Recommended Posts

 

photo_2016-03-09_20-07-37.jpg

 

 

این شد یک چیزی

درود بر رزمندگان اسلام

  • Upvote 7
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یه صحبتی در مورد روش کشف موشک های بالستیک

 

همونطور که عزیزان میدونن حرکت بالستیک یک پرتابه دارای الگوریتم مشخصیه  وبر اساس همین الگوریتمه که امروز سیستم دفاع ضد موشکی میاد محل فرود رو حدس میزنه. یا محلی که چند لحظه بعد موشک به اونجا میرسه رو حدس میزنه تا سیستم ضد موشک اون رو منهدم کنه.

 

نکته اینجاست این توانایی پردازش اطلاعات حاصل از رادار بسیار دقیق شده تا جایی که به صورت نقطه ای مسیر و جایی که موشک خواهد بود در دقایق بعدی رو پیش بینی میکنن. بنابراین وقتی راداری برای رهگیری و سیستمی برای پردازش و الگوریتمی برای حرکت وجود داره میشه همونطور که مسیر فرود رو پیش بینی میکنه سیستم محل شلیک رو هم مشخص کنه.

 

حتی اگر دقیق هم نباشه باز برای سیستمهای جاسوسی ادرس اولیه کافیه تا شروع به کنکاش کنند.

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه اشتباه نكنم سرعت استارت آپ موشكها بيشتر شده.... :)

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فردو رو هم سردار حاجى زاده ساخته اين يك!

دوم تمام يگانهاى موشكى سپاه آتش به اختيار هستند

همچنين فرمودند اگه يه روزى تمام وروديهاى مملكت رو ببندند يك لحظه ساخت و توسعه موشكها متوقف نميشه
بح بح ویرایش شده در توسط i-ronin
  • Upvote 4
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جریان شلیک به اختیار بیشتر یجور قپی اومدن بود که مثلا اگر زمان جنگ با امریکا جنگال انجام بشه و ارتباط واحد های موشکی با فرماندهی قطع بشه نیازی به ارسال کد و دستور از فرماندهی نیست. وگرنه بعیده چنین اشتباهی رو مرتکب بشن و حتما موشک ها دارای کد مخصوص هست که از فرماندهی عالی برای فعال سازی باید داده بشه چون شلیک بدون هماهنگی و ناخواسته میتونه شروع کننده ی جنگ و حتی پاسخ اتمی طرف مقابل در پی داشته باشه و بیشتر یجور شوخی بود این حرف ایشون.

 

 

 

همچنين فرمودند اگه يه روزى تمام وروديهاى مملكت رو ببندند يك لحظه ساخت و توسعه موشكها متوقف نميشه

 

 

 

دقیقا به همین دلیل هست هر چند وقت امریکا شخصی ایرانی و یا وابسته رو بجرم قاچاق قطعات حساس موشکی به ایران میگیره و محاکمه میکنه ؟

 

متاسفانه مصاحبه ایشون اصلا جالب نبود

  • Upvote 10
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان منظور سردار حاجی زاده از استفاده از ال پی اس  در جواب به سوال مجری که شما فاقد هدایت ماهواره ای هستید و ادعای نقطه زنی زیر سوال هست چی بود!؟ ما که ماهواره مخابراتی نداریم یعنی منظور ایشون این هست که در شرایط بحرانی ناگهان چند ماهواره مخابراتی با هدف ایجاد یه منظومه لوکال  منطقه ای ناوبری فضایی  پرتاب می  کنن!!؟ :mrgreen: icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

و اما موشکی:

 

برای تکمیل بحث گذشته :

 

 

من واقعا نمیخوام بدبین باشم ولی با موارد و اظهاراتی که دیدیم امیدوارم ( هر چند این دیگه خیلی بعیده ولی میدونیم همیشه اهرم هایی هست که باهاش بشه فشار وارد کرد و طرف مقابل را مجبور به عقب نشینی به خاطر حفظ منافع و امنیت کشور در بعد داخلی ) سعی نشه به نیروهای نظامی فشار وارد بشه که حالا خب هشت سال که چیزی نیست این مدت دندان رو جگر بزارید و مثلا سطح فعالیتهاتون را کاهش بدید و امریکا را تحریک نکنید و در روند اجرای برجام! خلل وارد نکنید. ( وقتی سطح تفکر عده ای از مدعیان متاسفانه اینه که دستگیری متجاوز به مرز های کشور را توطئه ی نیرویی برای به شکست کشاندن "افتخار" برجام هست، میشه کم کم تحلیل هایی هم شنید که بله، فلان نیرو قصد داره با تحریک!!!!!!!! آمریکا تحریم ها را از طریق شورای امنیت برگردونه تا برجام را بی اثر کنه!!، درسته سوپر عجیبه! ولی بعید نیست )

واقعا امیدوارم اون تفکر " این چارتا تیرو ترقه ی ما در برابر یک بمب آمریکا هیچ نیست " رخت بر بسته باشه چون تفکری است که یا اهمیت همین چارتا تیر و ترقه را درک نکرده پس براش وزنی قائل نیست (چه در مذاکره، چه در ایستادگی) و یا اینکه از لحاظ ابعاد نظامی توجیه نشده که به هر حال لااقل باید که برابر همین عربستان بتونین حداقل دفاع را داشته باشیم چون به نظر میرسه با تغییر ماهیت جنگ ها و رشد روزافزون حماقت در منطقه ی ما از این پس غرب ترجیح میده همسایه ها ، همسایه ها را بخورن و خودش تماشا کنه!!

 

تا قبل از بحث هسته‌ای که ما هر سال رزمایش داشتیم، از خیلی از این جوسازی‌ها خبری نبود، اما حالا پس از برجام، بیش‌ترین تمرکز سرویس‌های جاسوسی به‌خصوص از طرف آمریکایی‌ها بر روی موضوع موشکی متمرکز شده است.

وی در خصوص تأثیرگذاری این فعالیت‌ها بر توانمندی‌های دفاعی گفت: ما از مجموعه سپاه و صنعت دفاعی مطمئنیم، ولی ممکن است دشمن بر روی مسئولان سیاسی تأثیر بگذارد و کسی بگوید حالا اگر مثلاً این آزمایش‌ها به عقب بیفتد، چه خواهد شد.

 

||||||

 

خب یک بحثی هست که به نظرم ابتدا باید واضح و روشن مشخص بشه تا بعد به تفاوت دیدگاه ها پرداخت، همونطور که دوستان موافق برجام هم برخیشون اذعان داشتند و تاکید بر اینکه قطعنامه ای که با همکاری خودمون تصویب شد ربطی به برنامه ی موشکی ایران در سطوح گذشته نداشته و نداره و تیم ایرانی هم بارها بر این نکته تاکید کرد و صریحا عنوان میکرد که چنینه ( وقتی مخالفان ادعا میکردند که تفسیر شما درست نیست و این تفسیر طرف غربی ملاک قرار خواهد گرفت دوستان باز تاکید میکردند که چیزی که ما میگیم واقعیت هست و منتقدان در حال جو سازی و بنابراین اینطور نتیجه گرفته میشد که در اون جلسه ی همکاری برای تصویب قطعنامه لابد بحثی در گرفته که تیم ایرانی چنین با اطمینان این موضع را مطرح میکنه و خب دروغ که نداره بگه ) و حتی بعد از آزمایش موشکی عماد و رفتار امریکا باز دوستان ادعا کردند که خیر این چون هنوز در پابرجایی قطعنامه قبلی بوده چنینه و ربطی به قطعنامه ی جدید نداره و تا به امروز که صحنه طور دیگه ای بازنمایی شد. ( اتفاقا شاید یکی از ثمرات! این رزمایش این بود که موضع امریکا در همین دولت مشخص بشه و عدم اطمینان تا در دولت بعدی بهانه گیری نشه که خیر، این دولت فعلی چون تندرو هست چنین برخورد میکنه و به هر حال چاره نیست و باید زیر بار رفت و دولت قبلی چنین توافق کرده بود و قابل اعتماد بود )

 

حالا سوال این هست که خدای نکرده تیم ایرانی به افکار عمومی و خصوصا نیروهای مسلح دروغ گفته؟ اون هم در زمینه ای که قطعا موضع نیروهای مسلح را میدونست که بحث موشکیش اصلا ربطی به دولت و مذاکرات جاری نداشت و اگر برجام لنگ همین نکته بود ( که نبود و این در قطعنامه تصویب شد و اگر هم بود روش تعامل داخلی پس کجا بود؟ ) یا اینکه طرف غربی فریبش داده و الان داره زیر توافقی میزنه که در زمان قطعنامه کرده بود؟ اینکه در قطعنامه بحث موشک با کلاهک هسته ای ذکر شده را همه میدونیم و اینکه ظریف هم تاکید داشت چنینه میدونیم و اینکه همه ی منتقدان گفتند تفسیر طرف غربی از موشک همین موشک های ماست را هم میدونیم، چرا با تمام این اوصاف اون قطعنامه تصویب شد؟ با اجازه نیروهای نظامی بود؟ فرض بگیریم ایران زیر بار این بند نمیرفت که قاعدتا با دونستن نظر نیروهای نظامی و حتی سطوح بالاتر فاعدتا هم با تفسیر امروز غرب باید چنین میبود، آیا برای تصویب هر طور شده ی برجام زیر بار این بند رفتیم؟ با وارونه نمایی واقعیات موجود و تعریف غرب از موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای؟

 

این موضوع به نظرم باید مشخص بشه. یا دروغی خدای نکرده گفته شده یا طرف مقابل فریب داده که به نظر خودم امکان شق دوم قطعا بالاتره و خوب باید الان به جای محکومیت نیروهای نظامی در پشت پرده و روی پرده اتفاقا با قدرت غرب را مذمت کرد ( مثل برجام تخلفات طرف مقابل را که تا ابد نمیشه تخفیف داد و مدارا کرد )

 

 

آدم فریز میشه!!    دقیقا  - " هر ملتی حق داشتن ارتش، دفاع از خود و توانایی های نظامی " - کجای این چندین سال رعایت شده و به ما اجازه ی بهره مندی در حد همین ادعای خودتون دادید در حد همین کویت کوچولو که حالا تعیین تکلیف میکنید که ما که حرفی نداریم میتونید تمام توان نظامی مجاز را داشته باشید جز بالستیک؟؟   حالا اون خبرنگارهایی که جلوی این نشتند مثلا در کشور آزاد به کنار، یک مشت تعطیل، یکی نیست از این بپرسه دقیقا با

این محدودیت های یکجانبه، کنگره، ریاست جمهوری، کشورهای غربی و قطعنامه ها و فشار بر روسیه و چین دقیقا ما چه توان نظامی دفاعی میتونیم داشته باشیم؟؟ کلاش در انواع رنگ و مدل مختلف؟؟ یا تولید موشک بالستیک در سایز و کاربری فشنگ؟!!

 

و اما قطعا سپاه کودک نیست که با رزمایش بخواد نفس کش بطلبه! اگر هم قسمتی از هدف این باشه که به هر حال رجزخوانی نیروی نظامی بخشی از هویتش ( همه چیز را با فلان ارتش غربی و امریکایی مقایسه نکنیم، چند وقت پیش سروش یک مطلبی نوشته بود در رابطه با تعریف داعش از اسلام و بحثی داشت که تطبیق مکانیکی زمان صدر اسلام با حال میشه نتیجه ی روش داعش ( که برخی هم دوره میفتن میگن بله خوب دقیقا داعش همون کاری را میکنه که اسلام اون موقع میکرد و اسلام اینه و همینه و اعتراف کنید و بپذیرید و بمیرید!! :) ) صحبت اینجا بود که هر چیزی را نمیشه به صورت ماشین مند! تطبیق داد و هر روش و هر عملی را در شرایط خودش باید سنجید و اقتضائات امروز با اون زمان متفاوته و .. . حالا هم در مورد نیروهای نظامی ما به هر حال به خاطر موقعیت خاص ما روش های ما هم نمیتونه بر مبنای فرمول های نظامی یک کشور قدرتمند که اصولا نیروی نظامیش و کیفیت و کمیش شاید اصلا روش های تبلیغانی منحصر به فردی را شامل همون سکوت و .. باشه را برای ایجاب کنه، تعریف بشه.

همونطور که به یک فایده ی احتمالی اشاره شد، این رزمایش اولا میتونه تعهداتی که واقعا در برجام داده شده را به هر حال برای افکار عمومی مشخص کنه تا در آینده ربطش به فلان رئیس جمهور و فلان ترامبپ و بهمان کلینتون و اون کنگره و این سناتور داده نشه. دوما خودش روشی باشه هماهنگ برای ایجاد یک موج تبلیغاتی به منظور تحت الشعاع قرار دادن خریدهای نظامی متعارف لااقل که " هر ملتی حق داشتن ارتش، دفاع از خود و توانایی های نظامی " این گفته ی سخنگوی آمریکایی زیادی جیغ! نباشه و مثلا لااقل افکار عمومی سوالی بپرسه که موشکی را که میگید تعطیل کنند و حالا مثلا در خرید هواپیما هم میگیر نه خیر تعطیل کنید!! اونوقت شاید بشه از برگ برنده ی عدم رسانه ای کردن رزمایش، خرید های متعارف را هم انجام داد. به نظر ساده و کودکانه میرسه ولی در دنیایی که برگ های برندت را یکی یکی بر میزنند مجبوری کودکانه و با برگ های محدود بازی کنه و الیته این اشاره ای بود و ما نمیدونیم اهداف اصلی چی هست و میتونه باشه.

 

پ ن: تمام این مسائل البته روابط بسیار پیچیده ای از مناسبات داخلی تا خارجی را شامل میشه که ما عوام اطلاعاتی ازشون بی خبریم. هر چند به قول جناب حاجی زاده که حالا حتی مجبوره " خطر عربستان " را هم به مسئولان سیاسی به عنوان یک وظیفه ی نظامی گوشزد کنه ( قطعا اگر مسئولان سیاسی فکر می کنند مثلا روابط خوب با غرب جلوی متوقف کردن امثال عربستان را از حماقت احتمالی ضد ایران میگیره اشتباه می کنند ) این توان دفاعی لازم هست برای کشور و نمیشه در مورد تحریم های ریز ریز ایالات متحده ، خرابکاری هایی که اشا ره کردند ( که اتفاقا اون ها به قول دوستان منتظر رزمایش و نوشته ی ما و شعار ما نیستند، دارند کارشون را پشت پرده میکنند ) ساکت نشست.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

دوست عزیز و گرامی سلام!

نمیدونم این دو مطلب رو بعنوان شوخی نوشتین یا جدی

اگر شوخی بود که  هیچ و دیگه ادامه مطلب  محلی از اعتبار نداره منتها  اگر این نوشته بالا جدی بود  واقعا جای تعجب داره!

 

ساخت فردو هیچ ربطی به سردار حاجی زاده عزیز و گرامی نداره! ایده، طرح، دلایل، بودجه، نقشه، مدیریت، تجهیز و.. از جای دیگه بود و ساخت فیزیکیش طبق قرارداد با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (فقط پیمانکار اجراییش قرارگاه بود)

این اصلا مهم نیست و روش بحثی هم ندارم و ادامه هم نمیدم منتها.........

این  مطلب دومتون "تمام یگانهای موشکی سپاه آتش به اختیار هستند"

این مطلب بشدت غیر واقعی و نادرسته! و در راستای اشاعه اکاذیب در سایت میتونه قرار بگیره

هیچ یگان سنگینی در ایران چه ارتش، چه سپاه و چه حتی مرزبانی ناجا آتش به اختیار نیست بالاخص اگر هدف خارج مرزها باشه

خط اول درگیری ما که عموما در طول سال همیشه درحالت آماده باش بسر میبرن "پدافند هواییه " که اونها هم به هیچ وجه آتش به اختیار نیستن

اجازه شلیک موشکهای بالستیک سپاه حتی با سردار حاجی زاده و یا فرمانده کل سپاه هم نیست

یه کم آیین نامه های نظامی رو باید مطالعه کنیم تا ببینیم دستورات شلیک به اهداف خارج از مرز دست کین و چطور صادر میشن و پروسه کاری چطوریه!

 

یک کلام:

بدون اجازه فرمانده کل قوا همه مجموعه سپاه و ارتش باهم هم اجازه شلیک یه موشک بالستیک رو به اهداف برون مرزی ندارن چه برسه به آتش به اختیار!!!!

با سلام

 

اول: منظور بنده مکان و تونل فردو بود و استحکامش نه سانتریفیوژها :) خود سردار فرمودند که هوافضای سپاه قویترین مجموعه تونل سازی رو در اختیار داره

دوم: آتش به اختیار همین عین جمله خود سردار بود

 

سوم: بفرمایید برید گزارشات موسسات خود امریکاییها رو بخونید در مورد توان موشکی ایران و همچنین صحبتهای خود اوباما در ارتباط با قدرت ایران و تحریمها.... :)

 

بنده اصراری بر بزرگنمایی قدرت ایران ندارم چون به اندازه کافی قوی هست :)

  • Upvote 6
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ما سالی چندین موشک شهاب به بهانه های مختلف شلیک می کنیم اما سال هاست که یک موشک سجیل هم در هیچ رزمایشی شلیک نکردیم. درسته که موشک سوخت جامد گران تر است، ولی به غیر از این دلیل دوستان تحلیلی ندارند که چرا شلیک سجیل نداریم؟

فک میکنم نیاز فوری برای تولید انبوه احساس نشده، و بیشتر بودجه بر روی توسعه و ارتقا این موشک متمرکز شده، البته چند هفته پیش سردار حاجی زاده خبر تحویل سجیل جدید با کلاهک هدایت شونده را در آینده نزدیک داد. که احتمالا محصول نهایی آماده تولید انبوه این مورد هست.


http://www.mashreghnews.ir/fa/news/535464/سردار-حاجی-زاده-نسل-جدید-سجیل-را-به-زودی-تحویل-می-گیریم


********************



سردار حاجی زاده در گفتگوی دیشب تاکید زیادی بر استفاده از کلاهک هدایت شونده روی موشک قیام، داشت، نکته جالب این بود که در تصاویر منتشر شده دو موشک قیام دیده شدن که هیچ کدوم از الگوی هدایتی مثل عماد، بهره مند نبودند. نظرتون در این باره چیه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ما سالی چندین موشک شهاب به بهانه های مختلف شلیک می کنیم اما سال هاست که یک موشک سجیل هم در هیچ رزمایشی شلیک نکردیم. درسته که موشک سوخت جامد گران تر است، ولی به غیر از این دلیل دوستان تحلیلی ندارند که چرا شلیک سجیل نداریم؟

 

 

موشک سجیل یه موشک سوخت جامد هست که تولیدش خیلی گرونتر از موشک های ساده سوخت مایع ما در میاد.

همچنین با توجه به برد ۲۵۰۰ کیلومتری نمیتونه این موشک در این برد دقت کافی برای زدن اهداف رو

با کلاهک معمولی داشته باشه و شلیک موشکی در این برد و با این قیمت که دقت کافی نخواهد داشت با

کلاهک انفجاری معمولی ارزشی نداشته.

 

سجیل کاملا در موازات پیشرفت غنی سازی ما ساخته شده بود برای حمل یک چیز دیگر :))) که نیازی به دقت بالا نداشت

و الان دیگه منتفی شده........

 

در ثانی شلیک یه موشک ۲۵۰۰ کیلومتری جدا از این حرفها بشدت حساسیت زا هست.

  • Upvote 6
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.