Recommended Posts

لطفا همه چیز رو با هم قاطی نکنید !!!! :lol: دوستانی که بسیجی نیستند بدونند اگر همین شوخی ها و خنده ها نباشه و فرامین خشک نظامی حکم فرما باشه اون وقت میشه ارتش دوم که همه ازش فراری اند!!!!! من نمی گم که این رزمایش خیلی دقیق و حساب شده بوده اما برای آشنایی بانوان این زمان با انفجار و یا شورش های خیابانی احتمالی در زمان جنگ و یا در زمان حمله به شهر ها بد نیست !!! این که چرا این ها این عملیات رو آموزش می بینند دلیلش اینه که بسیج باید در همه زمینه ها حداقل تجربه رو داشته باشه !! و در شرایت بحرانی استفاده بشه !! تاز ه کی گفته که اختشاش و شورش رو فقط آقایون بر پا می کنند !!! :oops: اون هایی که به این خانوم ها می خنددن تا حالا صدای یک انفجار رو از نزدیک شنیدند !!!؟؟؟ :lol: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما يه حرفي زديم يه نفر تحويل نگرفت.دوباره ميگم: آيا نبايد به فكر طراحي لباس مناسبي براي اين بانوان بود؟ :mrgreen: با چادر ميخواد خيز سه ثانيه برن؟ :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ما يه حرفي زديم يه نفر تحويل نگرفت.دوباره ميگم:
آيا نبايد به فكر طراحي لباس مناسبي براي اين بانوان بود؟ :oops:
با چادر ميخواد خيز سه ثانيه برن؟ :lol:


دوست من گفتم که اینها همش برای تبلیغاته و اساسا کار بی موردی بوده که بیشتر بخواطر برنامه های داخلی بسیج گذاشته شده و به نظر اصلا جدی نیست پس نیازی هم به جدی گرفتن ما نیست در مورد لباس چه عرض کنم بقول بروبچه های میلیتاری باید آیرودینامیک تر باشه که نیست :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حق با شماست.اما مگه اين فمينيستا دست از سر ما برميدارن! يه جا ميگن چرا زنها رو آدم حساب نميكنيد يه جا ميگن چرا اينا رو برديد وسط انفجار توپ و خمپاره. :lol: من ميگم حالا كه قراره برن اون وسط لااقل يه ظاهر شكيل تر داشته باشن. اگر هم كه بناست اين حركت تبليغاتي باشه به نظرم اصلا اثر گذار نيست بلكه اثر منفي هم داره. :oops: :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ما يه حرفي زديم يه نفر تحويل نگرفت.دوباره ميگم:
آيا نبايد به فكر طراحي لباس مناسبي براي اين بانوان بود؟ :mrgreen:
با چادر ميخواد خيز سه ثانيه برن؟ :oops:

این که به قول بچه ها فیلمه...حتی شما اگه افسرهای زن نیروی انتظامی رو دیده باشیدخیلی ها از چادر استفاده نمیکنند،چادر بیشتر حالت یه لباس رسمی داره و برای عملیات استفاده نمیشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جام جم آنلاين: رزمايش گسترده نيروي هوايي ارتش با هدف نمايش قدرت آفندي و انعكاس قابليت و آمادگي رزمي ، خلاقيت و نوآوري در ابعاد آفندي جهت اجراي سياست بازدارندگي و اهداف عمليات رواني و نيز افزايش روحيه كاركنان پروازي و فني مرتبط و ايجاد خلاقيت و نوآوري در مراحل اجراي رزمايش و رقابت صحيح و همه جانبه بين نيروهاي عملياتي فردا صبح در تبريز برگزار خواهد شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي نهاجا ، در اين رزمايش هواپيماهاي شكاري اف 4 ، اف 5 ، اف 7 و اف 14 ، صاعقه ، سوخو و هواپيماي تانكر سوخت رسان بويينگ 707 از پايگاه يكم شكاري منطقه هوايي مهرآباد ، پايگاه دوم تبريز، منطقه هوايي شهيد بابايي اصفهان، پايگاه سوم شهيد نوژه همدان، پايگاه چهارم شكاري دزفول و... بخشي از توان رزمي و عملياتي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي را به نمايش خواهند گذاشت.

جنگنده هايي كه در اين رزمايش شركت مي كنند از سوي متخصصان جوان كشورمان آماده پرواز شده‌اند.


این مانور در فاصله 19 مایلی غرب فرودگاه تبریز بین زوایای 223 درجه تا 290 انجام خواهد شد.

سقف مانور تا ارتفاع 25 هزارپایی است.

برنامه اصلی از ساعت 9 صبح تا 11:30 خواهد بود.





تاپیک خبری را در بخش خبری ایجاد میکنند ، نه اینجا ! به طور مناسب در تاپیک میگ31 در ایران بحث شده بود . ولی به هر حال متشکریم .
به بخش اخبار کاربران انتقال یافت .
قفل شد .

Babakim1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظرم این مانور برگزار شده ولی بهرحال این تاپیک خبریه از مدیر مربوطه تقاضای بررسی و در صورت تکراری نبودن انتقال رو دارم با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در اين رزمايش هواپيماهاي شكاري اف 4 ، اف 5 ، اف 7 و اف 14 ، صاعقه ، سوخو و هواپيماي تانكر سوخت رسان بويينگ 707

پس پرواز ها به تبريز الكي نبوده :mrgreen:
ايول صاعقه هم شركت ميكنه. اميدوارم در اين رزمايش صاعقه رو با موشك هوا به هوا ببينيم. راستي چرا مدل سوخو رو ننوشتن؟ كلا مدل سوخو ها رو نمينويسند يادمه چند وقت پيش هم كه يه سوخو-24 تو مهراباد سقوط كرد مدلش رو ننوشته بودند. چرا؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خدا کنه حداقل 20 تا اف 14 شرکت کنن که یکم خیالمون راحت بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام من اهل تبريزم بابا اونقدر هواپيما با سرعت فراوان در تبريز اينور اونور مي شه كه نگو. البته جنگنده هاي تبريز اف5 و ميگ29 بود..ولي چون پايگاه شكاري تبريز در حال حاضر قوي ترين پايگاه شكاري ايرانه.واسه همينم ساير جنگنده ها در تبريز پيدا مي شن.نا سلامتي ژايگاه دوم شكاريه... من حتي به خاطر علاقه ي فراوان به جنگنده ها يك به يك نگاه ميكنم. خوشبختانه تو تبريز اونقدر گشت هوايي هستش كه همه ي مردم تبريز دوست دارن اين حركات نيروي هوايي ارتشو. اف 4 رو هم دديدم .ولي به زيبايي اف5 نيست. ولي حيف كه صاءقه و اف14 نديدم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هواپيماهاي شكاري اف 4 ، اف 5 ، اف 7 و اف 14 ، صاعقه ، سوخو و هواپيماي تانكر سوخت رسان بويينگ 707


عجیب که میگ-29 در بینشون نیست.
احتمالا باید در نگارش خبر از قلم افتاده باشه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چی میشه این بار دیگه هواپیمای یا جنگندهی جدید رو کنن :mrgreen: ولی مانور خبری این رزمایش خیلی پاینه به نظر دوستان علتی داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خدا کنه حداقل 20 تا اف 14 شرکت کنن
که یکم خیالمون راحت بشه

چه خبره؟ رزمايشه جنگ كه نيست.

ولي حيف كه صاءقه و اف14 نديدم

بر طبق ديده ها و گزارشات حداقل 4 فروند صاعقه و 2 فروند تامكت در تبريز حضور يافتند هوشيار باشيد شايد بتونيد اين جنگنده ها رو ببينيد

ولی مانور خبری این رزمایش خیلی پاینه به نظر دوستان علتی داره

بله علت داره
علتش اينه كه هنوز شروع نشده :mrgreen: مانور از فردا شروع ميشه دوست عزيز

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حیف که من دوربین حسابی ندارم و فکر نکنم بشه با این دوربین از جنگنده با سرعت زیاد عکس گرفت!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.