reza4087

تهاجم ارتجاع عرب ( به رهبری آل سعود ) به یمن / خبر ، گزارش ، تحلیل و ... (1)

Recommended Posts

حمله ی موفق موشکی یمن به تلاویو

IMG_20241219_101345_144.jpg

IMG_20241219_101349_509.jpg

 انصارالله یمن با یک فروند موشک بالستیک به تل آویو حمله کرد. صهیونیست ها ادعا کردند سامانه‌های پدافندی ارتش اسرائیل موفق به رهگیری این موشک شده‌اند اما اصابت لاشه های این موشک موجب خسارات در اراضی اشغالی شده است.

 

در پی این حمله دستکم پانصد هزار از صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها فرار کرده‌اند.  

 

حمله ی هوایی اسرائیل به یمن

IMG_20241219_101400_909.jpg

۱۰ حمله هوایی به صنعا و بندر الحدیده یمن:

 

منابع یمنی اعلام کردند که در حملات بامداد امروز، مناطق زیر مورد حمله و تجاوز هوایی قرار گرفته است:

 

نیروگاه‌های مرکزی تامین برق حزیز و هذیان در شمال و جنوب صنعا، ۴ بار
 

بندر الحدیده، ۴ بار

 

منطقه نفتی رای عیسی در استان الحدیده، ۲ بار

 

در اثر حملات هوایی به شهرهای صنعا و الحدیده در یمن ۹ نفر شهید و چندین نفر زخمی شده‌اند که عمدتا از پرسنل وزارت نیرو هستند.
 

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Like 1
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
12 hours قبل , mehdipersian گفت:

 

 

حمله ی هوایی اسرائیل به یمن

IMG_20241219_101400_909.jpg

 

 

نمیدونم خودشون تصمیم گرفتن اینطور ادامه بدن یا نه ولی یکی باید بیاد و توجیهشون کنه که فعلا غلاف کنند چون دیگه مستهلک میشن!

اکه ازین طرف برا کم کردن فشار هم دارن یمنی هارا مستهلک میکنن و فقط ابزار محور نگاه دارن سخت در اشتباهن اصرار براستفاده از یک ابزار اونم با وضعیت فعلی منطقه که حزبالله در اتش بسه! حماس دیگه وجود نداره و اسد هم پَر!!!!!

یه کار عبس و بیهوده است هیچ تفکری حداقل من یکی پشتش نمیبینم ....

اگه کسی اطلاعات و یا توجیهی داره برای روشن نگه داشتن این بازی خواهشا توضیح بده ما هم از گمراهی خارج بشیم

  • Upvote 3
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 دلیلش اینه: برتراند راسل میگه: ﭼگونه ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﻪ ﺗﺎﻭﻟﻬﺎﯼ ﮐﻒ ﭘﺎﯾﻢ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺁﻣﺪﻩﺍﻡ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟ به جای حماسه سرایی و ادعای پیروزی هرچقدر زودتر استراتژی و تاکتیک های تقابل با رژیم عبری مورد بازبینی قرار بگیره، جلوی ضرر زودتر گرفته میشه.

  • Like 4
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

یمن یک انتخاب شرافتمندانه و دقیق کرده و در حال ادامه مسیری است که انتخاب کرده. در جهانی که عقل و منطق و حساب و کتاب با باز گذاشتن قلاده و افسار یک حیوان درنده تماما زیر پا گذاشته میشه و شده و هیچ حساب و کتاب و عقل و منطقی وجود نداره، لااقل میشه یک انتخاب شرافتمندانه داشت. یمن با توجه به زخم هایی که خورده و تحریم هایی که هست و دورنمایی که میبینه (نظام سکولار اسد چون حیوان وحشی منطقه را به رسمیت نمیشناسه ولو کاری هم نکنه دشمنه و با تحریم کمرش را میشکونیم به اسم انقلاب و در مقابل فردی که همین حالا هم اسمش توی لیست تروریسم حتی کشوری مثل ترکیه است به عنوان حامی اصلیش باهاش به مذاکره میشینیم چون اون نظام سابق که طبق قانون ما رفتار نمیکرد را بهش ضربه زده ) یعنی دورنمای یا تسلیم مطلق یا نابودی در شرایط فعلی مسیری را میره که تنها جلوی پاشه ولو به هر قیمتی ( چون الان نه فردا نوبت تو خواهد بود و مثل گوسفند ساکت شدن و به سر صف رفتن تا وقتی نوبتت بشه هم دردی را دوا نمیکنه چون همونطور که اشاره شد دیگه بعد قتل عام 50 هزار نفر و هنوز زل زدن وزیر امور خارجه قدرتمندترین کشور جهان به اصطلاح توی دوربین ها و گفتن اینکه درسته فلان سازمان مستقر در خاک خودم هم بالاخره اعتراف کرد این چیزی جز نسل کشی نیست ولی تعریف من از این کشتار و قتل عام نسل کشی نیست!!! معنایی نداره برای امان نامه ساکت شدن)

 

پ ن: صهیونیستها دشمن بشریت هستند. این به یادگار بمونه در این تاپیک که سراغ تک تک کشورهای منطقه خواهند رفت. اگر تا دیروز شکی وجود داشت امروز هیچ شکی وجود نداره که برای این رژیم حفظ بقا در شرایط بحران فقط یک موضوع عادی است و در شرایطی که فرصتش پیش بیاد از نابودی همسایگان و کشورهای منطقه  و پیگیری ایده اساقطیل بزرگش حتی ذره ای نه عقب نشینی خوهد کرد و نه کوتاه خواهد اومد. در تمام این سالها هم خیلی ها را فریب داده که فقط یک زندگی عادی در منطقه در قلمروی اشغالی فعلی میخواد.

 

در حمله اخیرش نه تنها نیروگاه های برق بلکه حتی یدک کش های بنادر را هم زده تا هیچ کشتی ای نتونه پهلو بگیره. یمنِ زخمی بله روی کاغذ در مقابل این حیوان درنده با چشم عقل! هیچ شانسی نداره. این رژیم اگر فاصله 2000 کیلومتری بهش اجازه میداد مثل غزه و لبنان مثل نقل و نبات بمب بریزه و ادم بکشه حتما این کار را میکرد چون پوزه اش سالیان سال که نه قرن هاست این قوم به خون عادت کرده، ولی حالا هم تصمیم داره با عذاب و گشنگی و مصیبت مردم یمن را نسل کشی کنه به نحوی دیگه. اگر این کارش هم یمن را به عقب نشینی وادار نکنه از سلاح میکروبی ( به نحوی مثل خرابکاری ) تا شیمیایی و تروریسم جمعی و حتی بمب اتم ه نحوی هم استفاده خواهد کرد به راحتی اب خوردن. الان در مرحله ای هستند مثل سوریه جنوبی ها را اماده کنند تا بعد باز کردن قلادشون و قبلش تضعیف شدید نظام حاکم بر صنعا نسخه یمن را هم در هم بپیچند ولی فرق یمن و سوریه در این هست که یمن از ابتدا بر خلاف سوریه انتخاب کرد در بازی تهاجمی باشه نه منفعلانه.

 

و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین

 

یک زاویه متفاوت در تحلیل های ما این هست که البته کاملا شخصی است ولی گاهی جهان بینی الهی و ایمانی را در نظر نمیگیریم. به قول ابوعبیده برای یمن هم مثل غزه: و انه لجهاد نصر او استشهاد  و برای ایران هم روزی در آینده نزدیک انشاءالله که تصمیم شرافتمندانه، درست و با عقل و علم و ایمان باشه...

  • Like 1
  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
3 hours قبل , alala گفت:

یمنِ زخمی بله روی کاغذ در مقابل این حیوان درنده با چشم عقل! هیچ شانسی نداره.

شانس که زیاد داره... می تونه توی درگیری هایی که ربطی بهش نداره دخالت نکنه. و البته صدها آپشن دیگه هم داره... اولین قدم همینه که همون چشم عقل ش رو باز بکنه

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
4 hours قبل , alala گفت:

 

و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین

 

یک زاویه متفاوت در تحلیل های ما این هست که البته کاملا شخصی است ولی گاهی جهان بینی الهی و ایمانی را در نظر نمیگیریم. به قول ابوعبیده برای یمن هم مثل غزه: و انه لجهاد نصر او استشهاد  و برای ایران هم روزی در آینده نزدیک انشاءالله که تصمیم شرافتمندانه، درست و با عقل و علم و ایمان باشه..

یمن داره به مسلخ میره همانطور که حزب الله رفت .اهمیت یمن برای ما چندین برابر بیشتر از حزب الله لبنانه.این قطع شدن بسیار آگاهانه و برنامه ریزی شده بازوهای ایران که با (نمی دونم چی اسمش رو بزارم)قمار..حماقت  و شاید خیانت حماس و اسپانسرهای اخوانیش اتفاق افتاده کاملا با اهداف مشخصه و میوه اش رو الان می بینید ترکیه و قطر و اسراییل دارند می چینند .تو تحلیلها رو ارقام و داده ها و نتایج حساب کنید نه شعار و فلسفه بافی

  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 فکر کنم اون دو قطبی و دسته بندی همیشگی که در جامعه وجود داره در مورد همین مسئله یمن و غزه و لبنان هم مصداق داره :

1) دسته اول به نیت و جهان بینی کار دارن که ما میدونیم ظالم اسرائیله  غرب و مظلوم فلسطین و یمن و دخالت کنیم و مهم انجام وظیفه است و نه نتیجه ( یا  اتخاذ استراتژی و تاکتیک درست)

2) دسته دوم بجز نبود اون جهان بینی مایل اند ایران همون سیاست سوییس رو در خاورمیانه میانه داشته و در مسائل خاورمیانه دخالت نکنه

هرکدوم از این دو دسته بندی که همیشه علیه هم هستند ضعف هایی دارند. به نظر من این بدیهیه که اسرائیل در ماجرای فلسطین و لبنان  اشغالگر و ظالم هستش و در کل غرب استثمار و استمارگر هست. مورد دوم شکل دخالت ما در تحولات خاورمیانه است یعنی ما بعد از رویکرد و  انتخاب جهان بینی درست یعنی مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم ، استراتژی و تاکتیکی متناسب با اون داشته باشیم ولی آیا ما در بحث فلسطین و لبنان استراتژی، تاکتیک و ابزارهای مداخله مون متناسب و یا مفید بوده؟ به نظرم خیر. ما هم از نظر ابزارهای مداخله ناکارآمد بودیم مثلا بجز ضعف اقتصادی و اجتماعی و دیپلماتیک از نظر ابزارهای نظامی سلاح های دقیق و با قدرت تخریب بالایی نداشتیم که مثل دشمن هم فرماندهان خصم رو ترور کنیم و هم ساختارهای نظامی و حتی زیرساخت های اقتصادی شو نابود کنیم. این خمپاره و پهپادهای ما در مقابل موشک ها و مهمات مهیب ایالات متحده و رژیم صهیونیستی کارآمدی نداره. من هرچی نگاه میکنم در این ده سال خسارت خاصی به رژیم صهیونیستی زده نشده نه فرماندهی ازش به هلاکت نرسیده. بالاترین سلاحی هم از رژیم که نابود شده یه اف 16 بود که در دام پدافند ما افتاد. با این رویه که ساختار نظامی دشمن داره و بهش آسیبی نمیرسه نمیشه در این نبرد به پیروزی رسید و شکل جنگ مغلوبه شده. به خاطر همین به مانند سیاست درستی که ما در این ماجرای سقوط 10-11 روزه بشار اسد داشتیم وقتی اون اراده مقاومت همپا با دشمن وجود نداره باید اون استراتژی و تاکتیک های متناسبش ، بررسی و به روز بشن تا بتونیم در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.سیاست و استراتژی های ما در خاورمیانه که باعث شده رژیم عبری، آذربایجان، ترکیه، عربستان، اردن، امارات، قطر، افغانستان و... همه علیه ما باشن اشتباه بوده و باید تغییر کنه.

 

اما این تغییر استراتژی و تاکتیک به معنای تسلیم، سکوت یا سیاست بی طرف ما نیست .همچنانکه ما سالها در مقابل ترکیه و آذربایجان بی طرف و حتی حامی بودیم و نظام ما به اشتباه این دشمن آشکار رو دوست فرض کرد و نتیجه شم دید.  از طرف دیگه در مورد رژیم صهیونیستی این رژیم تغییر ماهیت نداده که ما جهان بینی و رسالتمونو در مواجهه با اون کلا تغییر بدیم بلکه باید در سیاست هامون یه تجدیدنظر و تغییر تاکتیک ایجاد کنیم تا بتونیم در نبردی دیگر هماورد تمام عیاری باشیم و پشت دشمن رو به خاک بمالیم.

ما در دفاع مقدس هم روزی یه انتخاب درست داشتیم و با آتش بس تونستیم آروم آروم ساختارهای خودمونو درست کنیم و اگر جنگ رو با اون کمبودهای نظامی، اقتصادی و حتی در میان مدت سیاسی ادامه می دادیم نتیجه ای به مراتب تلخ تر از قطعنامه 598 نصیب ما میشد. الان هم نیاز به این عقلانیت وجود داره که در شرایطی که دشمن ابزارهای کارامدی در دستشه و ضربات مهمی هم به ما وارد کرده و رقبای سنتی منطقه مثل ترکیه و کشورهای عرب زبان کاملا علیه ما هستند، مقداری ساختارهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و حتی بین الملل خودمونو بهتر کنیم و با پیشرفت ملموس و یکدست سازی توانایی های نظامی مون دوباره به بازی رقابت در خاورمیانه برگردیم.

ویرایش شده در توسط aminf14
  • Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انصار الله یمن:همراه با مقاومت عراق، یافای اشغالی را هدف قرار دادیم

IMG_20241220_175256_857.jpg

نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات مشترک با مقاومت عراق در جنوب اراضی اشغالی و عملیات منحصر به فردی با یک فروند پهپاد عملیات نظامی در یافای اشغالی(تل‌آویو) خبر داد.

 

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
22 hours قبل , scorpion57 گفت:

یمن داره به مسلخ میره همانطور که حزب الله رفت .اهمیت یمن برای ما چندین برابر بیشتر از حزب الله لبنانه.این قطع شدن بسیار آگاهانه و برنامه ریزی شده بازوهای ایران که با (نمی دونم چی اسمش رو بزارم)قمار..حماقت  و شاید خیانت حماس و اسپانسرهای اخوانیش اتفاق افتاده کاملا با اهداف مشخصه و میوه اش رو الان می بینید ترکیه و قطر و اسراییل دارند می چینند .تو تحلیلها رو ارقام و داده ها و نتایج حساب کنید نه شعار و فلسفه بافی

 

سلام

واقعا معانی مدنظر پشت کلمات به عنوان شعار درج نمیشند؛ اگر اینطور به نظر میرسه شاید فقدان توانایی در رساندن منظور و الفاظ ناقص هست. همانطور که بارها گفته شده و گویا البته با تبلیغ دشمن ما هم باورمون شده اعضای مقاومت بازوهای ما نیستند که به نفع ما و به صلاحدید ما ( در بعد منفعت ملی ما و نه امی ) وارد مناقشه ای بشند یا بیرون بیان. خصوصا یمن که از ابتدا هم بدهی ای به ما نداشته و نداره بابت حمایت هاش. حمایت های ما از مقاومت و امت شیعی/اسلامی حمایتی در راستای باروهای مشترک هست نه منافع مشترک خصوصا وقتی این منافع را نه امی که بلکه ملی در نظر میگیرند در طیف های مختلف.

جنگ پیروزی یا شکست به همراه داره. نه ورود حزب الله لبنان ( در شیوه اش میشه اختلاف نظر داشت ولی در اصل ورود خیر ) و نه یمن و نه عملیات 7 اکتبر با دستور ایران نبوده که حالا به محاسبه نتایجش با موضوعیت قراردادن سنجش درستی یا غلطی دستور به قضاوتش بنشینیم، اگر جز این فکتی وجود داره برای دستور ایران ( یا حتی شواهدی ) لطفا دوستان اشاره کنند. بله، نتایج فعلی به شدت دست برتر اسقاطیل و همچنین رقیب منطقه ای ایران ترکیه را پر کرده و میبینیم تهدیدات مستقیم الان به سمت ایران نشانه رفته و شاهد مثالش مقاله های متعدد از جمله مقاله اخیر رویترز هست که عنوان میکنند بعد از میان رفتن تهدید حماس و حزب الله و سوریه حالا اساقطیل راحت و مستقیم سراغ ایران خواد اومد* ولی نتایج فعلی مثل نتیجه یک عملیات در یک جنگ هست. شکست. نکته اینه ما به شکست صریح در این چندین سال عادت نکرده بودیم در میدان و از یاد برده بودیم که شکست هم وجود داره ولی در جبهه جاری این شکست که از عملیات پیجرها شروع شد و با ترورها به سوریه رسید و حالا هم امکان امتداد در عراق و یمن و ایران داره یک بخشی از واقعیت موجودی است که با تحریم ها و تضعیف کشور با توطئه های مختلف کلید خورد و همچنان هم ادامه داره.

تو تحلیلها ارقام و داده ها و نتایج مهم هستند همونطور که واقع بینی هم مهمه. واقع بینی از این منظر که شکست اون هم با این حجم از توطئه و هم افزایی دشمنانی که گاهی مثل دشنه ترکیه از آستین به ظاهر کشورهایی بیرون میاد که گمان میشه لااقل به خاطر حفظ ظاهر و برادران به قول شما اخوانیشون و ژست هاشون کمی رعایت کنند هم اضافه میشه بر اون. واقع بینی از این منظر که نه ما دستور میدیم به یمن و لبنان و نه اونا دستور میگیرند در فقره هایی مثل حمایت از فلسطین و اصولا اگر قرار بود در برابر کشتار فلسطین بی تفاوت باشیم نام محور مقاومت بی معنا بود و اسمش را باید میزاشتیم محور ایران یا به قول دشمنان بازوان ایران؟ بازوان ایران برای چه؟ برای دفاع از ایران؟ بله قطعا اگر ایران مقدم تر روزی نیاز به کمک داشت این گروه ها با تمام توان از ایران هم مثل فلسطین دفاع میکردند بدون در نظر گرفتن نتایجی که اکنون براشون میبینیم ولی توقع نداشته باشیم که برای کمک به فلسطین به عنوان آرمان محوری این محور منتظر عتاب و خطاب ما باشند. این یعنی واقع بینی میدان.

 

البت هاین بحث یک نقطه افتراق محوری داره به نام 7 اکتبر. به نظر من 7 اکتبر مشروع ترین و رساترین فریادی بود که یک ملت تحت ستم میتونست از ته دل بکشه ولو خفه میشد. 7 اکتبر نه توطئه بود و نه حماقت به تعبییر برخی دوستان. هر مظلوم تحت ستمی در زندگی اگر فرصتی بیابه علیه ظالم قیام کنه ولو سرکوب بشه و حتی نابود بشه باید از تک فرصت های زندگیش استفاده بکنه. و همه چیز در همان تاریخ مشخص نخواهد بود و شد.

 

 

  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

حمله ی موشکی موفق دوباره ی انصارالله یمن به تلاویو

IMG_20241221_124416_892.jpg

در پی حمله دیشب و اصابت موشک بالستیک ابر صوت نیروهای مسلح یمن به تل آویو، دستکم ۳۷ نفر زخمی شدند.

https://uupload.ir/view/img_3900_lmgj.mp4/

مطابق فیلم های منتشر شده، برای مقابله با این موشک چندین موشک پدافندی شلیک شد ولی نتوانستند موشک یمنی را رهگیری کنند:

https://uupload.ir/view/vid_20241221_093000_040_aio0.mp4/

 

ویرایش شده در توسط mehdipersian
  • Like 4
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
36 minutes قبل , mehdipersian گفت:

حمله ی موشکی موفق دوباره ی انصارالله یمن به تلاویو

IMG_20241221_124416_892.jpg

در پی حمله دیشب و اصابت موشک بالستیک ابر صوت نیروهای مسلح یمن به تل آویو، دستکم ۳۷ نفر زخمی شدند.

https://uupload.ir/view/img_3900_lmgj.mp4/

مطابق فیلم های منتشر شده، برای مقابله با این موشک چندین موشک پدافندی شلیک شد ولی نتوانستند موشک یمنی را رهگیری کنند:

https://uupload.ir/view/vid_20241221_093000_040_aio0.mp4/

 

سلام و خدا قوت _ سرعت زیاد اصابت نشان از کلاهک هایپرسونیک دارد اینهمه هزینه کلان برای ساخت پدافند در سطوح مختلف و تبلیغات پر زرق و برق با ارتقا بالستیک به هایپرسونیک به فنا رفت ! 

  • Like 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, MF44 گفت:

سلام و خدا قوت _ سرعت زیاد اصابت نشان از کلاهک هایپرسونیک دارد اینهمه هزینه کلان برای ساخت پدافند در سطوح مختلف و تبلیغات پر زرق و برق با ارتقا بالستیک به هایپرسونیک به فنا رفت ! 

فاصله ی یمن تا تلاویو حدود ۲۰۰۰ کیلومتر هست ، اگه موشک فتاح شلیک کردند قاعدتا باید برد فتاح خیلی بیشتر شده باشه!

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
2 hours قبل , mehdipersian گفت:

فاصله ی یمن تا تلاویو حدود ۲۰۰۰ کیلومتر هست ، اگه موشک فتاح شلیک کردند قاعدتا باید برد فتاح خیلی بیشتر شده باشه!

بعضی دوستان عقیده دارند نسخه ای از فتاح است بعضی دیگر نظر به خیبر شکن دارند در هر صورت برای افزایش برد موشک فلسطین به حدود ۲۰۰۰ کیلومتر احتمال قوی کلاهک موشک کوچکتر شده است و یمنی ها در حال کسب تجربه برای تولیدات بهتر هستند 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
17 minutes قبل , MF44 گفت:

بعضی دوستان عقیده دارند نسخه ای از فتاح است بعضی دیگر نظر به خیبر شکن دارند در هر صورت برای افزایش برد موشک فلسطین به حدود ۲۰۰۰ کیلومتر احتمال قوی کلاهک موشک کوچکتر شده است و یمنی ها در حال کسب تجربه برای تولیدات بهتر هستند 

این که فلان موشک چی هست و چقدر برد داره در جای خودش مهم است... یه تاپیک میشه درست کرد و بررسی کرد... اما چون تاپیک جنگ یمن هست(تهاجم ارتجاع عرب ....) شاید بهتر بود به جای فوکوس کردن روی موشک و نوع ش و مشخصات ش روی چیزهای دیگه ای تمرکز می کردیم مثل اینکه این موشک اساسا به کجا برخورد کرد و چقدر تلفات گرفت و بقیه شون احتمالا کجاها قراره بخورند و آیا این تلفاتی که وارد کردند اصولا به قیمت تمام شده موشک می ارزید یا خیر؟

 

البته بعضی ممکن است که نفس موشک شلیک کردن رو مهم بدونند و اینکه از سپر دفاعی حریف عبور کرده و نه اینکه کجا خورده زمین و چند نفر رو تکه پاره کرده که خب این هم برای خودش نظری هست.... ولی خب گذشت زمان ثابت خواهد کرد که نظر اشتباهی خواهد بود... مثال تاریخی براش زیاده که فعلا ازش فاکتور می گیرم

  • Like 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
5 hours قبل , MF44 گفت:

سلام و خدا قوت _ سرعت زیاد اصابت نشان از کلاهک هایپرسونیک دارد اینهمه هزینه کلان برای ساخت پدافند در سطوح مختلف و تبلیغات پر زرق و برق با ارتقا بالستیک به هایپرسونیک به فنا رفت ! 

برادر یکم صبر داشته باشید با این‌روند قطره چکانی و بی حاصل از حملات یمنی ها انشالله باعث رفع نواقص اون پدافند پر زرق و برق هم خواهیم بود کم کم تجربه های لازمو میدیم که برای روزی که‌حملات واقعی هم قرار بود باشه خدا نکرده آسیبی وارد نشه!!!!....

البته احتمالا با نورباران آسمان زیبایی های رقم میزنیم و و گوش و چشممون رو کر میکنیم و شیرینی میخوریم.....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط End
      سخنی با خوانندگان محترم:
      در مطلب پیش رو سعی بر این شده که به مختصری از شرایط فرهنگی و اجتماعی و تاریخی اعراب پیش از اسلام پرداخته شود. در این نوشته اصل بر رعایت صداقت تاریخی و امانت است و در گرداوری آن از منابع با عقاید گوناگون کمک گرفته شده است. گرد آوری مطالب تاریخی هیچ گاه خالی از اشتباه نیست، علی الخصوص که این مطالب در رابطه با مسائل حساسیت بر انگیز مذهبی باشد. در نتیجه از دوستان خواننده این مطلب درخواست میشود درصورت وجود اشتباه، به منظور تکمیل و اصلاح این مطلب بنده را یاری کنند.
       

      پیشگفتار:
      سرنوشت پیامبران و قومشان و نتایجی که از آن کسب کرده اند را میتوان یکی از مهمترین نشانه های حقانیت آن ها به حساب آورد. این نتایج بعضا چنان معجزه آسا و خیره کننده هستند که در حالت معمول موارد مشابهی برای آنها یافت نمی شود. برای نمونه مسیح (ع) در دل امپراطوری قدرتمند روم شرقی به پیامبری رسید. در سرزمینی که تعداد نامعلوم خدا توسط مردم پرستیده میشد و پیامی که آورد چنان در دل ها رسوخ کرد که در مدت کمتر از چند سده مسیحیت در سه قاره گسترش یافت! از حبشه در آفریقا گرفته تا امپراطوری قدرتمندی چون روم که روزی دشمن مسیحیت بود و همچنین طیف کثیری از اقوام در خاورمیانه و ...! در اسلام نیز ما با چنین پیشرفت معجزه آسایی رو به رو هستیم. محمد (ص) در سن چهل سالگی در جامعه ای بدوی به پیامبری برگزیده شد که جز غارت و ستیز دستاوردی نداشتند و هر روز به بهانه ای با یکدیگر در جنگ بودند و شعرا و نام آوران عرب روزگاری برای بدست آوردن شرافت، خود را به پای پادشاهان ایران و روم می انداختند. در شبه جزیره عربستان اگر در جایی تمدنی دیده میشد به پاس قرابت با ایران یا روم بود. و از دست آورد هایشان در آن ادوار، جز پاره ای از روایات افسانه گونه چیزی بجا نمانده است. در چنین محلی که محمد(ص) شدیدا زیر فشار فرهنگی و البته فشار عوامل ثروت و قدرت  در مدت کمتر از سیزده سال توانست بنیان نخستین حکومت اسلامی را در یثرب بنا نهد که تا پایان عمر ایشان این حکومت به چنان وسعت و قدرتی رسید که در سرحدات خود به تقابل با روم شرقی می‌پرداخت.
       
      قسمت اول: قبیله و معنای متفاوت آن در بین اعراب
       

       
      اعراب از قبل اسلام در پهنه ی وسیعی از خاورمیانه حضور داشتند. و بر خلاف تصور عموم مردم، فتوحات پس از اسلام به تنهایی سبب استقرار آن ها در این پهنه نشد. در تاریخ موجودیت اعراب با سامی نژاد ها گره خورده است. این حضور آنقدر چشمگیر بود که رومیان و یونانیان مناطق عرب نشین را به سه ناحیه عربستان خوشبخت و عربستان بیابانی و عربستان سنگی تقسیم کرده اند که حدود این مناطق از دریای سرخ و شبه جزیره عربستان شروع شده و از سویی به مرز های روم آن روزگار در شامات رسیده و در سوی دیگر در عراق امروزی به رود فرات ختم می شود. در رابطه با وضعیت اعراب قبل اسلام باید به این موضوع اشاره کرد، پیشینه تاریخی که برای آنها ذکر شده به ۲۰۰ سال قبل از سال عام الفیل محدود می شود. عام الفیل همان سالی است که گفته میشود محمد(ص) در آن دیده به جهان گشود. البته این بدان معنا نیست که اعراب قبل از آن موجودیت خارجی نداشته اند‌. برای مثال در دبیره های هخامنشی از آن ها بعنوان خراج گذاران عصر داریوش بزرگ یاد شده است. اما آنچه از این گفته پیداست، اعراب تهی از پیشینه تاریخی و تمدنی غنی بودند و آنچه در آنها یافت می‌شد در حقیقت از هم نشینی و یا دست درازی دیگر اقوام بود. این همان زمانیست که قرآن از آن به عنوان دوره جاهلی اعراب یاد می‌کند.
       

       
      نگاره ای از سرباز ساتراپی عربیا در مقبره خشایارشا، واقع در نقش رستم که بصورت نمادین به شکل یکی از ستون های شاهنشاهی به نمایش در آمده است.
       
      با نگاهی به زندگی اعراب در آن اعصار می توان دریافت که تفاوت عمده‌ای میان نوع زندگی آنان با زندگی مردم ایران و روم و حتی در نزدیکی آنها با دولت های نچندان نامی حبشه دیده میشد. در آن روزگار ایران و روم حکومت مرکزی داشتند حکومتی که تمام شؤون جامعه را از حیث قانون و عمل به قانون و وادار کردن همه به تابعیت از آن در دست داشتند و تمام زوایای آن جامعه زیر سلطه نظامی واحد قرار گرفته بود، به طوری که در هر گوشه آن وجود حکومت مرکزی احساس می‌شد. این در حالی بود که در جزیرة العرب در هر ناحیه ی آن، مردم بر پایه نسبت خانوادگی مشترک به عنوان یک قبیله گرد آمده بودند و هر یک در جغرافیای حضور خود اعمال قدرت می‌کردند. هیچ قبیله‌ای بر دیگری اعمال نفوذ نداشت مگر در داد و ستد و جنگ! جنگ بین قبایل هم نامنظم بود و بیشتر به دعوایی نامنظم و خانوادگی شباهت داشت. این مطلب نشانگر پراکندگی و تضاد بسیار عمیق بین قبایل است. باید گفت برای وحدت در میان یک امت فرهنگی لازم است که نقاط مشترک آنها را در خود جمع کرده و مردمی را گرد هم بیاورد. در شبه جزیره عربستان چنین تفکر یکنواختی وجود نداشت و هدف واحدی برای آنها مطرح نبود. در کنار کعبه هر قبیله بتی مخصوص به خود داشت و بدین ترتیب حتی در این زمینه هم تضاد و خودبینی دیده می‌شد. شرایط سخت و طاقت فرسای جزیرة العرب بر این اختلاف دامن می‌زد. مناطق حاصلخیز و دارای آب محدود و با فاصله زیاد از هم بودند. راه‌های محدودی وجود داشت که آنها هم زیر سلطه راهزنان دیگر قبایل بوده و تحت نفوذ قدرت های خارجی اداره میشد.
       

       
      در این شرایط دشوار اگر قبیله‌ای قادر بود تا چراگاهی را از چنگ دیگری در آورد این کار را بی درنگ می‌کرد. هیچ قبیله ای از این نظر در امنیت نبود و جنگ های بسیار با دلایل ساده و بعضا نا مأنوس بین آن ها رخ می داد. مشخص است که جنگ یکی از رایج ترین اعمال در بین آن ها بود آن چنان که عده ای برای کسب شهرت و آزمون جنگاوری خود مسیر نزاع را هموار میکردند. این جنگ از سر منع ازدواج یک زوج در دو قبیله می‌توانست شکل بگیرد تا بر سر شرایط تجارت و پاسداری از کاروان ها و ... که البته همانطور که گفته شد هیچ کجای آن به جنگ نمی‌ماند و بیشتر به یاغی گری و غارت و دعوای عشیره ای شباهت داشت. در نتیجه از این حیث قبیله جایگاه ویژه‌ای پیدا میکرد. بقای افراد به بقای قبیله گره خورده بود. هر کسی را با قبیله‌اش می‌شناختند و در نتیجه خدای این مردم هم در حقیقت قبیله آنها بود و بت ها هم نمادی برای اعلام وجود هر قبیله بودند و هرچه بزرگان این قبیله ها می‌گفتند هم، حقیقت تام برای آن ها محسوب می‌شد. با این اوصاف هرچه افراد یک قبیله زیادتر بود افتخار آن هم بیشتر میشد. این افراط تا آنجا پیش رفت که در سوره تکاثر قرآن، خداوند خطاب به مشرکان می گوید که آنها به منظور بزرگ نشان دادن تبار خود حتی دست به شمارش مردگان خود می‌زدند. نعمان در خطاب به پادشاه وقت ایران گفت که جز عرب کسی به نسب خود آگاهی ندارد و جز عرب از هر کسی اجدادش را بپرسی آنها را نمی‌شناسد. در حقیقت گذشتگان و نژاد چیزی نبود که اعراب بتوانند اشتباهی هر چند سهوی را به آنها نسبت دهند. شاید تا اینجا مطلب روشن شده باشد که پیامبر اسلام چه کار دشواری در پیش داشت. بخصوص وقتی بدانیم یکی از مهمترین اقدامات پیامبر مقابله با همین برتری جویی نژادی بوده است‌. عملا هر قدمی که به جهت آگاهی و یا مخالفت با سنت های گذشتگان آنها برداشته میشد، از نظرشان نوعی توهین تلقی میگردید. شاید جالب باشد بدانید که بت پرستی اعراب نیز ریشه در همین افراط دارد! یعقوبی در تحلیل خود از بت پرستی و عوامل آن می‌گوید:«بت پرستی از هنگامی آغاز شد که وقتی یکی از مردم می‌مرد، اقوام او مجسمه‌ای از وی ساخته و به یاد او آن را محترم می‌داشتند فرزندان آنها پس از سال‌ها گمان کردند که این‌ها خدایان آنان هستند» . شاهد این امر می‌تواند سخن مشرکین با پیامبر (ص) باشد که می‌گفتند:
      این بت ها اقوام گذشته هستند که مطیع خدا بوده و ما صورتی از آنها ساخته و عبادتشان می‌کنیم. در مورد سه بت مشهور یعوق و یغوث و نسر گفته شده: از قوم نوح بودن و افرادی صالح بودند و بعدها مجسمه آنان به صورت بت درآمد. در مورد لات نیز گفته شده او در واقع مرد صالحی بوده است که غذا برای حاجیان درست می‌کرده وقتی او مرد، تمثالی از او درست کردند و بر آن بنایی ساخته‌اند و اسمش را بیت الربه نهادند. ابن قیم می‌گوید؛ تعظیم مردگان سبب شد تا کم کم صورت هایی از آنها به شکل بت ساخته شود. زمانی که محمد(ص) مکه را فتح کرد در درون آن ۳۶۰ بت وجود داشت. در حقیقت ما با سرزمینی طرف هستیم که ۳۶۰ اعتقاد و ۳۶۰ تضاد در آن میتوان شمارش کرد!
       

       
       اوضاع اعراب از ابتدا این گونه نبود. اعراب شهر مکه خود را از نسل عدنان می‌دانستند، که در نتیجه نسب آنها به اسماعیل (ع) باز میگشت. از این گفته مشخص است که نخستین اعراب موحد بودند اما به تدریج به سوی شرک گرایش پیدا کردند. از این منظر اعراب مکه در کنار بنی اسرائیل بودند که به دین حضرت ابراهیم گرایش داشتند و در حقیقت ریشه نسبی مشترک در آن ها می توان یافت. در سال‌های مانده به بعثت پیامبر، افرادی در بین اعراب پیدا شده‌اند که خواهان بازگشت به دین ابراهیم بودند. آنها شروع به تبلیغ علیه اعتقادات آن روزگار اعراب کردند. از معروف‌ترین این افراد ورقة بن نوفل بود که در جستجوی دین خدای یگانه به این سو آن سو رفت و در نهایت مسیحیت را پذیرفت. زید بن عمر شخص دیگری بود که به روایت تاریخ در بین اعراب از بازگشت به آئین ابراهیم سخن گفت. بسیاری از رسوم مشرکین مکه همان چیزی بود که ابراهیم به اجدادشان آموخته بود ولی آنها آنرا شرک آلود کرده بودند. برای مثال اعراب جاهلی نیز به رسومی چون ختنه و کفن و دفن میت و ازدواج نکردن با محارم و حج بیت الله الحرام معتقد بودند. آنها حتی شعار معروف تلبیه را نیز داشتند اما آن را به نوعی شرک آمیز کرده بودند. ( تلبیه همان شعار لبیک اللهم لبیک لاشریک ... است که حاجیان در حین طواف خانه خدا می‌گویند). اعراب جاهلی به افرادی از خود که ختنه کرده و به حج می رفتند حنیف میگفتند . این در حالی است که به پیروان حضرت ابراهیم در گذشته حنیف گفته میشد! این بدان معناست که این کلمه از گذشته های دور در بین اعراب زبان به زبان چرخیده و تغییر معنا یافته است.
       
       
      قبیله قریش زادگاه قدرت
       
      قریش نامی آشنا و از پر نفوذترین قبایل در میان عرب بوده و بعد اسلام نیز تا قرن‌ها بر جهان اسلام حکومت کرده است. خلفا تا پیش از امپراتوری عثمانی همیشه قریشی بودند. اعراب کسانی را که از نسل مضر بن کنانه باشند را قریشی می گویند. در علم تبارشناسی عرب نیای مضر بن کنانه به اسماعیل (ع) باز میگردد. قریش در آن دوره از آنجا که امور حج را بر عهده داشت به شهرت و ثروت زیادی رسید. امور کعبه در دوره ای به قصی و هاشم و سپس به عبدالمطلب که همه از نسل مضر بودند سپرده شد. در دوران قصی مراسم حج  شکل جدیدی به خود گرفت و این تغییرات زمینه ساز قدرت یافتن قریش در بین دیگر قبایل عرب گردید. در این ایام مردم عرب از نقاط دور دست به این مکه می آمدند تا هم به تجارت بپردازند و هم خدایان پر تعداد کعبه را پرستش کنند. بنوعی مکه و کعبه آن میعاد گاه اعراب بود. در این شهر بازار هایی بر پا میشد که از غرب و شرق عالم تجار به آن رجوع می کردند. راه تجاری مهمی از روم شرقی به یمن و در نهایت به هند ختم می شد که این مسیر از قطب های اقتصادی آن روزگار محسوب می شد که البته نکته مهم برای ما این است که شهر های مکه و یثرب هم در مسیر آن رونق یافته بودند.
       

       
       در بین قریش طایفه بنی هاشم به طور خاص که پیامبر اسلام نیز از آنان بود دارای مقبولیت و شهرت بیشتر گردید. همان طور که گفته شد بعد هاشم، عبدالمطلب زمام امور حج را بر عهده گرفت. وی پدر بزرگ پیامبر اسلام است و او از اعرابیست که قبل اسلام طبق سنت خاندان خود به دین حنفیت معتقد بود و خدای یکتا را می پرستید. عبدالمطلب بعد مرگ والدین محمد(ص) سرپرستی او را پذیرفت و در نتیجه آن محمد(ص) در محیطی با اعتقادات دین حنفیت زندگی میکرد.
       
      از تاریخ چنین بر می‌آید که قریش در میان اعراب به شرافت و عزت معروف بوده و معمولاً با عناوینی چون «آل الله» و «سکان حرم الله» خوانده می‌شدند و مردم آنها را به عنوان بزرگ و شریف قبول کرده بودند. باید افزود که این شهرت در همه طوایف قریش نیست، بلکه تنها در خاندان قصی و بعد از او خاندان هاشم و عبدالمطلب بود چرا که وجود این افراد در نهایت سبب شهرت قریش گردید.
       
      هنگام ظهور پیامبر اسلام در میان طایفه های قریش، از بنی هاشم عباس بن عبدالمطلب مسئولیت آبرسانی به حجاج را بر عهده داشت و از طایفه بنی امیه، ابوسفیان ریاست سپاه قریش را بر عهده داشت. این جبهه بندی در میان قریش تا قرن ها بعد ادامه پیدا کرد. البته باید توجه شود که طوایف دیگر از قریش هم بودند که نقشی در امور حج داشتند اما نقش آنها به پر رنگی دو طایفه نامبرده نبود.
       

       
      دیگر قبایل عرب متوجه عظمت کعبه و نقش آن در فزونی قدرت قبیله قریش شدند در نتیجه برخی از آن ها در مناطق خود نیز کعبه هایی ساختند تا قبیله خود را برای رفتن به مکه بازدارند. این کعبه ها از بسیاری از جهات همچون وجود سنگی مانند حجر الاسود(سنگ سیاه) تا ارکان کعبه به آنچه در مکه بود شباهت داشتند. برای مثال در یمن پرستشگاهی در شهر غَیمان قرار داشت و «حجر الأحمر» یا سنگ سرخ در آن استفاده شده بود و همچنین کعبه ی شهر العَبلات در جنوب مکه، که «حجر الأبیض» یا سنگ سفید داشت!
       
      ادامه دارد ...
       
      این مطلب برای انجمن mililtary.ir  گرداوری شده و هر گونه برداشت از آن با ذکر نام نویسنده و این انجمن بلامانع است. 
       
      نویسنده و گرداورنده: Navard 
       
      منابع و ماخذ:
       
      کتاب تاریخ سیاسی اسلام(جلد1) / نویسنده: رسول جعفریان
      کتاب گنجینه تاریخ ایران(جلد نهم)/ نویسنده: عبدالعظیم رضایی
      کتاب دو قرن سکوت( ویرایش دوم) / نویسنده: عبدالحسین زرین کوب
       
      لینک
       
    • توسط aminor
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      منفک شده از تاپیک تحولات یمن
      1399/11/09
       
      تاپیکهای مرتبط با محوریت حمله به آرامکو
      UAV kent 2.0 concept: عملیات تن ماهی
      سپر صحرا : بررسی شبکه دفاع هوایی ارتش عربستان سعودی
       
       
       منابع یمنی : شلیک موشک قاهر1 به شرکت نفت آرامکو در جیزان عربستان
       

       

  • مرور توسط کاربر    2 کاربر