Recommended Posts

حتی اگه شاهین تغییر داده شده هم باشه باید خوشحال باشیم. اگر هم موشک استاندارد رو تقویت کرده باشن هم همین طور. در هر صورت توان دفاع هوایی نیروی دریایی از تقریبا "هیچی" به "متوسط" ارتقا پیدا میکنه. تبریک... icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به تصاویر آرشیوی که از جماران وجود داره و نصب 4 عدد موشک استاندارد-1 یا نسخه بومی آن، به احتمال زیاد موشک مورد نظر این خبر باید همون موشک استاندارد باشه که بردی حدود 35 کیلومتر داره و پدافند برد متوسط مناسبی هست. با کمی تغییر و ارتقا بر روی این موشک میتونیم موشک پدافندی در حد موشک های مدرن امروزی داشته باشیم.
وقتی ما موشک دریاپایه ای چون استاندارد-1 رو در اختیار داریم، تغییرات اساسی در هاوک و شاهین به منظور دریاپایه کردن اون کمی زمانبر و بی مورد به نظر میرسه.
خبر جالب و خوشحال کننده ای هست. امیدوارم تصویری از آزمایش این موشک ببینیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
براي نخستين‌بار؛
[b]موشك سطح به هواي "محراب" در رزمايش ولايت 90 پرتاب مي‌شود[/b]
پروژه جديد موشكي نيروي دريايي ارتش با نام "محراب" امروز يكشنبه براي نخستين‌ بار در رزمايش ولايت 90 پرتاب مي‌شود.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به منطقه عمليات رزمايش ولايت 90، محراب يكي از سامانه‌هاي جديد موشكي سطح به هواي برد متوسط نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران است كه امروز براي نخستين بار در نهمين روز و در مرحله قدرت رزمايش ولايت 90 پرتاب مي‌شود.

پروژه موشكي ميان‌برد محراب مجهز به آخرين فناوري مقابله با اهداف ضدراداري و سامانه‌هاي هوشمند جلوگيري از اختلال در هدايت مسير بوده و در رده تسليحات داراي فناوري بالا و راهبردي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با بهره‌گيري از دانش متخصصان داخلي طراحي و توليد شده است.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1922089&Lang=P

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من هم محراب باید موشک استاندارد شدیدا ارتقا یافته باشد و به احتمال زیاد رادار آن مانند شاهین آرایه فازی است.[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

فکر کنم اگه بخوان موشک بسازن از استاندارد 1 مسلما بهتر خواهد بود ( خود موشک رو عرض می کنم ) چون ما تو این چند سال پیشرفت های بسیاری در زمینه ی موشکی داشته ایم ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سالهای پیش طرحی توی ذهنم بود و اون رو مطرح کرده بودم و اون اینکه چون ما توان ساخت شناورهای چند کاره و بسیار قوی رو فعلا نداریم بهترین کار استفاده از تیم های شناوری هست که در اونها برای هر کار شناور اون کار طراحی بشه.
چیزی که توی ذهن من بود این بود که در کنار ناوچه ها و قایق های موشک انداز شناورهایی طراحی کنیم که دارای پدافندهای کوتاه برد و میانبردی مثل شهاب ثاقب تور و یا استاندارد باشن.

با این کار می تونیم که دیواره پدافندی جلوتر از سواحل داشته باشیم و در هنگام عملیات هم بتونیم ناوها و.... رو با اونها پوشش هوایی بدیم.

این کار ظاهرا الان انجام شده و این موشک باید همون استاندارد باشه که روی ناوچه های کلاس سینا و.... نصب شده بود.به هر حال این میتونه تا زمان طراحی و ساخت سامانه ها و شناورهای جدید جایگزین خوبی باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

به دور از دشمنی با آمریکایی ها ... ولی این ناوهای هواپیمابرشون عجب چیزین .. ارزش غرق کردن رو دارند ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سالهای پیش طرحی توی ذهنم بود و اون رو مطرح کرده بودم و اون اینکه چون ما توان ساخت شناورهای چند کاره و بسیار قوی رو فعلا نداریم بهترین کار استفاده از تیم های شناوری هست که در اونها برای هر کار شناور اون کار طراحی بشه.
چیزی که توی ذهن من بود این بود که در کنار ناوچه ها و قایق های موشک انداز شناورهایی طراحی کنیم که دارای پدافندهای کوتاه برد و میانبردی مثل شهاب ثاقب تور و یا استاندارد باشن.[/quote]

طرح ابتكاري خوبي است ، مشكل اساسي ناوگان دريايي ما ضعف در سامانه هاي پدافند هوايي آنهاست ، به نظرم به تعداد هر 3 شناور سنگين بايد يك شناور مجهز به سامانه هاي پدافند هوايي (قدرتمند) هم حضور داشته باشد و بتواند محدوده امني را براي ناوگان دريايي فراهم كند. فقط مسئله مهم قدرت پدافند فوق است كه آيا توان اين را دارد كه قبل از شليك موشك هاي هوا به سطح پرنده هاي دشمن آن ها را شناسايي و نابود يا حداقل موشك ها را منحرف كند؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان يه نكته اي رو بگم با يه سوال
اول سوال:آيا ممكنه بعد از تمام شدن 4 تير(محتملا)موشك استاندارد(يا همون محراب يا فجر يا....) در شناور جماران موشك ها از زير دو لانچر شارژ بشن؟در مورد وجودش حرفي نزدم در مورد امكانش گفتم
========================================
نكته(خيلي مهمه ،كنكوري icon_eek )ايران براي اولين بار موشك زير سطحي به سطح رو در رزمايش بزرگ دريايي سال1385 آزمايش كرد اون سال سردار شمخاني(درآن زمان وزير دفاع نبودند)گفتند كه ما از چند سال پيش به اين تكنولوژي رسيده بوديم البته تو اون سال عكسي از بيرون آمدن موشك هارپون از زير آب منتشر شد كه به نظرم مربوط به ايران نبود و صرفا تزييني بود
اما در سال1389 در طي رزمايش پيامبراعظم5 موشكي از زير آب توسط زير دريايي هي ناشناخته ي سپاه(كه يا همون غدير هسشت كه خيلي بعيده با توجه به جثه اش ويا همون 10 فروند زير دريايي چيني سنگين الكتروديزل icon_eek است)شليك شد icon_arrowd
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/r4.JPG[/img]
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/r7.JPG[/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام؛
همین الان شبکه 2 یک ارتباط مستقیم با محل رزمایش در چابهار دارد که پشت مجری و مهمان فکر کنم موشک محراب هست بر روی یک شناور نسبتا سبک !
دوستان اگر دیدند بگویند همان هست یا نه ؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

محراب جایی است که انسان در آن نسبت به خدای خود خشوع کرده و سر بر سجده می نهد ...

از نظر من :

فلسفه ی نامگذاری این موشک به نام محراب >>


و این یعنی اینکه ای گردن کشان متکبر ، دیر نباشد که با محراب شما را از اوج به زیر می کشانیم و پس از مرگتان ناچار در برابر خداوند و قدرتش خاشع اید !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آزمایش موفقیت آمیز اژدر الكتریكی در رزمایش دریایی ولایت 90

چابهار - معاون هماهنگ كننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از آزمایش موفقیت آمیز اژدر الكتریكی در كنار سایر تجهیزات نوین در اختیار نیروی دریایی ارتش در رزمایش بزرگ ولایت 90 خبر داد.


امیر دریادار 'امیر رستگاری' روز یكشنبه در گفتگو با خبرنگار اعزامی ایرنا به منطقه عمومی رزمایش ولایت 90 با بیان این كه امروز نیروی دریایی ارتش مجهز به اژدرهای پیشرفته، ضد واحدهای سطحی و زیرسطحی است، اظهارداشت: اژدر الكتریكی از جمله این اژدرها است كه برعلیه یك سری اهداف خاص در دریا مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: این نوع اژدر كه توسط متخصصان جوان نیروی دریای ارتش، مراكز علمی و صنایع دفاعی كشور طراحی و ساخته شده است با موفقیت در رزمایش دریایی ولایت 90 مورد آزمایش قرار گرفت و این اژدر پس از شناسایی هدف تعیین شده آن را مورد اصابت قرار داد كه نتیجه آن كاملا مثبت بود.

معاون هماهنگ كننده نیروی دریایی ارتش تاكید كرد كه تفاوت اژدر الكتریكی با سایر اژدرها در ایمن بودن آنها است.

امیردریادار رستگاری یادآور شد: اژدرهای اكسیژنی، اژدرهایی هستند كه در صورت نشت اكسیژن امكان خطر انفجار در آنها شدید است اما اژدر الكتریكی، اژدری كاملا ایمن و با قابلیت استفاده بر علیه اهداف سطحی و زیرسطحی است.

وی خاطرنشان كرد: در یكی از كشورهای همسایه در هنگام پرتاب اژدر اكسیژنی از یك فروند زیردریایی به دلیل نشت اكسیژن منفجر شد و موجب غرق این شناور و كشته شدن خدمه آن شد.

معاون هماهنگ كننده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: تكنولوژی و ساخت اژدر الكتریكی تنها در اختیار حدود 10 كشور پیشرفته جهان است كه جمهوری اسلامی ایران هم اینك توانسته است به تكنولوژی طراحی و ساخت آن دست یابد.

رزمایش بزرگ دریایی ولایت 90 نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران كه از روز شنبه سوم دی ماه در محدوده شرق تنگه هرمز تا مدار 20 درجه و شمال اقیانوس هند آغاز شد روز سه شنبه سیزدهم دی ماه با برگزاری رژه یگان های سطحی، زیرسطحی و پروازی پایان می یابد.

http://irna.ir/News/30743416/%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%83%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%83%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AA-90/%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3%D9%8A/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام دوستان


من میخواستم این شکلی به قضیه نیگا کنیم اگر میخوایم تحلیلی از جنگ پیش رو بکنیم :

اولاً در گزارش اخیری که از CNN در اخبار شبکه یک نشون داد یارو مجری میگفت که این تنها ناوهواپیمابر آمریکایی بود که داشت منطقه رو ترک میکرد نمیخوام سناریوسازی کنم ولی اگه ایران بخواد تنگه هرمز رو ببنده و آمریکا واکنش نشون بده وجود ناوهواپیمابر آمریکا تا زمانی که نیروی دریایی ایران و سایت های موشکی ساحل به دریا و نیروی هوایی و زیر سطحی های ما از بین نرفتن نزدیک منطقه نمیشن یعنی خارج کردن تا آرایش خوب بتونن بگیرن چرا گفتم حالا دوماً .

دوماً اوباما امروز قانون تحریم بانکی ایران رو امضاء کرد تا ایران به منابع مالی حاصل از فروش نفت به سختی سخت بتونه دسترسی پیدا کنه و این همونه که اخیراً رییس جمهور ما گفته بود که ما در پیامی به آمریکایی گفتیم که اگه بانک مرکزی ما رو تحریم کنین این یعنی اعلان جنگ .

سوماً حالا شما این تحولات رو در یک جا در نظر بگیرین :

1- توافق آمریکا با طالبان این یعنی آمریکا میخواد اگر با ایران جنگی صورت بگیره مانع از تجهیز طالبان توسط ایران و جنگ علیه آمریکایی بشه .


2- اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم اشغال گر سرزمین فلسطین و اگر این کار صورت بگیره دیگه هرکس که خودش رو در محور مقاومت میدونه باید مانع این کار بشه و فکر نکنم با فشار سیاسی این کار صورت بگیره یعنی دیگه صدای جنگ یواش یواش داره میاد .

نمیخوام سیاه بافی کنم ولی دکتر احمدی نژاد در سخنان چند ماه پیشش گفته بود که داریم به نقطه برخورد پایانی میرسیم بهرحال هرچه باشه من خودم بشخصه به تکلیفم عمل و در هر صورت بشخصه در میدان نبردم .





به امید درخشش ایران و ایرانی درهمه زمینه ها ... یا علی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اوضاع منطقه در حساسترین وضع خود در 10 سال اخیر هست! اگر کمی هم جلوتر بریم شاید حساسترین شرایط در طول چند صد سال گذشته!!! icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بابا اینا که همش موشک نور رو نشون میدادن
این چه وضعشه
پس محراب کجاست؟؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.