reza4087

تهاجم ارتجاع عرب ( به رهبری آل سعود ) به یمن / خبر ، گزارش ، تحلیل و ... (1)

Recommended Posts

[color=red]افکار عمومی جهان در برنامه‌ای کاملا کنترل شده از «بمب اتمی ایران» هراسناک شده است، در حالی که باید از ایدئولوژی «قمی» ایران ترسید و نه پایگاه اتمی «قم» و از تفکرات روحانیون ایران باید بسیار بیشتر از بمب اتم ترسید، چرا که هم اکنون در مناطق عربی به آسانی می‌توان نفوذ و انفجار این بمب را احساس و لمس کرد.
[/color]
سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ هیچ دودی از هیچ کوهی بلند نمی‌شود، مگر اینکه آتش ایران در آن باشد!

روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» در نوشتاری به قلم «حمد الماجد» با نام «حوثیران» نوشت: هیچ دودی از هیچ کوهی بلند نمی‌شود، مگر اینکه آتش ایران در آن باشد؛ این جمله اشاره به درگیری‌های عربستان با گروه الحوثی در جبل الدخان (کوه دود) در منطقه مرزی یمن و عربستان دارد و اکنون دود حضور ایرانی‌ها در منطقه عربی یمن به چشم اعراب می‌رود.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: افکار عمومی جهان در برنامه‌ای کاملا کنترل شده از «بمب اتمی ایران» هراسناک شده است، در حالی که باید از ایدئولوژی «قمی» ایران ترسید و نه پایگاه اتمی «قم» و از تفکرات روحانیون ایران باید بسیار بیشتر از بمب اتم ترسید، چرا که هم اکنون در مناطق عربی به آسانی می‌توان نفوذ و انفجار این بمب را احساس و لمس کرد و اگر روزگاری ایران به جنگ‌افزار اتمی دست پیدا کند، آمریکا و اسرائیل هدف آنها نیست، بلکه ما هستیم که قربانی ایران خواهیم شد.

«الماجد» در ادامه سم پاشی علیه ایران می‌نویسد: و هم اکنون «حوثی‌ها»، نماینده ایران در یمن و عربستان هستند و آتش جنگ را فرماندهی می‌کنند و منطقه را با دود خود سیاه کرده‌اند و باید علمای جهان اسلام زمینه محاکمه «الحوثی‌ها» را به جرم همراهی با دشمنان کشور یمن و عربستان فراهم کنند و آنها تحت عنوان عوامل تفرقه در منطقه به محاکمه بکشانند.

این اظهار نظر که عصبانیت سعودی‌ها را آشکارا می‌توان در آن دید، در حالی است که هم اکنون نیروهای عربستان در کشور یمن در حال جنگ علیه نیروهایی به نام گروه «حوثی» هستند. اتهام حمایت ایران از حوثی‌‌ها، در حالی مطرح می‌شود که حتی اگر این حمایت معنوی وجود داشته باشد، به نظر می‌رسد بسیار متفاوت از نقش سعودی‌ها در یمن است که مستقیم وارد کارزار شده و علیه معترضین یمنی می‌جنگد.

شواهد نشان می‌دهد که نیروهای مشترک ارتش یمن و عربستان تاکنون نتوانسته‌اند از پس گروه معترض حوثی که در محاصره کامل است، برآیند و این موضوع، نوعی آبروریزی بزرگ برای ارتش این دو کشور و به ویژه عربستان سعودی به شمار می‌رود؛ بنابراین، آنها تلاش می‌کنند به گونه‌ای وانمود کنند که تنها با یک گروه معترض درگیر نیستند و ایران نیز در این جنگ حضور دارد؛ موضوعی که در عالم واقع، توهمی بیش نیست. با این اوصاف به نظر می‌رسد، باید منتظر تخریب‌های بیشتر از سوی سعودی‌ها علیه ایران بود.


منبع: [url=http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=72284]تابناک[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]سلام..

برای بار دوم میگویم آیا :

[quote]دوستان ...

اطلاعی از امار کشته ها و مجروحی نظامی و غیر نظامی طرفین درگیری در شمال یمن دارند...


---
[/quote][/quote]


من تا به حال در جایی آماری دقیقی ندیدم ولی به نظر می رسه تا به حال تلفات عمده ای به غیر نظامیان وارد شده

البته گهگاه آمار های جسته و گریخته در سایت ها قرار می گیره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=red]

شواهد نشان می‌دهد که نیروهای مشترک ارتش یمن و عربستان تاکنون نتوانسته‌اند از پس گروه معترض حوثی که در محاصره کامل است، برآیند و این موضوع، نوعی آبروریزی بزرگ برای ارتش این دو کشور و به ویژه عربستان سعودی به شمار می‌رود؛ بنابراین، آنها تلاش می‌کنند به گونه‌ای وانمود کنند که تنها با یک گروه معترض درگیر نیستند و ایران نیز در این جنگ حضور دارد؛ موضوعی که در عالم واقع، توهمی بیش نیست. با این اوصاف به نظر می‌رسد، باید منتظر تخریب‌های بیشتر از سوی سعودی‌ها علیه ایران بود.


منبع: [url=http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=72284]تابناک[/url][/quote]

ااااااااااااا... بابا این تابناک هم با این تحلیل هایش منو کشته! چرا می خواهیم خودمون رو گول بزنیم! بخدا دستکم گرفتن دشمن به اندازه بیش از اندازه به خودمون اعتماد داشتن خطرناک است! دیگه می خواهید عربستان چکار بکنه؟! خاک یمن رو به توبره کشید! محاصره دریایی کرد! بمب فسفری داره استفاده می کنه! با توپخانه و جنگنده هاش هرجا رو که می بینند مورد هدف قرار میدند! نیروهای زمینی عربستان (همون پاکستانی های اجیر شده عربستان) وارد خاک یمن شدند و دارند هر جنبنده ای رو قتل و عام می کنند! از اون طرف هم که رهبر الحوثی ها از عربستان تقاضای آتش بس کرده! اونوقت ما داریم اینجا می گیم که سعودی ها باختند... سعودی ها باختند! خوب مسلماً نمی تونن همه حوثی ها رو گیر بیارند بخاطر اینکه حوثی ها یک گروه هستند نه یک کشور! شما یک نگاه بندازید توی این درگیری ها یک نفر مقام بلند پایه یا حتی سرجوخه کشته نشد اونوقت اراذل و اوباش اینها (ریگی عوضی) براحتی میان و فرمانده سپاه یعنی یکی از قدرتمندترین شخصیت های نظامی کشور رو به شهادت می رسونند! دوستان قبول کنید که اگر این جنگ باشه ما در حال شکست خوردن در اون هستیم! یکم واقع بین باشیم و بجای اینکه سر خودمون رو زیر برف کردن یک چاره ای پیدا کنیم که بتونیم معادلات منطقه ای رو بهم بزنیم و از اون بنفع خودمون استفاده کنیم!

الان شرایط منطقه بسیار به ضرر ماست تحریم سوخت هستیم و این باعث می شه که صادرات نفتمون کاهش پیدا کنه! دشمنان دارند از منابع مشترک ما برداشت می کنند! همین چند هفته پیش بود عربستان و کویت همکاری مشترکشون رو برای برداشت از سکوی نفتی آرش آغاز کردند! دوست دارم یک سری برید دو قدم اونطرف ایران ببینید چه تبلیغاتی که بر ضد ایران و ایرانی که راه نیانداختند! (که خود ایرانی ها هم این وسط کم مقصر نیستند! درست هم نیست که علتش رو اینجا بگم!). اگر شما تشریف ببرید نقشه هایی جغرافیایی کشورهای جهان رو ببینید، متوجه می شید که نام خلیج گوام اونجا هست ولی خلیج فارسی وجود نداره! این نقشه ها مدارک آینده هستند! اینها همش توطئه عرب هاست! ورداشتند روی نون سنگک ایرانی نوشتند "نان عربی" هویت مارو مورد هدف قرار دادند و از اون طرف ها با وارد کردن مزخرفاتی مانند جاکلیدی بن لادن یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای که هست به قسمت های جنوبی ایران مخصوصا خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و بوشهر برای خودشون طرفدار جمع می کنند! دوستان ما!!!!!!!!!!! مانند روسیه!!!! و چین!!! هم در این شرابط بدرد ما نمی خورند! روسیه حتی حاضر نیست سیستم زهوار دررفته ای مثل اس-300 (مدل صادراتی) رو به این صادر کنه! و تازه مدودف حرف از تحریم هم می زنه! خلاصه ظلم هایی که اعراب، روسیه و چین بر ضد ایرانی ها دارند مرتکب می شوند خارج از شمارش است و نه در این پست بلکه در 10000 پست هم جا نمی شود!

وقتی ما تمام فکر و ذکر خودمون رو بر نابودی اسرائیل گذاشتیم همین عرب هایی که ادعای مسلمانی می کنند و بیخ گوش ما هستند در حال آماده شدن برای ضربه زدن به ما هستند! اگر ما اینقدر دشمن نداشتیم الان هر کشور مسخره ای بلند نمی شد بخواد بیاد از ما امتیاز بگیره! نمونه اش همین ترکیه که تا 10 سال پیش گدا بود الان با خوردن منابع ما داره به شاهراه انرژی تبدیل می شه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام


[quote]وقتی ما تمام فکر و ذکر خودمون رو بر نابودی اسرائیل گذاشتیم همین عرب هایی که ادعای مسلمانی می کنند و بیخ گوش ما هستند در حال آماده شدن برای ضربه زدن به ما هستند![/quote]

اینو درست گفتی برادر از این مارمولک ها هم نباید غافل شد اینها با صهیونیست ها دستشون تو یک کاسه بوده و هست

[quote]ااااااااااااا... بابا این تابناک هم با این تحلیل هایش منو کشته! چرا می خواهیم خودمون رو گول بزنیم! بخدا دستکم گرفتن دشمن به اندازه بیش از اندازه به خودمون اعتماد داشتن خطرناک است! دیگه می خواهید عربستان چکار بکنه؟! خاک یمن رو به توبره کشید! محاصره دریایی کرد! بمب فسفری داره استفاده می کنه! با توپخانه و جنگنده هاش هرجا رو که می بینند مورد هدف قرار میدند! نیروهای زمینی عربستان (همون پاکستانی های اجیر شده عربستان) وارد خاک یمن شدند و دارند هر جنبنده ای رو قتل و عام می کنند! از اون طرف هم که رهبر الحوثی ها از عربستان تقاضای آتش بس کرده![/quote]

نگاه کن خودت می گی هر جنبنده ای رو قتل و عام می کنند پس طبیعی هست که یک گروه با رهبری مسئول درخواست آتش بس بده

در ثانی حوثی ها از اولش هم بارها گفتند نمی خواهند بجنگند و این دلیل بر ضعف اونها نیست

در مورد عربستان با اجازه شما تو صفحه قبل یک تحلیل درجه چهار و پنج کردم اگر مورد قبول واقع بسه لطفا بخونید در ادامه یک تحلیل دیگه هم می زارم از همین تابناک

----------------------------------------------------------------------------------------
[color=red]
[size=18]دلایل جنگ عليه حوثي ها ازنگاه نویسنده عرب
يک نويسنده عرب ، جامعه عربستان سعودي را رو به سقوط و نابودي توصيف کرد و درگيري رياض با حوثي هاي يمن را بهانه اي براي کتمان اين وضعيت دانست.

" سامي جواد کاظم" با درج مقاله اي در خبرگزاري عربي براثا ، با ذکر مثال هايي از عملکرد ديکتاتورها در زمان هاي مختلف و دستاويز و بهانه هاي آنان براي تجاوز ، قتل و جنايت نوشت : اگر به واقعيت جنگ عربستان عليه حوثي ها نگاه کنيم ، مي بينيم که عربستان حق دارد عليه حوثي ها بجنگند ، البته نه به دلايلي که سعودي ها ادعا مي کنند.[/size][/color]

در بخشي از اين مقاله آمده است : همواره شيوه هايي وجود دارد که طاغوت هاي زمانه هنگاميکه مشکلاتشان با ملت هايشان فزوني مي گيرد ، به آن پناه مي برند و درچنين شرايطي که آثار منفي اداره کشور توسط آن ها نمايان مي شود ، مردم را با مشکلي بزرگتر درگير مي کنند تا آن ها را از مشکل واقعي که خود براي آن ها به وجود آورده اند ، بازدارند و سرگرم مسائل ديگر کنند. اين همان شيوه اي بود که بني اميه زماني که بر مردم سلطه يافتند ، از آن استفاده کردند.

جواد کاظم افزود : درآن هنگام از جنگ و ويرانگري ها به عنوان فتوحات اسلامي ياد مي کردند تاجايي که وقتي خليفه عمر بن عبدالعزيز خلافت را دردست گرفت ، اين جنگ ها را متوقف کرد و گفت اگر اين جنگ ها واقعا" براي گسترش اسلام بود ، آن را متوقف نمي کردم.

اين نويسنده عرب خاطرنشان کرد: حاکم رژيم طاغوتي عراق نيز از همين شيوه استفاده کرد ؛ به شکلي که هنوز قدم در کاخ رياست جمهوري نگذاشته بود که جنگ عليه کردها را آغاز کرد ، به کشتار غيرنظاميان پرداخت و شعارهايي در وصف ملا مصطفي به عنوان مزدور به کار برد.

وي افزود : زماني که حسن البکر مجبور به استعفا و انقلاب ايران پيروز شد ، اوضاع عراق وخيم گرديد و البکر از دربار بعث و بارگاه حکومتي بيرون رانده شدد ، صدام حسين جنگ با ايران را با هدف دردست گرفتن قدرت شروع کرد.

سامي جواد کاظم نوشت : اکنون وقتي به وضعيت مردم عربستان نگاه مي کنيم ، متوجه مي شويم که از نظر اجتماعي درمعرض سقوط و سراشيبي قرار دارند ، به طوري که پديده هايي چون قتل ، تجاوز ، طلاق ، فرار زنان ، سرقت ، مصرف مواد مخدر ، بيکاري و فقر درجامعه گسترش پيدا کرده است و نگاهي به آمارهاي رسمي منابع اطلاع رساني سعودي و نه آمارهاي دشمنان اين کشور ، براين واقعيت صحه مي گذارد.

اين نويسنده تاکيد کرد : درچنين شرايطي ، بسياري از خيرخواهان جامعه عربستان خواستار ايجاد تغييراتي در وضعيت موجود شدند و شاه اين کشورهم با تغيير برخي از مسئولان و مشارکت دادن علماي حنفي ، مالکي و شافعي به همراه علماي وهابي و نه علماي شيعه درصدد سرپوش گذاشتن بروضعيت موجود و ايجاد تغييراتي برآمد.

وي افزود : اين درحالي بود که گزارش هاي حقوق بشر از تعرض هايي که عليه اتباع اهل بيت عليهم السلام صورت مي گرفت ، پرده برداشت و درچنين شرايطي ، عربستان براي پوشاندن اين مسائل و سرگرم کردن افکار عمومي ، جنگ را آغاز کرد و بايد بگويم که اگر چنين وضعيتي ادامه پيدا کند ، آل سعود هم شيوه رژيم سابق بعث عراق را به کار خواهد گرفت که درجنگ ايران براي سرکوب شيعيان از شيعيان استفاده کرد.

اين نويسنده عرب تاکيد کرد : جنگ ميان عربستان و حوثي ها درواقع جنگ ميان دو کشور با يکديگر نيست ؛ بلکه جنگ بين يک کشور (عربستان) با مجموعه از قبايل (حوثي ها ) است که به وهابيت اعتقادي ندارد.

سامي جواد کاظم در ادامه مقاله نوشت : عربستان کشوري است که از طرف آمريکايي ها و بعثي ها حمايت مي شود درحاليکه حوثي ها هيچ طرفداري ندارند ، مساحت کشور عربستان و تعداد جمعيت آن بيش از حوثي هاست و عربستان از منابع انرژي برخوردار است درحاليکه حوثي ها چنين منابعي ندارند .

وي افزود : سعودي ها علنا" به سلاح مجهز مي شوند ولي درمورد حوثي ها وضعيت اينگونه نيست، بنابراين مي توان گفت که سعودي ها از نظر امکانات و تجهيزات کاملا" از حوثي ها پيشتر و مجهزترند اما با وجود برخورداري از همه اين امکانات و تجهيزات ، از يک چيز عمده و مهم که همان باور و عقيده است ، محرومند.

در بخش پاياني مقاله جواد کاظم آمده است : منابع اطلاع رساني سعودي ، حوثي ها را " مزدور " مي نامند واين همان عنواني است که طاغوت عراق از آن براي بارزاني پدر استفاده کرد.

وي نوشت : عربستان مدعي است که حوثي ها مناطق مسکوني و مدني را بمباران کرده و هدف حمله قرار مي دهند و اين همان وضعيتي بود که درعراق با آن روبرو بوديم و همانطور که شاهديم الفاظ جذاب و فريبنده امراي آل سعود مبني براينکه ما جانمان را فداي وطن مي کنيم و تا آخرين قطره خون از وطن دربرابر متجاوزان دفاع خواهيم کرد ، نمونه بارز همان مسائلي است که درعراق اتفاق افتاد.

منبع: [url=http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=72728]تابناک[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote][color=red]

شواهد نشان می‌دهد که نیروهای مشترک ارتش یمن و عربستان تاکنون نتوانسته‌اند از پس گروه معترض حوثی که در محاصره کامل است، برآیند و این موضوع، نوعی آبروریزی بزرگ برای ارتش این دو کشور و به ویژه عربستان سعودی به شمار می‌رود؛ بنابراین، آنها تلاش می‌کنند به گونه‌ای وانمود کنند که تنها با یک گروه معترض درگیر نیستند و ایران نیز در این جنگ حضور دارد؛ موضوعی که در عالم واقع، توهمی بیش نیست. با این اوصاف به نظر می‌رسد، باید منتظر تخریب‌های بیشتر از سوی سعودی‌ها علیه ایران بود.


منبع: [url=http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=72284]تابناک[/url][/quote]

شما یک نگاه بندازید توی این درگیری ها یک نفر مقام بلند پایه یا حتی سرجوخه کشته نشد اونوقت اراذل و اوباش اینها (ریگی عوضی) براحتی میان و فرمانده سپاه یعنی یکی از قدرتمندترین شخصیت های نظامی کشور رو به شهادت می رسونند! [/quote]

به نظر من هم عملیات شهادت طلبانه در داخل عربستان راه خبی برای جلوگیری از حملات این کشور به استان صعده است .

جنبش الحوثی در مرزی با عربستان درگیر شده که پشت اون تا کیلومترها کویر و بیابونه . بنابراین عربستان خیالش راحته که مردمش در این جنگ آسیب نخواهند دید و خودش هم با بمباران و استفاده از نیروی هواییش سعی کرده تا حد ممکن از درگیری مستقیم جلوگیری کنه .

با این وضع جنبش الحوثی نمیتونه خیلی به عربستان ضربه بزنه اما اگه در داخل خاک عربستان نا امنی ایجاد کنه (با عملیات شهادت طلبانه) متوجه میشن که ادامه جنگ ممکنه خیلی براشون گرون تموم بشه . توجه داشته باشید بخش عمده درآمد عربستان از توریسمه و توریست هم جایی که نا امن باشه نمیره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/3419_479.jpg[/img]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/3418_369.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_3418_369.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/3417_175.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_3417_175.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/3416_886.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_3416_886.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/3415_842.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_3415_842.jpg[/img][/url]

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/3414_517.jpg][img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/thumb_3414_517.jpg[/img][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توربو جان اینا که همه پاکستانی بودند! بهتره می گفتی نظامیان پاکستان در یمن! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
راست میگی ولی خوب دیگه خود تبعه عربستان و جنگ ارتش عربستان لژیون زیاد داره مخصوصا" از پاکستان و سومالی icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]راست میگی ولی خوب دیگه خود تبعه عربستان و جنگ ارتش عربستان لژیون زیاد داره مخصوصا" از پاکستان و سومالی icon_rolleyes[/quote]

سودان، سومالی و پاکستان! اگر نمی دونی بهت بگم که تازه بچه هایی این افراد هم بصورت رایگان اعزام می کنه کشورهای خارجی برای ادامه تحصیل! :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]اعزام نيرو از كشورهاي عربي براي سركوب شيعيان يمن

خالد بن سلطان، اسارت نيروهاي عربستان توسط شيعيان صعده را تكذيب كرد، اما مفقود شدن چهار تن از نيروهاي سعودي را پذيرفت.

شوراي همكاري خليج فارس با صدور بيانيه اي، حمايت قاطعانه كشورهاي عضو را از تجاوز ارتش عربستان به خاك يمن اعلام كرد.[/color]

در بيانيه اي كه از سوي «يوسف بن علوي» وزير خارجه عمان در يازدهمين نشست اين شورا قرائت شد، آمده است: ما اطمينان كامل داريم كه عربستان قادر به پاسخ به تجاوزات است و امنيت يمن و عربستان با امنيت كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس مرتبط است.

«حمد بن جاسم آل ثاني» نخست وزير و وزير خارجه قطر نيز تاكيد كرد: تزلزل در امنيت عربستان، تزلزل در امنيت كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس است.

«عمروموسي» دبيركل اتحاديه عرب، نيز هرگونه تلاش يا اقدام براي تعرض به حاكميت عربستان و يمن را غيرقابل قبول دانست و درباره عمليات نظامي عربستان عليه شيعيان الحوثي در يمن گفت: بسياري از مسائل در دست بررسي است و در تلاش هستيم كه اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آوريم.وي اضافه كرد: در هر حال ما معتقديم كه تعرض به حاكميت كشوري چون عربستان يا يمن، اقدامي غيرقابل قبول است و هر اقدامي كه موجب بي ثباتي در يمن شود، پذيرفتني نيست.

اين در حالي است كه « شيخ جابرالمبارك» وزير دفاع كويت در ديدار با ملك عبدالله پادشاه عربستان، ضمن ارائه پيام امير اين شيخ نشين، از سركوب شيعيان صعده حمايت كرد.

همچنين منابع ديپلماتيك از دستور پادشاه اردن براي اعزام 450 نيروي زبده ارتش اين كشور به عربستان براي همكاري با عربستان در سركوب الحوثي ها خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري «نهرين نت»، منابع مطلع تعداد نيروهاي اردني كه براي كمك به عربستان اعزام خواهند شد را 450سرباز و افسر از نيروهاي ويژه ارتش اردن اعلام كردند و انتظار مي رود تا روز جمعه تعداد آنها به 1500نفر برسد.

اين در حالي است كه بمباران روستاهاي مرزي و مناطق مسكوني يمن از سوي هواپيماهاي جنگنده اف15 و تورنادو موجب آواره شدن هزاران نفر در منطقه شده است.

از سوي ديگر، نيروي هوايي عربستان سه شنبه شب، بمباران شديد مواضع الحوثي ها در جنوب اين كشور (شمال يمن) را از سر گرفت. در اين عمليات جنگنده هاي ارتش، مناطق اطراف رشته كوههاي هم مرز با يمن را كه شاهد درگيري ها در هفته گذشته بود با بمب هاي سنگين و فسفري مورد حمله قرار دادند.

همچنين ارتش عربستان با استفاده از هلي كوپترهاي پيشرفته آپاچي، تعداد زيادي از نيروهاي خود را از منطقه «تبوك» به خاك يمن منتقل كرد.

حمله عربستان به خاك يمن كه با هماهنگي دولت علي عبدالله صالح صورت گرفته است، به قصد نابودي شيعيان صعده و به بهانه ايجاد امنيت براي سعودي ها وارد دومين هفته خود شده است.

در همين حال رسانه هاي جمعي يمن روز چهارشنبه از برگزاري دومين نشست گفت وگوهاي مقام هاي بلندپايه يمني و آمريكا در صنعا خبر دادند كه طي آن موافقتنامه همكاري هاي امنيتي و نظامي بين ارتش دو كشور به امضا رسيد.

در پايان اين نشست كه به مدت دو روز طول كشيد، سرلشكر ستاد «احمد علي الاشول» رئيس ستاد مشترك يمن، از تلاش هاي همتاي آمريكايي خود در كمك به مواضع الحوثي ها تشكر كرد.
از سوي ديگر سرتيپ «جفري اسميت» رئيس برنامه ريزي در ستاد مشترك ارتش آمريكا، خشنودي خود از برگزاري اين نشست و نتايج به دست آمده از آن را اعلام كرد. وي از حمايت كامل آمريكا از امنيت و وحدت يمن را مورد تاكيد قرار داد.

گزارش خبرگزاري ها حاكي است، خالد بن سلطان معاون وزير دفاع عربستان از تصميم اين كشور براي ادامه سركوب شيعيان صعده در روزهاي آينده خبر داد.
وي گفت: بمباران و گلوله باران مواضع الحوثي ها را تا زماني كه ده ها كيلومتر از مرزهاي عربستان عقب نشيني نكنند، ادامه خواهيم داد.

خالد بن سلطان، اسارت نيروهاي عربستان توسط شيعيان صعده را تكذيب كرد، اما مفقود شدن چهار تن از نيروهاي سعودي را پذيرفت.

وي در ديدار از يك پاسگاه مرزي در جاده «الخوبه» در مرز يمن با عربستان، با تكرار ادعاي پيشين درباره ورود شيعيان يمن به داخل خاك عربستان، تصريح كرد: شرايط براي بازگشت اهالي روستاهاي مرزي عربستان پس از پاكسازي كامل منطقه امكان پذير خواهد شد. اين در حالي است كه بمباران روستاهاي مرزي و مناطق مسكوني يمن، موجب آوارگي هزاران نفر شده است.

اعزام نيروهاي عربي براي جنگيدن با شيعيان عرب زبان يمن در حالي است كه كشورهاي عربي اقدام مشابهي را در برابر اسرائيل صورت نداده اند.


منبع: [url=http://asriran.com/fa/pages/?cid=90280]عصر ایران[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
منتظر بودم کسی لینک این خبر را بگذارد که ندیدم
در هر حال این مطلب را بهمراه عکس هایش مطالعه کنید تا کمی کسانی که هنوز عاشق اعراب مسلمان نما هستند و دم از اتحاد با جهان عرب می زنند از خواب بیدار شوند.
من که با دیدن عکس ها به شرف اسراییلی ها یهودی رحمت فرستادم icon_rolleyes :|
http://alef.ir/1388/content/view/56993

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]منتظر بودم کسی لینک این خبر را بگذارد که ندیدم
در هر حال این مطلب را بهمراه عکس هایش مطالعه کنید تا کمی کسانی که هنوز عاشق اعراب مسلمان نما هستند و دم از اتحاد با جهان عرب می زنند از خواب بیدار شوند.
من که با دیدن عکس ها به شرف اسراییلی ها یهودی رحمت فرستادم icon_rolleyes :|
http://alef.ir/1388/content/view/56993[/quote]


باید گفت که ................

هیچی نمی شه گفت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]منتظر بودم کسی لینک این خبر را بگذارد که ندیدم
در هر حال این مطلب را بهمراه عکس هایش مطالعه کنید تا کمی کسانی که هنوز عاشق اعراب مسلمان نما هستند و دم از اتحاد با جهان عرب می زنند از خواب بیدار شوند.
من که با دیدن عکس ها به شرف اسراییلی ها یهودی رحمت فرستادم icon_rolleyes :|
http://alef.ir/1388/content/view/56993[/quote]
تف به روتون ای اعراب ادم کش قاتل و خائن کودک کش تف

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]http://alef.ir/1388/content/view/56993[/quote]

اين موقع هايه كه نقش نيروي هوايي در جنگ مشخص ميشه!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط Navard
      سخنی با خوانندگان محترم:
      در مطلب پیش رو سعی بر این شده که به مختصری از شرایط فرهنگی و اجتماعی و تاریخی اعراب پیش از اسلام پرداخته شود. در این نوشته اصل بر رعایت صداقت تاریخی و امانت است و در گرداوری آن از منابع با عقاید گوناگون کمک گرفته شده است. گرد آوری مطالب تاریخی هیچ گاه خالی از اشتباه نیست، علی الخصوص که این مطالب در رابطه با مسائل حساسیت بر انگیز مذهبی باشد. در نتیجه از دوستان خواننده این مطلب درخواست میشود درصورت وجود اشتباه، به منظور تکمیل و اصلاح این مطلب بنده را یاری کنند.
       

      پیشگفتار:
      سرنوشت پیامبران و قومشان و نتایجی که از آن کسب کرده اند را میتوان یکی از مهمترین نشانه های حقانیت آن ها به حساب آورد. این نتایج بعضا چنان معجزه آسا و خیره کننده هستند که در حالت معمول موارد مشابهی برای آنها یافت نمی شود. برای نمونه مسیح (ع) در دل امپراطوری قدرتمند روم شرقی به پیامبری رسید. در سرزمینی که تعداد نامعلوم خدا توسط مردم پرستیده میشد و پیامی که آورد چنان در دل ها رسوخ کرد که در مدت کمتر از چند سده مسیحیت در سه قاره گسترش یافت! از حبشه در آفریقا گرفته تا امپراطوری قدرتمندی چون روم که روزی دشمن مسیحیت بود و همچنین طیف کثیری از اقوام در خاورمیانه و ...! در اسلام نیز ما با چنین پیشرفت معجزه آسایی رو به رو هستیم. محمد (ص) در سن چهل سالگی در جامعه ای بدوی به پیامبری برگزیده شد که جز غارت و ستیز دستاوردی نداشتند و هر روز به بهانه ای با یکدیگر در جنگ بودند و شعرا و نام آوران عرب روزگاری برای بدست آوردن شرافت، خود را به پای پادشاهان ایران و روم می انداختند. در شبه جزیره عربستان اگر در جایی تمدنی دیده میشد به پاس قرابت با ایران یا روم بود. و از دست آورد هایشان در آن ادوار، جز پاره ای از روایات افسانه گونه چیزی بجا نمانده است. در چنین محلی که محمد(ص) شدیدا زیر فشار فرهنگی و البته فشار عوامل ثروت و قدرت  در مدت کمتر از سیزده سال توانست بنیان نخستین حکومت اسلامی را در یثرب بنا نهد که تا پایان عمر ایشان این حکومت به چنان وسعت و قدرتی رسید که در سرحدات خود به تقابل با روم شرقی می‌پرداخت.
       
      قسمت اول: قبیله و معنای متفاوت آن در بین اعراب
       

       
      اعراب از قبل اسلام در پهنه ی وسیعی از خاورمیانه حضور داشتند. و بر خلاف تصور عموم مردم، فتوحات پس از اسلام به تنهایی سبب استقرار آن ها در این پهنه نشد. در تاریخ موجودیت اعراب با سامی نژاد ها گره خورده است. این حضور آنقدر چشمگیر بود که رومیان و یونانیان مناطق عرب نشین را به سه ناحیه عربستان خوشبخت و عربستان بیابانی و عربستان سنگی تقسیم کرده اند که حدود این مناطق از دریای سرخ و شبه جزیره عربستان شروع شده و از سویی به مرز های روم آن روزگار در شامات رسیده و در سوی دیگر در عراق امروزی به رود فرات ختم می شود. در رابطه با وضعیت اعراب قبل اسلام باید به این موضوع اشاره کرد، پیشینه تاریخی که برای آنها ذکر شده به ۲۰۰ سال قبل از سال عام الفیل محدود می شود. عام الفیل همان سالی است که گفته میشود محمد(ص) در آن دیده به جهان گشود. البته این بدان معنا نیست که اعراب قبل از آن موجودیت خارجی نداشته اند‌. برای مثال در دبیره های هخامنشی از آن ها بعنوان خراج گذاران عصر داریوش بزرگ یاد شده است. اما آنچه از این گفته پیداست، اعراب تهی از پیشینه تاریخی و تمدنی غنی بودند و آنچه در آنها یافت می‌شد در حقیقت از هم نشینی و یا دست درازی دیگر اقوام بود. این همان زمانیست که قرآن از آن به عنوان دوره جاهلی اعراب یاد می‌کند.
       

       
      نگاره ای از سرباز ساتراپی عربیا در مقبره خشایارشا، واقع در نقش رستم که بصورت نمادین به شکل یکی از ستون های شاهنشاهی به نمایش در آمده است.
       
      با نگاهی به زندگی اعراب در آن اعصار می توان دریافت که تفاوت عمده‌ای میان نوع زندگی آنان با زندگی مردم ایران و روم و حتی در نزدیکی آنها با دولت های نچندان نامی حبشه دیده میشد. در آن روزگار ایران و روم حکومت مرکزی داشتند حکومتی که تمام شؤون جامعه را از حیث قانون و عمل به قانون و وادار کردن همه به تابعیت از آن در دست داشتند و تمام زوایای آن جامعه زیر سلطه نظامی واحد قرار گرفته بود، به طوری که در هر گوشه آن وجود حکومت مرکزی احساس می‌شد. این در حالی بود که در جزیرة العرب در هر ناحیه ی آن، مردم بر پایه نسبت خانوادگی مشترک به عنوان یک قبیله گرد آمده بودند و هر یک در جغرافیای حضور خود اعمال قدرت می‌کردند. هیچ قبیله‌ای بر دیگری اعمال نفوذ نداشت مگر در داد و ستد و جنگ! جنگ بین قبایل هم نامنظم بود و بیشتر به دعوایی نامنظم و خانوادگی شباهت داشت. این مطلب نشانگر پراکندگی و تضاد بسیار عمیق بین قبایل است. باید گفت برای وحدت در میان یک امت فرهنگی لازم است که نقاط مشترک آنها را در خود جمع کرده و مردمی را گرد هم بیاورد. در شبه جزیره عربستان چنین تفکر یکنواختی وجود نداشت و هدف واحدی برای آنها مطرح نبود. در کنار کعبه هر قبیله بتی مخصوص به خود داشت و بدین ترتیب حتی در این زمینه هم تضاد و خودبینی دیده می‌شد. شرایط سخت و طاقت فرسای جزیرة العرب بر این اختلاف دامن می‌زد. مناطق حاصلخیز و دارای آب محدود و با فاصله زیاد از هم بودند. راه‌های محدودی وجود داشت که آنها هم زیر سلطه راهزنان دیگر قبایل بوده و تحت نفوذ قدرت های خارجی اداره میشد.
       

       
      در این شرایط دشوار اگر قبیله‌ای قادر بود تا چراگاهی را از چنگ دیگری در آورد این کار را بی درنگ می‌کرد. هیچ قبیله ای از این نظر در امنیت نبود و جنگ های بسیار با دلایل ساده و بعضا نا مأنوس بین آن ها رخ می داد. مشخص است که جنگ یکی از رایج ترین اعمال در بین آن ها بود آن چنان که عده ای برای کسب شهرت و آزمون جنگاوری خود مسیر نزاع را هموار میکردند. این جنگ از سر منع ازدواج یک زوج در دو قبیله می‌توانست شکل بگیرد تا بر سر شرایط تجارت و پاسداری از کاروان ها و ... که البته همانطور که گفته شد هیچ کجای آن به جنگ نمی‌ماند و بیشتر به یاغی گری و غارت و دعوای عشیره ای شباهت داشت. در نتیجه از این حیث قبیله جایگاه ویژه‌ای پیدا میکرد. بقای افراد به بقای قبیله گره خورده بود. هر کسی را با قبیله‌اش می‌شناختند و در نتیجه خدای این مردم هم در حقیقت قبیله آنها بود و بت ها هم نمادی برای اعلام وجود هر قبیله بودند و هرچه بزرگان این قبیله ها می‌گفتند هم، حقیقت تام برای آن ها محسوب می‌شد. با این اوصاف هرچه افراد یک قبیله زیادتر بود افتخار آن هم بیشتر میشد. این افراط تا آنجا پیش رفت که در سوره تکاثر قرآن، خداوند خطاب به مشرکان می گوید که آنها به منظور بزرگ نشان دادن تبار خود حتی دست به شمارش مردگان خود می‌زدند. نعمان در خطاب به پادشاه وقت ایران گفت که جز عرب کسی به نسب خود آگاهی ندارد و جز عرب از هر کسی اجدادش را بپرسی آنها را نمی‌شناسد. در حقیقت گذشتگان و نژاد چیزی نبود که اعراب بتوانند اشتباهی هر چند سهوی را به آنها نسبت دهند. شاید تا اینجا مطلب روشن شده باشد که پیامبر اسلام چه کار دشواری در پیش داشت. بخصوص وقتی بدانیم یکی از مهمترین اقدامات پیامبر مقابله با همین برتری جویی نژادی بوده است‌. عملا هر قدمی که به جهت آگاهی و یا مخالفت با سنت های گذشتگان آنها برداشته میشد، از نظرشان نوعی توهین تلقی میگردید. شاید جالب باشد بدانید که بت پرستی اعراب نیز ریشه در همین افراط دارد! یعقوبی در تحلیل خود از بت پرستی و عوامل آن می‌گوید:«بت پرستی از هنگامی آغاز شد که وقتی یکی از مردم می‌مرد، اقوام او مجسمه‌ای از وی ساخته و به یاد او آن را محترم می‌داشتند فرزندان آنها پس از سال‌ها گمان کردند که این‌ها خدایان آنان هستند» . شاهد این امر می‌تواند سخن مشرکین با پیامبر (ص) باشد که می‌گفتند:
      این بت ها اقوام گذشته هستند که مطیع خدا بوده و ما صورتی از آنها ساخته و عبادتشان می‌کنیم. در مورد سه بت مشهور یعوق و یغوث و نسر گفته شده: از قوم نوح بودن و افرادی صالح بودند و بعدها مجسمه آنان به صورت بت درآمد. در مورد لات نیز گفته شده او در واقع مرد صالحی بوده است که غذا برای حاجیان درست می‌کرده وقتی او مرد، تمثالی از او درست کردند و بر آن بنایی ساخته‌اند و اسمش را بیت الربه نهادند. ابن قیم می‌گوید؛ تعظیم مردگان سبب شد تا کم کم صورت هایی از آنها به شکل بت ساخته شود. زمانی که محمد(ص) مکه را فتح کرد در درون آن ۳۶۰ بت وجود داشت. در حقیقت ما با سرزمینی طرف هستیم که ۳۶۰ اعتقاد و ۳۶۰ تضاد در آن میتوان شمارش کرد!
       

       
       اوضاع اعراب از ابتدا این گونه نبود. اعراب شهر مکه خود را از نسل عدنان می‌دانستند، که در نتیجه نسب آنها به اسماعیل (ع) باز میگشت. از این گفته مشخص است که نخستین اعراب موحد بودند اما به تدریج به سوی شرک گرایش پیدا کردند. از این منظر اعراب مکه در کنار بنی اسرائیل بودند که به دین حضرت ابراهیم گرایش داشتند و در حقیقت ریشه نسبی مشترک در آن ها می توان یافت. در سال‌های مانده به بعثت پیامبر، افرادی در بین اعراب پیدا شده‌اند که خواهان بازگشت به دین ابراهیم بودند. آنها شروع به تبلیغ علیه اعتقادات آن روزگار اعراب کردند. از معروف‌ترین این افراد ورقة بن نوفل بود که در جستجوی دین خدای یگانه به این سو آن سو رفت و در نهایت مسیحیت را پذیرفت. زید بن عمر شخص دیگری بود که به روایت تاریخ در بین اعراب از بازگشت به آئین ابراهیم سخن گفت. بسیاری از رسوم مشرکین مکه همان چیزی بود که ابراهیم به اجدادشان آموخته بود ولی آنها آنرا شرک آلود کرده بودند. برای مثال اعراب جاهلی نیز به رسومی چون ختنه و کفن و دفن میت و ازدواج نکردن با محارم و حج بیت الله الحرام معتقد بودند. آنها حتی شعار معروف تلبیه را نیز داشتند اما آن را به نوعی شرک آمیز کرده بودند. ( تلبیه همان شعار لبیک اللهم لبیک لاشریک ... است که حاجیان در حین طواف خانه خدا می‌گویند). اعراب جاهلی به افرادی از خود که ختنه کرده و به حج می رفتند حنیف میگفتند . این در حالی است که به پیروان حضرت ابراهیم در گذشته حنیف گفته میشد! این بدان معناست که این کلمه از گذشته های دور در بین اعراب زبان به زبان چرخیده و تغییر معنا یافته است.
       
       
      قبیله قریش زادگاه قدرت
       
      قریش نامی آشنا و از پر نفوذترین قبایل در میان عرب بوده و بعد اسلام نیز تا قرن‌ها بر جهان اسلام حکومت کرده است. خلفا تا پیش از امپراتوری عثمانی همیشه قریشی بودند. اعراب کسانی را که از نسل مضر بن کنانه باشند را قریشی می گویند. در علم تبارشناسی عرب نیای مضر بن کنانه به اسماعیل (ع) باز میگردد. قریش در آن دوره از آنجا که امور حج را بر عهده داشت به شهرت و ثروت زیادی رسید. امور کعبه در دوره ای به قصی و هاشم و سپس به عبدالمطلب که همه از نسل مضر بودند سپرده شد. در دوران قصی مراسم حج  شکل جدیدی به خود گرفت و این تغییرات زمینه ساز قدرت یافتن قریش در بین دیگر قبایل عرب گردید. در این ایام مردم عرب از نقاط دور دست به این مکه می آمدند تا هم به تجارت بپردازند و هم خدایان پر تعداد کعبه را پرستش کنند. بنوعی مکه و کعبه آن میعاد گاه اعراب بود. در این شهر بازار هایی بر پا میشد که از غرب و شرق عالم تجار به آن رجوع می کردند. راه تجاری مهمی از روم شرقی به یمن و در نهایت به هند ختم می شد که این مسیر از قطب های اقتصادی آن روزگار محسوب می شد که البته نکته مهم برای ما این است که شهر های مکه و یثرب هم در مسیر آن رونق یافته بودند.
       

       
       در بین قریش طایفه بنی هاشم به طور خاص که پیامبر اسلام نیز از آنان بود دارای مقبولیت و شهرت بیشتر گردید. همان طور که گفته شد بعد هاشم، عبدالمطلب زمام امور حج را بر عهده گرفت. وی پدر بزرگ پیامبر اسلام است و او از اعرابیست که قبل اسلام طبق سنت خاندان خود به دین حنفیت معتقد بود و خدای یکتا را می پرستید. عبدالمطلب بعد مرگ والدین محمد(ص) سرپرستی او را پذیرفت و در نتیجه آن محمد(ص) در محیطی با اعتقادات دین حنفیت زندگی میکرد.
       
      از تاریخ چنین بر می‌آید که قریش در میان اعراب به شرافت و عزت معروف بوده و معمولاً با عناوینی چون «آل الله» و «سکان حرم الله» خوانده می‌شدند و مردم آنها را به عنوان بزرگ و شریف قبول کرده بودند. باید افزود که این شهرت در همه طوایف قریش نیست، بلکه تنها در خاندان قصی و بعد از او خاندان هاشم و عبدالمطلب بود چرا که وجود این افراد در نهایت سبب شهرت قریش گردید.
       
      هنگام ظهور پیامبر اسلام در میان طایفه های قریش، از بنی هاشم عباس بن عبدالمطلب مسئولیت آبرسانی به حجاج را بر عهده داشت و از طایفه بنی امیه، ابوسفیان ریاست سپاه قریش را بر عهده داشت. این جبهه بندی در میان قریش تا قرن ها بعد ادامه پیدا کرد. البته باید توجه شود که طوایف دیگر از قریش هم بودند که نقشی در امور حج داشتند اما نقش آنها به پر رنگی دو طایفه نامبرده نبود.
       

       
      دیگر قبایل عرب متوجه عظمت کعبه و نقش آن در فزونی قدرت قبیله قریش شدند در نتیجه برخی از آن ها در مناطق خود نیز کعبه هایی ساختند تا قبیله خود را برای رفتن به مکه بازدارند. این کعبه ها از بسیاری از جهات همچون وجود سنگی مانند حجر الاسود(سنگ سیاه) تا ارکان کعبه به آنچه در مکه بود شباهت داشتند. برای مثال در یمن پرستشگاهی در شهر غَیمان قرار داشت و «حجر الأحمر» یا سنگ سرخ در آن استفاده شده بود و همچنین کعبه ی شهر العَبلات در جنوب مکه، که «حجر الأبیض» یا سنگ سفید داشت!
       
      ادامه دارد ...
       
      این مطلب برای انجمن mililtary.ir  گرداوری شده و هر گونه برداشت از آن با ذکر نام نویسنده و این انجمن بلامانع است. 
       
      نویسنده و گرداورنده: Navard 
       
      منابع و ماخذ:
       
      کتاب تاریخ سیاسی اسلام(جلد1) / نویسنده: رسول جعفریان
      کتاب گنجینه تاریخ ایران(جلد نهم)/ نویسنده: عبدالعظیم رضایی
      کتاب دو قرن سکوت( ویرایش دوم) / نویسنده: عبدالحسین زرین کوب
       
      لینک
       
    • توسط aminor
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      منفک شده از تاپیک تحولات یمن
      1399/11/09
       
      تاپیکهای مرتبط با محوریت حمله به آرامکو
      UAV kent 2.0 concept: عملیات تن ماهی
      سپر صحرا : بررسی شبکه دفاع هوایی ارتش عربستان سعودی
       
       
       منابع یمنی : شلیک موشک قاهر1 به شرکت نفت آرامکو در جیزان عربستان
       

       

  • مرور توسط کاربر    1 member