امنیت رزمایش رو برعهده دارن البته طبق گفته فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ما اقدامی که شما از اون صحبت می کنید از سوی یک خبرگزاری مثل فارس نیوز بسیار نامحتمله آیا به این نکته فکر کردید؟ چرا اینو بحساب یه خطای ژورنالیستی نمیگذارید[/quote]


اين بار اول نبوده ما گل از اين رسانه مي خوريم, تقريبا در هر ماجراي نظامي و سياسي و امنيتي يک سوتي ميده که باعث آبروريزي ما در دنيا ميشه . بزرگترينش هم, همون جريان عکس هاي فتوشاپي مانور موشکي چند سال پيش بود که کلا حيثيت نذاشت برا ما .....

ولي خيلي دوست داشتم چند تا چيز رو ببينم : هدف قرار دادن پرنده اي با موشک هاوک سوار شده روي f-14 , تيراندازي به هدف متحرک در هوا و ميراژ ها جاشوخاليه !!!!
اي کاش يک موشک راداري و ليزري هم آزمايش کنند ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولن آموزش کادر پرواز خیلی هم داخلی نبوده ، چرا که خبرهایی هست مبنی بر آموزش در پاکستان و اوکراین <

خوب بله وضعیت نیروی هوایی ما بهتر از لیبی و عراق و کره شمالی و صربستان تحت تحریم هست و این هنوز یه نکته خوشحال کننده ست اما تا نقطه مطلوب فاصله بسیار داره
سوال اینجاست آیا این کشورها گزینه های مناسبی برای مقایسه هستند؟؟ در شرایطی که در منطقه دشمنان ما همگی صاحب نیروهای هوایی بسیار مدرن و تازه نفس هستند، مثلا ترکیه - اسراییل-امارات-عربستان-آمریکا و ناتو آیا ما نباید توانمون در حد اینها باشه.
تازگی ها هم هرکس اتنقاد می کنه اون مسئول طرف رو به ضد نظام می چسبونه تا روی ضعف خودش سرپوش بذاره ، اینها حرف های رهبر رو هم قبول ندارند.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
این رزمایش هم تموم شد و خبری از بمب های ثاقب و موشک های ستار ، قدر ، زوبین و یاسر نشد که نشد. آدر یا کا اس-172 نوواتور هم که احتمال داشتنش توسط ایران بود مشخص نشد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.