Recommended Posts

استفاده از پهپادهای ترابری در رزمایش ارتش برای نخستین‌بار

فرمانده یگان پهپاد نیروی زمینی ارتش با اشاره به استفاده از نمونه‌ای از پهپادها با قابلیت حمل بار گفت: این سامانه قابلیت حمل‌ و‌ رها‌سازی هر نوع محموله‌ای اعم از بمب و مواد منفجره دارو و غذا را داراست که متناسب با پیلوت و وزنی که پهپاد می‌تواند حمل کند از این سامانه می توان استفاده کرد.
استفاده از پهپادهای ترابری در رزمایش ارتش برای نخستین‌بار
سرهنگ خلبان پهپاد رضا خاکی فرمانده یگان پهپاد نیروی زمینی ارتش در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی دفاع پرس اعزامی به منطقه رزمایش ارتش، اظهار داشت: یگان پهپادی به عنوان یکی از یگان‌های شرکت کننده در رزمایش سازماندهی‌شده که درآن از گروهان پهپاد جنوب شرق و گروهان پهپاد مرکز استفاده می‌شود.

وی در خصوص ایفای نقش پهپادها درقالب پهپادهای دشمن و پهپادهای خودی اظهار داشت: دراین رزمایش یگان پهپادی در قالب دو گروه نیروهای نارنجی (دشمن) و نیروهای آبی (خودی) عملیات‌های مراقبت، کشف و شناسایی مواضع خودی و دشمن را عهده‌دار هستند.

خاکی با اشاره به بخش‌های مختلف اجرای عملیات یگان پهپادی در رزمایش افزود: در بخش هایی از این رزمایش اجرای عملیات روانی با پخش اعلامیه‌هایی علیه دشمن خواهیم داشت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دفاع پرس مبنی بر نوع ماموریت پهپادهای نزاجا در این رزمایش گفت: بسته به نوع ماموریت و سناریوهای رزمایش، یگان پهپادی نزاجا از نیروهای خود استفاده می‌کند. برای مثال دراین رزمایش مقرر شده از پهپاد رزمی استفاد نشود اما اگر دستور فرماندهی جهت اجرای عملیات پهپاد رزمی صادر شود از این نوع پهپاد هم در رزمایش استفاده خواهیم کرد.

فرمانده یگان پهپاد نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تاکنون از پهپادهای خانواده مهاجر جهت شناسایی مناطق عملیاتی استفاده کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: معمولا در اجرای رزمایش یا هر نوع عملیاتی از هفته‌ها قبل عملیات شناسایی منطقه و عکسبرداری انجام می شود و سپس اطلاعات به دست آمده جمع‌آوری و به واحدهای عملیاتی ارسال می شود که در این رزمایش نیز این اصول رعایت شده است.

وی با توجه به توانمندی ارتش جمهوری اسلامی در استفاده از پرنده های بدون سرنشین اظهار داشت: امروز تمامی پهپادهایی که در سطح آجا مورد استفاده قرار می گیرند همگی قابلیت ارسال آنلاین تصاویر را دارد.

خاکی در خصوص تست سامانه‌های جدید منصوب روی برخی از این پهپادها گفت: در این رزمایش از سامانه ریزش محموله که توسط متخصصین ما در گروه پهپاد ساخته شده و مورد تست قرار گرفته است برای اولین‌بار استفاده می کنیم.

وی افزود: این سامانه قابلیت حمل‌ و‌ رها‌سازی هر نوع محموله‌ای اعم از بمب و مواد منفجره دارو و غذا را داراست که متناسب با پیلوت و وزنی که پهپاد می تواند حمل کند از این سامانه می توان استفاده کرد.

فرمانده یگان پهپاد نیروی زمینی ارتش در ادامه گفت: این سامانه هم چنین قابلیت حمل وسائل مربوط به امور مخابراتی را دارد.


http://www.defapress.ir/Fa/News/36859
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بزرگوار اگه یکبار این هزینه انجام بشه تا چندین سال میشه ازش استفاده کرد

نکته دوم اینکه اگه برای یک سرباز جلیقه ضد گلوله تهیه نشه و بعد سرباز توی میدان جنگ زخمی یا شهید بشه که باید صد برابر برای سلامتیش یا برای خانواده اش هزینه کرد

نکته دیگه اینکه به این سربازها (کادر ارتش) دارند لااقل ماهی 1.5 میلیون حقوق می دهند و کلی هم خرج آموزششون کردن حالا اگه اینا اسلحه مناسب نداشته باشند که نمی تونند بجنگند

این یعنی نقض غرض

از همه مهمتر

اگه بخش زیادی از نیازهای نیروهای مسلح از بازارهای داخلی تامین بشه چرخ اقتصاد خیلی از مشاغل هم به چرخش در میاد

دیگه ما از حزب الله لبنان که کمتر نیستیم. خودشون اعلام کردند 100 هزار تا نیرو آموزش دیده دارند. همه نیروها تا بن دندون مسلح اند

خلاصه ظاهراً همه امید نیروهای مسلح بعد از خدا به توان موشکی است؛ کار عاقلانه ای نیست آدم همه تخم مرغ هاش رو توی یک سبد بزاره

هلی کوپترهای ما اغلب به دلیل فقدان سامانه دید در شب نمیتونند شبا عملیات انجام بدن

هواپیما همینطور

نیروهای پیاده هم حتی مسلح به دوربین های دید در شب نیستند

اینجوری با داعش و طالبان هم نمی شه جنگید چه برسه به آمریکا

کاش بجای رو نمایی از صد تا سلاح یکیش رو به تولید انبوه می رسوندند

اینقدر خوشحال میشم می بینم تو سوریه اشتایر داره بصورت انبوه استفاده میشه

 

عزیز من اینو به فرمانده ای بگو که میگه ارتش حرفه ای به درد نمی خوره جوون 18 ساله آماده شهادت می خوایم. مشکل اصلی اینجا میدونید چیه؟ اینه که این جور تجهیزات تو خود ایران تولید می شه، یعنی مشکل تکنولوژیک نداریم، ولی بازم هزینه ای صرف خریدش نمی کنن. پول ندارن. همین الان بعضی گردان های امام حسین جلیقه ضد گلوله دارن، اونوقت ارتش تو حقوق پرسنلش مونده. تو تامین غذاش مونده. همین امروز صبح یه وظیفه تو مترو دیدم. لباس استتار درست و حسابی و کت و غیره داشت. نگاه کردم دیدم سپاهیه. چرا؟ چون سپاه پول داره. میتونن خرج کنن. ارتش این طوری نیست. یه سری می خوان نابودش کنن. اشکال نداره. فقط یه دفعه این کارو بکنن انقدر مسخره بازی در نیارن. نیروی زمینی ارتش با این وضع به هیچ دردی نمی خوره. فقط وقت یه سری جوونو تلف می کنه. اون پولی هم که صرفش میشه رو برن بزارن جاهای دیگه. اگر هم خیلی دلشون به حالش می سوزه نیروی زمینیشو ادغام کنن. مثل پدافند.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سیگنال رزمایش برای مخاطبان خاص

 

دکترمحمد صادق کوشکی در یادداشت روزنامه حمایت نوشت:
 
پنجشنبه گذشته رزمایش محمد رسول‌الله در وسعتی به اندازه 2 میلیون و 200 هزار متر مربع به صورت مشترک با همکاری سپاه پاسداران، با محوریت نیروی دریایی ارتش و همکاری نیروهای زمینی، هوایی و قرارگاه پدافند هوایی ارتش آغاز شد. نزدیک به 13 هزار نیروی نظامی در این رزمایش شرکت دارند و اولین بار است که این تعداد نیرو در تاریخ رزمایش های ایران، سازمان دهی شده اند.
 
برای برگزاری چنین رزمایشی عظیم، فوائد مختلفی متصور است و مهمترین خروجی و محصول رزمایش، نمایش اقتدار کشور در چند بُعد است. مرز شمالی این رزمایش، سواحل جنوب شرقی و مرز جنوبی آن، حد میانی اقیانوس هند واقع در خلیج عدن است.
 
وقتی کشوری بزرگ مانند جمهوری اسلامی در این سطح و با تکیه بر توانمندی های داخلی اقدام به برگزاری رزمایش می کند، در واقع در حال نمایش قدرت به سه شکل است. اول، اقتدار خود را به عنوان قدرت نظامی منطقه ای همزمان با بازدارندگی به نمایش می گذارد. قدرت نظامی ایران در این مقطع، تنها یک قدرت ملّی نیست بلکه قدرتی فراملّی و منطقه ای است. دوم، به رخ کشیدن توانمندی های فنّی و صنعتی در حوزه اقتصاد دفاع است.
 
به عبارت دیگر، نمایش عظیم و موفقیت آمیز فناوری های فوق پیشرفته مانند موشک های هدایت شونده و بالستیک که کشورهایی معدودی از آن برخوردارند – آن هم در زمان اوج تحریم ها- این پیام قاطع را به جهان مخابره می کند که نه تنها تحریم ها ما را ضعیف نکرده، بلکه باعث شده است از تمام ظرفیت های خود برای تحقق بخشیدن به آیه 60 سوره انفال، بهره بگیریم.
 
(و تا مى ‏توانید در برابر آنها نیرو و اسب‏هاى آماده و زین کرده، بسیج کنید تا با آن، دشمن خدا و دشمن خودتان و دیگر دشمنان را که آنها را نمى‏شناسید و خدا مى‏شناسد، بترسانید.) سوم، به نمایش گذاشتن قدرت مدیریت راهبردی است. اکنون تمام قدرت های جهان اذعان دارند که تحولات راهبردی منطقه با ابتکار عمل ایران در جریان است. نگاهی اجمالی به تحولات منطقه کافی است تا قدرت ایران در حوادث عراق، سوریه، فلسطین و بحرین بهتر درک شود.
 
مهمترین مخاطب چنین رزمایش هایی، قدرت های جهانی هستند. ثانیه به ثانیه این رزمایش در حال رصد شدن و مانیتورینگ است.
 
آنان با استفاده از همه ابزارهایی که در اختیار دارند اعم از ماهواره‌ها، هواپیماهای جاسوسی و شناسایی، توانمندی نیروها و قدرت سلاح‌های به کار گرفته شده را بررسی و آنالیز می کنند. حتی تصاویری که توسط رسانه های داخلی منتشر می شود، منبعی مطمئن جهت تحلیل قدرت نظامی کشورمان است. اندیشکده آمریکایی «امریکن اینتر پرایز» طی تحلیلی در زمینه برگزاری رزما‌یش نظامی اخیر ارتش و سپاه پاسداران نوشت: «(برگزاری) این رزمایش حکایت از ارتقاء بنیه نظامی ایران بعد از تمدید مذاکرات هسته‌ای در تاریخ 24 نوامبر سال جاری دارد. ایران همچنین در تلاش جهت نشان دادن قابلیت‌های دفاعی بهبود یافته خود در برابر حملات احتمالی آمریکا و اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای خود می‌باشد.»
 
این رزمایش بیش از آنکه بخواهد برای مردم ایران و یا مردم منطقه پیام داشته باشد، پیامی هدفمند برای قدرت های فرامنطقه ای ارسال کرده است. دریافت شدن سیگنال ارسالی رزمایش محمد رسول الله برای مخاطبان خارجی و خاص آن، بلاشک قابل تردید نیست.
 
قدرت‌های فرا منطقه ای، بر اساس ارزیابی و نتیجه گیری که کارشناسان نظامی و تیم های تحلیلگر آنان از چنین رزمایشی به دست می آورند، برای اقتدار جمهوری اسلامی ایران، وزنی را مشخص می کنند و آنگاه در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با در نظر گرفتن وزن تعیین شده، اقدام به تعامل با کشورمان می نمایند.
 
به بیان دیگر، جمهوری اسلامی ایران با برگزاری چنین رزمایشی، در وزن‌کشی قدرت های جهانی شرکت کرده، خروجی و تحلیل برداشت شده از آن توسط دشمنان ما، جایگاه کشورمان را در عرصه قدرت جهانی به نمایش خواهد گذاشت.
 
از سوی دیگر، این رزمایش یقیناً باعث قوت قلب ملّت ما و دوستان ما نیز خواهد بود و دشمنان منطقه ای ما را نیز متوجه عمق توانمندی های دفاعی ما خواهد نمود. نکته ای که در این میان مطرح است، این است که هر اتفاقی باید در زمان خودش رخ دهد. تاکنون چنین رزمایشی با این حجم از لحاظ تعداد نیروهای شرکت کننده و سلاح های پیشرفته استفاده شده در آن بی سابقه بوده است.
 
در شرایط فعلی لازم است و باید توانمندی‌های خود را به دشمنان جهانی خود نشان دهیم. در مقطعی که در بحث مذاکرات هسته ای، با دشمنان خود درگیریم، در  زمانی که در حوادث عراق و سوریه با چالش های امنیتی رو به رو هستیم، در برهه ای که در تعیین سرنوشت سیاسی لبنان، به صورت مستشاری وارد نبرد شده ایم، در بحبوحه مباحث اقتصاد بین الملل به خصوص کاهش قیمت نفت، در تمام این عرصه ها، اتفاقاً اکنون، زمان قدرت نمایی به توطئه گران است.
 
این رزمایش جدای از منافع سیاسی، امنیتی و اقتصادی، برای صنایع نظامی و نیروهای مسلح ما نیز دارای برون‌ داد است. کیفیت سنجی سلاح های جدید و آموزش عملیاتی نیروهای تازه به کار گرفته شده از جمله آنهاست. تئوری نظامی ایران همواره بر دفاع استوار بوده است اما نباید فراموش کرد که بزرگان ما از جمله مقام معظم رهبری بارها بر عزم جدی دشمنان برای حمله به کشورمان تصریح کرده اند.
 
ایشان بارها فرموده اند اگر دشمن می توانست به ما حمله کند، حتماً اینکار را انجام می داد اما این قدرت نیروهای نظامی ماست که مانع از تهاجم آنان گردیده است. اگر چه شیوه های تهاجمی دشمن تغییر کرده است اما، برگزاری رزمایش های نظامی گسترده همچنان عاملی بازدارنده و انعکاس دهنده ابعاد و اقسام مختلف توانایی های کشور است و نمی‌توان ساده لوحانه آن را عاملی برای تحریک دشمن دانست.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

146809_342.jpg

استتار خاری!!!!!!!

146812_433.jpg

 

146815_116.jpg

146821_263.jpg

ویرایش شده در توسط Alicommando
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اقا عربستان بودجه نفت سال 2015 خود را 80 دلار بست و این یعنی افزایش قیمت نفت و از انجا که نیازمندی درامد نفتی ما امسال 30% و سال دیگه این نیازمندی به 20% خواهد رسید و از انجا که دولت گفته درامد اضافی نفتی خود را به دفاعی میدهد پس یعنی بودجه ایی سالانه به اندازه عربستان و ترکیه

  • Upvote 3
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من موندم این موتور 125 وسط رزمایش چیکار میکنه؟
 
 http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/10/5/146809_342.jpg


استفاده از موتور سیکلت چند سالی هست که در نزاجا گسترش پیدا کرده.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عربستان با این عدد 80دلار خواسته سیگنال غلط به کشورهای دیگه بده! در ضمن عربستان در مورد میزان تولید و قیمت نفت تصمیم نمیگیره بلکه برنامه ریزی ها در لژهای غربی انجام میشه و سعودی فقط اجرا کننده هستند.

 

اگر بودجه بیشتری به دست دولت برسه بزرگترین خیانت به کشور نظام و ملت، هزینه کردن در امور نظامیست. مردم ما حداقل های زندگی را ندارند شما به فکر هزینه بیشتر نظامی هستی؟

 

همین حالاش فکر میکنی چند درصد بودجه مملکت دست دولته؟ کمتر از 50 درصد.  :winking:

  • Upvote 4
  • Downvote 26

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 از انجا که دولت گفته درامد اضافی نفتی خود را به دفاعی میدهد پس یعنی بودجه ایی سالانه به اندازه عربستان و ترکیه

بودجه سال 2014 ترکیه چیزی حدود 18 میلیارد دلار و بودجه سال 2014 عربستان چیزی در حدود 66 میلیارد دلار بود .

مشکل به پول نیست.مشکل ساختاری و فکری  هستش

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عزیز من اینو به فرمانده ای بگو که میگه ارتش حرفه ای به درد نمی خوره جوون 18 ساله آماده شهادت می خوایم. مشکل اصلی اینجا میدونید چیه؟ اینه که این جور تجهیزات تو خود ایران تولید می شه، یعنی مشکل تکنولوژیک نداریم، ولی بازم هزینه ای صرف خریدش نمی کنن. پول ندارن. همین الان بعضی گردان های امام حسین جلیقه ضد گلوله دارن، اونوقت ارتش تو حقوق پرسنلش مونده. تو تامین غذاش مونده. همین امروز صبح یه وظیفه تو مترو دیدم. لباس استتار درست و حسابی و کت و غیره داشت. نگاه کردم دیدم سپاهیه. چرا؟ چون سپاه پول داره. میتونن خرج کنن. ارتش این طوری نیست. یه سری می خوان نابودش کنن. اشکال نداره. فقط یه دفعه این کارو بکنن انقدر مسخره بازی در نیارن. نیروی زمینی ارتش با این وضع به هیچ دردی نمی خوره. فقط وقت یه سری جوونو تلف می کنه. اون پولی هم که صرفش میشه رو برن بزارن جاهای دیگه. اگر هم خیلی دلشون به حالش می سوزه نیروی زمینیشو ادغام کنن. مثل پدافند.

 

 

تغییر رنگ های اون استتارهای مذخرف تن سربازان و خودروها هم پول میخواد؟

 

اصلا توجه کردین از اول این تاپیک بزرگترین ایرادات بچه ها چیه؟

 

چیزهایی که کوچکترین ربطی به میزان بودجه نداره...

 

ضمنا اگه توان نداره چرا صدها هزار سرباز جذب میکنه و اینارو میکنه تو پادگان ها؟ هر سرهنگی فقط 5 تا سرباز میخواد دسشوییشو تمیز کنه خرید خونشو انجام بده چای درست کنه یکی رانندش باشه همین سربازها رو کمتر جذب کنن اجازه بدن مردم سربازی رو بخرن اگر تفکر مدرن داشته باشن من قول میدم عرض 3 یا 4 سال برسن در حد استانداردهای ناتو

 

شما سالی 20.000 سرباز هرکدوم به مبلغ 30 میلیون تومن حساب کن چقد میشه تازه این دست پایینشه

 

این ارتش رضاخانی مشکل عمدش خودشه که مثل یک چوب خشک میمونه کوچکترین انعطافی در هیچ موردی نداره

  • Upvote 13
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امیر اسماعیلی در مصاحبه امروز گفتن که سامانه مرصاد تا کنون فقط موشک هاگ (هاوک؟) شلیک میکرده که از این به بعد توانایی شلیک موشک شلمچه رو هم داره.

اول اینکه آیا رادار حافظ بخشی از سامانه مرصاد است؟

مگر موشک شلمچه کپی همین هاوک نیست، تا حالا از چه سامانه ای شلیک میشده؟

امیر اسماعیلی همچنین فرمودن که احتیاجی به واردات موشک هاگ (هاوک؟) نداریم، مگر سالها کپی این موشک رو به اسم شاهین و شلمچه تولید نمیکردیم! منظور ایشون چیه دقیقا؟

شاید قبلا شلمچه را با لانچر هاگ شلیک میکردن و با مرصاد شاهین را!

**************************


آزمایش عملیاتی زیردریایی فاتح در رزمایش محمد رسول الله(ص)

فرمانده نیروی دریایی ارتش از آزمایش زیردریایی فاتح در رزمایش محمد رسول‌الله(ص) خبر داد.
آزمایش عملیاتی زیردریایی فاتح در رزمایش محمد رسول‌الله(ص)/ آمادگی نداجا برای برگزاری رزمایش مشترک با کشورهای همسایه
به گزارش خبرنگار دفاعی دفاع پرس اعزامی به منطقه رزمایش ارتش، دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در جمع خبرنگاران اعزامی به بندر جاسک اظهار داشت: یکی از اهداف ارتش جمهوری اسلامی ایران از برگزاری رزمایش محمد رسول الله انتقال پیام صلح است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این رابطه گفت: همسایگان ما باید بدانند که ارتقای توان رزمی جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای کسی نیست بلکه برای دفاع از مرز‌ها و منافع خود است.

* توان برقراری امنیت منطقه را داریم

دریادار سیاری اظهارداشت: پیام رزمایش برای کشورهای فرامنطقه‌ای این است که ما می‌توانیم امنیت منطقه را برقرار کنیم و این توان در منطقه وجود دارد.

وی با تاکید بر توان بالای نظامی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: همه این را می‌دانند که ما توان برقراری امنیت در منطقه را داریم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی از اهداف از برگزاری رزمایش محمد رسول الله(ص) نمایش اقتدار ایران اسلامی برای ایجاد امنیت در شمال اقیانوس هند و شرق تنگه هرمز است.

* زیردریایی فاتح آزمایش می‌شود

دریادار سیاری اعلام کرد: زیردریایی فاتح در این رزمایش توسط نیروی دریایی ازمایش خواهد شد.

زیر دریایی فاتح نسل جدید زیر دریایی‌های ایران است که توسط سازمان جهاد خودکفایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده اما هنوز به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

* امادگی برگزاری رزمایش مشترک با کشورهای همسایه

این فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که ایران امادگی برگزاری رزمایش مشترک با کشورهای همسایه را دارد.


http://www.defapress.ir/Fa/News/36897
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

تغییر رنگ های اون استتارهای مذخرف تن سربازان و خودروها هم پول میخواد؟

 

نمیخواد؟ ارتشی که وضع بودجش اینه پول داره لباس جدید بخره برای نیروهاش؟

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پرواز سوخو 24 در سومین روز رزمایش ارتش

جنگنده سوخو 24 هواپیمایی برای حمله در ارتفاع پایین با سرعت مافوق صوت به عمق خاک دشمن است.
 
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، امیر سرتیپ دوم «حسین چیت فروش» در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا به منطقه رزمایش محمد رسول الله گفت: هواپیماهای اف 4، سوخو 24، میراژ، بویینگ و پی تری اف امروز در رزمایش محمد رسول الله دست به عملیات می زنند.
 
وی ادامه داد: هواپیمای بویینگ در این روز کار سوختگیری را انجام خواهد داد و به پرواز برای حمایت از جنگنده های نیروی هوایی می پردازد. 
 
سخنگوی نیروی هوایی ارتش عنوان کرد: اجرای گشت هوایی و دیدبانی برای پشتیبانی از نیروهای خودی از دیگر بخش های امروز نیروی هوایی در رزمایش است. 
 
امیر سرتیپ چیت فروش تصریح کرد: هواپیمای پی سی اس در این روز همچون روزهای گذشته به گشت دریایی می پردازد. 
 
وی عنوان کرد: انجام تک های هوایی در موقعیت های از پیش تعیین شده توسط جنگنده های واکنش سریع با هدایت خلبانان جوان امروز توسط نیروی هوایی اجرا می شود. کسب برتری هوایی، وارد کردن ضربه به نقاط حساس دشمن و پشتیبانی سریع از نیروهای خودی از اهداف امروز ما در رزمایش است.
 
در سومین روز از رزمایش مشترک نیروهای ارتش تحت عنوان محمد رسول الله (ص) هم چنین قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیای ارتش ضمن انجام عملیات کشف، شناسایی و رهگیری هواگردهای دشمن با اجرای آتش توسط سامانه های موشکی بومی و بهینه سازی شده مرصاد در شهرستان چابهار موفق به انهدام و سرنگونی پهپادهای متجاوز شد. 
 
در این عملیات سه موشک شلمچه از سامانه موشکی مرصاد شلیک شدند و به سه پهپاد دشمن فرضی که در حال گشت زنی در منطقه بودند حمله کردند. 
 
در این مرحله از رزمایش با استفاده از انواع رادارهای ثابت و تاکتیکی، بهره گیری از اطلاعات واصله از پست های دیده بانی بصری و سایت های شنود الکترونیک توپخانه های مختلف که در کنترل عملیاتی شبکه یکپارچه پدافند هوایی قرار دارند و سامانه های کنترل راداری اسکای گارد ضمن رهگیری اهداف متحرک هوایی توانستند نسبت به رهگیری این هواگردها اقدام کنند. 
 
کسب برتری هوایی، وارد کردن ضربه به نقاط آسیب پذیر دشمن، پشتیبانی سریع از نیروهای مستقر در دریا و خشکی و انجام تک های هوایی در موقعیت های از پیش تعیین شده توسط جنگنده های واکنش سریع نیروی هوایی ارتش با هدایت خلبانان جوان و متعهد و انجام سوخت گیری متعدد هوایی از جمله ویژگی های روز سوم رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) است. 
 
بنابر این گزارش ناوگروه سی و دوم نیروی دریایی ارتش متشکل از ناو پشتیبانی بوشهر و ناوشکن جماران نیز که هم اکنون در آب های آزاد حضور دارند به عنوان یگان های حاضر در رزمایش نسبت به انجام عملیات شناسایی و ترتیب نیروی الکترونیکی و اطلاعاتی دشمن اقدام کردند. 
 
همچنین یگان های رزمی پشتیبانی نیروی زمینی ارتش نیز در این مرحله از رزمایش براساس دستورات صادره از قرارگاه ذوالفقار ارتش نسبت به جابجایی سریع ادوات و تجهیزات رزمی سبک و سنگین خود در منطقه عمومی رزمایش اقدام کردند. 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نمیخواد؟ ارتشی که وضع بودجش اینه پول داره لباس جدید بخره برای نیروهاش؟

میتونه طرح و رنگ استتار لباس رو عوض کنه (با توجه به منطقه ی عملیاتی) و به تدریج طی سال های آینده به سربازان جدید بده !همین کار رو قراره ارتش آمریکا هم انجام بده .

http://www.military.com/daily-news/2014/08/06/army-unveils-design-changes-for-new-camo-uniform.html

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.